Digidexo.com

Hvordan kan jeg vite om barnet er allergisk mot katter?

Hvordan kan jeg vite om barnet er allergisk mot katter?


Når du introdusert spedbarn til feline din, sjansene er du håpet på en umiddelbar obligasjon. Du ville ha den nye babyen og din gamle "baby", katten, til å bli venner for livet. I stedet har du en baby som hoster, snufser og nyser på bare synet av pus. Kan barnet ditt være allergisk mot katter? Mens det kan være vanskelig å fastslå, er det noen metoder som kan hjelpe deg å diagnostisere spedbarn.

Monitor Behavior

Det er ofte vanskelig å skille en kald fra en dyreallergi. Følg nøye med på ditt barns symptomer og legger merke til når de oppstår for å finne ut om babyen er allergisk mot katten din, foreslår Babycenter. Betyr det virke som om barnet ditt er alltid syk? Forkjølelse vanligvis forsvinner i ca en uke til 10 dager; hvis symptomene vedvarer utover denne tidsrammen, kan det være på grunn av allergi. I tillegg, se annen atferd-kronisk hoste, puste gjennom munnen og konstant wiggling og tørke er også tegn på allergi.

Se på huden til barnet ditt. En mørk, lilla eller blå utseende under øynene, ofte kalt allergiske shiners-kan vises hos spedbarn som har kjæledyr allergi. Hud som er irritert eller brutt ut kan indikere en allergi, så kan røde, rennende øyne og en klar, tynn nasal drenering.

Det kan være vanskelig å fastslå den skyldige av ditt barns symptomer uten hjelp av en lege. Dessverre, fjerne pus fra miljøet og ser på for å se om ditt barns symptomer bedre er ikke alltid avgjørende, sier Babycenter. Kattens dander kan bo i miljøet så lenge som et år etter at katten er fjernet. Men hvis du og barnet ditt bruke en betydelig mengde tid borte fra katten-om en uke eller så-og tilstanden bedres, kan du ha et svar.

Besøk Doctor

Ta barnet ditt til barnelege hvis du er usikker på om han lider av et kjæledyr allergi. Legen kan utføre blodprøver som måler IgE, eller allergi, nivåer i baby. Barnelege kan også henvise deg til en allergolog for mer omfattende diagnostikk, inkludert huden testing.

Administrer Allergi

Dessverre er den eneste måten å fullstendig eliminere ditt barns kjæledyr allergi fjerne pet, ifølge Babycenter. Imidlertid kan allergi bli bedre håndtert ved ofte å vaske katten din til å fjerne flass. Bruk en sjampo beregnet for reduksjon av kjæledyr dander og holde katten ut av barnerommet og ut av møbler. Hyppig støvsuging kan også redusere mengden av dander i miljøet.