Digidexo.com

Frukt og grønnsaker for å bli kvitt Blackheads

Blackheads er porene tette med talg og døde hudceller som blir brune når de blir utsatt for oksygen i luften. De er et symptom på akne, som vanligvis påvirker tenåringer og ofte vises på ansiktet, bryst og rygg. Det er ingen vitenskapelig grunn til at de oppstår, men mange rapporterer at en endring i kosthold kan bidra til å fjerne huden av hudormer.

Innbytter God for dårlig

En teori på hvorfor hudormer oppstår går er at svært raffinerte karbohydrater gjør kroppen produserer insulin, som utløser mer sebum produksjon, noe som øker sjansene for å utvikle hudormer. Så bytte svært bearbeidet karbohydrater som hvitt brød for stivelsesholdige grønnsaker som poteter, søtpoteter og gulrøtter. De vil gi deg like mye energi med høyere nivåer av næringsstoffer.

I tillegg, mettet fett er vanskelig for kroppen å fordøye, og kan bli utskilt trodde huden. Så kuttet ut alt av stekt junk food og erstatning med hudvennlige frukt og grønnsaker. Få fettinntaket fra naturlige, sunne fettstoffer som oliven og avokado.

Rens din leveren

Hudproblemer kan tyde på at fordøyelsessystemet ikke fungerer 100 prosent. Når fordøyelsessystemet er svak, er giftstoffer ikke elimineres av fordøyelseskanalen og er utvist gjennom huden og forårsake urenheter som kviser og hudormer. Evaluer kostholdet ditt og se om du får nok fiber for å hjelpe kroppen din fordøye effektivt. Øk fiber inntaket med epler, pærer, grapefrukt, tørket frukt, gulrøtter og søtpoteter.

Hudvennlig Vitaminer

Mange vitaminer er kjent for å øke hudens helse. Vitamin A er nummer én på listen. I sin rå form er det kun finnes i kjøtt og egg, men beta karoten, som finnes i enkelte frukter og grønnsaker, kan behandles av kroppen til å produsere vitamin A. Betakaroten er også en antioksidant, som kan slåss giftstoffer i legeme. Se opp for frukt og grønnsaker som er rødt, oransje eller gul i fargen. Gulrøtter, gresskar og søtpoteter er alle gode kilder til betakaroten.

B-kompleks vitaminer er også bra for huden, spesielt vitamin B2, også kjent som riboflavin. Frukt høy i riboflavin inkluderer aprikos, kiwi og fersken. Grønnsaker å spise inkluderer brokkoli, spinat, rød paprika og brønnkarse.

Tips

Mange vitaminer, spesielt B-vitaminer, er ustabile ved høye temperaturer. Prøv å spise frukt og grønnsaker rå når det er mulig.

Velg organiske råvarer som er fri for kjemikalier og giftstoffer.

Drikk minst to liter vann per dag. Dette vil hjelpe kroppen din fordøye alle disse frukt og grønnsaker effektivt og skylle kroppen for giftstoffer.