Digidexo.com

årsaken til tørrhoste

Hva er årsakene til hyppig Honking tørr hoste?

En hyppig tørr hoste kan være irriterende og holde deg fra å få en god natts søvn. Symptomer på en hyppig, honking tørr hoste kan behandles med hjem rettsmidler som varm te og honning; over-the-counter pastiller, spray, sirup eller reseptbelagte medisiner. Årsakene til en hyppig honking tørrhoste er infeksjoner og allergier.

Allergier

Sesongmessige allergi mot pollen samt støv og kjæledyr dander allergier kan føre til at du har en hyppig tørrhoste.

Astma

Astma er en kronisk tilstand som kan føre til at du har en hyppig honking tørr hoste, særlig under eller etter trening.

Forkjølelse

Forkjølelse kan føre til at du utvikler en hyppig, honking tørr hoste i flere uker, selv etter de andre symptomene har forsvunnet.

GERD

Hvis hyppige, tuting tørr hoste er ledsaget av en dårlig smak i munnen og halsbrann, kan det være forårsaket av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Kikhoste

Kikhoste, også kjent som kikhoste, er en smittsom sykdom som kan føre til en hyppig honking tørr hoste. Du kan forebygge smitte ved å bli vaksinert mot den.

Røyking

Hvis du er en røyker, kan kjemikalier i tobakk irritere munnen, lungene og halsen, og føre til at du har en hyppig honking tørr hoste.

Hva er årsakene til tørr hoste?

En tørr hoste er en hoste som er repeterende fra sesong til sesong forårsaket av kroppen prøver å tvinge ut skadelige stoffer. Tørr hoste symptomer kan manifestere seg for en rekke årsaker som røyking, puste fremmede partikler, bruker feil kjemisk huset rengjøringsmidler, klimaet du bor i eller ved overflødig støv buildup. Det er hjemme rettsmidler tilgjengelig for å bidra til å lette hoste hvis legen har foreskrevet metoder er ikke lenger fungerer som den skal eller aldri hjulpet deg se mye forbedring. Noen enkle tips og triks kan hjelpe deg med å få tilbake full helse igjen.

Tørr hoste

En tørr hoste er en hoste som er vedvarende, plutselig og gjentakende. Hosten forsøker å frigjøre luftveiene så ekstra luft kan bli absorbert av lungene. Det er også et forsøk av kroppen for å utvise fremmedlegemer, stoffer og væsker. En tørrhoste kan være mer enn et symptom på en møtende kulde. Det kan ha farlige helseeffekter hvis den ikke behandles riktig.

Totalt Årsaker

Det er en rekke årsaker til en tørr hoste, inkludert røyking, akutt bronkitt, astma, emfysem, lungefibrose, sarkoidose, perikarditt, influensa, varierende grad av lungebetennelse, til legionellasykdom, tyfus, leptospirose, psittacosis, og emfysem nevne noen . Som du kan se, kan opprinnelsen til tørr hoste i noen situasjoner være ganske alvorlig og føre til ødeleggende sykdom og kronisk sykdom.

Andre årsaker

Årsaker til tørr hoste annet enn sykdom og røyking kan puste inn kjemikalier og fremmedlegemer. Husholdningsprodukter kan forstyrre med å puste, og puste inn støv, grus eller andre partikler kan forårsake hoste. Klimaet du bor i kan også forverre din tilstand --- streng kulde og fuktigheten øker hoste, mens moderate til kjølige temperaturer kontrollere det. Også kommer i kontakt gjentagelser med kjønnsceller kan forverre tilstanden din.

Getting Better

Det finnes ulike måter å bli kvitt en tørr hoste, fra å se legen din for en resept til hjem rettsmidler. Siden det ikke er mulig å diagnostisere årsaken til et tørrhoste i hvert tilfelle, kan en rekke husholdningsmidler være nyttig i behandling av tilstanden om legen ikke er i stand til å gi noen hjelp.

Hjem Rettsmidler

Hjem rettsmidler for en tørr hoste er som følger: unngå dehydrering, bruke ekstra puter når du sover for å lette hoste, prøv å bruke hoste drops og sirup, slutte å røyke, unngå innånding irritanter som pollen, kjemikalier og sigarettrøyk, og gjøre bruk av over -the-counter slimløsende og suppressant hostemedisiner.

Miljøfaktorer

Lever i en stat i USA med svært kalde eller fuktige temperaturer kan forverre en tørr hoste. Å ha et hus fullt av støv gir seg også til å forverre den hoste. Den første, mest billig ting man kan gjøre for å kvitte seg med en irriterende hoste er å rengjøre ens hjem av alt støvet. Et annet irritasjonsmoment er kjemikalier som brukes i huset. Overvåke din bruk av husholdningskjemikalier og se om å kutte ned på visse rengjøringsmidler forbedrer hoste. En annen mulig herding, selv om ganske dramatisk, vil være å flytte til en mer gunstig miljø eller sted. Tuberkulosepasienter ofte lokalisert til moderat varmt klima for å hjelpe sine lungene av en naturlig "fordampe" behandling lenge før en reell behandling for tuberkulose var tilgjengelig.

Get Well

Vennligst ta forholdsregler for å sikre pågående helse. Hvis du utvikler et problem med tørr hoste, bør du oppsøke lege og bruke noen av disse nyttige rettsmidler for å lette problemet.

Hva er årsakene til Jaw & Frontal Neck Pain?

Hva er årsakene til Jaw & Frontal Neck Pain?

Kjeve og Frontal Neck Pain

En vanlig årsak til kjeve og frontal nakkesmerter er TMJ (kjeveleddlidelser). Mens mange av årsakene til slike smerter stammer fra vaner inkludert dårlig holdning og tenner sliping, også det kan være underliggende systemiske årsaker, for eksempel leddgikt eller en tilstand som fibromyalgi som skaper "triggerpunkter" i musklene i kjeven eller hodet som har kontrakt og forble på den måten. Smerter fra kjeve lidelser som sprer seg til frontal halsen kalles "referert" smerte.

TMJ

TMJ, skjønt diagnostisert mer enn 50 år siden, har bare nylig blitt betraktet som en vanlig kilde til kjeve og frontal nakkesmerter. De to leddene på hver side av hodet, temporomandibulær leddene, er opprinnelsen til de fleste kjeve-relaterte smerter, ofte referert til som TMJ. Hver er faktisk består av to ledd som tillater kjeven til sving og lysbilde. Fordi disse leddene er hver brukes ofte i aktiviteter som å spise og snakke, iført ned av bein og brusk er det ganske hyppig. Vanligvis TMJ lidelser involverer betennelse i leddet og påvirke brusken og musklene i kjeven. Når berørt, betyr kjeven ikke occlude riktig, skjerpende smerte symptomer enda mer. Når musklene er ute av linjen, press de å omstille til sin normale tilstand. Når de kommer tilbake, musklene som regel utslitt og begynner å krampe. Fordi kroppen er koblet til, kan disse spasmer forårsake andre muskler til å verke og krampe i tillegg.

Årsaker til TMJ

En av de vanligste årsakene til TMJ er tennene sliping eller knuger. Mens noen mennesker er klar over at de er sliping og knuger, mange gjør det om natten mens du sover. Hyppig sliping og knuger setter press på kjeveledd og slites ned musklene ved using dem. Vaner som bite negler og hyppig tygging av tyggegummi kan også forverre kjeven. Andre faktorer som kan forårsake problemer med TMJ er dårlig holdning, angst, mangel på mosjon, dårlige matvaner og mangel på søvn.

Triggerpunkter

Mens mange leger og tannleger plassere kjeve og nakke smerter under paraplyen diagnostisering av kjeveleddet, kan dårlige vaner ikke være den eneste årsaken. Triggerpunkter, stramme band i muskel fiber fra spasmer, kan stamme fra forhold som myofascial smertesyndrom (MPS) eller fibromyalgi. Fordi blodet ikke sirkulerer vel som musklene krampe, bygger metabolsk avfall opp i blodet og skaper triggerpunkter. Disse "knuter" kan referere smerter fra kjeven felles inn i ansikt og hals.

Hva er årsakene til Neck subluksasjon?

Hva er årsakene til Neck subluksasjon?


Neck subluksering også kalt cervical subluksasjon. Det oppstår når ryggvirvlene i nakken blir forskjøvet. Ulykker og skader er de vanligste årsakene til halsen subluksasjon. Se din lege eller kiropraktor for en fullstendig evaluering, som denne informasjonen erstatter ikke lege.

Skader

Barndommen skader påført fra å falle ut av sengen eller faller mens de lærer å gå, kan føre til nakke subluksasjon samt skader som oppstod fra aktiviteter som fotball og sykling, som kan føre til feiljustering av nakke, hode og ryggrad. Langvarig arbeid under fødsel kan også føre til nakke subluksasjon.

Ulykker

Store skader på ryggraden og whiplash forårsaket av bil og motorsykkel vrak bidra til halsen subluksasjon.

Livsstil

Passive hendelser som gjentatte ganger sover eller sitter i vanskelige posisjoner i lange perioder av gangen bidra til halsen subluksasjon. Spenning forårsaket av vedvarende psykisk stress bidrar også til halsen subluksasjon.

Symptomer

Symptomer på halsen subluksasjon inkluderer begrenset nakke bevegelse; hode tilting; hodepine; unormal spinal kurvatur; smerter i hofte, nakke, rygg, skuldre, ben og føtter; og muskelspasmer langs ryggraden.

Behandling

En kombinasjon av medisinske og kiropraktiske behandlinger hjelpe med nakke subluksasjon. Disse metodene inkluderer spinal manipulasjon, medisiner og massasje terapi.

Hva er årsakene til Jaw Pain & Pain i templene?

Hva er årsakene til Jaw Pain & Pain i templene?


Kjevesmerter og smerter i templene er symptomer på kjeve lidelse (TMD), eller kjeveledd (TMJ) lidelse. Den kjeve muskel og ledd koble kjeven på siden av hodet. De påvirkes av forstyrrelser områdene omfatter kjeven, halsen og ansiktet.

Funksjoner

Kjeve muskel og ledd er foran ørene på hver side av hodet og koble underkjeven til skallen din. Ifølge National Institute of Dental og kraniofaciale Research, "Fordi disse leddene er fleksible, kan kjeve flytte jevnt opp og ned og fra side til side, slik at vi kan snakke, tygge og gjesp."

Årsaker

Kjente årsaker til TMD og TMJ inkluderer sliping (eller bruxing), knuger, ansikts traumer, leddskade, stress, slitne muskler forårsaket av overdreven tygging / biting, bite forskyvning eller leddgikt. Ifølge Mayo Clinic, "I mange tilfeller er imidlertid årsaken til TMJ symptomene ikke klart."

Symptomer

TMD og TMJ symptomer inkluderer hodepine, kjevesmerter eller popping, ømhet i kjevebenet, øresmerter eller popping, tygger ubehag, ansikts tretthet eller verkende, bite forskyvning, stivkrampe eller begrenset kjeve mobilitet. Gå til legen din hvis du opplever rasping, rist eller klikking mens tygge eller hvis du ikke kan åpne / lukke kjeven din riktig.

Behandling

For å bidra til å lindre symptomer, unngå sliping eller knuger, lindre stress, bruker varme og is på det berørte området, sove på ryggen, unngå å plassere hånden under haken din, unngå overdreven kjeve bevegelse, spise myk mat og unngå å tygge harde matvarer som is. Legen kan anbefale anti-inflammatoriske medisiner, kirurgi, elektrisk nervestimulering, ultralyd behandling eller triggerpunkt-injeksjoner.

Diagnose

Gå til legen din for å lære om din spesielle tilstand og behandlinger som best vil tjene deg. Søk etter leger eller tannleger som spesialiserer seg på TMJ eller TMD.

Hva er årsakene til Tense overkjeven Pain?

Hva er årsakene til Tense overkjeven Pain?


Hvis du opplever anspent overkjeven smerte, må du kanskje oppsøke tannlege. Noen av årsakene til denne smerten er knyttet til tennene, enten fordi du knytte dem eller fordi de er feiljustert.

Spent overkjeven Pain

De temporomandibular ledd er plassert på den øvre del av kjeven. De blir med kjeven til skallen din. Et problem med disse leddene kan føre til smerter i kjeven din.

Tenner knuger

Hvis du stadig bite sammen tennene, også kalt bruxism, så kan belastningen muskelen nær dine temporomandibular ledd, noe som fører til kjevesmerter.

Forskjøvet Bite

Hvis øvre og nedre tenner ikke justere godt, kan dine temporomandibular ledd bli anstrengt hver gang du svelger, som fører til muskelkramper og kjeve smerter, ifølge American Academy of kraniofaciale Pain.

Behandling

Bruxism kan behandles med atferdsmodifisering. Orthotics, for eksempel munn vakter, er tilgjengelige for å blokkere tenner knuger og også forbedre en feiljustert bite.

Betraktninger

Venstre ubehandlet, smerter i kjeveledd kan utløse øreverk og hodepine, ifølge University of Rochester Medical Center.

Hva er årsakene til Muscular sklerose?

Det er svært viktig å forstå at ingen direkte årsaken til multippel sklerose (MS) har blitt oppdaget ennå. Forskere jobber hver dag mot det målet, men de har ikke kunnet fastslå en årsak. De har vært i stand til å finne noen faktorer som kan føre til utvikling av MS. Forskere har også vært i stand til å utelukke noen faktorer som tidligere ble antatt å forårsake sykdommen.

Immune System Factor

Myelinet er fett dekselet som omgir nervefibrene. I MS, en autoimmun reaksjon i kroppen angriper dette dekselet. Forskere har ikke kunnet fastslå hva immunceller prøver å angripe. De har vært i stand til å finne ut hvilke celler som starter angrepet og noen av de faktorer som forårsaker angrepet. De har også vært i stand til å finne hva som er tegning cellene å angripe myelin.

Vitamin D Factor

Vitamin D produseres naturlig av kroppen når den utsettes for sollys. Dette vitamin er kjent for å lage immunsystemet sterkere og beskytte kroppen mot autoimmune sykdommer så som MS. Folk som lever nærmere ekvator er utsatt for mer sollys enn de som lever lenger borte fra den. Det har blitt funnet at det er flere tilfeller av MS lenger bort fra ekvator og den økte mengden av vitamin D som finnes i mennesker som bor i nærheten av det antas å redusere risikoen for å utvikle sykdommen.

Infeksiøs Factor

Å være utsatt for forskjellige virus og bakterier er kjent for å forårsake betennelse i kappen rundt nervefibre. Siden dette er en av effektene av MS, er forskere prøver å finne ut om det er spesielle virus eller bakterier som forårsaker dette skal skje. Forskere er for tiden studerer ulike virus og bakterier for å se om noen av dem er funnet å utløse MS.

Genetisk Factor

MS ikke er en arvelig sykdom, men det er vist som å være direkte knyttet til en person med MS øker dramatisk risikoen for å utvikle sykdommen. Forskere har funnet ut at i familier med flere personer som har MS, er vanlige genetiske faktorer vist. Det antas at personer med MS er født med en genetisk predisposisjon til å reagere forskjellig på visse miljøfaktorer. Denne reaksjon vil føre til en autoimmun respons i kroppen.

Avkreftet Faktorer

Aspartam er et kunstig søtningsmiddel som brukes i mange drikker og sukkererstatninger. Det er ikke noe vitenskapelig bevis for at dette stoffet fører til utvikling av MS. Det var en gang trodde at eksponering for tungmetaller som kvikksølv eller bly forårsaket MS. Mens denne kontakt kan medføre noen skade på sentralnervesystemet, er denne skaden forskjellig MS og det er ikke vitenskapelig støtte for å vise at eksponering for disse metaller vil føre til MS.

Hva er årsakene til MS?

Hva er årsakene til MS?

Hva er årsaken til MS?

Multippel sklerose (MS) er en degenerativ, auto-immune sykdommer som påvirker hjernen og ryggmargen, som danner det sentrale nervesystemet (CNS). Forskere prøver å finne ut hvorfor kroppens immunsystem angriper myelin (et fett beskyttende kappe som dekker nervene i CNS), og dermed bryte ned kommunikasjon (overføres gjennom nerver) fra hjernen til de vitale organene.
MS forskning fortsetter å være ekstremt utfordrende først og fremst fordi de berørte vev er forankret dypt inne i pasientens hjerne og ryggmarg, som gjør tilgang til de berørte områdene svært vanskelige. Men forskningssamarbeid på tvers av fire store disipliner enig i at MS er mest sannsynlig utløst av en kombinasjon av feil immunrespons, miljø, infeksjon og genetikk. Vi vet ennå ikke hvorfor akkurat disse faktorene skade CNS vev.

Immunologi

Forskere er enige om at MS er en auto-immun sykdom. Med andre ord, er hjernen og ryggmargen angrepet av sitt eget immunsystem. Hvorfor kroppen gjør dette er ennå ikke klart forstått. Ifølge Mayo Clinic, folk er på et litt høyere risiko for å utvikle MS hvis de har stoffskiftesykdommer, type 1 diabetes eller inflammatorisk tarmsykdom - alle auto-immune sykdommer.
Utbredt kliniske studier har vist at utviklingen av MS kan bli redusert ned med immunsuppressive midler, som, som betegnelsen antyder, undertrykker immunforsvaret. Dette eksponerer imidlertid pasienten for infeksjoner.
Det er også en skole med tanke på at tror kronisk stress kan kompromittere immunsystemet, som fører til den type betennelsesreaksjon sett i MS-pasienter.

Miljø

Det er fastslått at MS er mer utbredt i land som er lengre unna ekvator. Igjen, det er ikke klart hvorfor dette er tilfelle. Vandringsmønster viser at personer som er født i regioner som har en høyere risiko for MS og migrere til et område med lavere risiko før 15 år, skaffe risikoprofilen til det nye miljøet. Studier er for tiden i gang med å etablere en link mellom MS, miljø og alder / hormoner involvert i puberteten.
Vitamin D, avledet av kroppen fra sollys, er vist å styrke immunforsvaret, noe som er grunnen til at folk som bor nær ekvator er tenkt å ha sterkere immunforsvar som kjemper mot auto-immune sykdommer som MS. Forskere er også å forske på effekten av miljøgifter som industriavfall og skadelige kjemikalier i mat og vann.

Infeksjon

Virologi forskning har slått fast at enkelte virusstammer forårsake betennelse. Vanlige infeksjoner slik som Epstein-Barr, meslinger og herpes kunne bryte ned blod / hjerne-barrieren, forårsaker demyelinisering (ødeleggelse av den beskyttende myelinlaget). Forskning er for tiden i gang med å etablere en mulig sammenheng mellom viral infeksjon / bakterier og MS.

Genetikk

Ifølge Duke University Center for Human Genetics, er MS ikke en typisk genetisk lidelse. Men det er en veletablert genetisk kobling siden før begynnelsen av det 20. århundre, som viste økt risiko for første, andre og tredje-graders slektninger av personer med MS. Forskning av tvillinger også indikere en genetisk kobling.
Som tilfellet er med de fleste MS-forskning, det vi ikke vet er mye mer enn det vi gjør. En skole med tanke mener at selv om en person kan bære en MS-genet, han / hun vil ikke nødvendigvis få MS i hans / hennes levetid, med mindre en miljøfaktor setter av en auto-immun respons.

Hva er årsaken til MS angrep?

Årsaken til en multippel sklerose angrep, også kjent som en forverring eller blusse opp, er inflammasjon i sentralnervesystemet. Hva som forårsaker denne betennelsen er tema for mye forskning; stress og temperaturendringer er to mulige gjerningsmannen at forskere undersøker.

Hva er MS?

MS står for multippel sklerose. Det er en autoimmun sykdom der kroppen angriper fettbelegg, eller myelin, som omgir og beskytter nerver av hjernen og ryggmargen. Når myelin er blitt spist opp, er det vanskeligere for hjernen og kroppen til å kommunisere med hverandre. Myelin kan mangle flere steder på en gang, og disse skadede steder danner arr, også kjent som lesjoner, eller Screlose - derav navnet multippel sklerose.

Typer

Det finnes fire typer MS - de er kalt sykdomsforløp, fordi de hver representerer ulike veier sykdommen tar som tiden går. Primær progressiv MS innebærer jevn forverring av symptomene, uten noen merkbar topper eller bunner. Sekundær progressiv MS beveger seg like jevnt som primær progressiv, men raskere. Progressive-relapsing MS forverres også jevnt, men er ledsaget av angrep av alvorlige symptomer, også kjent som fakkel-ups eller forverringer. Pasienten kan eller ikke kan komme seg fra disse angrepene, men definitivt ikke opplever noen bedring. Det siste kurset er relapsing-remitting MS, som er den vanligste typen av sykdommen at pasienter blir først diagnostisert med. I denne formen for MS, har pasienten eksaserbasjoner hvor han eller hun kan delvis eller helt friske. Disse perioder med utvinning kalles remisjoner, og angrepene blir kalt tilbakefall.

Eksaserbasjoner

Multippel sklerose eksaserbasjoner er også kjent som tilbakefall eller angrep. De er forårsaket av betennelse i det sentrale nervesystemet, som skader myelin belegg på nervene. De medfører en plutselig forverring av allerede tilstedeværende symptomer, eller det oppstår nye symptomer. Ifølge National MS Society, varer en forverring i minst 24 timer og forekommer i minst en måned etter det siste angrepet.

Stress

Det er antatt at stress kan bringe på betennelse og dermed eksaserbasjoner. En studie utført av leger ved University of Pittsburgh i 2002, og publisert i tidsskriftet Psychosomatic Medicine, viste at etter stressende livshendelser, pasienter med relapsing-remitting MS var mer sannsynlig å ha eksaserbasjoner enn de var under normalt, relativt stress-fri livsmønstre.

Temperaturendring

En økning i en pasients kroppstemperatur kan øke symptomer på MS. Imidlertid, når kroppen er avkjølt, symptomene forsvinner. Dette er kjent som en pseudoexacerbation - det føles som en MS-anfall, men faktisk har ingen nye lesjoner dannet på nervene. Sommermånedene kan bringe på pseudoexacerbations for enkelte MS-pasienter. Hvis en pasient kjører en feber, kan dette også gi en falsk blusse opp. Også hvis en pasient gjør kraftig mosjon, kan det føre til en pseudoexacerbation. Kvinnelige MS-syke som er premenstruelle også ofte rapportere falske flare-ups, siden kroppen temperaturen har en tendens til å heve litt før menstruasjonen. En studie 2006 utført av Institutt for nevrologi ved Mayo Clinic College of Medicine og publisert i Archives of Neurology fant at aspirin kan redusere disse symptomene før kroppstemperaturen senkes.

Symptomer

Symptomene på en forverring varierer mye fra pasient til pasient. De kan inneholde trøtthet; problemer med balansen; smerte, prikking eller brenning i det ene eller begge ben, eller på én side av legemet; ansikts smerte; problemer med synet, som tåkesyn eller dobbeltsyn; urinveisinfeksjoner; urininkontinens eller problemer med vannlating; muskelkramper eller delvis lammelse; vanskeligheter med å svelge; problemer med glemsomhet eller klarhet i tanken; droppfot, som er en muskuløs gangart lidelse som hindrer vandre; sløret tale; og intoleranse for varme.

Behandling

Milde angrep som ikke påvirker pasientens dag-til-dag liv vil vanligvis avta uten medisinsk behandling. Leger ofte foreskrive kurer med kortikosteroider for alvorlige angrep. Disse stoffene behandle inflammasjon i nervesystemet, bidrar til å lette symptomene. De omfatter prednison og metylprednisolon, og kan tas oralt eller intravenøst. De hjelper med hver forverring individuelt, i stedet for å hindre fremtidige angrep. For spesielt alvorlig angrep, kan en pasient som gjennomgår en behandling som kalles plasmaferese, som innebærer å ta alle blod fra pasienten, ekstrahering sin plasma, og erstatte det med "ren" i plasma, og gjeninnføre den i kroppen. Dette kan bidra til å fjerne antistoffer som kunne anspore angrep på myelin. Bivirkninger av plasmaferese kan inkludere infeksjoner og blodpropp problemer.

Hva er årsaken til optisk migrene?

Blendende lysglimt, blinde flekker, skimrende flekker og zigzagging mønstre er ofte forbundet med begynnelsen på en optisk migreneanfall. Også kalt acephalgic migrene, okulær migrene er en sjelden tilstand som involverer piercing hodepine som er ledsaget av synsforstyrrelser. Mens årsakene til en optisk migrene er ukjent, effektene inkluderer kvalme, hemiparese, aura, lysskyhet og andre klassiske symptomer relatert til vanlige migrene.

Triggere

En optisk migrene kan skje for en rekke årsaker, og kan invovle mindre til sterke smerter. Enhver som opplever denne type migrene bør prøve for å bestemme hva som utløser problemet for å lindre eller eliminere problemet.

Vanlige årsaker

En optisk migrene som er etterfulgt av en klassisk migrene, årsakene omfatter for mye alkoholinntak, en usunn diett, tom mage eller ukontrollerbar sult, stress, premenstruelt syndrom og bruk av piller.

Eye Stress

Andre faktorer som kan utløse en optisk migrene er langvarig eksponering for direkte eller sterkt sollys, for mye trening, avhengighet til å se på TV, lange perioder med dataarbeid og vane sen kveld lesing.

Medisinsk tilstand Teorier

Ulike medisinske teorier hevder følgende helsemessige forhold som mulige årsaker til optiske migrene: allergier, midlertidig ødem i hjernen, forstyrrelse av endokrine funksjoner og innsnevring av blodårene i hjernen som er etterfulgt av dilatasjon.

Mat

Noen matvarer kan fungere som triggere. Elementer som alderen ost, kylling innvoller (spesielt lever), rødvin, konservert kjøtt (dvs. skinke, bacon), sjokolade og mononatriumglutamat (MSG).

Hva er årsaken til alvorlig migrene?

Forskning

Den eksakte årsaken til migrene er fortsatt uklart. Det er heller ikke klart hva som forårsaker noen migrene til å være mye mer alvorlig enn andre. Fram til 1980-tallet, mente forskerne at migrene ble forårsaket av forandringer i blodårene i hjernen. Men ifølge MedlinePlus, en tjeneste av US National Library of Medicine og National Institutes of Health, mener det medisinske fellesskapet nå generelt at migrene oppstår i selve hjernen og medføre endringer som oppstår i store nervebaner og kjemikalier i hjernen. Selv om den eksakte prosessen ikke er fullt ut forstått, har forskere identifisert flere faktorer som ofte utløser migrene, blant annet stress, miljøendringer, visse matvarer og fysiske endringer. Spesifikke risikofaktorer er også identifisert som indikerer en større sannsynlighet for å ha migrene.

Mat Triggers

Vanlige matvarer som utløser migrene inkluderer de som inneholder tryramine --- røde viner, røkt fisk, alderen ost, fiken, kyllinglever og noen bønner. Matvarer som inneholder nitrater, som bacon, salami og pølser og mononatriumglutamat (MSG) kan også utløse migrene. Andre matvarer triggere inkluderer sjokolade, peanøttsmør, nøtter, avokado, sitrus, banan, løk, melkeprodukter og syltet eller fermentert mat.

Miljømessige utløsere

Miljøfaktorer som utløser migrene inkluderer allergiske reaksjoner, høye lyder, sterke lys og visse lukt eller parfyme. Værforholdene har endringer i søvnmønster, røyking og eksponering for passiv røyking også blitt funnet å utløse migrene.

Fysiske Triggers

Fysiske triggere som kan bringe på et migreneanfall inkludere fysisk eller følelsesmessig stress, hoppe over måltider og spenningshodepine at fremgangen til full-blåst alvorlig migrene. Hormonelle endringer kan også bidra til migrene. Kvinner opplever ofte at menstruasjonssyklusen svingninger og bruk av p-piller er triggere. Jenter opplever ofte deres første migrene rett før eller kort tid etter utbruddet av menstruasjon. Graviditet og menopause kan også påvirke migrene, forårsaker forbedring for noen kvinner og forverring for andre.

Risikofaktorer

Forskere tror at genetikk spiller også en rolle i hvorvidt en person utvikler migrene. Folk som har foreldre både lider av hodepine er mye mer sannsynlig å gjøre det selv. Å ha bare én forelder med en historie med migrene fortsatt betydelig øker en persons risiko for å utvikle hodepine. Andre risikofaktorer inkluderer å være ung og kvinne. Ifølge Mayo Clinic, kvinner er tre ganger så sannsynlig som menn for å utvikle migrene. Imidlertid er denne økte risikoen ikke til stede under barndommen --- gutter og jenter rammes like før etter puberteten.

Hva er årsaken til migrene hos menn?

Å ha en migrene kan gjøre det vanskelig eller umulig å oppnå dine oppgaver på jobb, kjøre bil eller ta vare på familien din. Selv om migrene er mindre vanlig hos menn enn hos kvinner, kan menn ha dem som et resultat av visse livsstilsfaktorer, miljøbetingelser og personlige vaner. The Mayo Clinic og det amerikanske National Library of Medicine gi mye informasjon om årsakene til migrene hos menn.

Angst

Migrene kan skyldes bekymringer og angst for å miste jobben din, økonomiske vanskeligheter og problemer hjemme.

Dehydrering

Dehydrering fra en intens eller anstrengende trening eller bare glemme å drikke nok vann kan føre til at du har migrene.

Anstrengelse

Fysisk anstrengelse fra aktiviteter som sport eller sprek sex kan utløse migrene, spesielt hvis du ikke er vant til intens aktivitet.

Mangel på søvn

Lange timer på jobb eller prøver å passe alt, fra tur med hunden til å vaske bilen din, kan det føre til migrene forårsaket av mangel på søvn.

Hoppe over måltider

Hvis jobben din krever at du er på farten, eller du ikke har nok tid til å ta en pause for lunsj, kan du få migrene fra å hoppe over måltider.

Stress

Press fra sjefen din, kan sorg fra et familiemedlem sykdom eller intens konkurranse med andre forårsaker følelsesmessig stress som resulterer i migrene.

Miljø

Plutselige endringer i været, høyder og tidssoner, samt gjenskinn fra solen, kan føre til at du har migrene.

Hva er årsakene til Migrene med Auras?

Migrene kan avbryte ditt daglige liv til enhver tid og føre til vanskeligheter med din evne til å gjøre arbeidet, ta vare på deg selv eller få en god natts søvn. Symptomer på migrene kan inkludere synsproblemer som hallusinasjoner og blinkende, som er en tilstand som kalles migrene med aura. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, årsakene til migrene med aura inkluderer stress og spise visse matvarer.

Allergier

Sesongmessige allergier og Sinus infeksjoner er luftveislidelser som kan føre til at du har migrene med aura, spesielt hvis du har alvorlig lunger.

Miljø

Migrene med aura kan være et resultat av eksponering for miljø irritanter som tobakksrøyk, skarpe lys og høye lyder.

Foods

Hvis dietten inneholder syltet eller fermentert mat; alkohol; tilsetningsstoffer som mononatriumglutamat (MSG), nitrater eller tyramin; eller koffeinholdige matvarer eller drikker, kan disse forårsake migrene med aura.

Tapte Meals

Manglende måltider grunn til å være for opptatt til å spise eller purposely faste for kosttilskudd eller religiøse grunner kan føre til at du opplever migrene med aura.

PMS

Hvis din migrene med aura har en tendens til å skje like før starten av menstruasjonen, kan de være forårsaket av hormonelle svingninger i løpet av premenstruelt syndrom.

Stress

En overskytende beløp av enten fysisk eller følelsesmessig stress i livet ditt kan forårsake hyppige migrene med aura, spesielt hvis du også har angstlidelser eller depresjon.

Årsaken til en optisk migrene

Årsaken til en optisk migrene


Optiske migrene er migrene som ofte har en aura før ekstrem smerte begynner på det ene øyet og sprer seg til den ene siden av ansiktet. Medisinsk vitenskap har ennå ikke vet årsaken til alle typer migrene, inkludert en optisk migrene (også kalt en okulær migrene eller øye migrene). Imidlertid kan visse hendelser sette av den mystiske prosessen med å få en migrene. For å styre optisk migrene smerte, trenger en pasient for å unngå triggere samt ta smertestillende.

Identifikasjon

Den beste måten å lære å identifisere utløsere av optiske migrene er å holde en hodepine journal. Det bør bemerkes hva som skjer rett før den optiske migrene begynte og hva medisiner ble tatt (se Ressurser).

Typer

Det er omtrent like mange typer migrene triggere som det er migrenepasienter. Noen triggere inkluderer øyeplager fra å lese i dårlig lys, strobing lys, skjærende lys eller mangel på søvn.

Forebygging / løsning

Iført solbriller, lesing med tilstrekkelig lys, slik at du ikke trenger å myse, og justere rom lysene så blending flekker ikke falle på TV eller dataskjermer kan lette belastningen på øynene.

Betraktninger

The Mayo Clinic påpeker at medisiner for prevensjon eller hormonbehandling for å redusere menopause symptomer, samt hvilket stadium menstruasjonssyklusen er i for måneden, kan også utløse migrene (se Ressurser).

Misforståelse

Selv om det er typisk for noen om å få en optisk migrene å først ha en aura (seeing flekker, blinker, tåkelegger eller andre milde synsproblemer), trenger auraer ikke alltid forut for hvert angrep.

Hva er årsakene til Nerve smerte i fot?

Hva er årsakene til Nerve smerte i fot?


Nesten alle vil oppleve noen form for smerter i føttene i løpet av livet. Av alle grunner til at folk opplever smerter i føttene, er nerveskader en av de mest vanlige.

Perifer nevropati

Perifer neuropati forårsaker nummenhet eller en prikking eller brennende følelse og vanligvis utvikler seg i hendene og føttene. Det kan også føre til mangel på koordinasjon og muskelstyrke.

Mortons neuroma

En neuroma er en noncancerous vekst av nervevev. Mortons neuroma er en neuroma som vokser i foten, vanligvis i nerve mellom tredje og fjerde tå. Det fører ofte en brennende, skarp smerte i ballen av foten din.

Årsaker

Perifer neuropati er ofte forårsaket av traumatiske skader, diabetes, vitaminmangel, og alkoholisme. Mortons neuroma er vanligvis forårsaket av iført høyhælte eller trange sko for lengre perioder av gangen, eller fra høy effekt sportslige aktiviteter som jogging.

Behandling

For perifer neuropati, kutte ned på alkohol og endre kostholdet hvis disse er årsaken til problemet. Ellers må du kanskje ta smertestillende midler eller plassere en lidokain patch på foten. For Mortons neuroma, ha gode sko, bruker orthodic støtter, og bruke mindre tid på føttene. Det disse metodene ikke fungerer, kortikosteroid injeksjoner eller kirurgi kan være nødvendig.

Misforståelse

Mange feil deres plantar fasciitt smerte med nerveskader. Selv om dette kan føre til at nerver til å sende smertesignaler til hjernen, det er faktisk ikke noe galt med nervene; plantar-fascia vev på foten er skadet.

Hvordan identifisere årsakene til Rakitt

Hvordan identifisere årsakene til Rakitt


Rakitt er en tilstand som oftest resulterer fra dårlig ernæring. Identifisere årsaken til rakitt er første skritt i behandling. Mens rakitt var en gang først og fremst tilskrives dårlig ernæring eller mangel på sollys eksponering, i dag andre forhold er også sannsynlig å forårsake rakitt.

Hvordan identifisere årsakene til Rakitt

•  Vurdere matvaner og kosthold. Folk uten tilgang til riktig kosthold kan oppleve symptomer forenlig med rakitt. Også folk som er vegetarianere kan lide av rakitt hvis de ikke finner måter å innta en tilstrekkelig tilførsel av kalsium fra ikke-animalske kilder.

Track soleksponering. Solen er en viktig kilde til vitamin D. Uten vitamin D, kan essensielle næringsstoffer ikke tas opp i fordøyelsessystemet.

Kritikk kosthold en mor som ammer et barn mistenkt for å ha rakitt. Ammende mødre som opplever dårlig ernæring er mer sannsynlig å ha barn med rakitt.

Innse at arvelige rakitt ofte resulterer fra kroppens manglende evne til å holde en tilstrekkelig tilførsel av fosfor. Det kan også resultere fra nyrene manglende evne til å frigi syren gjennom urinen.

Vet at gastrektomi, som refererer til den kirurgiske fjerning av en del av magesekken, kan føre til rakitt. Leger supplere kosten for pasienter som har gjennomgått en gastrektomi å beskytte mot rakitt.

Se etter tegn på cøliaki, noe som reduserer opptaket av næringsstoffer i fordøyelsessystemet og kan føre til rakitt.

Forstå at spedbarn født for tidlig har økt risiko for å utvikle rakitt. Vitamintilskudd er nødvendig for å dempe denne risikoen.

Hva er årsaken til tinnitus?

Ringer eller andre fantom lyder i ørene kalles tinnitus av leger. Det er en irriterende symptom på visse underliggende medisinske tilstander. Årsakene til tinnitus omfatte visse personlige vaner og sykdommer i nerver og bein i ørene, ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine.

Eldre Age

Etter at du nå 60 år, kan du oppleve naturlig hørselstap, forårsaker symptomer som tinnitus.

Loud Noise

Hvis du blir utsatt for høye lyder som for eksempel anleggsmaskiner, elektroverktøy eller konsertmusikk, kan du utvikle tinnitus som kan være permanent.

Hodetelefoner

Spille musikk gjennom hodetelefonene, selv ved moderate volumer, kan forårsake tinnitus spesielt hvis du bruker hodetelefoner for en lang periode av tid hver dag.

Ørevoks

Hvis du har en overdreven mengde ørevoks, eller ørevoks blir påvirket fra å bruke bomullspinner eller ørepropper, kan du oppleve tinnitus.

Bone Disease

Sykdom av bein i mellomøret kalles otosklerose og kan føre til tinnitus samt hørselstap.

Hodeskader

Hvis din tinnitus er bare i det ene øret, kan det være et resultat av en hodeskade som skadet din hørselsnerven.

Neuroma

Tinnitus som er ledsaget av problemer med balanse og koordinasjon kan resultere fra en akustisk neuroma, som er en svulst på nerven som tjenester øret.

Hva er årsakene til Fistulas?

En fistel er en åpning mellom to områder av kroppen som ikke er normalt koblet, slik som i rektum og vagina eller i en arterie og en vene. Årsakene til fistler avhenge av deres plassering og omfatter blant annet skader, kirurgiske komplikasjoner og visse kroniske sykdommer. Vurdere denne informasjonen fra Mayo Clinic og National Library of Medicine om årsakene til fistler.

Fødsel

Hvis du levert barnet vaginalt, kan du utvikle en fistel mellom rektum og vagina som følge av skade under levering.

Episiotomi

Å ha en episiotomi å forstørre din skjedeåpningen under fødsel kan føre til en fistel, spesielt hvis snittet tårer, eller blir infisert.

Hysterektomi

Kirurgisk fjerning av livmoren (hysterektomi), kan føre til at du utvikler en fistel mellom rektum og vagina etter operasjonen.

Kreft

Hvis du har kreft i tykktarm, endetarm, livmor, livmorhals eller vagina, kan du utvikle en fistel som følge av fjerning av svulster, eller fra strålebehandling.

Divertikulitt

Divertikulitt er en medisinsk betegnelse for betennelse i små områder av tarmen, noe som kan resultere i komplikasjoner som fistler.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er en type kronisk tarmbetennelse som kan resultere i en fistel i løkkene på tarmen.

Kirurgi

Operasjonssnittene hvor som helst i kroppen kan føre til en fistel mellom en arterie og vene, som kan være en livstruende tilstand.

Hva er årsakene til Oral canker sår?

Oral canker sår kan være en pinlig og smertefull tilstand som kan resultere i vanskeligheter med å pusse tennene og tygge og svelge maten. Årsakene til muntlige canker sår inkluderer infeksjoner, visse medisinske tilstander og livsstilsfaktorer. Vurdere denne informasjonen fra American Academy of Family Physicians og Mayo Clinic om årsakene til muntlig canker sår.

Surt Foods

Forbruker sure matvarer og drikker som kaffe, appelsinjuice eller tomater kan irritere munn og resultere i muntlig canker sår.

Bakterier

En infeksjon med Helicobacter pylori i munnen og fordøyelsessystemet kan føre til at du har canker sår i munnen og sår i magen.

Digestive Diseases

Sykdommer som forårsaker betennelse i fordøyelsessystemet, slik som irritabel tarmsykdom og Crohns sykdom, kan føre muntlige canker sår.

Skader

Skader i eller rundt munnen, for eksempel biting kinnet ditt, får hit mens du spiller sport eller å ha dental arbeid, kan føre muntlige canker sår.

Menstruasjon

Hvis canker sår vises månedlig sammen med mensen, kan de være forårsaket av hormon endringer utløst av menstruasjon.

Mineralmangler

Muntlige canker sår kan være forårsaket av en mangel på mineraler, inkludert folat, jern, sink, eller vitamin B12 i kosten.

Stress

Emosjonelt stress fra hjemme, på jobb eller skolen kan føre til at du utvikle muntlige canker sår.

Hva er årsaken til Toes å gå nummen?

En kriblende, prikkende eller nummen følelse i tærne kan være ubehagelig og gjør det vanskelig for deg å stå opp og gå rundt. Numne tær kan være et symptom på alvorlige medisinske tilstander, eller det kan være noe mer enn en midlertidig irritasjon. Visse medisinske lidelser og personlige vaner er blant årsakene til numne tær.

Mangel på bevegelse

Hvis du sitter i stolen foran skrivebordet eller førersetet i mange timer uten å få opp for å flytte rundt, kan du oppleve nummenhet i føttene og tærne.

Posture

Nummenhet i tærne kan være forårsaket av dårlig holdning som krysset bena på knærne eller ankler, sittende med bena brettet eller med en fot under deg.

Dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon som følge av diabetes eller hjertesykdommer kan føre til en mangel på blodtilførsel til føttene, noe som resulterer i nummenhet.

Karsykdom

Innsnevring eller åreforkalkning i bena kan forårsake nummenhet i tærne, spesielt mens du står eller går.

Skade

En direkte skade på tærne eller foten kan forårsake nummenhet i tærne, sammen med andre symptomer som hevelse og rødhet.

Perifer nevropati

Perifer neuropati er en type progressiv skade på nervene i kroppen din som begynner med symptomer som smerte, svie og nummenhet i tærne.

Mineral Ubalanser

En ubalanse av kalium, natrium eller kalsium i blodet kan føre til kramper og nummenhet i ben, føtter og tær.