Digidexo.com

Hvordan å sammenligne diameteren Frekvens & Acuvue kontakter

Hvordan å sammenligne diameteren Frekvens & Acuvue kontakter


Diameteren av en kontaktlinse er et mål i millimeter fra den ene kant av objektivet til den andre. Diameter er viktig for å bestemme hvordan en kontaktlinse passer på øynene dine. Myke kontaktlinser produsert av Acuvue og frekvens linser av Cooper er tilgjengelig i mange forskjellige stiler, størrelser og reseptbelagte styrke. Acuvue og frekvens kontakter har forskjellige diametre, som kan måles og sammenlignes på flere måter.

Hvordan å sammenligne diameteren Frekvens & Acuvue kontakter

Få en kopi av din kontaktlinse resept hvis du sammenligner Acuvue og frekvens objektiver til eget bruk. Det amerikanske Food and Drug Administration og Federal Trade Commission fastsetter at din øye-omsorg utøveren må gi deg en kopi av din nåværende kontaktlinse resept.

Se etter diameteren på Acuvue eller Frequency linsen på skriftlig resept. Din resept vil referere begge øyne. OD angir den høyre øye og OS representerer den venstre øye. Diameter kan skrives ut eller forkortet som "Dia.", Og størrelsen av linsen vil følge skrevet i millimeter, for eksempel 13.0 eller 14.2.

måle manuelt på størrelse med en Acuvue eller Frequency objektiv med en millimeter linjal (se Ressurser) hvis du ikke har din skrevet resept. Legg et rent håndkle på et flatt underlag. Plasser Acuvue eller Frequency linsen forsiktig på håndkle og plassere tommelen og pekefingeren over linsen for å holde den på plass og flat kontakten ut så mye som mulig. Mål på tvers av den bredeste delen av linsen for å oppnå en diameter. De fleste myke kontakter ha en diameter på 12,0 til 14,0 mm. Måle objektivet på denne måten vil gi deg en tett tilnærming av diameteren en Acuvue eller Frequency linse.

Sammenlign diameteren alle Acuvue og frekvens objektiver ved å vise sine produktspesifikasjons ark (se referanser). Acuvue gir diameter på alle objektiver på ett ark. Cooper har separate produktdatabladene for hver type Frequency linse. Diameteren av hver type linse er oppført i en kolonne på produkt ark fra begge selskapene.

Merk området diametre i Acuvue og Frekvens linser er lik. Hver type objektiv passer på hornhinnen din på en litt annen måte. Diameteren er størrelsen på tvers av linsen, men påvirkes av linsetykkelsen, kraft og materiale, noe som varierer med hver type linse. Ditt øye-omsorg profesjonelle bestemmer riktig diameter på objektivet ved å teste flere forskjellige linser på øyet for sammenligning løpet av de første linsetilpasning.

sammenligne forskjellene i diameter på de to produsentenes linser. Din resept spesifiserer hvilken type Acuvue eller Frequency linse legen din har bestemt passer øyet. De ulike typer av Acuvue linser har diametre 14,0 til 14,5 millimeter. Frekvens linser er tilgjengelige i diameter 14,0 til 15,5, avhengig av type.