Digidexo.com

Lexapro for Fibromyalgi Pain

Lexapro for Fibromyalgi Pain


Lexapro er en selektiv serotonin gjenopptaksinhibitor (SSRI) som gjenoppretter balansen av naturlige kjemikalier i hjernen. Det blir ofte brukt til å behandle fibromyalgi smerte på grunn av den rollen den spiller i justering serotoninnivået.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en kronisk tilstand karakterisert ved utbredte smerter og ømme trykkpunkter. Smerte alvorlighetsgrad svinger daglig; fakkel-ups kan være på grunn av tomme serotoninnivået.

Serotonin

Serotonin er et signalstoff som har mange funksjoner, blant annet humør, muskel sammentrekning og appetitt kontroll. Økt nivå vil øke toleranse for og redusere følsomhet for smerte.

Lexapro

Hovedformålet med Lexapro er å korrekt balansere kroppens signalstoffer, deriblant serotonin. Siden serotonin er i stor grad ansvarlig for humør og temperament, balansere nivået i legemet er viktig ved behandling av angst eller depresjon. Imidlertid, på grunn av den smertebehandling funksjonen av serotonin, Lexapro kan også godkjent for behandling av fibromyalgi smerte.

Drug Information

Lexapro er en oral medisin som tas en eller to ganger daglig og må forskrives. Doseringen er avhengig av den medisinske tilstand.

Å snakke med legen din

Diskuter dine Fibromyalgi symptomer med legen din. Spør om Lexapro og andre SSRI. Fortell ham hvis du har tatt en MAO-hemmer, har nyre-eller leverproblemer, eller blødningsforstyrrelser.