Digidexo.com

Mat eller drikke med Lactobacillus Casei

Mat eller drikke med Lactobacillus Casei


Lactobacillus casei vokser naturlig i menneskets fordøyelsessystem. Bakteriene hjelpe fordøyelsessystemet virker som det skal, øke immunforsvaret og bidra til å forhindre vekst av skadelige bakterier. Lactobacillus casei er funnet i naturlig fermentert mat, som har vært brukt som folkemedisin i århundrer, ifølge PeaceHealth. Bakteriene er også tilgjengelig som probiotiske kosttilskudd.

Yoghurt

Noen kommersielt produsert yoghurt inneholder Lactobacillus casei, slik som Stonyfield Farm eller Lifeway yoghurt. Sjekk etikettene for å sørge for at yoghurt var naturlig gjæret og ikke varmebehandlet, som varme vil ødelegge Lactobacillus casei.

Kefir

Kefir er en kultivert mat som ligner på yoghurt, men med høyere nivåer av probiotika. Maten varierer i consitency, fra yoghurt-strukturert for å hellbar. Kefir er laget av melk, men de fleste med laktoseintoleranse kan konsumere kefir. Lifeway kefir yoghurt er et populært merke, eller du kan lage din egen hjemme med en kultur startpakke.

Cheese

Naturligvis alderen oster som ikke er pasteurisert inneholder Lactobacillus casei. Bakterier-modnet oster inkluderer gouda, cheddar, provolone, gruyere, Edam og emmentaler. Noen cheesemakers legge probiotika til osten i løpet av eller etter prosessen for å gi en ytterligere fordel utover de helse naturlige bakterier.

Drikkevarer

Melk inneholder naturlig Lactobacillus casei. DanActive er en probiotisk drikke og Yakult er en gjæret meieri drikke, både med Lactobacillus stammer.