Digidexo.com

akupunkturpunkter fot

Hvordan finne akupunkturpunkter

Hvordan finne akupunkturpunkter


Over 3000 år siden kineserne oppdaget at kroppen har en utrolig evne til å helbrede seg selv. Østlige medisin hevder at kroppen vår er bygd opp av energi, og akupunkturpunkter er vannledningen til at energi og gjenopprette harmoni i sinn og kropp. Akupunktur er når en profesjonell inserts veldig fine, steriliserte nåler i bestemte punkter på kroppen din for å hjelpe kroppen reparere seg selv. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

•  Kjenn fjorten forskjellige meridianer at kroppen din er delt inn i. Qi (uttales chi) bærer energi gjennom disse regionene. Når kroppen er syk, er det antatt at qi er blokkert, som krever bruk av akupunkturpunkter for å bidra til energiflyten på nytt.

Trace nyrene meridian veien om kroppen. Den begynner på midten av nedre nakke, løper midsection ned på innsiden av venstre ben, og ender på bunnen av sålen av venstre fot. Store akupunkturpunkter omfatter rett under brystet, på navlen, innsiden av kneet, langs ankelen og på ballen av foten.

Finn ulike akupunkturpunkter for magen inkludert fire på hodet. Den ene er på venstre kragebeinet, venstre bryst, til venstre for navlen og foran på venstre hofte. To er på midten av oversiden av leggen og to er på toppen av føttene, en rett over det første leddet i den andre tå og den andre direkte på den andre tå.

Bruk hånden til å finne potensielle områder og punkter i hele kroppen for akupunktur arbeid. Fingrene er som en hest, hvor den midterste finger linker til hode, nakke og rygg, andre og fjerde fingrene er armene inkludert hender, håndledd og skuldre. Tommel og lillefinger er ben inkludert hofter og ankler.

Tips og advarsler

 • Prøv å se på tungen for å se om du har noen uvanlige flekker eller endringer i farge. 23 forskjellige områder på tungen tilsvarer forskjellige organer. Rapportere eventuelle forskjeller, misfarging eller ømme flekker til en utdannet akupunktør for en fullstendig diagnose.
 • Akupunktur bør bare gjøres av en profesjonell. Før du velger en akupunktør, må nøye undersøkelser gjøres for å sikre at de er kunnskapsrike og som alle medisinske fasiliteter, er rene og brukte sterilisert utstyr.

Hvordan takle fot og ben Cramps

Hvordan takle fot og ben Cramps


Hvis du har alvorlige fot eller leggkramper og forekommer de ofte bør du oppsøke lege - kanskje du har rastløse ben syndrom. Hvis du har sporadisk ben eller fot kramper, det finnes måter å takle dem, og følgende vil fortelle deg hvordan.

Hvordan takle fot og ben Cramps

•  Drikk rikelig med vann. Dehydrering er en viktig årsak til benet og foten kramper. Derfor er det viktig å drikke rikelig med vann hele dagen siden benet og foten kramper vanligvis oppstår om natten.

Unngå fot og leggkramper ved å trene. Regelmessig trening kan hjelpe deg å takle fot og leggkramper. Mange synes det lov å sykle rett før sengetid hjelper dem å unngå foten og leggkramper i løpet av natten.

Hold sengen dekker løs. Tight seng dekker kan begrense bevegelse av bena og dermed forårsaker benet og foten kramper.

Kontakt lege hvis beinet eller foten kramper er for alvorlig for deg å takle. Det er resepter som kan hjelpe med foten eller leggkramper spesielt hvis du har rastløse bein-syndrom. Bare en lege kan fortelle deg sikkert hvis leggkramper er rastløse ben syndrom eller ikke, så sjekk med din og se om du er en kandidat for Requip eller en av de andre medisiner for rastløse ben syndrom.

Ta vitaminer som kalsium og kalium. Mangelen av visse kjemikalier i kroppen kan føre til benet eller foten kramper. Legen din kan gjøre blod arbeid for å finne ut om systemet mangler disse elementene, og hvis du skal begynne en vitamin regime på en jevnlig basis for å erstatte kjemikalier systemet har tapt - dette kan være svaret på å takle disse foten og leggkramper .

Hvordan bli kvitt fot sopp

Hvordan bli kvitt fot sopp


Fotsopp er en soppinfeksjon av hud av foten. Flere forskjellige sopp, kalt dermatofytter, kan føre til denne tilstanden. Det oppstår vanligvis mellom tærne. Det kan spre seg til andre deler av kroppen. Fotsopp rammer flere menn enn kvinner. Dessverre er det svært vanlig. Her er hvordan du kan bli kvitt fot sopp!

Hvordan bli kvitt fot sopp

•  Spray bad og dusj med desinfeksjonsmiddel. Sprøyting din bad og dusj gulvet etter dusjing vil hjelpe drepe sopp. Det holder sikkert det sprer seg!

Endre din ark. Endre ark ukentlig, og vaske dem i varmt vann for å drepe soppen.

Vask og tørk føttene. Vask føttene med såpe og varmt vann. Tørke godt etter vask. Dekk med rene, tørre sokker.

Hold føttene kjølig og tørt. Prøv å unngå fotsvette ved iført åpen tå sko eller sokker uten sko når du er hjemme.

Bruk over disk medisiner. Spray og kremer er laget bare for fotsopp. Behandling kan ta lang tid og må fortsettes i mer enn en måned etter den første infeksjonen.

Prøv trollhassel. Mange hevder at det kan kurere fotsopp i så lite som tre dager.

Pee i dusjen. De sterile egenskaper av urin sies å hjelpe til herding fotsopp.

Hint

 • Slitasje dusj sko når du dusjer på et offentlig sted.
 • Ikke del sko, sokker eller håndklær med andre mennesker.

Hvordan behandle hånd-fot-munn sykdom

Hånd-fot-munn sykdom har også blitt kalt hov-og klovsyke. Det er en virusinfeksjon som er svært smittsom blant barn. Den typiske Inkubasjonstiden er 3-7 dager før avslapnings begynne å vises. Munnen er vanligvis det første stedet blemmer begynner å dukke opp, og da hender og føtter. Siden hånd-fot-munn sykdom er en virusinfeksjon, kan du ikke behandle det. Det finnes måter å behandle symptomene, men.

Hvordan behandle hånd-fot-munn sykdom

•  Ta barnets temperatur. Hvis barnet ditt har feber du vil ønske å administrere Advil eller Tylenol å bringe feberen ned. Følg instruksjonene på flasken for å vite hvor mye medisin for å dispensere til barnet ditt. Advil synes å arbeide raskere og mer effektivt enn Tylenol så det kan være lurt å prøve det først.

gi barnet væske. Hvis barnet ditt har munnsår, skal du ønsker å oppmuntre dem til å drikke. Brus og juice vil bare irritere halsen så hold deg til vann og melkeprodukter. Væsker er viktig for å holde kroppen så sunt som mulig, slik at det kan naturligvis bekjempe infeksjonen.

Har barnet ditt gurgle. Legens anbefaler den gammeldagse saltvann rette. Salt er utmerket til å drepe bakterier og kan øke tiden det tar for sårene å forbedre. Legen kan også foreskrive et produkt som kalles magi munnvann. Det har ingen helbredende egenskaper, men det er en lammende løsning; utgangspunktet det er foreskrevet for å hjelpe med smerte. Barnet ditt kan gjøre begge deler.

Hold barnets hender og føtter rene til enhver tid. Du kan selv ønsker å bruke noen aloe, som er en naturlig healer. Hvis du har en aloe anlegget, er som best, men de gjør noen aloe gel selges i helsekostbutikker.

Hold barnet hjemme og så behagelig som mulig. Når symptomene vises de kan ta 5 til 7 dager å lege. Barnet ditt er smittsomt og bør holdes hjem borte fra andre mennesker.

Hint

 • Bruk Advil og Tylenol for smerte samt feber. Når smertestillende begynner å jobbe du bør prøve å få barnet til å spise noe. Det er da det vil være den minst smertefullt å spise.
 • Ikke bruk aspirin til barn under en alder av 12. Stick til Advil eller Tylenol.

Hvordan naturligvis behandle fot sopp

En fot sopp er en infeksjon som påvirker huden og neglene på føttene, og det er svært smittsom. Du kan plukke den opp når du er i områder hvor det er mye fuktighet eller fuktighet, for eksempel svømmebasseng, offentlige treningssentre, boblebad og dusjer som er delt med andre. Huden på foten blir smertefullt, svie, hovne, kløende og blødning eller blemmer kan bryte ut. Tåneglene kan bli tykkere, slå gulaktig og har en ubehagelig lukt. Mens det er over-the-counter medisiner som tilbyr hjelp, er det også naturlig rettsmidler som behandler fot sopp.

Hvordan naturligvis behandle fot sopp

•  Spis levende kultur yoghurt, som er et kosttilskudd kilde til Lactobacillus acidophilus, en "gode bakterier" som lever i tarmen. Levende kulturer er de organismer som bidrar til å forvandle pasteurisert melk i yoghurt, gjennom gjæringsprosessen. Den Lactobacillus acidophilus i yoghurt bidrar til å bekjempe overvekst av gjær forårsaket av Candida albicans sopp. Symptomer manifest som fot sopp, gjær infeksjoner, mental fogginess, kronisk tretthet og andre symptoms.Candida albicans blomstrer i miljøer der det er mye fuktighet, for eksempel bassengområder og dusj etasjer, noe som gjør føttene sårbare for fot sopp. Unngå bakevarer gjør med bakegjær, som de vil bidra til blomstrende candida, noe som kan forverre tilstanden din. Du bør spise en kopp yoghurt daglig. Kontroller etiketten for å forsikre deg om at produktet du får er "live aktive kulturer."

DAB på tea tree olje. Det kommer fra den australske tea tree, kjent for å ha en sterk aroma og tykke, klissete blader som tilbyr medisinske egenskaper når den er gjort om til en "te", etter koking bladene. Tea tree olje har vært brukt i århundrer av aboriginerne for helbredende formål. Siden det er en potent soppdreper og antiseptisk, bør du bruke den til å klare opp din fot sopp, gjelder det med full styrke to ganger om dagen, til du ser forbedring. Kontroller at produktet du bruker er 100% tea tree olje, for å sikre at du bruker den høyeste potens. Bruk den eksternt bare.

Suge føttene i varmt vann og økologisk eple cider eddik i ca 15 minutter daglig. Vær sikker på at du tørke føttene godt, for å hindre fukt fra klamrer seg til føttene.

nippe litt pau d'arco te. Pau d'arco, også kalt Lapacho, kommer fra den indre bark av en brasiliansk treet kjent som Tabebula avellanedae. Det hjelper å bekjempe virus, bakterier og soppinfeksjoner. Du kan få dette i form av teposer. Drikk tre kopper hver dag, søtet med honning. I enkelte individer kan pau d'arco forårsake svimmelhet, kvalme, oppkast eller diaré. Hvis du er på antikoagulantia eller blodfortynnende medisiner, pau d'arco kan øke deres effekt og føre til indre blødninger.

Suge føttene i Epsom salter for en halv time daglig for å bidra til å rydde opp problemet. Sett på et par rene bomullssokker når du er klar for sengen og sette hakket, rå hvitløk i dem først. Hvitløk er en naturlig antibiotika og arbeider for å bidra til å rydde opp soppinfeksjoner.

Hint

 • Vær forsiktig med å spre din fot sopp til andre.
 • Sjekk først med legen din før du bruker en alternativ løsning hvis du er gravid eller
 • tar noen reseptbelagte medisiner, eller hvis du har noen alvorlige kroniske sykdommer eller andre
 • alvorlig sykdom.

Hva er en hånd, fot og munn Rash?

Hånd-fot-munn sykdom er en virusinfeksjon som er ofte funnet i babyer og små barn, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. En av de mest vanlige symptomer på infeksjonen er hudutslett.

Risikofaktorer

Barn som går til barnehager eller er under 10 år er mest utsatt for å utvikle en hånd-fot-munn sykdom utslett, ifølge Mayo Clinic. Virus som forårsaker hånd-fot-munn sykdom kan spres gjennom nese og hals-utslipp, spytt og avføring, ifølge US National Library of Medicine og National Institutes of Health.

Onset

Personer med hånd-fot-munn sykdom utvikler ofte et kløende utslett mellom tre og sju dager etter å ha blitt smittet, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Organisasjonen sier også at utslettet består ofte flate eller hevet røde nupper, som ofte vises på folks håndflatene, såler, flanke eller kjønnsorganene.

Relaterte symptomer

Mennesker med en hånd-fot-munn utslett ofte får utslett én til to dager etter å ha utviklet andre symptomer, som sykdomsfølelse, sår hals, feber eller munnsår, ifølge Mayo Clinic.

Diagnose

Vanligvis leger kan diagnostisere hånd-fot-munn sykdom basert på pasientenes symptomer, spesielt deres hud utslett og sår, ifølge en artikkel av barnelege Jay Mersch på MedicineNetcom.

Behandling

En hud utslett og andre symptomer på infeksjonen vanligvis gå bort i fem til syv dager, ifølge US National Library of Medicine og National Institutes of Health. Over-the-counter kan brukes smertestillende midler for å redusere symptomene på infeksjonen, ifølge Mayo Clinic.

Hjem rettsmidler for en hoven fot

Ødem er den tekniske betegnelsen på en hoven fot. Tilstanden oppstår når fluider blir fanget i vevet. Ben og føtter er vanlige steder for hevelse oppstår. Ødem er vanligvis bare et symptom på en annen tilstand, og det kan effektivt behandles med hjem rettsmidler. Få en sjekk for å finne årsaken til hevelsen før du prøver noen hjemme behandlinger.

Diet

Hypertensjon og høyt inntak av salt kan være årsaken til hovne føtter. Følge en lav natrium diett for å bidra til å redusere hevelse i føttene. Hypertensjon eller høyt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt og hjerneslag. Hovne føtter kan være en indikator på denne tilstanden.
Unngå å legge bordsalt til måltider og sjekke ingrediens etiketter på bearbeidet mat som du forbruker. Normal inntak av natrium bør være i 1500-2400 mg område. På en lav natrium diett, kan du bare konsumere 1200 mg natrium for å redusere nivåene i kroppen.
Ta hensyn til natrium i bearbeidet mat. Den brukes som konserveringsmiddel i mange av disse matvarer, og dette kan signifikant øke natriumnivåer.

Fysisk aktivitet

Øke din fysiske aktivitet kan også lindre hevelse i foten. Det er bare å vandre hver dag er tilstrekkelig til å forbedre muskelfunksjonen i det berørte området, noe som vil fjerne væsken fra vevet. En 30-minutters spasertur minst fem ganger i uken er et sunt nivå av øvelsen. Med svellede fot, kan det være vanskelig å nå den 30-minutters mål. Gå så mye som mulig i begynnelsen, og jobbe deg opp til 30 minutter. Begynn med bare noen få minutter hver dag hvis det er alt du kan håndtere.
Prøv å unngå å stå på føttene på ett sted i lange perioder. Dette tvinger de fluider inn i føttene, og bidrar til svelling. Sett dine hovne føtter opp så mye som mulig. Høyde bidrar til å tvinge fluid ut av det påvirkede vev.
Massere foten for å tvinge væske ut. Dine massasje slag bør bevege seg mot hjertet. Bruk fast trykk for å fjerne hevelse.

Støtte Klær og sko

Legen kan anbefale at du bruker kompresjonsstrømper for å holde press på lemmer som ofte hovne. Strømpene bidra til å holde fluidet samler seg i foten.
Ikke ha tettsittende sko. Dette kan felle væsker i føttene forårsaker dem til å hovne opp. Når jeg prøver på sko, sørg for at de er komfortable og ikke for stram. Senere på ettermiddagen er den beste tiden å prøve på nye sko.

Hvor mye bør jeg veie 5 fot 6 inches høy?

Typisk Gjennomsnittlig Vekt

På 5 fot 6 inches høy en voksen kvinne bør veie ca 140 pounds og en voksen mann bør veie ca 148 pounds, ifølge Disabled Verden funksjonshemming og helse nyhetsnettsted. Denne vekten er basert på kroppsmasseindeks, en formel som brukes til å avgjøre om og enkelte er undervektig, sunn eller overvektig.

Påvirkningsfaktorer

Faktorer som alder, etnisk, muskelmasse og rammestørrelse kan påvirke en persons vekt, i henhold til faqs.org. En person som er 5 fot 6 inches tall med en stor ramme og en høy grad av muskel vil veie mer enn en person i samme høyde med en liten ramme og mindre muskel.

Bottom Line

En vekt på 140 pounds gir en 5 fot 6 tommer kvinne en BMI på 22,6, mens en vekt av 148 pounds setter en mann på en BMI på 23,9, ifølge Mayo Clinic. Selv om 140 pounds for en kvinne eller 148 pounds for en mann regnes som den gjennomsnittlige sunn vekt basert på BMI, varierer riktig vekt for en person basert på vedkommendes fysiske egenskaper.

Akupunkturpunkter for å slutte å røyke

De mest brukte akupunkturpunkter for røykere er plassert på øret, håndledd og nedre tommel områder. Disse poengene brukes til å adressere cravings, appetitt, nervøsitet og for å øke en røyker viljestyrke. Røykere er interessert i å bruke akupunkturpunkter for å slutte å røyke bør bruke denne metoden i tillegg til andre hjelpemidler som nikotinplaster eller tyggegummi, støttegrupper eller meditasjon for å øke sjansene for å slutte.

Teorier / Spekulasjoner

Teorien om akupunktur er avhengig av troen på at enkelte punkter på kroppen når stimulert, vil øke energiflyten, redusere smerte og bedre helse. Akupunktur for å slutte å røyke fokuserer på punkter på kroppen antas å bidra til å redusere symptomer assosiert med nikotin avhengighet og tilbaketrekning.

Poeng på øret

Shen menn punktet, også kjent som den himmelske porten, er plassert på den øvre delen av det ytre øret og det er et felles punkt som brukes til behandling av avhengighet.

Nyre-punkt på midten av indre område av det ytre øret, og den brukes til å styrke viljestyrke til å hjelpe røykere å slutte.

Hoved nullpunkt er plassert på midten av spiralen på det ytre øre, og det brukes til å fremme indre balanse.

Øret sult punktet ligger midt på midten av den ytterste kanten av øret, og det brukes til å redusere mat og sigarett cravings forbundet med nikotin tilbaketrekning.

Tim Mee Wrist Point

Den Tim Mee-punkt på håndleddet nær bunnen av tommelen. Dette anses å være en av de viktigste akupunkturpunkter for røykere. Det antas at dette punktet i bestemte adresser nikotinavhengighet og letter symptomene forbundet med nikotin tilbaketrekning.

Peke på Calm nervøs energi

LI 4 punkt, også kjent som Hegu, blir brukt til å roe røyker nervøsitet og for å regulere blodstrømmen og hjelpe sirkulere energi blokkert på bestemte punkter på kroppen. Dette punktet er plassert på innsiden av bunnen av tommelen.

Varighet av behandlingen

Anbefalt behandlingstider for akupunktur for å slutte å røyke er to til tre ganger i uken i 30 minutter. Men noen utøvere anbefaler lengre tider for Tim Mee punkt på opp til noen få timer, så lenge som det er komfortabelt for pasienten. Behandlinger bør utføres før røykerne ikke lenger oppleve nikotin suget som de ikke kan kontrollere.

Hvordan behandle fotsår Fra Diabetes

Fot og leggsår er en vanlig bekymring blant de som lider av avansert diabetes. På grunn av måten diabetes reduserer sensasjon og sirkulasjon i føttene, kan sår gå ubemerket hen, og kan være en konstant trussel mot generelle helse. Siden ubehandlede sår kan lede til blodforgiftning og kanskje amputasjon, er det viktig at den skal behandle foten magesår forårsaket av virkningene av diabetes.

Hvordan behandle fotsår Fra Diabetes

•  Vask føttene i varmt vann og mild såpe. Siden foten kommer i kontakt med alle slags farlige bakterier på en daglig basis, er det viktig at du holde området så rent som mulig.

Snakk med legen din om hva slags fotsår som kan være under oppseiling. Neurotrofisk sår er svært vanlig i diabetespasienter, men arterielle og venøse sår er også mulig. Hvert slag kan kreve forskjellige eller til og med drastiske metoder for å behandle sår dersom såret blir infisert.

Ta antibiotika piller foreskrevet av legen din. Sørg for å lese instruksjonene nøye og ta alle pillene selv om sår leges før du har fullført diett.

•  Vurder en platehemmende eller anti-clotting medisiner. Legen din vil mest sannsynlig ønsker å foreskrive deg en av disse medikamentene for å unngå blodpropp i foten og leggen.

Påfør kompresjon ved iført komprimering plagg eller bandasjer. Støttestrømper, wraps eller ess bandasjer vil alle hjelpe legge press på foten og massere området, som fremmer god sirkulasjon. God sirkulasjon vil bidra til å bringe næringsstoffer til området og avfallsstoffer vekk, hjelper det å gro skikkelig.

Kle fotsår i henhold til legens instruksjoner. Disse metodene kan inkludere antimikrobielle, kompositt, vått-til-vått, syntetisk hud, hydrogel, hydrokolloid eller allginate bandasjeringen, og kan også innbefatte anvendelsen av debridering midler. Uansett er involvert, bør dressing alltid holdes rent og riktig brukt.

Bruk noen protetikk for å hjelpe deg å opprettholde normal funksjon siden inaktivitet kan gjøre en fotsår verre.

Bruk antibiotika kremer, aloe vera, tea tree olje eller andre lokale behandlingsalternativer anbefalt av legen din for å behandle magesår. Hold øye med området de første gangene du søke behandling for å sikre at det ikke irritere huden.

Monitor området for tegn på infeksjon. Hvit, gul, grønn eller svart områdene er definitivt grunn til alarm og bør behandles av legen din umiddelbart.

Vurder å bruke spesielle ortopediske sko for å bidra til å avlaste presset av den ekstremt utsatte steder på føttene.

Hint

 • Dehydrering og underernæring svekker kroppens evne til å helbrede, så vær sikker på at du drikker mye vann og spise et sunt kosthold.

Slik unngår du at fotsår

Når du har diabetes, er du utsatt for å utvikle fotsår. Dette er på grunn av nevrologiske og vaskulære komplikasjoner i kroppen forårsaket av diabetes. Fotsår vanligvis vises på trykkpunkter i bunnen av føttene. Hvis du er utsatt for fotsår, vil du ønsker å bruke teknikker for å hindre dem.

Slik unngår du at fotsår

•  Arbeid med legen din for å administrere diabetes. Du må kanskje foreta justeringer i din insulin for å kunne forebygge fotsår.

Kutt ned på mengden salt i maten. Hvis du kunne styre saltinntaket og blodtrykk, vil du se en nedgang i antall fotsår du utvikle seg over tid.

Trening for å bedre blodsirkulasjonen. Dårlig sirkulasjon kan ofte føre til en person å få fotsår. Spør legen din for trening anbefalinger og begynne å gå minst en halv time om dagen. For å hjelpe med sirkulasjon, kan du også ønsker å heve bena om natten.

Sjekk din vekt. Overvektige personer sette seg på en økt risiko for fotsår. Start en sunn lav-fett diett for å miste vekt og hindre ytterligere forekomster av fotsår.

slutte å røyke. Røykere har en høyere risiko for å utvikle fotsår enn ikke-røykere.

Hint

 • Hvis du har en tendens til å stå i samme posisjon for det meste av arbeidsdagen, kan du prøve å variere din holdning til også å hindre fotsår.
 • Når du har et fotsår, spør en lege om behandlingsalternativer. Du kan trenge antibiotika, aktuelle salver og bandasje for å kurere problemet.

Antibiotika behandlinger for fotsår

Når du lider av en fotsår, er det mest sannsynlig en av to vanlige varianter. Den første er ansett som en arteriell sår som utvikler ut av en blokkering langs en arterie i foten. Den andre er en neurotrofisk sår som dannes på noen trykkpunkt på den eneste av foten på grunn av en komplikasjon av diabetes. Uavhengig av årsak, disse sår er utsatt for infeksjon, ofte gjør en antibiotikabehandling en nødvendig del av healing.

Antibiotika Behandlinger

Siden noen form for pause i huden er utsatt for bakterier, kan det være nødvendig å innlemme antibiotika i din omsorg diett for diabetessår. Men disse antibiotika er ikke den eneste løpet av behandling for denne tilstanden; selv om de fleste tilfeller av infiserte fotsår vil inkludere et kurs av antibiotika, vil du også trenger for å integrere andre behandlinger i din daglige rutine.

Hvis en fotsår har blitt infisert, vil du mest sannsynlig bli foreskrevet en muntlig antibiotika, for eksempel dikloksacillin, amoxicillin og clavulanate, nafcillin eller ampicillin og sulbactam, basert på den type bakterier plager sår. En kultur er tatt fra såret for å finne ut hva slags medisiner vil rydde opp infeksjonen. Medikamenter av denne type ikke bare dreper det fremmede patogen, men også hindre vekst av bakterier.

Medhjelper antibiotika behandlinger

Mens du tar den daglige antibiotika, vil du også trenger å ansette det som kalles "adjunkt antibiotika terapi." Av alle disse medhjelper behandlinger, holde området rent og fri for rusk er trolig den viktigste, så vaske sår (samt omkringliggende hud) i varmt såpevann. Kontroller at såpe du bruker er skånsom. Såper formulert for spedbarn er trolig den beste, men legen din kan ha en annen anbefaling, så bruk hva merket han antyder. Daglig vasking sikrer at eventuell død hud blir fjernet, vil ikke infeksjonen har en sjanse til å forverre og antibiotikumet er effektivt i å befri systemet for bakteriene. Når foten er ren, grundig klapp området tørt.

Etter at området er helt tørr, vikle foten i en antimikrobiell dressing. Antimikrobielle dressinger ikke bare lenger beskytte foten mot bakterier, men de kan faktisk ta livet av bakterier som har infisert sår også. Mange av disse dressinger inneholder antibiotika i materialet selv, og gjør det en viktig del av din antibiotikabehandling. Dressing bør endres hver dag, så snakk med legen din om å få noen antimikrobielle gasbind å kle såret.

Derfra bare skli på en kompresjonsstrømpe for å sikre riktig sirkulasjon med foten til hjelp i healing og utvinning.

Hvordan få mine fotsåler Soft

Hvordan få mine fotsåler Soft


Noen ganger fotsålene få grov og ujevn, spesielt hvis du tilbringer mye tid barbeint eller hvis jobben din har du jobber på føttene. Hælene kan være spesielt grov og muligens callused. Oppmykning fotsålene er mulig; det bare tar litt forberedelser og en liten mengde av albue fett hvis det er hard hud til Slough bort.

Bruksanvisning

•  Fyll en fot badekar med varmt vann og blanding i ca fem dråper lavendel essensielle olje. Lavendel olje vil bidra til å myke opp føttene og gjøre dem lukter godt. Sug føttene i badekaret i 10 til 15 minutter, så klapp tørr med et lite håndkle.

Gni en pimpstein langs bunnen av føttene til slough bort hard hud. Hard hud vanligvis vises på front pads av sålene og på hælene; noen ganger er de selv langs utsiden av den side av sålen. En pimpstein fjerner skånsomt død hud og kan mildne den eneste der calluses gang ruet det.

Skyll av de døde, hard hud som ble sloughed bort med pimpstein og massere litt kakaosmør body lotion inn i fotsålene. Kremer som inneholder kakaosmør kan være ekstra oppmykning, så de er et godt valg for mykere såler.

Sett på et par hvite sokker. Dette vil varme føttene og lotion, noe som åpner for bedre absorpsjon inn i huden, noe som fører til mye mykere såler.

Hvordan bli kvitt av fotsår

En fotsår er et sår som vises på foten og ikke lukke opp på egen hånd. Fotsår er en vanlig komplikasjon av diabetes; American Academy of Family Physicians opplyser at fotsår er en av de viktigste årsakene til fots amputasjoner blant diabetikere. Fotsår krever spesialisert medisinsk behandling for å unngå komplikasjoner som kan føre til tap av foten din.

Bruksanvisning

•  Hold av foten så mye som mulig. The American Academy of Family Physicians antyder høyde, ved hjelp av krykker eller rullestol, eller en total kontakt cast å redusere mengden av press på såret.

Hold såret rent og fuktig. Legen din kan foreslå spesielle bandasjer og aktuelle medikamenter som Regranex for deg å bruke på sår som gir fuktighet i et sterilt miljø.

Ta antibiotika medisiner under veiledning av legen din om han er bekymret for smitte. Antibiotika kan både behandle og forebygge smitte fra bakterier som kan komme inn en åpen fotsår.

gjennomgå et kirurgisk prosedyre som kalles debridement. Debridement er en renseprosess hvor dødt vev er fjernet fra foten for å stimulere heling.

Hvordan Sett Vicks VapoRub på fotsålene

Vicks VapoRub er en salve som kan redusere irritasjon på huden din, så vel som i musklene. Riktig bruk kan gi deg størst grad av komfort, selv om du lider av betennelse eller muskelspenninger. Hvis du opplever moderate til sterke smerter i føttene, bruke Vicks VapoRub kan gi lindring til du kan ta kontakt med en medisinsk faglig.

Bruksanvisning

•  Vask føttene med såpe og varmt vann. Sørg for at føttene er så rene som mulig før du legger noe på dem for å sørge for at salve vil ha en maksimal effekt.

Tørk føttene grundig. Våte føtter er mye mer sannsynlig å utvikle bakterielle infeksjoner enn tørre føtter.

Påfør en liten skvett av Vicks VapoRub direkte til fotsålene. Det er bedre å starte med en liten mengde og tilsett mer fordi mange undervurderer styrken av salve.

Masser Vicks VapoRub på føttene med tuppen av fingeren i en liten sirkulær bevegelse. Dette hjelper salve trenge gjennom porene, noe som er spesielt viktig i tilfeller av muskel eller ligament smerter.

Vent fem minutter etter den første søknaden. Effektene av Vicks VapoRub kan noen ganger ta litt tid før du kan føle den fulle effekten. Denne gangen lapse vil holde deg fra å bruke for mye salve.

Air tørke føttene i minst 10 minutter for å holde Vicks VapoRub fra å følge dine sokker eller strømper.

Hold ut av føttene så mye som mulig for å lindre belastningen i foten området. Mens Vicks VapoRub kan gjøre det synes at smerten har gått bort, er skaden eller irritasjon fortsatt aktiv, og den beste måten å komme over det er med hvile.

8. Påfør salven når effekten av slitasje, gjenta rengjøring og tørking prosessen hver gang et program er nødvendig.

Hva er behandlingen for Drop fots om natten?

Dropp-fot, eller foten dråpe, er diagnostisert fra en rekke forskjellige årsaker, blant annet i foten, sykdommer så som diabetes, muskulære eller hjernesykdommer, eller farmasøytiske bivirkninger. Slippe foten gjør at foten til å svekke, bli slapp og falle bort fra kroppen. Derfor ikke foran på foten ikke løfte, og foten drar. For å kurere denne tilstanden, dagtid og nattestid behandlinger.

Behandling

Avhengig av årsaken til fallet foten, behandling inkluderer vanligvis en kombinasjon av orthotics og mosjon. Hvis denne behandlingen mislykkes, er kirurgi nødvendig.

Nightime Devices

Natte enheter holde foten på plass mens du sover, bidrar til å redusere smerte. Mens natta enheter holde ankelen i en naturlig stilling, de også forlenge og strekke sener, slik at det myke vevet til hælen.

Materialer

Natt bukseseler kommer i alle forskjellige materialer, vanligvis lettere og mer komfortable enn dagtid bukseseler. Disse inkluderer støpte plast, elastiske materialer og myke skumbiter.

Advarsel

Natt tannregulering kan føre til hudproblemer, spesielt hvis dine fotsvette eller materialet gnir mot huden. Myke stykker, for eksempel skum, har en tendens til å forårsake færre

Råd

Fordi årsakene til fallet foten er så ulike, bør du sjekke med legen din for å se hva den beste behandling for deg. Mange nettsteder har nattlige tannregulering tilgjengelig, hvis det er det legen foreskriver.

Fotsår Informasjon

Fotsår Informasjon


En fotsår er en misfarget, smertefull åpent sår på undersiden eller på siden av foten eller på eller rundt tærne som er utsatt for smitte, og i mer avanserte stadier kan forårsake vev død. Ifølge EverydayHealth.com, personer med diabetes opplever fotsår oftere fordi de har dårlig sirkulasjon i føttene, noe som gjør det vanskelig å føle en sår utvikling.

Typer

Ifølge Cleveland Clinic, iskemiske sår og neurotrofiske sår er de vanligste typene fotsår. Arterielle sår påvirke hæler og tær, mens neurotrofiske sår påvirker trykkpunkter på undersiden av føttene.

Symptomer

En fotsår ser ut som et åpent sår eller en rød krater, noen ganger omgitt av en ramme av tykk, hard hud. Den åpne sår kan gi pus, lukte stygg eller se rød eller misfarget.

Time Frame

Fotsår gro i tre til seks uker med medisinsk tilsyn og behandling. Deep sårdannelse, eller sår som eksponerer muskler, sener eller bein under huden, kan ta 12 til 20 uker å helbrede.

Årsak

Nerveskader i føttene eller nedre deler av bena, sirkulasjonsproblemer, kan unormalt i bein eller muskel struktur i føttene, åreforkalkning og Raynauds fenomen øke risikoen for fotsår.

Behandling

Behandling for fotsår inkluderer behandling den åpne sår med kompresjonsstrømper eller wraps, iført orthotics for å gjøre det lettere å gå, og holde såret rent og tørt. Antibiotika er også brukt til å behandle infeksjoner.

Komplikasjoner

En ubehandlet fotsår kan forårsake alvorlige infeksjoner, inkludert cellulitt og osteomyelitt. Det kan også føre gangren, en tilstand hvor vev rundt infeksjonen dør.

Hva er en Spur på en fot eller Heel?

Hva er en Spur på en fot eller Heel?


En anspore på en fot eller hæl utvikler seg som en unormal vekst på beinet på grunn av kalkavleiringer.

Heel Spurs

I foten, de vanligste spurs er hælspore. De kalkavleiringer som forårsaker hæl spurs utvikle seg når plantarfascien trekker bort fra hælbeinet. Den plantar fascia er tykt, forholdsvis lite fleksible, bindevev på bunnen av foten.

Mer om Heel Spurs

Heel spurs oppstå når plantarfascien er stresset utover sin evne til å strekke. Medvirkende faktorer til hæl spurs inkluderer flate føtter, høy stiv bue, dårlig sko støtte, kjører på tærne eller på mykt underlag, alder, plutselig vektøkning, eller plutselig økning i aktiviteten.

Andre Foot Spurs

Spurs på andre bein i foten kan være forårsaket av leddgikt eller traumer, eller når festepunktet av et ligament eller sene til et bein blir forkalket. Dette kan skje på undersiden av foten eller rundt akillessenen. (Resource 3)

Behandling

Behandling for smertefulle spurs kan inkludere hvile, is, medisiner, fysioterapi, hæl pads, støttende sko eller orthotics eller taping. (Referanse 2)

Betraktninger

Alle vektbærende idretter kan forverre spurs i foten, så det er viktig retur til sportsaktiviteter sakte eller erstatning ikke-vektbærende aktiviteter.

Hva er behandlingen for fotsår?

Oppstår fotsår i form av en dyp sår eller pause i huden din. Enten du er en diabetiker eller en ikke-diabetiker som har en fot sår eller sår, må du se din lege eller spesialist. Han kan få deg på vei til helbredelse ved å behandle din sår skikkelig før alvorlige infeksjon setter i. Hvis du allerede har en alvorlig infeksjon, vil han ha deg gjennomgå de nødvendige prosedyrer for å behandle din tilstand.

Grunnleggende behandlinger

Ved å undersøke foten din med en X-ray eller MR, vil legen avgjøre den beste behandlingsmetoden. Så lenge du ikke har en alvorlig såret og har god fot sirkulasjon, bør legen være i stand til å rense såret og fjerne all infisert vev. Sårene dine vil gro raskere hvis legen utfører debridement, der han vil trimme bort syke vev. Hvis du har en infeksjon, vil legen din sette deg på antibiotika.

Siden såret vil gro best i et fuktig miljø, vil legen din sette en bandasje rundt foten for å hindre ytterligere skade og redusere risikoen for infeksjon. Hold den infiserte området rent og fuktig, og ta bare de medisiner legen din foreskrevet eller anbefalt. Ikke bruk hydrogenperoksid, som det vil forsinke din helbredelse.

Sørg for å holde så mye press som mulig av det infiserte området. Hvis du har en infeksjon, kan legen foreslå at du bære en total kontakt støpt å avlaste trykket. Han kan også foreslå krykker, ortopediske sko, en rullator eller rullestol. Han kan også foreslå at du holde sengen og holde foten i en opphøyet posisjon.

I forbindelse med fjerning av press fra foten din, kan det være lurt å prøve behandlinger som bioengineered hudområder og rekombinante vekstfaktor gels å hjelpe helbredelsesprosessen. Bioengineered huden kommer fra menneskelige hudceller som vokser i laboratorier, mens vekstfaktor gels inneholder et protein som hjelper fylle sår med friskt vev.

Du må oppsøke lege med jevne mellomrom slik at han kan undersøke og debride området, og en sykepleier kan ha til å endre dressing med få dagers mellomrom. Inntil sår har grodd helt, holde deg oppdatert på de nødvendige lege og sykepleier besøk. Ved healing og for å forebygge fremtidige magesår, kan legen foreslå at du bære komfortabelt, godt polstret sko som ikke vil legge for mye press på sensitive områder.

Alvorlige infeksjoner og behandling

Hvis du har en alvorlig infeksjon, kan legen ha din første debridement foregår i en operasjonsstue. Og, snarere enn forskrive antibiotika du ville ta muntlig, kan han innrømme at du til sykehuset for å få antibiotika intravenøst.

Hvis legen finner nedsatt blodstrøm til føttene, kan han anbefale deg gjennomgå revaskularisering. I dette tilfellet, er dine arterier 'lesjoner vondt blod flyte, slik at en kirurg vil omgå eller implantere en pode forbi lesjoner å omdirigere blodstrømmen. Hvis du er en diabetiker, vil operasjonen redusere healing tid for diabetessår, og bør redusere behovet for amputasjon.

Hvis såret ikke har svart på noen av de nevnte behandlinger, kan du se nærmere på infrarøde bilder energi, som Food and Drug Administration har godkjent for bruk i omløp forbedring og smertereduksjon. Ved hjelp av denne behandlingen, kjent som Anodyne Therapy System, er du utsatt for pads som inneholder små dioder som avgir monokromatisk infrarød energi (MIRE). Den lyset hjelper blodet utgivelsen nitrogenoksid, som utvider årene og øker blodgjennomstrømningen.

Du ønsker å unngå behandlinger som American Diabetes Association ikke har godkjent, for eksempel kald laser, elektrisk stimulering, varmebehandling og hyperbar oksygen.

Risikofaktorer for fotsår

Fotsår er oftest assosiert med diabetes, og også blir ofte sett hos pasienter med kronisk nyresykdom. En komplikasjon med potensielt alvorlige konsekvenser, kan fotsår bli angrepet av koldbrann, som krever amputasjon av foten og noen ganger leggen. Risikofaktorer er lik for begge.

Diabetiker Risikofaktorer

Ifølge en artikkel i en 1998 utgave av American Family Lege, de vanligste risikofaktorene for sår dannelse hos diabetespasienter inkluderer diabetisk nevropati, strukturelle fotdeformitet og perifer arteriell sykdom (PAD). PAD omfatter alle lidelser forårsaket av blokkeringer i de store arteriene i armene på benene.

Likheter

En studie publisert i 2008 av Internal Medicine Journal (IMJ) fant at deltakere med kronisk nyresykdom (CKD) uten diabetes hadde ingen signifikante forskjeller i risikofaktorer enn diabetespasienter uten CKD.

Nyresyke Risikofaktorer

I IMJ studien, de vanligste risikofaktorene for fotsår i ikke-diabetikere CKD pasientene var perifer neuropati og vaskulær insuffisiens, samt en kombinasjon av perifer neuropati og strukturell fotdeformitet.

Komorbiditet

Deltakere med både CKD og diabetes hadde det største antall tidligere og nåværende fotsår, og sårene ble hyppigere som pasienter kommet til siste stadium nyresvikt.

Alder Betraktninger

En studie publisert i en 1996 utgave av Scandinavian Journal of Primary Health Care sett på 294 pasienter med legg- og fotsår over en seks ukers periode i Stockholm, Sverige. Alder var en betydelig faktor, med 92 prosent eldre enn 65, og en median alder på ca 79 år.