Digidexo.com

seponere nexium

Hvordan kombinere MiraLax & Nexium

Hvordan kombinere MiraLax & Nexium


Medisinske preparater har ofte sterke bivirkninger og farlige interaksjoner når de brukes sammen. Pasienter som blir rådet til å ta to forskjellige medisiner kan bli bekymret for potensielt farlige interaksjoner. MiraLax og Nexium er to medisiner som er noen ganger kombinert å håndtere gastrointestinale problemer. De tar opp to forskjellige problemer: MiraLax brukes til forstoppelse og Nexium brukes til GERD, eller gastroøsofageal reflukssykdom.

Hvordan kombinere MiraLax & Nexium

Informere legen over den andre medisiner når det andre tilsettes. En lege ser flere pasienter en dag og kan gjøre feil. Pasienten trenger å minne legen av alle medisiner som de tar for å unngå interaksjoner og sørge for at legen vet riktig dosering for andre medisiner for å unngå problemer.

Ta medisiner som de er foreskrevet. Dette er ikke bare viktig for å unngå problemer med medikamentinteraksjoner, men også for å unngå overdosering.

Ta medisiner på riktig tidspunkt som foreslått av en lege. En lege kan tyde på at en medisin skal tas om morgenen, mens den andre er tatt om natten eller andre lignende tidsplaner. Ta medisiner som legen antyder når du kombinerer MiraLax og Nexium.

Se etter tegn på overdosering eller allergiske reaksjoner. Begge medisiner kan ha alvorlige problemer hvis det oppstår allergiske reaksjoner eller overdose. På grunn av at medikamentene ikke er kjent for å interagere, er det ikke nødvendig å se etter tegn på legemiddelinteraksjoner som er farlige.

Langvarig bruk av Nexium

Nexium er merke-navnet på reseptbelagte stoffet esomeprazol magnesium, som brukes til å behandle symptomer på syre reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom. Langsiktige bivirkninger av Nexium er ikke helt kjent fordi medisinen har bare blitt brukt siden 2001 De langsiktige effekter som er kjent er generelt sant for flere andre reseptbelagte syre reflux medisiner i tillegg.

Time Frame

Produsert av Astrazeneca, halsbrann medisinering Nexium er designet for korttidsbehandling av fire til åtte uker, selv om en lege vil trolig gi en ny resept hvis halsbrann problemer ikke har sunket. Dens formål er å redusere magesyre, og siden syre refluks fører ofte til skader på spiserøret, denne reduksjonen i syre lar helbredelses skal finne sted. Noen ganger leger vil foreskrive Nexium i inntil seks måneder dersom andre helseproblemer er utelukket som kan også forårsake symptomer som ligner på halsbrann, for eksempel hjerte-og karsykdommer.

Bivirkninger

Nexium kan ha flere bivirkninger, den vanligste av disse er gastrointestinal. Diaré eller forstoppelse, gass, kan abdominal smerte og kvalme oppstå. Nexium kan også påvirke opptaket av andre rusmidler.

Kolitt

Langsiktig Nexium bruk øker risikoen for kolitt og diaré fra Clostridium bakterier, fordi de lavere nivåer av magesyre tillate bakterier å formere seg i fordøyelseskanalen. Forskere ser for indikasjoner på at langvarig bruk fører til en høyere rate av andre gastrointestinale infeksjoner.

Nexium og Cardiovascular Medisinering

Nexium kan forstyrre effektiviteten av digoksin, et felles medisiner for høyt blodtrykk og andre hjerte-problemer. I tillegg er en studie av over 16 000 individer av Medco Health Solutions indikerte at folk som tar Nexium sammen med blodpropp-forebygge narkotika Plavix har en 50 prosent større risiko for hjerteinfarkt eller andre hjerte episode enn folk tar Plavix av seg selv.

Hoftebrudd

Nexium tilhører en kategori av legemidler som kalles protonpumpehemmere, som alle reduserer mage syre produksjon. Behandling med protonpumpehemmere som varer mer enn ett år er knyttet til en 44 prosent økt risiko for hoftebrudd hos personer over 50, ifølge en studie publisert i "Journal of American Medical Association" i 2006.

Andre langsiktige bivirkninger

Et lite antall av anemi tilfeller er knyttet til langvarig bruk av Nexium. Dette kan være på grunn av stoffets interferens med opptaket av jern, og fordi mer magesyre er nødvendig for å oppta vitamin B12.

Nexium vs prilosec

Selv prilosec og Nexium er svært like, det er også mange forskjeller mellom dem. Noen av disse er pris, tilgjengelighet og hva de brukes til å behandle. Hvis du lurer på hvilke stoffet er riktig for deg, les videre.

Pris

Prilosec koster rundt $ 20 i måneden; Nexium koster ca $ 190 i måneden.

Over-the-Counter vs resept

Prilosec er tilgjengelig over-the-counter; Nexium er tilgjengelig kun på resept.

Magesår

Godkjenning er gitt til Prilosec å behandle magesår uansett hva årsaken; Nexium er offisielt begrenset til å behandle magesår forårsaket av ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler.

Hvem kom først

Prilosec ble tilgjengelig for publikum 1988; Nexium kom sammen i 2001.

Bivirkninger

Prilosec kan føre til tap av appetitt, mens Nexium ikke.

For Kids eller ikke for barn

Nexium kan tas av barn, men du bør være minst 18 år for å bruke Prilosec.

Lengde på behandling

Prilosec har en anbefalt 14-dagers behandlingsplan. Nexium er anbefalt for en mye lengre på 4 til 8 ukers plan.

Hvordan virker Nexium arbeid?

Hvordan virker Nexium arbeid?


Nexium, også kjent som healing lilla pillen, er en FDA-godkjente stoffet som arbeider for å lindre smerter og ubehag forårsaket av acid reflux sykdom, magesår, dårlig fordøyelse og halsbrann. Nexium kan også arbeide for å reparere skader på mageslimhinnen og spiserøret som skyldes acid reflux sykdom. Det er sammensatt av forbindelsen esomeprazol og fremstilt som et forsinket-frigjøring kapsel. Denne medisinen er tilgjengelig i USA, Australia og Canada.

Esomeprazol

Esomeprazol er en protonpumpehemmer som virker ved å redusere mage syre produksjon og utskillelse i magen. Denne handlingen reduserer mengden av syre i magen som kan angripe spiserøret i syre-reflukssykdom. Begrense syre produksjon bidrar til å lindre halsbrann smerte og gjør at magen til å reparere skader på sitt fôr forårsaket av overdreven produksjon av magesyre.

Forsinket-Release Capsule System

Den forsinkede frisetting kapselsystem er i form av en multippel enhet pellet system (MUPS). Kapselen består av mikro eteric-belagte pellets til esomeprazol. Når kapselen går inn i magen, sveller den mot vannabsorpsjon. Dette fører til at kapselskallet til å bryte opp og løsne pelletene inn i de target problemområder i magen.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger er hodepine, diaré og magesmerter.

Hva du ikke å ta med Nexium

Nexium er merkenavnet for esomeprazol, et legemiddel som behandler symptomer på gastroøsofageal reflukssykdom og enkelte andre forhold som danner overskytende magesyre og sure oppstøt. Som med alle medisiner, er det viktig å være klar over andre reseptbelagte og over-the-counter medisiner, kosttilskudd, mat og drikke som kan føre til en farlig interaksjon eller kreve legen å justere Nexium dosering.

Allergiske Reaksjoner

Hvis du er allergisk mot esomeprazol, albendazole eller mebendazole, ikke ta Nexium.

Reseptbelagte stoffet Interactions

Fortell legen din dersom du bruker Plavix (klopidogrel), Digitek, Lanoxin, Lanoxicaps digoksin), Valium (diazepam), soppmidler som Nizoral (ketokonazol) eller AIDS medisiner inkludert Reyataz (atazanavir), Invirase (sakinavir), VFEND (vorikonazol) , eller Viracept (nelfinavir). Også fortelle legen din dersom du er på Coumadin (warfarin) eller andre blodfortynnende.

Reseptfrie legemidler

Nevn noen vitaminer, urter eller kosttilskudd du tar. Selv om de ikke er reseptbelagte, kan han trenge å justere dosen av Nexium eller overvåke deg for bivirkninger.

Mat og drikke

Ditt kosthold kan påvirke dine symptomer, så følge legens anbefalinger om matvarer og drikkevarer som du bør unngå eller begrense.

Andre hensyn

Hvis du glemmer å ta Nexium i rute, ta den så snart du husker mindre det er nesten tid for neste dose. Da må du ikke ta ekstra som andre dose. Hvis, mens du tar Nexium, du fremdeles føler at du trenger å ta en syrenøytraliserende, snakk med legen din først og be om anbefalinger om å ta den.

Advarsler

Legen er den beste guiden så sørg for at du diskutere alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner, kosttilskudd, vitaminer, og kosten plan. Les medisinen guide gitt med Nexium. Følg legens instruksjoner.

Hva er det stoffet Nexium brukes til?

Reseptbelagte stoffet Nexium brukes vanligvis til å behandle acid reflux sykdom og halsbrann hos barn og voksne.

Betydning

Nexium er ofte foreskrevet for å helbrede slimhinnen i spiserøret, noe som kan være skadet på grunn av magesyre.

Andre funksjoner

Nexium kan være foreskrevet for å hindre magesår som er forårsaket av infeksjon. Den kan også brukes til behandling av Zollinger-Ellisons syndrom, som oppstår når det er et overskudd av magesyre i kroppen.

Form

Nexium er tilgjengelig i en pille som tas normalt tatt en gang daglig. Du bør alltid følge legens instruksjoner for å ta Nexium.

Bivirkninger hos barn

Bivirkninger av Nexium som ofte forekommer hos barn er diaré, hodepine, magesmerter, kvalme og tretthet.

Bivirkninger hos voksne

Bivirkninger av Nexium som ofte forekommer hos voksne er diaré, hodepine og magesmerter.

Hva er Nexium brukes til?

Hva er Nexium brukes til?


Nexium er merkenavnet for stoffet esomeprazol, som er en type medisin som kalles en benzimidazol, som kan drepe interne parasitter og soppinfeksjoner, men enda viktigere, kan kjemisk stenge magen fra å lage syre. På grunn av denne effekten, er Nexium foreskrevet for personer med halsbrann, magesår og gastroesophogeal reflukssykdom (GERD).

Potensiell

Ifølge Net Doctor, når kroppen er i stand til å redusere mengden av syre i magen og spiserøret, har kroppen tid til å helbrede seg selv eventuelle sår.

Betraktninger

Ifølge produsenten, etter at du tar en dose av Nexium, må du sitte oppe og ikke spise for minst en time før frokost. Ikke alle kan håndtere disse kravene.

Forebygging

Nexium kan også være foreskrevet for å hindre et sår for noen som er i fare for å få magesår fra som følge av å ha tatt NSAID smertestillende i mange år.

Rare Bruk

I 2006, Food and Drug Administration (FDA) godkjente Nexium for noen som lider av Zollinger-Ellisons syndrom, hvor potensielt dødelige svulster vokser i bukspyttkjertelen.

Advarsel

Ifølge produsenten, bør Nexium ikke gis til pasienter som har allergi mot bezimidazoles, gravide kvinner, alle med et fruktoseintoleranse eller barn under 12 år.

Ved hjelp av Nexium som en kur for Acid Reflux

Ved hjelp av Nexium som en kur for Acid Reflux


Nexium er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle acid-reflux sykdom. Nexium arbeider for å lindre vedvarende halsbrann og også bidrar til å helbrede skaden som har blitt gjort til spiserøret på grunn av acid reflux. Nexium er vanligvis bare gitt for en periode på 4-8 uker, som er lengden av tiden som kreves for å helbrede spiserøret hvis medisinen skal være effektive.

Fordeler

Astrazeneca, produsenten av Nexium, sier at mange mennesker med acid reflux rapport at man Nexium pille hver dag lindrer deres halsbrann i 24 timer. Nexium er en type medikament kalt protonpumpehemmer. Det reduserer mengden syre gjort i magen. Magen din fortsatt produserer nok syre til å fordøye maten ordentlig. Astrazeneca sier også at i kliniske tester ni av ti personer med erosjoner i spiserøret som skyldes acid reflux ble helbredet vellykket. De fleste erosjoner ble helbredet i løpet av fire til åtte uker.

Bivirkninger

Nexium kan forårsake bivirkninger akkurat som alle andre medisiner. Noen av disse inkluderer diaré, gass, hodepine, kvalme, forstoppelse, tørr munn og magesmerter. Hvis du opplever noen av disse symptomene, ringe legen din med en gang, som du kan ha fått en allergisk reaksjon som kløe, utslett, blemmer, elveblest, pustevansker, problemer med å svelge, hevelse i ansiktet og heshet.

Hvordan ta

Nexium leveres som en kapsel og mikstur. Svelg kapselen hel med et fullt glass vann; ikke knuse den eller tygge den. Hvis du har problemer med å svelge piller, åpne kapselen og tøm medisinen inn i en spiseskje med eplesaus. Svelge den umiddelbart uten å tygge. Å ta miksturen, tømme pakken i et glass sammen med en spiseskje vann. Rør rundt og la sitte i to til tre minutter. Når medisinen har tyknet, rør det igjen og drikke. Nexium kommer i to doser, 20 mg og 40 mg. Legen din vil bestemme hvilken dose som er best til å begynne med. La ham vite om eventuelle bivirkninger du opplever i tilfelle doseringen må justeres.

Forholdsregler

La legen vite om du har en historie med hjertesykdom eller leversykdom. Legen din kan ønske å følge deg opp med tester mens du tar Nexium. Det er ennå ikke kjent om Nexium går for et ufødt barn eller i morsmelk. La legen vite om du blir gravid eller ammer. Visse andre reseptbelagte legemidler kan samhandle negativt med Nexium. Pass på at legen er klar over alle medisiner du tar. Legemidler som kan gi en negativ interaksjon inkluderer Valium, Plavix, Viracept, jern og Coumadin.

Aciphex Vs. Nexium

Aciphex Vs.  Nexium


Medisiner som Aciphex og Nexium er ofte foreskrevet for å behandle en medisinsk tilstand som kalles syre reflukssykdom, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom. Reflux skjer når magesyre renner tilbake i spiserøret forårsaker ulike symptomer som svie, raping og en dårlig smak i munnen. Det kan også erodere delikat slimhinnen i spiserøret, som, hvis den forblir ubehandlet, kan føre til vanskeligheter med å svelge, arrdannelse, blødninger og andre mulige alvorlige forhold.

Aciphex

Aciphex, ellers kjent som Rabeprazole natrium, er en protonpumpehemmer som reduserer syreproduksjonen i magen. En pille tas en gang daglig, er Aciphex foreskrevet for vedvarende halsbrann og andre symptomer assosiert med syre reflux sykdom. Kortsiktige behandlinger av fire til åtte uker brukes til lindring og helbredelse av erosiv (skadelig) refluks.

Aciphex Advarsler

De vanligste rapporterte bivirkningene av Aciphex hos voksne er smerte, sår hals, forstoppelse, gass og infeksjon. Ungdommer kan oppleve hodepine, diaré, kvalme, oppkast og magesmerter. Det er viktig å fortelle legen din dersom du tar atazanavir, digoksin, warfarin, jernsalter eller ketokonazol. Denne medisinen kan også forårsake en alvorlig allergisk reaksjon som kalles anafylaksi. Pasienter som tar antibiotika er spesielt utsatt. Hvis du opplever kløe, elveblest, problemer med å puste, problemer med å svelge, pustevansker eller hevelse i hender, ansikt eller munn, blir du bedt om å konsultere legen din umiddelbart.

Nexium

Nexium (esomeprazol), ofte referert til som "purple pille," er også en protonpumpehemmer. Tas en gang om dagen, helst en time før et måltid, og på samme tid hver dag, det er foreskrevet for symptomer som halsbrann, sur smak, urolig mage, brystsmerter ikke er forbundet med hjertet og vedvarende hoste. Som Aciphex, er det også brukt til for kortvarig behandling, spesielt hos barn under 18 år. Nexium kan tas som en kapsel eller oral suspensjon.

Nexium advarsler

Nexium bivirkninger er hodepine, diaré og magesmerter. For barn opp til 17 år, kan Nexium være foreskrevet for korttidsbehandling. Bivirkninger for ungdom er diaré, kvalme, tretthet og magesmerter. Informere din lege eller apotek av alle resept og / eller over-the-counter medisiner du er i dag. Narkotika der gastrisk pH er viktig, som ketokonazol, jernsalter og digoksin, kan bli påvirket av protonpumpehemmere.

Besparelser

Acipehx tilbyr en spareplan som vil sende deg en kupong for $ 35 instant besparelser av din neste resept. Nexium har likeledes en spareplan som heter Purple Plus Savings Card. Med dette kortet kan du spare opp til $ 50 i besparelser på totalt 12 påfyll hvis din co-pay er mer enn $ 25. De uten resept dekning kan bruke kortet til å bidra til å dekke den første $ 50 av hver refill, maksimum 12 påfyll.

Bruker for Nexium

Nexium (esomeprazol sodium) er en reseptbelagte medisiner klassifisert som en protonpumpehemmer. Produsert av Astrazeneca legemidler, medisiner indisert for å lindre halsbrann symptomer og helbredelse esophageal skade som langsiktig halsbrann kan skape. Den er godkjent for bruk i behandling av GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), healing Erosive Esophagitis, noe som reduserer risikoen for magesår, kortsiktig pediatrisk bruk og som en behandling komponent for å utrydde H. pylori (Helicobacter pylori).

GERD behandling

GERD, også vanligvis referert til som syre reflux sykdom, er karakterisert ved forekomsten av halsbrann i minst to dager i uken i flere måneder. Problemet oppstår når ventilen som skiller spiserøret fra magen (esophageal sphincter) ikke klarer å lukke. Som et resultat, kan magesyre strømme inn i spiserøret og forårsaker ubehagelige symptomer og øker faren for skader spiserøret.
Symptomer inkluderer brennende smerte, oppstøt og vanskeligheter med å svelge. GERD kan også føre til astma, vedvarende hoste og en hes eller hese stemme.
Den anbefalte Nexium dose er 20 mg per dag for fire uker.

Behandling Erosive Esophagitis

GERD kan forårsake Erosive Esophagitis, en tilstand karakterisert ved betennelse og smerter i spiserøret. Over tid, forekommer som spiserøret blir utsatt for magesyre, irritasjon og skade. I noen tilfeller kan blødning oppstå med blod å være synlig i oppkast eller i avføringen. I avanserte stadier av EE, er du i faresonen for å utvikle esophageal kreft eller en tilstand som kalles Barretts øsofagus. Barretts øsofagus (BE) er en tilstand preget av celleforandringer i spiserøret, som setter deg i større risiko for å utvikle kreft i spiserøret.
For healing EE, er den anbefalte dosen 20 og 40 mg en gang daglig i en periode på fire til åtte uker. For EE vedlikehold den anbefalte doseringen er 20 mg per dag.

Behandling av magesår

Nexium bruk kan helbrede esophageal skade og redusere risikoen for å utvikle et magesår - forekommende i magen - og risikoen for tilbakevendende magesår.
Sår symptomer inkluderer magesmerter og en dyp, kjedelig verke som oppstår av og på i flere dager eller uker. Smerten oppstår på nytt vanligvis innen noen timer med å spise eller når magen er tom, og lindres ved å spise og / eller antacida.
Den anbefalte dosering av Nexium er 20 til 40 mg per dag for så lenge som seks måneder.

Pediatrisk bruk

Nexium er trygt for kortsiktig lindring av pediatriske GERD symptomer og EE. Det er indikert for pasienter eldre enn 1. Doser i området fra 10 mg til 40 mg, avhengig av alderen til pasienten og alvorlighetsgraden av symptomene.

H. pylori Treatment

H. pylori er en type bakterier som skaper en betydelig økt risiko for å utvikle magesår. Når smittet, bakteriene påvirker delikat fôr som beskytter magen din og gjør den mer utsatt for skade fra magesyre. Nexium, brukes i tillegg til klaritromycin og amoxicillin, er effektiv i å eliminere de H. pylori bakterier og redusere den tilknyttede risiko. Den anbefalte dosering av Nexium er 40 mg per dag i 10 dager.

Alvorlige reaksjoner på Nexium

Nexium er et medikament som brukes til å behandle symptomer på halsbrann, gastroøsofageal reflukssykdom og magesår. Merkenavnet for reseptbelagte stoffet esomeprazol er Nexium kategorisert som en protonpumpehemmer (PPI), en type stoff som reduserer produksjonen av magesyre. Alvorlige reaksjoner er usannsynlig når det brukes som anvist.

Time Frame

Nexium er beregnet for behandling som varer fire til åtte uker, men en annen resept vanligvis utstedes hvis tilstanden ikke er løst. Legen din kan bestemme at fortsatt bruk av Nexium er viktig for helsemessige fordeler og livskvalitet.

Vanlige bivirkninger

De hyppigst rapporterte Nexium bivirkninger er gastrointestinale, inkludert forstoppelse eller diaré, gass, magesmerter og kvalme. Hodepine er også relativt vanlig.

Allergisk reaksjon

Noen personer som tar Nexium kan utvikle en allergisk reaksjon som krever øyeblikkelig legehjelp. Tegn inkluderer elveblest, pustevansker, og ansiktsbehandling, munn og svelg hevelse.

Diaré

Tar Nexium øker risikoen for utvikling av diaré og kolitt grunn av Clostridium difficile bakterier. Fordi Nexium avtar magesyre, bakterier kan formere seg i mage-tarmkanalen og føre til infeksjon og inflammasjon.

Alder Betraktninger

Personer over 50 år som jevnlig bruker PPIs som Nexium for mer enn ett år kan ha en betydelig økt risiko for hoftebrudd, ifølge en studie publisert i den 27 desember 2006 utgaven av "Journal of American Medical Association" (JAMA) .

Dosering Størrelse

Overdose symptomer er mulig når du tar mye større doser av Nexium enn foreskrevet. Disse inkluderer tåkesyn, forvirring, tretthet, hodepine, kvalme, rask puls, kortpustethet, skjelving eller anfall.

Hva er Nexium medisinering?

Nexium er et merkenavn for reseptbelagte medisiner esomeprazol. Leger vanligvis foreskrive Nexium å behandle medisinske tilstander forårsaket av store mengder syre i magen.

Funksjon

Nexium funksjoner ved å påvirke cellene på magen, som er ansvarlig for produksjonen av syre som brukes til å fordøye maten. Nexiums handlinger forstyrre den siste fasen av syreproduksjon, noe som resulterer i redusert syre å være tilstede i magen.

Typer bruk

Leger foreskrive Nexium for behandling av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), betennelse i spiserøret, mage-og duodenalsår og Zollinger-Ellison syndrom, en sykdom som fører til overdreven mage syre produksjon.

Time Frame

For å redusere symptomer på en syrerelatert tilstand, leger vanligvis foreskrive Nexium for fire til åtte uker, mens stoffet kan brukes i opptil seks måneder å behandle irritasjon når de første symptomene har stoppet, melder RxList. Pasienter med Zollinger-Ellison syndrom ofte ta Nexium for år.

Risiko

Vanlige bivirkninger av Nexium inkluderer sur mage, raping, halsbrann, dårlig fordøyelse og magesmerter. Når det kombineres med antibiotika medisiner, har Nexium potensial til å forårsake alvorlige allergiske reaksjoner og øker også risikoen for å utvikle pseudomembranøs kolitt, en livstruende betennelse i tykktarmen.

Betraktninger

Fordi Nexium er kjent for å forårsake toksiske effekter ved fosterutvikling hos laboratoriedyr, leger begrense bruken av medikamentet hos gravide kvinner til tilfeller når det ikke er trygt alternativ til behandlingen. Hvis du har en leversykdom, kan det ikke være trygt for deg å ta Nexium.

Instruksjoner for å ta Nexium

Nexium er et medikament som brukes for healing og vedlikehold av helbredelse av erosiv esophogitis. Det er også foreskrevet å kontrollere symptomene på gastroesophogeal refluks og redusere risikoen for NSAID-forbindelse magesår. Nexium er også foreskrevet å utrydde H. pylori, som har vist seg å redusere tilbakefall av duodenalsår.

Frekvens

Nexium bør tas én gang daglig før et måltid. Ved behandling av H. pylori, bør Nexium tas en gang daglig i 10 dager, i tillegg til to ganger daglige doser av amoxicillin og klaritromycin. Når Nexium er foreskrevet for behandling av patologiske syresekresjon, bør det tas to ganger daglig.

Nexium kapsler

Nexium kapsler skal svelges uten å åpne med vann. Pasienter som har problemer med å svelge piller kan åpne kapselen og bland med 1 ss. av romtemperatur applesauce. Bruk en ren skål og blande innholdet av kapselen i eplemos. Konsumere umiddelbart og må ikke oppbevares for senere bruk. Ikke tygg applesauce og ikke tygge eller knuse granulater, som er ment å løse opp i magen.

Nexium Oral Suspension

Bland innholdet i pakken med 1 ss. av vann og rør. La ligge i to til tre minutter. Etter at blandingen har tyknet, rør igjen og drikke suspensjonen i løpet av 30 minutter. Hvis det er noen gjenværende i beholderen, tilsett vann, rør og drikke umiddelbart.

Nasogastrisk eller magesonde

Legg innholdet i en pakke med 1 ss. vann i et kateter tippet sprøyte. Rist i tre minutter for å blande. Injiser gjennom nasogastrisk eller magesonde. Tilsett 1 ss. vann til sprøyten og riste å skylle alle gjenværende rester fra sprøyten og nasogastrisk eller magesonde og injisere inn i nasogastrisk eller magesonde.

Hvordan avslutte tar Nexium

Nexium (generisk navn: esomeprazol magnesium), den velkjente lilla pille fra Astrazeneca, er en reseptbelagt medisin som vanligvis krever en enkelt dose hver dag for å hindre halsbrann og skade fra acid reflux sykdom. I 2008 amerikanske forbrukere brukte $ 4.8 milliarder på Nexium --- andre bare til Lipitor i merkevarer reseptbelagte narkotika salg av dollar, ifølge Narkotika emner magazine.

Bivirkninger av Nexium kan omfatte hodepine, diaré og magesmerter. Du har kanskje bestemt seg for å slutte å ta denne medisinen på grunn av bivirkningene.

Hvordan avslutte tar Nexium

•  Snakk med legen din før seponering av Nexium. Du bør aldri slutte eller kutte ned dosen av noen reseptbelagte medisiner uten å informere legen som foreskrevet det. Fortell legen du har tenkt å slutte å ta Nexium og hvorfor; kanskje det er et annet medikament hun kan anbefale som vil være bedre egnet for deg. Legen din vil være klar over komplikasjoner fra acid reflux, for eksempel esophageal skade, som også må tas opp.

•  Forstå muligheten for "syre rebound." Ifølge en studie i en 1999 utgave av tidsskriftet Gastroenterology, stans behandling med omeprazol (en annen PPI, eller protonpumpehemmer, som Nexium) fører rebound magesyre. Med andre ord, vil halsbrann og andre syre reflux tilbake, og kan også være dårligere enn før behandling. Dette har nylig blitt bekreftet i juli 2009 utgaven av tidsskriftet, som fant at rebound syre hypersekresjon er funnet etter åtte uker for å bruke en PPI, som kan føre til avhengighet av stoffet for å unngå symptomer. Takle dette rebound effekt med over-the-counter antacids; over-the-counter histamine2-reseptorblokkere som cimetidin (Tagamet), famotidin (Pepcid) og ranitidin (Zantac); ved å unngå matvarer kjent for å utløse refluks (sure juice, kaffe, sjokolade, høy-fett matvarer) og spise riktig; tyggegummi; heve hodet av sengen; og drikker mye vann.

•  Vær tålmodig. De 2009 Gastroenterology studie forskere rapporterer at PPI rebound effekten varer mellom en og tre måneder. Vær spesielt forsiktig med kostholdet ditt i denne perioden for å unngå syreskader, og holde legen underrettet om din tilstand, særlig dersom symptomene dine forverres.

Sekundære effekter av Nexium

Nexium er merkenavnet for reseptbelagte medisiner esomeprazol. Til tross for sin effektivitet på å lindre smerte og irritasjon forårsaket av sure oppstøt og gastroøsofageal reflukssykdom, utgjør Nexium en risiko for sekundære effekter, eller bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

Den vanligste eller betydelig bivirkning av Nexium hos voksne i alderen 18 og over er hodepine, som forekommer i mer enn 1 prosent av pasientene, ifølge US Food and Drug Administration kliniske studier publisert på RxList. I barn i alderen 1 til 17, de vanligste bivirkningene er diaré og hodepine, som forekommer i 2,8 og 1,9 prosent av pasientene, henholdsvis.

Typer av andre bivirkninger

Andre mulige bivirkninger av Nexium omfatter tretthet, magesmerter, kvalme, forstoppelse, munntørrhet, manglende appetitt, ringing i ørene, svimmelhet og depresjon.

Legemiddelinteraksjoner

Nexium er ikke vanligvis foreskrevet med legemidler som brukes til behandling av HIV, som atazanavir og nelfinavir, fordi esomeprazol reduserer effektiviteten av disse stoffene, ifølge RxList.

Risiko

Alvorlig risiko forbundet med bruk av Nexium inkluderer gastrointestinal blødning, redusert antall røde eller hvite blodceller eller blodplater, alvorlige allergiske reaksjoner og utseendet av struma eller godartede svulster på skjoldbruskkjertelen.

Betraktninger

Fordi Nexium har vist seg å forårsake fosterskader hos forsøksdyr, leger sjelden foreskrive stoffet for gravide. Hvis du har en leversykdom, kan det ikke være trygt for deg å ta Nexium, advarer Mayo Clinic.

Nexium Forholdsregler

Nexium er merkenavnet for reseptbelagte medisiner esomeprazol magnesium. Leger ofte foreskrive Nexium å behandle fordøyelses magesår og gastroøsofageal reflukssykdom; må imidlertid noen forholdsregler tas når du bruker Nexium.

Funksjoner

Fordi Nexium er fjernet fra kroppen din ved leveren din, bør pasienter med moderat eller alvorlig leversvikt ikke ta mer enn 25 mg Nexium per dag, advarer RxList.

Legemiddelinteraksjoner

Nexium har potensial til å gjøre antiretrovirale legemidler som brukes til å bremse utviklingen av HIV, for eksempel atazanavir og nelfinavir, mindre effektiv. Når tatt med blodfortynnende legemidler som warfarin, er det en risiko for å utvikle plutselige eller alvorlige blødninger, advarer RxList.

Spesielle pasient

Nexium er ikke godkjent for bruk hos barn under 1 år. Fordi Nexium er kjent for å forårsake fosterskader hos forsøksdyr, leger sjelden foreskrive stoffet til bruk hos gravide kvinner.

Advarsel

Sjelden, pasienter utvikler alvorlige allergiske reaksjoner på Nexium. Hvis du utvikle kortpustethet, brystsmerter, hevelse i ansikt eller ekstremiteter, pipende pust eller hudutslett, søke legebehandling.

Symptomer på overdosering

Hvis du utvikler symptomer på forvirring, tretthet, tåkesyn, rask hjerterytme, rødming, hodepine og tørr munn, kan det hende du har tatt for mye Nexium. Søk nødstilfelle legehjelp.

Retninger for Nexium

Nexium er en protonpumpeinhibitor (PPI) som hjelper til med halsbrann, og kan bidra til å helbrede skader på spiserøret forårsaket av halsbrann og sure oppstøt. En PPI er en gruppe av stoffer som har en eneste formål å senke gastrisk syreproduksjon, noe som fører til halsbrann. Halsbrann er ikke bare smertefullt og ubehagelig, det kan også være skadelig for slimhinnen i spiserøret. Uansett hvilken metode legen forskriver, er det viktig å ta for din helse og komfort. Følg Nexium retninger fra pakken og legen din nøyaktig. Ikke følger disse instruksjonene kan være skadelig.

Forsinket-release kapsler

Den mildeste av Nexium system, bør disse kapslene tas en gang daglig, med mindre noe annet av legen din. For healing erosive øsofagitt, bruke for fire til åtte uker, igjen sjekker inn med din lege for riktig tid til å stoppe eller fortsette behandlingen. For gastroøsofageal reflukssykdom, bruker disse kapslene gang daglig for bare fire uker. Hvis legen din sier at du har en høy risiko for magesår, kan du ta disse opp til seks måneder, en gang per dag. Hvis du har forhold fra Zollinger-Ellison syndrom, ta to ganger per dag. Zollinger-Ellison-syndrom er karakterisert ved tumorer og sår i tolvfingertarmen og bukspyttkjertelen.

Forsinket-Release Oral Suspension

Brukes med samme frekvens som de forsinket-release kapsler for forskjellige forhold. Oral Suspension er ment for eldre voksne som har problemer med å svelge kapsler. Bruk miksturen ved å sette den i eplemos eller juice og inntak av frekvensen oppgis med kapslene.

IV for Injection

Intravenøs injeksjon av Nexium er for de som har problemer med de ovennevnte metoder. For de som lider av Erosive Esophagitis, bruk en gang daglig. For de som lider av gastroøsofageal reflukssykdom, bruk i 10 dager.

Sikkerhets informasjon og tips

Nexium.com (se lenke i Resources) tilbyr noen sikkerhetsinformasjon for å vurdere:

Hos voksne, hodepine, diaré og magesmerter er de mest hyppige bivirkninger rapportert.

Hodepine, diaré, magesmerter, kvalme og søvnighet er de mest hyppige bivirkninger rapportert hos pediatriske pasienter (i alderen 1 til 17).

Andre måter å hjelpe administrere halsbrann og reflux, ifølge nexium.com, inkluderer:

Hvis symptomene fortsetter å utvikle seg etter spising, begynne å redusere størrelsen på måltidene dine og holde seg borte fra fet mat.

Andre ting du bør unngå hvis du lider av symptomer inkluderer koffein (kaffe, te og cola), alkohol, krydret mat og sjokolade.

Nexium og antibiotika behandlinger

Nexium og antibiotika behandlinger


Nexium er et legemiddel som brukes til behandling av overskytende magesyre og helbrede skader på spiserøret fra acid reflux.

Forebygging

Nexium er gitt for å forhindre magesår forårsaket av infeksjon eller irritasjon forårsaket av bruk av medisiner som aspirin og Tylenol.

Andre medisiner

Leger kan bruke to eller flere medisiner for sår behandling. Antibiotika som amoxicillin og klaritromycin drepe bakterier og en medisin som Nexium reduserer syre i fordøyelsessystemet.

Nexium bivirkninger

Bivirkninger som er felles for både Nexium og antibiotika inkluderer magesmerter, diaré og hodepine.

Antibiotika bivirkninger

Andre bivirkninger av antibiotika kan omfatte smaksforstyrrelser, fordøyelsesbesvær, kvalme og oppkast.

Allergiske Reaksjoner

Milde allergiske reaksjoner kan omfatte utslett, kløe, og tungpustethet. Alvorlige allergiske reaksjoner kan presentere som elveblest; pustevansker; brystsmerter eller tetthet; hevelse i munn og ansikt; heshet; rask hjerterytme; influensalignende symptomer; blemmer i huden; blåmerker eller blødning; tretthet; eller lavt blodtrykk.

Medisinering Reaksjoner

Alltid legen din om alvorlige medisiner reaksjoner og fortelle henne hvis du tar Plavix, Lanoxin, Valium, Nizoral, HIV eller AIDS medisiner, jern, eller en blod tynnere før du tar en Nexium / antibiotika regime.

Hvordan Quit Nexium

Hvordan Quit Nexium


Nexium er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle acid reflux sykdom. Acid tilbakeløp oppstår når syre produsert av magen reiser tilbake inn i spiserøret. Nexium er foreskrevet for å redusere magesyre og bør bare stoppet som legen instruerer.

Hvordan Quit Nexium

•  Snakk med legen din før du avslutter Nexium. Ikke brått slutte å ta Nexium eller kutte dosering drastisk uten å konsultere lege. Han kan være lurt å avvenne deg av medisinen ved å redusere dosen gradvis. Hvis du tar to piller om dagen, kan han ha du begynner å ta en pille om dagen i flere uker, så en pille annenhver dag i en uke før du stopper helt.

Ta over skranke antacids eller halsbrann medisiner som du avvenne off av Nexium. Antacida redusere mengden av magesyre produsert, mye som Nexium bare i mindre skala. Ta antacids som anbefalt på instruksjonshefte som følger med medisinen.

Unngå drikker og matvarer som alkohol, kaffe, tomatprodukter, sjokolade og krydret eller syreholdig mat som du redusere Nexium dosering. Disse kosttilskudd elementer er vanskelig å fordøye og kan over produsere magesyre.

Hint

  • Ta og redusere Nexium bare som legen foreskriver. Varsle legen din til alle medisiner du tar for å unngå legemiddelinteraksjoner. Snakk med legen din dersom symptomene forverres etter røykeslutt Nexium.

Nexium Instruksjoner

Nexium er en resept behandling for vedvarende halsbrann og esophageal skader forårsaket av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) og andre gastrointestinale irritasjoner. Nexium tilhører en klasse av legemidler som kalles proton pumpet inhibitorer, som reduserer mengden av syre som produseres i magen i opptil 24 timer. Nexium er tilgjengelig i 20 mg og 40 mg forsinket frisetting og er ikke tilgjengelig for øyeblikket i en generisk versjon. Ved å vurdere dine symptomer og generelle helse, kan legen finne ut om Nexium er en passende behandling for deg.

Nexium Instruksjoner

Les medisinen guide gitt med Nexium resept grundig før du begynner Nexium terapi. Diskutere eventuelle spørsmål eller bekymringer om Nexium med din lege eller apotek.

Svelg en Nexium kapsel med et fullt glass vann (8 oz.) Minst én time før et måltid. Hvis du har problemer med å svelge kapsler, kan en Nexium kapsel også åpnes, drysset over eplemos og svelging. Ikke ta mer enn én kapsel daglig med mindre instruert av en lege.

Vent minst tre timer etter inntak av Nexium før du ligger nede. Nexium er ikke indisert for umiddelbar lindring av halsbrann og kan ta lang tid å begynne å jobbe.

Unngå å hoppe over doser av Nexium. Hvis du hopper over en dose, ta neste dose som normalt og kontakte legen din for videre instruksjoner.

Fortsett å ta Nexium for hele lengden av tid anbefalt av legen din, selv om symptomene har bedret seg. Nexium kan begynne å helbrede esophageal skade i fire til åtte uker, men legen din kan anbefale å ta det på lang sikt for å hindre symptom tilbakefall. Hvis symptomene vedvarer etter du slutter Nexium du kontakte legen din.

Hint

  • Bivirkninger av Nexium er hodepine, tretthet, munntørrhet, diaré, kvalme, magesmerter, gass, forstoppelse og, sjelden, allergisk reaksjon.
  • Sørg for at din lege og apotek er klar over alle medisiner du tar, som de kan ha negativ samhandle med Nexium.
  • Halsbrann kan forveksles med tidlig hjerteinfarkt symptomer. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever hjerteinfarkt symptomer, inkludert brystsmerter eller tyngde, smerte som sprer seg til halsen, armer eller skuldre, kvalme, svette, eller en generelt dårlig følelse.