Digidexo.com

1200 kalorier

Hvordan Konsumere 1200 kalorier om dagen

Hvordan Konsumere 1200 kalorier om dagen


En 1200 calorie daglige måltidsplan er en effektiv diett som vil få deg til å miste vekt. Tolv hundre kalorier er ikke mye og er nesten helt sikkert mer enn det nåværende kaloriinntaket. Siden kalori teller er så liten, er det vanskelig å holde seg på sporet hver dag mens holde den 1200 kalori regelen. Det er også vanskelig å sikre at du spiser nok næringsstoffer. Med nok disiplin, kan du oppnå 1200 calorie diett.

Bruksanvisning

Tell kalorier i maten du spiser. Du kan ikke forvente å forbruke 1200 kalorier per dag hvis du ikke vet hvor mange kalorier du forbruker. Se på ernæring etiketter for å sørge for at du ikke har overgått det daglige målet på 1200 kalorier. Du må måle visse matvarer for å holde seg innenfor 1200 kalorier konsekvent.

Spis en lett frokost, for eksempel korn, toast, hardkokte egg, eller en tomat sandwich. Drikk heller en kopp skummet melk, juice eller vann. Alltid helle skummet melk med frokostblanding, ikke to prosent.

Spis en lett lunsj hver dag eller en litt tyngre lunsj annenhver dag. For eksempel, for en lett lunsj, kan du spise en salat med fettfattig dressing, mens en litt tyngre lunsj kunne inkludere en tunfisk sandwich på hvete brød med en ½ kopp grønnsaker og et stykke frukt. Pass på at du ikke legger noen krydder til sandwich, fordi sauser, for eksempel majones, er vanligvis fulle av kalorier.

Cook et mettende måltid til middag hver dag, eller lage et litt tungt måltid på de dagene du spiser en litt tung lunsj. Prøv å balansere måltidet med kjøtt, grønnsaker og frukt. For eksempel kan et mettende måltid inkluderer en fem unse biff, en kopp blandet frukt, en liten salat toppet med lite fett dressing, og ½ kopp av flere grønnsaker, for eksempel tomater og gulrøtter. En litt tungt måltid kan omfatte to gram av kylling, kombinert med en ½ kopp grønnsaker og en ½ kopp frukt.

Hint

  • Hvis du må bruke krydder, sørge for at de er lav-fett.

1200 kalorier om dagen kosthold

Vekttap er en enkel formel for kosthold og mosjon. Den 1200 Calorie Diet er akkurat som det høres ut: forbruker bare 1200 kalorier om dagen for å gå ned i vekt. Fordi 1200 kalorier er mindre enn beløpet som normalt konsumert av en person, kan du enkelt felle noen pounds hvis denne dietten er fulgt korrekt.

Fordeler

Mens vekttap er en åpenbar fordel, er å spise mindre mat også knyttet til å leve et lengre liv. CBS News melder at i en studie av aper, de som spiste en tredjedel færre kalorier som en annen gruppe levde lenger. Mindre sykdom var et annet funn. Årsaken til dette kan være knyttet til den energimengde som utøves av kroppen å fordøye mat. Endre stoffskiftet kan bremse aldringsprosessen. Dermed omskolering din egen metabolisme ved hjelp av denne dietten kan føre til vekttap, lang levetid og lavere risiko for sykdom.

Anbefalte Foods

På denne dietten, velge mat som har en høy mengde næringsstoffer. Nøkkelen er å maksimere næringsverdi og minimere kaloriforbruket. Frukt og grønnsaker er høy i vitaminer og mineraler, men lite kalorier - disse matvarene er gode å spise hvis du er sulten og leter etter en rask matbit. Hvis kroppen er godt næret av å ha et rikelig lager av næringsstoffer, du føler deg mett lenger. Fullkorn brød og ubehandlet mat gir også høye ernæringsmessige verdier for en rimelig kalori trade-off. Hele korn er rike på fiber og B-vitaminer, noe som fører til mett lengre. Protein er viktig på et begrenset kaloriinntak: Velg kjøtt som er magert og lite fett. Tofu og soya erstatter er gode proteinkilder på denne dietten. De matche mengden protein som kjøtt per gram, men har færre kalorier.

Tips

Hold mat logge en uke før du starter 1200-kalori diett. Identifiser de matvarer som er usunn, og skjær dem først. For matvarer du liker, som lasagne, prøve å finne en oppskrift for å skape en sunnere, low-cal versjon. En utmerket erstatning for lasagne nudler er å bruke squash strimler i stedet. Små endringer som som vil opprettholde smaken samtidig som man reduserer kaloriinnholdet. For den raskeste reduksjonen i kalorier, kutt enkle karbohydrater som sukker i søtsaker og selv behandlet, bleket brød. Disse matvarer er høy i kalorier og inneholder energi, men uten viktige næringsstoffer, vil kroppen være sulten. Et siste tips er å tygge sakte - nyter smaken av maten gjør det mindre sannsynlig å ønske mer enn nødvendig, og grundig tygging hjelpemidler fordøyelsen.

Vanligste fallgruvene

Denne dietten krever dedikasjon. Dokumentere alle kilder til kaloriinntak er avgjørende for denne dietten til arbeid; Hvis ikke, kan noen chips resultere i å spise halve posen. De 80 kalorier dokumentert kan lett bli til 250 hvis matinntaket ikke følges nøye. En annen fallgruve er å overspise når dietten er over. Hvis du går på diett for en uke og kutte ned 400 kalorier om dagen for å møte 1200 calorie standard, sparer den personen 2800 kalorier i en uke. En halvliter iskrem etter dietten ender eliminerer 30 prosent av ukens innsats i én sitting. Den måten å nærme seg denne dietten er å se det som en byggekloss mot bedre matvaner - ikke en rask-fix å forlate når dietten ender og vekten er tapt.

Advarsel

Å spise 1200 kalorier om dagen er på den lave enden av et sunt kosthold, og bør kun brukes til vekttap. Når vekten er tapt, gå tilbake til et sunt nivå av kaloriforbruk. Bruk en kalori kalkulator for å finne ut hvor mange kalorier du bør spise på din sunn vekt (se lenke i Resources). Ellers vil prøve å opprettholde denne dietten som en livsstil føre til endeløse mat logger og etikett-lesing.

Daglig mat porsjoner Basert på 1200 kalorier

Daglig mat porsjoner Basert på 1200 kalorier


En 1200 calorie diett anbefales for overvektige mennesker. Tappe kaloriinntaket med for mye er ofte vanskelig å opprettholde og skadelig for din generelle vekt og masse tap. Skulle du velger å følge et begrenset kaloriinntak, konsultere legen din først og sikre at kaloriene du gjøre forbruker er mer nærings og kvalitet rik. I tillegg er en kaloriteller guide, mat skala, og matdagbok er gunstig verktøy for vekttap reisen.

Mayo Clinic sunn vekt Pyramid

The Mayo Clinic anbefaler at hvis du mister mer enn to pounds en uke på 1200 kalori-en-dagers plan, så må du legge til flere kalorier til regimet. Finn ut de serverer størrelser for hver kategori før du starter dette programmet. I tillegg anbefaler det du innlemme minst en 30-minutters fysisk treningsprogram i din daglige rutine for optimale resultater. Daglige porsjoner for hver av kategoriene er listet opp: fire eller flere porsjoner med grønnsaker, tre eller flere porsjoner med frukt, fire porsjoner med karbohydrater, tre porsjoner protein / meieri, tre porsjoner med fett, og opp til 75 kalorier av søtsaker.

My Pyramid

Kosten retningslinjer satt ut fra USDA ble fornyet i 2010 som svar på de forstyrrende fedme trender som har plaget oss i det siste tiåret. USDA sluppet sine nye retningslinjer i respons til dårlig diett og fysisk inaktivitet amerikanere som er forbundet som viktige årsaker til sykelighet og dødelighet. Ifølge My Pyramid online kilde, daglig inntak av de ulike matvaregruppene er: fire gram av korn, en og en halv kopper grønnsaker, en kopp frukt, to kopper melk, og tre gram av kjøtt og bønner. My Pyramid anbefaler også 30 minutter med fysisk aktivitet for de fleste dagene i uken, opptil fire teskjeer en dag med oljer, og begrense ekstra fett og sukker til 170 kalorier om dagen

Prinsipper og Labs for Physical Fitness

Basert på 2010 My Pyramid retningslinjer, er porsjonsstørrelser brutt ned til relevante kalori størrelser. Noen ganger forberedelsestid hindrer en sunn hensikt, slik at programmet lar deg erstatte en lav-fett frossen hovedrett for én viktigste måltid. Imidlertid har denne Tree å være mindre enn 300 kalorier og mindre enn seks gram fett. Kosten retningslinjer er som følger: seks 80 kalori porsjoner med brød, frokostblandinger, ris og pasta; tre 25 kalori porsjoner med grønnsaker; to 60 kalori porsjoner med frukt; to 120 kalori porsjoner med meieriprodukter; og en 300 kalori servering av en lav-fett frosset måltid.

Lag din egen

Feste med de samme ernæringsmessige prinsipper grønnsaker, frukt, protein inntak. Endre 1200 calorie diett i henhold til din kulturelle smak og kosttilskudd restriksjoner. En mat skala og en kalori guidebok komme godt med når du endrer andre dietter retningslinjer. Streber etter balanse og moderasjon, og kaste i en daglig 30 minutters mosjon regime.

Hvor mange kalorier bør barna får hver dag?

Hvor mange kalorier bør barna får hver dag?


For å møte ernæring behov for sunn vekst og utvikling, barna trenger et balansert kosthold bestående av magre proteiner som kjøtt, egg, nøtter og bønner, hele korn brød og korn, friske frukter og grønnsaker og magre meieriprodukter. Men hvor mange kalorier bør de være forbruker hver dag?

Kalori krav for Kids

The American Heart Association sier at jenter i alderen 4 og 8 trenger å konsumere minst 1200 kalorier daglig, mens jenter 9 til 13 trenger et gjennomsnitt på 1600 kalorier om dagen. Gutter i alderen 4 til 8 krever 1400 kalorier daglig og gutter mellom 9 og 13 trenger å konsumere et gjennomsnitt på 1800 kalorier om dagen.

Sunn mat Alternatives

Foreldre kan innlemme sunn matlaging prosedyrer for å sikre at deres barn holde seg innenfor daglige kalori totaler. I stedet for steking, prøv grilling, dampende, broiling og steking. Foreldre kan også hindre sine barn fra å konsumere ekstra tomme kalorier ved strømpe opp på sunn snacks som pretzels, soya crisps og bakt chips i stedet for fettete, tradisjonelle potetgull; og lav-fett frossen yoghurt og sorbeter i stedet for iskrem. Oppfordre barna til å spise frisk frukt i stedet for godteri og nix brus og høyt sukker innhold fruktdrikker og sportsdrikker, og erstatte dem med vann eller lettmelk.

Betraktninger

Det er viktig for foreldre å være positiv, inspirerende rollemodeller for barna sine om å spise sunt og fører en aktiv livsstil. Reflektere atferden du forventer fra barna dine ved å spise sunn mat og skape familieaktivitet tid. Ta med deg familien til parken, bade sammen eller ta en sykkeltur. Å spise sunt og trene som en familie vil øke alles selvtillit, fremme trivsel og styrke familiebånd.

Misforståelse

Barn trenger å være aktiv i løpet av dagen i minst 60 minutter for å holde seg frisk og opprettholde vekten. Barn som trenger å miste noen få pounds vil også dra nytte av daglig mosjon og aktivitet, men skal aldri bli tvunget til å delta i ekstrem slanking eller trening rutiner. Daglig aktivitet kan også øke ditt barns selvfølelse, redusere depresjon symptomer, øke produktiv søvn og fremme deres generelle trivsel.

Advarsel

Hvis barnet ditt er overvektig, unngå strenge kalori-restriktive dietter for vekttap. I stedet ta kontakt med barnelege for en full fysisk å bestemme hvor mye vekt barnet trenger å miste, og hvordan du gjør det på en sunn og effektiv måte.

Hvor mange kalorier bør et barn spise per dag for å gå ned i vekt?

Hvor mange kalorier bør et barn spise per dag for å gå ned i vekt?


Akkurat som voksne, kan barn være overvektig eller fete. Men i motsetning til voksne, barn er fortsatt voksende, og de trenger nok kalorier til å fø sine voksende organer. Strategier for overvektige barn å nå en mer sunn vekt inkluderer mosjon og sunnere matvaner, men de bør ikke omfatte alvorlig kalori begrensning; I stedet bør barna bo i nærheten av det anbefalte daglige kalorier for deres aldersgruppe og samtidig opprettholde en sunn livsstil.

Småbarn

Den typiske 2 til 3 år gamle barn bør være forbruker ca 1000 kalorier per dag, ifølge amerikanske stats anbefalinger. Slanking er spesielt usikre for barn i denne alderen, som de trenger kalorier og fett for å mate deres voksende hjerner. Hvis barnet ditt er overvektig i denne alderen, fokus på å kutte ut tomme kalorier som godteri og sukkerholdig drikke, mens du lar barnet ubegrenset tilgang til helsekost.

Young Children

Den typiske 4 til 8 år gammel gutt skal spise ca 1400 kalorier om dagen, mens jenter i denne aldersgruppen bør få ca 1200 kalorier om dagen. For eksempel, en gutt denne alderen bør spise to kopper melk, 4 oz. av magert kjøtt (tilsvarende en liten kyllingbryst), 1 1/2 kopper frukt, 1 1/2 kopper av grønnsaker og 5 oz. av korn. Mens, igjen, trenger du ikke ønsker å sterkt begrense kalorier av voksende barn, kan du oppleve at det anbefalte daglige kalorier er mindre enn barnet normalt bruker, spesielt hvis han spiser mye godteri og junk food.

Tweens

Tweens, eller barn i alderen 9 og 13, er vanligvis nær eller allerede inn i puberteten, og det er spesielt viktig for dem å spise et sunt kosthold som kroppen utvikler seg. Det anbefalte inntaket for jenter i denne alderen er 1600 kalorier, mens gutter skal få 1800 kalorier. Dette er en alder hvor kroppen bilde problemer begynner å overflaten, spesielt hos jenter, og foreldre bør sørge for at barn som ønsker å diett i denne alderen er å opprettholde en sunn kaloriinntaket.

Teens

Eldre tenåringer er nå biologisk voksen alder, så anbefalingene fra den amerikanske regjeringen for tenåringer i alderen 14 og 18 er de samme som anbefalingene for voksne: 1800 kalorier for jenter og 2200 kalorier for gutter. Tenåringer som er alvorlig overvektig kan være i stand til kosthold på en sunn måte ved å begrense kalorier; en reduksjon på 500 kalorier per dag bør resultere i et vekttap på ett pund per uke. Det er imidlertid sannsynlig at tenåringer som er veldig overvektig allerede spiser langt flere kalorier enn anbefalt. For eksempel kan en tenåringsjente kunne redusere vekten jevnt ved å opprettholde de anbefalte 1800 kalorier om dagen.

Advarsler

Rådfør deg med barnets barnelege eller ernæringsfysiolog før du tar en diett plan for et barn som er overvektige eller som har spesielle medisinske tilstander som påvirker hans diett eller vekt. Husk også at standard kalori anbefalingene er ikke alltid passer for alle barn; tenårings utøvere kan konsumere mange flere kalorier og likevel opprettholde en sunn vekt. Vær forsiktig i å håndheve en streng kaloriinntak for alle barn, da dette kan føre til psykiske problemer med spising som kan forårsake mer skade på lang sikt enn de hjelper på kort sikt.

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier


Den oppadgående trenden i vekt og fedme blir stadig mer alarmerende i samfunnet. Med folk forbruker mer kalorier og leve stadig mer stillesittende livsstil, er waistlines utvide og vektrelaterte helseproblemer er nådd epidemiske proporsjoner. Til tross for utallige kjepphest dietter som dukker opp, telle kalorier er fortsatt den mest effektive måten å trygt å miste vekt, og er også den mest bærekraftige på lang sikt. Et sunt mål å satse på er 1 til 2 pounds av vekttap per uke. Kombinere kaloritelling med trening vil resultere i den mest effektive vekt miste regime.

Hvordan å miste vekt ved å telle kalorier

•  Finn ut hvor mange kalorier du skal forbruke for dagen. Dette vil avhenge av flere faktorer, for eksempel hvor raskt du ønsker å gå ned i vekt og hvor mange kalorier du brenner gjennom fysisk aktivitet. Generelt bør kvinner ikke inntar færre enn 1200 kalorier per dag og menn bør ikke forbruke færre enn 1800 kalorier per dag.

Skriv ut ditt måltid plan for neste uke. Du kan alltid justere den senere hvis det er nødvendig, men det er godt å ha en grunnleggende plan for å begynne med. Planlegg å ha minst tre måltider og to snacks. Føler fratatt mat vil gjøre miste vekt mye vanskeligere. Sørg for at du får nok av hver matvaregruppe, spesielt fett og protein, som vil bidra til å holde deg mett og mett.

Bruk en journal, regneark eller andre planner du velger å spore ditt daglige inntak. Husk å holde styr på noen ekstra snacks og drikkevarer, inkludert brus og juice.

Skriv ned del størrelsen du spiser til hvert måltid og snack. Måle eller veie maten når det er mulig å få en eksakt kalori teller. For pakket elementer, se matens ernæring etiketten. Du kan også vurdere å investere i en kalori telling manual for caloric informasjon.

Beregn din totale kaloriinntak på slutten av hver dag. Prøv å plass kalori forbruk jevnt utover dagen.

Hint

  • Husk å ta med sporadisk behandler i menyen din plan.
  • Hold lav kalori snacks, for eksempel selleri eller luft-poppet popcorn på hånden når du prøver å gå ned i vekt.
  • Sjekk alltid med en lege før du tar fatt på noen vekttap eller diett plan.

Hvordan å miste vekt og brenne kalorier

Hvordan å miste vekt og brenne kalorier


Formelen er enkel: forbrenner mer kalorier enn du spiser for å gå ned i vekt. For å maksimere kaloriforbrenningen, bruke en kombinasjon av aerobic eller cardio, trening og muskeltrening. Det er også viktig å fokusere på sunn mat sammen med trener. Du kan trene hele dagen lang, men fortsatt få vekt hvis du stadig fylle opp på junk food. Det er også noen mindre forventede måter å brenne flere kalorier, som for eksempel å få nok hvile.

Sunt kosthold

Å miste vekt handler om kalorier, spesielt, brenner mer enn du spiser. Den enkleste måten å oppnå dette på er å kutte kalorier fra ditt vanlige kosthold. En sunn vekt-tapet er 1 eller 2 pounds en uke. Skjær 500 til 1000 kalorier om dagen for å oppnå dette, men ikke spise færre som 1200 kalorier per dag. Presidentens Council on velvære, Sport og ernæring anbefaler å spise rikelig med komplekse karbohydrater sammen med moderate mengder protein og fett for å gå ned i vekt og holde seg næret.

Cardio trening

Cardio trening blasts unna kalorier raskt. The Department of Health and Human Services anbefaler minst to og en halv time med cardio spredt over hver uke, men for vekttap må du kanskje doble dette beløpet. Du kan bryte opp treningsøktene dine som du vil, men hver økt skal vare i minst 10 minutter. Du vil også få bedre resultater med intens kardio, som løping og høy effekt aerobic, enn med moderat cardio, som inkluderer rask gange og volleyball.

Muskel Building

Bygge muskler ikke bare brenner kalorier mens du arbeider ut, men også øker din hviler metabolic rate. Ifølge WebMD, kan legge 5 til 10 pounds av muskelmasse brenne en ekstra 100 kalorier hver dag. Muskel-building aktiviteter inkluderer vektløfting, yoga og motstand-band øvelser. Utfør hver aktivitet før du er for trøtt til å fullføre en repetisjon. Sikt i minst ett sett med 10 reps, jobbe seg opp til tre sett som styrken øker. Gjør disse øvelsene minst to ganger per uke. Det er OK å gjøre både cardio og bygge muskler på samme dag.

Andre faktorer

Brenne flere kalorier ved å få nok søvn. Når kroppen craves hvile, bremser stoffskiftet. Å være for komfortabel kan også redusere kaloriforbrenningen. Holde klimaanlegg ned i sommer, og varmeapparatet ned i vinter. Kroppen din vil brenne ekstra kalorier å opprettholde normal temperatur. Du vil også miste mer vekt ved å forbli aktiv hele dagen. Parkere på enden av tomta for ekstra gangavstand, og få opp ofte for å flytte bena når du sitter i timevis.

Beregning Fat & Kalorier i Foods

Kalori kontroll er en nødvendig del av å miste vekt. Det er konsensus av ernæringsfysiologer, kliniske ernæringsfysiologer og alle kliniske vekttap studier. Når du teller kalorier, blir du klar over hvilke matvarer er høyt eller lavt i kalorier og som hjelper deg å ta gode valg om hva du skal spise. Det er mer enn dobbelt så mange kalorier i ett gram fett som det er i et gram protein eller karbohydrater, så det er smart å beregne både fett og kalorier i kostholdet ditt.

Beregning Kalorier

Selv om du ikke gjør noe, er kroppen din fortsatt forbruker kalorier for å gjøre sitt arbeid. Verdens helseorganisasjon (WHO) anbefaler inntak av ikke mindre enn 1200 kalorier om dagen på grunn av dette. De fleste voksne forbrenne mer enn 1200 kalorier om dagen. Men så lenge du forbrenner mer kalorier enn du forbruker, vil du gå ned i vekt. Ett kilo kroppsfett inneholder ca 3500 kalorier. Uten å ta øvelsen i betraktning, redusere kaloriinntaket med 3500 kalorier vil føre til vekttap på ett pund.

Et sunt kosthold kombinerer høy-kalori, middels kalorifattig og kalorifattig mat. Fett er høy-kalori mat. Magert kjøtt, pasta, ris og redusert fett meieri er middels-kalori mat. Frukt og grønnsaker er kalorifattig mat. Matvarer som sukker-fylt kullsyreholdige brus og godteri er ofte kalt tom kalori mat siden de har liten næringsverdi. Mens det er ingen matvarer som har negative kalorier, er en negativ-kalori diett basert på mat som øker stoffskiftet, som brenner mer kalorier.

Vekttap studier viser at folk som holder en mat-og treningsdagbok miste vekt og opprettholde at vekttap bedre enn folk som ikke holder styr på hva de spiser. Telle kalorier kan være et verdifullt verktøy i forbindelse med en slanking dagbok.

Det er online ressurser for kaloritelling og oppslagsverk for å hjelpe. Merking av visse matvarer kan fortelle deg lett om kaloriinnholdet. Hvis du ser ordene "Calorie Free" som betyr at det er færre enn fem kalorier per porsjon. "Low Calorie" betyr at det ikke er mer enn 40 kalorier per porsjon. "Redusert eller færre kalorier" betyr at elementet ikke inneholder mer enn 25 prosent av de kalorier som finnes i den normale versjonen av at mat.

Beregning Fat

Kroppen behandler fett forskjellig fra måten det behandler protein og karbohydrater. Det tar mindre energi å konvertere spist fett til kroppsfett enn det gjør å konvertere protein og karbohydrater til kroppsfett. Ikke bare det, men karbohydrater og protein inneholder 4 kalorier per gram i vekt mens fett inneholder 9 kalorier per gram. De fleste kliniske ernæringsfysiologer anbefaler at fett utgjør 20 prosent til 30 prosent av din totale mat kalorier. De anbefaler også å erstatte animalsk fett med vegetabilsk fett eller oljer.

For alle disse grunner, er det fornuftig å holde styr på fettet du spiser. Det er viktig å se utover fettprosenten oppført på etikettene for å beregne hvor mye fett du spiser. For eksempel er helmelk 3,5 prosent fett, som ikke høres ut som mye. Men hver kopp melk inneholder åtte gram fett eller 72 kalorier (8 gram x 9 kalorier per gram fett).

Forsiktig: Low Fat kan være høy Calorie

Se opp for lav-fett eller fett-fri mat. Mens de kan være lav i fett, de er ofte høy i sukker. Det betyr at de kan være høy i kalorier og lite næring.

En 1200-kalori diett

En 1200-kalori diett kan bli etterfulgt av både menn og kvinner som ønsker å gå ned i vekt gradvis. Det er ingen spesielle matvarer som kan eller ikke kan spises. Målet er at kalorier skal forbrukes på en dag ikke å beløpe seg til mer enn 1200 kalorier. Selvfølgelig, er å spise sunn mat som frukt, grønnsaker og helkorn anbefalt samt drikke mye vann og trener daglig.

Frokost

Til frokost, ville et sunt måltid består av en kopp kli korn som Kelloggs eller Post Bran Flakes med en kopp skummet melk og en banan. En frokost bestående av sunne frokostblandinger, melk og frukt som dette utgjør om lag 280 kalorier. Alternativt kan du også ha en grapefrukt med en bran muffin og skummet melk.

Lunsj

En sunn lunsj består av en sandwich som tunfisk med grovt brød og en teskje av lav-fett majones. Det bør også inkludere to kopper rå grønnsaker som gulrøtter, selleri eller paprika. I tillegg kan du ha ett lite eple eller en appelsin. Denne lunsj utgjør ca 435 kalorier. Andre sunne smørbrød ville være magert kalkunbryst eller røkt laks.

Afternoon Snack

For å hjelpe deg å holde full før middag kan du ha en lett snack i ettermiddag som en nektarin eller 2/3 av en banan. Dette vil bare lik ca 65 kalorier. Andre alternativer vil være en bit av rosinbrød, en kopp jordbær eller en kopp papaya. Du kan alltid drikke vann med en skive sitron også.

Middag

Ditt siste fullverdig måltid bør bestå av ca tre oz. grillet kyllingbryst, en salat med 3/4 kopp dampede grønne bønner, en kopp salat, ½ kopp cherrytomater, og ½ kopp revet gulrøtter. For dressing kan du blande to ts. olivenolje og to ts. balsamicoeddik. I tillegg kan du legge til en frisk fersken, en plomme eller 10 druer til måltidet. Dette utgjør 440 kalorier. Et alternativ til grillet kylling ville være tre gram laks, tilapia eller stekt kveite, eller en 2,3-oz. lam chop.

Hvor mange kalorier bør du spise for å gå ned i vekt?

Hvor mange kalorier bør du spise for å gå ned i vekt?


Før du kan finne ut hvor mange kalorier du trenger å konsumere for å gå ned i vekt, må du vite hvor mange kalorier kroppen din trenger på en daglig basis. Mens USDA anslår gjennomsnittlig kaloriinntak for kvinner og menn på 2000 og 2500, henholdsvis beregningene som bestemmer kaloriinntaket involvere flere faktorer enn bare kjønn. Hvor mye du veier, alder og aktivitetsnivå avgjør hvor mange kalorier kroppen din trenger.

Funksjon

Kroppen din trenger kalorier for å gjøre de mest grunnleggende funksjonene. Selv stillesittende mennesker krever en anstendig mengde kalorier. Mens kalorier kan virke som fienden for de som prøver å gå ned i vekt, i virkeligheten, kalorier er det som gjør det mulig for deg å forfølge din idealvekt. Ved inntak av for få kalorier, kan du ikke ha den energien du trenger for å få den kroppen du ønsker. Vanligvis anbefales det at du spiser minst 1200 kalorier per dag. Et bedre estimat er å finne din basal metabolic rate (BMR) for å bestemme minimum av kalorier du bør spise for å gå ned i vekt.

BMR

Det er tre faktorer som bestemmer den totale mengden kalorier kroppen din trenger hver dag: din BMR, aktivitetsnivå og den termiske effekten av mat. Din BMR er det minimum av kalorier kroppen din trenger hvile, for å utføre funksjoner som pusting og pumpe blod. Bestem din BMR ved hjelp av følgende regnestykke: 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år). Menn, derimot, kan du bruke denne beregningen: 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år). Du bør ikke spise færre kalorier enn din BMR.

Typer Kalorier

Kalorier som finnes i maten kommer fra fett, proteiner og karbohydrater. Ett gram protein eller karbohydrat er lik 4 kalorier, mens 1g fett er lik 9 kalorier. Kalorier du forbruker bør inneholde en balanse av hver av de tre typene kalorier. Når kosten, er det spesielt viktig å ha et balansert måltid, for å gi kroppen din med nok næringsstoffer. USDA Food Guide Pyramid foreslår du forbruker ca 45 til 65 prosent av kaloriene fra karbohydrater, 20 til 35 prosent av dine daglige kalorier fra fett, og 10 til 35 prosent fra proteiner.

Når man skal spise

Hvor ofte du spiser er nesten like viktig som hva du spiser. For å maksimere din metabolisme, spise 05:56 små måltider hver dag. Vanligvis frokost og lunsj bør være din største måltider på dagen, når du fortsatt har en god del igjen i dag for å brenne av kalorier. I tillegg bruker det meste av fett tidligere på dagen, for å unngå å lagre det på kroppen din.

Tips

Mens slanking, må du følge nøye med på alt du spiser. Vurdere å holde en journal. Referere til online kalkulatorer som kan hjelpe deg å avgjøre hvor mange kalorier er i maten du spiser, samt hvor mye kalorier du kan brenne gjøre visse aktiviteter. Se opp for skjulte kalorier, slik som de som finnes i drinker, store porsjoner og ekstra snacks.

1200 Calorie høyt fiber diett

En 1200-kalori høy-fiber diett kan være vanskelig. Du må spise mat som gir viktige næringsstoffer, som vitaminer og proteiner, men ikke overskride kaloriinntaket. Du må plass ut dine måltider og snacks hele dagen. Foods høy i fiber vil hjelpe det. Ifølge www.MyPyramid.gov, må den gjennomsnittlige voksne mellom 25 og 35 g av fiber. Et fiberrikt kosthold består av noe i den høye enden av dette intervallet.

Frokost

Ikke hopp over frokosten. Studier konsekvent viser at folk som spiser frokost opprettholde sunnere vekter. Du trenger drivstoff for å starte dagen. Begynn med noe velsmakende og mettende, slik at du ikke bryter ned for en kaloribombe som en smultring på kontoret. Velg 1/2 kopp slow-kokt havregryn med 1/4 kopp skummet melk pluss 1/2 kopp blåbær. Dette er ca 220 kalorier og 6 g fiber.

Først Snack

La oss innse det: 1200 kalorier på en dag er ikke mye substans. Derfor skal du trenger snacks som øker din energi, men ikke legger deg over kalorigrensen. Velg en middels stor eple med 2 ss. av organisk peanøttsmør. Dette snack vil legge opp til 300 kalorier og 5 gram fiber.
Dag totale tilsvarer nå 520 kalorier og 11 gram fiber.

Lunsj

Lunsj er et viktig måltid, og det er viktig at du får litt fiber. Ikke velg en salat selv om det er lav på kalorier; vil du bli sulten i løpet av en time. Mat med høyt fiberinnhold gradvis utvides i magen til å la deg følelsen fyldigere lenger. Lag en sandwich på hel-hvete brød med en svart-bønne burger og lav-fett cheddarost. Morningstar Farms gjør en smakfull krydret svart bønne veggie burger. Caloric og fiber summer for dette måltidet er ca 400 kalorier og 10 gram fiber.
Dag totale tilsvarer nå 920 kalorier og 21 gram fiber.

Second Snack

Med en lunsj på formiddagen og middag ikke før 06:30, trenger magen en matbit til tidevannet deg over. Dette er hvordan du slå fire kontor nedgangen: Ta tak i en beholder med Fiber One yoghurt. Bland den opp med 1/2 kopp jordbær for en fargeklatt og en dose av vitamin C. Dette lille, men avgjørende snack vil takle på en annen 65 kalorier og syv gram fiber.
Dag totale tilsvarer 985 kalorier og 28 gram fiber.

Middag

Selv på en 1200 kalori diett, kan du ha pasta. Hel-hvete pasta inneholder fiber, protein og viktige vitaminer. Det beste er at magen din forblir fullt og du vil ikke våkne opp som ønsker en nattmat. Kaste 2 oz. av hel-hvete spaghetti nudler med en kopp brokkoli. Legg til en dash av olje og litt krydder for en godt balansert måltid verdig 240 kalorier og 6 gram fiber.
Dag totale tilsvarer 1225 kalorier og 34 gram fiber.

Hvor mange kalorier om dagen bør du spise for å gå ned i vekt?

Alle er gjort på en annen måte, så det er ingen universell mengde kalorier som du kan spise hver dag for å gå ned i vekt. For å vite hvor mange kalorier du bør spise en dag, må du kjenne kroppen din ganske godt. Når du beregne din metabolic rate og forstå din fysiske aktivitet, så kan du begynne å beregne hvor mange kalorier du bør spise. Men selv når du gjør dette, ta litt øvelse i betraktning, da dette vil hjelpe deg å miste vekt på en raskere og sunnere måte.

Gjennomsnittlig kaloriinntak

De fleste mennesker spiser ca 2000 til 2500 kalorier om dagen, men færre eller mindre kan være nødvendig, avhengig av hver person. Det er mange faktorer som avgjør hvor mange kalorier du bør spise hver dag. Kjønn, alder, høyde, vekt og fysisk aktivitet er alle viktige faktorer du må vurdere. Ideen bak å miste vekt er å spise mindre kalorier om dagen enn kroppen din trenger for simple living. Dette kalles din Basal Metabolic Rate (BMR).

Basal Metabolic Rate

BMR er den hastigheten som du forbrenner kalorier mens du utfører daglige funksjoner som å sove og puste. Dette er de kalorier kroppen din trenger bare å legge ned hele dagen. Dette er den største faktoren i å forstå hvor mange kalorier du trenger å spise for å vedlikeholde, få eller miste vekt på en sunn måte.

Det finnes flere forskjellige formler som brukes til å beregne BMR siden den er basert på en rekke faktorer, slik som alder, kjønn, vekt og høyde. Du kan gå på nettet og finne en BMR kalkulator som vil gjøre denne beregningen for gratis. Her er en nøyaktig formel som er mye brukt.

Menn: BMR = 66 + (13.7 x vekt i kg) + (5 x høyde i cm) - (6,8 x alder i år)

Kvinner: BMR = 655 + (9,6 x vekt i kg) + (1,8 x høyde i cm) - (4,7 x alder i år)

Når du finner din BMR, du kommer til å ønske å ta din daglige aktivitet i betraktning for å få en mer nøyaktig lesing. Bruk denne formelen:

Aktivitet Multiplier
Stillesittende = BMR X 1.2 (lite eller ingen trening, skrivebordsjobb)
Lett aktiv = BMR X 1.375 (lett trening / sport 1-3 dager / uke)
Mod. aktiv = BMR X 1.55 (moderat trening / sport 3-5 dager / uke)
Veldig aktiv = BMR X 1.725 (hard trening / sport 6-7 dager / uke)
Ekstr. aktiv = BMR x 1.9 (hard daglig trening / idrett og fysisk jobb eller 2X dagers opplæring, dvs. maraton, konkurranse etc.)

Her er et eksempel for å gjøre ting mindre komplisert:
-30 År gammel kvinne
-150 Pounds

5'6 '' Ingen trening

BMR = 655 + (9,6 x 68kg) + (1,8 x 167,64 cm) - (4,7 X 30 år)
655 + (652,8) + (301,752) - (141) = 1468
Aktivitet Multiplier = 1468 (BMR) x 1,2 (stillesittende) = 1762

Denne personen bruker 1762 kalorier om dagen for rutinemessig vedlikehold.

Hvordan å miste vekt

Nå er det den enkle delen. For å gå ned i vekt, må du innta færre kalorier om dagen enn din BMR. Ca 3500 kalorier tilsvarer 1 kilo kroppsvekt. Så hvis du ønsker å miste 1 kilo i uken, bør du spise 500 færre kalorier hver dag. En person som har en BMR av 1762 bør spise ca 1262 kalorier om dagen hvis hun ønsker å gå ned i vekt.

Du kan også øke aktiviteten din rate å hjelpe deg å miste vekt. En person som spiser 500 færre kalorier om dagen kan også legge til en treningsøkt rutine som brenner ytterligere 500 kalorier om dagen. Dette vil hjelpe deg å miste vekt raskere og opprettholde en sunn livsstil. Du bør ikke spise mindre enn 1200 kalorier om dagen uten å konsultere lege først.

Hvordan å beregne hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

Du må opprette et underskudd på kaloriinntaket for å gå ned i vekt. Det er ikke vanskelig å beregne hvor mange kalorier en dag du trenger å gå ned i vekt. I utgangspunktet trenger du å gjøre noen enkle matematiske ligninger. Det er mange kalori kalkulatorer som kan bli funnet på World Wide Web også, hvis du ikke stoler på dine matematiske evner.

Hvordan å beregne hvor mange kalorier å spise for å gå ned i vekt

Caloric Effect

•  En kalori er i utgangspunktet et mål for varmeenergi. Når maten du har spist er brent, og deretter frigjør den en viss mengde varme eller energi. Den energimengde det frigjør avhenger av typen av mat konsumert. Jo flere kalorier som er i en bestemt mat, da mer energi vil bli frigjort som den brennes. 3500 kalorier er lik £ 1.

Hvis du ønsker å gå ned ca ett pund per uke, deretter redusere kaloriinntaket med ca 500 kalorier om dagen. Du kan også velge å trene for å brenne av disse 500 kalorier om dagen.

•  Det minste daglige kaloriinntak er forskjellig for hver enkelt, siden alle har en annen kroppssammensetning og aktivitetsnivå. Noen retningslinjer har blitt satt av American College of Sports Medicine (ACSM). De anbefaler ikke mindre enn 1200 kalorier per dag for kvinner og ikke mindre enn 1800 kalorier per dag for menn.

Tom Venuto, en av verdens beste kroppsbyggere og fitness modeller og forfatter av Brenn fettet Feed Muscle, skriver at du må gi opp hele konseptet med slanking på svært lite kalorier for å gå ned i vekt.

Harris-Benedict formel

Denne formelen bruker faktorer av høyde, vekt, alder og kjønn for å finne ut BMR (basal metabolic rate), noe som gjør det en nøyaktig beregning for å bestemme kalori behov. Denne ligningen er ganske nøyaktig i alt, men den ekstremt muskuløse eller ekstremt overvektig person.

Din BMR er mengden kalorier kroppen din forbrenner for alle dine daglige kroppsfunksjoner, inkludert fordøyelse, temperaturkontroll, sirkulasjon, respirasjon, celle gjenoppbygging og alle andre metabolske prosessen som drives av kroppen din hver dag. Det inkluderer ikke trening.

Beregn din BMR med følgende formel

Menn: BMR = 66 + (13.7 x vekt i kilo) + (5 x høyden i centimeter) - (6,8 x alder i år)
Kvinner: BMR = 655 + (9,6 x vekt i kilo) + (1,8 x høyde i centimeter) - (4,7 x alder i år)

Merk: 1 tomme tilsvarer 2,54 cm

1 kg equals 2.2 pounds

Når du vet din BMR, beregne TDEE (totale daglige energiforbruket) ved å multiplisere din BMR med en av følgende aktivitets faktorer.

Stillesittende lik BMR ganger 1.2 (lite eller ingen trening, skrivebordsjobb)
Lett aktiv tilsvarer en BMR ganger 1.375 (lett trening / sport 1 til 3 dager per uke)
Moderat aktiv lik BMR ganger 1,55 (moderat trening / sport 3 til 5 dager pr uke)
Veldig aktiv lik BMR ganger 1.725 (hard trening / sport 6-7 dager per uke)
Ekstremt aktiv lik BMR ganger 1.9 (hard daglig trening / idrett og fysisk jobb eller to ganger om dagen trening, maraton, fotball camp, konkurranser).

Resultatet av denne formelen gir deg antall kalorier som du kan spise hver dag for å opprettholde din nåværende vekt. For å gå ned i vekt, må du spise færre kalorier enn din resulterer TDEE.

Et eksempel på en 30-år gammel kvinne som veier 176 pounds og 5'6 "høy og moderat aktiv vil være:

655+ (9.6 x 80) + (1,8 x 168) - (4.7 x 30)
665 + 768 + 302-141 = 1594 kalorier per dag.

Nå multiplisere BMR av 1594 av en aktivitetsfaktor for å oppdage TDEE:

Hun trenger 1594 x 1,55 = 2470,7 kalorier per dag for å opprettholde sin tidligere vekt.

Hint

  • En sunn måte å starte din vekttap plan er å starte med de kaloriene som kreves hvis du var bare 5 eller 10 pounds mindre enn du er nå. For eksempel, hvis du for tiden veie 250 pounds, og deretter estimere kalori behov i 240 pounds. Begrense deg selv for strengt gjør det vanskeligere for deg å opprettholde et vekttap plan. En fornuftig plan reduserer kaloriinntaket, mens på samme tid holde det tilstrekkelig for kroppens behov. Etter hvert som du blir mer aktiv, vil du forbrenne mer kalorier fortsatt. Det er bare lettere for deg å bli mer aktiv enn det er å gjøre uten mer mat for å oppnå samme reduksjon i kalorier. Det er virkelig bedre for helsen å brenne fett enn å sulte den.
  • Når kaloriinntaket er for lavt, da muskelmasse er brutt ned til energi, begynner metabolic rate å slippe etter 3 dager med å spise svært lite kalorier, og du risikerer ernæringsmessige mangler, tretthet, irritabilitet og treghet. Også sette deg selv opp til å gjenvinne fett hvis du plutselig begynner å spise igjen som du hadde tidligere. Prøv ikke å redusere kaloriinntaket med mer enn 1000 kalorier under vedlikehold. Du bør forsøke å redusere kalorier gradvis fordi et plutselig fall kan føre til en demping av stoffskiftet. Et sunt vekttap målet er å miste mer enn 1/2 til 2 pounds per uke. Å miste mer enn 2 pounds per uke kan gjøre det vanskelig å holde vekten av permanent. Du bør aldri kutte ned til færre enn 1200 daglige kalorier uten tilsyn av helsepersonell. Før du starter noen vekttap plan eller ernæringsmessige plan for å gå ned i vekt, er det anbefalt at du konsultere legen din.

1200 Calorie Metabolisme Diet

Prøver å gå ned i vekt er et problem mange opplever i livet. Det kan være vanskelig å finne den rette balansen mellom mat og mosjon. Noen mennesker er å kutte tilbake sine kalorier nivåer for å oppnå vekttap. En av disse dietter er 1200 kalorier per dag diett. På en 1200 calorie en dag diett, må du spise svært effektivt for å få næring du trenger.

Frokost

Kaloriene du får fra din frokost bør være sunn. For eksempel vil en kopp Quaker havremel rutene dekket i fire gram av ikke-fett melk være mindre enn 200 kalorier. Fire gram av appelsinjuice og en halv kopp blåbær ville legge opp til en frokost med ca 300 kalorier totalt med ett korn servering, ett meieri servering og to frukter. Sukker fra disse fruktene er de gode typer sukker, og de vil bidra til å holde kroppen din kjører problemfritt.

Midmorning Snack

I en 1200 calorie en dag diett, kan du ikke spise tre måltider om dagen. Dette vil føre til at kalorier for å være for vidt spredt og kan føre til cravings og binging. Bryte dagen opp i fem måltider. Om to eller tre timer etter frokost bør du prøve å ta en liten matbit. Åtte fullkorn knekkebrød med en skive deli ost vil legge opp til rundt 200 kalorier. På dette punktet i dag, vil du ha 500 kalorier, tre korn, to frukter og to meierier. Maten du har spist er utrolig lavt i fett så kaloriene du får er ekstremt sunt.

Lunsj

En fin lett lunsj vil bidra til å holde deg gående på midtveis på dagen din. En tunfisk sandwich på to skiver helkornbrød smaksatt med lite fett mayo vil legge opp til rundt 300 hundre kalorier. For smak, kan du også bruke løk i tunfisk, men gå lett. Du bør også integrere to kopper rå grønnsaker til lunsj og ett eple. Disse grønnsaker og eple vil bare legge minimal kalorier til dagen, men har mye vitaminer og mineraler du trenger. På dette punktet, vil du ha 800 kalorier, fem korn, tre frukt, to meierier, to grønnsaker og én kjøtt servering.

Afternoon Snack

En ettermiddag snack bør være ganske minimal. Du har allerede spist det meste av kaloriene du får i seg i dag. Prøv å spise en nektarin med litt sitron-flavored vann. Nektarin vil øke din energi og fart på stoffskiftet og vannet vil bidra til å holde godt hydrert. Nektarin og vann vil legge bare rundt 100 kalorier i kostholdet ditt, og vil bidra til å bringe dine daglige frukt krav til en avslutning.

Middag

Til middag kan du lage en liten pastarett. En kopp nudler er omtrent to hundre kalorier. Sett en porsjon litt fettfri saus i pannen. Denne sausen vil som regel ende opp med å være rundt en annen 100 kalorier. Kok to porsjoner med grønnsaker for å legge til noen vitaminer og mineraler i kostholdet ditt, og å fullføre veggie kravet. På dette punktet, vil du ha rundt 1200 kalorier og sju korn, fire frukt, to meierier, fire grønnsaker og ett kjøtt. Varier denne dietten fra dag til dag for å inkludere mer kjøtt og meieriprodukter i kostholdet ditt.

Hvor mange kalorier er nødvendig for å miste ett pund?

For å gå ned i vekt, er det viktig å konsumere færre kalorier enn du forbrenner. Å miste en halv til to pounds en uke anses å være sunn vekttap, og denne vekten er sannsynlig å bo utenfor lenger enn hvis du droppet en stor mengde vekt på kortere tid. Mens kutte tilbake kalorier er nøkkelen til å gå ned i vekt mens du trener, aldri spise mindre enn 1200 kalorier for minimum ernæring.

Basal Metabolic Rate

For å gå ned i vekt, må du vite hvor mange kalorier kroppen din trenger for å opprettholde sunne funksjoner som fordøyelse og celle reparasjon. Basal metabolic rate indikerer det minimum av kalorier du bør spise for å holde seg frisk, basert på din alder, vekt, høyde og kjønn.

Mens det er mange enkle å bruke BMR kalkulatorer på Internett, kan du finne det ut ved hjelp av følgende formel:

Kvinner: BMR = 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år)

Menn: BMR = 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år)

Calorie Cutting

Tretti-fem hundre kalorier er hvor mange enheter av energi er i ett pund. Å miste en kilo i uken, som regnes som sunt vekttap, må du kutte 500 kalorier per dag fra kostholdet, eller brenne 250 kalorier med trening i tillegg til bare 250 per dag kutte. Mens kutte kalorier og brenner mer enn du forbruker er et sunt vekttap formel, er det ikke alltid garantert, og du kan få vekt når du øker trening av og til siden muskler er tyngre enn fett.

Diett endringer

Å kutte 500 kalorier om dagen fra vanlig spising, gjøre enkle endringer som å bytte fra vanlig cola til kosthold, eller til og med smakstilsatt sukkerfrie vann drikker som Crystal Light. Bytt helmelk for skummet, og velger hele korn over behandlet eller hvitt mel. Unngå å spise fet, stekt mat og innlemme frisk frukt og grønnsaker i kostholdet enn sterkt bearbeidet junk mat.

Daglige anbefalte inntaket av kalorier

Mengden mat vi spiser holder oss oppe gjennom dagen vår og gir oss energi til å puste, konsentrere seg, og utføre daglige aktiviteter. Hvor mange kalorier du trenger for å ta i hver dag avhenger av alder, kjønn, høyde og vekt - samt hva målet ditt er: vedlikeholde, taper, eller opp i vekt.

Homeostasis

Homeostase betyr at du er i en tilstand av balanse. Når det gjelder kalorier, betyr dette at du spiser det du trenger, verken mer eller mindre. For å beregne hva du trenger på en daglig basis, kan du bruke en enkel ligning: 12 x kroppsvekt = kalorier totalt. Så en gjennomsnittlig mann krever et sted mellom 2200 til 2500 kalorier daglig. En gjennomsnittlig kvinne trenger 1500 til 1800 hver dag. Minste estimering er beregnet til 8 kalorier per kilo kroppsvekt. Så de absolutte minimumskrav for menn er ca 1800 og 1200 kalorier per dag for kvinner.

Losing / økende vekt

Det er 3500 kalorier i en kilo fett. Dette betyr at hvis du ønsker å miste en kilo fett per uke, må du eliminere 500 kalorier hver dag. Hvis du har mye vekt å tape, kan du miste to pounds per uke trygt og effektivt ved å redusere kalorier ved 1000 daglig. Noe mer enn dette vil sende kroppen inn i fastemodus, nedleggelse metabolske funksjoner og gjøre din vekt-tap programmet ineffektiv. Du vil ikke miste vekt, og du vil få tilbake det mye raskere når du slutter slanking.
For å få vekt, trenger du bare å legge til 500 kalorier per dag for å legge til £ 1 ukentlig.

Kalorier i mat

Kaloriene kommer fra maten vi spiser. Fett har flest kalorier per gram på 9 kalorier per gram. Alkohol inneholder 7 kalorier per gram og proteiner inneholder 4. Karbohydrater inneholder færrest med 3,75 kalorier per gram. Dette er viktig å huske på mens du teller kalorier mens du spiser i løpet av dagen. Ikke all mat er skapt like. Hvis du er ute etter å redusere kalorier, kan du spise samme mengde mat, men ta bedre valg blant fett, proteiner eller karbohydrater.

Hvordan spise kalorier og likevel gå ned i vekt raskt

Hvordan spise kalorier og likevel gå ned i vekt raskt


Selv om du har tenkt å overvåke din diett, trene regelmessig og alltid velge sunn mat, faktisk å sette disse planene ut i praksis i hverdagen kan være ekstremt vanskelig. Dine utfordringer med vekttap kan være spesielt frustrerende hvis du har noen stor begivenhet som et bryllup eller gjenforening truende på din umiddelbare horisonten. Ifølge Web MD, men å ha et mål som ser bra ut på en spesiell hendelse kan være en stor motivator for sliter dieters. Hvis du spiser riktig mat og trene regelmessig, kan du miste tre eller flere pounds per uke og fortsatt være sunn.

Hvordan spise kalorier og likevel gå ned i vekt raskt

En spiser mellom 1050 og 1200 kalorier per dag. Dr. Michael Dansinger forklarer at dette er det minste antallet kalorier du må forbruke per dag for ikke å skade stoffskiftet og sende kroppen inn i sult-modus. Begrense kaloriinntaket ditt kan hjelpe deg å miste minst to pounds per uke.

trener minst en time per dag. Mens friske mennesker kan trene 20 minutter per dag, og forventer å opprettholde vekten, må de som håper å ta av pounds raskt øke graden av trening. For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. En time per dag av øvelsen skal hjelpe deg å miste minst ett pund per uke, avhengig av hvor mye ekstra fett du har.

Begrens salt og stivelse. Dette vil bare hjelpe deg å miste mer vekt i utgangspunktet, men hvis du begrense natrium og stivelse du redusere væskeretensjon. Du kan miste opptil fem pounds av væske på denne måten.

Minimer tilsatt sukker og animalsk fett fra kjøtt og meieriprodukter. Kosten er interessert i raske vekttap bør spise hovedsakelig frukt og grønnsaker. Du kan legge eggehviter, soyaprodukter, skinn fjærfe bryster, fisk, nonfat meieriprodukter og 95 prosent magert kjøtt for protein og energi. Prøv å unngå bearbeidet, tilberedt mat, som er høy i natrium og tilsatt sukker.

Hold en dagbok der du skriver ned alt du spiser og hvor mange kalorier du forbruker. Du bør også ta opp din treningsplan. Holde en matdagbok vil du føle deg ansvarlig for maten du spiser og hindre deg fra å jukse på kostholdet ditt.

Drikk rikelig med vann. Ifølge Web MD, vannet spyler giftstoffer fra systemet og gjør at du føler fyldigere raskere. Vann kan også holde deg fra følelsen sulten mellom måltidene.

Tømme hus usunn mat. På denne måten vil du ikke bryte din diett impulsivt. Hvis du får et sug etter noe midlertidig utenfor grensene, er du mindre sannsynlig å hengi hvis du trenger å ta en tur til markedet for å gjøre det.

Plukk opp en ny hobby. Holde opptatt vil hindre deg fra å spise ut av kjedsomhet. Du kan også velge en hobby som involverer øvelsen, som tennis eller ridning. Du er mer sannsynlig å trene regelmessig hvis du finner en måte å gjøre det morsomt og interessant for deg selv.

Spis fennikelfrø, ingefær, persille, peppermynte, ananas og yoghurt med honning i en til tre dager før den store begivenheten. Ifølge American Dietetic Association talskvinne Dawn Jackson Blatner, vil disse matvarene hjelpe deg til å redusere oppblåsthet og gjøre magen føles flatere. Selv om dette kan faktisk ikke hjelpe deg å permanent ned i vekt, vil det gjøre at du ser tynnere for en begrenset periode.

Hvordan brenne 800 kalorier om dagen

Hvordan brenne 800 kalorier om dagen


Du trenger ikke å komme på en tredemølle og løper til den forteller deg at du har brent ønsket antall kalorier. Det finnes en rekke faktorer som er involvert i å brenne kalorier, som skaper et underskudd ved å endre kaloriforbruk gjennom både næring og mosjon. Ved å endre både spise-og mosjonsvaner, vil du være i stand til enkelt å brenne 800 kalorier om dagen uten å bli oppbrukt, blir sultne eller bruke timevis på treningsstudio.

Hvordan brenne 800 kalorier om dagen

•  Bestem din BMR, som er den mengden kalorier kroppen din forbrenner i ro uten noen aktivitet. Dette vil gi deg et grunnlag å bygge fra i å bestemme hvordan du brenne en ekstra 800 kalorier per dag. Det er mange online BMR kalkulatorer for å hjelpe deg å gjøre dette.

Spill inn mat ved hjelp av en online mat kalkulator, som er en enkel og gratis måte å telle opp den totale mengden kalorier du spiser per dag. Vær ærlig og være så nøyaktig som mulig. Hver teskje sukker teller.

Bruk en online caloric utgifter kalkulator for å regne ut hvor mange kalorier du vanligvis antenner eller ville brenne ved å utføre visse aktiviteter, fra lys skrivebordsarbeid for å trene med vekter.

Legg til antall kalorier du forbrenner gjennom trening til din BMR. Trekker dette fra det antall kalorier som forbrukes i løpet av dagen. For eksempel er hvis det totale kaloriforbruk 2100 og du spiser totalt 2100 kalorier per dag, kaloriunderskudd er på 0.

Skjær 400 kalorier fra deg kosthold. Ifølge Body Building nettsted, kan dette gjøres ved å utveksle høy-kalori, uvesentlige matvarer for lav-kalori, næringsrike matvarer, som vil etterlate deg mettere lenger. En høy-kalori candy bar kan erstattes med et stykke frukt med nøttesmør, som vil ha færre kalorier, men vil forlate deg langt mer fornøyd.

Brenn 400 kalorier per dag gjennom trening. Bruk en forbrente kalorier kalkulator for å hjelpe deg å avgjøre hva slags øvelser du trenger å gjøre for å brenne 400 kalorier.

Hint

  • Aldri falle under 1200 kalorier per dag, som lavere nivåer føre til at kroppen oppfatter det er i sult-modus og henge på kalorier og fett.

Hvordan brenne 1000 kalorier per dag

Hvordan brenne 1000 kalorier per dag


Finne tid til å trene hver dag kan være vanskelig. Selv brenne 1000 kalorier om dagen er vanskelig, er det ikke umulig. Nøkkelen til suksess er å bli vant til en aktiv livsstil. Å ha en aktiv, daglig livsstil vil hjelpe deg å kaste kalorier. Det er mange måter du kan brenne kalorier. På vei til bilen din forbrenner kalorier. Å vite hvordan du kan øke intensiteten i dine daglige aktiviteter vil hjelpe deg å nå dine mål --- og skape en samlet sunnere deg.

Hvordan brenne 1000 kalorier per dag

Walk overalt. Parker bilen lenger ut enn du normalt ville. Ta trappen i stedet for heisen, eller gå til lunsj. Invester i en skritteller for å se hvor mange kalorier du har brent. Hvis du ikke har nådd 1000 kalorier i løpet av dagen, ta en rask spasertur eller joggetur i parken eller rundt kontorbygningen for å nå målet ditt.

•  Besøk et treningssenter en gang om dagen. Gode ​​tider for å trene er før jobb, i lunsjen eller etter jobb. De fleste treningssentre tilbyr utstyr som overvåker hvor mange kalorier du forbrenner mens du arbeider ut. Tredemøller, Crosstrener og sykkel maskiner er gode kalorier brennere.

Delta i en sport som interesserer deg hver dag. Basketball, fotball, volleyball, softball, dans og skating er noen eksempler som krever intense treningsøkter. Gjøre noen av disse aktivitetene i minst en time om dagen på et moderat til høy intensitet nivå vil hjelpe deg å forbrenne 1000 kalorier om dagen.

Arbeid en deltidsjobb som krever fysisk arbeid. Å gå inn i en fysisk arbeid jobb hver dag vil hjelpe deg å forbrenne kalorier mens du tjene penger. Jobber som servere, carhops, bygningsarbeidere og fabrikkarbeid kan tilby den ekstra fysiske aktiviteten du trenger å brenne 1000 kalorier.

Slip på et par joggesko og løpe hver dag. Løping kan brenne 1000 i en time, og du er klar for resten av dagen hvis du kan kjøre i morgen.

Hvis du er en nybegynner, jobbe deg oppover til du kan holde et jevnt tempo i lange perioder av gangen. Ifølge BestRunningTips.com, er det best å starte med en tur / kjøre programmet hvis du er ny til å kjøre. Dette reduserer risikoen for skader.

Hint

  • Spis mer når du brenner et høyt antall kalorier.
  • Rådfør deg med en lege før du begynner på et treningsprogram.
  • En person må spise minst 1200 kalorier hver dag bare for å utføre grunnleggende kroppsfunksjoner.

Hvordan å miste vekt Watching Kalorier

Hvordan å miste vekt Watching Kalorier


Mange moter hevder å hjelpe deg å miste vekt. Disse moter spenner fra krasje dietter til slankepiller, men det er ingen magisk pille. En av de beste og mest effektive måter å gå ned i vekt er å telle kalorier. Den kalorier på / kalorier-out ligningen er det som til slutt hjelper en person slippe pounds. Å spise mindre, men fremdeles spise nok er avgjørende også. Poenget er at du må forbrenne mer kalorier enn du spiser for å gå ned i vekt.

Hvordan å miste vekt Watching Kalorier

Mål å redusere matinntaket med 500 kalorier hver dag. Du mister £ 1 ved å brenne av 3500 kalorier, så ved å kutte ut 500 kalorier om dagen, bør du miste 1 kilo i uken. Du kan gjøre dette med en kombinasjon av å trene og spise mat med færre kalorier.

Les etikettene på matvarer som du spiser. Prøv å spise måltider som er mellom 400 og 500 kalorier og snacks som er mellom 100 og 200 kalorier. Den gjennomsnittlige anbefalte daglige inntaket av kalorier er 2000. Det er viktig å aldri gå under 1200 kalorier om dagen, da dette kan bremse stoffskiftet og faktisk føre til vektøkning.

Hold en food journal. Skriv ned alt du spiser og hvor mange kalorier var i den. På denne måten kan du holde oversikt over alt du har spist og hva slags fremgang du har gjort.

Vei deg en gang i uken, på samme tid - for eksempel hver lørdag morgen før frokost. Dette vil hjelpe deg å få et bedre inntrykk av hvordan vekttap kommer sammen.