Digidexo.com

lateral recess stenose rygg

Hvordan å forstørre et Innsnevring Lateral Recess

Hvordan å forstørre et Innsnevring Lateral Recess


En innsnevring lateral utsparing er også referert til som Lateral fordypningen stenosis. Dette bestemte stenose forårsaker klemming av nerverøtter som nerver gå ut ryggraden. Dette presset fører til en betydelig mengde av smerte ikke bare i ryggen, men også ned bena og noen ganger stråler ut til armene. Lidelsen krever medisinsk intervensjon for å virkelig fikse tilstanden eller "utvide" den laterale fordypningen.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege om din tilstand. Ulike leger velger ulike prosedyrer for å fikse tilstanden. Det beste for deg er ofte avhengig av hvordan begrense lateral fordypningen er og hvor roten av problemet ligger.

Gå over alle alternativer og bestemme den beste fremgangsmåten for deg.

Ta kontakt med din helseforsikring for å finne ut hvor mye din økonomiske ansvar vil være og hva tidsrammen er for godkjenning.

Planlegg kirurgi med legen din. Spørre om hva utvinning tid er slik at du kan legge til rette for omsorg for den aktuelle tidsrammen.

Plan med jobben din hvilke oppgaver du vil være i stand til å fullføre, og for hvor lenge du må være i stand til å forlate arbeidet. Vær sikker på at du er rimelig når du legger planer for å dekke noen av dine ansvarsområder. Utvinning er ikke en enkel prosess.

Tips og advarsler

  • Laminectomy krever fjerning av bein fra ryggvirvel bue, rydde plass, men også å fjerne muskelpunkter som kan forårsake arrdannelse på beslektet vev. Denne fremgangsmåten krever ofte fusjon på et senere tidspunkt.
  • Laminoplasty er når Laminerte bue er delt i to for å øke den tilgjengelige plassen. Gapet kan fylles med bein pode eller et implantat.
  • Medial Facetectomy fjerner den indre del av skjøten på begge sider av ryggsøylen for å holde så mye av Laminerte bue som mulig. Dette er tilgjengelig som en endoskopisk prosedyre i tillegg, noe som betyr et mindre snitt. Dette kan bare brukes med et lite område.
  • Inter-spinous avstandsstykker kan plasseres ved hjelp av et lite snitt på baksiden av ryggraden for å gjenopprette noen av de gamle avstanden.
  • De fleste av de operasjoner som er tilgjengelige krever noen form for oppfølging og eventuell rydding av arealene.

Skoliose kirurgi problemer

Skoliose kirurgi problemer


Skoliose er en unormal lateral kurve av ryggsøylen. Det er mest vanlig hos kvinner og kan være arvelig. Knoklene av ryggraden vri som en korketrekker. Kirurgi kan brukes til å hjelpe behandler skoliose, som kan innebære å bruke kroker og skruer for å feste ryggraden og holde det rett, fjerning av en plate, eller fjerning av en rib, men det finnes potensielle skoliose kirurgi problemer som kan oppstå at en pasient skal være klar over før å ha en operasjon, slik som risiko, komplikasjoner og bivirkninger.

Infeksjon

Som med alle kirurgi, er det alltid fare for infeksjon. Imidlertid er smitterisikoen for skoliose kirurgi lav. Antibiotika gis før, under og etter operasjonen, bare i tilfelle. Hvis en infeksjon forekommer, kan ytterligere kirurgi være nødvendig å rengjøre det berørte området. Flere antibiotika er også gitt, enten i tablettform eller ved IV.

Implant Problemer

Med skoliose kirurgi, er det mulig for et implantat for å løsne eller brekke. Hvis dette skjer, kan en ny operasjon være nødvendig for å fikse denne komplikasjonen.

Blødning

Blødning, til en viss grad, er normalt etter en eventuell operasjon. Blødning blir minimalisert i løpet av operasjonen ved hjelp av forsiktig teknikker og gjennom et lavt blodtrykk anestesi teknikk kalt hypotensiv anestesi, der pasientens blodtrykk blir senket og holdt på et sunt nivå. Blodet blir også oppsamlet, filtrert og renset, og deretter gitt tilbake til pasienten.

Blodpropper

Etter noen større operasjon, er det en risiko for blodpropp. Det er sjelden, men ikke umulig å oppleve en blodpropp etter en operasjon av ryggraden. Hvis en blodpropp oppstår, kan det potensielt komme seg løs fra ryggraden og deretter bevege seg mot lungene, som kan hindre blodet fra å motta oksygen. Blodpropp kan behandles med ytterligere kirurgi. For å forebygge blodpropp i første omgang, kan en pasient plasseres på blodfortynnende, bruke spesielle kompresjonsstrømper, og / eller holdes mobil gjennom aktive beinøvelser og komme ut av sengen.

Nevrologiske skader

Risikoen for ryggmargen eller nerveskade, selv om det er mulig, er liten. For å hindre skade under skoliose kirurgi, bruker kirurgen varsomme teknikker. Dessuten er ryggmargen overvåkes via elektriske signaler fra ryggmargen og nerver. Disse signalene blir overvåket av en medisinsk faglig og hvis noe endres, er det rapportert tilbake til kirurgen.

Anestesi Risiko

Hver gang en pasient er satt til å sove for en operasjon, er det potensielle anestesi risiko. Rett før skoliose kirurgi, snakker en anestesilegen til pasienten om mulige risikoer, samt eventuelle underliggende helseproblemer. Mulige risikoer er hodepine, svelgeproblemer under operasjonen, endringer i hjertefrekvensen eller blodtrykk, hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Økt Torso Misdannelse

Økt torso misdannelse er en av de potensielle skoliose kirurgi problemer. Under operasjonen, er kraften som brukes til å rette ut og stanse rotasjonen av ryggraden. Det er mulig for rib hump (rib utvekst) å forverres, og for en pasient å selv bli verre etter operasjonen. Kirurgen kan prøve å fikse dette ved å kutte ut ribbeina som er årsak til utstikket. Når noen ribber er fjernet, er det mulig å ha såkalt progressivt skoliose. Normal funksjon av brystkassen kan bli permanent berørt.

I skoliose kirurgi, redusere lateral kurven av midt bak kan forverre sagittal misdannelse og årsak "flatback." Flatback er en utflating av livmorhalsen (halsen), thorax (midt bak) og / eller trelast (lav rygg) ryggraden, noe som er verre enn den opprinnelige misdannelse.

Kan øvelser bidra Cervical foraminal Stenose?

Kan øvelser bidra Cervical foraminal Stenose?


Cervical foraminal stenose er en smertefull, svekkende lidelse der nervene i ryggmargen er komprimert på grunn av bein spurs og en degenerasjon av plater i nakken, noe som fører til at ryggraden for å begrense. I foraminal stenose, oppstår innsnevring der nervene avslutte ryggsøylen. De sporer stikker inn i ryggmargen, forårsaker smerte, nummenhet i ekstremitetene og balanseproblemer, avhengig av plasseringen av stenosis, og alvorlighetsgraden av cord injury. Det finnes mange forskjellige nivåer av behandling for sykdommen. Trening kan tilby noen lettelse for noen pasienter.

Behandlingstilbud

Kirurgi er ofte anbefalingen for behandling av livmorhals stenose, som det dekomprimeres raskt nerver berørt. Imidlertid kan risikoen forbundet med operasjonen være skremmende for noen mennesker, som velger i stedet å prøve mindre invasive behandlinger.

Behandling av tilstanden er som oftest avhengig av nivået av smerte og uførhet forårsaket av stenosis. Det kan være alt fra fysioterapi og over-the-counter smertestillende midler til kirurgi.

Arbeide med en fysioterapeut kan tilby noen lettelse fra symptomene på livmorhals foraminal stenose, selv om det ikke kan kurere tilstanden, ifølge leger ved Mayo Clinic. Øvelsene foreskrevet vil bidra til å bygge eller strekke musklene i nakken for å hjelpe stabilisere ryggsøylen.

Øvelsene vil vanligvis inneholde strekke nakkemusklene, som kan krampe på grunn av smerten av stenose som kroppen din prøver å finne en komfortabel stilling som å holde hodet. De kan inneholde nakken bøyd, nakke rotasjon og skulder ruller. De vil ikke behandle stenose, men de kan bidra til å avlaste noen av bivirkningene av tilstanden.

Ikke utfør nakke øvelser før du har en diagnose og arbeider med en fysioterapeut som gjør øvelsene feil kan føre til mer skade og smerte.

Advarsel

Hvis du føler noen form for skyting smerte eller plutselig nummenhet mens du gjør nakke øvelser kontakte helsepersonell umiddelbart.

Hva er de ødeleggende Symptomer på Spinal stenose?

Hva er de ødeleggende Symptomer på Spinal stenose?


Spinal stenose oppstår når spinalkanalen blir smalere. Denne innsnevring kan føre til nerverøtter eller ryggmargen for å bli klemt. Spinal stenose kan oppstå enten i nedre rygg eller nakke. Når nervene blir komprimert, kan alvorlige symptomer oppstår som kan føre til komplikasjoner som et tap av følelse i bena eller føttene. Spinal stenose er mest vanlig hos personer over 50 og kan være assosiert med artrose relaterte bein ødeleggelse.

Stivhet og nummenhet

De vanligste symptomene på spinal stenose er stivhet i leddene og nummenhet i nakke, skuldre og ekstremiteter (for eksempel armer og ben). Du kan ha vanskeligheter med å gå eller opprettholde balansen. Du kan selv snubler over dine egne føtter eller finner ut at du trenger å holde på noe for å opprettholde din holdning.

Inkontinens

Som nerver eller ryggmargen blir komprimert over tid, kan symptomene føre til et tap av tarm eller blære-kontroll. Denne tilstanden kan bli alvorlig som du kan enten oppleve et tap av blæren med mindre lekkasjer eller jord selv helt av. Du kan føle trang til å bruke toalettet, men på grunn av de kløp nerver, kan du være i stand til å kontrollere disse oppfordrer til du kommer til fasiliteter.

Cauda Equina syndrom

I alvorlige tilfeller av spinal stenose, kan cauda equina syndrom oppstår. Cauda equina syndrom er en tilstand som oppstår når \ spinalkanalen blir så komprimert at smerter i ett eller begge ben oppstår. Du kan også oppleve smerter i baken, nummenhet i genital regionen, muskelsvakhet og skarp, stikkende og konstante smerter.

Andre effekter

Du kan til tider oppleve en prikking eller svakhet i baken. Spinal stenose i nakken, hvis det blir alvorlig, kan føre til massiv kropp svakhet eller lammelse hvis venstre ubehandlet. Isjias (etappe prikking eller smerter, svakhet eller smerter i ryggen) kan også forekomme. Klaudikasjon, som refererer til benet kramper som ikke kan lindres, er en annen mulig effekt.

Behandling

Det er viktig å holde seg aktiv for å hindre kroppen din fra å bli stiv eller fra å miste muskelkontroll. Bøye leddene eller går - selv mens bøyd over en walker - kan bidra til å holde musklene løs. Riding en stillestående sykkel kan bidra til å redusere risikoen for spinal stenose symptomer. Snakk med en lege for å finne ut om du bruker anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen kan hjelpe lindre symptomene.

Kirurgi

I alvorlige tilfeller, slik som claudicatio, kan kirurgi være nødvendig. Dekompresjon kirurgi kan bidra til å lindre symptomene på spinal stenose betydelig. Det er viktig å snakke med en lege for å diskutere smertebehandling, rehabilitering eller kirurgi alternativer for å håndtere symptomer assosiert med spinal stenose.

Spinal stenose hos barn

Spinal stenose er innsnevring av den sentrale spinalkanalen. Det er relativt sjelden hos barn, selv om det av og til dukker opp i ungdom. Oftest denne tilstanden er funnet blant eldre individer, særlig i senere år som degenerativ ryggsykdom blir en vanlig sykdom. Barn og unge med denne tilstanden er ofte diagnostisert gjennom bruk av MR eller myelogram studier. Ofte denne tilstanden er savnet hos barn fordi det er relativt sjeldent i denne alderen.

Årsaker

Ifølge Providence Sacred Heart medisinske senter og barnesykehus, den primære årsaken til spinal stenose hos barn er herding av skivene som fungerer som støtdempere mellom vertebra langs ryggraden. Vanligvis skjer dette som en person aldre, men hos barn, kan det være på grunn av den tidlige utviklingen av leddgikt. Stenose vises når innsnevring av spinalkanalen når omtrent 30 prosent.

Hvem får det

Vanligvis er spinal stenose betraktet som en tilstand som oppstår hos eldre eller eldre individer. Det er sjelden hos barn, men av og til dukker opp i ungdom. Providence Sacred Heart medisinske senter og Children Hospital antyder at å opprettholde en sunn vekt og gode nivåer av fysisk aktivitet kan bidra til å unngå spinal stenose uansett hva en persons alder. Satsene for forekomsten er ca fem i hver 10.000 individer.

Symptomer

Det vanligste symptomet på spinal stenose hos barn er smerte. Ifølge Providence Sacred Heart medisinske senter og barnesykehus, er graden av smerte stor grad avhengig av hvor langs ryggsøylen stenose oppstår. Smerte kan stråle ned armer og ben og muskelsvakhet er ikke uvanlig. I mange tilfeller kan barn klager over å føle smerte som stråler fra ryggen og ut til sine lemmer.

Diagnose

Det er flere måter som spinal stenose hos barn er diagnostisert. Providence Sacred Heart medisinske senter og Children Hospital viser at vanligvis leger ta en grundig fysisk eksamen og røntgenbilder. En MR eller CT scan kan også bestilles hvis x-ray viser at det er redusert plass mellom ryggvirvlene, noe som sterkt antyder spinal stenose. En myelogram test kan også bli utført i hvilke et fargestoff oppløsningen blir injisert og følges gjennom ryggmargen.

Behandling

Den mest konservative behandling for å løse spinal stenose smerter hos barn er forskrivning av antiinflammatoriske legemidler, ifølge Providence Sacred Heart medisinske senter og barnesykehus. Andre behandlinger kan omfatte fysioterapi og modifikasjoner til fysiske aktiviteter for å imøtekomme for smerte for bestemte typer bevegelser. I ekstreme tilfeller av spinal stenose hos barn, kan kirurgi være anbefalt å åpne plass i ryggsøylen å imøtekomme ryggmargen og redusere trykket. Imidlertid er kirurgi anses å være en siste utvei behandlingsmulighet.

Hvordan søke om Social Security Disability for en dårlig rygg

Hvordan søke om Social Security Disability for en dårlig rygg


The Social Security Administration gir uføretrygd for visse folk som ikke kan arbeide i minst ett år på grunn av ryggproblemer. Deaktivering av forhold som kan tillate deg å kvalifisere seg til fordeler inkluderer spinal araknoiditt; lumbar spinal stenose; skivebrokk- som legger stort trykk på nerver; skoliose og andre forhold forårsaker unormal krumning av ryggraden; alvorlig skivedegenerasjon; og andre forhold som påvirker musklene i ryggen, forårsaker alvorlig svakhet i bena, inkontinens eller andre alvorlige problemer som gjør det vanskelig å fungere normalt på jobb.

Hvordan søke om Social Security Disability for en dårlig rygg

Planlegge en avtale med legen din for å diskutere hvordan din dårlig rygg hindrer deg i å arbeide. Spør legen din hvor lenge du bør forvente symptomene dine for å fortsette. La legen din vet at du har tenkt å søke om Social Security uføretrygd: The Social Security Administration vil kontakte ham for å få informasjon om din tilstand.

Begynn din søknad online (se Ressurser) eller besøke noen Social Security Administration kontor (se Ressurser) for å starte programmet.

Fyll ut søknaden, og gir så mye detaljer om tilstanden din som du kan. Være veldig konkret. For eksempel, ikke bare si at du har problemer med å jobbe fordi du har en dårlig rygg og det gjør vondt: Si du har to herniated plater, og på grunn av sterke smerter, kan du ikke løfte tunge ting på jobben og må spørre medarbeidere å gjøre den delen av jobben for deg. Søknaden gir ikke mye plass til å skrive i informasjon, men du kan legge til så mye papir som du trenger for å gi komplette svar.

Gi navn, adresser og telefonnummer til alle helsepersonell som noen gang har behandlet deg for din dårlig rygg, selv om det var år siden. Inkluder leger, fysioterapeuter, kiropraktorer, sykehus, akuttmottak og akutt-barnehager. Forklar alle de forskjellige behandlinger du har prøvd for ryggen problem, inkludert en liste over alle medisiner du har tatt, steroidinjeksjoner, kiropraktikk behandlinger, fysioterapi, spesielle øvelser og operasjoner. Inkluder resultatene av hver behandling i tillegg.

signere en utgivelse-of-opplysningsskjema som forespurt slik at Social Security Administration kan be om informasjon fra helsepersonell.

Se en annen lege for en second opinion hvis bedt om å gjøre det av Social Security Administration. Legen fungerer ikke for Social Security Administration, men gir en skriftlig rapport om tilstand og hvordan det påvirker din evne til å fungere på jobb. Du trenger ikke å betale for denne evalueringen.

Spinal stenose Pain Relief

Spinal stenose er et medisinsk problem der ryggmargen smalner. Denne innsnevring fører til at nerver å klype, noe som fører til smerte og / eller redusert evne til å engasjere seg i fysisk aktivitet. Spinal stenose har en rekke forskjellige årsaker, inkludert artritt og degenerativt plate sykdom. Alder kan også være en faktor, som det store flertallet av pasienter med diagnosen spinal stenose er 60 år eller eldre.

Symptomer

Det finnes en rekke forskjellige symptomer assosiert med spinal stenose. De viktigste områdene av smerte er i nedre rygg og rumpe, som kan oppleve en vedvarende kjedelig eller skarp smerte. Pasienter kan også oppleve utstrålende smerter i lår, ben og nedre ekstremiteter. Vanligvis blir smertene verre når du står eller flyttes, og minsker når du setter deg ned.

Pain Killers

Vanligvis, NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som Tylenol som selges over disk) er ikke effektiv på å lindre smerten forbundet med spinal stenose. Analgetika og / eller epidural steroidinjeksjoner kan anbefales for å lindre smerter, spesielt når fysioterapi er foreskrevet behandling for spinal stenose.

Fysioterapi

Kirurgiske metoder for smertelindring er utformet både for å lindre smerten forbundet med spinal stenose og bidra til å kurere spinal stenose seg selv hvis det er mulig. Disse kirurgiske metoder omfatter bruk av støtte enheter (som rygg tannregulering), fysioterapi regimer og perioder med hvile og begrenset bevegelse.

Kirurgi

Kirurgi kan anbefales å behandle spinal stenose dersom andre behandlinger mislykkes, og hvis smertene er alvorlig nok til å forstyrre daglige aktiviteter og livskvalitet. Det finnes fire forskjellige typer kirurgi som utføres for å behandle spinal stenose (foraminotomy, laminotomy, laminektomi og rygg fusion), hver designet for å stabilisere ryggraden og / eller avlaste presset på de klemte nerver som forårsaker smertene.

Alternative løsninger

Mange pasienter slå til alternative behandlingsformer for å lindre smerten forbundet med spinal stenose, enten fordi tradisjonell medikamentell behandling svikter eller fordi de ønsker å unngå operasjon. Det er tre store alternative former for lettelse: svensk massasje, akupunktur og kiropraktikk justering. Svensk massasje innebærer dype vev massasje for å lindre smerte. Akupunktur steder press på trykkpunkter for å lindre smerte. Til slutt forsøker kiropraktisk justering for å lindre smerten ved omstilling ryggraden.

Spinal stenose Dekompresjon Vs. Fusion

Spinal stenose Dekompresjon Vs.  Fusion


Spinal stenose er en innsnevring av mellomrom i ryggsøylen som enten er medfødt eller ervervet. Stenose kan opprette immobilitet og nerve komprimering, til slutt fører til skade og tap av funksjon i ekstremitetene kontrollerte i at spinal området. Dekompresjon og fusjon er to metoder for behandling for mennesker som lider av stenose.

Behandling Definisjoner

Dekompresjon er en metode for behandling som trekker ryggraden tilbake til justering for å motvirke effekten av tyngdekraften. En fusjon er et kirurgisk inngrep som skaper kunstig stabilitet i leddet ved å fusjonere en eller flere ryggvirvler sammen.

Dekompresjon modaliteter

Over tid de inter-ryggvirvel plater kan komprimere skape press på ryggraden. Kiropraktikk manipulasjon, trekkraft og dekompresjon maskiner bidra slipper komprimering og gjeninnføre den plassen som trengs mellom hver ryggvirvler.

Fusion Surgery

For alvorlige tilfeller med ekstrem kompresjon på nervene og mangel på mobilitet, vil en kirurg ta ut platen og sikring ryggvirvlene sammen. De kan enten ben eller pode plassere en kunstig komponent i området for å hindre ytterligere kompresjon og degenerasjon.

Recovery

Det er ingen utvinning tid for dekompresjon og pasienter kan ha dekompresjonsprosedyrer gjentas over tid for å redusere stenose smerte. Spinal fusjoner krever flere dager i etterfulgt av to til tre måneder med utvinning tid, som krever mer enn seks måneder for å tillate fusjon til skikkelig binde til beinet sykehuset.

Risiko

Risikoen ved dekompresjon inkluderer forverring av tilstanden gjennom urettmessig manipulasjon eller la stenose å fortsette å degenerere over tid skape varig skade. Fusion kirurgi har mange farer inkludert nerveskade, feil healing, infeksjon og mulig død.

Spinal stenose behandlingstilbud

Ryggsmerter er et vanlig problem som utvikler seg med alderen. En årsak til aldersrelatert ryggsmerter er spinal stenose, som også kan forårsake smerter i andre områder av kroppen. Dette degenerativ tilstand har flere ulike behandlingstilbud, avhengig av alvorlighetsgraden av saken - kan milde tilfeller behandles med en tur til din lokale apotek, mens alvorlige tilfeller kan berettige komplisert ryggkirurgi.

Definisjon

Spinal stenose høres ut som en kompleks tilstand, men det er egentlig bare kompresjon av ryggraden som oppstår med alderen. Innsnevring av ryggraden er vanligvis forårsaket av en viss grad av slitasjegikt. Som ryggraden smalner, klyper det ned på ryggmargen og nervene som fører utover fra ryggmargen. Dette klemming fører til kramper, nummenhet og smerter i rygg, skuldre og lemmer. I alvorlige tilfeller kan spinal stenose forårsake urin og tarm inkontinens.

Narkotika

Medisinering kan brukes til å behandle spinal stenose relatert smerte. Vanlige over-the-counter behandlinger inkluderer ibuprofen, aspirin og paracetamol. Disse stoffene fungerer godt for mild smerte, men vil ikke lette sterke smerter, og tar for mange av dem kan føre til organskade. Epidural steroid injeksjoner i ryggmargen kan også lette betennelser, og er spesielt nyttig for smerter, selv om bivirkninger begrense bruken til et par behandlinger i året.

Fysisk

Fysioterapi - øvelser, massasje og varme og kuldebehandling - kan bidra til å lindre smerten av spinal stenose ved å styrke magemusklene, ta noen av stress av ryggraden og øke fleksibiliteten i ryggraden. Spinal stenose pasienter bør trene flere ganger i uken for å oppleve merkbare fordeler. En annen fysisk reaksjon på spinal stenose smerte er begrenset fysisk aktivitet og sengeleie, selv om streng sengeleie kan virke mot sin hensikt, som det stivner musklene.

Støtte Devices

For pasienter med svake magemusklene eller alvorlig spinal degenerasjon, kan et korsett eller annet korsryggstøtte enheten hjelpe med symptomene på spinal stenose. Disse enhetene kan ikke må brukes til enhver tid, men bare når aktiviteter utføres som involverer stress på baksiden. Kors eller korsryggstøtte enheter er ofte kombinert med lys sengeleie.

Kirurgi

I alvorlige tilfeller, er kirurgi et alternativ for håndtering av spinal stenose. Spinal fusjon forbinder to eller flere vertebra til hverandre, holde dem i å bevege seg og klemming nerver. Tråd, stenger, ben eller fra andre deler av kroppen kan bli anvendt for denne prosedyren. Under decom laminectomy blir lamina (bein som dekker spinalkanalen) fjernet. Dette gjør at nervene plass til å dekomprimere og gir også kirurger tilgang til andre fysiske problemer, for eksempel ødelagte plater og bein spurs. Imidlertid er decom laminectomy en svært komplisert operasjon, og det kan også føre til alvorlige bivirkninger. Laminektomi er lik decom laminektomi, men bare en del av arket er fjernet.

Korsrygg stenose & Hip Pain

Korsrygg stenose & Hip Pain


Den nedre del av ryggen, også kjent som lumbalregionen, omfatter fem vertebrale legemer. Ifølge Medisin Net, "nerver kommer av ryggmargen reise gjennom spinalkanalen og gå ut av kanalen gjennom små åpninger på sidene av vertebralis kalt foramen." Når spinalkanalen blir smalere, fører det smerter i at korsryggen.

Ifølge E Medicine Health, "hofteleddet fester beinet til torso av kroppen. I hofteleddet, svivler leder av lårbenet (femur) i en stikkontakt består av bekken bein."

Hip smerte kan noen ganger stammer fra problemer i omkringliggende områder, som for eksempel korsryggen.

Definisjoner

Lumbal spinal stenose er definert som "en innsnevring av spinalkanalen i nedre del av ryggen. Inntreffer Denne innsnevring når veksten av bein eller vev eller begge reduserer størrelsen på åpningene i ryggvirvlene. Dette innsnevring kan klemme og irritere nerver som armen ut fra ryggmargen ", ifølge Web MD.

Hip smerte er definert som noen smerter eller ubehag i hofteleddet eller et område. Mens traumer er vanligvis årsaken til hoftesmerter, ifølge Web MD, "en kilde av betennelse kan føre til smerter i hofte området."

Symptomer

Symptomer på lumbal spinal stenose omfatter nummenhet, svakhet, kramper, stivhet i legger og lår, ryggsmerter, tap av følelse i bena og noen ganger tap av blære eller tarm kontroll.

Hip smerte symptomer inkluderer hevelse, varme på stedet, rødhet og betennelse.

Korsrygg stenose & Hip Pain

Et annet symptom på lumbal stenose er hoftesmerter. Fordi lumbar området er plassert på nedre del av ryggen, smerten følte fra stenose kan utstråle til hoften.

Årsaker

Lumbar spinal stenose kan være forårsaket av degenerativ artritt, tumorer, infeksjoner og forskjellige metabolske benlidelser, som Pagets sykdom. Pagets sykdom, som definert av Medicine Net, er en "kronisk ben tilstand karakterisert ved forstyrrelse av den normale remodelleringsprosessen". I denne sykdommen, når nytt ben er dannet, er det unormale, forstørret og ikke så tett og tilbøyelige til å bryte.

Noen årsaker til hoftesmerter inkluderer lumbal spinal stenose, hoftebrudd, leddgikt, osteonekrose (bein død), senebetennelse, belastning eller forstuing, ryggsmerter (dvs. isjias) eller infeksjon.

Eksamener og tester

Å diagnostisere lumbar spinal stenose og hoftesmerter, vil legen din ta en fullstendig medisinsk historie og utføre en fysisk eksamen. Legen kan bruke ulike tester, blant annet røntgen, MR, CT (computertomografi) scan, et bein scan og myelogram. En myelogram er gjort ved å injisere et flytende fargestoff inn i ryggmargen. Fargestoffet er hvit på en X-ray og bidrar til å identifisere press på enten ryggmargen eller ryggsøylen.

Behandling

Behandling for lumbal spinal stenose inkluderer over-the-counter smerte medisiner, mosjon, vekttap og fysioterapi. I tillegg kan legen din også behandle det med et kortikosteroid injeksjon, noe som vil bidra til å redusere betennelse. I noen tilfeller kan kirurgi være nødvendig.

Hip smertebehandling inkluderer over-the-counter-steroide antiinflammatoriske legemidler. I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig.

Forebygging

Web MD foreslår følgende for å forhindre spinal stenose: regelmessig mosjon, slutte å røyke, begrense alkoholforbruket, fjerne hindringer i ditt hjem som kan føre deg til å falle og ta medisiner som foreskrevet.

Pr Medline Plus, er følgende en liste over ting du kan gjøre for å hindre hoftesmerter: kjører på en jevn overflate som en tredemølle for å holde hoftene nivå, varme opp før trening, unngå fall og slitasje beskyttende polstring når de deltar i idrett .

Spinal stenose rettsmidler

Spinal stenose er en lidelse som påvirker de øvre og nedre regioner av ryggraden. Ryggraden smalner i disse områdene, legger press på ryggmargen og omkringliggende nerver. Spinal stenose er vanligvis forårsaket av slitasjegikt og kan forårsake smerte eller tap av følelse i ekstremiteter.

Ikke-kirurgisk behandling

Komprimert nerver fra spinal stenose årsaken beinet kramper og smerter i rygg, hofter, nakke og skuldre. Alvorlige tilfeller kan føre til tap av blære eller tarm funksjon og tap av balanse. Behandlingen avhenger av alvoret av spinal stenose. Arbeid med en fysioterapeut for å utvikle et treningsprogram som styrker ryggmuskulaturen. Sterke muskler støtter ryggmargen og bringe stabilitet. Ta over-the-counter medisiner som Advil eller Motrin å redusere betennelse og smerte. Reduser aerobic aktivitet og gradvis legge øvelsen tilbake inn i rutinen. Turgåing er en god kardiovaskulær trening for folk som lider av spinal stenose, fordi det er lav effekt og ikke så hardt på ryggraden. Bære en ryggvarmer for ekstra støtte for ryggraden. Kortikosteroid injeksjoner i det berørte området av ryggraden redusere betennelse og smerte raskt. Steroid injeksjoner er begrenset på grunn av deres alvorlige bivirkninger.

Kirurgisk behandling

Alvorlig spinal stenose trenger kirurgisk behandling for å gi lindring av symptomer. En laminotomy innebærer å fjerne deler av lamina, som er den bakre delen av benet på ryggsøylen. Fjerning skaper rom for komprimerte nervene og gjør at kirurgen å fjerne bein spurs eller ødelagte plater. En decom laminectomy fjerner hele lamina fra ryggmargen.
Fusion kirurgi er utført separat eller med en laminotomy. To eller flere ryggvirvler er smeltet sammen med stenger, plater og skruer. Fusion skaper stabilitet i ryggraden.
Recovery kan ta uker eller måneder etter ryggoperasjon. Følg legens instruksjoner om hvor tidlig å starte fysioterapi. Tilbake kirurgi ikke kurere spinal stenose, og symptomene kan komme tilbake.

Hjem Behandlinger

Trene regelmessig for å holde tilbake og magemusklene sterk. Bruk en pute eller et sammenrullet håndkle til å støtte korsryggen delen av ryggen når du sitter. Sove på en fast madrass å støtte ryggen. Opprettholde en sunn vekt, fordi det å være overvektig setter ekstra belastning på ledd og ryggraden.

Øvelser for korsrygg stenose

Personer som har lumbar spinal stenose lider smerte fra en spinal innsnevring i nedre del av ryggen. Denne innsnevring legger press på ryggvirvlene nerver samt ryggmargen. Stenose kan utløses av leddgikt eller en degenerative plate tilstand. I tillegg til lavere ryggsmerter, kan viktige symptomer inkluderer etappe ubehag og nummenhet i hender og armer. Visse stretching og styrketrening kan bidra til å avlaste korsryggen stenose.

Om De Øvelser

Lumbale øvelser vil hjelpe bøye ryggraden enten bakover eller forover. Flytte ryggraden i forskjellige retninger kan bidra til å løse opp spenninger i nerver og ryggmargen.

Knelende og stående øvelser er designet for å bøye ryggraden fremover. Øvelser der du ligger på ryggen vil bøye ryggraden bakover. Du bør utføre 10 totale repetisjoner og tre sett av hver øvelse. Hold hver bevegelse i fem sekunder. Prøv å gjøre øvelsene så ofte som mulig.

Øvelser å bøye Spine bakover

Ligge på en hard overflate med knærne opp. Trykk sakte korsryggen mot gulvet. Slapp av, deretter gjenta for de anbefalte 10 repetisjoner. Denne øvelsen vil bygge styrke i korsryggen, noe som vil bidra til å stabilisere ryggraden.

Mens i samme posisjon, presse baken sammen, deretter slappe av. Dette er en annen styrke-building øvelse. Trene baken vil bidra til å støtte korsryggen.

Neste, grip begge knærne og dra dem mot brystet. Hold denne posisjonen, senk føttene ned igjen, og gjenta bevegelsen. Denne strekker og løsner musklene i korsryggen. En variasjon er å trekke et ben opp på en gang.

Neste, med knærne bøyd, dytte bort begge føttene og løft setet og korsryggen opp fra gulvet. I tillegg til å bøye ryggen bakover, vil denne øvelsen styrke sårbare området mellom nedre og midtre rygg. Det fungerer også musklene i mage og rumpe, som kan hjelpe å stabilisere ryggraden.

Du kan også gjøre leg heiser for spinal stenose. Dette bidrar til å bygge magemusklene og presse ryggraden bakover. Løft begge forlenget bena ca 6 inches fra gulvet og hold den posisjonen. Slapp av og gjenta bevegelsen. Sterkere magemusklene gi bedre støtte for ryggraden.

Øvelser å bøye Spine Forward

Knele på et polstret teppe eller matte, sakte nå ut og krype fremover, strekke armene så langt som mulig. Denne øvelsen vil hjelpe varmer opp for de andre bevegelser.

Til å utføre det som kalles "The Cobra", ligge på magen med armene langs siden. Klem magemusklene og rumpe samtidig mens du slapper av begge beina. Sakte løfter løft hodet og overkroppen opp fra gulvet. Hold denne posisjonen, deretter slappe av. Ikke bøy for langt tilbake, ellers risikerer du skader.

Mens hun lå på magen, plasserer din panne på et sammenrullet håndkle på gulvet. Sakte løfter både venstre arm og ben et par inches av gulvet. Slapp av og gjenta den samme bevegelsen med høyre arm og ben.

Effekten av korsrygg stenose på graviditet

Effekten av korsrygg stenose på graviditet


Korsrygg stenose, en ødeleggende tilstanden som følge av innsnevring av spinal hulrom, forårsaker smerte og svakhet i nedre ekstremiteter og rygg. Mens oftest forårsaket av alder og overdreven påkjenninger på baksiden, kan lumbal stenose oppstår for første gang eller forverres under graviditet på grunn av graviditet er ekstra krav til ryggraden. Mens ryggsmerter er en vanlig klage i svangerskapet, kan de forverret symptomene på lumbar stenose komplisere en ellers sunn graviditet.

Beskrivelse

Lumbal stenose oppstår når korsryggen er spinalkanalen blir innsnevret fra skade eller leddgikt. Ryggmarg og nerver som går gjennom kanalen er komprimert av innsnevret kanalen, noe som resulterer i smerter i korsryggen og beina. Graviditet legger stress til ryggsøylen på grunn av en skiftende tyngdepunkt og utgivelsen av relaxin, en graviditet hormon som løsner leddene, selv i korsryggen av ryggraden.

Tegn og symptomer

Smerte er den vanligste tegnet av lumbar stenose i svangerskapet. Mens ryggsmerter er en felles klage av gravide kvinner, smerten fra lumbar stenose går utover den vanlige graviditetssmerter og ofte er ledsaget av smerter i baken eller ben. I tillegg kan gravide kvinner som lider av lumbal stenose i svangerskapet rapporterer følelser av nummenhet og kribling i bena og føttene. Smerten av lumbar stenose er ofte dempet av visse kroppsposisjoner som lener seg fremover eller sitte ned. I sjeldne tilfeller kan lumbal stenose forårsake bladder- og tarm-kontroll problemer.

Diagnose

Hvis din omsorg leverandøren mistenker at din graviditet ryggsmerter kan være lumbal stenose, kan hun henvise deg til en ortoped på høring. En lege vil vanligvis bruker magnetic resonance imaging (MRI) eller en beregnet aksial tomografi (CAT) scan for å avgjøre om du lider av lumbar stenose. Men begge disse skanninger vanligvis utsettes til du ikke lenger er gravid. Legen din kan ha behov for å planlegge dine tester for lumbal stenose etter at du har levert din baby.

Effekter på graviditet

Lumbal stenose kan ha en ødeleggende effekt for gravide. På grunn av smerter, nummenhet og svakhet i ryggen og bena, kan gravide kvinner være ute av stand til å engasjere seg i dagliglivets aktiviteter eller utøvelse anbefalt av de fleste helsepersonell. Faktisk, selv de øvelsene anbefales å lindre ryggsmerter kan være for stressende for en kvinne som lider av lumbar stenose. Under fødselen, kan kvinner som har lumbar stenose være ute av stand til å bruke bevegelsesfrihet for å lindre veer.

Behandling

Legen din kan foreslå en lagdelt tilnærming til behandling av lumbal stenose under svangerskapet. Først mange leger kan anbefale trening og fysioterapi som en måte å forbedre spekter av bevegelser og generell helse. Leger også kan anbefale medisiner, som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) og paracetamol, for å lindre smerter og betennelser. Vær sikker på at narkotika ikke er kontraindisert i svangerskapet. I sjeldne tilfeller, er kirurgi nødvendig for å løse lumbal stenose, selv om dette vil trolig bli planlagt for etter at du leverer din baby.

Hva er Venstre foraminal Stenose?

Hva er Venstre foraminal Stenose?


Foraminal spinal stenose er en tilstand av ryggraden preget av utvidelse av ryggvirvel foramen, som setter press på spinalnerver.

Ryggvirvel foramina

Nerver reise gjennom ryggvirvlene til andre deler av kroppen gjennom virvelforamina. Sykdom eller aldring kan blokkere disse åpningene.

Berørte områder

Foraminal stenose oppstår vanligvis i nakken, også av og til vises i lumbar området. Foraminal stenose er beskrevet som "venstre" eller "venstre lateral" når nervene på den siden av legemet komprimere.

Symptomer

Symptomer på foraminal stenose vanligvis forekommer i den ene side av legemet, men kan skje på begge sider i tillegg. Disse symptomene er smerter, nummenhet, brennende følelse, svakhet, problemer med å flytte og kribling i den berørte side av kroppen.

Diagnose

En pasients sykehistorie og beskrivelse av symptomene hjelpe legen innskrenke årsaken til smertene. Dersom legen mistenker foraminal stenose, en X-ray eller MR bidrar til å bekrefte diagnosen.

Behandling

Behandlingen består vanligvis av endringer i livsstil for å unngå bevegelse som forårsaker smerte. Hvis smertene vedvarer, er det nødvendig at legen kan avgjøre kirurgi for å avlaste presset på nervene. Denne operasjonen er vanligvis en minimal invasiv poliklinisk prosedyre.

Spinal stenose Kirurgisk behandling

Spinal stenose Kirurgisk behandling


Spinal stenose er innsnevring av spinalkanalen som kan føre til press på ryggmargen og nervene. Denne tilstanden kan være degenerative, noe som betyr at det blir verre over tid, og kan forårsake en rekke smertefulle og ødeleggende symptomer som smerter i rygg, bein, hofter eller hals, tap av balanse og tap av tarm eller blære-kontroll. Det er mange årsaker til spinal stenose alt fra slitasjegikt til herniated plater til svulster. Kirurgisk behandling, bare ett alternativ tilgjengelig, er ikke en kur-all, men ikke streber etter å avlaste presset på ryggmargen for å lindre symptomene.

Decom laminectomy

En decom laminektomi er et kirurgisk inngrep for å fjerne lamina, to små bein som dekker spinalkanalen. Fjerne disse beina kan åpne opp spinalkanalen slik dekomprimering av nerver lindrende trykket og dermed smertene. Denne prosedyren kan utføres enten gjennom åpen kirurgi mening gjennom et snitt i ryggen eller gjennom laproscopic kirurgi som benytter flere små snitt til å sette inn kameraer og instrumenter til å utføre prosedyren.

Laminotomy

En laminotomy er et kirurgisk inngrep for å fjerne en del av arket, eller sporer av disse ben som dekker spinalkanalen som kan være stikker inn i kanalen, og å trykke på nervene. Denne prosedyren gir mer plass i spinalkanalen og tar presset ut av nerver og dermed redusere de ofte smertefulle symptomer.

Fusion

Fusion kirurgi innebærer fusing to eller flere vertebra sammen. Denne type kirurgi er nødvendig når mellomvirvelskive (soft gel-lignende pute mellom hver vertebra) enten tørker ut eller er skadet forårsaker vertebra (bein i ryggraden) for å gni sammen. Knoklene rubbing sammen kan skade bein videre, klem nerver og skape ustabilitet i ryggraden. Denne operasjonen vil lindre symptomene fra det skadede området, men fordi det parti av ryggraden ikke lenger kan bevege seg, områdene over og under sammensmeltingen har mer vekt på dem som gjør disse områder mer utsatt for skade.

Foraminotomy

En foraminotomy er en kirurgisk prosedyre som øker åpningen i ryggraden, hvor nerver drives fra ryggmargen. Denne åpningen kan bli innsnevret gjennom innholdet i en mellomvirvelskive lekker ut, bein spurs eller betennelse forårsaket av leddgikt.

Ikke-kirurgiske behandlinger

Det er mange ikke-kirurgiske behandlinger tilgjengelig for å lindre symptomene på spinal stenose. Fysioterapi kan styrke musklene rundt ryggraden som tilbyr stabilitet og fleksibilitet. Medisiner som steroider for å redusere betennelser og smertestillende for å behandle smerte kan tilby midlertidig lindring. Iført en ryggvarmer kan også gi lindring og hjelp til å styrke ryggraden.

Hva er Neural foraminal Stenose?

Neural foraminal stenose er innsnevring eller innsnevring av passasjene som nerver passerer gjennom. Spesifikt refererer den til innsnevring av åpningen mellom ryggvirvlene gjennom hvilken den sentrale ryggmargen passerer. Dette fører til kompresjon av ryggmargen i seg selv, og kan forekomme i både halsen og korsrygg. Det er mest vanlig hos eldre.

Årsaker

Disc degenerasjon er den vanligste årsaken til nevrale foraminal stenose. Dette bevirker en innsnevring av åpningen mellom ryggvirvlene, og fører til press på selve ryggmargen, noe som resulterer i nevrale foraminal stenose. Det kan også oppstå som et resultat av osteoartritt og revmatoid artritt.

Symptomer

Symptomer på nevrale foraminal stenose er prikking, smerter, nummenhet og svakhet i det berørte området. Noen ganger smerten er bare til stede på den ene side av rygg eller nakke. Smerten er vanligvis kronisk og progressiv, forverring som tiden går.

Diagnose

Diagnostisering av nevrale foraminal stenose kan være vanskelig. Vanligvis er alt som er nødvendig for å stille diagnosen en x-ray, muligens en MR, og en fullstendig medisinsk historie gitt til legen din.

Behandling

Øvelser kan utføres med en fysioterapeut for å lindre smerte, redusere symptomer, og forhindre svekkelse av en mangel på fysisk aktivitet. Det samme er tilfelle med injeksjoner av kortikosteroider. Hvis tilstanden er spesielt ødeleggende og gjør enkle aktiviteter som står og walking vanskelig, kirurgi kan være nødvendig.

Prognose

Neural foraminal stenose er en progressiv tilstand, så hvis de underliggende årsakene er venstre ubehandlet, vil symptomene bare forverres med tiden. Hvis den underliggende årsaken er effektivt adressert og behandlet på riktig måte, er det ingen grunn tilstanden ville komme tilbake.

Spinal stenose Treatment

Som mennesker alder, begynner kanalen i ryggraden for å begrense. Denne innsnevring kalles stenose. Spinal stenose er en smertefull tilstand som hovedsakelig rammer personer som er i 60-årene og 70-tallet, men kan oppstå i alle aldre. Skader i rygg og nakke kan også føre til spinal stenose. Innsnevring av spinalkanalen presser ned på nervene, forårsaker smerter i rygg, nakke, armer eller ben, avhengig av plasseringen av komprimering. Behandlingen spenner fra konservative til den mer aggressive, med mest aggressive alternativet å være spinal kirurgi.

Begrenset aktivitet

Hvile og begrenset aktivitet kombinert er en av de mest konservative behandlinger for spinal stenose, ifølge Spinalstenose Organization. Sengeleie alene anbefales ikke fordi musklene i ryggen kan bli for stiv fra mangel på bruk og kan faktisk gjøre utvinning perioden lengre.

Medisinering

Anti-inflammatoriske medisiner og smertestillende midler er brukt til å redusere smerte forårsaket av spinal stenose og for å redusere betennelse i ryggsøylen. Over-the-counter styrkene ibuprofen og paracetamol kan være tilstrekkelig for mindre alvorlige smerter, mens mer alvorlige tilfeller kan kreve mer kraftige stoffer. Kortikosteroider injisert rett inn i området stenose blir noen ganger brukt på en kortsiktig basis for å gi lindring fra invalidiserende smerter.

Fysioterapi

Manipulering av de berørte områdene, elektrisk stimulering, varme pakker og øvelser er alle behandlinger for spinal stenose som er mulig gjennom fysioterapi. Målet med fysioterapi er å lindre smerte, men også for å styrke musklene i ryggen som støtter ryggsøylen. Personer med stenose kan dra nytte av flere ukentlige terapitimer, og kan begynne å føle positive resultater innen et par uker. Fysioterapi er også brukt som et gjenopprettingsverktøy etter operasjonen, hvis det blir et behandlingsalternativ for spinal stenose.

Bracing

Bukseseler kalles lendestøttene eller korsetter kan også brukes til å behandle spinal stenose. Ved iført en spenne, er rygg- og magemusklene støttet, noe som kan avlaste kompresjon dersom flere områder av ryggraden er berørt med stenose. Avstiving hjelper eldre, mer bevegelseshemmede pasienter å forbli mobile nok til å delta i daglige aktiviteter så lenge som mulig.

Kirurgi

Når medisiner og øvelser klarer å gi positive resultater, kan kirurgi være nødvendig å reparere spinal stenose. Operasjonen er utført hovedsakelig når smerten av stenose forstyrrer en persons evne til å stå, gå og ellers gjelde mobil. Avhengig av årsaken til stenosis, er forskjellige kirurgiske prosedyrer brukes for å lindre kompresjon på nervene i rygg eller nakke. Prosedyrer som er rutinemessig utført for spinal stenose inkluderer laminectomy, laminotomy og rygg fusjon.

Hva er Recovery Time Fra Lumbar Spinal stenose?

Lumbar Spinal stenose

Spinal stenose er en irreversibel endring i ryggvirvlene, også kalt spinal bein i korsryggen eller lav rygg området. Disse endringene oppstår vanligvis gradvis. Symptomer på smerte og dysfunksjon kan være konstant eller intermitterende. Gjenopprettingstiden fra lumbal spinal stenose er avhengig av alvorlighetsgrad, symptomer og underliggende problemer.

Lumbal spinal stenose er en betingelse for innsnevring av spinalkanalen for lav rygg. Spinalkanalen er plassen i ryggvirvlene eller ryggvirvlene som rommer ryggmargen. Denne reduksjon av plassen kan resultere i kompresjon av ryggmargen og nervene. Lumbal spinal stenose er en vanlig biprodukt av aldring, men kan forekomme med en skade i korsryggen området og med visse tilstander som osteoporose, en tilstand av bein oppmykning ofte sett hos postmenopausale kvinner.

Symptomer på lumbal spinal stenose være avhengig av området av komprimering. Vanlige problemer er ryggsmerter. Ryggsmerter kan utstråle eller reise lengden av nerven, forårsaker symptomer i et annet område av kroppen, eller det kan oppleves med fysisk aktivitet. Nummenhet og kribling, og i alvorlige tilfeller kan en generell svakhet i benet eller tap av tarm og blære kontroll også forekomme.

Recovery Time fra Lumbar Spinal stenose

Restitusjonstid for lumbal spinal stenose varierer med alvorlighetsgrad. Siden strukturelle endringer i ryggvirvlene er irreversible, kan problemer med denne tilstanden være livslang. Nøkkelen til utvinning er forebygging av ytterligere spinale misdannelser og smertebehandling. Dette kan oppnås gjennom et treningsprogram og bruk av riktig kroppen mekanikk med fysisk aktivitet. Forverring av symptomene bør håndteres gjennom terapeutiske teknikker, inkludert fysioterapi, Smertebehandling spesialister, og i ekstreme tilfeller til steroidinjeksjoner redusere betennelse i området og kirurgiske prosedyrer for å reparere skaden.

Recovery Time fra Korsrygg Spinalstenose - Akutt fase

Siden lumbal spinal stenose oppstår vanligvis over tid, symptomene vanligvis en gradvis innsettende. Imidlertid kan en akutt anfall av lumbale spinal stenose symptomer oppstå med en betydelig økning i fysiske aktiviteter, inkludert langvarig stående eller går. Akutte symptomer har en hurtig innsettende og kan vare fra noen dager til noen uker. På denne tiden, bør betennelse eller hevelse problemstillinger tas opp med is, NSAIDs, eller ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter, og hvile.

Recovery Time fra Korsrygg Spinalstenose - Kronisk fase

På grunn av innsnevring av spinalkanalen, smerte og symptomer kan bli kronisk, som betyr varer mer enn seks måneder. Problemer under den kroniske fasen kan være konstant eller intermitterende i naturen. Forvaltning av kroniske lumbale spinal stenose symptomer bør overvåkes og behandles av en kvalifisert medisinsk faglig som en smerte ledelse spesialist for å optimalisere smertelindring og maksimere funksjon.

Spine stenose urtemedisin

Spinal stenose er en tilstand som innebærer innsnevring av ryggsøylen. Det er ofte i korsryggen, men kan også være i øvre rygg og nakke regionen. Denne tilstanden kan være tilstede ved fødselen eller kjøpt fra andre degenerative problemer og kan forårsake smertefulle og ødeleggende press på nerver, kan muligens føre til lammelse av berørte områder på kroppen. Det er urte rettsmidler som kan bidra til å redusere symptomene på stenose. Urtemedisiner bør ikke være en erstatning for riktig medisinsk behandling; konsultere legen din før du starter noen alternativ behandling program.

Skaff en diagnose

Før du kan behandle noe, må du vite nøyaktig hva din tilstand er. Sjansen for at du vil trenge en MR for å gi deg et fullstendig bilde av hva som skjer. Hvis du har primær stenose, tilstanden du ble født med, vil du ikke være i stand til å utvide området av ryggsøylen, men du kan behandle symptomer assosiert med denne tilstanden gjennom urte-behandlinger. Hvis du har ervervet stenose, kan du være i stand til å hindre ytterligere forverring eller bein anspore utvikling som fører til økt smerte og dysfunksjon. Legen din vil kunne hjelpe deg med å finne det beste løpet av handlingen for din unike situasjon.

Symptom Relief

Stenose kan føre til ryggsmerter blant annet utstrålende smerter, nummenhet og svakhet som følge av press og skade på nervene. Capsaicin krem ​​kan bidra til å varme den smertefulle området. Djevelens Klo er en sørafrikansk urt som bidrar til å redusere betennelse fra tilstander som artrose som kan forverre stenose symptomer. White willow bark er en naturlig aspirin som ikke irritere magen. Du kan ta dette for smerte. Hot linfrø pakker kan også bidra til å redusere smerte.
Ifølge HerbChina2000, er det flere urter som er nyttig i behandling av symptomer på stenose. Disse inkluderer Herba lycopi, rhizoma drynariae, paeoniae rubra, cortex eucommiae og Cornu cervi pantotrichum. Disse urtene er vanligvis foreskrevet av en kinesisk herbalist som vil skape en blanding skreddersydd til dine spesifikke behov.

Symptom og Degeneration Prevention

Det er viktig å opprettholde riktig ryggraden helse hvis du har blitt diagnostisert med spinal stenose. Mange mennesker kan aldri selv oppleve symptomer. For å hindre bein spurs, kan du ta en blanding av kalsium og magnesium. Du kan også ta aloe vera juice, glukosamin sulfat, hai brusk, bromelain tare og nattlysolje for å unngå hevelse. Rose hip og kjerringrokk te brukes til å gjenoppbygge skadet vev.

Definisjonen av Neural foraminal stenose

Som vi alder, vi noen ganger føler smerte utvikler seg i våre armer eller ben. Når dette skjer er det noen ganger er et resultat av angrep av nevrale foraminal stenose, som langsomt kan utvikle seg til en svært smertefull tilstand hvis den ikke behandles på riktig måte.

Identifikasjon

Tilstanden til nevrale foraminal stenose er også ofte referert til som nevrale foraminal innsnevring fordi vilkårene innsnevring og stenose er utskiftbare De foramen er åpningene i skjelett regioner i ryggraden at nervene går gjennom når de går fra rygg akkord til andre deler av kroppen. Neural foraminal stenose er når skivene i ryggraden begynner å utarte og gjøre foramen smalere. En smal foramen legger press på nerven og forårsaker smerte. Dette kan også skje når platen herniates og fører til at foramen å begrense. Det er en liste over andre årsaker til innsnevring foramen, inkludert leddgikt og svulster.

Time Frame

Smerten involvert med nevrale foraminal stenose vanligvis utvikler seg gradvis over en lang tidsperiode, dersom ikke noen form for traumer er involvert som forårsaker en umiddelbar prolaps av en plate eller frakturering av ryggraden. Det kan være vanskelig å diagnostisere tilstanden fordi det kan ta så lang tid til å utvikle seg, og det skjer vanligvis på den ene side av kroppen.

Forebygging / løsning

Det er mange behandlinger som brukes for å motvirke smerte forårsaket av neural foraminal stenose, men til slutt er det vanligvis korrigeres ved operasjon. En kirurgisk prosedyre for å kurere tilstanden tradisjonelt innebærer å fjerne den delen av ryggraden som er klemming nerve eller fjerne den delen av herniated plate som forårsaker press. Den smalere foramen blir, jo mer intens smerte. I mange tilfeller kan bare kirurgi avlaste en person som lider av nevrale foraminal stenose.

Effekter

Noen av symptomene på nevrale foraminal stenose er smerter kjører ned den ene siden av kroppen, en prikkende eller stikkende følelse kjører ned armer eller ben og selv lammende av armen eller benet i mer avanserte tilfeller. Den side av ryggraden som har innsnevring dikterer hvilken side av legemet føler smerte fordi de to er direkte beslektet.

Betraktninger

Når en person lider av nevrale foraminal stenose, er enhver midlertidig lindring fra smertene velkommen. For å lindre noe av smerten, anbefales det at personen plassere haken så nær brystet som mulig og unngå enhver bevegelse som ville ha ham ser rett oppover. Ser opp har en tendens til å legge mer press på nerver og forårsake smerte.