Digidexo.com

prostatakreft og alkohol

Alkohol og prostatakreft

Selv om noen av effektene av alkoholbruk er godt kjent, blant annet vektøkning og risiko for leverskade, kan alkoholbruk også bidra til utbruddet av prostatakreft blant enkelte menn.

Årsaker

Medisinske forskere undersøker mulig sammenheng mellom prostatakreft og drikke alkohol. Det er kjent at alkohol påvirker nivået av testosteron og andre hormoner i et menneskes legeme, som kan forårsake tumorer til å vokse raskere.

Fred Hutchinson Cancer Research Center Study

I en artikkel publisert i januar 2005 "International Journal of Cancer", en gruppe leger ved Fred Hutchinson Cancer Research Center i Seattle rapportert på en studie av drikkevaner av menn før de utviklet prostatakreft. Studien fant at inntak av rødvin syntes å øke sannsynligheten for prostatakreft.

Expert Insight

Teamet på Fred Hutchinson Cancer Research Center konkluderte med at det kan være en sammenheng mellom å drikke rødvin og prostatakreft. Teamet sitert visse kjemikalier i rød vin som bidrar til tumorvekst --- kalles flavonoider --- som mulig årsak.

National Cancer Institute Study

Som en del av National Cancer Institute Prostate Cancer Prevention Trial (PCPT), University of California forskere vurdert alkoholbruk og drikkemønster av nesten 11.000 menn som deltar i forsøket. Forskerne fokuserte på effektene av alkoholbruk og et stoff som heter finasterid, som brukes til å forebygge prostatakreft. Studien fant at menn som spiste mer enn fem alkoholenheter per dag var på en økt risiko for å utvikle prostatakreft, og at alkohol ser ut til å redusere den forebyggende effekten av finasterid.

Betraktninger

På grunn av resultatene av disse studiene, råder American Cancer Society at menn begrense alkoholforbruket til to drinker per dag. Per definisjon er en drink lik 12 oz. øl, 5 oz. vin og 1,5 oz. av brennevin.

Bivirkninger av Lupron injeksjoner for prostatakreft

Lupron er en injeksjon hormonbehandling brukes til behandling av prostatakreft. Når medikamentet blir administrert regelmessig, virker den med hypofysen for å stoppe produksjon av leutinizing hormon som stimulerer testiklene til å fortsette å frigjøre testosteron. Det synker dramatisk nivåene av testosteron hos menn kastrering nivåer. Mens mangel på testosteron kan ha en positiv effekt på å stoppe prostatakreft, kan Lupron injeksjoner har noen ubehagelige bivirkninger.

Første symptomene

Etter Lupron injeksjon, vil pasientene ofte opplever rødhet, hevelse, svie eller kløe på injeksjonsstedet. Dette bør ikke vare mer enn et par dager. Som Lupron virker ved å endre hormonnivåene i kroppen, kan det gi en rekke umiddelbare symptomer. Den vanligste av disse er hetetokter, tilsvarende de som oppleves av menopausale kvinner. Skjelettsmerter og problemer med vannlating er også ofte oppleves i begynnelsen av Lupron behandling. Bryst smerte og opphovning er også mulig.

Seksuelle bivirkninger

Siden Lupron er en hormonbehandling som reduserer testosteron, kan det ha en dramatisk effekt på en manns seksualitet. Testiklene kan reduseres i størrelse. Mange menn vil også oppleve en redusert libido, eller mangel på seksuell lyst. Uten riktig nivå av testosteron i kroppen, er impotens en mulig bivirkning av Lupron behandling.

Andre problemer

Bivirkninger fra Lupron injeksjoner som ikke er så vanlig inkluderer gastrointestinale symptomer som forstoppelse, kvalme eller oppkast. Hodepine og søvnløshet er også rapportert. Hyppig vannlating og infeksjoner samt hevelse i hender og føtter er mulig, men ikke vanlig. Hos noen pasienter endringer i humør og til og med depresjon har fulgt Lupron injeksjoner. Disse symptomene bør rapporteres til lege.

Livstruende reaksjoner

Mens sjeldne, har visse livstruende reaksjoner blitt opplevde under Lupron behandling for prostatakreft. De omfatter endringer i blodtrykk og hjerterytme. Hjertesvikt og blodpropp har blitt rapportert av et lite antall Lupron pasienter og kan eller ikke kan være direkte knyttet til stoffet. Allergiske reaksjoner er også mulig med en hvilken som helst medisinering. Noen tar Lupron og opplever noen alvorlige reaksjoner bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Forebygging

Det er mulig å lette noen av bivirkningene av Lupron injeksjoner for prostatakreft. Pass på at den forskrivende lege er klar over eventuelle andre medisiner (over-the-counter og reseptbelagte) tatt. Aspirin produkter kan øke risikoen for bivirkninger. Det er også en god idé å unngå eksponering for sol og slitasje sunblock når du tar Lupron. Unngå alkohol og spise riktig kan hjelpe med noen av bivirkningene, som kan få tilstrekkelig hvile.

Betraktninger

Ikke alle som gjennomgår Lupron injeksjoner for prostatakreft vil ha bivirkninger. Mange av symptomene som er produsert av medikamentet vil avta over tid og kan forsvinne fullstendig når behandlingen er avsluttet. Det er også mulig å justere dose og hyppigheten av injeksjoner for å lette problemer. Lupron har vist seg å være effektiv i behandling av kreft. De fordeler og risikoer ved Lupron injeksjoner bør veies ved lege og pasient.

Hvordan vite hva spørsmål å spørre legen din Når først diagnostisert med prostatakreft

Hvordan vite hva spørsmål å spørre legen din Når først diagnostisert med prostatakreft


Prostatakjertelen ligger i menneskets magen, like under blæren, og kreft i dette organet oppstår når en ondartet svulst har angripe cellene i prostata. Pasienter vil ha mange spørsmål til legen sin når den først diagnostisert med prostatakreft, hvorav mange vil ta alvorlighetsgraden av tilstanden og behandlingstilbud tilgjengelig. Men det er andre, mindre åpenbare spørsmål du bør stille hvis du har mottatt en prostata kreft diagnose.

Bruksanvisning

•  Vit hva 'Gleason gradering "er, og spør legen din om det. Gleason karakterskalaen har vært å få bredere og bredere aksept som en måte å beskrive prognose kreftpasienter '. Det innebærer en evaluering av kreftceller funnet under en biopsi for å finne ut hvor raskt svulsten er sannsynlig å spre seg.

Spør legen din hva stadium kreften har nådd. Det er to hovedsystemer for å beskrive kreft staging: Den ABCD (eller 1-2-3-4) system, med Stage A (eller 1) er den minst alvorlige og Stage D (eller 4) er den mest alvorlige. The 'TNM' (Tumor-Node-metastase) skala beskriver om kreften svulst er begrenset til ett område, enten det har spredd seg til lymfeknuter, eller om den har nådd metastasering.

•  Finn ut hvilke ytterligere tester må du ha utført etter at du er først diagnostisert til å fastslå alvorlighetsgraden av din tilstand og hvilken behandling alternativer for å forfølge. Spør om du kommer til å trenge en MR (magnetisk resonans) test, en CT (beregnet topografi) test eller bein scan for å avgjøre hvorvidt den ondartede svulsten har spredd seg.

Bli informert om hvor lenge du må avgjøre hvilken behandlingsstrategi. Hvis du var heldig nok til å ha din kreft oppdages på et tidlig stadium, er aggressive, umiddelbar behandling vanligvis anbefales.

Still spørsmål om de ulike behandlingstilbud tilgjengelig for deg. Vær oppmerksom på at kliniske studier og eksperimentelle behandlinger kan være et alternativ hvis prostata kreft ikke svare på konvensjonell behandling.

Få en henvisning til en kirurg eller strålebehandling spesialist fra din primære omsorg lege. Han eller hun bør vite hvor du skal sende deg for forsvarlig behandling.

Kontroller at du ber legen din om eventuelle livsstil justeringer som kan være nødvendig for å forberede deg for behandling. Prostatakreftpasienter er vanligvis anbefales å spise sunt, få nok hvile og avstå fra å røyke og drikke alkohol, på minimum.

Tips og advarsler

  • Spør legen din til å henvise deg til en lege som er spesialist i behandling av prostatakreft, for eksempel en stråling onkolog.
  • Husk dine rettigheter som prostata kreft pasient. Du er ved lov garantert rett til å delta i behandling beslutninger og har din ansettelses beskyttet mens du søker behandling. Når først diagnostisert med prostatakreft, ta deg tid til å slå opp Pasienter Bill of Rights.
  • Den emosjonelle og psykiske belastninger av en kreftdiagnose kan være taxing. Sterkt vurdere terapi eller rådgivning hvis du igjen følelsen isolert eller deprimert av utsiktene til å bekjempe prostatakreft.

Kosthold for prostatakreft Stråling

Kosthold for prostatakreft Stråling


Prostatakreft er den vanligste kreftformen blant menn i USA. Faktisk, av seks menn i USA, American Cancer Society anslår at man vil utvikle denne typen kreft. En av de mest vanlige behandlinger for kreft - inkludert prostata kreft - er strålebehandling. Slik behandling kan bli hjulpet sammen når pasienten konsekvent holder seg til et balansert kosthold, spise rikelig med frukt, grønnsaker og sunne korn, bønner og nøtter, og samtidig unngå fett, skadelige drikkevarer og for mye sukker eller melkeprodukter.

Korn, bønner, nøtter

For de som går gjennom strålebehandling for prostatakreft, er ris anbefales --- spesielt brun ris. Inkludering av andre korn i kostholdet, som hirse, bokhvete og amaranth, kan også være gunstig. Nyre bønner og Pinto bønner er stor, også, som er linser, kikerter og mungbønner. Eventuelle nøtter eller frø (minus salt) anbefales, også --- men prøv å unngå peanøtter og peanøttsmør.

Grønnsaker, frukt

Alle slags frukt, enten frosset og tint friskt eller fra anlegget, er anbefalt for de som går gjennom stråleterapi for prostatakreft. Som for grønnsaker, vil noen friske grønnsaker gjør. Men noen grønnsaker regnet litt mer effektive i å holde opp din helse. Disse sistnevnte inkluderer brokkoli og brokkoli spirer, rødbeter, røde og grønne grønnsaker, artisjokker, blomkål, og spesielt hvitløk.

Fett, Drinks

Fet mat er åpenbart ute når det gjelder å opprettholde et sunt kosthold under prostatakreft strålebehandling. Så er for junk food, i noen mengde. Som regel også, unngå kaffe, andre koffeinholdige drikker, og spesielt alkohol.

Sukker

Alt som inneholder sukker (se på ingrediensene til maissirup, dekstrose, sukrose, eller brunt sukker) er vanligvis ikke en god idé mens gjennomgår strålebehandling --- og det inkluderer kunstige søtstoffer. Unngå melkeprodukter som regel inkludert melk, fløte ost, rømme, smør og yoghurt. Korn som inneholder gluten, inkludert hvete, bygg og rug, bør også unngås. Grunnregelen når det gjelder strålebehandling - unngå de åpenbart usunne ting, og holde det hele balansert.

Diett for folk etter prostatakreft Surgery

Prostatakreft er en vanlig kreftform for menn. Kirurgi fjerner prostata sammen med kreft i området. Recovery er viktig i helbredelsesprosessen. Les videre for å finne ut om dietter etter prostatakreft kirurgi.

Etter Surgery

Kort tid etter å ha operasjonen, vil du mest sannsynlig bli satt på en flytende diett, med unntak av fast føde. Du vil sakte fremgang fra klare væsker til de som har litt solidness til dem. Det neste skritt vil være å oppgradere til en myk diett med matvarer lett å tygge for eksempel havregryn eller potetmos.

Når du har gjenopprettet fra kirurgi, vil du ønsker å opprettholde et kosthold som inneholder mye frukt og grønnsaker.

Lykopen

Foods høy i lycopene har blitt funnet å forbedre prostata helse. Noen matvarer som inneholder lykopen er tomater, vannmelon, gulrøtter, asparges, salsa og grapefrukt. Også velge et utvalg av frukt og grønnsaker for å variere kosten.

Selen

Foods høy i selen er også gunstig for kroppen. Bare en liten mengde av dette mineralet er nødvendig en dag, så et eksempel ville være en 3-unse servering av tunfisk. Andre matvarer høy i selen er nøtter, østers og reker.

Mer fiber, mindre fett

Du ønsker å sørge for å legge til mer fiber til kosthold ved å spise mer fullkorn. Prøv å spise kli muffins, frokostblandinger, grovbrød, og svisker for å få fiber du trenger.

Unngå fet mat er også en god idé etter operasjonen. Du ønsker ikke å spise mat som stekt kylling, pommes frites, eller stekt fisk.

Prøv å spise mer tomater, brokkoli og blomkål samt andre matvarer som inneholder vitamin E.

Drikkevarer

Unngå eller redusere drikke alkohol eller øl. Kaffe forbruk bør også bli redusert i løpet av denne tiden. Drikk rikelig med vann og grønn te.

Blære Lekkasje på grunn av prostatakreft kirurgi

En av de vanligste kreftformene hos menn i USA er prostatakreft. En pasient med prostatakreft kan ikke ha noen fremherskende symptomer innledning; men som kreft utvikler seg, er den tidligste symptom en hindring i den nedre urinveier. En behandling for prostata kreft er kirurgi. Men mange menn opplever en bivirkning av prostatakirurgi, som er inkontinens.

Inkontinens

Mange menn opplever inkontinens etter at de har prostata kirurgi. Dette kan inkludere prostata kirurgi som radikal prostatektomi. Inkontinens er den manglende evne til å kontrollere passasje av urin spesielt etter eller i løpet av fysisk aktivitet. De ulike typer inkontinens kan omfatte dråper urin som passerer gjennom blæren og urgeinkontinens, noe som kan føre til et presserende behov for å urinere og lekkasje før badet er nådd. Stressinkontinens er forårsaket når bekken musklene svekkes og urinlekkasje oppstår selv om mannen nyser.

Stress inkontinens

Den vanligste formen for inkontinens menn opplever etter prostata kirurgi er stressinkontinens. Under prostata kirurgi, kan lukkemuskelen bli skadet, og dette kan føre til at lukkemuskelen til å bli svekket, forårsaker lekkasje når under stressende forhold som fysisk aktivitet.

Midlertidig tilstand

I de fleste menn, inkontinens etter prostata kirurgi er en midlertidig tilstand. Dette kan være forårsaket av kateter irritasjon eller ved svakhet eller skade på lukkemuskelen. Tilstanden kan vare fra to uker til seks til åtte måneder og intensiteten av den tilstand varierer fra individ til individ.

Behandling

Hvis inkontinens utvikler seg etter prostatakreft kirurgi, bør pasienten informere sin lege. Mange menn føler seg flau og ikke klarer å få hjelp. Dette er imidlertid en ganske vanlig tilstand som kan behandles. Avhengig av pasienten, kan legen anbefale øvelser for å styrke bekkenmuskulaturen eller kan foreskrive medisiner som bidrar til å kontrollere inkontinens. I alvorlige forhold, kan behandlinger som Proact, injectables eller en kunstig urin sphincter anbefales.

Proact

Proact er den nyeste formen for kirurgi som hjelper behandle stressinkontinens. Denne behandlingen er for øyeblikket kun tilgjengelig utenfor USA. Proact er en enhet bestående av to ballonger. Disse er implantert under området hvor prostatakirurgi fant sted. Disse ballonger bidra til å forhindre lekkasje av urin. Presset fra ballongene forhindrer lekkasje under fysisk aktivitet. Enheten er enkel å feste seg og legen kan fjerne enheten eller blåse opp og tømme det som er nødvendig.

Livsstil

Visse livsstil atferd forverre inkontinens, og hvis disse er kontrollert, kan alvorlighetsgraden av lidelsen bli redusert. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til røyking (forårsaker hoste som kan føre til lekkasje og blære irritasjon); alkohol og koffein bør være begrenset, som begge stimulerer blæren; kontroll av vekt og blodsukker, som både årsak blære irritasjon; og øke fiber i kosten.

Øvelse Regime

Trening kan bidra til å styrke bekkenmusklene og gjenopprette kontroll over blæren muskler. Disse øvelsene er kalt Kegel øvelser. Blæren må være trent til å kontrollere passasjen av urin. Gå på do på en tidsplan uavhengig av behovet for å gå. Denne planen bør regelmessig økt med 30 minutter til du er i stand til å urinere hver tredje til fjerde time. Kegel øvelser må utføres i fem minutter minst tre ganger om dagen hvor du kontrakt og slappe av i bekkenmuskulaturen hvert tiende sekund eller ved ti-sekunders intervaller.

Hvordan virker Alkohol irritere prostata?

Hvordan virker Alkohol irritere prostata?


Mange mennesker, inkludert urologer, mener at inntak av alkohol vil irritere og forverre prostataproblemer. Men ifølge WebMD, uttalte American Urological Association at drikking av alkohol faktisk kan ha en gunstig innvirkning på prostata. Mens folk med noe helsetilstand bør fortsatt drikke med måtehold, den langvarige forestillingen om at alkohol irriterer prostata kan være ubegrunnet.

Identifikasjon

Prostata er en kjertel på størrelse med en valnøtt som er en del av det mannlige reproduksjonssystemet. Det ligger under blæren og foran endetarmen. Ifølge National Kidney og Urologisk Disease Clearinghouse, bistår prostata i smøring av urinrøret under samleie, men legene er fortsatt usikker på alt av kjertel funksjoner.

Betydning

Leger gang trodde at alkohol ikke bare irritert en forstørret prostata, men faktisk forverret symptomene forbundet med tilstanden. Disse symptomene er smerter ved vannlatning, dårlig urinstrøm og seksuell dysfunksjon. Men nye funn tyder på at inntak av alkohol gjør ikke disse symptomene verre. Ifølge resultatene, menn med prostata problemer som drikker faktisk har bedre seksuell funksjon enn de som ikke drikker.

Expert Insight

Ifølge Dr. Claus Georg Roehrborn ved University of Texas Southwestern Medical Center i Dallas, er det ingen bevis som støtter ideen om at drikking irriterer prostata. Kommenterer en studie som involverte 19 000 menn, Roehrborn sa: «De pasientene som hevder de drakk mer klaget over mindre irritative og obstruktive symptomer. Jo flere alkohol folk sa de var forbruk, jo bedre deres urin flyt, og bedre deres libido."

Betraktninger

Menn som ikke drikker, bør ikke starte basert på disse funnene, ifølge WebMD. Alkoholforbruk kan føre til andre problemer som leverskade eller kreft. Hvis du har prostata problemer, bør du likevel ta kontakt med legen din før du drikker alkohol for å se om den motvirker eventuelle medisiner du tar.

Advarsel

I en rapport 2010, urologer funnet ut at alkohol kan føre til prostatakreft i afrikanske-amerikanske menn. Ifølge nyre og Urologi News, afrikansk-amerikanere ho drikke er fem ganger mer sannsynlig å utvikle prostatakreft enn de som ikke drikker. Det er ikke tilfelle for andre raser og leger er fortsatt usikker på hvorfor afrikansk-amerikanere forbrenne alkohol annerledes.

Har Heavy Drinking Årsak prostatakreft?

Prostatakreft er en sykdom som forekommer først og fremst hos eldre menn. Det påvirker prostatakjertelen, som er en kjertel som er funnet i det mannlige forplantningssystemet. Det er flere faktorer som øker risikoen for å utvikle prostatakreft, inkludert genetikk og eksponering mot visse kjemikalier. Nye bevis har vist at drikking kan øke risikoen for prostatakreft.

Lenker til alkohol og kreft

Ifølge Verdens helseorganisasjon, en pasient som drikker alkohol øker risikoen for å utvikle de fleste typer kreft. Bevis viser at risikoen er til stede selv når pasienten ikke drikker nok til å bli full. Pasienter som drikker litt alkohol, men drikker konsekvent over tid fortsatt synes å være i risikosonen for å utvikle kreft.

Hvordan virker alkohol forårsake kreft?

Det er nok av teorier om hvorfor alkohol fører til kreft. Noen studier tyder på at kroppen omdanner alkohol inn et giftig kjemikalie. Dette stoffet er det som forårsaker den smertefulle bakrus sensasjon. I det menneskelige legeme, kan dette også kjemisk skade DNA og hindre cellene fra å reparere seg selv, for derved å forårsake kreft. Alkohol kan også redusere mengden av folat i kroppen og øke nivåene av testosteron, østrogen og andre hormoner, alle faktorer som øker risikoen for kreft.

Lenker til alkohol og prostatakreft

Nå nylig har forskere funnet en bestemt sammenheng mellom å drikke alkohol og en økt risiko for å utvikle prostatakreft. En studie utført av forskere fra Nord-Amerika og Australia synes å indikere at menn som drikker bare to drinker om dagen øker risikoen for å utvikle prostatakreft med 20 prosent. Forskerne sier også at risikoen øker jo flere som pasienter konsumere alkohol.

Ikke All alkohol er skapt like

Mens alkoholen har vært knyttet til en økning i prostatacancer, noen forskere si at ikke all alkohol er fullstendig dårlig. En separat studie ved Fred Hutchinson Cancer Research Center i Seattle syntes å indikere at pasienter som drikker rødvin kan ha en lavere risiko for prostatakreft, mens pasienter som konsumerer øl øke sin risiko. Studien antyder at rødvin inneholder antioksidanter som er kjent for å bidra til å bekjempe kreftfremkallende stoffer. Men andre studier synes å bestride dette funnet.

Koblingen mellom drikking og røyking

Forskere advarer også at risikoen for kreft øker fordi mange mennesker som drikker også røyker. Det er et akseptert faktum at røyking kan føre til kreft. Men hva er først nylig kjent er at drikking øker kroppens tendens til å absorbere skadelige, kreftfremkallende stoffer som en pasient er utsatt for ved å røyke.

Kosthold for prostatakreft

Som de blir eldre, menn blir mer utsatt for å utvikle prostata problemer, og kan til slutt utvikle noen form for prostatakreft. En av de forløper problemer som kan utgjøre et problem for eldre menn blir forstørret prostata eller BPH, benign prostatahyperplasi. Selv om tilstanden i seg selv er uhelbredelig, kan symptomene på BPH lindres noe med en skikkelig løpet av behandlingen, inkludert tilslutning til en strukturert kosttilskudd plan for å dempe symptomene.

BPH Vanligvis

Prostatakjertelen stadig å vokser og utvikler seg. Hvis veksten skjer ved for rask hastighet, kan komplikasjoner utvikle, for eksempel nedsatt urinstrøm. Merk at mens en forstørret prostata er ikke et symptom på kreft, BPH kan øke nivåer av prostata-spesifikt antigen til to eller tre ganger "normale" mengder - og mens en forstørret prostata alene ikke øker risikoen for kreft, økte nivåer av prostata-spesifikt antigen gjør. Forskerne er ikke entydig sikkert hva som forårsaker BPH, men de teoretisere at det har noe å gjøre med naturlige svingninger i hormonnivået (fallende testosteron og økende østrogen) som er et resultat av aldring.

Implementering av en BPH Diet

Den første, og mest generelle, skritt som du kan ta for å gjennomføre en diett for å redusere BPH er å redusere forbruket av rødt kjøtt. Dietter lave i rødt kjøtt redusere risikoen for utvikling av BPH fullstendig, og kan også redusere alvorlighetsgraden av eksisterende tilfeller av BPH. Utover det, øke forbruket av sunn kjøtt som kylling, kalkun og sjømat. I forhold til karbohydrater, bør du bestrebe seg på å konsumere karbohydrater kun fra frukt, grønnsaker og begrensede mengder av hele korn - du bør ha en porsjon frukt og en av grønnsaker med hvert måltid. Mens du bør redusere forbruket av usunn fett som trans fett og kolesterol-økende mettet fett, bør du erstatte disse usunt fett med sunnere alternativer, som for eksempel en- og flerumettede fettsyrer. Fiskeolje (omega-3 fettsyrer) er spesielt verdt å vurdere for inkludering i din BPH kosthold for å redusere symptomer - konsumere alt fra 5 til 15 g per dag av en kvalitet fiskeolje supplement. Endelig er det noen matvarer som du bør bestrebe seg på å unngå, så dere ikke øke utviklingen av BPH. Styr klar av raffinert (hvitt) mel, bearbeidet mat, koffein og alkohol.

BPH Supplements

Ifølge John Hopkins Medicine, det er noen bevis som viser de gode egenskapene av vitamin D, lykopen og sink på tilfeller av BPH. I tillegg, noen har også anbefalt at tilskudd med så Palmetto kan bidra til å lindre symptomene på en forstørret prostata. Men før man tyr til kosttilskudd bør du være klar over at det første og beste forsvarslinje mot BPH er i kostholdet ditt - uten først å etablere et fundament av ernæring med tilslutning til et riktig kosthold, vil tilskudd gir ikke på langt nær optimale resultater.

Problemer med alkohol og røyking

Problemer med alkohol og røyking


Alkohol og røyking er knyttet til mange negative helseeffekter. Kombinasjonen av tung alkoholbruk og røyking øker risikoen for mange sykdommer og sykdommer. Tung alkoholbruk varierer avhengig av kjønn, størrelse og vekt, men er vanligvis ansett som mer enn én drink per dag for en kvinne og to drinker per dag for en mann.

Minne

Røyking og alkoholbruk har vist seg å føre til hukommelsesproblemer med konsekvent bruk. Alkohol gjør vondt muligheten for en person til å få nye langsiktige minner. Alkohol påvirker også kortsiktige minner, for eksempel når en person opplever en blackout mens du drikker. Røyking reduserer mengden oksygen som hjernen mottar, noe som kan forårsake skade som fører til hukommelsestap. Noen av kjemikaliene i sigaretter, slik som toluen, også bidra til hukommelsesproblemer, inkludert redusert hukommelse anerkjennelse.

Kreft

Alkohol og røyking øker risikoen for mange typer kreft. Alkohol har vært knyttet til økning i munn, svelg, strupehode, tykktarm, spiserør og leverkreft. Tung drikking øker risikoen for brystkreft hos kvinner og prostatakreft hos menn. Alkohol skader kroppens vev og tapper kroppen for vitaminer som bidrar til å forebygge kreft. Røyking er sterkt forbundet med en økt risiko for lungekreft, som er den ledende årsak til kreft dødsfall i USA. Røyking øker også risikoen for mange andre typer kreft, inkludert kreft i munn, svelg, nyre, pancreas, blære og cervix.

Surhet og halsbrann

Både alkohol og røyking kan bidra til problemer med mage surhet og halsbrann. Vanlige symptomer på halsbrann er hodepine, svie i nedre bryst, oppkast, kvalme og magesmerter. Surhet har vært forbundet med slike problemer som skadede matvare rør, gastrointestinal blødning, kolitt, gastritt og galle tilbakeløp. Alkohol kan bidra til disse problemene ved å løsne ventilen som holder syre i magen. Når en person drikker alkohol, er mengden av syre i magen øker. Røyking kan bidra til disse problemene ved å svekke den nedre del av spiserøret, skade øvre luftveier og skade spyttkjertler som bidrar med sunn fordøyelse.

Slik unngår du at prostatakreft

Slik unngår du at prostatakreft


Prostatakreft, som oppstår når en kreftsvulst angriper friske celler i prostatakjertelen, er ganske vanlig hos eldre menn: 1 av 10 menn over 65 vil bli diagnostisert med denne tilstanden. Til tross for fremskrittene som er gjort i prostata kreft behandling i løpet av de siste tiårene, er fortsatt forebygging den beste måten å bekjempe den. En rekke tilnærminger til kosttilskudd og livsstil valg er tilgjengelige for å bidra til å hindre utbruddet av prostata og andre former for kreft.

Bruksanvisning

Bruk medisiner for å forebygge prostatakreft

En vite om du er i faresonen. Prostatakreft rammer utelukkende menn, og menn som røyker, drikker alkohol og menn over 60 år er alle på økt risiko.

Lær om finasterid. Det er et stoff som stopper kroppen fra å lage en mannlig hormon tenkt å være en prostata kreft trigger. Nyere studier tyder på at finasterid kan betydelig redusere en manns risiko for å utvikle prostatakreft.

Vær oppmerksom på at kilder til østrogen kan bidra til å forhindre prostatakreft. Fytoøstrogener fra planteprodukter (for eksempel soyabønner) samt syntetisk østrogen har blitt testet for prostatakreft forebygging med lovende resultater.

Implementere livsstil endringer for å redusere risikoen

Spis et sunt kosthold. Kreft eksperter foreslår en diett høy i hele korn, bønner, fersk frukt og grønnsaker med sparsom forbruk av rødt kjøtt, fett og bearbeidet mat er nyttig for å hindre prostata og andre former for kreft fra utviklingsland.

Slutte å røyke, hvis du ikke allerede har. Sigarett røykere er på en forhøyet risiko for å utvikle alle former for kreft.

Ta vitamin E og selen tilskudd på daglig basis. Studier har vist at både er sterkt forbundet med redusert risiko for prostatakreft.

Få masse lycopenes i kostholdet ditt. Lycopenes er vitamin-lignende antioksidanter som både kan kjempe og forebygge prostatakreft. Vannmeloner, grapefrukt og tomater er alle vesentlige kilder til lycopenes.

Begrens alkoholforbruket til 1 til 2 drinker per dag, hvis du velger å drikke i det hele tatt. En balansert, sunn livsstil, inkludert moderat alkoholforbruk, er ansett som viktig å prostatakreft forebygging.

9. Hold deg aktiv. Generelle helse er viktig for forebygging av all sykdom. Prostatakreft er ikke annerledes.

Få en fysisk eksamen gjennomføres årlig. Inkluder en digital endetarms eksamen (DRE) som en del av en prostata kreft screening-prosess. Umiddelbart rapportere eventuelle symptomer på prostatakreft med legen din.

Tips og advarsler

  • Spør legen din for en prostata kreft screening hvis du har grunn til å tro at du kan være i forhøyet risiko, eller hvis du opplever pågående symptomer på prostatakreft.
  • Vær oppmerksom på dine rettigheter. Lover som krever helseforsikring tilbydere å dekke screening omkostninger fullt ut er på plass, så er lover som tillater deg å ta fri fra jobb for å bli undersøkt for kreft eller får behandling.
  • Dersom du opplever langvarig eller alvorlig depresjon eller angst som følge av kreftdiagnose, snakk med legen din. Han eller hun kan anbefale støttenettverk og mental helse fagfolk som vil hjelpe deg å takle.

Hvordan overleve prostatakreft

Ifølge Medline Plus, er prostatakreft kreft som begynner i prostata - valnøtt-sized kjertel som er involvert i det mannlige reproduksjonssystemet. Et stort antall av en rekke av prostata kreft tilfeller har kraftig økt evne til vitenskap å håndtere denne sykdommen. Mens kreft av noe slag pleide å være i hovedsak en dødsdom, kan mange tilfeller av prostatakreft nå håndteres effektivt.

Bruksanvisning

Gjenlevende prostatakreft

•  Forstå at overlevelsen for prostatakreft er sterkt korrelert med scenen der kreften har utviklet seg, med relativt små saker som har en ekstremt høy overlevelse (nær 100 prosent for svulster som fortsatt begrenset til prostatakjertelen). Derfor er første skritt i å overleve prostata kreft er å forstå når du er i faresonen, slik at du kan få testet regelmessig. Ifølge Medline Plus, risikofaktorer for prostatakreft øker med alderen; folk flest kontrahering sykdommen er eldre enn 60. I tillegg yrker som innebærer eksponering for farlige kjemikalier bære en høyere risiko, herunder landbruk, maling, og arbeid i dekkfabrikkene. Hvis noen av disse risikofaktorene gjelder for deg, har selv undersøkt årlig for å øke sjansene for å overleve prostata kreft.

Åpne deg selv til muligheten for relativt ekstreme prosedyrer hvis du ønsker å øke dine sjanser for å overleve prostata kreft. Mens noen menn kan være motvillige til å gjennomgå en radikal prostatektomi eller motta hormonbehandling på grunn av potensiell bivirkning av impotens, kan unngå disse alternativene dramatisk redusere sjansene for å overleve. Så, akseptere at du kanskje har å gjøre visse ofre for å slå sykdommen, og ikke for tidlig hindre på muligheten for påviste og potensielt nyttige behandlinger bare på grunn av deres bivirkninger.

Følg en vanlig diett og mosjon regime for å øke sjansene dine for å lykkes med å overvinne prostatakreft. Ifølge American Cancer Society, moderat intensitet trening utføres minst fem dager i uken i 30 minutter i strekk, kombinert med et kosthold rikt på frukt, grønnsaker og helkorn som minimerer bearbeidet mat, alkohol og sukker, kan bidra til å tippe oddsen i din favør når det gjelder å kjempe mot kreft. Så bruk alle midler til disposisjon, selv om dette innebærer en radikal endring i "normale" kostvaner og livsstil.

Hvordan håndtere med prostatakreft

Hvordan håndtere med prostatakreft


Når du arbeider med prostatakreft er det viktig å ta vare på, ikke bare din fysiske helse, men din emosjonelle helse også. Det er ikke uvanlig for menn som arbeider med prostatakreft å føle seg deprimert, redd og hjelpeløs. Men det er skritt du kan ta for å hjelpe deg å håndtere prostatakreft og de negative følelsene du kan føle.

Bruksanvisning

Finn måter å lufte følelsene dine. Du kan gå gjennom en rekke følelser som sinne, skyldfølelse og frustrasjon. Vurdere å skrive ned dine tanker i en dagbok. Noen folk dra nytte av støttegrupper eller vurdere å snakke med en rådgiver.

snakke åpent med din ektefelle eller signifikante andre om seksuelle problemer som kan oppstå. Etter å ha snakket med legen din og få nøyaktig medisinsk informasjon snakke åpent med din ektefelle om begrensninger og måter å håndtere dem og opprettholde intimitet. Husk ikke alle vil ha et tap av seksuell funksjon med prostatakreft.

Vend deg til din tro. Å tro på noe åndelig ofte hjelper folk med å håndtere en vanskelig situasjon. Det kan ikke lage problemer forbundet med å ha prostatakreft gå bort, men det kan hjelpe deg til å håndtere dem. Vurdere å sette av litt tid hver dag til å be, snakke med en geistlige medlem eller megle.

Hold delta i ting du liker. Hold deg aktiv. Fortsette å fungere hvis helsen tillater. Se venner, trening og reise. Fortsette å leve livet ditt. Vær oppmerksom på at du må lytte til kroppen din og ikke forfalte det.

Hold sammen. En alvorlig medisinsk tilstand kan sette press på noen ekteskap eller forhold. Fortsett å tilbringe tid med din ektefelle eller signifikante andre. Snakk om dine følelser. Oppsøk par rådgivning om nødvendig.

Be om plass når du trenger det. Familie og venner kan være lurt å la deg få vite at de er der for deg. Men det er normalt å trenge tid alene for å sortere gjennom dine følelser og tanker. Fortell familiemedlemmer når du trenger tid alene.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din om depresjon og angst hindrer deg fra å delta i daglige aktiviteter. Medisiner kan hjelpe.
  • Ikke slå til alkohol eller narkotika for å takle følelser forbundet med å ha prostatakreft. De vil bare skape flere problemer og kan forstyrre medisinske behandlinger.

Alkohol og migrene

Selv om roten årsaken til migrene hodepine er ukjent, kan alkohol virke som en trigger som setter av disse smertefull hodepine. Hvis du lider av migrene, og har spørsmål om triggere og ditt nivå av alkoholforbruket, snakk med legen din.

Hva er en migrene?

Migrene er hodepine som kan vare i en periode på noen timer eller dager. Symptomene kan uskadelig migrene lidende, som kanskje må legge ned i et mørkt rom før hodepinen har passert. Kvalme og oppkast er bivirkninger av alvorlig migrene.

Migrene og utløsere

The Mayo Clinic sier at årsaken til migrene hodepine er ukjent. Stimuli i personens miljø kan fungere som triggere. Stress, skarpe lys, intens fysisk anstrengelse, eller visse lukter som parfyme kan bringe på en migrene hodepine. Triggere er forskjellig fra individ til individ.

Alkohol som en Trigger

Alkohol er en vanlig trigger hos migrenepasienter. The Mayo Clinic påpeker at øl og rødvin er spesielt vanlige gjerningsmennene. Ifølge en studie publisert av National Library of Medicine, rapporterte over en tredjedel av migrenepasienter at alkohol tidvis utløst hodepine. Hvis en bestemt alkohol har utløst en migrene i det siste, er pasienten rådes til å unngå å drikke det igjen.

Migrene og rødvin

En studie publisert av Alaska Science forumet fant ut at det ikke var alkohol innhold rødvin som forårsaket migrene, men den røde vinen selv. Studien konkluderte med at kjemikalier som siver ut av de røde druene under gjæring er sannsynlig bak hodepine.

Snakk med legen din

Snakk med legen din dersom du er bekymret for sammenhengen mellom alkohol og migrene. Han vil hjelpe deg undersøke alle mulige forbindelse, snakke med deg om alkoholforbruk, og bidra til å utvikle strategier for å unngå migrene.

Har Alkohol og nyresvikt påvirker legemiddelmetabolisme?

Har Alkohol og nyresvikt påvirker legemiddelmetabolisme?


Alkohol kan påvirke metabolismen av medikamenter på flere måter. Det kan redusere metabolismen av andre legemidler, eller det kan øke metabolismen av andre legemidler. Alkoholbruk kan slå noen stoffer til giftige stoffer. Nyrene imidlertid ikke metabolisere midler, men snarere å filtrere mange stoffer ut av blodet. Nyresvikt kan føre til narkotika for å bygge opp i kroppen. Du bør alltid diskutere dine reseptbelagte og ikke-reseptbelagte legemidler med lege eller apotek dersom du drikker alkohol eller har nyresvikt.

Grunnleggende om Drug Metabolism

Leveren metaboliserer næringsstoffer slik som proteiner og karbohydrater, så vel som alkohol, og mange medikamenter. For å metabolisere midler for å bryte ned i enklere molekyler. Legemet kan bruke disse molekyler enklere, eller den kan fjerne dem ut av kroppen, for eksempel gjennom nyrene, forbrenner Leveren stoffer ved å gjøre enzymer. Ulike enzymer forbrenne ulike stoffer. Ved å påvirke måten leveren fungerer og enzymene det gjør, kan medikamenter forstyrre hverandre stoffskifte på flere forskjellige måter.

Effekter av alkohol på Drug Metabolism

National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism (NIAAA) lister opp fire måter alkohol kan samhandle med andre legemidler:

1) Et enzym som metaboliserer alkohol kan også metabolisere et annet medikament. Tilstedeværelsen av alkohol i blodet kan redusere metabolismen av det andre stoffet.
2) Kronisk alkoholbruk kan aktivere enzymer som metaboliserer andre rusmidler.
3) Kronisk alkoholbruk kan også aktivere enzymer som slår narkotika inn skadelige stoffer.
4) Alkohol kan øke effekten av andre beroligende medisiner og narkotiske stoffer.

Den fjerde effekten ikke gjelder for metabolismen av andre legemidler. Men de som bruker alkohol bør holde det i bakhodet hvis de tar beroligende midler eller narkotiske smertestillende som morfin.

Betydningen av Redusert Drug Metabolism

Enzymet aldehyd dehydrogenase forbrenner det meste av alkoholen inntas av tilfeldige brukere. Å ha en drink av alkohol kan hindre aldehyd dehydrogenase fra metabolizing andre stoffer. Den reduserte metabolisme av et annet stoff kan forårsake at narkotika å bygge opp i blodet. Buildup kan forårsake bivirkninger og symptomer på overdose. For eksempel, ifølge niaaa og informasjon publisert i apoteker Letter / Forsk Brev (PL / PL), kan en drink av alkohol reduserer metabolismen av trisykliske antidepressiva, øke sine beroligende effekt.

Viktigheten av økt Drug Metabolism

Kronisk bruk av alkohol kan aktivere enzymer som fremskynde metabolismen av enkelte legemidler. Informasjonen i PL / PL bemerker at kronisk drikking kan ha motsatt effekt på metabolismen av trisykliske antidepressiva som sporadisk drikking. Ved å øke forbrenningen av disse stoffene, kan kronisk bruk av alkohol forårsake behovet for høyere doser for å få riktig terapeutisk effekt.

Nyresvikt

Nyrene fjerne overflødig væske, mineraler og avfall fra blodet. Der leveren forbrenner mange legemidler, nyrene fjernes de fleste medikamenter og deres metabolitter fra blodet og sende dem ut av kroppen i urinen. Hvis nyrene begynner å svikte, da det gjør deres evne til å fjerne stoffer og deres metabolitter fra blodet. Disse stoffene kan bygge seg opp i kroppen, sammen med de andre skadelige stoffer nyrene normalt fjernes. Den nyresvikt seg sammen med de stadig høyere nivåer av medikamenter i blodet vil føre til alvorlige symptomer.

Medikamentdosering med nyresvikt

Nyresvikt krever generelt reduserte doser av de fleste medikamenter. Nyresvikt oppstår i grader, fra mild til alvorlig. For de fleste medikamenter, leger justere dosen basert på kliniske mål på nyrefunksjonen. En studie publisert i "American Family Physician" i 2007 gir dosejusteringer for mange legemidler tastet til de mest brukte mål på nyrefunksjonen. Generelt, jo mer alvorlig nyresvikt, desto lavere er dosen av medikamentet.

Hvor raskt kan kroppen forbrenne alkohol?

Hvor raskt kan kroppen forbrenne alkohol?

Den raske svar

Den generelle barroom tommelfingerregel er at en gjennomsnittlig person kan behandle om en øl eller ett skudd av brennevin hver time. Noe mer enn det og alkohol samler i blodet og rus oppstår. Men, selv om det generelt gjelder for alle, flere forskjellige faktorer bidrar til den hastigheten som alkohol metaboliseres i kroppen, fra kjønn og størrelse til genetikk og hyppigheten av drikkevann, noe som gjør enhver hastighet som er litt annerledes. Innholdet i magen og helse og effektiviteten av leveren, hovedorganet i alkohol metabolisering, vil også bestemme frekvensen.

Alkohol i magen

Alle matvarer og drikkevarer som forbrukes begynner å gå inn i blodstrømmen i tynntarmen, så naturligvis en full mage vil redusere frekvensen ved hvilken alkohol når blodet. Selv om dette vil gjøre virkningene av alkohol mer gradvis, øker også den tiden inntil alkohol er effektivt metabolisert. Matvarer med høy fettinnhold, eller kombinasjoner av ulike typer mat, som karbohydrater og protein, øke tiden det tar for alkohol for å la magen og bli absorbert. Og skjønt leveren gjør det meste av arbeidet metaboliserende alkohol, gjør prosessen begynner i magen med et enzym kalt ADH. Kvinner har mindre ADH aktivitet i magen, noe som betyr mer av alkoholen når blodet.

Alkohol og leveren

Når alkohol når blodet det generelt metaboliseres til en rate på 0,015 blod alkohol konsentrasjon (BAC) hver time. Men, fordi BAC er et mål for andelen, vil det ta flere drikker for å gjøre et større individuell nå en gitt alkoholkonsentrasjon i blodet, og mengden av alkohol som blir metabolisert til å opprettholde en hastighet på 0,015 per time vil også være større.
Om lag 10 prosent av alkohol forlater kroppen gjennom pusten, svette og urin. Nesten alle av resten metaboliseres av leveren. Den vanlige drivstoff for leverceller er fettsyrer, men i nærvær av alkohol i leveren vil endre sin diett for å hindre en skadelig oppbygging av alkohol som ville skade på andre celler og organer. Det finnes bevis på at normal alkoholinntak gjør prosessen mer effektiv til et punkt, og skaper en toleranse, men i det lange løp, endrer metabolizing alkohol permanent leverceller og reduserer deres evne til å utføre normale funksjoner samt metabolizing alkohol . Oppbyggingen av ubrukte fettsyrer kan føre til cirrhose, eller fettlever, og til og med leversvikt.

Alkohol Effekter på leveren

Alkohol kan ha dyptgripende virkninger på den menneskelige leveren. To alvorlige sykdommer, hepatitt og skrumplever, er nært knyttet til drukket alkoholholdige drikker. Begge disse forhold kan utvikles når en person drikker tungt eller selv i moderate mengder. Hepatitt er et begrep som beskriver en betennelse i leveren; cirrhose er en arrdannelse av leveren som kan utvikle seg fra hepatitt samt andre årsaker.

Leveren

Leveren er en av de vanskeligste arbeids organer i kroppen, og utfører en rekke funksjoner. Blant de viktigste oppgaver leveren har er behandlingen av næringsstoffer, produksjon av galle til hjelp i fordøyelsen av mat, rensing toksiner slik som medikamenter, alkohol og andre farlige stoffer fra blodet og produserende midler som hjelpemiddel i clotting of blod. Leveren har vist seg å ha evnen til å regenerere seg selv, men virkningene av alkohol etter hvert slites ned leveren, forårsaker skade som i mange tilfeller kan ikke reverseres.

Alkoholisk hepatitt

Prosessen med å bryte ned alkohol i leveren resulterer i inflammasjon. Dette kalles alkoholisk hepatitt, og kommer med symptomer som kvalme og oppkast, feber og tretthet. Som cellene i leveren blir ødelagt, vil den enkelte med denne formen for hepatitt oppleve smerter i magen, munntørrhet, tørste og vektøkning. Andre symptomer inkluderer en gulfarging av øyne og huden kjent som gulsott og tap av appetitt.

Komplikasjoner fra Hepatitt

Hvis en leveren ikke er i stand til å filtrere rester igjen fra gamle røde blodceller som kalles bilirubin, så stoffet vil bygge opp og innskudd i det hvite i øynene og i den enkeltes hud. Dette er det som kalles gulsott og det ender opp med å gi disse områdene en gulaktig farge. Når en lever påvirkes negativt av alkoholisk hepatitt, kan det ha problemer med å fjerne farlige giftstoffer fra kroppen. Når giftstoffer som for eksempel ammoniakk, som danner under fordøyelsesprosesser, ikke kan utrydde av leveren, og hjerneskader kan oppstå. Dette er kjent som hepatisk encefalopati og kan føre til forvirring, personlighetsendringer og i verste tilfeller, koma og død.

Skrumplever

Cirrhose beskriver arrdannelse i leveren, noe som skjer når vevet blir gjentatte ganger skadet. En årsak til skrumplever er å drikke alkohol, med alkoholisk hepatitt hvert å kunne utvikle seg til skrumplever. Som vev i leveren blir arrete, er det mindre friskt vev igjen å utføre arbeidet i leveren. Skrumplever kan endelig føre til leversvikt fordi leveren er i gang i stand til å fungere. Skrumplever viser ofte ingen symptomer før den har blitt avansert. Noen av symptomene som manifesterer seg tretthet, tendensen til å blø og lett får blåmerker, opphopning av væske i mageregionen, og et tap av matlyst. Hevelse i bena kjent som ødem og kvalme kan også forekomme.

Skrumplever Komplikasjoner

Skrumplever kan skade leveren til et punkt der hepatisk encefalopati kan utvikle seg som det gjør i tilfeller av alkoholisk hepatitt. En tilstand i leveren kalles portal hypertensjon kan skje når den store blodåre som leverer blod til organet påvirkes av tilstedeværelsen av arrvev fra cirrhose. Dette kan gjøre det vanskeligere for blodet å strømme gjennom venen. Mindre årer i regionen kan bli bedt om å ta på blodet som ikke kan passere gjennom denne portalen blodåre. Når disse mindre fartøyene kan ikke lenger ta det økte presset, de kan sprekke og føre til alvorlige mengder blødning i leveren. Skrumplever også har vært kjent for å øke risikoen for leverkreft.

Alkohol leverskader Symptomer

Heavy alkoholforbruk har vært kjent for å forårsake en rekke helseproblemer. Ikke bare kan du bli mentalt avhengig av alkohol, kan kroppens organer lider omfattende skader. Kanskje et av de mest utsatte organer til alkoholmisbruk er leveren.

Leverfunksjon

Leveren utfører en rekke kritiske funksjoner for kroppen din. En av de viktigste jobbene det har er rensing av giftstoffer. Leveren behandler blodet og fjerner giftstoffer enten ved direkte nøytralisering (kjent som fase 1) eller ved å produsere kjemikalier som bryter ned giftstoffer (fase 2).

Alkohol Effekter

Alkohol utløser Fase 1 detox, som gjør alkohol til en nøytral kjemisk men produserer frie radikaler. Frie radikaler er skadelige for kroppen, spesielt leveren vev. De kan bare fjernes av antioksidanter. Moderate mengder av alkoholinntak har noen reell effekt på leveren hvis nok anti oksidanter er i systemet. Det behandler alkohol som en gift akkurat som alt annet og fjerner den fra blodet. Imidlertid, hvis for mye alkohol er i blodet, leveren kan ikke kontinuerlig nøytralisere den eller kontrollere de frie radikaler. Alkoholen kan begynne å skade leverceller.

Væskeansamling

Et tegn på mulig alkoholisk leversykdom er samlingen av fluider i tarm hulrom. Dette kalles ascites. Det er forbundet med levercirrhose, som når levervev er erstattet med arrvev. Ekstra væske som normalt vil bli behandlet av leveren begynner å renne over og samle nær tarmen.

Gulsott

Gulsott er gulfarging av hud, spesielt rundt øynene. Det som skjer når gamle, røde blodceller ikke er skikkelig filtrert ut av kroppen. Disse blodceller har et biprodukt kalt bilirubin at leveren normalt brytes ned. Bilirubin er ansvarlig for gulning. Med en feil leveren, vil bilirubin forbli i systemet og ikke passere gjennom galleveiene og inn i tarmen.

Hallusinasjoner

Med avansert leverskade, kan hjernen lider hallusinasjoner grunn av hepatisk encefalopati. Dette skjer når de giftige stoffer i blodet som normalt behandles av leveren gjøre veien inn i hjernen. Skjelvinger og uro kan også være forbundet med disse symptomene.

Symptomer og årsaker til alkoholisme

Alkoholisme er en sykdom hvor en avhengighet til alkohol vanligvis fører til negative situasjoner. En person som lider av alkoholisme må hele tiden drikke, og uten hjelp fra sine kjære eller rehab programmer, vanligvis ikke kan bryte ut av syklusen av drikking og anger.

Denial

Den største symptom på alkoholisme er den lidende ikke tro at han faktisk har et problem eller avhengighet, til tross for frykt for sin kjære. De fleste alkoholikere benekte at de lider av sykdommen.

Drikking Symptomer

Når en person drikker alene og / eller i hemmelighet; ikke er i stand til å moderere mengden alkohol hun bruker; føler seg tvunget til å drikke; skjuler alkohol hjemme eller på jobb; og lider av abstinenssymptomer når edru; hun kan være lider av alkoholisme.

Sosiale Symptomer

Når en person har hukommelsessvikt og / eller tap av bevissthet, mister interessen for hobbyer eller aktiviteter, får irritabel når du går uten alkohol og har problemer med nære relasjoner, disse er noen av advarsel tegn på alkoholisme.

Årsaker

Menn er i flertall kvinner 2 til 1 som alkoholikere. Selv om det er ingen konkrete forskning beviser en genetisk eller biologisk disposisjon for alkoholisme, noen forskere mener det kan være en sammenheng.

Faktorer

Traumer, depresjon, lav selvfølelse, stress og angst er alle miljøfaktorer som kan føre til alkoholisme. Barn med alkoholholdige foreldre er mer sannsynlig å bli alkoholikere selv.

Tegn på Closet Alkoholisme

Tegn på Closet Alkoholisme


Et skap alkoholiker er en som skjuler hans drikking vane ved å gjøre det privat. Selv om skapet alkoholikere ta flotte tiltak for ikke å bli fanget, er det flere kjennetegn som gir dem bort.

Hiding

Et skap alkoholiker kan holde alkohol i usannsynlige steder, for eksempel på badet, garasjen eller under sengen.

Løgn

En streng med inkonsistente løgner kan være tegn på noen som prøver å dekke opp skapet hennes drikking vane. Ofte hun forteller historier ikke samsvarer.

Disappearing

Et skap alkoholiker kan forsvinne i perioder med ingen forklaring. Selv kjære og venner vet ikke hvor de har gått.

Angst

Et skap som drikker kan bli engstelig for tilsynelatende ingen grunn i det hele tatt. Det kan ha vært en stund siden han var i stand til å lure seg unna for en drink, og, som et resultat, kan han vise tegn på angst og irritabilitet.

Lateness

Noen som er et skap alkoholiker kan vise en kronisk mønster for å komme fram til steder, som for eksempel arbeid, sent, og finne unnskyldninger for å dra tidlig.