Digidexo.com

Hjem rettsmidler for bronkitt

Bronkitt er en vanlig medisinsk tilstand forårsaket av betennelse i slimhinne i bronchial passasjene i lungene. Dette resulterer i innsnevring luftveiene som forårsake hoste med tykt slim. Bronkitt kan være forårsaket av enten virus eller bakterieinfeksjoner og vanligvis varer i flere dager. Mennesker som er i god helse og ikke har noen andre underliggende forhold kan behandle bronkitt hjemme uten medisinsk intervensjon.

Hjem rettsmidler for bronkitt

•  Drikk rikelig med væske i løpet av dagen. En vanlig tidsplan for hver to timer vil gi tilstrekkelig væske for å forhindre dehydrering og for å roe en irritert hals. Alternerende varm buljong med kalde drikker vil ikke bare hydrat kroppen, men vil du føle deg full når du ikke er i stand til å spise.

Curl opp med et varmt teppe og lese en god bok eller se på TV. Varmen og resten vil hjelpe kroppen din i healing og gir det en mulighet til å gjenopprette fra stress av sykdom. Gi rolige aktiviteter for barn. Coloring bøker, puslespill og sine favorittfilmer vil holde dem okkupert.

Nap hvis du kan. Hvis hosten er plagsom og hindrer søvn, prop overkroppen og hodet med myke puter å lette hoste og legge til rette lett pusting. Beroligende godteri eller drikke for å holde halsen fuktig er fine, men avstår fra å hoste suppressants. Hoste er nødvendig å kvitte lungene av overflødig slim.

Bruk en luftfukter for å legge fuktighet til luften. Set panner vann i registeret eller andre varmeelementer hvis du ikke har en luftfukter eller vaporizer. Alt du kan gjøre for å øke luftfuktigheten i rommet vil fremskynde utvinning. Ta Tylenol eller aspirin for å lindre smerter i kroppen og smerter og for å redusere feber.

Avstå fra røyking, da dette kan forlenge eller forverre tilstanden. Unngå aerosol spray og maling røyk. Fjern eventuelle potensielle irritanter fra nærområdet. Duftelys, kan potpourri eller luftrensere irritere allerede betente bronkiene.

Oppsøk lege hvis du har feber over 102 grader F, erfaring pipende pust eller kortpustethet eller hvis en kald varer mer enn 12 dager. Dreven slim med spor av blod trenger medisinsk intervensjon.

Hint

  • Bli hjemme og unngå eksponering for kulde og influensa. Din allerede svekket systemet vil være mer utsatt for andre virus.
  • Aldri gi aspirin til barn eller tenåringer som det kan føre til Reyes syndrom, noe som kan føre til koma, hjerneskade eller død.