Digidexo.com

Hvordan bør jeg Sov til å fordøye maten min?

Hvordan bør jeg Sov til å fordøye maten min?


Folk har alltid knyttet nighttime snacks og dårlig søvn erfaringer. Skylden er vanligvis plassert på mat, men det kan være feil. Det virker som søvn posisjon kan ha en innflytelse på hvordan maten er fordøyd. Kanskje kan en enkel endring i måten du legger ned om natten bety en bedre natts søvn. Men den posisjonen du velger avhenger av andre forhold, blant annet en historie med snorking eller ryggproblemer.

Hvordan bør jeg Sov til å fordøye maten min?

•  Ligg på magen, med hendene på eller over hodet. Denne posisjonen gjør at maten å passere videre gjennom til tarmene uhemmet for videre fordøyelse. Det er også den beste måten å bli kvitt ubehaget av gass. Utsatt posisjon sove åpner også luftveiene for å redusere snorking.

Hindre en reflux episode ved å heve hodet mens i liggende stilling. Dette gir deg litt hjelp fra tyngdekraften til å holde magen syrer der de hører hjemme.

Eliminer gass ubehag ved å sove i liggende stilling med bare nok pute støtte for hodet. Posisjonen gjør at overflødig gass å passere videre gjennom fordøyelsessystemet, lindrende du av smertefulle kramper og oppblåsthet.

sove på venstre side, hvis du er en fosterstilling sovende. Det gir bedre sirkulasjon og ikke hindrer fordøyelsen. Å sove på ryggen i en opphøyet posisjon kan også hjelpe lindre symptomene på refluks.

Sleep på ryggen med akkurat nok pute støtte for komfort, hvis du har en historie med rygg problemer. Denne posisjonen gir god fordøyelse og også holder ryggraden i best posisjon til å lindre smerte. Ulempen er at du sover på ryggen kan øke snorking og apné symptomer.