Digidexo.com

dusje før sauna

Hvordan bruke en Sauna for en kald

Hvordan bruke en Sauna for en kald


Mange bruker badstuer for et bredt utvalg av antatte helsemessige fordeler. Noen sauna produsenter ønsker å ha deg tror imidlertid ubegrunnet kravet, at de er en kur-all for omtrent enhver sykdom. Det er imidlertid noen forhold som badstuer er faktisk veldig effektiv ved behandling, og forkjølelse er en av dem.

Bruksanvisning

•  Bruk badstuen før kaldt selv starter. Hvis du har regelmessig tilgang til en badstue i gym eller hjemme, kan du prøve å bruke den et par ganger i uken. Ifølge New York Times, Østerrikske forskere har nylig oppdaget at regelmessig bruk av en badstue kan redusere forekomsten av forkjølelse. Faktisk fant studien at forekomsten av forkjølelse ble kuttet nesten halvparten i løpet av en seks måneders periode. Så ikke viker unna badstuen, selv om du ikke er syk enda.

Øke bruken sauna når du begynner å legge merke til kalde symptoms.Some forskere spekulerer i at badstuer kan jobbe mye måten feber gjør; den høye temperaturen vil hjelpe kroppen kvitte seg med bakterier og smitte. En økning i kroppstemperatur kan også resultere i større produksjon av hvite blodceller og antistoffer, som igjen kan bekjempe en forkjølelse. Badstuer kan også hjelpe behandle en kald mest irriterende symptomene. Den høye varmen kan hjelpe kampen lunger som oppstår i brystet og sinus system.

Drikk rikelig med væske. Mye som med feber, kan badstuer føre til at du blir dehydrert. Dehydrering kan lage dine kaldt symptomer enda verre. Pass på å drikke en 8-unse glass vann før du går inn i badstuen og en annen når du forlater.

Følg alle vanlige sauna prosedyrer hvis du bruker den til å kvitte deg med en kald. Ikke bo i lenger enn 15 minutter, fordi de høye temperaturene kan gjøre deg svak eller syk med langvarig eksponering. Ta en kald dusj etterpå for å få kroppstemperaturen tilbake til det normale. Hvis det er en offentlig sauna, husk å ta med et håndkle å sitte på fordi det kan være noen bakterier som lurer der.

Sauna for Avgiftning

Sauna for Avgiftning


Avrusning er prosessen med å rense kroppen ved å fjerne skadelige stoffer akkumulert gjennom eksponering for giftige kjemikalier, miljøgifter og tungmetaller. Disse giftstoffene kan være i vårt drikkevann og luften vi puster, og kan komme fra kilder som vaskemidler eller giftige kjemikalier på arbeidsplassen. Ved hjelp av en sauna for avrusning er kjent som hydrotermale eller varmebehandling. I "The Detox Book," forfatteren Bruce Fife sier at varme terapi er en av de eldste behandlingsformer kjent mann, og at de berømte romerske badene ble bygget for å dra nytte av det han kaller "den naturlige alle formål kropp cleanser." Varme terapi brukes også for lymfe, nyre og lever avgiftning å bekjempe forhold som spenner fra kreft til kroniske urinveisinfeksjoner.

Kunstig Fever

Ifølge Safe Alternativ medisin, badstuer indusere en kunstig feber som fungerer akkurat som en naturlig feber verk - kjemper sykdom og sykdom ved å gjenopprette kroppens naturlige forsvarssystemer. En naturlig feber stimulerer immunforsvaret og øker antall hvite blodlegemer og blodsirkulasjon mens ødelegge virus og bekjempe infeksjoner. Ideen bak hydroterapi er å skape en kunstig feber, for derved å gi de samme fordeler. Faktisk, indusere kunstig feber er ikke et nytt konsept - det medisinske samfunnet har brukt denne taktikken for å kurere infeksjoner og sykdommer i århundrer. Bruce Fife tar konseptet videre og sier at ikke bare kan varme terapi Løs aktuelle sykdommer eller infeksjoner, men kan drepe bakterier og virus til stede i kroppen din for å forhindre fremtidig sykdom.

Lymfatisk Detox

Lymfatisk detox innebærer spyling lymfesystemet væske som inneholder giftstoffer, og dermed fjerne blokkeringer som kan føre til hovne lymfeknuter. Som det lymfatiske system er nettverket som bærer fluid og immunceller til forskjellige deler av kroppen, er den ansvarlig for stimuleringen av immunsystemet. Hevelse av lymfeknuter, og derfor kan vanskeliggjøre denne prosessen og fører til en deprimert immunsystem. Badstuer brukes i lymfatisk detox fordi lymfesystemet ikke har en naturlig rødme mekanisme, men er avhengig av fysisk aktivitet og svette for å skylle systemet. Svette arbeider i dette tilfellet til å bære toksiner ut av kroppen via lymfevæsken, og dermed bedre lymfatisk funksjon.

Nyre / lever Support

Varme terapi spyler ut giftstoffer ved å øke kroppens kjernetemperatur og indusere svette. Avrusning prosessen også indirekte bidrar til nyre- og leverfunksjon. Ifølge Robert O. Young, når legemet blir utsatt for varmen fra en infrarød sauna i mer enn 30 minutter, utvidelse av blodårene oppstår, infusjonen svettekjertlene med fluid. Svettekjertlene så tom, Shedding væske som inneholder giftige kjemikalier, miljøgifter og spesielt tungmetaller. Dette er alle giftstoffer som nyrene og leveren ville ha hatt å eliminere, og så avrusning gjennom varme terapi kan gi disse vitale organer en sårt tiltrengt pause.

Giftige kjemikalier

Marybetts Sinclair, i «Modern Hydroterapi for massasje terapeut," heter det at "sauna terapi" ble brukt til å behandle brannmenn og redningsarbeidere etter World Trade Center angrep. Mennene ble utsatt for en stor mengde av giftige kjemikalier og ble klagende om mage og magesmerter, gastroøsofageal refluks og en rekke psykologiske problemer. Etter endt sauna eller varmeterapi, som inkluderte dusj pauser og frotté av, mennene ble overrasket over å finne at håndklær var farget en rekke farger. Håndklær ble deretter analysert, og testresultater funnet sin svette for å være høy i giftstoffer, spesielt tungmetaller som mangan. Etter sauna terapi, redningsarbeidere viste bedre helse, tok mindre tid av og trengte mindre foreskrevne medisiner.

Advarsel

Visse folk bør rådføre seg med lege før du tar fatt på en varmebehandling eller badstue avrusning. Disse inkluderer personer med hjerteproblemer, fordi eksponering for varmekilder stimulerer hjertet og sirkulasjonssystemet. Med varme terapi, er det også svært viktig å holde hydrert, så drikk et fullt glass vann eller ferskpresset juice etterpå. Hold deg unna kaffe eller sukkerholdige drikker, da disse kan føre til ytterligere dehydrering. Svettet voldsomt ikke bare spyler ut giftstoffer og tungmetaller, men mineraler som salt og andre næringsstoffer. Så vurdere å ta et mineraltilskudd for å erstatte det du har mistet. Juicing kan være en fantastisk måte å ikke bare holde deg hydrert, men tilfører kroppen din med et bredt spekter av næringsstoffer, vitaminer og antioksidanter.

Steam og Infrarød Sauna Thermo Detox

Sauna er en flere hundre år gammel svensk metode for oppvarming av kroppen ved å sitte i et lite tre rom oppvarmet av varme steiner, elektrisitet eller infrarød energi. Noen ganger tilsettes vann til å lage damp. Skandinaviske kulturer har tradisjonelt brukt sauna som en sosial begivenhet for folk å slappe av, snakke og nyte hverandres selskap. I dag bruker steam og infrarød badstue for å slappe av og detox kroppen din.

Hvordan Badstue Works

Enten med oppvarmede steiner eller infrarød varme, sitter i en badstue vil heve kjernekroppstemperaturen og indusere svette. Tradisjonelt ville deltakerne sitte i badstuen, så ta en dukkert i et kaldt vannbad eller rulle i snøen, og deretter tilbake til badstuen og gjenta prosessen et par ganger. Moderne sauna deltakerne normalt sitte i badstuen for en periode, og deretter kjøle seg ned i en dusj eller stupe basseng uten å gå tilbake for flere runder i varmen.

Effekter på kroppen

Deltakere på sauna rapport føler deg oppkvikket og avslappet etterpå. Noen har funnet lindring fra slike forhold som kronisk utmattelsessyndrom og fibromyalgi, samt kroniske smertetilstander som revmatoid artritt eller ryggsmerter. Deltakerne rapporterer om en følelse av generell velvære etter en badstue økt, så det kan hjelpe mennesker med depresjon og angst.

En sauna vil føre til at du mister salt og vann i form av svette. Forskning er begrenset om påstandene om at sauna kan redusere giftstoffer i kroppen eller slipper giftstoffer som ammoniakk, metaller og syrer. Men gjør svette føre til at kroppen til å frigi mineraler, men deltakerne bør passe på å erstatte gunstige mineraler etter badstue.

Sauna gjør øke sirkulasjonen i kroppen, som sauna deltakerne si er ikke bare avslappende, men fjerner kroppen av uønskede giftstoffer. Dette er grunnen til at det er viktig å drikke vann før, under og etter en tur i badstuen.

Overforbruk av badstuen kan føre til dehydrering, kvalme, hodepine og slapphet. Hvis du føler deg svimmel eller kvalm, eller hvis du har sluttet å svette, forlate badstuen umiddelbart. Kjøl deg ned i en dusj og drikke vann eller en elektrolytt erstatning drikke umiddelbart.

Forsiktighetsregler

Unngå å ta en badstue hvis du allerede er eller forsøker å bli gravid, hvis du har høyt blodtrykk eller en historie med hjerteproblemer, eller hvis du har pusteproblemer. Hvis du er usikker, snakk med legen din om dine bekymringer.

Hvorfor ta en Sauna

Hvorfor ta en Sauna


Tar en sauna har flere fordeler enn bare å gi avslapning og en følelse av velvære. Svette er en måte å skylle ut giftstoffer og sykdom. Releasing disse giftstoffene lar folk til å opprettholde optimal mental helse. Badstuer har vært brukt i tusenvis av år. Historie og litteratur inneholder mange referanser til dampbad i det gamle Roma.

Forbedret blodsirkulasjon

Enten du bruker en tørr badstue eller en våt badstue, som ligner på et dampbad, høye temperaturer på en badstue påvirker kroppen på mange måter. En rask økning i hudtemperatur og en 30% økning i hjertehastighet er vanlig. Når temperaturen i huden øker, beveger blodkapillærer inn i huden.

Vekttap

Sittende i en badstue tilsvarer moderat trening. Sittende i en badstue i 10 til 15 minutter forbrenner rundt 300 kalorier. Sauna bruk, når kombinert med riktig kosthold og mosjon, er en god måte å opprettholde en sunn vekt. I tillegg kan det rikelig svett av en badstue session hjelpe midlertidig redusere vann vekt.

Hud rensing

Badstuer er veldig bra for rensing av huden. Den rikelig svette generert av varmen fra en tørr badstue eller varme og fuktighet av en våt sauna gjøre en dypere rengjøring av hudens porer enn bare dusjing. For å bruke en badstue mest effektivt som en hud cleanser, ta en veldig rask iskald dusj for å lukke porene i huden før du tar en post-sauna dusj.

Fysisk Avslapping

Badstuer er også bra for fysisk avslapning. Naturen av å sitte i en badstue er avslappende på egen hånd. Varmen fra badstuen bidrar til å avlaste slitne og såre muskler. En badstue er varme og fuktighet er også bra for å lindre leddsmerter og smerter.

Mental Avslapning

Kombinasjonen av fysisk avslapning og varme vanligvis resultere i mental avslapning. Mange mennesker tar vanlige badstuer som en motgift til stress av arbeid og dagligliv. Mange øke effektiviteten av en badstue avslapping ved å tilbringe flere økter i en badstue ispedd kjølig eller kaldt bad eller skyllinger.

Badstue Forsiktighetsregler

Opphold i en badstue mer enn 15 til 20 minutter kan føre til en farlig økning i kroppstemperatur. Mange vil bo i for en periode, og deretter komme ut for en kul down periode. Deretter vil de gå inn igjen i badstuen. Personer med hjertesykdom, høyt blodtrykk eller lavt blodtrykk bør konsultere lege før du bruker en badstue fordi økningen i hjertefrekvens kan være farlig. Kvinner som er gravide bør også snakke med sin lege før du bruker en badstue.

Hvordan Intensivere de helsemessige fordelene av en infrarød sauna

Hvordan Intensivere de helsemessige fordelene av en infrarød sauna


Den infrarøde sauna øker forsiktig forsiktig kroppens indre temperatur. Helseeksperter hevder at regelmessig bruk av infrarød sauna vil forbedre den generelle helse og velvære samt oppmuntre avslapping og stress lettelse. Infrarød sauna er funnet i spa, hoteller, helse klubber, og selv i private hjem. Bruk av badstuen i kombinasjon med god ernæring og mosjon kan bli en positiv del av en sunn livsstil.

Bruksanvisning

•  Still inn temperaturen på infrarød sauna til temperaturnivået du ønsker. De fleste førstegangs sauna brukere finner 120 F komfortabel. Det kan ta opptil 20 minutter for badstuen for å varme opp til innstilt temperatur.

Drikk et glass vann i romtemperatur før du går inn i badstuen. Dette vil hjelpe kroppen din til å svette og hjelpe i avgiftning prosessen med badstue økt siden giftstoffer frigjøres gjennom huden via svette.

Ta en lunken eller varm dusj før du går inn i badstuen. Dette er ikke et krav, men tjener til å slappe av deg og akklimatisere kroppen din for badstuen. Pass på at du tørker av før du går inn i den infrarøde sauna, slik at du ikke får området våt.

Utfør noen få, enkle strekninger før du tar badstue. Dette forbedrer blodsirkulasjonen og hjelper deg til å begynne å svette lettere når du er i badstuen.

Sett på litt musikk hvis du kan, slik at det er avslappende og ikke høyt eller distraherende. Dette er bare for bakgrunnen virkning hvis du tror det vil hjelpe deg å slappe av.

Ta en eller to håndklær med deg inn i badstuen for å tørke opp svette. Hvis du liker aromaterapi, tenne et duftlys eller ta i noen essensielle oljer du liker som lavendel, furu eller eukalyptus.

Gå inn i badstuen og gjøre deg komfortabel. Lukk øynene dine om dette hjelper deg til å slappe av og ta noen dype åndedrag. Tillat deg selv å svette fritt i 15 til 20 minutter.

8. Avslutt badstuen behandlingen ved å ta en varm eller kald dusj etter badstuen. Tørk av og gni lotion eller olje på kroppen din. Drikk et par flere glass vann for å hjelpe kroppen din skylle ut giftstoffer og rehydrere. Få kledd og finne tid til å slappe av; ikke gjør noe anstrengende aktivitet rett etter badstuen terapi.

Tips og advarsler

  • Prøv å slappe av mens du opplever hele prosessen av i badstuen. Unngå alt som krever mental anstrengelse eller stiv konsentrasjon.

Tips for første gang Sauna Brukere

En sauna sesjon kan være veldig avslappende og forfriskende. Varmen åpner porene for kroppen å svette ut urenheter, og slapper av og løsner musklene. Imidlertid kan den ekstreme varmen føre til sirkulasjonssystemet til å gå inn overbelastning som kan være farlig for uerfarne brukere. Holde noen tips i bakhodet kan hjelpe opplevelsen gå greit både for førstegangsreisende og badstue junkies likt.

Før Sauna

Ta en dusj før du begynner en badstue økt. Bryteren i temperatur fra kaldt til varmt vil styrke huden, slappe av musklene og stimulere kroppen til å jobbe hardere for å kjøle seg ned, noe som resulterer i maksimal svetting. Dusjing vil også bidra til å holde badstuen renere.

Det er viktig å drikke mye vann før badstuen. Den gjennomsnittlige personen vil miste en halvliter svette i løpet av noen minutter i en badstue. Dehydrering kan bli resultatet hvis ikke nok væske er fortært.

Ta med et lite håndkle til å sitte på og et stort håndkle til å tørke av med etter badstuen. Aldri drikke alkohol eller spise et tungt måltid før du tar badstue.

Under Sauna

Bruk av badstuen er enkel. Varmen stiger, så jo høyere benk i badstuen vil være merkbart varmere enn bunnen. Hvis toppen benken er for intens for den første timer, sitte på bunnen. For best resultat, lene seg tilbake, slappe av og puste dypt, føler varmen slappe av musklene og porer. Fortsett å drikke vann mens du er i badstuen. Hvis varmen er veldig tørr, hell vann over steinene på varmeapparatet, og dette vil resultere i damp. I badstuer som ikke bruker steiner, hvis du blir for varm, crack åpne døren i noen minutter.

Klokkeslett for når økten. Det er bedt om å holde alle badstuen til et maksimum på 15 eller 20 minutter. Hvis du på noe tidspunkt under en tur i badstuen, du føler deg ør, svimmel eller syk på noen måte, gå ut og kjøle seg ned.

Det er også en god idé å bytte posisjoner forsiktig og stå opp sakte mens i en badstue. Varmen fører til at blodårene utvider seg, noe som fører til fall i blodtrykket som kan føre til svimmelhet eller besvimelse.

Etter Sauna

Ta en dusj for å lukke porene og fjerner svette og urenheter. Drikk mye væske for å rehydrere, og bruke en fuktighetskrem. Huden vil absorbere det raskt på grunn av den dehydrerende effekten av badstuen. Ta det med ro en stund etter at badstuen for maksimal glede av sin avslapning effekt.

Steam Sauna Skin Disease

Dampbadstu ikke føre hudsykdom. Men feil bruk av en badstue kan lette hudsykdom. Som kroppen svette oljer, skitt og bakterier hoper seg opp på huden. Hvis de ikke er skikkelig skrubbet av under eller etter bruk av badstuen, kan tørr, flassende hud og infeksjoner føre.

Myter

Det er ingen maksimumsalder for å nyte en badstue. Badstuer ikke rette vekttap. Noe vann vekt du kan miste erstattes når du begynner å drikke væske.

Fordeler

Noen rapporterte fordelene med sauna bruk inkluderer lindring fra leddgikt stivhet og smerte, tett bryst, bronkitt og laryngitt. Andre rapporterte fordelene er redusert stivhet etter trening og økt kardiovaskulær aktivitet.

Betraktninger

Badstuer bør ikke brukes i mer enn 30 minutter om gangen. Minst 10 minutter må tas for å kjøle seg ned etter bruk badstue. En dusj eller badekar anbefales etter bruk av badstuen for å fjerne bakterier, svette og andre partikler.

Typer

Det er tre typer badstuer: infrarød lampe, langt infrarød og konvensjonelle. Infrarød lampe badstuer bruke en infrarød lampe å varme badstuen. Infrarød bruk keramiske eller metalliske elementer for å oppvarme luften. Konvensjonelle badstuer bruker hovedsakelig tre eller elektriske branner å varme steiner, og vann kan helles over steinene for å produsere damp varme.

Fun Fact

Badstuer er så populært i Finland at over 700.000 mennesker eier en badstue. Det er omtrent en sauna for hver syv mennesker.

Hvordan lage en Sauna miljø i et bad

Badstuer opprinnelse i Finland og er fortsatt brukes der i dag. En tradisjonell finsk sauna har en tre-fire oppvarming en haug av steiner som utstråle varmen inn i tre (vanligvis sedertre) badsturommet. Når steinene er varmt, blir de dampende effekter intensivert av ladling vann på steinene. Steam syrer rommet, og skaper en dyp rensing miljø. Hvis du ikke har midler til å bygge en badstue i hjemmet ditt, kan du opprette en sauna-lignende miljø i badet og fortsatt nyte fordelene.

Bruksanvisning

•  Kjøp to langt infrarøde varmeovner (FIR) og en varmelampe til badet ditt å lage en mer kostnadseffektiv versjon av hva som kan bli funnet på et spa eller helsesenter. Plasser varmeovner unna vegger, dusjforheng og håndklær for å hindre brann. Ikke kjør vann i vasken, badekar eller dusj mens varmeovner og lampe er plugget i. Du oppretter en tørr badstue.

Sett i ovnene hvor din krets vil støtte 20 ampere pluss varmelampe. Ved å bruke en skjøteledning fra en utenfor badet uttaket er også mulig.

Dekk vinduene med et håndkle eller plast dekker for å holde luft utenfra kommer inn i badstuen / bad plass. Rull en klut, håndkle eller et teppe foran badedøren på gulvet for å holde den varm luft siver ut.

Plasser varmeovner fem på seks meter fra hverandre innenfor badet, først vendt mot døren eller vanlig vegg for å varme opp rommet. Ethvert stoff som vil absorbere varmen vil bidra til å skape effekten av en sauna. Tile kan ikke varme så godt eller effektivt for ønsket sauna effekt.

Legg en varmelampe i taket eller bruk en klemme-på arbeidslampe med en infrarød varmelampe pære å varme luften slik at kroppen vil svette å avgifte huden og system. Hvis den omkringliggende luften er for kaldt, lungene fungerer bare til å regulere kroppstemperaturen din i stedet for svette for å regulere det. Du mister badstuen effekt og ytelser.

6. Legg ut et håndkle på gulvet mellom ovnene. Aktivere varmeovner og varme rommet i 30 til 40 minutter før du går inn. Når du skriver inn, kle av helt og sitte på håndkle mellom de to ovner, nå står overfor hverandre. Sitt oppreist med føttene litt fra hverandre og knærne bøyd eller bruke en kort krakk. Ideelt du ønsker varmen fra FIR varmeovner å treffe så mye av overkroppen som mulig.

Drikk 3-4 glass vann mens i badstuen eller bare når du er ferdig å re-hydrat kroppen din. Slå av varmeovner og koble ekstra ledninger. Ta en dusj eller bad etterpå for å rense huden din som den endelige fordelen til badstuen hvis du ønsker, eller tørk etter badstuen og re-kjole.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk badet fan under badstuen som det reduserer sauna oppvarming effekter. Hvis du foretrekker en dampbadstue, lukker en luftfukter på badet med varmelampe eller kjøre vann så varmt som det kan gå i ca ti minutter med døren lukket og vinduene dekket.

Hvordan bruke en offentlig Sauna

Hvordan bruke en offentlig Sauna


Offentlige badstuer kan virke merkelig for folk som ikke har brukt dem. De er rett og slett oppvarmet rom eller bygninger som brukes av folk å fremskynde svetting. De fleste treningssentre er utstyrt med badstuer på grunn av sine positive effekter inkludert økt kaloriforbrenning og forbedrer blodsirkulasjonen, og lindre muskelspenninger.

Bruksanvisning

•  Drikk minst åtte gram vann og unngå å spise et tungt måltid i timen før du går inn i badstuen.

Ta av alle smykker. Metalliske smykker kan brenne huden din i varmen, og klokker kan bryte. Ta av briller eller kontaktlinser før du går inn i en badstue. Briller vil tåke og kontakter kan smelte.

Bruk lyse klær. Don en badedrakt, håndkle eller klær du ikke tankene svette i, mens du sitter i en badstue. Hvis du er i en infrarød sauna, som bruker strålevarme snarere enn damp, et håndkle anbefales, slik at du ikke blokkerer den infrarøde stråler. Bruk alltid non-skinn sandaler i en badstue. Skinn sandaler vil bli hard og sprø over tid, og tetningsmidler som holder sandalene sammen vil oppløse med svette.

Ta en annen håndkle å sitte på mens du er i badstuen for å absorbere svette. De fleste badstuer har to nivåer av sitteplasser: høy sitteplasser og lav sitteplasser. Jo lavere sitteplasser er kulere fordi varmen stiger. Det anbefales at nybegynnere velger lavere sitteplasser.

La badstuen etter femten minutter. Hvis du ønsker å gå inn for en ny økt, drikke litt vann og vente ti minutter før du går inn.

Ta en kald dusj etter å ha sittet i badstuen for å vaske bort svette.

Tenk andre når du sitter i en offentlig sauna. Bære minst et håndkle når du taster inn en badstue. Anta at det er ingen nakenhet tillatt før du merker en trend med nakne mennesker inn og ut. Ikke stirr på andre mens i badstuen, og tankene deres personlige plass. Hvis du ønsker å snakke med noen, snakke sakte å respektere den rolige stemningen i badstuen. Gjør din del å tidvis helle vann, og bare vann, på sauna bergarter. Ikke la det til andre.

Tips og advarsler

  • Det er lett å få svette over en bok eller et blad mens du leser i en badstue. Så, før du tar det inn, sørg for at du er komfortabel å miste den til resirkulering bin etterpå. Dagsaviser er populære målinger i badstuer.
  • Ikke overstige 30 minutter i en badstue. Hvis begynne å føle noen svimmelhet i en badstue, få ut umiddelbart for å kjøle seg ned.

Hvor mange kalorier er brent i Sauna?

De helsemessige fordeler av badstue bruk teoretisk inkluderer vekttap, men det har ennå å bli alvorlige akademiske studier som til sannheten i denne påstanden. Empiriske bevis tyder på at økt hjertefrekvens opplevd i badstuen forbrenner mer kalorier enn et stillesittende kropp i et kjøligere rom, men betydelig vekttap er sannsynligvis en funksjon av vannet tapt i svette.

Betydning

En badstue varmer kroppen, og tvinger den til å arbeide for å kjøle seg ned. Dette engasjerer stoffskiftet, øker hjertefrekvensen og blodsirkulasjonen i mye på samme måte som fysisk trening.

Identifikasjon

Det er to typer av badstuen, begge befinner seg i en liten, isolert rom. I en tradisjonell sauna, blir bergarter varmet på en varmeelementet som varmer opp luften i rommet. I en infrarød sauna, er strålevarme fremstilles ved bruk av flere infrarøde varmeelementer og varmet i kroppen på samme måte som solen (men uten å utsettes for skadelige bølgelengder.)

Betraktninger

Det er ingen "magic bullet" for vekttap, det være seg en pille eller badstue. Den eneste måten å lykkes i vekttap på lang sikt er å redusere kaloriforbruk og gjennomføre et program for regelmessig mosjon.

Misforståelse

Ulike kilder (hovedsakelig, sauna forhandlere og produsenter) gjør et stort spekter av krav som til kalori-brenning effektiviteten av bruk av badstuen, alt 50-900 kalorier brent i en halv time lange økten. Det er best å snakke en-mot-en med en lege om vekttap fordelene ved bruk av badstuen.

Misforståelse

Grunnen badstue arbeider for å brenne kalorier og avgifte er at det er et tøft miljø, og kroppen er tvunget til å gå inn i overdrive for å beskytte seg selv. Som et resultat er en lege veiledning sterkt antydet.

Fun Fact

Dr. Ward Dean, hvis studie om fordelene med bruk av badstuen er mye sitert av sauna formidlere, er også kjent for sin anti-IRS aktivisme.

Instruksjoner Sauna Belt

The Sauna Belt er en bærbar belte med varmeinnstillinger som, når de brukes, lover en rekke fordeler, inkludert vekttap, muskelavslapning, bedre sirkulasjon og ryggsmerter lettelse. Ligner på en vanlig badstue, bruker Sauna Belt varmen som er tenkt å avgifte kroppen og brenne kalorier gjennom svetting, noe som resulterer i et tap av vekt. The Sauna Belt er mer praktisk enn en tradisjonell sauna fordi det er en lett, bærbar belte som er laget for å passe alle størrelser og slitt overalt.

Strips Sauna Belt På

For å komme i gang med å bruke Sauna Belt, bare pakk det rundt den kroppsdelen som du vil at varmen skal konsentreres om. Hvis du har sensitiv hud, sørg for å pakke inn Sauna Belt rundt klær og ikke direkte rundt huden. The Sauna Belt kan kveiles rundt mage, hofter, lår eller midje. Vær sikker på at beltet ikke er festet på så tett at det kan legges over eller bretter, som det er behov for å bryte helt rundt og passer godt for best resultat.

Plugg i Sauna Belt

The Sauna Belt bruker strøm til å produsere varme og må være koblet til en stikkontakt for at det skal fungere. Pass på at spenningen på pluggen er riktig, og være sikker på at temperaturregulatoren er slått helt av før Sauna Belt er plugget inn.

Skru opp varmen

For å oppnå den raskeste varme opp tid, vrir du temperaturregulator hele veien opp. Huden vil reagere på varmen, slik at det føles varmt å ta på og mer rosa eller rød, men hvis det blir ubehagelig eller føles for varmt, redusere varmen innstillingen. Fortsett å bære Sauna Belt for opp til 40 minutter og være sikker på å aldri overstige en brukstid på 50 minutter eller mer.

Fjern Sauna Belt

Når 40 minutter har gått, slå av temperaturregulator og fjerne beltet. Pass på å koble beltet og deretter legge det flatt ned på et hardt underlag slik at den kan kjøle seg ned. Etter det er avkjølt, tørk den ned med en fuktig klut for å holde den ren og klar for bruk.

Sauna behandling for å miste 5 Pounds

Sauna behandling for å miste 5 Pounds


Badstuer kan trygt brukes i moderate mengder som en vekt-tap verktøyet. Vekttap skjer når du reduserer kaloriinntaket og øke fysisk aktivitet. En person i gjennomsnitt fysisk tilstand vil svette av ca 500 gram og expend ca 300 kalorier i løpet av en 20-minutters badstuen. Dette tilsvarer kaloriforbruk av å kjøre 02:58 miles. Når det kombineres med slanking, kan bruk av badstuen hjelpe deg å miste five pounds effektivt.

Brenner kalorier

Naysayers hevder at du kan miste five pounds i vann vekt med behandling sauna, men du vil få den tilbake umiddelbart når du rehydrere. Dette er faktisk sant. Selv om du vil gjenvinne vann vekt tapt i badstuen ved å drikke vann, vil du ikke få kalorier som kroppen din vant til å utvise som svette. Prosessen med svetting fører til hjerterytmen din, metabolic rate og generelle blodsirkulasjon til å øke, og dermed effektivt brenne kalorier. Badstue behandling er derfor en kalori-brenning aktivitet som kan hjelpe deg å miste five pounds i forbindelse med en sunn, lav-kalori diett.

Svette Salt

Når du svetter i badstuen, utvise deg salt fra kroppen din, så vel som vann. Fjerne salt fra kroppen bidrar til å støtte raskere vekttap fordi salt fører til overdreven vannretensjon. Selv om noen av vann vekt tapt i badstuen vil returnere når du rehydrere, ved å fortsette behandlingen badstue og redusere saltinntaket, vil kroppen beholde mindre store mengder vann. Sank vannretensjon betyr mindre oppblåsthet og et lavere tall på skalaen.

Advarsel

Selv sauna behandling i moderate mengder kan hjelpe deg trygt miste five pounds, kan overdreven bruk av badstuen være farlig. Ikke bruke mer enn 30 minutter om gangen i badstuen. Bor i badstuen for lenge kan føre til dehydrering, heteslag og hypertermi. Tretti minutters badstuen vil hjelpe deg å miste five pounds uten fare for helsen din.

Våt sauna fordeler

Våt sauna fordeler


Ifølge den nordamerikanske Sauna Society, badstuer har helsemessige fordeler utover bare avslapning. Det er generelt ingen forskjell observert mellom en tørr og en våt badstu badstu, som også kalles et dampbad. Fordelen er knyttet til å generere nok varme og svette å avgifte og slappe kroppen.

Muskelavslapning

Varmen fra en våt sauna får kroppen til å frigjøre endorfiner som lindrer smerte og slappe muskler. Idrettsutøvere bruker ofte våte badstuer for å redusere smerter etter trening og slappe av musklene slik at de kan øke sin bevegelsesområdet.

Bedrer blodsirkulasjonen

Soaking i en våt sauna kan forbedre sirkulasjonen og blodstrøm. I oppvarmet miljø av badstuen, blodkar utvides og strømme til ekstremiteter øker. Ifølge American Sauna Society, hyppig badstubad også bidrar til å senke blodtrykket.

Stress Relief

Våt badstubad bidrar til å slappe av i kropp og sinn, og folk ofte bruker badstuen for å lindre stress.

Kardiovaskulær trening

Høy varme i en dampbadstue får pulsen til å øke og blodårene til å utvide. Resultatet er lik mild trening, for eksempel rask gange. Med våt sauna, kan du få denne kardiovaskulær trening uten å anstrenge muskler og ledd.

Vekttap

Varmen av den våte badstuen skaper en reaksjon som ligner på mosjon, herunder brenn kalorier. Den gjennomsnittlige økt i en badstue brenner omtrent 300 kalorier, og kan brukes i kombinasjon med diett og mosjon for å hjelpe til med vekttap.

Bedre søvn

Endorfiner utgitt mens i en våt sauna sammen med høyere kroppstemperatur kan hjelpe folk få dypere søvn.

Sauna Suit Farene

Mange teknikker lover resultater i trening og fitness innstillinger. En badstue dress er en av de "rart verktøy" som etterligner effekten av å være i en faktisk tørr badstue ved å hjelpe kroppen din svette i en inneholdt plass. Før du bruker sauna dresser, veie fordelene og kostnadene ved bruk av slike materialer i øvelsen regime.

Funksjon

Badstue passer, eller badstue svette drakter, er et yndet verktøy for idrettsutøvere og kroppsbyggere under treningsrutiner. Noen idrettsutøvere, som boksere eller brytere, bruker dem regelmessig under trening for å opprettholde eller slippe pounds til en viss vektklasse raskt mens du arbeider ut før en kamp. Den gjennomsnittlige helse-bevisst person kan også bruke disse under trening for å brenne mer kalorier eller mister vann vekt gjennom svetting.

Typer

De fleste av disse draktene er nylon, plast eller vinyl gummiert å produsere en komfortabel dress som passer som en treningsøkt dress. Valeo, Everlast og Bally Total Fitness er populære selskaper som produserer sauna dresser som kommer i sett med en langermet "genser" og "joggebukse."

Helse spas som har infrarød tørre badstuer bruke en engangs badstue dress laget av lett vevd nylon. Disse er stort sett for sanitære formål, å holde spa-gjester 'svette fra siver rett inn i treet badstue og skape en bakterie drivhus. Disse tjener et lignende formål for å klemme svette i et inneholdt plass, men er ikke utformet på samme måte som en øvelse svettedrakt.

Funksjoner

Hensikten med å bruke en svettedrakt er å maksimere svetting, noe som bidrar til deg å miste vekt i form av elektrolytter og vann. Som du svetter, feller drakten varmen inne, slik at kroppen jobber hardere for å svette mer og kjøle deg ned.

Farene

Den primære farene ved en sauna drakt oppstå på grunn av hva det er designet for å gjøre. Drakten feller varme rundt kroppen din, forårsaker du å svette, slik at kroppen kan faktisk overopphetes hvis du bære drakten for lang og svetter for mye. Dehydrering er det vanligste problemet. Når kroppen mister mer vann enn det får i en kort periode, øker du risikoen for dehydrerende.

Å miste elektrolytter for fort eller for ofte, som med svetting, kan produsere langsiktig skade på nyrene.

Heteslag er et annet problem med å bruke disse draktene. Kjernekroppstemperaturen stiger betraktelig, som er det som produserer svette i utgangspunktet. Men fordi materialer fellen varmen inne i stedet for å slippe den ut i luften, som når du er i en faktisk badstue, er kroppstemperaturen ikke er i stand til å komme ned; du kan overopphetes, og dermed fremlokkende en heteslag reaksjon.

Løsninger

Den beste måten å unngå disse farene er å avstå fra å bruke en badstue drakten for å trene og konsentrere seg om sikrere, lengre varig vekttap metoder som balanse diett og mosjon. Hvis du bruker en badstue dress, sørg for å drikke mye vann før, under og etter ditt treningsprogram. Ikke ha drakten for treningsøkter i ekstremt varme temperaturer, og gjøre selvkontrollerende kroppskontroller for å sikre at du ikke føler deg ør, kortpustet eller svimmel. Stanse, fjerne drakten og kjøle kroppen ned på en enda hastighet Skulle noen av disse oppstår.

Sauna Belt Effektivitet

Badstu belter er utformet for å lette vekttap når den anvendes på bestemte deler av kroppen. Enheten effektivitet har ikke blitt vitenskapelig etablert, men det er anekdotiske bevis for at mennesker har gått ned i vekt ved å bære en badstue belte.

Konstruksjon

Belter er vanligvis laget av et lett materiale som fester med borrelås. Materialet strekker seg og er i samsvar med det området der det er brukt. Beltet er lett å påføre og ekstremt fleksibel. De fleste belter er enten maskin eller hånd vaskes. Belter bør tørkes av med en våt klut etter bruk. Dette vil forhindre en opphoping av skitt og svette.

Effektivitet

Sauna belter markedsføres i tre varianter: elektrisk, batteridrevne og infrarød. Justerbar varmestyring er tilgjengelig på alle belter. Batteridrevet sauna belter tilby enkel mobilitet. Den infrarøde sauna belte gjør at du kan fokusere på et bestemt område og bruke varme direkte. Sauna belter er laget for å fungere som mini-badstuer. De produserer varme, noe som øker svetteproduksjonen i løpet av anvendte områder. Belter er vanligvis bæres rundt livet eller lårene og over baken.

Økningen i svetten er ment å forårsake en frigjøring av uønskede giftstoffer. Svette generelt hjelper rense og avgifte kroppen vår. Når den bæres rundt livet, de sauna belte fungerer som en støtte tilbake. Dette bidrar til å holde ryggen rettere når han går og står. Dette fører deg til å stå høyere, prosjektering inntrykk av å være tynnere.

Betraktninger

Sauna belter er ganske billig når man sammenligner kostnadene til andre vekttap alternativer. En sauna belte som kan bæres komfortabelt mens du utfører øvelsen rutiner eller når du kjører ærend. Sauna belter er ikke medisinske produkter; oppsøke lege for å finne ut om du kan trygt bruke dette produktet.

Keramisk Sauna Vs. Carbon Infrarød Suana

En sauna er et lite rom som gir en intens tørr varme bad. I tillegg er de avslappende og terapeutisk; regelmessig bruk kan forbedre helsen din.

Typer

Det finnes flere typer badstuer, men de mer vanlige de har keramiske og karbon infrarøde varmeovner. Både "keramisk" og "karbon" refererer til den type infrarød oppvarming anvendes til å varme opp rommet.

Keramisk

Keramiske badstuer er gunstig fordi de slipper ut den høyeste mengden av elektromagnetiske bølger, og dermed bruke energien mer effektivt. Keramiske ovner er også tørr. Dette er viktig fordi fuktighet kan føre bakterier for å bygge opp, som deretter kan føre til helseproblemer.

Carbon Infrarød

Carbon infrarød sauna er mindre gunstig enn keramikk. Men karbon infrarød sauna er tryggere fordi temperaturen ikke er så høy, og det er ingen varme overflater. Du vil ikke få den samme bløtvevstilhelingen fra karbon badstuer som du gjør fra keramiske badstuer.

Heat Speed ​​og areal

Keramiske badstuer varmer opp sakte, og varmeapparatet har en stor overflate. Carbon infrarøde badstuer varmer opp raskt, og varmeapparatet har det største arealet.

Funksjon

En sauna sesjon kan hjelpe til med reduksjon av giftstoffer, hudforyngelse og midlertidig lindring fra muskelsmerter.

Hvordan lage en Sauna Suit

Hvordan lage en Sauna Suit


Idrettsutøvere som trenger å miste noen få pounds raskt for å kvalifisere for en vektklasse ofte slitasje sauna drakter når de arbeider ut. Designet for å holde på varmen, øker badstue dress svetteproduksjonen, noe som fører til tap av vann vekt. Du kan lage en billig badstue dress fra noen enkle husholdningsartikler.

Hvordan lage en Sauna Suit

•  Skjær en 6-tommers runde hull i lukket nederst i midten av en stor søppelsekk. Skjær en 4-tommers runde hull i hver av de nederste hjørnene om en tomme over posen sin base.

Legg den andre søppelsekk flat på bakken med den åpne enden mot deg. Legg deg ned på posen slik at midjen din er selv med posen åpen kant og anklene er om lag seks inches fra hverandre.

Spor to inches på hver side av hoftene og bena med en markør eller maling penn som dukker opp på plast. Skjær langs linjen gjennom begge lag av posen. De ekstra to inches av plass for å gi svettedrakt en løs passform for trening.

Tape de to cutout lag av plast sammen langs sidesømmene med lange strimler av duct tape. Legg igjen åpningene ved anklene og avfall utette.

Put bomull undergarments på direkte over bar hud før du skyver den første søppelsekk over skuldrene. Pop hodet gjennom hullet i enden av posen og utvide armene ut gjennom hjørnehullene.

Skyv bena inn i plast bukser og bruke gummistrikk og mer duct tape for å holde overflødig plastmateriale tett inntil kroppen din. Dra på en genser og et par svette bukser for ekstra isolasjon og for å holde baggy plast fra snagging på noe mens du trener.

Hint

  • Dobling opp med to søppelsekk sauna drakter gjør det vanskelig å løpe eller gå raskt.
  • Vær forsiktig når du bruker sauna drakter siden de kan føre til dehydrering eller overoppheting mens du trener.

Hvordan bruke en Sauna Belt

Sauna belter er spioneringen som enheter som hjelper deg å miste vekt og inches av dine mål. Mens det er ingen vitenskapelige data for å bevise riktigheten av disse påstandene, mange mennesker har tilbudt anekdotiske bevis og påstander mot effektiviteten av enhetene. Det er viktig å forstå nøyaktig hvordan du skal bruke en badstue enheten fordi feil bruk kan føre til helseproblemer.

Hvordan bruke en Sauna Belt

Hvordan bruke en Sauna Belt

•  Plasser badstuen beltet sikkert rundt et passende område av kroppen; dette kan være mage, midje eller hofter. Beltet er festet med borrelås og kan justeres for kos og komfort. Spenn beltet sikkert slik at det ikke er noen bretter eller folder, men ikke stripe det for hardt.

•  Sett temperaturen i badstuen til maksimum eller så nær det maksimale som kan stå for de første fem minutter. Deretter reduseres den til en temperaturinnstilling mer behagelig. Sauna belter varme opp raskt, så vær forberedt på maksimal innstilling til å være litt ubehagelig og redusere innstillingen etter fem minutter.

Kontroller kroppen din til å se at du produserer svette, hvis du ikke er det, har du redusert temperaturen for mye. Stå opp og, hvis mulig, flytte rundt i stedet for å sitte å brenne flere kalorier. Ha på sauna belte i 45 minutter. Håndkle deg tørr - hvis du gjorde det riktig, bør du være soaking i svette - og vente minst 15 minutter før du bader, eller engang å ha en kald drink.

Bruk en T-skjorte hvis du har sensitiv hud fordi sauna belte kan forårsake hudirritasjon eller i noen tilfeller til og med brannskader. Ikke overforbruk badstuen beltet og sørg for å vente en tilstrekkelig periode mellom bruker, slik at huden din tilbake til normal farge og temperatur. Kontroller at temperaturregulatoren er slått av etter hver bruk.

Hint

  • En sauna belte vil være til ingen nytte med mindre ledsaget av sunt kosthold og mosjon.
  • Bær ikke sauna belte i mer enn 45 til 50 minutter om gangen.

Hva er sikkerhetsrisikoen og fordeler av infrarød sauna?

Infrarød sauna brukt elektromagnetisk energi til direkte varme menneskekroppen, uten å bruke damp og uten strøm og vedlikehold av tradisjonelle badstuer. Mens de infrarøde versjoner gjør produsere de samme grunnleggende effekter som tradisjonelle badstuer, de er også sies å gi mer effektiv kroppen rensing, vekttap og healing. Mens infrarød sauna er ikke iboende farlige, bør de brukes med omhu av de eldre, de som er gravide og de med implantater.

Definisjon

En infrarød sauna er en tilpasset badstue, installert i både alpinanlegg og boliger, som bruker infrarøde bølger til å varme opp kroppen direkte i stedet for damp. Den mest populære typen infrarød sauna er versjoner tilgjengelige for installasjon i boliger, siden de krever mindre oppsett og vedlikehold enn tradisjonelle badstuer. Luften i en infrarød sauna er ikke oppvarmet; de elektromagnetiske stråler påvirker bare kroppen, slik at den luft uendret. Disse badstuer ble opprettet i Japan i 1960, men nylig har opplevd en økning i popularitet på grunn av påstander om omfattende helsemessige fordeler.

Process

Infrarøde stråler er lysstråler som reiser på svært lange bølgelengder, forskjellige nok fra normal lys som vi ikke kan se dem med mindre hjulpet av noen type spektrum analyse enhet. Denne elektromagnetiske energien kan brukes til å eksitere molekyler i en avstand, oppvarme gjenstanden energien er rettet mot en prosess kjent som langbølget infrarød stråling. Dette er den prosessen som brukes i infrarøde badstuer, som styrer disse stråler på gjenstander inne i badstuen på svært lave nivåer, nok til å varme uten å forårsake skade.

Hevdet Fordeler

Det er mange hevdet fordeler fra å bruke infrarøde badstuer, den mest beryktede av dem er lengre levetid og tilpasset avrusning. Skaperne av badstuene teoretisere at de infrarøde stråler kan varme og expunge giftstoffer i hele kroppen, mens damp bare når huden og ytre blodårer. Noen mener den infrarøde tilnærming er sunnere, bedre på å redusere vekten, og kan behandle tilstander som brannsår, kutt, leddsmerter og bronkitt. Forskere rider disse påstandene, og en konklusjon ikke er nådd.

Tradisjonelle Fordeler

Infrarød sauna kan gi oss de samme grunnleggende fordelene av badstuen, og ved lavere temperaturer enn dampbadstu, som kan være for varmt for noen mennesker. Disse tradisjonelle fordelene er gitt uten den fuktige lufta, krav elektrisitet og mugg problemer av eldre systemer. Infrarøde badstuer er vanligvis bygget med samme utforming som tradisjonelle versjoner, herunder de tre lag og rammen, selv om strukturene har en tendens til å vare lenger, siden de ikke blir utsatt for det samme harde miljøet.

Komplikasjoner

Hvis infrarøde badstuer brukes riktig, har de ikke utgjør fare for menneskekroppen. De ikke forårsake hudkreft eller tanning. Imidlertid kan komplikasjoner oppstå. De eldre kan lide dehydrering i oppvarmet miljø, og de som er gravide rådes til å unngå infrarøde badstuer. De tar medisiner som gjør kroppen utsatt for varme eller de med feber eller en hemofili tilstand bør også unngå infrarød sauna. Siden de stråler varme opp hele kroppen, bør personer med noen form for implantater få en legens tillatelse før du bruker badstuen.

Hvor ofte bør en Sauna brukes?

Hvor ofte bør en Sauna brukes?


Mange mennesker i god helse kan nyte fordelene av en badstue ofte, så lenge de vet hvor lenge de kan trygt bo i. Bestemme hvor ofte og hvor lenge du bruker en sauna er et spørsmål om hvilke fordeler du håper å få fra din badstue opplevelse. Badstuer kan være en godbit for kroppen, som brukes for å forbedre helse og velvære. Før du bruker en badstue, spør din lege om det er trygt, spesielt hvis du har en historie med respiratoriske eller hjerteproblemer, høyt blodtrykk, anemi eller nyresykdom.

Hvordan fungerer de

Badstu tjener kroppen ved å øke svette respons i et lukket varmetilstand. Mens på en varm dag dette ville kjøle kroppen ned, i lukket badstumiljøet du holder deg varm og fortsette svetting. Dette åpner porene og fører blodet til å sirkulere raskere, forårsaker et utslipp av giftstoffer gjennom porene og svette.

Typer

I våte badstuer, eller tradisjonelle badstuer, deltakere helle vann over oppvarmede steiner, produsere damp varme. Konveksjonsvarmen i rommet er det som får folk til å svette. Tørre badstuer, slik som de som finnes i helse klubber og spas, bruker infrarød emittere uten damp. Infravarmerne fokusere utslippene på oppvarming av organisk kroppen i badstuen, ikke luften. Dette varmer personer fra innsiden og ut, øke kroppens kjernetemperatur og likevel produsere den samme svette reaksjon.

Forberedelsestiden

Tradisjonelle badstuer drevet av en vedovn kan varme i 35-60 minutter, eller på kortere tid med elektriske varmeovner. Tørre infrarøde badstuer varmer til sitt maksimale over mellom 20 og 30-minutters økt, men krever en første fem minutter eller mer å starte emittere oppvarming.

Anbefalte bruksområder

En badstue kan benyttes en eller flere ganger hver uke, avhengig av tilgang. Hjem badstuer, spa og helse klubber lar deg både til badstue fire eller fem ganger per uke i kortere økter på opp til 20 minutter. Du kan bruke badstuen for å lette såre muskler på slutten av arbeidsdagen i en daglig 20-minutters økt.

Sauna noen ildsjeler etter en treningsøkt. Når kroppen fungerer er allerede forhøyet, noe som betyr at temperaturen er høy og blodsirkulasjonen økes fra trener, bør du bare sauna for maksimalt 10 minutter. Under disse forholdene, går en lengre tur i badstuen risikoen for overoppheting kroppen din.

Hvis du bruker badstuen for avslapning, velger færre, lengre økter på opp til 30 minutter i en sittende. Dette kan gjøres en gang eller to ganger per uke, eller i maksimalt annenhver dag.

I den finske stil, avslapping badstuer er lenger hvis de inkluderer en oppvarming-kjøling syklus. Badstue i 15 minutter eller til varmen virker uutholdelig, så steg utenfor inn kjølig luft eller hoppe i et basseng i noen minutter. Gå tilbake inn i badstuen. Gjenta denne syklusen fire eller fem ganger kan være forfriskende, og din badstue erfaring kan da vare en time eller lenger. Men begrense denne type eksponering sauna til en gang per uke eller sjeldnere.

Effekter av badstuer

Effektene av en badstuserie fra avslapping til å lindre ømme muskler til å avgifte kroppen gjennom huden svetter respons. I tillegg kan badstuer oppdatere og revitalisere. Tilstanden til huden din og din sirkulasjon kan forbedre, og de samlede helsemessige fordeler fra den vanlige renselsesprosess.

Overeksponering eller overforbruk av en badstue kan være farlig. Dehydrering fra svette ut vann kan forebygges ved å drikke flere glass før og etter badstuen. Risikoen for overoppheting kroppen din --- ligner på en solstikk effekt --- kan oppstå hvis du forbli for lenge i en badstue. Hvis du begynner å føle deg svimmel eller ør mens i en badstue, avslutter økten umiddelbart. Kjøl deg ned, hvile og drikke vann før du flytter.