Digidexo.com

Behandling for Candida

Candida er en form for gjær, som forekommer naturlig på hud og slimhinner i menneskekroppen. Mens det er vanligvis ufarlige, forårsaker candida en soppinfeksjon når det overgrows. En rekke behandlinger er tilgjengelig for candida infeksjoner.

Muntlige Drugs

Behandlinger for candida inkluderer oral administrering av legemidler, som for eksempel amfotericin B og Diflucan (flukonazol).

Aktuelt Kremer

Aktuelt anti-sopp kremer kan også være foreskrevet for å behandle candida. Disse inkluderer Nystatin, Vagistat Vaginal, Gyne-lotrimin, Monistat-Derm, Femizole-7 og Monistat Vaginal.

Probiotika

Probiotika er en annen behandling alternativ for behandling av candida. De virker ved å inhibere veksten av Candida og hjelpe til å gjenopprette den mikrobielle balansen.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner har lenge vært brukt som behandling for candida. De er formulert fra anti-sopp urter, for eksempel gentian fiolett, hvitløk og tea tree olje.

Betraktninger

Drug motstand ved candida til anti-fungal medisiner er en økende bekymring for at poserer en økende risiko for folkehelsen (se Resources nedenfor).