Digidexo.com

Hvordan å sammenligne priser av migrene medisiner

Hvis du lider av migrene, vil du sannsynligvis ønske å bruke medisiner for å kontrollere symptomene, som kan inkludere hodepine, svimmelhet og lysfølsomhet. Diskuter med legen din hvilke typer medisiner tilgjengelig for migrene, deretter sammenligne prisinformasjon for hver type. Over-the-counter og reseptbelagte legemidler er tilgjengelige for å behandle migrene.

Hvordan å sammenligne priser av migrene medisiner

•  Se på de ulike typer migrene medisiner tilgjengelig. Før du begynner å sammenligne priser, hente en liste over medisiner som brukes til å behandle tilstanden. Du kan gå på nettet for å medikament encyclopedia nettsteder som Drugs.com.

Sammenlign effekten av hver medisinering. For eksempel, triptaner er dyrere enn ergotamin, ergotamin, men er mindre effektive. Triptaner lindre smerte, kvalme og lysfølsomhet forbundet med migrene. Ergotamin er vanligvis mest effektive bare i de med symptomer som varer mer enn 48 timer.

Ring ditt forsikringsselskap. Hvis du har reseptbelagte stoffet dekning, ring din helseforsikring leverandøren for å se hva ditt ansvar vil være så langt som å betale for migrene medisiner. De kan fortelle deg om billigere alternativer som kan bli foreslått til legen din.

Spørre om generiske legemidler fra apotek. Generiske legemidler er vanligvis priset til en brøkdel av prisen for kjente merker migrene medisiner. Noen eksempler på generiske migrene narkotika inkluderer naratriptan systematisk, ergotamin systematisk, sumatriptan systematisk og rofecoxib systematisk.

Bruk en apotek pris kontrolløren. Som et eksempel, Pharmacy Checker søker på Internett for å gi deg de laveste prisene på medisiner, inkluderer migrene-behandling narkotika. Hvert apotek har blitt verifisert av nettstedet, og du kan søke etter narkotika navn.