Digidexo.com

Hvordan å holde en migrene Journal

En måte å bidra til å forebygge og redusere migrene uten medisiner er å holde en detaljert dagbok av migreneanfall, triggere og symptomer. Holde orden på denne informasjonen kan hjelpe deg naturlig redusere migrene episoder. For alle som lider av alvorlige eller hyppige migrene, holde en migrene journal kan også være et nyttig verktøy for å ta til legekontoret. Hjelpe legen forstå dine migrene symptomer, utløser, og alvorlighetsgraden av migrene kan bidra til å bestemme et kurs for behandling.

Hvordan å holde en migrene Journal

Hold orden

Spor enhver og alle symptomer knyttet til migrene, selv om det ikke synes viktig. Skriv ned eller skrive opp noen anfall av mild kvalme eller faktiske oppkast. Var dette forårsaket av å spise visse matvarer eller visse kombinasjoner av mat? Visste du spise på en ny restaurant eller prøve en ny type krydder? Eller kanskje du gikk for lenge uten å spise et næringsrikt måltid.

Merk din angst nivå, enten det var en utløser av migrene, eller et resultat. Gjør din migrene forekommer når du føler deg stresset? Eller vil du få stresset ut på grunn av migrene? Legg også merke hvis angst forsterket nivå av migrenesmerter.

Lagre en kalender i tidsskriftet og markere alvorlige episoder med en rød markør. Se etter mønstre som kan dukke opp. For kvinner, også oppmerksom på hvor du er i din månedlige syklus, hvis du også opplever PMS eller hvis du mensen. Når migrene kan være knyttet til menstruasjonssyklusen, OB / GYN vil være mer sannsynlig å behandle migrene. Hvis det ikke er noen klar sammenheng, kan hun henvise deg til en allmennpraktiker.

Record hvor mange timer du har sovet i løpet av de siste to nettene. Legg merke til om du hadde en solid åtte timer søvn eller ikke. Vær også oppmerksom på hvis du fikk opp for tidlig, eller hvis du har sovet. Kan Eventuelle endringer i den sovende syklus, inkludert sleeping, være en trigger.

Skriv ned hva du gjorde da du først merke til migrene symptomer. Hva gjorde du når migrene truffet? Var du arbeider ved en datamaskin, kjøring, eller stresse ut om en situasjon?

Spill noen merkelige bilder, lyder eller lukter. Også oppmerksom hvis du opplevd følsomhet for miljømessige elementer. Visste du blir følsomme for lys, lyd eller lukt? Visste du se fargede flekker?

Mål hvor lenge migrene siste ved å spille inn deres varighet på migrene journal. Migrene kan vare en time eller hver dag. Noen ganger er en migrene kan gyte en serie av migrene hodepine.

Score hver migrene på en smerte nivå på én til 10. Var du fortsatt i stand til å gå om dagen? Eller ble du ufør til det punktet at du ikke kunne flytte ut av sengen? Alvorlighetsgraden av hver hodepine kan hjelpe deg og legen din avgjøre om du trenger migrene medisiner. Hvis du ikke kunne fungere i det hele tatt som er en 10. En 10 kan kreve medisinering.

9. Evaluer migrene over tid. Sørg for å skrive ned noen naturlig rettsmidler eller over-the-counter rettsmidler som fungerte. Visste du spise eller drikke noe? Visste du bruke en kald ispose eller dekke dine øyne? Visste du går til sengs og sove det av? Å vite hva som fungerer, selv om det er akkurat nok til å ta kanten av en smertefull migrene, kan hjelpe deg neste gang du lider av migrene hodepine.

Hint

  • For alvorlige tilfeller, bør du oppsøke lege.
  • Ved å holde en migrene journal, kan du og legen din se et mønster dukke opp som ikke var åpenbart før. Med å peke utløser migrene over tid, kan du begynne å kontrollere migrene naturlig, uten medisinering.
  • Ikke over medisinering med over-the-counter smertestillende midler. Se en lege i stedet.