Digidexo.com

Hvordan beregne høyde og vekt Persentiler for Boys

Hvordan beregne høyde og vekt Persentiler for Boys


Det medisinske establishment har en forutbestemt måte å måle barnas høyde og vekt mot andre barn i deres aldersgruppe. Dette er persentil regelen. Et barn som er i 50-persentilen i vekt er mid-range for aldersspesifikke gruppering. Dette betyr å telle alle barna i denne gruppen, 49 prosent er tyngre mens 49 prosent er lysere. Det samme gjelder for høyde prosentiler.

Hvordan beregne høyde og vekt Persentiler for Boys

Barnet bør være uten sko og har minimal klær for å tillate for nøyaktig høyde og vekt resultater. Forbered barnet ditt før denne prosedyren slik at de ikke blir skremt. Informere dem om hva du har tenkt å gjøre, og at det vil være smertefritt.

•  Be barnet trinn på en balansert skala (som leser null). Følg skalaens produsentens instruksjoner om riktig bruk. Etter skalaen har flatet ut og gjøres opp på en vekt, dokumentere at vekten.

Mens plassere ryggen mot veggen, må du kontrollere barnets hæler er flat og ryggen hans er erigert. Observer at hodet er vendt forover, uten vinkler opp sidelengs eller ned. Bruk målebånd for å måle fra bakken til den øverste del av hodet. Dokumentere høydemåling.

Se vekstskjema. To ulike diagrammer brukes avhengig av barnets alder. Den ene er fra Verdens helseorganisasjon og brukes for barn 0 til 2 år, den andre er av Center for Disease Control for barn i alderen fra 2 til voksen. Se Ressurser for disse listene.