Digidexo.com

hyllebær iherb

Hyllebær Cures for HPV

HPV er det vi vanligvis kaller humant papillomavirus. Det er en av de vanligste seksuelt overførbare sykdommer, med minst halvparten av alle seksuelt aktive mennesker kontrahering det. HPV kan vise seg som vorter på ulike deler av genitalia, endetarm, eller til lårene. Noen ganger, ingen symptomer i det hele tatt. Selv om riktig medisinsk behandling bør følges når du arbeider med seksuelt overførbare sykdommer, noen har funnet lindring fra HPV ved hjelp av hyllebær.

Hvordan HPV er spredt

Humant papillomavirus spres ved direkte hud-til-hud kontakt. Hvis partneren din har allerede HPV kan du få det gjennom anal, vaginal eller oral sex. Avstå fra sex er den eneste sanne måten å unngå enhver STD, men det er ikke en veldig realistisk forventning. Med mindre du vet sikkert at partneren din er "ren", en kondom er den nest beste måten å hindre spredning av sykdommen.

Symptomer på HPV

Det vanligste symptomet på HPV er tilstedeværelsen av vorter hvor som helst på vagina, anus, livmorhals, pungen, lysken, låret eller penis. Noen mennesker kan ha mange vorter, mens andre merker bare ett eller ingen i det hele tatt. Å ha en HPV-test gjort gjennom din helse-omsorg leverandøren vil være den eneste sikre måten å vite om du faktisk bære viruset.

Hva gjør du hvis du har HPV vorter

Selv om det er ingen kur for viruset, og det går som regel bort av seg selv, bli kvitt vorter kan være kostbart hvis det gjøres av legen din, spesielt hvis du ikke har sykeforsikring. Mange har funnet ut at naturlige kurer fungerer ganske bra når du arbeider med vorter forårsaket av humant papillomavirus.

Hyllebær ekstrakt for HPV

Hyllebær ekstrakt, når det tas internt, kan bidra til å bekjempe et utbrudd av HPV ved å forsterke immunforsvaret og forsyne kroppen med antioksidanter. Det er en antiviral, antibiotika og antibakterielle. Alle virus, inkludert humant papillomavirus, dra nytte av en kropp som er i en svekket tilstand. Kapselen form av hyllebær ekstrakt er den enkleste å ta og det er mange gode merker på markedet. Du kan få kapslene til enhver GNC eller online via iHerb eller andre favoritt supplement leverandør. Den gjennomsnittlige dose er 575 mg 1-3 ganger om dagen. Tar mer enn det anbefalte beløpet kan føre til diaré.

Hvordan lage hyllebær konsentrat

Populær for deres bruk i gelé og vin, har de medisinsk bruk av hyllebær vært spioneringen i år av bestemødre og forskere likt. Faktisk, en 2001 studie publisert av National Center for Bioteknologi Information indikerte at hyllebær er effektive i bekjempelsen av influensa og øke immunforsvaret. Full av helse-boosting antioksidanter og flavinoider, er ferdige hyllebær konsentrat tilgjengelig på helsekostbutikker for en premie, men å lære hvordan å lage hyllebær konsentrat hjemme kan tillate deg å høste healing fordeler og deilig smak til en brøkdel av prisen .

Hvordan lage hyllebær konsentrat

Vask bær, og fjern stilkene.

Ha fremdeles fuktige bær inn i en trykkoker, og varme inntil trykket indictor stiger og forblir forhøyet i 30 sekunder til ett minutt. Slå av trykkoker. Alternativt småkoke bærene på stovetop med bare litt vann som dekker dem, knusing bærene som de koker.

Plasser avkjølt hyllebær til en gelé bag (en kjegle-formet bag laget av porøs stoff, som cheesecloth eller nylon, som brukes til å presse saften fra bærene i gelé forberedelse). Plasser posen i en grunn skål, og la saften til å blø ut over natten.

Kok drenert saften før den er redusert med omtrent en tredjedel. Den konsentrerte saften vil fortsatt være tynne. En annen måte for å skille konsentratet fra det overskytende vann er å helle saften drenert fra gelé posen i glasskrukker og fryser over natten. Ta glassene ut av fryseren neste morgen, og tillate dem å delvis tine, helle av konsentrat (som vil smelte først) og etterlater isen.

Tilsett 1 kopp honning til hver halvliter konsentrert hyllebær juice for å blidgjøre og bidra til å bevare juice. Forsiktig varme blandingen i en gryte, og rør for å blande. Kommersielt fremstilt hyllebær konsentrat kan ha en søtere, fyldigere smak på grunn av den friere bruk av søtningsmidler, slik som maissirup.

Frys hyllebær konsentrat i beholdere av glass eller plast. Det kan også være hjemme hermetisert.

Hint

  • Unngå å klemme gelé posen for å fjerne overskudd av saften. Gjør du det fører til at bærene til å etterlate en klebrig, grønn rester som ødelegger posen og er vanskelig å rengjøre fra panner og kasseroller.

Bruker for hyllebær Juice

Bruker for hyllebær Juice


Høy i antioksidanter, har hyllebær blitt brukt som folk rettsmidler i århundrer i Europa, Nord-Amerika, Afrika og Asia. I sin bok "The Green Pharmacy Guide to Healing Foods," James Duke beskriver hyllebær som en urte hagle med mer enn et dusin antibakterielle og antivirale forbindelser. Selv om fordelene ved å drikke hyllebær juice ikke har blitt vitenskapelig bevist, har mange studier avdekket sine positive effekter.

Immunforsvar

Hyllebær har vært oppført i CRC Handbook of medisinske urter siden 1985 Det antas at antioksidanter og flavonoider i juice kan hjelpe kroppen avverge sykdommer og skadelige bakterier. Noen mener at i å forsterke immunforsvaret, hjelper hyllebær juice behandle sykdommer som AIDS og kreft.

Fighting Forkjølelse og influensa

Noen naturmedisinere mener at hyllebær juice effektivt kan kurere forkjølelse, influensa og bihulebetennelse. Den ble brukt til å behandle mennesker som lider under 1995 influensa-epidemien i Panama. Saften er mest effektive når de tas ved utbruddet av symptomene. Som de fleste andre naturpreparater, ta en teskje hver time er mer effektivt enn å ta en eneste stor dose.

Forbedrer generelle helse

Dets antiviral, antihistaminer og antioksidantegenskaper er sagt å lindre en rekke lidelser, inkludert hemorroider, forstoppelse og diaré. Regelmessig inntak av hyllebær juice bidrar til å hindre gjær og urinveisinfeksjoner. Den antioksidanter kan også bidra til å redusere nivåene av LDL kolesterol, en stor bidragsyter til hjerteinfarkt og slag.

Reduserer Stress

Østerriksk endokrinolog Dr. Sepp Porta gjennomført spennings studier med hyllebær konsentrere seg om en gruppe frivillige. Etter 10 dager ble de frivillige gitt stresstester med de vanlige fysiske utfordringer. Porta rapportert at det daglige inntaket av hyllebær juice forkortet restitusjonstiden og redusert stressnivået til deltakerne.

Hyllebær Buerger sykdom

Hyllebær Buerger sykdom


Buerger sykdom er tap av blodsirkulasjon i hender og føtter på grunn av hevelse av arteriene. Venstre ubehandlet, kan Buerger sykdom føre til alvorlige infeksjoner og koldbrann, noe som resulterer i amputasjon av fingre og tær. Selv om det ikke er no cure, er det naturlige næringsmidler, slik som hyllebær, som kan bidra til å stimulere blodsirkulasjonen, redusere inflammasjon og eventuelt minimaliserer ytterligere skade på huden på hendene og føttene.

Buerger sykdom

Den eksakte årsaken til Buerger sykdom er ennå ikke identifisert, men legene vet dette for sikkert: nesten alle som utvikler Buerger sykdom er en tobakk bruker, og den umiddelbare, fullstendig opphør av tobakksbruk kan stanse utviklingen av sykdommen. Med Buerger sykdom, blodkar hovne opp og kan bli koblet opp med blodpropp. Hvis du utvikler smerte, svakhet eller hevelse i hender og føtter, eller vise Reynaud fenomenet, der fingertuppene og tærne blir hvite når de utsettes for kulde, kan du ha Buerger sykdom, men det kan også være andre mer vanlige tilstander som din lege vil må utelukke.

Diagnose og behandling

Blodprøver kan utelukke mer vanlige problemer som lupus, sklerodermi og diabetes. Alle disse betingelser krever forskjellige typer behandlinger. Hvis du har Buerger sykdom, kan legen din hjelpe deg med å utvikle strategier for å slutte tobakk. Legen din kan forskrive medisiner for å bedre blodgjennomstrømningen eller bryte opp blodpropp. Du blir nødt til å holde et tett øye på hender og føtter, ser for kutt og andre skader som lett kan bli smittet, utvikler koldbrann og koste deg en finger eller tå.

Hyllebær

Hyllebær er en liten, mørk, smakfull frukt vanligvis brukes i gelé, paier, vin --- en rekke søte matvarer. Hyllebær frukt er en utmerket kilde til anthocyaniner, vitamin A og C og en god kilde til kalsium, jern og vitamin B6. De inneholder også steroler, tanniner og eteriske oljer, som alle er generelt bra for helsen din. Hyllebær og eldre blomster har en lang historie i tradisjonell folkemedisin --- og er under gransking av konvensjonell vestlig medisin --- for en rekke medisinske bruker også.

Medisinsk bruk av hyllebær

Tradisjonelt er hyllebær verdsatt i kampen mot influensa og forkjølelse. Folkemedisinen sier at det kan brukes mot infeksjoner og betennelser i tillegg. Som mange bær, er hyllebær en antioksidant og inneholder stoffer som er kjent for anti-inflammatoriske. Blomstene, i særdeleshet, er sagt å være en sirkulasjons stimulant, som kan være spesielt nyttig for lider av Buergers sykdom.

Hvordan bruke hyllebær eller blomster

Tradisjonelle dosering for voksne er som følger: du kan ta 2 spiseskjeer med en sirup av svarthyllekstrakt to ganger daglig. Du kan også lage en te fra en teskje tørkede eldre blomster gjennomsyret av en kopp kokende vann i ti til femten minutter, som du kan drikke tre ganger om dagen.

Hvordan lage en enkel hyllebær tinktur

Hvordan lage en enkel hyllebær tinktur


Hyllebær er en ekstremt gunstig plante. Bærene har vært brukt i folk rettsmidler for hundrevis av år på ulike medisinske plager og sykdommer. En hyllebær tinktur brukes ofte til å behandle symptomer på influensa eller forkjølelse. Historisk lage et skjær involverte en lang prosess, inkludert plukking og tørking av hyllebær blomster. Heldigvis, i dag kan du gjøre et hyllebær skjær i løpet av minutter ved hjelp av tørkede hyllebær i teposer og ingen alkohol, som gjør det helt trygt for barn.

Bruksanvisning

•  Heat vann i en tekanne eller vanlig gryte på komfyren, til raskt å koke. Fjern pott fra varmekilden.

Plasser teposer i et stort krus eller krukke. Hell kokende vann over de teposer.

La det bratt i 3 til 5 minutter.

Fjern teposer og klem den gjenværende væske fra posene inn i krus.

Legg honning for sødme, selv om det er valgfritt.

Tips og advarsler

  • Kjøp hyllebær i teposer, en sirup eller tyggetablettform hos din lokale matbutikk eller apotek under navnet Sambucol.
  • Lage og bruke som nødvendig, fordi dette skjær ikke har noen alkohol for preservering, slik at den ikke kan lagres.

Hva er fordelene med hyllebær juice?

Hyllebær trær er innfødt til Europa, men har vært dyrket i de fleste deler av verden. Hyllebær har blitt brukt i urtemedisin i Europa, Nord-Amerika og Afrika i århundrer.

Funksjon

Hyllebær er en kraftig antioksidant som motvirker frie radikaler som skader celler og forårsake aldring.

Immune System Booster

Hyllebær kan styrke immunforsvaret ditt. Det har også antivirale og antibakterielle egenskaper som hjelper kroppen din ødelegge inntrengerne.

Influensa Fighter

Elderberry inneholder Sambucus nigra agglutinin (SNA), som er forbindelser som inhiberer reproduksjon av noen influensavirus. En studie publisert i The Journal of International Medical Research viste at deltakerne tar Sambucol, et navn-brand hyllebær juice produkt, utvunnet fra influensa i ca tre dager, vs. sju dager for de som ikke bruker hyllebær juice.

Andre fordeler

Hyllebær juice gir lindring fra leddgikt smerte, på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper, reduserer tette bihuler, iler utvinning tid fra bronkitt og senker kolesterol.

Advarsel

Et kommersielt forberedt supplement er den tryggeste måten å bruke hyllebær juice. Hyllebær inneholder sambunigrin, et stoff som kan forårsake diaré når konsumert i store mengder. Rå hyllebær kan forårsake gastrointestinal opprørt. Umodne bær inneholder cyanid og er potensielt toksiske.

Hyllebær te Fordeler

Indianere har lenge brukt hyllebær te å behandle feber og lindre smerten av verkende ledd. Hyllebær te har også blitt brukt de siste årene til å behandle slike ting som influensa og forkjølelse som er forårsaket av virus. Hyllebær te er allment tilgjengelig på mange lokale helsekostbutikker sammen med anerkjente online ressurser.

Funksjoner

Noen av de aktive komponentene i hyllebær blomster og hyllebær frukt sambucin, sambunigrin og kaliumnitrat, sammen med sukker.

Elderberry te kan fremstilles ved å kombinere omtrent 3 ts. tørkede blomster i en kopp kokt vann. Denne blanding må bratt for omtrent 10 til 15 minutter. Når kjølig, kan du drikke en kopp opp til tre ganger om dagen for behandling for ulike plager.

Anbefalinger

Den beste typen hyllebær regnes som den Svarthyll, fordi det er virkelig den eneste trygge typen, som noen andre kan faktisk være giftig. Kontroller at dette er den typen du bruker i noen te forberedelser eller i noen prepackaged te du kjøper.

Vanligvis er hyllebær te anvendelig ved behandling av influensa og feber. Det kan også bidra til å behandle symptomer på forkjølelse, samt astma og bronkitt, fordi den har evnen til å fjerne opphopning av slim og slim i lungene og luftveiene. Av denne grunn kan hyllebær te også hjelpe til med behandling av allergiske tilstander og bihulebetennelse.

Andre fordeler

Hyllebær te kan også bidra til å forbedre effektiviteten av nyrene fungerer ved å hjelpe nyrene å behandle giftstoffer og fjerne dem fra kroppen.

I tillegg kan hyllebær te hjelpe med sykdommer som meslinger og vannkopper, på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper, og kan lette kløe og utslett.

Leddgikt kan også bli hjulpet av å drikke av hyllebær te, sammen med revmatiske smerter.

Bær

Den spiselige bær parti av hyllebær er rik på vitamin C. Den mørke fargen forbundet med hyllebær gir dem en høy mengde av anthocyanin og et høyt innhold bioflavonoid. Dette er eiendommen av hyllebær som gjør det nyttig i behandling av influensa symptomer, fordi den fungerer som en immunstimulerende.

Hyllebær fungerer også som en antioksidant og kan beskytte kroppen mot aldring frie radikaler. Flavonoider, som inkluderer quercetin, utgjør de terapeutiske egenskaper av hyllebær bær og blomster.

I tillegg hyllebær ekstrakt, som finnes i te, kan redusere de skadelige effektene av dårlig kolesterol eller LDL.

Betraktninger

Alltid legen din før du tar noen urte supplement. Mens generelt ansett som trygt, kan hyllebær har noen bivirkninger, inkludert gastrointestinal opprørt.

Hva er black hyllebær?

Hva er black hyllebær?


Svarthyll (sambuca nigra) er en buskete plante innfødt til de varmere delene av Europa og Nord-Amerika. Mens bladene og stilkene er mildt giftige, er blomstene og blå-svarte bær brukes til å lage brennevin, syltetøy og andre matvarer, samt medisinske te og hyllebær ekstrakt.

Elderberry Fruit

Svarthyll kan brukes i de fleste oppskrifter som krever blåbær. Hyllebær pie, hyllebær syltetøy og hyllebær sirup er blant de mest kjente hyllebær oppskrifter.

Elderberry Liquor

Hyllebær brukes til å lage Sambuca, en populær italiensk likør, samt hyllebær vin og hyllebær hjertelig.

Hyllebær ekstrakt

Elderberry ekstrakt brukes i sambucol, noe som har vist seg å redusere alvorlighetsgraden og varigheten av både type A og type B influensa. Det har også vist seg å redusere alvorlighetsgraden av forkjølelsessymptomer og redusere inflammasjon.

Antioksidanter i hyllebær

USDA sier at svarthyll inneholder høyere konsentrasjoner av anthocyaniner, en kraftig antioksidant gruppe, enn enten blåbær eller tyttebær. Antocyaner er antatt å øke immunsystem fungerer.

Hyllebær Vitaminer

Svarthyll inneholder høye nivåer av vitamin C, A og B. Andre komponenter av hyllebær inkluderer flavonoider, karotenoider og aminosyrer.

Advarsel

Hyllebær bør ikke spises rå, fordi de er mildt giftige mindre de er kokt. Blader og stengler av hyllebær også kan inneholde en mild gift ligner cyanid.

Medisinske bruksområder for hyllebær

Medisinske bruksområder for hyllebær


Hyllebær har en lang tradisjon for medisinsk bruk, både i Europa og blant indianere. Mens noen av de tradisjonelle medisinske bruksområder for hyllebær er uprøvd, andre holder opp til ny forskning.

Behandling av influensa med hyllebær ekstrakt

I to nye kliniske studier, retur pasienter gitt hyllebær ekstrakt i de første 48 timene av influensa om fire dager raskere enn de som fikk placebo.

Forsterke immunsystemet funksjon

Elderberries er en potent kilde til flavonoider, som har vist seg å øke funksjonen av det humane immunsystem.

Behandling av kaldt symptomer

Den tyske Commission E, som vurderer de medisinske urter for sikkerhet og effektivitet, sier at hyllebær er en effektiv behandling for forkjølelse og en effektiv slimløsende.

Behandling av leddgikt og leddbetennelse

Svarthyllekstrakt øker produksjonen av cytokinet IL-10, en naturlig anti-inflammatorisk produsert av kroppen. Dette kan redusere leddsmerter og betennelse forårsaket av leddgikt.

Potent kilde til antioksidanter

Svarthyll inneholder den høyeste konsentrasjonen av antocyaniner, en potent type antioksidanter som bekjemper skader forårsaket av aldring og miljø.

Hyllebær Remedy

Ifølge herbwisdom.com, har hyllebær blitt brukt som et naturlig middel for århundrer og deres juice ble også brukt som en hoved medisiner for å ta vare på influensa epidemi som fant sted i Panama i 1995. De har blitt brukt til å kurere mange andre forhold, for eksempel forkjølelse, gjær infeksjoner, brystet lunger og høysnue. På grunn av deres naturlige immunsystem byggende evner, har hyllebær også blitt brukt til å behandle pasienter som lider av kreft og AIDS, og har derfor blitt satt i Mosby sin Nursing Drug Reference bok.

Effekter av hyllebær

Hyllebær har mange dype og varige helsemessige fordeler. Som sagt av herbwisdom.com, inneholder de kraftige antioksidanter som hjelper til å bekjempe celleskader, noe som kan hjelpe til i behandlingen av kreft. De er også utstyrt med aminosyrer, som lagrer energi og bidrar til å bygge proteiner. Flavonoider er rikelig i hyllebær og bistå i deres terapeutiske behandling. Store mengder vitamin A, B, og C også finnes i hyllebær og alle disse bidra til å stimulere og bygge kroppens immunsystem.

Putting hyllebær inn i kroppen

Hyllebær kan kjøpes i flytende form eller i en solid, pilleform. Ifølge ihealthtree.com, er en servering størrelse av hyllebær flytende ekstrakt rundt en teskje og tre porsjoner bør tas per dag. Hvis tatt i pilleform, er vanligvis en pille per dag forbrukes.

Hyllebær gelé er også et populært element. Sett det på vanlige matvarer, og den har en søt, behagelig smak. Ta hyllebær kosttilskudd bare ved behov (når syk eller utvikle en sykdom), eller ta dem daglig for å beskytte kroppen din og bygge opp immunforsvaret.

Side Effects

Spør legen din før du begynner å ta hyllebær kosttilskudd som det er et bredt spekter av effekter. Det er vanlige bivirkninger når man setter hyllebær kosttilskudd inn i kroppen din. Men ifølge health-care-tips.org, hyllebær inneholder sukker som frigjør cyanid, en gift som har landet hyllebær på American Medical Association håndbok av giftige planter. Bivirkninger er oppkast, diaré og andre mindre tarmproblemer. Slutt å bruke anlegget dersom mer alvorlige bivirkninger utvikle, slik som tetthet i brystet, utslett, eller kløende hud. Dette kan være et tegn på en allergisk reaksjon. Barn og gravide kvinner bør ikke bruke hyllebær.

Fordeler med hyllebær for røykere

Fordeler med hyllebær for røykere


Nyere antioksidant studier utført ved Tysklands Bundesforschungsanstalt Research Centre for Food tyder på at antocyaniner som finnes i hyllebær har mer antioksidant potensial enn både vitamin E eller vitamin C. Antocyaner er antioksidant flavonoider som formidler iboende farge, duft og smak til frukt og grønnsaker. Forskning viser at hyllebær antocyaner forbedre immunsystemet fungerer ved å øke produksjonen av cytokiner, proteiner som fungerer som budbringere. For røykere som lider økt helserisiko på grunn av røykingens frie radikaler skader, disse funnene er lovende.

Hyllebær 'Range

To varianter av hyllebær er vanlig. Den europeiske utvalg (Sambucus nigra) har historisk blitt dyrket for medisinsk bruk og helsefremmende egenskaper. American eldste er innfødt til østlige og sentrale Nord-Amerika. Det kan finnes fra Nova Scotia, Canada, sør i delstaten Florida, og vestover til Manitoba, Canada, og delstaten Texas.

Røykere, Sykdom og frie radikaler

Røyking er en viktig faktor i hjertesykdommer, hjerneslag og kronisk lungesykdom, kan føre til kreft i lungene, strupehode, spiserør, munn og blære, og har vært knyttet til kreft i livmorhalsen, bukspyttkjertel og nyrer. Forskning gjennom National Institute of Health (NIH) bekrefter at frie radikaler er involvert i mange røykerelaterte sykdommer. Mens tjære avsatt av røyk i lungene har frie radikaler, er det røyken som gjelder. Frie radikaler konsentrasjoner i røyken er så høy sammenlignet med smog, at "radikal-mediert reaksjon" er sikker på å skje i friskt vev. I mange år er det blitt kjent at en rekke antioksidanter beskytter en rekke eksperimentelle dyr mot virkningene av mange typer kjemiske karsinogener.

Røykere og Antioxidant Flavonoider

De antocyaniner i hyllebær har vært brukt i et bredt spekter av vaskulær og lunge fungering. Som support, forskere i en studie ved Tufts University i Boston fant hyllebær anthocyaniner blir raskt tatt opp i endothelial cellemembraner hvor de forhindret oksidasjon fra hydrogen peroxide og andre oksidanter. I en annen studie ved University of California, ble forholdet mellom en diett rik på antioksidanter flavonoider, røykere og risikoen for lungekreft studert. Matinntak og kosthold ble evaluert i utvalget består av 558 pasienter som hadde lungekreft og 837 friske personer og evaluerte deres matinntak. Forskerne fant at visse flavonoider, spesielt de med katekiner og quercetin var assosiert med en redusert risiko for lungekreft.

Innlemming hyllebær i kostholdet ditt

Innlemming hyllebær i kostholdet ditt er rolig enkel. Selv om rå frukt er potensielt giftig med høye nivåer cyanid og kan forårsake kvalme og diaré, kan du nyte frukten tørket, kokt i sirup form, i paier, saft og vitamin skjemaet.

Hyllebær Fordeler

Hyllebær, også kjent som Sambucus nigra, er en løvfellende busk som bærer spiselige frukter. Det viser gule og hvite blomster i løpet av forsommeren. Bærene blir til svart eller mørkeblå bær før modner i september. Hyllebær har vært populære blant mange land i århundrer, og har blitt brukt i europeisk folkemedisin i mange år. Disse busker har også blitt kjent for å ha medisinske egenskaper.

Antioxidant

Hyllebær inneholder antocyaner, som er kraftige antioksidanter. Det ble også funnet å ha flere antioksidantegenskaper sammenlignet med vitamin C og E. Videre er det kjent å redusere oksidasjon av LDL-kolesterol som kan føre til kardiovaskulære sykdommer.

Immune System Booster

Gjennomførte studier ikke bare avdekket antioksidantegenskaper av hyllebær. Det likeledes førte til oppdagelsen av forskere i Bundesforschungsanstalt forskningssenter for mat i Tyskland at hyllebær har evnen til å styrke immunforsvaret. De antocyaniner som finnes i hyllebær øke produksjonen av cytokiner, unike proteiner som fungerer som budbringere i immunsystemet. Cytokinene regulere immunitet, betennelse og hematopoiesis.

Alternativ medisin

Elderberry har vært brukt i århundrer som alternativ medisin for behandling av ulike sykdommer. Dens ekstrakter blir funnet å inneholde en bestemt protein som forhindrer influensa virus fra å feste seg til cellene, og derved å begrense varigheten av influensasymptomer og hindre det fra å spre seg helt. Hyllebær har også vist seg å være effektiv i behandling av både influensa A og B. Andre sykdommer som kan være effektivt behandles med hyllebær inkluderer betennelse i mandlene, virus og bakterieinfeksjoner, hodepine og revmatisme for å nevne noen.

Forebyggende medisin

Bortsett fra å bli brukt som et effektivt alternativ medisin, kan den hyllebær også anvendes som forebyggende medisin. I tillegg kan det også tas hensyn til barn for å forhindre inntreden av hoste og influensa, forkjølelse og andre sykdommer. Det kan også hjelpe til å forbedre hjerte helse samt visjon.

Stress Reduction

Forskning har også vist at anthocyanin finnes i hyllebær ekstrakt har evnen til å redusere stress. Denne oppdagelsen ble rapportert av Dr. Sepp Porta, en østerriksk endokrinolog som har utført en studie på potensialet i hyllebær fordeler. Studien konkluderte med at et daglig inntak av hyllebær ekstrakt har et positivt resultat på stress. Hyllebær reduserer følsomheten av kroppen til å oppleve stress og forkorter utvinning tid av utmattelse forårsaket av fysisk anstrengelse.

Om Sambu hyllebær Cleanse

Den Sambu hyllebær rens er en detox plan som innebærer å drikke en daglig dose av en hyllebær drink sammen med opprettholde en diett av frukt og grønnsaker. Forhandlere av Sambu hyllebær drikke hevder at dette rens plan kan hjelpe rense kroppen for giftstoffer, rense blodet og nyrene, hjelp i vekttap, og behandle symptomer på allergi og lunger.

Imidlertid har den amerikanske Food and Drug Administration ikke preformed noen studier for å godkjenne sikkerheten til Sambu hyllebær drikke, og ingen avgjørende vitenskapelige studier har vist at Sambu hyllebær rens er gunstig for systemer i kroppen.

Process

Den Sambu hyllebær rens fokuserer på å ta daglige doser av hyllebær konsentrat i en juice form mens du følger en diett høy i frukt og grønnsaker.

Prosessen med denne rens begynner med en periode med faste i flere dager, og en periode med drikking bare hyllebær juice. Friske faste matvarer blir deretter gradvis integrert i diett sammen med saften. De på hyllebær rens er instruert til å bare spise bestemte matvarer, som frukt og grønnsaker, nøtter og hele korn. En fullstendig liste over godkjente matvarer er utstyrt med saften etter at den er kjøpt.

Fordeler

Forhandlere av Sambu hyllebær drikke laud sine mange helsefordeler, hevder det kan detox mange systemer i kroppen og gi et løft til immunsystemet. De hevder også at hyllebær kan bidra til å forbedre nyrefunksjonen, fjerner luftveiene, og rense blodet. Tilhengere av denne dietten hevder også at det kan hjelpe folk ned i vekt.

Selv om disse påstandene om fordelene ved hyllebær konsentrat ikke har blitt bekreftet av noen vesentlige studier, er det noen fordeler til Sambu hyllebær rens. Programmet fremmer spise et sunt, balansert kosthold full av naturlige matvarer. Bortsett fra en innledende periode med faste, rens fremmer ikke eliminere fast føde helt som andre detox dietter - noe som kan føre til ernæringsmessige mangler som fører til tretthet, irritabilitet og sykdom.

Bivirkninger

Den Sambu rens har sine fordeler, hovedsakelig på grunn av det faktum at detox plan fremmer en sunn spising plan. Men før du begynner denne detox plan, snakke med legen din om mulige bivirkninger. Lite forskning har blitt utført på temaet bivirkninger av hyllebær.

Når eliminere solid mat fra kostholdet og erstatte dem med Sambu hyllebær drink, kan du forvente økt vannlating og redusert avføring. Som du gradvis legge fast føde til kosthold, kan du forvente å være mer vanlig, selv om noen mennesker kan oppleve ubehagelige fordøyelsesproblemer i løpet av denne tiden.

Det er spesielt viktig å snakke med legen din om bivirkninger av denne detox diett hvis du er gravid eller ammer, har en historie med spiseforstyrrelser, er over- eller undervekt, eller du har en kjent allergi mot alle typer berry.

Expert Insight

Mens forhandlere hevder at Sambu hyllebær rens kan ha avgiftende effekt på kroppen, medisinske eksperter bestride påstanden om at noen "rense" diett eller et produkt kan faktisk gjøre denne jobben bedre enn leveren selv.

Andrew Wadge, en sjefsforsker hos det britiske Food Standards Agency, forklarer at leveren fungerer som kroppens detox-metoden, og trenger ikke hjelp fra eksterne produkter som juice. Hvis du sikter til å gå ned i vekt eller få sunn, anbefaler han å drikke vann, trene regelmessig og spise sunn, hjemmelaget mat.

Betraktninger

Hvis du vurderer en detox eller rense plan, sjansene er du enten ønsker å gå ned i vekt, eller du er bekymret for giftstoffer i ditt nåværende kosthold.

Hvis dette er tilfelle, kan det være lurt å komme til roten av problemet, i stedet for å velge for en rens eller detox plan som Sambu hyllebær rens. Snakk med legen din om en diett plan som fungerer for deg, og prøve å begrense inntaket av bearbeidet mat og alkohol. Dette er den beste, mest pålitelige metoden for å holde seg i vekt og opprettholde en sunn kropp.

Hvordan behandle forkjølelse med hyllebær

Som den lille bær fra den eldre treet, er hyllebær en naturlig berry kjent for sine helbredende evner. Influensa, sår hals og forkjølelse er bare noen av de plager som hyllebær har blitt brukt til å behandle. Dette bær kan også behandle kroppen smerter og høy feber. Mens det er funnet i forskjellige former, te og juice synes å være den mest populære.

Bruksanvisning

Plasser moden hyllebær i stor gryte.

Fyll kjelen med vann.

Ta potten til en byll.

Ta potten fra varmen.

Cover gryte med lokk.

La potten sitte over natten.

Hell saften i karaffel eller mugge hjelp sil.

Fjern bær fra sil og kast.

Drikk juice 2-3 ganger daglig.

Hint

  • For ekstra rask utvinning fra en kald, kan du også bruke hyllebær piller i tillegg til juice.
  • Vær sikker på at bærene er modne før koke dem. Ulagret bær kan forårsake kvalme.

Om hyllebær

Hyllebær, en plante innfødt til Europa, vokser opp til 30 meter høye. Når europeiske nybyggere kom til den nye verden, brakte de dette anlegget med dem, som nå er funnet i ulike deler av USA, inkludert Arizona, New Mexico og Oregon. Folk har brukt hyllebær som et naturlig middel for hundrevis av år, og som ingrediens i forskjellige matvarer. Plantens bark, blader og frø inneholder cyanogenic glycoside sambunigrin, som har potensial til å være giftig.

Cooking

Folk bruker de spiselige bær av denne planten i en rekke matvarer, som for eksempel desserter og drikker. Oregonians plukke ville hyllebær å lage vin, gelé, godteri, paier, sauser og te. De rå mat dietter bruke blader og blomster av hyllebær å lage hjemmelaget hyllebær blomst lemonade som en forfriskende sommerdrink.

Fordøyelses Formål

Tørket hyllebær bark ekstrakter brukes for fordøyelses formål, for eksempel å bekjempe forstoppelse. Narkotika og helsekostbutikker selger hyllebær ekstrakter og kapsler som naturlig rettsmidler.

Immune System

Hyllebær inneholder vitamin C og andre antioksidanter som bekjemper infeksjoner. Hyllebær juice bidrar kalde og influensasymptomer som feber, sår hals, smerter, hodepine, lunger, tretthet og bihulebetennelse.

Smerter og betennelser

Blomster av hyllebær planter, når yret i varmt vann, blir brukt som smertestillende midler og redusere betennelser relatert til revmatisme, leddgikt og leddstivhet. Når det blandes med kamille, plantens blomster og blader lindre sårhet, bie stikk, sår, forstuinger og blåmerker. Hyllebær juice fungerer som en salve for brannsår.

Beauty Aid

I tillegg til matlaging og medisinske formål, folk bruker hyllebær som skjønnhet hjelpemidler. Vann som har vært gjennomsyret av hyllebær toner og mykgjør huden, og lysere fregner og mørke flekker.

Side Effects

Aldri spise rå hyllebær grunn av giftstoffene som finnes i planter. De som tar hyllebær som kosttilskudd bør informere sine helsepersonell. Noen negative bivirkninger er gastrointestinale plager, diaré, oppkast, magekramper, svakhet, svimmelhet, kramper og raske hjerteslag. Gravide og ammende kvinner bør unngå hyllebær på grunn av potensielle fødselsskader eller spontane aborter. Spis bare kokte blå eller svarthyll.

Hyllebær Seed Toxicity

Hyllebær Seed Toxicity


Elderberries antas å ha mange helsemessige fordeler, men frøene av i det minste noen av de bær er i det minste litt giftig. På grunn av dette, må de behandles på riktig måte for å unngå negative bivirkninger.

Umodne hyllebær

Hyllebær som er rå eller umoden inneholder en type kjemikalie som kalles en cyogenic glycoside som bærer likhetstrekk med cyanid, en kjent gift. Det anbefales derfor at frukten være helt moden og tilberedt for konsum.

Hyllebær Arter

Den type hyllebær oftest brukes til medisinske formål kalles European, Svart eller Common Elder. The Dwarf Elder bør ikke brukes da dette anlegget kan være giftig. I Nord-Amerika er den Dwarf Elder funnet i New York, New Jersey og den kanadiske provinsen Quebec. Det ligner Common Elder bortsett fra at stammen ikke er woody og blomstene er hvitere med en mørk rød anther ikke finnes i den felles rekke eldste.

Red versus svart eller blå hyllebær

Noen kilder oppgir at den røde hyllebær er mer giftig enn den svarte. Men det amerikanske Department of Agriculture viser røde hyllebær som å være ikke-giftig og svart og blått som å være moderat giftig.

Unngå Toxicity

For å være sikker på å unngå toksisitet, bør hyllebær kokes før man spiser. The University of Maryland Medical Center også ikke anbefaler å gi hyllebær til gravide eller ammende kvinner eller barn uten først å snakke med en barnelege.

Hva er fordelene med Sambucol hyllebær?

Sambucol er en over-the-counter immunsystem booster med den aktive ingrediensen svarthyllekstrakt. Produktet er oppkalt etter den biologiske slekten navn for hyllebær, Sambucus. Utviklet av virolog Madeleine Mumcuoglu, er Sambucol produsert av naturens måte, som annonserer det for lindring av forkjølelse og influensa. Hyllebær busk er blomster og frukt har en tradisjonell bruk i behandling av disse sykdommene, men den spesifikke ekstrakt inkludert i Sambucol har vist lovende i noen begrensede kliniske studier.

Initial Study

Den første studien som viser effekten av Sambucol ble gjennomført i Israel med 27 pasienter, og publisert i 1995 utgaven av Journal of Alternative og komplementær medisin. Hele 93 prosent av pasienter diagnostisert med influensa og gitt Sambucol var symptomfri i løpet av 2 dager, mens det tok ca 6 dager for de som fikk placebo.

Second Study

En annen studie, presentert på 2002 Annual Conference on Antiviral Research, involverte 60 pasienter opplever influensasymptomer for to dager eller mindre. Halvparten av dem fikk Sambucol og den andre halvparten placebo. Nesten alle pasienter som tar Sambucol var symptomfri i 3 dager, mens de som fikk en placebo vanligvis ikke gjenopprette for 6 dager. Placebogruppen også brukt nesespray oftere og tok flere smertestillende.

Expert Insight

Lege Andrew Weil, programdirektør i Arizona Center for Integrative Medicine, påpeker på sin nettside at Sambucol tilsynelatende inaktiverer influensa virus. Sambucol har ikke vist seg å være effektiv mot forkjølelse og virker ikke som en influensa forebyggende metode.

Avian Flu

Forskere tilknyttet University of London kunngjorde i 2006 at Sambucol nesten eliminert fugleinfluensa, eller H5N1, under in vitro testing av cellekulturer. Den proprietære ekstrakt var minst 99 prosent effektiv mot viruset.

Ytterligere Potential

Weil siterer en annen studie som indikerer at Sambucol økt inflammatoriske cytokiner når testet på blod fra 12 friske individer. Inflammatoriske cytokiner er immunsystem meklere, og denne forskningen viser at Sambucol kan være i stand til å øke immunsystem funksjon hos personer med kreft og ervervet immunsvikt syndrom (AIDS).

Slik pakker du ut hyllebær Juice

Slik pakker du ut hyllebær Juice


I århundrer har mennesker over hele Nord-Amerika, Europa, Vest-Asia og Nord-Afrika brukes Sambucus nigra, eller hyllebær, som en urtemedisin for en rekke plager. Hyllebær er verdsatt for sin antioxidant kvaliteter og brukes til å øke immunsystem til å behandle forkjølelse, influensa og bakterielle og virale infeksjoner. Bioflavonoider og andre proteiner i juice bidrar til å forhindre forkjølelse og influensa virus infiserer celler. I Panama i 1995, ble hyllebær juice brukes til å behandle en influensa pandemi.

Bruksanvisning

•  Vask bærene og sortere gjennom å sikre at alle stilkene fjernes.

Sett bærene i en ikke-reaktiv gryte og fyll med vann. Forholdet av bær til vann bør være rundt 2: 1.

Kok opp vann og bær til å koke over middels varme, men ikke la bærene koke over. Når kokt, reduser varmen og la småkoke i 10 minutter, deretter fjern fra varmen. Dekk gryten og la stå over natten.

Sil hyllebær juice gjennom en maske sil i beholdere. Med en skje, mos massen som ligger igjen i silen å presse ut gjenværende juice. Kast bær.

Tips og advarsler

  • Elderberries kan brukes til å lage svarthyllekstrakt, sirup, syltetøy, gele og vin.
  • Blid hyllebær juice med honning, tilsett smak med sitron, eller bland med eplejuice for en blanding.
  • Sørg for at alle stilkene fjernes før koking. Hvis for mange er fortært det kan være giftig.
  • Non-reaktivt kokekar er viktig når du lager mat med sure matvarer. Hvis reaktiv kokekar (aluminium, kobber) blir brukt, kan du ende opp med en metallisk smak eller misfarget juice.

Hyllebær ekstrakt Safety

Hyllebær har fått mye oppmerksomhet i det siste for sin rapportert effektivitet mot H1N1 influensa. Selv om visse deler av det europeiske Elder treet er giftig for mennesker, ekstrakter er generelt trygt.

Bruksområder

Bær og blomster fra den europeiske Elder treet er laget i te, kapsler eller ekstrakter for konsum.

Fordeler

Hyllebær brukes til å motvirke influensalignende symptomer som feber, hoste, hodepine, tretthet og sår hals. Det er også tenkt å være effektiv mot bihulebetennelse, forstoppelse, høyt kolesterol og hudsykdommer.

Toksisitet

Bare visse deler av den eldste treet --- de blå og sorte bær og blomster --- er spiselige. Ukokt bær, eller bær som ikke er moden, kan føre til diaré eller oppkast. Spise bark, røtter eller blader av planten kan forårsake cyanid toksisitet, ifølge National Institutes of Health.

Vanndrivende Properties

På grunn av sine vanndrivende egenskaper, bør hyllebær ikke brukes hvis du allerede tar et stoff som fører til en økning i vannlating.

Allergiske Reaksjoner

Personer som har allergi mot planter i kaprifol familien bør ikke ta hyllebær ekstrakt.

Bruker for hyllebær ekstrakt

Svarthyll, eller eldre, er en busk som produserer en overflod av mørke bær som er behandlet for å lage en sirup-lignende stoff som kalles "hyllebær ekstrakt." Det er mange påstander om medisinske fordeler av dette ekstraktet og andre derivater av hyllebær. Ifølge National Library of Medicine (NLM), er det fire bruk av hyllebær som har blitt studert vitenskapelig.

Influensa

Noe forskning har vist at hyllebær bidrar til å redusere symptomer assosiert med influensa og hastigheter utvinning tid. NLM sier at bevisene for denne bruken er "god".

Bakteriell bihulebetennelse

Hyllebær kan ha en gunstig effekt på bihulebetennelse ved å redusere slim og hevelse. Ifølge NLM, er beviset for denne bruken "uklar".

Bronkitt

Tilhengere av hyllebær helbredende egenskaper tror det lindrer symptomene på bronkitt. NLM priser bevis for denne bruken som «uklart».

Høy Kolesterol

Noen studier tyder på at hyllebær kan hjelpe nedgang kolesterolnivået. NLM vurderer bevis for denne bruken "uklar".

Andre bruksområder

Hyllebær er rapportert å gi avlastning for en rekke andre plager, blant annet forkjølelse og hoste, betennelser, hodepine, kolikk og mer. Det finnes ingen vitenskapelige bevis for disse bruksområdene.