Digidexo.com

Hjem rettsmidler for kronisk gjær infeksjoner

Det er mange ting som kan utløse en gjær infeksjon, som å ta antibiotika eller graviditet. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er det flere typer gjær infeksjoner som potensielt kan bli kroniske. Identifisere hvilken type du har, og den mest sannsynlige årsaken er avgjørende for å få den under kontroll.

Forskjellige typer kronisk gjær infeksjoner

Det er tre hovedtyper av gjær infeksjoner som kan bli kroniske. Orofaryngeal / espophageal candidiasis er den første. Det påvirker munn og svelg områder, og er kjent som "trost". Den andre typen er genital / vulvovaginal candidiasis (VVC), som påvirker kjønnsorganer. Den tredje er kjent som invasiv candidainfeksjon, noe som påvirker blodet og deretter sprer seg i hele kroppen.

Årsaker til kronisk gjær infeksjoner

Ifølge CDC, de med svekket immunforsvar er mer tilbøyelige til kontrakt genital / vulvovaginal candidiasis. Andre forhold som kan sette en kvinne i fare for genital candidiasis inkluderer diabetes, graviditet, kortikosteroid medisiner og bredspektrede antibiotika.

Thrush er vanligvis forårsaket av en persons egen Candida, som normalt lever i munn, svelg og fordøyelseskanalen. Det blir problematisk når den delikate intern balanse er opprørt og gjær overmanne de andre bakterier og vokse ukontrollert.

Invasiv candidainfeksjon, medisinsk kjent som Candidemia, invaderer blodet og er vanligvis forårsaket av en person som kommer i kontakt med forurensede gjenstander. Denne typen Candida-infeksjon er vanlig i sykehus.

Hjem Rettsmidler

For trost bruke en pasta av hvitløk direkte til de berørte områdene. Du kan også prøve dette midlet fra gjær-infeksjon-helpdesk.com: "En munnvann består av varmt vann, cider eddik og en klype salt kan ha en anti-sopp effekt som kan swished rundt alle hjørner av munnen og gurglet i halsen. Ikke den herligste av munnskyllevann, men en pålitelig hjem rette for trøske. "

For VVC en meget populær hjemme bøte er å sette inn en gelatinkapsel (kjøpes i de fleste helsekostbutikker) fylt med borsyre (kjøpes på de fleste apoteker) inn i skjedeåpningen. Et annet populært middel er skylling med en eddik og vann for å re-forsurer og balansere vaginal vev.

For en systemisk gjær infeksjon en fiber rik diett sammen med masse friskt, rent vann er en god start. I tillegg til dette trenger du å re-introdusere "vennlige" bakterier inn i systemet ditt. Dette kan oppnås ved regelmessig inntak av produkter som yoghurt med acidophilus og bifidus eller probiotika. Eliminering av raffinerte karbohydrater fra kosten som sukker, hvitt brød og alkohol er en annen metode for å kontrollere gjær.

Holde den under kontroll

For å hindre gjentakelse av gjær overvekst en realistisk vurdering av både interne og eksterne årsaksfaktorer bør gjennomføres. Endringer i kosthold eller andre områder kan være indisert. Du bør rådføre deg med din helse-omsorg utøveren å utarbeide en handlingsplan som du kan leve med, men gjær ikke kan.