Digidexo.com

Hvordan gjøre Pill Identification for en Prescription DrugNylig en venner sønn hadde influensa og fikk en resept på en influensa medisiner. Han tok medisiner og kunne knapt holde seg våken. Min venn ringte apoteket, beskrev pillen, og ble overrasket over å finne ut hennes barn hadde ved et uhell fått en kraftig, narkotiske stoffet. Her er hvordan du gjør pille identifikasjon for et reseptbelagt legemiddel.

Bruksanvisning

•  Kontroller alltid reseptbelagte stoffet før du forlater apoteket for å se om det som står på etiketten er hva legen bestilt. En venn en gang oppdaget at apoteket hadde fylt en gammel resept hun hadde, og ikke den nye hun hadde gitt dem til å fylle.

Ta ut medisiner og undersøke det nøye. Se på farge, form og markeringene på stoffet. Denne informasjonen vil hjelpe deg å gjøre pille identifikasjon for et reseptbelagt legemiddel.

Gå Drugs.com resept identifikasjon veiviseren. http://www.drugs.com/pill_identification.html (eller se ressurser for link) På drugs.com nettstedet, godtar vilkårene. Et nytt skjermbilde vil dukke opp.

I den nye skjermen fyll ut nødvendig informasjon. Du vil være i stand til å gjøre pille identifikasjon for et reseptbelagt legemiddel etter avtrykk, form, farge og eller navn.

Når du er i tvil alltid sjekke med apoteket eller legen.