Digidexo.com

Hvordan du skal betale for tannregulering

Har du et ønske om å få tannregulering, slik at du kan ha rette tenner? Kanskje du hadde tannregulering som barn og forbereder seg til den tiden da barna kan trenge dem? Med populariteten til tannregulering på vei oppover, blir de mer og dyrere. Hvis du har et ønske om å få tannregulering, men er usikker på hvordan du skal betale for dem, er dette artikkelen for deg.

Bruksanvisning

•  Bruk din dental forsikring. Ved hjelp av dental forsikring kan hjelpe deg å spare penger på kjeveortopedisk arbeid. Bukseseler kan koste alt fra $ 3000 og oppover. Ring din dental forsikring leverandøren før du ser kjeveortoped for å finne ut hva slags kjeveortopedisk fordelene du vil motta. Du må også sørge for at kjeveortoped er en av dental forsikring deltaker leverandører. Du kan gjøre dette ved å bekrefte både med kjeveortoped og forsikringsselskapet.

Betale med kontanter. Den ideelle måten å betale for tannregulering er å betale regninger som de kommer. Ofte orthodontist vil be om en første beløp og deretter fakturere deg mens du går. Hvis du måtte ha tannregulering som en gutt, kan barna ende opp som trenger dem også. Begynne å sette penger til side mens de er små, og når det gjelder tid for dem å ha tannregulering, vil du ha kontanter i hånden.

Sett opp en fleksibel utgifter konto. Spør din arbeidsgiver hvis de gir mulighet for deg å ha en fleksibel utgifter konto. En fleksibel utgifter konto kan du ta penger ut av din paychecks (skattefrie) og sette midlene til side i en konto som skal brukes til medisinske regninger. Du kan deretter bruke pengene fra den fleksible utgifter konto for å betale kjeveortopedisk regninger som de kommer sammen.

Sett opp en avdragsordning med kjeveortoped. De fleste kjeveortopeder vil ønske en betydelig betaling foran, og da vil tillate deg å foreta månedlige innbetalinger. Hvis fakturering avdeling for kjeveortoped ikke vil la deg sette opp en betalingsplan, gå til legen selv. Til syvende og sist, vil legen ha det endelige ord om hvorvidt du kan foreta innbetalinger eller ikke.

Finn en ung orthodontist starter ut. Ofte kan du finne seler til en mye lavere pris hvis du går med en kjeveortoped som er med å starte sin virksomhet. Det er litt risikabelt fordi forsikringsselskapene vil ofte dekke tannregulering bare en gang i pasientens levetid. Så du vil være sikker på at du velger en kjeveortoped som vil gjøre jobben på riktig måte første gang.