Digidexo.com

Hvordan støtte nyre-funksjon

Nyrene er integrert for helsen din. De er ansvarlig for å lage urin og hjelpe våre organer i skiller ut avfallsstoffer, blant annet. Holde nyrene dine fungerer og sunt er viktig for din generelle velvære. Ta noen enkle trinn for å sikre at nyrene holde fungerer.

Hvordan støtte nyre-funksjon

Støtte nyrene

•  Tren regelmessig. Trene regelmessig vil bidra til å holde kroppen frisk og i form. Fedme er en ledende årsak til diabetes, noe som kan føre til nyresvikt. Trening fremmer også et sunt hjerte og blodtrykket, noe som er bra for nyrene også.

Drikk åtte til ti glass vann om dagen, og prøve og holde seg til renset vann i motsetning til TAP. Vann fra springen kan inneholde høyt metallinnhold og disse metallene kan være skadelig for nyrene helse.

Et annet skritt til friske nyrer er å få riktig mengde grønnsaker og frukt, som gir dine nyrer næringsstoffer som vitaminer og antioksidanter. De beste frukt for nyrene dine er mørke frukter, som svisker og tyttebær, som er tunge på antioksidanter. Få 03:57 porsjoner av både frukt og grønnsaker daglig.

Senk inntaket av salt og høy-natrium matvarer. Salt kan øke blodtrykket, og høyt blodtrykk kan være taxing på nyrene og bidrar til nyresvikt i fremtiden. Prøv å unngå høy-natrium hurtigmat, fet mat eller stekt mat.

Begrens alkoholinntaket. Tung drikking, spesielt over en lengre periode, kan skade kroppen din sterkt. Alkohol øker blodtrykket, kan føre til fedme, og kan føre til diabetes, som alle kan føre til nyrene til å mislykkes.

Sjekk din protein inntak. Mens protein er en viktig del av et sunt kosthold, hvis du spiser for mye den kan overarbeid nyrene. For å finne ut hvor mye protein kroppen din trenger, snakk med legen din.