Digidexo.com

gresskarkjerner orm

Hva er fordelene med å spise gresskarkjerner og valnøtter?

Hva er fordelene med å spise gresskarkjerner og valnøtter?


Gresskarfrø pakke en kraftig ernæringsmessig punch, spesielt når det gjelder deres protein, jern, omega-3 fettsyrer, vitamin B og E, magnesium, mangan og fosfor. Hvis du ikke kan få hendene på gresskarkjerner, prøv en neve valnøtter, som er høy i mangan, kobber, antioksidanter og hjerte-sunne omega-3 fettsyrer og mono-mettet fett.

Gresskarfrø og nedbrutt Helse

Gresskar frø inneholder høye nivåer av omega-3 fettsyrer, sink og karotenoider forbindelser, som alle er gunstig for nedbrutt helse. Frøene har blitt betydelig benyttet for personer med benign prostatahyperplasi, eller BPH, noe som fører til en forstørret nedbrutt kjertel hos menn som vanligvis er 50 år eller eldre. Når pasienter med BPH får gresskarfrø, kan de vise en markert nedgang i nedbrutt cellevekst, som bidrar til å avbryte utviklingen av sykdommen.

Gresskarfrø og Disease Prevention

Den sink i gresskarkjerner har vist seg å hjelpe osteoporose pasienter, særlig eldre mannlige pasienter med hofte og ryggrad problems.the fytosteroler i gresskarfrø også bidra til å redusere risikoen for kreft, redusere kolesterolet i blodet og øke immunsystem. I dyrestudier har gresskarfrø vist seg å hjelpe leddgikt-relatert betennelse uten bivirkninger, et kraftig alternativ til medikamentell behandling. I afrikanske studier ble gresskarfrø funnet å være et kraftig verktøy for pasienter som lider av proteinmangel i leveren.

Valnøtter og kardiovaskulær sykdom

På grunn av sin høye nivåer av omega-3 fettsyrer og mono-mettet fett, valnøtter hjelpe det kardiovaskulære systemet i utallige måter, blant annet å forebygge blodpropp, uberegnelig hjerterytme og betennelser. Å spise valnøtter har også vist seg å senke kolesterolet mens du holder en sunn forholdet mellom HDL og LDL, legge elastisitet til blodårene dine, og selv senke blodtrykket.

Valnøtter og Disease Prevention

Valnøtter er stappfulle av antioksidanter, deriblant ellaginsyre, som bidrar til å forebygge kreft og øke immunsystem; L-arginin, som støtter blodkar helse ved å omdanne saltpetersyre; og melatonin, som regulerer søvnen din syklus og bidrar til å hindre radikaler. I dyrestudier har valnøtter vist seg å tredoble melatoninnivåer. Som gresskarfrø, valnøtter inneholder fytosteroler, som kan hjelpe å forebygge kreft. Walnut dyrestudier har vist at mutteren reduserer risikoen for brystkreft, reduserer tumorene, og også kan være fordelaktig for å forebygge Alzheimers sykdom.

Ernæring Fakta av gresskarkjerner

Mens gresskarfrø er oftest spist i høst, de er tilgjengelig hele året og gir en overraskende rekke helsemessige fordeler. De er fullpakket med essensielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Det er viktig å huske på at gresskarkjerner er den mest næringsrike når spises rå.

Protein og Magnesium

Gresskarfrø er svært høy i protein og magnesium, som begge bidrar til å bygge energi, kontrollere blodtrykket og regulere kroppens prosesser.

Sink

Gresskarfrø er høy i sink, et viktig mineral for menneskekroppen. Sink øker immunsystemet og kan også hjelpe til å forhindre sykdommer som osteoporose.

Anti-inflammatoriske midler

Å spise gresskarkjerner er en naturlig måte å redusere betennelse og kan være spesielt nyttig for dem som lider av leddgikt.

Kolesterol

Gresskarfrø inneholder fytosteroler, plantefibre som binder seg til kolesterol. Derfor kan gresskarfrø bidra til å senke LDL (dårlig kolesterol) nivåer i kroppen.

Prostata Helse

I tillegg til å redusere kolesterol, de fytosteroler i gresskarkjerner også bidra til å fremme prostata helse ved å hindre utvidelse av prostatakjertelen.

Næringsstoffer i gresskarkjerner

Næringsstoffer i gresskarkjerner


Gresskarfrø, også kalt pepitas, er de flate, grønne eller hvite frø funnet inne gresskar. Gamle indianske kulturer feiret gresskarfrø for sine medisinske og ernæringsmessige verdier. I moderne tid, er folk gjenoppdage de mange helsemessige fordeler av næringsstoffene i gresskarkjerner.

Kalorier og Protein

En kvart kopp gresskarkjerner inneholder ca 190 kalorier, og gir nesten 17 prosent av den daglige verdi (DV) av protein.

Sink

Gresskarfrø er en rik kilde til sink. Menns helse produkter inneholder ofte gresskarfrø fordi sink er tenkt å fremme prostata helse og for å bedre beinmineraltetthet.

Andre Minerals

Gresskarfrø er også en utmerket kilde til magnesium, fosfor og mangan. De inneholder også sunne mengder kobber og jern.

Omega-3 fettsyrer

Gresskarfrø gi betydelige mengder omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer antas å lindre symptomene på en rekke helseproblemer, inkludert ADHD, fibromyalgi, høyt kolesterol, depresjon, høyt blodtrykk og leddgikt.

Fytosteroler

Gresskarfrø er også rik på fytosteroler, en plante sammensatte med en kjemisk struktur mye som kolesterol. I tilstrekkelige mengder, er fytosteroler tenkt å redusere blodkolesterolnivåer, redusere risikoen for kreft og forbedre kroppens immunrespons.

Morsomme fakta

Arkeologer har oppdaget gresskarfrø i huler i Mexico som daterer seg tilbake til 7000 f.Kr. Gresskarfrø er fortsatt en ganske vanlig ingrediens i meksikansk mat oppskrifter.

Bruk av gresskarkjerner

Gresskarfrø er lastet med vitaminer og mineraler. De er en god kilde til protein og jern. Mange bare tenke på eller vurdere gresskarfrø rundt Halloween. Imidlertid har fokus på sunn mat og fordelene fra nøtter og frø gitt gresskarfrø en ny og velfortjent plass på dagligvarehyller og i spiskammers.

Snacks

Gresskarfrø er en av de mest næringsrike frø tilgjengelig. De er nytes som en sunn og bærbar snack og spist rett ut av hånden.

Salater og Grønnsaker

Gresskarfrø kan legges til sauterte grønnsaker og stenket på salater. Når bakken med hvitløk, persille og koriander og blandet med sitronsaft og olivenolje, de blir en smakfull og sunn dressing for greener.

Cereal topping

Hakket gresskarfrø gjør et utmerket tillegg til enten varm eller kald frokostblanding. Gresskarfrø er også stor når det legges til havremel rosin cookie oppskrifter eller granola.

Burgers

Legg noen knase og få en ernæringsmessig bonus til burgere ved å blande inn gresskarkjerner. De kan legges til biff, kalkun eller veggisburgere.

Terapeutiske bruksområder

Den sink i gresskarfrøolje hjelpemidler helbredelse og har vært nyttig for behandling av en forstørret prostatakjertel.

Helbredende egenskaper

Gresskarfrø har en vanndrivende egenskaper. Gresskarfrø er vant til å berolige betent vev og lindre smerte. De er også effektive i å beskytte mot bendelorm og rundorm. Gresskar frø er gunstig for å redusere postpartum hevelse i hender og føtter. De er også kjent som et afrodisiakum.

Gresskarkjerner og Hvordan bli kvitt parasitter

Gresskarkjerner og Hvordan bli kvitt parasitter


Innvollsparasitter kan leve i en persons fordøyelsessystem i mange år, uten at personen noen symptomer. I tid, med flere generasjoner av parasitter formere seg og passerer gjennom tarmen, kan parasittene forårsake symptomer som magesmerter, diaré, gass og oppblåsthet, oppkast, kløe rundt anus, tretthet, vekttap, og passerer ormer med avføring. Snarere enn å bruke giftige medisiner, kan gresskarfrø brukes til å bli kvitt innvollsparasitter.

Historie

Indianere brukte gresskarfrø for å bli kvitt innvollsorm. Deres levekår og deres kosthold ofte resultert i mennesker som har ormer i tarmen. Medisinmenn foreskrevet tygge og svelge rå gresskarfrø å hjelpe deworm kroppen sin.

Hvordan Pumpkin Seeds Work

Gresskarfrø lamme innvollsorm, men ikke drepe dem. Lammelsen er midlertidig, så det er viktig at en naturlig avføringsmiddel - for eksempel bakken linfrø eller psyllium skall - brukes til å arbeide innvollsparasitter ut av kroppen.

Hvordan bruke

Fôr barn (under 12 år) 10-15 gresskarkjerner daglig. Voksne kan trygt spise mellom 20 og 30 per dag i to uker. De tre eller fire første dosene bør umiddelbart etterfulgt av en naturlig avføringsmiddel.

For et alternativ behandling, male opp gresskar og vannmelon frø til et pulver. Bland med aloe vera juice eller vann med eple cider eddik.

Homeopatisk middel for å bli kvitt parasitter med gresskarkjerner og honning

Homeopatisk middel for å bli kvitt parasitter med gresskarkjerner og honning


Når parasitter infisere fordøyelseskanalen, kan de forårsake en rekke problemer. De som lider av parasitter vil ofte føle seg svak, har en stor appetitt, men forblir avmagret, føler anal kløe, og se hvite flekker på ansiktet deres. I det gamle Kina ble gresskarfrø brukes til å rense kroppen for parasitter. De fungerer som en naturlig avføringsmiddel slik at parasitter kan utskilles via avføring.

Bruksanvisning

Sett 2 til 3 oz. av gresskar frø i en bolle.

Legg to ss. av honning til bollen, og bland det godt.

Spre belagt frø på en cookie ark.

Stek dem i ovnen i 20 minutter ved 350 grader Fahrenheit.

Spis 2 til 3 oz. av gresskarkjerner hver dag for å fjerne parasitter. Disse frøene kan inntas hver dag fram til parasittene har forlatt kroppen.

Hva er fordelene med gresskarkjerner på leddgikt?

Hva er fordelene med gresskarkjerner på leddgikt?


Gresskar frø olje inneholder omega-3 fettsyrer, en type essensiell fettsyre som må innhentes gjennom mat. Ifølge University of Maryland Medical Center, er essensielle fettsyrer nå forsket for sin positive innvirkning på en rekke degenerative sykdommer som hjertesykdom, lupus og leddgikt. Hovedrollen som omega-3 fettsyrer ser ut til å spille i kroppen er å senke betennelse. Mens leddgikt er en degenerative joint tilstand, spiller betennelse en viktig rolle i sykdommens symptomer. Ved hjelp av gresskar frø olje kan ha nytte leddgikt.

Joint Pain

Mens omega-3 fettsyrer i gresskarkjerner ikke har vist en tendens til å bremse eller reversere utviklingen av leddgikt, de bidra til å redusere intensiteten av leddsmerter. Evnen til omega-3 fettsyrer for å redusere smerte og stivhet gjør leddgikt lider større spekter av bevegelse, samt økt ganghastighet og hånd styrke. I motsetning til smertestillende medisiner, omega-3 fettsyrer i gresskarfrø tar tid å produsere smertelindring.

Morning Stivhet

En av de viktigste symptomene på leddgikt er morgenstivhet som varer i en periode ut over en halv time. Morgenstivhet reduserer pasientens produktivitet og bare legger til vanskelighetene leddgikt står overfor. Omega-3 fettsyrer bidra til å lindre morgenstivhet ved å redusere mengden av betennelse og leddstivhet som tilfaller over natten. Igjen, kan fordelene ved gresskarfrøolje ikke sees umiddelbart, men gitt tid, bør merkes forbedring.

Reduksjon av medisiner

Når omega-3 fettsyrer har påvirket en smertestillende respons, kan de ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ofte foreskrevet for leddgikt pasienter reduseres dosen. Dette kan være spesielt gode nyheter for dem som reagerer negativt på disse smertestillende medisiner. Ifølge University of Washington, har NSAIDs vært kjent for å forårsake magesmerter, oppkast og dårlig fordøyelse. I denne forbindelse, kan de anti-inflammatoriske egenskapene til omega-3 fettsyrer i gresskarfrø redusere mer enn leddgikt smerte.

Leddgikt og depresjon

Ifølge University of Nebraska, depresjon er vanlig hos leddgikt pasienter og kan selv gå forut symptomer hos noen pasienter. Mens behandling av depresjon kan ikke forbedre leddgikt symptomer, ville det forbedre mestrings evner av pasienter. De omega-3 fettsyrer i gresskarkjerner har vist noen fordeler i å redusere depresjon. Men de er ofte brukt i forbindelse med reseptbelagte medisiner for depresjon og bør ikke brukes som grunnlag for å behandle denne alvorlige tilstanden.

Orm som er gjennomført av Insekter

Orm som er gjennomført av Insekter


Mange mennesker får kurert med Calamine lotion eller aloe vera for insektbitt, men noen mennesker får mer enn en kløe. Insekter som fluer, lopper og mygg kan transportere mikroskopiske ormer og de biter på huden din er en åpen dør for mange medisinske sykdommer. Kjæledyr er i fare, også.

Loiasis eller afrikansk Eye Worm

Loiasis er kjent som den afrikanske Eye Worm. Denne mikroskopiske Loa Loa ormen lever under huden og er vanskelig å oppdage, med mindre det reiser inn i øyeeplet. Den vanlige navnet refererer til dette fenomenet. Det har spredd seg gjennom bitt av mangrove fly, også referert til som deerfly eller mango fly. Flua er funnet i regnskogen i vest og Sentral-Afrika. Symptomer inkluderer kløende, hovne flekker på huden.

Elefantiasis

Spres gjennom myggstikk og vanlig i tropiske områder rundt om i verden, er Elefantiasis forårsaket av trådliknende ormer som tilbringer sitt voksne liv i lymfesystemet av mennesker. Lymfesystemet regulerer fluider i kroppen, og nærvær av ormer resulterer i lymfødem. Lymphedema er massiv svelling av lemmer eller regioner av kroppen som skyldes oppbygging av fluider. Filariasis er en av de viktigste årsakene til varig uførhet på verdensbasis, som påvirker mer enn 120 millioner mennesker.

Onchocerciasis eller River Blindness

Onchocerciasis, vanligvis kjent som elveblindhet, er forårsaket av en parasittisk orm som overføres gjennom bitt av knott. Navnet er avledet fra tilholdssted for fluene, som vanligvis finnes i nærheten rask bekker og elver, og fra blindhet som er symptomatisk for et alvorlig angrep. Hudutslett og knuter under huden er andre symptomer på angrep. Nittini prosent av dem som er rammet med elveblindhet bor i Afrika. Sykdommen må spres gjennom flere biter av blackfly, så de som bor langs elver og bekker i Afrika er mest utsatt.

Worms i kjæledyr

Hunder og katter er også hyppige ofre for parasittiske orm. Vanlige orm som hjerteorm og rundorm er ikke forårsaket av insekter. Bendelorm, derimot, spres når en hund eller katt får i seg infisert lopper eller loppe larver. Bendelorm er lange, flate ormer som lever i dyrets tarmkanalen. Bendelorm stjeler næringsstoffer fra fordøyd mat i dyrets fordøyelsessystem. Generelt ansett ufarlig, bendelorm kan føre til diaré og oppkast hos noen dyr.

Hva slags orm er et Hookworm?

En hakeorm refererer til en type av parasittiske ormer som måler nesten en halv tomme lang. Hookworms er nematoder, eller rundormer, som tilhører den taksonomiske familien ancylostomatidae. Flere av slekter og arter av hakeorm eksisterer. Slekten Ancylostoma smitter først og fremst katter og hunder, mens Anclostoma Duodenale og Necator americanus primært smitte til mennesker. Hakeorm infeksjoner hos mennesker forekommer vanligvis i tropiske og subtropiske områder som har dårlige sanitære forhold, men infeksjoner noen ganger også forekomme i det sørøstlige USA.

Hookworm Life Cycle

Mennesker eller dyr passere avføring som inneholder mikroskopiske hookworm egg. Larvene klekkes i én til to dager og vokse i avføringen eller jord i tre til fire uker. Hvis de kommer i kontakt med et menneske eller dyr, de trenger inn i huden og bevege seg inn i blodbanen, hvor de er svelget og reise til tynntarmen. Voksen hakeorm kan leve i tynntarmen i flere år, der de vil lever av vertens blod og legger egg, fortsetter syklusen. Valper kan også få hookworms fra sin mors melk.

Tegn på en infeksjon

Folk noen ganger oppleve et hudutslett, vekttap, diaré og magesmerter under en hookworm infeksjon. Men noen mennesker opplever ingen symptomer. Katter og hunder kan virke avmagret, svak eller sløv etter å ha blitt smittet med hakeorm. De kan også ha en grov pels eller viser andre tegn på tap av blod, så som anemi. Hunder kan ha svart, blodig diaré. Hakeorm infeksjoner kan være dødelig hos dyr og kan forsinke utviklingen hos mennesker.

Diagnose og behandling

Leger og veterinærer diagnostisere hookworm infeksjoner ved å undersøke avføring under et mikroskop og leter etter hookworm egg. Antiparasitære narkotika kurere hookworm infeksjoner, selv om folk og dyr kan utvikle nye infeksjoner hvis de forblir i et område som har hakeorm. Folk som er blodfattig fra blodtap kan også få jernbehandling etter en hookworm infeksjon.

Forebygging

Riktig sanitæranlegg hindre menneskelige hookworm infeksjoner ved å holde rå kloakk ut av jorda. I tillegg, iført sko mens du er i et område som har hakeorm og unngå bruk av avføring som gjødsel bidrar til å hindre infeksjoner. Hindre katt og hund infeksjoner ved å trene hunder til å gjøre sitt fornødne på ett område av plenen, helst et område som mottar minst to timer med direkte sollys hver dag, og avhending av avfall på riktig måte.

Bendelorm Remedy

Bendelorm infestation kan føre til at kroppen ikke absorbere nok næringsstoffer, fører til en mangel på skikkelig mental og fysisk funksjon, og til og med død. En bendelorm er en segmentert, flat orm som kan komme inn i kroppen som en mikroskopisk egg, og begynner å klekke og utvikle inne i fordøyelseskanalen. Når infisert, det er visse metoder som du må bruke for å bli kvitt bendelorm.

Malurt

Malurt er en svært kraftig urt som stimulerer eliminere giftstoffer og avfall fra systemene. Malurt kan eliminere bendelorm og andre parasitter raskt, men det kan gi kraftige bivirkninger hvis de brukes over lengre tid, slik som oppkast og søvnløshet. Medisin kan finnes i skjær form, så vel som i kapsler, og skal bare tas kort sikt for å kvitte seg med bendelorm.

Hvitløk

Hvitløk er svært effektiv på å spyle giftstoffer fra tarmen og fordøyelsessystemet, inkludert parasitter som bendelorm. Hvitløk er en kraftfull immunitet booster, og kan ikke bare rense systemet for bendelorm, men kan forbedre den totale helsen på samme tid. For innvollsorm, bruker hvitløk som et klyster. Ta en kopp vann til en byll, og deretter sette i ett fedd hvitløk, finhakket. Kok blandingen i 10-15 minutter, og kjøle den helt. Sil blandingen og hell den anstrengte væske inn et klyster bag. Bruk klyster på vanlig måte.

Gulrøtter

Gulrøtter, når det spises i bulk, effektivt kan presse ut bendelorm som lever i tarmen. På grunn av sin høye vitamin og fiber innhold, gulrøtter er kraftig på spyle system av parasittiske angrep. Drikk rikelig med vann, og spiser bare rå gulrøtter i to til tre dager. Dette vil presse ut bendelorm, som vil bli eliminert i avføringen.

Gresskarfrø

Gresskarfrø fungerer på en lignende måte som gulrøtter, og vil presse ut parasittangrep som bendelorm. Gresskarfrø må spises i bulk, og er en trygg og effektiv måte å rense, fordøyelseskanalen ,. Grind 7-14 oz. av un-avskallede gresskarkjerner i en food jeksel, og kombinere med 1/2 kopp melk og 1 ts. honning. Spis blandingen når magen er helt tom, og følger det med 1 ts. av lakserolje. Behandlingen vil skille bendelorm.

Pineapple Mayweed

Ananas mayweed er en urt som er tørket og brukt til å lage en te som skal drikkes to ganger om dagen for å eliminere bendelorm. Bruk 2 ts. ananas mayweed, og bratte det i varmt vann i 15 minutter. Sil teen, og drikke det varmt i morgen før du spiser, og om kvelden før sengetid.

Menneskelig Intestinal parasitt Behandlinger

To hoved parasitter, cyclospora og trikinose, kan finnes i tarmen. Disse parasittene inn i kroppen gjennom forurenset vann, rå eller kokt fisk og kjøtt, importert frukt og grønnsaker, og i noen tilfeller fra samhandling med kjæledyr. En infisert av parasitter kan forårsake alvorlige problemer som diaré, oppblåsthet, magesmerter, kronisk tretthet og uforklarlig hodepine. Det er gode nyheter, men: det finnes behandlinger som kan hjelpe i utvinning.

Medisinske behandlinger

Etter en innledende besøk med en lege, der tre avføringsprøver er testet for parasitter, medisiner er foreskrevet som vil bekjempe parasitten. Avhengig av type parasitt, disse inkluderer Vermox ®, Mintezol®, Flagyl® og Biltricide®.

Homeopati

Homeopatiske midler som Cina for pinworms og Rumex crispus og spigellia for smitte med orm kan være effektive. Dosen er vanligvis 12X til 30C, hver en til fire timer.

Ernæring

Gresskarkjerner, granatepler, rødbeter og gulrøtter har anti-ormekur ingredienser. I tillegg vil drikke rikelig med vann rense kroppen, mens fiber vil fremme sunn tarm eliminering.

Urter

Hvitløk og goldenseal er to svært effektive urter i kampen mot parasitter. Mens hvitløk kan spises rå eller tatt i enten kapsel eller tablettform, og er svært effektiv mot rundorm, har goldenseal vist seg å være svært effektiv mot infeksjoner og angrep. Den effektive bestanddel i goldenseal, berberin, er en god inhibitor av flere parasitter.

Diet

Opprettholde en diett fri for raffinert mat (hvitt sukker og hvitt mel) er en nødvendighet i kampen mot parasitter. Substitute hele korn for raffinert mat.

Oppfølgende behandling

En måned etter avsluttet behandling, må verten (personen infisert med parasitter) som skal testes på nytt. En lege vil teste krakk for å se om parasittene er borte, og vil gi råd om hvordan du kan unngå reinfestation. Pasienter må deretter testes på nytt på en årlig basis.

Natural Cures for Tarmparasitter

Natural Cures for Tarmparasitter


Mennesker feilaktig tror at tarmparasittinfeksjoner bare skje til personer som bor i den tredje verden eller til dyr, men dette er ikke tilfelle. Hver dag folk ender opp på sykehuset med parasittinfeksjoner. Ifølge University of Maryland Medical Center, er det to hovedtyper av innvollsparasitter: helminths og protozoer. Helminths er ormer som inkluderer pinworms, bendelorm og rundorm. Protozoer er encellede skapninger som kan inkludere giardia og cryptosporidium. Noen av advarselen tegn på en parasitt infeksjon har en orm i avføringen, diaré, oppblåsthet, mye luft, kvalme, magesmerter og tretthet. Hvis du har noen av disse symptomene, bør du få sjekket ut av en lege. Hvis du tilfeldigvis har en intestinal parasitten kan du prøve noen naturlige botemidler med godkjenning av legen din.

Goldenseal

Goldenseal er bra å bruke mot protozoer. Kjøpe den i kapselform fra en helsekost butikk eller på nettet og følge anbefalte doser. Unngå goldenseal hvis du er gravid, fordi det kan føre til en spontanabort.

Papaya

Papaya er bra for behandling av både ormer og protozoer. Tygg frøene å frigjøre tarmparasitten bekjempelse egenskaper.

Elecampane

Denne urten er nyttig mot protozoer. Kjøp denne urten fra en helsekost butikk eller på nettet og legge til en teskje til kokende vann for å lage en te. La teen trekke i minst 15 minutter. Drikk tre kopper te om dagen for din parasitt infeksjon.

Ginger

Ingefær er en god urt å bekjempe innvollsorm og det kan kjempe kvalme. Drikk ingefær-te, som du finner på de fleste dagligvarebutikker, eller kjøpe ingefær i produserer delen og riv den over maten.

Gurkemeie

Gurkemeie er et annet godt naturlig kur for innvollsparasitter, særlig ormer. Dryss over noen av dine favoritt retter eller spise mat som inneholder karri der gurkemeie er funnet.

Gresskarfrø

Spis gresskarkjerner daglig for å bli kvitt innvollsparasitter. Dryss frøene med ingefær eller gurkemeie å øke parasitt bekjempelse egenskaper.

Hvitløk

Hvitløk kan brukes til å behandle ormer og Giardia. Ta det frisk ved å spise nellik eller legge nellik til maten. Hvitløk er spesielt god i italienske pastaretter.

Hvordan behandle Pinworms med urte rettsmidler

Pinworms, eller threadworms (Enterobius vermicularis), er den vanligste parasittisk orm, infisere ca 500 millioner barn over hele verden. Pinworms er hvite ormer som er en fjerdedel av en tomme i lengde og bor rundt den øvre delen av tykktarmen, fôring på tarminnholdet, ifølge Kevin Pederson av Home-Remedies-for-You.com. Når en moden hunn pinworm legger egg, migrerer hun fra tarm til analregionen.

Det vanligste symptomet på Barnemark infeksjoner er anal kløe, men pinworms kan også føre til mer alvorlige problemer hos barn, inkludert tap av appetitt, søvnløshet, sengevæting, vekttap, blindtarmbetennelse, kvalme og oppkast, sier Pederson.

Selv om du bør alltid konsultere lege før du prøver noen orm behandling, kan du prøve følgende urte rettsmidler for å bli kvitt pinworms.

Bruksanvisning

Følg disse trinnene for å bli kvitt pinworms den naturlige måten

Combat Barnemark infeksjoner med god hygiene. Den viktigste nøkkelen til å hindre Barnemark infeksjoner sprer seg - og bidra til å eliminere pinworms - er upåklagelig hygiene. Hold barnets anal området så rent som mulig. Hell vann på anal området eller tørk barnets bunnen med en våt klut, råder Pederson. Bare sørg for å vaske tøy og hendene grundig etter bruk.

Dessuten må du holde ditt barns sengetøy og klær (spesielt undertøy) rent og vaske dem grundig, advarer FatFreeKitchen.com.

Spis noen små fedd hvitløk daglig eller legge hvitløken til måltider, anbefaler Pederson. Hvitløk er en vanlig naturlig middel for å bekjempe pinworms. "Grind hvitløk for å lage en lime og bland mindre enn en halv klype den med vaselin. Påfør dette på anal regionen til å håndtere kløe og drepe eggene," han råder.

Bruk fedd i hvert måltid, anbefaler FatFreeKitchen.com. Nellik vil hjelpe drepe parasitten egg i tarmen.

Legg til seks til syv lupin frø til et glass lunkent vann, og tilbyr GoHerbalRemedies.com. Drikk dette concoction minst fire eller fem ganger om dagen for å eliminere pinworms fra fordøyelseskanalen. "Det fungerer sakte men effektivt i bekjempelsen av denne parasittinfeksjon," ifølge GoHerbalRemedies.com.

Konsumere en diett av papaya og vannmelon og gresskarkjerner, GoHerbalRemedies.com råder.

For å eliminere pinworms, kan du også prøve å spise bitter melon (bitter gourd, karela), sier FatFreeKitchen.com.

Tips og advarsler

  • Hold negler kort til å redusere spredningen av pinworms. Fordi pinworm egg forårsake intens kløe rundt endetarmen området, er det sannsynlig å plukke opp mange egg under hans negler barnet ditt, sier Pederson. Når under fingerneglene, eggene er "enkelt overføres tilbake til magen gjennom munnen der de klekkes og igjen migrere til endetarmen." Dette er grunnen til å holde din og ditt barns negler trimmet er viktig, understreker Pederson. Lange negler gjør det enklere for eggene å skjule under dem. Sjekk hele familien for infeksjon. Hvis barnet ditt har en Barnemark infeksjon, være på vakt for symptomer på deg selv, andre familiemedlemmer, og spesielt andre barn i husstanden. "Eggene kan passere til andre gjennom luft eller ved kontakt med infisert mat", ifølge FatFreeKitchen.com. "Eggene påvirkes ikke av desinfeksjonsmidler," og de kan smitte fra person til person ved direkte kontakt eller gjennom å dele mat eller leker.
  • Ikke start en urte behandling uten først å konsultere en medisinsk faglig. Spesielt på den første forekomsten av en Barnemark infeksjon, bør du ha en medisinsk faglig behandler infeksjonen, sier GoHerbalRemedies.com. Du kan imidlertid bruke naturmidler til støtte for medisinsk behandling.

Herbal Parasite Cure

Parasitter hos mennesker kan komme fra et bredt utvalg av steder og vind opp i ulike kroppsdeler. Det er mange forskjellige måter å behandle interne parasitter, slik som antibiotika eller visse dietter. Noen mennesker, derimot, slå til urter for å bli kvitt eventuelle parasitter de måtte ha. Urter gir en mer naturlig middel til mange plager, blant annet parasitter, som er mer attraktivt for noen mennesker enn konvensjonell medisinering. Når du arbeider med urter, derimot, kan det være lurt å sjekke med legen din først som en forholdsregel.

Angelica

Angelica rot har ofte blitt brukt til behandling av parasittinfeksjoner som Trichonomas. Det er også brukt til å kvitte seg med andre ormer i fordøyelsessystemet. Men Angelica bør ikke brukes av diabetikere eller gravide kvinner fordi det kan øke blodtrykket.

Black Walnut

For innvollsorm, mange mennesker slår til svart valnøtt skrog. Disse skrogene inneholde Juglone. Juglone er et antibakterielt stoff, samt en urt som hjelper med å bli kvitt ormer, sopp og virus. Svart valnøtt hjelper også med fordøyelseskanalen helse, arbeider for å fjerne eventuelle parasitter innenfor. Spedbarn og barn, men bør ikke gis svart valnøtt.

Butternut

Butternut brukes hovedsakelig for parasitter som pinworms og threadworms. Tar butternut med andre urter kan bidra til å avlaste forstoppelse og gjøre det enklere å treffe andre innvollsparasitter du måtte ha. Ved hjelp av butternut over lange perioder er ikke anbefalt.

Cascara Sagrada

Cascara Sagrada er et avføringsmiddel. En effektiv måte å bruke denne urten er å spise noen gresskarfrø først, deretter vente en time og ta urten. Gresskarkjerner vil lamme parasittene, så Cascara Sagrada spyler dem ut av systemet.

Nellik

Nellik er en antimikrobiell urt. De er i stand til å drepe de parasitter man har og deres egg i tillegg. Bli kvitt eggene er viktig for å hindre en mulig reinfestation. Nellik fungere som en bakteriedreper og lindre fordøyelsessystemet.

Pinkroot

Indianere bruke pinkroot som en orm utvisning enheten når infisert. I tillegg kan det bidra til å berolige symptomer som feber som følger en parasittangrep. Høye doser kan gi bivirkninger, så når den brukes med barn, stokk med en mindre dose.

Malurt

Malurt har lenge vært brukt til å bekjempe angrep av parasitter på grunn av sin hurtighet og effektivitet. Men det er giftig tatt bemerkelsesverdig. Du må blande malurt med andre urter for bruk, og aldri gi malurt til barn. Parasitter blir frastøtt av malurt på grunn av hvor bittert det er.

Hvordan behandle Trich Naturligvis

Trich, eller trikinose er en alvorlig infeksjon forårsaket av parasittiske rundorm Trichinella spiralis. Det er forårsaket ved å spise kjøtt av svin, okse og bjørn, som ikke har vært riktig tilberedt og inneholder larver av parasitten. Alvoret av infeksjonen bestemmes av mengden av larver inntatt. Symptomene varierer fra diaré, magesmerter og feber til lammelser, koma og noen ganger hjertesvikt. Til tross for alle former for behandling, sykdommen går sin fulle kurs i seks til åtte uker for full gjenoppretting. Legen vil sannsynligvis fore stoffet tiabendazol, og eventuelt steroider for inflammasjon, men de er ikke uten ubehagelige bivirkninger. Det er imidlertid naturlige metoder for behandling som har vært like vellykket, med nesten ingen bivirkninger.

Bruksanvisning

Komplett Daily 4-del Regime

•  Ta disse vitaminer og kosttilskudd daglig:
Acidophilus, 10 mg, 1 tablett 30 minutter før måltider for å gjenopprette tarmfloraen.
Omega-3, følg anvisningene på etiketten for å beskytte mage-tarmkanalen.
Hvitløk (Kyolic), 2 kapsler 3 ganger daglig, med måltider for antiparasitic egenskaper.
Vitamin B-Complex, 3 ganger daglig med måltider for å hindre parasittiske anemi.
Vitamin C, 3000 mg daglig fordelt på flere doser for å forbedre immunforsvaret.
Sink, til 50-100 mg daglig fremme helbredelse.

Ta disse urter daglig:
Aloe Vera juice, to ganger daglig for å redusere betennelse.
Black Walnut, 3 ganger daglig på tom mage for å ødelegge ormer.
Grapefruktkjerneekstrakt, 10 dråper til 2 qts. med vann for å fjerne parasitter.
Gresskar ekstrakt, som anvist å utvise ormer.
Pinkroot, som anvist, fordriver rundormer primært.

Endring i kostholdet:
Spise gresskarkjerner, sesamfrø og fiken tre ganger daglig på tom mage.
Spiser hovedsakelig en høy-fiber diett hovedsakelig av rå grønnsaker og helkorn.
Drikk kun filtrert eller destillert vann.
Eliminer alle sukker, frukt (unntatt fiken) og svinekjøtt produkter.
Spise ananas for parasitten destruktive krefter bromelein.

Hygiene endringer:
Vask hendene ofte.
Vask undertøy, sengetøy og håndklær etter hver bruk i veldig varmt blekemiddel vann.
Unngå å skrape eller tar på anal området.
Unngå nær eller intime kroppskontakt på dette tidspunktet.

Tips og advarsler

  • Sett et hvitløksfedd i skoen for absorpsjon gjennom huden.
  • Ta en god, omfattende multi-vitamin daglig, for å opprettholde generelle helse.
  • Bruk calendula salve eller trollhassel for anal kløe eller irritasjon.
  • Bruke natur komplekser for tarmen og kolon rensing.
  • Ikke overstige 100 mg sink per dag, fra alle kilder.
  • De fleste leger ikke sjekke for orm.

Foods å spise for å forebygge migrene

Matvarer som kan utløse migrene - sjokolade, ost, alkohol - er godt kjent for de fleste hodepine lider. Mat å spise for å unngå migrene er mindre kjent. Som med utløse mat, migrene forebygging matvarer varierer for ulike individer, men mat som er rik på kalsium, magnesium, omega 3-tallet, og seratonin skapende tryptofan har hjulpet mange migrenepasienter.

Sunt kosthold i migrene forebygging

En lav-fett, er høyt kompleks karbohydrat diett anbefales for å redusere alvorlighetsgraden og forekomster av migrene. Dette ville innebære frisk frukt, rå eller dampede grønnsaker, hele korn som brun ris og hele hvete, og proteinkilder som stekt fisk, bakt kylling, eller soya-basert kjøtt-erstatning. Migrenepasienter bør også unngå frityrstekte matvarer eller krydder som inneholder MSG med mindre du er sikker på at disse ikke utløser migrene for deg.

The Mayo Clinic har rapportert at hoppe over måltider eller faste kan også utløse migrene. En sunn diett og regelmessige måltider - 05:57 mindre måltider per dag i stedet for snacking og deretter over-fylling på ett stort måltid - skal ikke bare redusere migrene, men støtte andre positive helsefaktorer.

Omega-3 fettsyrer og Magnesium

Ifølge MyMigraineConnection.com, omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje kan beskytte nerver og bekjempe betennelser assosiert med hodepine. Fiskeolje kan oppnås ved regelmessig å spise fisk eller ved å ta fiskeolje bilag. The Mayo Clinic ansatte har funnet magnesium ser ut til å hjelpe noen mennesker med alvorlig migrene lettelse. Magnesium finnes i sjømat, hvetekim, grønne grønnsaker, bønner, hele korn, og meieriprodukter. The Mayo Clinic sier også høye mengder av riboflavin kan også hjelpe til med migrene forebygging. Mest sunn mat inneholder riboflavin, men det kan være nødvendig å ta et vitamintilskudd for å få de mengder som er nødvendige for å oppnå lindring av migrene.

Seratonin nivåer slipp i løpet av migrene hendelser, så øker seratonin nivåer kan også bidra til å avlaste migrene. Seratonin er produsert av kroppen fra tryptofan, stoffet ofte beskyldt for å gjøre alle søvnig etter å ha spist Thanksgiving kalkun. I tillegg til kalkun, and og kylling, er tryptofan som finnes i valnøtter, mandler, sesamfrø og gresskarkjerner samt i meieriprodukter. Unngå oster hvis de utløse migrene, men vurdere fettfattig melk, yoghurt eller cottage cheese i moderate mengder for å øke tryptofan inntak.

Urter og kosttilskudd

The Mayo Clinic antyder at Feverfew, Pestrot, og Koenzym Q10 kan være nyttig i migrene forebygging. Urtene Feverfew og Pestrot er tilgjengelig medisinsk som ekstrakter eller supplement kapsler. Koenzym Q10 er et stoff som ligner et vitamin, som bidrar til sunt hjerte-og leverfunksjon. Den er også tilgjengelig i supplement kapsler uten resept.

Lavendel, kamille, ingefær, og peppermynte all hjelp i avslapping som kan bidra til å forhindre migrene eller lette pågående migrene symptomer. Disse urtene kan alle bli fortært i te, anvendt på hodet i et omslag, inhaleres gjennom damp, spist i salater, eller brukes som smakstilsetning i godteri og bakevarer.

Typer av parasittiske ormer

Menneskelige parasitter er et ubeleilig faktum i livet folk flest ikke ønsker å ta opp på grunn av stigma knyttet til parasittangrep. The Center for Disease Control (CDC) anslår antall parasitter til stede i USA, tall i tusen. Sosioøkonomisk status er ingen hindring for parasittiske ormer som ikke er masete som de bruker som verter.

Typer

Pinworms eller threadworms (Enterobius vermicularis) er vanlige parasitter infesting 200 millioner mennesker over hele verden. 40 millioner mennesker i Amerika har pinworms; mange er barn mellom to og ti. Anal kløe varsler muligheten for pinworm angrep, som kløe kan være forårsaket av den nattlige kvinnelige pinworm reiser ned i tarmen og legging 15000 egg rundt analåpningen. Eggene klekkes innen 4 til 6 timer, og i denne tiden, vert utilsiktet klør seg i anus, overføre ormen egg på fingrene. Fingrene berører munnen, eggene er swallowe, og syklusen startes på nytt.

Funksjon

Parasitter lever på, eller i, en vert som kan være dyr eller menneske, fugl, fisk eller insekt - selv lopper. Menneskelige parasitter blir innført i kroppen gjennom inntak av forurenset mat, infisert drikkevann, jorden (skitt), eller gjennom kontakt et infisert vert. De fleste typer parasittiske ormer finnes i tarmen, feste seg i eller gjennom tarmveggen og spise maten du spiser. Dvergen bendelorm tilbringer hele sin livssyklus med en vertsdyret, feste seg fast til tarmveggen med fire suckers og en liten ring av kroker rundt hodet. Utbredt i det sørlige USA, blir barna ofte infisert med denne 1,5-tommers moden dverg bendelorm, ofte infesting hele familien.

Effekter

Parasittiske parasittangrep kan forårsake symptomer i verts inkludert tretthet, søvnløshet, diaré, anemi, svimmelhet, kløe, allergi, hodepine, magesmerter og fordøyelsesproblemer. Utspiling av magesekken kan være tilstede i sterkt infiserte verter på grunn av feilernæring. Kropps svakhet og letargi kan også være innlysende.

Størrelse

Parasittiske ormer omfatter tarmklørne (Fasciolopsis Buski) vokser på 0,8 til 3 inches (2 til 7,5 cm) lang, og fester seg til tynntarmen ved sugekoppene. Sår på vedlegget plassering kan senere danne abscesser. Kvalme, diaré, magesmerter og sporadisk forstoppelse kan være tidlige tegn på angrep. Senere, under tunge angrep, kan væskeansamling og tretthet føre til alvorlige komplikasjoner.

Geografi

I Mexico, foreldre rutinemessig behandle sine barn for parasittangrep. Denne praksisen er ikke mye brukt i USA, selv om mange plager og sykdommer stammer fra parasittiske orm. Naturlig rettsmidler er tilgjengelig dersom du mistenker parasittiske parasittangrep i medlemmer av familien din. Personlig hygiene vaner som hyppig håndvask anbefales for å redusere forekomsten av parasittiske parasittangrep innad i familien. Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler en masse markkur programmet skal være tilgjengelig i alle skoler.

Vanlige hodebunnen problemer

En sunn hodebunn bidrar til å sikre et sunt hår. Men mange mennesker bekymre deg mer om styling håret og unnlater å ta vare på hodebunnen sin. Noen er heldige nok til ikke å ha en vedvarende hodebunnen problem, men hva er de vanligste hodebunnen problemer andre må møte?

Flass

Må ikke forveksles med tørr hodebunn, flass flak er store hvite eller brune døde hudceller i hodebunnen eller i håret som faller av på nakke og skuldre. Ofte flak er fet og kan ha en lukt. Flass lider også oppleve rødhet og kløe i hodebunnen, og ikke skikkelig og grundig skylling etter en sjampo forverrer problemet.

Tørr hodebunn

Når hodebunnen er tørr, føles det stramt, blir kløende og danner tørre hodebunnen flak som er mindre enn flass. Flak faller når håret er kjemmet eller børstet.

Fet hodebunn

Kroppen har en stor samling av kjertler i ansiktet og hodebunnen som skiller ut en fet substans som kalles talg. Dersom et overskudd av sebum er produsert, er tilstanden kalles seborrhea. Denne prosessen skjer i hodebunnen bærer ansvaret for fett hår utseende. Noen med en fet hodebunn kan føle fettete skorper når berøre hodebunnen, og han kan lage riper vanskelig på grunn av intens kløe og forårsake betennelse. Babyer opp til tre måneder gamle og voksne over 40 er mest sannsynlig å ha hodebunnen oiliness. I babyer, er tilstanden kalles vugge cap, en gul og fet skorpedannelse rundt hodet.

Hodebunnen Acne

Akne i hodebunnen er forbundet med overdrevet fet hud og kan forekommer på den øvre panne, langs hårfestet eller over hele hodebunnen. Mild hodebunnen akne er mindre og skjemaer på pannen og langs hårfestet. Mer alvorlig hodebunnen akne er stor, sort og betent; disse er vanligvis cyster forårsaket av midd, gjær, bakterier eller andre mikroorganismer. Hvis akne er virkelig ille, kan det føre til lesjoner som i stor grad skade hårsekkene og føre håret til å falle ut.

Håravfall, Tynning og Brekkasje

Hårtap, tynning og brudd påvirke folk flest som de blir eldre, selv om det kan starte i løpet av tenårene. Genetikk spiller en del i tillegg; menn med en familie historie av hårtap kan gå helt skallet, mens kvinner kan finne håret tynner ut. I gjennomsnitt mister en person opp til 100 hårstrå hver dag. I tillegg kan en person lider av hårtap, tynning eller brudd på grunn av hår trekke eller vri vaner, mangel på protein og / eller jern i kosten, eller skader fra hårpleieprodukter som tørketrommel, curling strykejern eller rett kammer, og perms.

Andre vanlige hodebunnen problemer

Små insekter uten vinger kalles hodelus er vanlig i barn i skolealder, og de forårsaker kløe og røde flekker i hodebunnen. Ringorm, en infeksjon i ytre hodebunnen lag, ser ut som en klar sirkel med hevet, orm-formet kanter som utslettet sprer seg utover.

Hvor å Sjekk for bendelorm

Kontroll for bendelorm er veldig enkelt, selv om du kanskje ikke vet at du har bendelorm før etter eksamen fordi skiltene er så vanlig. Noen vanlige tegn på bendelorm inkluderer magesmerter, diaré, feber og kvalme. Bendelorm er parasitter som lever i fordøyelses område av kroppen din. De er flat, ser ut som ormer, og vanligvis er kontrahert fra å spise rå animalsk kjøtt. Segmenter av bendelorm ser ut som små tråder av hvit tape, derav navnet.

Hvor å Sjekk for bendelorm

Hvor å Sjekk for bendelorm

•  Gå på do når du føler behov for å ha avføring. Ta et par latekshansker, tang eller noe å øse og ta bort avføringen prøven, og en plastbeholder eller prøve container.

Ta på deg plasthansker før du setter deg ned for å ha avføring. Plasser plastbeholder og tang ved siden av toalettet slik at du enkelt kan nå dem.

Bruk Tang til å hente avføringsprøver umiddelbart etter din første en eller to stoler og plassere dem i plastbeholder.

Sjekk avføringen for små, hvite båndet tråder eller noe som ligner en orm. Hvis disse hvite tråder er til stede, så har du sannsynligvis bendelorm og må kontakte legen din.

skylle avføringsprøver ned i toalettet etter eksamen. Hvis du finner noen bevis på at du kan ha bendelorm og du tror du vil ikke være i stand til å ha en annen avføring på legekontoret, og deretter holde avføringen prøven i beholderen og ta den med deg til legekontoret.

Hvordan Kill Rundormer hos mennesker

Hvordan Kill Rundormer hos mennesker


Trikinose (rundorm infeksjon) er en parasittsykdom forårsaket av forurenset kjøtt. Kokt kjøtt inneholder ormen larver, som reiser til tarmen etter inntak. Ormene spredt seg til vev og muskler og gjenskape i verten. Infeksjoner er mest vanlig på landsbygda der kjøtt er dårlig bevart.

Hvordan Kill Rundormer hos mennesker

Skaff anti-parasitt medisiner. Denne type behandling bare dreper rundorm infeksjoner i intestinal fase. Hvis rundormer har migrert til muskler, er denne medisinen ikke er effektiv. Navn merkevare anti-parasitt medisiner inkluderer albendazole og mebendazole.

•  Spis kokos. Kokos er en naturlig rette siden antikken. En spiseskje kokosetterfulgt av 60 ml lakserolje er effektiv mot rundormer.

•  Spis hvitløk. Hvitløk er en vanlig behandling for mange sykdommer, inkludert rundormer. Hvitløk er effektivt mot tarmrundormer samt de som har migrert til muskler. Hvitløk er absorbert og duften sprer seg i hele kroppen, og dreper rundormer.

Ta to spiseskjeer med papaya juice. Papaya juice blandet med honning og varmt vann er en kraftig behandling mot rundormer.

Drikk malurt. Malurt er et stoff som finnes i absint. Seksten gram malurt er blandet med olivenolje som en kraftig rundorm morder. Den kan også brukes som et klyster for rektal orm infeksjoner.