Digidexo.com

eddik mot føflekker

Eddik Helse Tips

Siden så tidlig som 400 f.Kr. da Hippokrates begynte å bruke eddik for å behandle sine pasienter, har eddik blitt feiret for sine homeopatiske egenskaper. Moderne homøopatiske utøvere, individuelle medisinske eddik brukere og en 2009 vitenskapelig studie tyder eddik er nytten i å fremme helse. Som mange former for homeopatisk medisin, er eddik effektivitet ofte bestridt av medisinske fagfolk, fordi det ikke har blitt grundig studert og dens fordeler forblir stort sett uprøvd.

Apple Cider Eddik

Bruk ufiltrert eplecider eddik, som tilhengere av eddik helse fordeler generelt anser det å være den beste eddik for homeopatisk medisin. I motsetning til de fleste dagligvare-butikken kjøpte eple cider eddik, har ufiltrert eplecider eddik en overskyet, brun farge med et edderkoppnett-lignende stoff kalt "mor" som flyter i den. Tilegne ufiltrert eddik på en helsekostbutikk eller gjøre det selv hjemme.

Hudirritasjon

Bruk eddik som en naturlig betennelsesdempende og bakteriedrepende. Ifølge Debbie Gisonni av The Portland Examiner, gjelder eddik mot kutt, skrubbsår, hud skrubbsår og insektbitt for å drepe bakterier og fremme helbredelse. Suge en bomullsdott i eple cider eddik og trykk den forsiktig til området av irritasjon i flere sekunder etter først å rense huden med såpe og vann. Gjør dette flere ganger per dag inntil irritasjonen er unødvendig. Denne behandlingen fungerer også for andre aktuelle plager som Poison Ivy, utslett, solbrenthet eller koker. Unngå sensitive områder som øyne og kjønnsorganer.

Acne

Ifølge HomeRemediesWeb.com, eple cider eddik "botemidler acne ved å drepe bakterier og balansere hudens pH-nivå" og at det "absorberer mye olje fra huden vår, som er en ledende årsak til akne." Bland en del eddik med 3-4 deler vann for å fortynne eddik for acne behandling. Bruk en bomullsdott dynket med denne blandingen til DAB akne flekker et par ganger per dag til huden er klart. For seriøs akne, øke andelen av eddik til vann og suge området over natten.

Vektreduksjon

En japansk studie publisert i juli 2009 utgaven av Journal of Agricultural and Food Chemistry støtter eddik evne til å redusere kroppsfett. Måle kroppsfett akkumulering, studiens forskere sammenlignet mus som ble gitt eddiksyre og de som ikke var det. Selv om begge grupper fikk vekt, de som er gitt i eddiksyre fått mindre enn kontrollgruppen. Ifølge Dr. Andrew Weil, kan eddiksyren i eplecider eddik begrense vektøkning "ved å slå på gener for mot fettsyreoksidasjon enzymer. Disse genene produsere proteiner som kan bryte ned fett og derfor undertrykke akkumulering kroppsfett." Drikk to teskjeer av eple cider eddik hver dag, legge den til i matlaging eller blande en eddik drikke med honning, vann og hvitløk.

Andre tips

Bruk ufiltrert eplecider eddik for å behandle plager som forkjølelse, hodepine, forstoppelse og tretthet. Bruk eddik i din hjemmelagde salatdressinger, rør-frites eller avrusnings drinker som ønsket.

Advarsel

Noen påstår at eddik kan brukes til å behandle alvorlige sykdommer som diabetes og kreft. Disse påstandene har ikke blitt bekreftet medisinsk eller vitenskapelig, og bør ikke brukes til utelukkelse av riktig medisinsk behandling. Slå av enheten og se en lege hvis du bruker eddik for å behandle en sykdom fører til uønskede effekter som for eksempel forverring av tannemaljen eller magesmerter.

Bivirkninger av Bragg Apple Cider Eddik

Bivirkninger av Bragg Apple Cider Eddik


Bragg eple cider er sertifisert økologisk, rå og ufiltrert cider. Bragg har vært å gi helseprodukter siden 1912. Det hjelper rense kroppen for giftstoffer, gir glans til håret og hjelper kontroll vekt. Det har blitt brukt til å lindre muskelsmerter, kurere hodepine og lindre sår hals. Det har vært noen dokumenterte bivirkninger av eple cider eddik, men de er sjeldne og vanligvis beskjedent. Informer legen din dersom du opplever noen bivirkninger. Hvis du tar noen medisiner, bør legen også konsulteres før du bruker eple cider eddik.

Tenner

Tannemalje kan bli skadet av det sure innholdet av eple cider eddik. For å unngå dette potensielle bivirkningen, bare drikke eple cider eddik fortynnet i vann. Bruk et sugerør å avlede eddik mot direkte kontakt med tennene. Skyll grundig etter å ha tatt eple cider eddik og følg med en grundig børsting.

Magen

Inges store mengder av eple cider eddik kan forårsake mageproblemer. Dette kan inkludere kvalme, diaré, fordøyelsesbesvær eller halsbrann. Bland litt honning på med eple cider eddik, eller legge til vann, for å redusere virkningene av cider syre.

Blood

Et lavt kaliumblodnivå har blitt notert som en potensiell bivirkning. Dette kan føre til osteoporose og lav bentetthet. Ikke bruk eple cider eddik hvis du har osteoporose eller bentetthet problemer.

Allergier

Potensielle allergiske reaksjoner kan omfatte elveblest, utslett, kløe, hevelse eller pusteproblemer. Hvis du opplever allergiske reaksjoner, slutte å bruke eple cider eddik umiddelbart og ringe legen din for å diskutere.

Skin

Huden kan bli irritert av full styrke eple cider eddik. Fortynne eddik med vann før påføring for huden din.

Hva er årsaken til brune flekker i ansiktet?

Alder eller leverflekker

Alder og leverflekker er en type hyperpigmentering som forårsaker brune til svarte flekker på ansiktet og andre områder av kroppen. De brune flekker er forårsaket av en økning i melanin, pigment som gir huden farge. Genetikk spiller en rolle i utviklingen av alder eller leverflekker, men ultrafiolette stråler eller soleksponering er den vanligste årsaken til alder flekker. Alder øker sjansene for å utvikle brune flekker som de fleste individer produsere mer melanin som de blir eldre.

Keratose

Aktinisk og seboreisk finnes typer keratose som forårsaker flekker eller misfarging i ansiktet. Aktinisk keratose symptomer inkluderer grove eller skjellende flekker eller ujevnheter med en rød til brun utseende og kan være smertefull eller lett irritert. Aktinisk keratose er forårsaket av soleksponering og er ofte en forløper til hudkreft, men kan behandles effektivt når fanget tidlig. Seboreisk keratose er vanlig hos voksne, og har en brun føflekk eller vorte-lignende utseende. Annet enn genetikk, er den eksakte årsaken til seboreisk keratose ukjent, men plassene er ansett som ufarlig og kan fjernes av kosmetiske grunner.

Melasma

Melasma forårsaker brun eller grå misfarging av huden i ansiktet. Flekkene kan dukke opp individuelt eller dekker store deler av ansiktet. Melasma er mer vanlig hos kvinner enn menn. Hormonelle endringer, visse medisiner og genetikk er faktorer i utviklingen av melasma og sol eksponering kan forverre problemet. Melasma forårsaket av hormonelle endringer som for eksempel graviditet, prevensjon eller hormonbehandling løser seg ofte etter graviditet eller når medisinen er stoppet.

Fototoksisk Medisinering

Fototoksiske medisiner kan føre til at huden blir følsom for sollys. I utgangspunktet symptomene på fototoksisk lysfølsomhet vises mye som en solbrenthet eller utslett. Resultatene av denne "solbrenthet" kan omfatte hyperpigmentering eller brune flekker på huden. Noen legemidler forbundet med fototoksisk reaksjon inkluderer tetracyklin, sulfonamider, akne medisiner, noen antihistaminer og visse leddgikt medisiner som kinin.

Fjerning

Brune flekker i ansiktet er ofte mulig å behandle via medisiner, dermatologi behandlinger eller eksisjon. Pigmentflekker og melasma og andre hyperpigmentering forhold kan bli behandlet med orale eller aktuelle medisiner, laser terapi, kjemisk peeling eller dermabrasion. Hevet lesjoner som føflekker eller keratose flekker fjernes vanligvis ved frysing, excising eller laser behandlinger.

Forebygging

De fleste brune flekker i ansiktet er forebygges. Soling er den vanligste synderen i misfarging av huden. Solskader kan ikke dukke opp før senere i livet, men for mye sol selv som barn kan øke sjansene for å utvikle hyperpigmentering betydelig. Det beste forsvaret mot brune flekker eller mer alvorlige hudsykdommer dekker huden så mye som mulig når du er utendørs. Dette inkluderer lengre ermer, hatter og solbriller. Solkrem bør brukes som en del av et daglig regime, særlig i ansiktet der soleksponering er mest utbredt.

Hvordan behandle pilonidal cyster

En Pilonidal cyste, eller lomme med stykker av hud og hår på innsiden, danner på undersiden av halebenet, mellom rumpeballene. Menn er mer utsatt for pilonidal cyster enn kvinner er, med de fleste tilfeller oppstår mellom 15 og 24. Det er antatt pilonidal cyster er forårsaket av inngrodde hår eller gjentatt skade / mishandling til halebenet regionen. Hvis symptomer utvikler seg, de inkluderer smerter og betennelser, rødhet og hevelse rundt korsryggen, noen ganger med tilhørende drenering. Feber er også til stede i sjeldne tilfeller.

Hvordan behandle pilonidal cyster

Hvordan behandle pilonidal cyster

•  Besøk din fastlege hvis pilonidal cyste blir infisert og symptomer oppstår. Han vil utføre en enkel prosedyre på kontoret hans for å drenere cyste. En lokal bedøvelse vil bli injisert rundt cyste området til nummen det, så et snitt vil bli gjort og håret og andre saker inne cyste vil bli fjernet. Legen vil da pakke såret for å tillate det å helbrede fra innsiden og ut. The Mayo Clinic sier opp til 60% av tilfellene er kurert med denne prosedyren.

Rengjør og påfør ny pakking et par ganger daglig inntil helbredet. Noen drenering kan forekomme etter inngrepet, slik pakking må skiftes ut. Ta forholdsregler mot drenerings flekker av seg ekstra undertøy og anvende ny pakke raskt nok.

Foreta kirurgiske prosedyrer dersom pilonidal cyster vedvarer. Tilbakevendende pilonidal cyster med sinus veisinfeksjon krever mer invasive kirurgiske prosedyrer. Kirurgiske alternativer inkluderer åpen eller lukket kirurgi. Begge prosedyrene involverer åpne cyste og rense ut alle hår og andre stoffer, sammen med rengjøring sinus traktater. Med åpent sår kirurgi, blir såret pakket og igjen å helbrede som i den tidligere fremgangsmåte, mens det ved lukket sår kirurgi, blir såret sydd lukket. Åpent sår kirurgi tilbyr en bedre kur rate enn lukket såret kirurgi.

Hold den kirurgiske området rent per legens anvisninger, redo pakking og dressing som anbefales, og barbere rundt i området for å unngå smitte og gjentakelse av pilonidal cyste. Hold området rent og tørt, og ikke sitte lenger enn nødvendig for å fremme helbredelse tid. Det anbefales også at overvektige pasienter ned i vekt for å unngå gjentakelse av cyster.

Ta ibuprofen eller annen over-the-counter smertestillende medikamenter ved behov og din lege tillater. Medisinering er ikke sannsynlig å være nødvendig med det første enkel prosedyre, men det kan bli kalt for i de mer avanserte kirurgiske prosedyrer.

Kjønnshår Sykdommer

Kjønnshår Sykdommer


Skam håret sykdommer oppstår i håret som ligger i skam region eller det som er referert til som lysken. To av de vanligste er Pseudofolliculitis barbae (inngrodde hår) og Phthirus pubis, lus som er ofte referert til som krabber.

Funksjoner

Inngrodde kjønnshår resultere fra barbering. Håret vokser under huden, og skaper smertefulle støt som ligner en kvise.

Kjønnshår lus (krabber) er insekter. Krabber er primært spres gjennom seksuell kontakt. Kontakt med infiserte håndklær, sengetøy eller klær kan starte en infeksjon.

Behandling

Ifølge forfatteren Mike Jones, holder "en varm komprimere mot inngrodde flekker i 10 minutter tre ganger om dagen [vil] myke opp huden og hjelpe hårene jobbe seg ut".

Ifølge Center for Disease Control (CDC), "kan brukes En lus-drapet fuktighetskrem som inneholder 1 prosent permetrin eller en mousse som inneholder pyrethrins og piperonylbutoksyd å behandle kjønnshår (krabbe) lus."

Betydning

Inngrodde hår er ikke smittsomt; men er kjønnshår lus.

Betraktninger

Tidlig behandling forebygger sekundære infeksjoner.

Barn

Ifølge CDC, "Kjønnshår lus på øyenbrynene eller øyevipper av barn kan være et tegn på seksuell eksponering eller misbruk."

Advarsel

Skrape infiserte områder kan føre til bakterielle infeksjoner.

Hvordan bli kvitt av Mole-Like Fødsel Markerer Fast

Merket med tegn på fødselsmerke, er du en blant millioner. Fødselsmerker består av mørke flekker i huden, flate eller hevet, som i utseende kan være brun, hvit, svart, rød, blå eller rosa. Mole-lignende fødselsmerker er medisinsk klassifisert som "Medfødt Nevi" som dannes når pigmentert hudceller vekst i grupper under hudens overflate vev. Fødselsmerker er vanligvis ufarlige, men de er ikke immune mot å utvikle sykdommer og smitte. Føflekk fjerning kan bestå av farlige laser operasjoner og aktuelle salver som inneholder sterke ingredienser som kan skade huden. Naturlige behandlinger med fokus på bruk av frukt og oljer kan fjerne føflekk uten alvorlige bivirkninger.

Bruksanvisning

Føflekk Lemon Eraser

•  Hell 2 ss. sitronsaft i en bolle. Sitroner inneholder naturlige bleking egenskaper, og høye nivåer av surhet som bistår i lightening mørk hud patcher og døde hudceller som kan bidra til overskytende melanin innskudd, noe som resulterer i en mørkere hud tone.

Dip to bomullsdotter i sitronsaft. Vattpinne fødselsmerke med en bomullsdott grundig, ta notat å belegge hele fødselsmerke med sitronsaft.

La sitronsaft å suge på fødselsmerke i 20 minutter. Skyll føflekk med kaldt vann, og klapp området tørt med håndkleet.

Gjenta denne prosessen to ganger daglig i tre uker for best resultat.

Tomato Birthmark Removal

Hell 2 ss. tomatjuice i en bolle. Varm opp tomatjuice på en høy temperaturinnstilling i omtrent 15 sekunder.

Dip to bomullsdotter i varm tomatjuice, og gjelder for fødselsmerke. Lett bearbeid føflekk med bomullsballer, konsentrere seg om å dekke hele den mørke huden området. Tomater inneholder aminosyrer som gir lys bleking egenskaper, og vitamin A kjemikalier som fjerner oljer fra huden og balansere hormoner i hele kroppen som kan bidra til mørke områder av huden som fødselsmerker.

La tomatjuice suge på fødselsmerke i 30 minutter. Skyll med varmt vann, og tørk med håndkle.

Gjenta denne prosessen to ganger daglig i tre uker for best resultat.

Føflekk Olive Oil Avskaffelse

Tilsett 1 ss. olivenolje i en bolle. Olivenolje, en naturlig fuktighetskrem, kan myke opp huden konsistens mens lightening mørke flekker i huden.

Dab en bomullsdott i olivenolje, gjelder føflekk. Trykk bomullsdott forsiktig mot føflekk og hold i ett minutt. Begynn å gni føflekk med bomullsdott i en sirkulær bevegelse i ca 10 minutter for å jobbe inn i huden.

Ikke skyll olivenolje fra huden. La olivenolje lufttørke. Gjenta denne prosessen to ganger daglig i fire uker.

Tips og advarsler

 • Ikke bli motløs hvis umiddelbare resultater ikke oppstår. Det kan ta tid og tålmodighet Lightening hudens pigment, og utholdenhet er nødvendig for å lykkes. Alle ingrediensene kan kjøpes på ditt lokale supermarked.
 • Rådfør deg alltid med fastlege eller hudlege om føflekk-lignende fødselsmerker. Medfødt Nevi er blant de vanligste av fødselsmerker å utvikle seg til hudkreft. Konsultere legen din dersom fødselsmerke blør, er smertefullt, eller endringer i farge. Unngå å utsette fødselsmerke for direkte sollys etter sitronsaft rette bruk. Vask alltid hendene etter håndtering sitronsaft, tomatjuice og olivenolje før du gjør kontakt med øyne eller åpne sår. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i irritasjon og en brennende følelse på huden. La alltid varme eller varme innholdet minimum tre minutter for å kjøle seg ned før forbruker eller bruker.

Hva kan du bruke til å bleke proteser?

Hva kan du bruke til å bleke proteser?


Det trenger ikke å være utfordrende å ha hvite proteser --- det tar bare litt engasjement hver dag. Du har sannsynligvis allerede har ting rundt huset ditt som du kan bruke å bleke proteser sikkert og det tar bare noen få minutter.

Pensle proteser

Sørg for å pusse proteser grundig to til tre ganger per dag. Dette vil bidra til å forhindre flekker. Dette er spesielt viktig hvis du spiser eller drikker flekker matvarer som kaffe, te og blåbær.

Naturlige whiteners

Børst proteser grundig, deretter lage en pasta av natron og pensle dem med det. Baking soda er utmerket for å fjerne flekker, og det er ikke-slipende. Sørg for å skylle proteser grundig etter dette. Du kan også være lurt å pensle dem med litt tannkrem før du bruker dem igjen.

Du kan bruke hvit eddik for å fjerne flekker på protesene. Sørg for å pusse gebiss godt før du bruker hvit eddik. Suge proteser i hvit eddik. Skyll dem grundig og pensle dem med litt tannkrem for å gi dem en fin frisk smak.

Protese Cleaners

Bruk en Oral B protese børste å bleke proteser. Disse er laget spesielt for å rengjøre proteser og andre partials.

Du kan kjøpe en Branson Ultrasonic protese Cleaner. Dette produktet gjør det mulig å bruke forskjellige rengjøringsmidler for proteser, og gir deg den type rengjøring eller bleking som du ønsker. Den etterlater også proteser frisk og behagelig.

Kjøp en protese renere som vil bleke proteser. Det er viktig å kjøpe noe som er spesielt for proteser. Hvis du bruker en hvitere som ikke er ment for proteser, kan du etse overflaten av protesene og forårsake skade på dem.

Hvordan behandle Foot Blemmer med hjem rettsmidler

Foot blemmer kan danne når du har en hard eller ru overflate gni gjentatte ganger mot en flekk på foten din. Dette er vanligvis forårsaket av nye eller dårlig tilpasset sko. Foot blemmer er smertefullt og kan gjøre walking ekstremt vanskelig. Siden de er på føttene, som er nær bakken og de mange kilder til smuss og skitt der, foten blemmer er også mer utsatt for smitte enn andre typer blemmer. Heldigvis finnes det mange måter å behandle foten blemmer med hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Bruk en antibakteriell salve til foten blemmer så snart som mulig for å holde dem fra å bli smittet. Du bør fortsette å bruke salven gang om dagen før blemmene avta.

Dekk blemmer med plaster når du går utenfor. Bring i sidene av bandasjene så nært som mulig til blemmer, slik at midten av bandasjene oppreise bare litt over blemmer, for å la luften. Air hastigheter healing der foten blemmer er bekymret.

Unn blemmer ved å la blemmene avdekket når du er hjemme. Med mindre blemmer er på fotsålene, bør du gå barbent så mye som mulig mens du venter på blemmer å helbrede. Dette en av de mer vanlige hjem rettsmidler.

Hev blemmer over nivået av midjen din. Høyden ikke fungerer bare for å redusere smerte, men det er også raskere heling av blemmer.

Sug føttene i en qt. varmt vann hver kveld før du går til sengs. Dette vil behandle blemme ved å dempe den og oppmuntre den til å krympe.

Sett pads på blemmer som er på fotsålene. Du kan kjøpe skum pute klebeputene på de fleste sko butikker og narkotika butikker, og de er gode løsninger for denne type blemme. Elektrodene kan kuttes for å passe størrelsen på blemmer og bør brukes til enhver tid, bortsett fra når du er i sengen om natten. Det er på tide å gi blemmer litt luft.

Tips og advarsler

 • Ikke pop dine blemmer med mindre de er på et sted som skaper uvanlig intens smerte, så dukker dem kan føre til infeksjon. Hvis du trenger å pop en blemme i en dårlig plassering, for eksempel ved siden av en toe spiker, vattpinne det grundig med alkohol først. Deretter kjører en synål gjennom flammen på en bærbar lettere. Forsiktig stikke nålen inn i blemme, deretter sakte presse på sidene av blemme å frigjøre væske. Pinne med alkohol igjen. Dekk til med plaster og la deflated klaff på huden over den for å beskytte området.

Naturlige måter å håndtere gass fra å spise bønner

Naturlige måter å håndtere gass fra å spise bønner


Bønner er en svært næringsrik mat å spise, og ikke minst veldig deilig å nyte. Men de er beryktet for å forårsake overdreven og pinlig tarmgass. Heldigvis, snarere enn å unngå å spise dem, kan du prøve å ansette en av disse naturlige rettsmidler for å hindre at gassen som kommer fra å spise bønner.

Tilberedningsmetoder

Det er visse måter du kan lage mat dine bønner for å bidra til å redusere mengden gass de forårsaker. For det første, alltid skylle bønner grundig før matlaging dem, både tørket og hermetisert varianter. Dette bidrar til å kvitte seg med noen av de gassfremkallende stoffer. Tørkede bønner bør også være gjennomvåt for en lang tid (tiden varierer, men en god tommelfingerregel er bønne skal doble i størrelse). De saktere bønnene er kokt, jo bedre også. Når du tilbereder, kan du legge fennikel, spisskummen, epazote (noen ganger referert til som meksikanske te), ingefær, anis, koriander frø, dill, basilikum, oregano eller laurbærblad for å gjøre bønnene mykere og lettere å fordøye. Du kan også legge til eple cider eddik mot slutten av kokeprosessen eller sitronsaft før servering. Å spise bønner i mashed skjemaet kan også hjelpe, som i tilfellet med falafel, hummus eller refried bønner. Den mashing prosessen bryter ned vanskelig å fordøye fiber.

Forskjellige typer bønner

Enkelte typer av bønner er lettere å fordøye og forårsake mindre gass enn andre typer. Svarte bønner, nyre bønner, pinto bønner, kikerter, Adzuki bønner og black-eyed peas er svært milde varianter. Andre som er lett å fordøye og vil føre til mindre gass inkluderer røde linser og delt mungbønner. Beryktede gassfremkall bønne varianter er soyabønner, grønne og gule erter, marineblå bønner og brune linser. Disse variantene kan fortsatt bli tolerert, men det anbefales at du spiser dem i mindre mengder. Det bør også bemerkes at hermetisert bønner har en tendens til å føre til mer gass enn det tørkede bønner.

Urte og naturlig rettsmidler

Det er noen stoffer du kan ta før, under eller etter måltidet (avhengig av stoffet) som kan bidra til å forebygge, dempe eller lindre gassen forårsaket av bønner. Slike stoffer er folsyre, vitamin C, B-vitaminer, probiotika og mynte. Den over-the-counter middel Beano inneholder naturlige enzymer og er også effektive.

Hvordan du spise og drikke

Det er også visse atferd du kan unngå å holde overflødig gass fra å komme inn i systemet og minimere problemet. Ting som du gjør som gjør at overflødig luft innsiden av kroppen din kan ha en effekt. Unngå aktiviteter som tyggegummi, røyking, drikking kullsyreholdige drikker og gulping ned drinker, som alle lar overflødig luft i. Også ta vare å tygge maten grundig og unngå overspising.

Hvordan Stopp giftig avfall

Giftig avfall er noen form for avfall som inneholder materialer som er skadelige for mennesker eller miljø. Environmental Protection Agency har klassifisert skadelige avfallsstoffer, og det har lagt ut regler og forskrifter for avhending av materialene. Men hvis du ønsker å stoppe giftig avfall, så vet hva det er omfatter bare første trinn i prosessen. Hvor langt vil du gå for å stoppe etableringen av giftig avfall er opp til deg.

Bruksanvisning

•  Gå gjennom giftig avfall som du genererer i ditt hjem. Fra malingstynner til møbler renere, dusinvis av husholdning kjemikalier og rengjøringsmidler kvalifisere som giftig avfall. Les nøye gjennom etiketter for å se hvilke kjemikalier kan bli kastet ut og som ikke kan; det er påkrevet ved lov at giftig avfall være merket som sådan, slik at forbrukerne vet de riktige avhendingsmetoder. Sørg for at du skal avhende alle dine husholdnings giftig avfall, og hvis du ikke er sikker på hvor eller hvordan, ta kontakt med din lokale avdeling av Waste Management og be om deponi.

Finn alternativer til giftige produkter og kjemikalier i livet ditt. For eksempel kan du kjøpe rengjøringsmidler som ikke inneholder blekemiddel, eller du kan bruke mer naturlige rengjøringsmetoder, som for eksempel sitrus juice eller eddik å skrubbe bort flekker i ditt hjem. Dette vil ikke alltid være et alternativ, ettersom bilen vil alltid trenge motorolje og girolje når det gjelder tid til å endre dem ut, men du kan redusere mengden av giftig avfall som du genererer, som vil gjøre en forskjell over lang sikt. I tillegg hvis du kjøper grønne, giftfri produkter, så du gjør en uttalelse med ditt kjøp at du ikke kommer til å investere i giftige produkter.

Bli involvert i lokalpolitikken om giftig avfall og miljøpolitikk. Det er pålagt ved lov som foreslått endringer i lover og bestemmelser om dumping avfall, genererer dem i visse mengder og andre juridiske prinsippene må bli foreslått for publikum for høringer. Så holde seg à jour med de lover i ditt område og gjør din stemme hørt.

skrive brev til de i regjeringen, og til aviser og andre medier i ditt område for å prøve å få litt oppmerksomhet. Starte en blogg eller forsøke å komme inn på radioprogrammer for å gjøre folk oppmerksomme på hva som skjer og holde publikum orientert om effektene disse lovene kan ha på helse for både mennesker i samfunnet, så vel som for miljøet.

Tips og advarsler

 • Bli med miljø bevissthet grupper. Grupper som Organic Consumers Association og andre grønne organisasjoner har en base og politiske muskler til å bidra til å skape endring når det gjelder giftig avfall og miljøspørsmål.
 • I tillegg til å stoppe giftige kjemikalier og giftig avfall, kan du fremme generell helse-og miljøvern gjennom andre aktiviteter. Riktig verftet omsorg og hagearbeid, sette opp regn fat, slik at du ikke kaster bort drikkevann på ting som å rydde skoene dine, og resirkulering er alle gode tiltak for å ta i å hjelpe til å gjøre miljøpåvirkningen så mye mindre.

Hvordan behandle Red akne flekker med destillert eddik

Hvordan behandle Red akne flekker med destillert eddik


Årsakene til akne spenner fra bakterier-fangst sportsutstyr nær huden din til hormoner og hudtype. Rød, acne-relaterte flekker oppstår når blokkerte porer tvinge den omkringliggende blod til overflaten av huden din. Disse røde flekker forblir ofte etter kviser er borte. Astringents, både naturlig og kjemisk produsert, er kjent for sine sure egenskaper i å tørke ut porene, og dermed redusere røde flekker. Destillert eddik er en potent snerpende, med en nesten 5 prosent syrenivå.

Bruksanvisning

•  Fyll sprayflaske med destillert hvit eddik. Hvis du har sensitiv hud, fyll halve flasken med eddik og tilsett vann til den er full. Dette utvannet snerpende vil redusere stikket eller mulig irritasjon av huden. Rist flasken godt å riktig fortynne eddik.

Vask og tørk ansiktet. Bruk en peeling ansikt vask for å fjerne døde hudceller på overflaten og å tillate eddik til mer fullstendig trenge porene. Syren i eddik vil redusere bakterier på overflaten av huden din og stimulere celleveksten ved å fremme tynne lag av huden peeling.

Spray en bomullspinne eller bomullsdott med eddik og tørk området av røde akne flekker. Hvis huden din er sensitiv, kan du oppleve en stikkende følelse på grunn av eddik surhetsgrad. Stikkende er en vanlig bivirkning av sure produkter, spesielt hvis du har tørr eller sensitiv hud. Slutte å bruke eddik hvis stikk fortsetter i mer enn et minutt eller hvis du begynner å legge merke til elveblest, rødhet eller hevelse i nærheten av påføringsstedene.

Skyll eddik av ansiktet med kaldt vann. Avhengig av alvorlighetsgraden av akne og følsomheten i huden din, kan du gjenta denne søknadsprosessen opp til tre ganger daglig. Synlige resultater kan ta opptil to uker.

Hva er de Hvite flekker på huden mot sol eksponering?

Hva er de Hvite flekker på huden mot sol eksponering?


Mange mennesker strever for en solbrun året rundt. Innendørs tanning salonger, selvbrunende kremer, eller en god lang suge i solen er alle måter å oppnå en sol-kysset glød. Noen mennesker bake i timevis i solens stråler eller bruke tanning boder og motta ikke bare en solbrun, men også solflekker.

Betydning

Solflekker er flekker på huden som oppstår etter soleksponering. Solflekker kan være mørk eller hvit. Hvite flekker kan ha flere årsaker, og de har alle en ting til felles, hindre de melanin blir produsert i det bestemte området av huden, og kan derfor ikke endre sin pigment. Med andre ord, kan huden ikke tan i disse små områder.

Fungus

Hvite solflekker er en vanlig hudlidelse over hele verden og spesielt utbredt i subtropiske klima. Den vanligste årsaken er tinea versicolor, en hudsopp, som vil spre seg hvis den ikke behandles med kremer og flassjampoer. Disse plassene vil vanligvis dannes på rygg, bryst og overarmer, og synes flaky eller skjellete.

Genetikk

Idiopatisk guttate hypomelanose, en genetisk lidelse, kan også resultere i hvite flekker. Det er en forhåndsdefinert tilstand som blir mer synlig etter eksponering for UV-lys på grunn av den mørkere huden rundt det. Ingen behandling er tilgjengelig.

Vitiligo

Vitiligo er en kronisk lidelse hud. Det fører til tap av pigment i huden som vises som hvite flekker i ansiktet, nakke, armer og ben, torso eller hudfolder. Vitiligo er også en genetisk lidelse. Kortikosteroid krem ​​og foto terapi er behandlinger.

Pressure Points

Noen ganger, kan hvite flekker bare være trykkpunkter. Dette er punkter i huden som har direkte presset mot Solseng begrense blodstrøm. Endre posisjon i sengen med få minutters mellomrom, eller stående, vil hindre trykkpunkter.

Advarsel

Hvis hvite eller mørke solflekker endres i størrelse, form eller farge oppsøke lege for en vurdering. Bruke solkrem med en solfaktor på minst 15, og unngå over eksponering for solen er den beste forebygging.

Tips for å fjerne føflekker & Skin Tags

Føflekker er vanlige hudlesjoner bare av medisinsk bekymring når de endrer utseende, blø, slam, kløe, eller bli øm eller smertefull. Skin tags er ufarlige små flaps av vev som hang av huden, men de kan bli irritert når klær eller smykker gnir mot dem. Mens hud koder og godartede føflekker kan fjernes av en hudlege, er det flere ting du kan gjøre for å fjerne disse plager trygt fra komfort til ditt hjem.

Dermatend

Dermatend hevder å arbeide med hud koder og føflekker. Bare gni føflekk eller hud tag med Emery bord gitt, vaske området med såpe og varmt vann, påfør Dermatend til overflaten og dekk med den medfølgende bandasje i 24 timer. Deretter fjerner bandasjen og vente på en skorpe å danne. Når skorpen er leget, skal føflekk eller hud tag være borte permanent. Laget av en blanding av urter og mineralsalter, leveres produktet med en 60-dagers pengene-tilbake-garanti, og er priset til $ 70.

Bruk A String

Knytte en hyssing stramt rundt bunnen av huden din tag vil utrydde sin blodstrømmen. Innen noen få dager etter å ha streng festet, vil huden tag bli svart og tørke opp, og i løpet av få dager, vil det falle av, etterlater knapt et hint av et arr. Mange foretrekker denne metoden til andre alternativer, fordi det er smertefri og ikke involverer ekstrahering av blod.

Apple Cider Eddik

Suge en bomullsdott i eple cider eddik og legg den direkte på føflekken din med en Band-Aid før du går til sengs. Fjern Band-Aid hver morgen, gjenta prosessen hver kveld i syv dager for komplett mole fjerning.

Hva er små brune flekker på halsen?

Hva er små brune flekker på halsen?


Har et blikk i speilet la deg følelsen trist, deprimert eller litt sint på deg selv for ikke å lytte til din mor? Hold ut av solen, bære en lue, bør du alltid bruke solkrem; hennes salvie råd ville ha forhindret problemet. Små, brunlig misfarging på huden, ofte kalt solflekker, pigmentflekker eller leverflekker, er et resultat av overdreven soling.

Lentigines Definert

Noen ganger kalles alder flekker eller leverflekker, liten flat svart, brun eller grå flekker som vises på huden ikke har noe å gjøre med alder eller leverfunksjon. Disse små "sol" flekker (lentigines eller senile lentigines) vises på hud som har opplevd kontinuerlig eksponering for solen. Pannen, kinnene, halsen og hendene er områder på kroppen hvor pigmentflekker først vises. Etter hvert som årene går, blir øm hud utsatt for mer og mer skade. Melanin pigment i huden absorberer sollys og beskytter huden mot solens UV-stråler. Som huden eldes, naturlige forsvar svekke og huden begynner å sakte forverres, forårsaker utvikling av misfargede flekker.

Melasma

Melasma, også kjent som "maske av svangerskapet" eller chloasma, fremstår som garvede eller brunaktige flekker som misfarges huden. Vanligvis finnes hos gravide kvinner eller kvinner som gjennomgår hormonbehandling, er melasma rent et kosmetisk problem. Symptomer til stede som mørke flekker i pannen, overleppe, nese og kinn.

Sun Protection

Alder flekker er godartede og er rett og slett et kosmetisk problem. Imidlertid kan personer som utvikler pigmentflekker har en forhøyet risiko for hudkreft. Enhver raskt voksende, rødlig eller gråt flekk bør undersøkes av en hudlege for å eliminere muligheten for hudkreft (melanom).

Age Spot behandlinger

For kosmetiske grunner, kan disse plassene bli behandlet med hud lightening formler (bleking kremer), laserbehandling, intens pulserende lys terapi, kjemisk peeling eller frysing (kryoterapi). Imidlertid er den beste medisin forebygging. Bruk alltid solkrem med både UVA- og UVB-beskyttelse. Unngå å få en solbrenthet. Benytt langermede verneklær. Bruk en hatt og solbriller for å beskytte øynene. Unngå soleksponering midt på dagen når solen eksponering er mest skadelig.

Alternative behandlinger

Alternativ medisin alternativene inkluderer behandling med økologiske formuleringer å bleke huden med hjem rettsmidler. Påfør to teskjeer av eple cider eddik blandet med saften av en løk til hudlesjoner. Hakk løk fint og press ut saften gjennom et stykke cheesecloth. Bland saften med eddik og gjelder for hud flekker med en bomullsdott. Tillat blandingen å forbli på huden i minst 30 minutter før bading. Det tar tid for sol eller alder flekker å utvikle. Det vil ta tid å fjerne dem. Forvent å se merkbare resultater innen seks uker.

Slik fjerner Tar flekker fra tennene

Slik fjerner Tar flekker fra tennene


Vanlig sigarett røyking fører tjære flekker på tennene, og over tid, til tjære og nikotin forårsaker tennene blir misfarget og farget. Fjerne tjære flekker fra tennene kan hjelpe deg med å gjenvinne tillit når du smiler. Hvit, friskere tenner ta år av ditt utseende og kan oppnås med regelmessig bruk av hjemme-tannbleking rettsmidler i stedet for dyre profesjonelle tenner-whitening.

Bruksanvisning

•  Hell 1 ts. sitronsaft i en bolle, bland i 1 ts. bordsalt så dyppe fingeren inn i sitronsaft og salt blandingen og gni løsningen på tennene. Lemon er en naturlig blekemiddel og salt legger et mildt slipemiddel komponent som bidrar til å skrubbe av flekker. Følg ved å børste tennene på vanlig måte for å fjerne sitronsaft og salt fra tennene.

Skjær en frisk jordbær i to. Gni den hvite delen av jordbær mot tennene og tannkjøttet for å fjerne tjæreflekker. Gjenta dette to ganger per dag.

Kombiner 1 ts. natron med tilstrekkelig hydrogenperoksyd til å lage en pasta-aktig substans. Børst tennene med hydrogen peroxide lime, i stedet for tannkrem, minst to ganger hver dag. Natron frisker røyker pusten mens peroxide blekemidler tjære flekker fra tennene.

pusser tennene hver kveld med vanlig eple cider eddik. Den eddik vil bleke tennene og holde dem whitened og nøytralisere lukten som nikotin og tjære gi pusten.

Gni den hvite delen av innsiden av en appelsin skall på tennene hver dag, spesielt før du går ut. Oransje skall gir tennene et attraktivt glans og gjør dem vises hvitere.

Hint

 • Opphør av røyking er den beste måten å løse sigarett-stained tenner og er bedre for helsen din.
 • Bruk at-home tenner Whitening strips for å bidra til å fjerne tjære flekker fra tennene.
 • Spis et eple etter hvert måltid. Frukten naturlig renser tennene, fjerne beis-forårsaker materialer.
 • Se din tannlege for regelmessig rengjøring og sjekk ups.
 • Tooth whitening prosjektpakker kan føre til følsomhet for kald og varm mat og drikke.
 • Hvis du har følsomme tenner, bruke salt for å rense tennene bare to ganger i uken slik at følsomheten ikke er økt.
 • Når tannbleking teknikker lysne tennene, men ikke til ditt ønske, gå til tannlegen. Misfarging av tennene resulterer fra mange faktorer. I tillegg til misfarging fra å røyke eller forbruk av kaffe og te, alder og problemer med tennene kan spille en rolle i misfarging.

Hvordan virker Kinin arbeid mot Malaria?

Hvordan virker Kinin arbeid mot Malaria?

Funksjon

Malaria er en sykdom av blodet som overføres av mygg. De sprer en parasitt kalt plasmodium som infiserer en persons røde blodceller. Ifølge Malaria Site, kinin virker mot malaria ved å hemme heme-polymerase i en pasients blod. Dette tillater en opphoping av heme, som er en cytotoksisk substrat. Heme er giftig for parasitter som forårsaker malaria. Dens handlingen fører dem til å dø, og dermed lindre sykdommen.

Bruk

Kinin må alltid tas nøyaktig som anvist av lege. Det bør aldri bli tatt i en større dose, og pasienter bør aldri ta den lenger enn den fastsatte fristen. Imidlertid bør det ikke bli stoppet tidlig, selv om malaria symptomene har forsvunnet, fordi pasientene ofte oppleve noen lettelse før de er helt kurert. Kinin bør tas mens du spiser for å hindre urolig mage.

Farene

Det er bare én merkevare av kinin som er godkjent av Food and Drug Administration. Alle andre merker er utestengt på grunn av risikoen for å forårsake farlige bivirkninger og død. Den eneste godkjente anvendelse er for behandling av malaria, kinin og bør ikke tas for behandling av andre tilstander som leggkramper. Det også bør ikke tas av alle med en historie med lang QT syndrom eller de som har en mangel på glukose-6-fosfat dehydrogenase. Kinin også bør ikke bli brukt i mennesker med myasthenia gravis, eller optisk nerveinflammasjon. Det kan være farlig for de som har lav kalium, hjerterytmeproblemer, hjertesykdommer og lever-eller nyresykdom. Bivirkninger som kan indikere en livstruende reaksjon inkluderer besvimelse, svak puls, feber, mental forvirring, og tap av hørsel eller syn. Formørket urin, endringer i hyppighet av vannlating, hudutslett, og lilla flekker vises under huden er også faresignalene.

Hjem rettsmidler for melasma og alder flekker

Som vi alder, våre huden utvikler det som ofte kalles "leverflekker", som ligner små fregner synlige på hender, armer og ansikt. En Melasma er også ansett som en alder spot, men denne tilstanden fremstår som en større oppdatering av mørk hud. Begge pigmentflekker og Melasmas kan behandles med de samme hjem rettsmidler, og for en brøkdel av prisen av over-the-counter produkter du kan kjøpe på skjønnhet tellere i varehus.

Eddik Behandlinger

Fortynne en halv kopp hvit eddik med en halv kopp vann og vaske ansiktet med løsningen. Dette fungerer som en snerpende, rensing og lysere i huden. Skyll av med kaldt vann etter noen minutter, men ikke håndkle-tørke ansiktet. Air-tørke ansiktet vil tillate løsningen å suge inn i porene, fuktighetsgivende og lyn de misfargede områdene. Denne prosessen er trygt å bruke daglig, og er veldig billig. Den eneste ulempen til denne behandlingen er lukt fra eddik.

Onion Treatment

Sett en løk i en food prosessor eller blender og puré løken til det er en god mengde løk juice. Kombiner løk juice med en lik mengde hvit eddik, og suge en bomullsdott eller vev i løsningen. Rens misfarget område av huden to ganger om dagen, og lagre ekstra løsning for neste behandling. Ikke skyll av løk / eddik løsning og la huden lufttørke. Gjenta prosessen for et par uker, og du vil se de mørke klatter begynner å lysne. Denne behandlingen, men vil forlate deg lukter som løk, så det ville være klokt å bruke løsningen når du ikke trenger å være ute i offentligheten.

Lemon Treatment

Klem saften av en sitron og bruke saften direkte til misfarget hud med enten en bomullsdott eller en vev. Gjenta prosessen to ganger om dagen og la saften på huden for å lufttørke. Sitron er veldig syrlig og med fortsatt søknader vil føre til at huden flekker å skorpe opp og løsner, forlater ny hud.

Eple cider eddik Fordeler for barn

Apple cider eddik er ofte referert til som "vidundermedisin" på grunn av de mange medisinske og ernæringsmessige fordelene det gir. Produsert fra en gjæring av epler, er den rik på enzymer, mineraler og næringsstoffer som er spesielt nyttig for barn.

Ernæring

Apple cider eddik har en rik kosten kilde til en rekke næringsstoffer for barn. Det gir vitamin A, B6, C og E, som kroppen trenger for å bekjempe infeksjon og sykdom (se Ressurser). Den inneholder også høye nivåer av kalsium, magnesium, mangan, fosfor og kalium mineraler. En mangel på en hvilken som helst av disse mineralene hindrer et barns sunn vekst og utvikling. Pektin, et kostfiber, er en annen viktig næringsstoff som kan fås fra eple cider eddik.

Soppdrepende

Apple cider eddik har sterke soppdrepende egenskaper, som er nyttig i behandling av infeksjoner som trost, som rammer barn så unge som noen få måneder gammel, og hodebunnen ringorm, som vanligvis er rettet mot barnets hodebunnen, ryggen og magen (se Ressurser). En gurgle formulert fra en 40/60 løsning av eple cider eddik og vann er en hundre år gammel folkemedisin for trøske. For yngre barn, er en bomullsdott mettet i løsningen brukes til å bruke det på tungen og indre kinn. En lokal applikasjon av ufortynnet eple cider eddik kan brukes som et middel for ringorm og andre sopp hudsykdommer, for eksempel fotsopp.

Desinfiserende

Apple cider eddik kan brukes som en trygg, naturlig og miljøvennlig husholdning desinfeksjonsmiddel. Den inneholder eplesyre og eddiksyre, som er effektive til å drepe bakterier rundt i huset, og skaper et sunt bomiljø for dine barn. Denne eddik kan sprayes eller drysset på kjøkken, bad og andre overflater i hjemmet for å rense dem. Dyppe tannbørster i en eddik og soaking hårbørster i hjelper det å drepe bakterier mellom penselen.

Antioksidanter

Apple cider eddik er en utmerket kilde til beta-karoten og karotenoider, som er potente antioksidanter. Antioksidanter er viktige kjemiske forbindelser som nøytraliserer skadelige frie radikaler i barnets unge, voksende kropp. Frie radikaler er ansvarlig for å forårsake celleskader og svekke immunforsvaret, noe som gjør barn mer sårbare for sykdom (se Ressurser). Studier har også vist at antioksidanter redusere risikoen for astma hos barn med 10 prosent til 20 prosent ved å redusere betennelse i luftveiene.

Mosquito Repellent

Apple cider eddik kan brukes som en naturlig, ikke giftig myggolje. Sprøyting en lys tåke av eddik på et barns hud eller dabbing den på med en bomullsdott vil holde myggen i sjakk når han går ut for å leke. Den sure lukten av eple cider eddik vil forsvinne etter noen få minutter. Det kan også bli brukt til å behandle insektbitt å lette irritasjon og forhindre infeksjon. Bare spray eller DAB en 50/50 løsning av eddik og vann til det berørte området.

Eddik hodelus behandling

Hodelus er en svært smittsom sykdom, spesielt blant barn i skolealder. Det kan være vanskelig å behandle på grunn av den lille størrelsen på eggene og den mengden som kan legges. Selv om det er mange over-the-counter kjemisk-baserte behandlinger tilgjengelig, er mange foreldre leery av bivirkningene og velger en sikrere metode. Eddik er kjent for sin makt til å rengjøre og har vært spioneringen som en god at-home rettsmiddel for å fjerne lus luseegg.

Identifikasjon

En lus er en liten brun vingeløse bug som trenger menneskelig hud og blod for å overleve. "Lice" er flertallsform av lus. Lus bruker hår som et reir for å legge egg, også kjent som nits. Skall er liten og har brune eller tan prikker som holder seg til de enkelte hårstrå. Hvis barnet ditt er klødde seg i hodet for mye og / eller har et rødt utslett på nakken, er det tid for et hode sjekk.

Head Innsjekking

For å gjøre en skikkelig hode sjekk, skille barnets hår i seksjoner og nøye undersøke individuelle hårstrå for nits og / eller lus. Betale ekstra oppmerksomhet til de områdene bak barnets nakke og ører, da disse varme områdene er hvor lus liker å legge egg.

Om Eddik

Selv Hippokrates, tidlig gresk lege, anses eddik å ha antibakterielle og anti-sopp egenskaper og brukes eddik til å bekjempe infeksjonen. Leger også brukt eddik for å behandle skjørbuk under den amerikanske borgerkrigen, og for å berolige sår under første verdenskrig I.
I dag, på grunn av sin kraftige syrlig innhold, har eddik bruk utenfor matlaging eksplodert. Eddik høye nivå av surhet er kjent for å drepe bakterier og mugg, så det har blitt en moderne-dag stift i manges spiskammers samt deres rengjøring garderobeskap. Ikke bare er eddik brukes til å rense, men dens makt for å fjerne lukt og fjerne flekker er også godt dokumentert.

Eddik og Lice

En av de mest vanskelige deler av behandling lus er nit fjerning. Eddik er en stor hjelp med denne prosessen, som surhet bidrar til å løsne "limet" som holder nits festet til hårstrå. Etter vask barnets hår med sjampo, skyll den med en kopp vann og 2 ss. eddik. Dette skylling kan hjelpe ødelegge enhver lus samt bidra til å fjerne nits under kammen gjennom.

Gre gjennom

Etter vasking barnets hår, er en passende kam gjennom en vesentlig del av nit fjerning. Få en lusekam eller kam som tenner er nær hverandre. Separer barnets hår i små seksjoner, og begynner å gre. Etter hvert slag, sørg for å vaske kammen av i en kopp vann. Dette vil tillate deg å se om du får de nits. Hvis det er små brune prikker flytende i koppen, så er du med hell fjerne dem. Gre bør følges opp i minst 1 til 2 uker etter en lus utbrudd. Målet ditt er å ha en klar kopp vann etter en kam gjennom.

Eddik Behandling for Thrush i en babyens munn

Enhver mor som har hatt en baby med trost vet at det er ikke moro i det hele tatt. Dette soppinfeksjon invaderer babyens munn og kan gjøre amming svært vanskelig. Heldigvis er det en billig, enkel og naturlig løsning tilgjengelig for å behandle trost.

Thrush

Preget av hvite flekker på babyens tunge, tannkjøtt, på innsiden av kinn og lepper, og taket av munnen, er trost en gjær infeksjon som kan føre til at babyen smerte og ubehag. Gjær som forårsaker trost nyte en mørk, fuktig miljø, som er grunnen til at babyens munn er et mål.

Funksjon

Eddik har soppdrepende egenskaper som gjør den effektiv ved behandling av gjær infeksjoner. Det er svært sure, og gjær ikke trives i et surt miljø. Endre betingelsene for babyens munn kan hjelpe drepe soppen som gjør ham usikker.

Metode

For å bruke eddik for å behandle trost, tilsett 1 ts. av hvit eddik til en kopp vann. Bruk en bomullspinne til å forsiktig bruke denne eddik blandingen direkte til flekker av trost.

Forebygging / løsning

Eddik er også bra for rengjøring ting som vil komme i kontakt med barnets munn, slik som biteringer og leker. Legg eddik til skylling når du vasker elementer som BH, ammeinnlegg, undertøy og tøybleier. Eddik som er fortynnet med litt vann kan brukes direkte på sykepleie mors brystvorter, også; bare bruke en bomullsdott eller vask klut til å tørke brystvortene.

Forholdsregler

Det er alltid en god idé å konsultere med babyens lege før du prøver å behandle noen av hans forhold, selv med noe så ufarlig som eddik. Legen kan være nødvendig å foreskrive et medikament beregnet for babyer med trøske, slik som Nystatin dråper, eller kan anbefale en alternativ form for behandling. Vær forsiktig med å bruke en eddik løsning som er for sterk, som det kunne brenne babyens munn.