Digidexo.com

spise kun frukt før lunch

Hvordan spise frisk frukt i vinter

Hvordan spise frisk frukt i vinter


Ernæring guider understreke behovet for å sikre at det er frisk frukt og grønnsaker i det daglige kostholdet, uansett tid på året. Spise frisk frukt i vinter er en utfordring, siden mye av hva som er tilgjengelig er importert og kostbar, men det er fortsatt mulig å få fordelene uten at det påvirker din lommebok.

Hvordan spise frisk frukt i vinter

Bli kjent med vinter fersk frukt. Eventuelle frukt i sesongen er rimeligere enn noe ut av sesongen importert fra et annet land. Appelsiner og grapefrukt er i sesong fra januar til mai og ofte på spesielle på dagligvarebutikker.

•  Husk bananer. Mens en importert frukt, bananer er ofte billig og en utmerket kilde til kalium og vitaminer.

Se etter jordbær i slutten av januar og begynnelsen av februar. The Florida avling treffer nord butikker i det nye året og treffer sitt høydepunkt, med anstendig priser og smak, i løpet av disse månedene.

Prøv å flash-frosset frisk frukt i vinter. Nye teknikker for å bevare frukt beholde smak og tekstur i tradisjonelle sommer frukt som jordbær, sammen med sin rike vitamin C.

Sjekk ut tørket frukt. De har vitaminer og fiber av frisk frukt og gjøre en god vinter alternativ. Sukkerinnholdet er litt høyere, så vær klar over kalorier, hvis det er nødvendig.

Se flygeblad fra dagligvarebutikker og lokale fruktutsalg. En støtfanger avling av importert frukt presser prisene ned, og dette er tiden for å snappe opp av sesongen frisk frukt til en rimelig pris.

Forbered fersk frukt under innhøstingen på sensommeren og høsten for forbruk i vinter. Det er enkle teknikker for frysing og hermetisering som holder stor bare plukket smak og alle næringsstoffene.

Hint

 • Kjøp bare de friske frukter du trenger for et par dager i vinter, deretter etterfylle. Dette bidrar til å unngå å kaste bort penger på noe som ødelegger.
 • Få fordelen av frisk frukt i vinter med fruktjuice også. Kontroller at produktet er ekte juice.

Hvordan spise bare frukt og grønnsaker for en uke

Hvordan spise bare frukt og grønnsaker for en uke


Å spise mye frukt og grønnsaker hjelper deg å kontrollere vekten og reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer, inkludert hjerteinfarkt og slag. I tillegg, frukt og grønnsaker opprettholde gastrointestinal helse og forebygge synsproblemer. Tilbringe en uke å spise frukt og grønnsaker lar deg kick-starte sunt kosthold og lære å forberede en rekke sunne retter. Men ikke forvent å spise noe annet enn frukt og grønnsaker i mer enn en uke - du må også hele korn og sunt fett, som olivenolje, for å få nok næringsstoffer og kalorier.

Bruksanvisning

•  Spis minst to kopper, eller to porsjoner, av frukt til frokost hver dag. For eksempel kan du lage en frukt smoothie, røre blåbær til eplemos eller har honningmelon og en grapefrukt.

Konsumere minst to kopper grønnsaker til lunsj. For eksempel, gjør en stor salat eller kutte opp gulrøtter, selleri og paprika og spise dem med hummus eller guacamole. Hvis du har en salat, duskregn på litt olivenolje - kroppen din trenger litt sunt fett. Avokadoene i guacamole også gi sunt fett.

Spis annen servering av frukt til dessert, for eksempel et eple, banan, fersken eller mango. Hermetisert frukt er også sunt, men velger frukt hermetisert i vann eller lys sirup, ikke tung sirup.

Drikk tomatjuice eller grønnsaksjuice i ettermiddag for en lav-kalori, næringsrik snack. Alternativt velger en frukt juice, for eksempel appelsinjuice eller eplejuice, eller spise tørket frukt, for eksempel rosiner eller tørkede aprikoser.

Spis 2-3 kopper grønnsaker til middag, og prøver å spise noen bønner for protein. For eksempel, gjør en solid veggie suppe med grønnsaksbuljong, linser, svarte bønner, tomater, mais, gulrøtter og kidneybønner. Alternativt lage en wok med blandede grønnsaker eller spise en vegetarisk burger Patty med en side av suppe eller salat.

Konsumere en endelig servering av frukt til dessert, for eksempel frukt sorbet, frossen frukt juice pops eller friske bær.

Hint

 • Spis et utvalg av frukt og grønnsaker for å hjelpe deg å få alle dine næringsstoffer og hindre kjedsomhet.
 • Ikke endre kostholdet før konsultere legen din dersom du har en kronisk sykdom, er gravid eller ammer, eller ta reseptbelagte medisiner.

Tips for barn å spise mer frukt og grønnsaker

Tips for barn å spise mer frukt og grønnsaker


Grønnsaker og frukt er en viktig del av en voksende barns kosthold, men overtale barnet til å spise grønnsaker kan være en vanskelig prospektet. Husk at målet er ikke bare å få barna til å spise grønnsaker og frukt, men også å innpode i dem en livslang vane av å spise og nyter sine greener. Tenk over hvordan du kan overbevise barnet om at grønnsaker og frukt er en positiv ting.

Fargerik presentasjon

Små barn er trukket til lyse farger og forskjellige former, så kapitalisere på dette instinktet ved å presentere dem med frukt og grønnsaker som er ordnet fargerikt på deres plate. Bruke gulrot pinner for orange, cherrytomater for gul og rød, og strimler av paprika for grønt. Epler, appelsiner og bananer kan også brukes i denne presentasjonen. De små rå frukt og grønnsaker tillate barna å spise med hendene, og de kan nyte farger og smaker.

Finne ut hvorfor

Noen ganger barn synes å utvikle en meget sterk motvilje av frukt og grønnsaker, men dette betyr ikke at de hater alle frukter og grønnsaker. Finne ut om det er en konsekvens om hva slags mat som de misliker. Du kan oppdage at et barn misliker bare frukt og grønnsaker som er mer grøtaktig eller de som er mer skarp. Tilby barnet et bredt utvalg av frukt og grønnsaker for å finne ut hva hans preferanser kan være.

Sette et godt eksempel

Spis frukt og grønnsaker med barnet ditt, og når du er snacking selv, nå for sunnere alternativ. Hvis barnet ser du hele tiden strekker seg etter sukkerholdig eller salt snacks heller enn å spise frukt og grønnsaker, sender du en blandet melding. Barn betaler nær oppmerksomhet til hva foreldrene gjør, og spise godt selv setter et godt eksempel.

Små biter i større Foods

Hvis hele grønnsaker ser litt skremmende for barnet ditt, klippe dem opp og kaste dem inn i andre, mer trøstende mat i stedet. For eksempel legge frukt til ditt barns lunsj ved å legge rosiner til en peanut butter sandwich. Tilsvarende tilføyer most grønnsaker til en gryte eller legge strimlet gulrot til eplemos. Mindre biter av frukt og grønnsaker kan få et barn vant til tanken på å spise dem.

Hva er behandlingen for dårlig sirkulasjon?

Dårlig sirkulasjon oppstår når sirkulasjonssystemet blir svak, forårsaker blod å flyte saktere gjennom vener og arterier. Dette kan skje fra plakk i arteriene, som kommer fra en mangel på bevegelse og mat som er høy i kolesterol. Det kan også være forårsaket av høyt blodtrykk eller noen omstendighet hvor det er press på blodårene. Alvorlig sykdom kan utvikle seg dersom press på blodårene vedvarer, som hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Trening og kosthold er områder som har en stor effekt på sirkulasjonssystemet.

Trening

Kardiovaskulær helse er viktig for helsen til sirkulasjonssystemet. Hjertet pumper blod gjennom kroppen og blodårene må være sterk og klar nok til å tillate at blodet til å reise gjennom kroppen. Kardiovaskulær trening som gåing, jogging, sykling, svømming, dans og annen aktivitet som får blodet pumpe og hjerterytme øker forbedrer blodsirkulasjonen, bidrar til å holde hjertemuskelen sterk og blodkar klart.

Diet

Å spise godt er avgjørende for god helse, og sirkulasjonen er påvirket av fet mat og røyking. Usunt fett i stekt mat kan tette blodårene og legge belastningen på hjertet. Røyke blokkerer oksygentilførsel til blod og bremser sirkulasjon. Fersk frukt og grønnsaker bidrar til å holde kroppen hydrert og rene og drikke minst åtte glass vann om dagen vil også bidra til å rense kroppen.

Avgiftning

Avgiftning vil gi innsiden av kroppen en god rengjøring og vil bidra til å fremme sunne blodstrøm gjennom blodårene ved rensing overflødig fett og plakk fra kroppen. Dette kan gjøres gjennom faste. Du kan velge å spise kun frukt og grønnsaker i tre til 10 dager, eller du kan velge å drikke vann og ikke spise for i det hele tatt for tre til ti dager. Hvis du gjør dette er det lurt å legge 2 ss sitronsaft, 2 ss honning eller klasse B lønnesirup og en liten klype cayennepepper til hvert glass vann. Det er viktig når du gjør dette raskt å drikke 12 glass vann om dagen. Se legen din før du begynner på et fort.

Kosttilskudd

Urter som ingefær, hvitløk, cayennepepper og ginkgo biloba er alle gunstig for å forbedre sirkulasjonen. Kosttilskudd som inneholder vitamin B grupper vil hjelpe forbrenne proteiner og karbohydrater, noe som skaper mer energi og hindrer treghet gjennom kroppen. Omega 3 fettsyrer vil bidra til å bryte ned og klart usunt kolesterol fra kroppen og styrke blodårene. Se legen din før du tar noen kosttilskudd.

Medisinske alternativer

Medisinsk behandling for dårlig sirkulasjon innebærer å ta blodfortynnende foreskrevet av lege eller medisiner som brukes til å strekke spesifikke arterier som kan være tilstoppet. Platehemmere og antikoagulantia kan være foreskrevet for å hindre at blodet levrer seg. En lege kan foreslå en operasjon der en annen vene brukes til å omgå tresko i arterie eller en prosedyre for å forstørre en arterie for å forbedre blodsirkulasjonen.

Easy Detox Plan

Hvis du føler deg trøtt, sløv og all-around elendig, er dette trolig forårsaket av et usunt kosthold. Du kan ha blitt tilbudt en detox diett som en løsning. Det finnes en rekke avgiftning dietter som er relativt enkle å følge og lover å kvitte deg med tretthet ved å eliminere skadelige stoffer.

Detox Fordeler?

Før du vurderer en detox diett plan, vil du kanskje lese Dr. Michael Picco svar på spørsmålet "Do detox dietter gi noen helsemessige fordeler?" på Mayo Clinic hjemmeside. Dr. Picco sier at det ikke er noen bevis for at detox dietter faktisk fjerne giftstoffer fra kroppen. Han fortsetter å indikere at følelsen av økt fokus og energi er trolig en psykologisk effekt skapt av troen på at du gjør noe bra for kroppen din. I tillegg er det uønskede effekter på faste, slik som hodepine og anemi.

Tre-Day Detox Diet

Hvis du bestemmer deg for at du ønsker å satse på en detox diett plan, er det en tre-dagers detox diett på Easy Detox Plan nettside. Dette er en veldig enkel diett som består av å spise kun frukt og grønnsaker i tre dager med en og annen servering av korn som ris. I løpet av de tre dagene blir du også bedt om å drikke rundt to liter vann om dagen og trening i minst 30 minutter om dagen. Dietten lover å ha en dramatisk effekt på din helse og fremme hurtig vekttap.

Før du endrer din diett

Før du bestemmer deg for å gjøre noen drastiske endringer som påvirker din helse og generell velvære, er det alltid viktig å konsultere legen din. Legen din bør være i stand til å veilede deg til diett som fungerer best for deg og gi deg de største helsemessige fordeler. Som Dr. Picco sier i sin artikkel, "Den beste dietten er en basert på frukt og grønnsaker, hele korn, magre proteinkilder og umettet fett." Fordi alles kropp er bygget litt annerledes, er det alltid viktig å sørge for at du velger matvarer som vil fungere best for deg.

Slik Lavere blodtrykk med Food

Slik Lavere blodtrykk med Food


Lavere blodtrykk med mat ved å følge noen enkle trinn. Hvis du har blitt fortalt at du har høyt blodtrykk, kan det være lurt å vurdere å bruke mat til å løse problemet. Reseptbelagte medisiner kan hjelpe, men du kanskje ikke ønsker å håndtere bivirkningene. Matvarer kan hjelpe deg uten bivirkninger.

Slik Lavere blodtrykk med Food

•  Når du har blitt fortalt at du har høyt blodtrykk, har en diskusjon med legen din om endring i kostholdet. Be om en liste over matvarer som vil hjelpe deg, og en liste over matvarer du bør unngå. Også, gjøre noen undersøkelser om emnet. Med Internett tilgjengelig, er det ingen grunn til ikke å bli informert.

Shop for friske grønnsaker, vurderer bare de du vil faktisk spiser. Hvis de kommer til å sitte på en kjøkkenbenk å ødelegge, kan de ikke hjelpe deg! Selleri er antatt å være spesielt nyttig. Men studier viser at mer grønnsaker og frukt konsumert av en person, skjer mindre sannsynlig blodtrykk problemer.

Shop for fersk frukt. Hvis du ikke finner det du leter etter i den produserer delen, bør du vurdere frosset. Prøv å spise frukt før hvert måltid. Appelsiner, meloner, jordbær og bananer anses gode valg. Likevel, all frukt er bra for deg.

Substitute rent vann for drinker som kan inneholde mye salt og sukker. Hvis du absolutt ikke kan nyte rent vann, tilsett litt smakstilsetning hjemme. Kommersielle produkter er ikke bare dyrt, disse drikkene inneholder ofte kjemiske tilsetninger fleste av oss kan ikke engang uttale.

Hvis du ikke er i vanen med å spise frukt og grønnsaker daglig, her er en måte å starte: Ha en liten mengde av frisk frukt før frokost og lunsj. Ha en liten salat før middag. Ettersom dette blir en vane, legge til mer frukt og grønnsaker. Ettersom tiden går, vurdere å spise kun frukt og grønnsaker en eller to dager hver uke.

Hold nøye sjekk på hva du putter i kroppen din. Legge sauser som er fulle av salt kan angre din innsats. Les etiketter.

Hint

 • Hvis du blir behandlet av en lege for noen sykdom, diskutere dine planer.
 • Hold nøye sjekk på hva du putter i kroppen din. Legge sauser som er fulle av salt kan angre din innsats. Lese etiketter!
 • Ikke stopp noen medisiner uten å snakke med legen din.
 • Ikke bruk noen informasjon hvor som helst i stedet for legehjelp.

Lemonade Cleansing Diet

The lemonade rensing kosthold er også kalt Master Cleanse. Noen mener denne dietten vil rense kroppen for giftstoffer, hjelpe slankere miste vekt og forbedre funksjonen til nyrer, nerver, arterier, blodårer, fordøyelsessystemet og leveren. Mange helsearbeidere, men fraråder denne dietten, som de hevder kan være ineffektivt og skadelig, forårsaker ernæring mangler og forverrer alvorlige tilstander som diabetes og depresjon.

Varighet

Tilhengere av lemonade rensing diett hevder at kostholdet har har som skal følges i minimum 10 dager og kan videreføres i inntil 40 dager, flere ganger i året. Konsultere helsepersonell før du prøver noen diett i lengre tid.

Limonade

Den saft som brukes i denne dietten er unik. Den er laget med 1/10 teskje av Cayenne eller rød pepper, 2 ss ekte lønnesirup, 2 ss sitron eller lime juice og 10 gram av varme våren eller renset vann. Kunstig flavored pannekake sirup bør ikke brukes. Organiske sitroner og lime anbefales. Ifølge lemonade rensing diett entusiaster, sitron eller lime juice fungerer som et avføringsmiddel og avgift agent. Cayenne pepper bryter opp slim i kroppen. Mens på lemonade rensing diett, er dette lemonade blandingen bare mat eller drikke du kan konsumere. Drikk seks til tolv glass hver dag, når du blir sulten. Ikke supplere denne dietten med vitaminer. De i favør av saft rensing diett opprett at alle næringsstoffer og vitaminer som trengs er i denne blanding, og at på grunn fast føde blir flytende i løpet av fordøyelsesprosessen, ikke er usunn en all-flytende diett.

Breaking the Diet

Du må gradvis avslutte lemonade rensing diett. På den første dagen av dietten, sakte drikke flere åtte unse glass fersk appelsinjuice. Ikke innlemme andre matvarer. På den andre dagen av dietten, er vegetarianere tildelt appelsinjuice i morgen, rå frukt til lunsj og frukt eller rå grønnsaker salat på kvelden. En kjøtt-eater andre dag består av flere glass appelsinjuice og en hjemmelaget suppe består av belgvekster, poteter, selleri, gulrøtter, grønne grønnsaker topper, løk, brun ris, okra eller okra pulver, chili, karri, kajennepepper, tomater , grønn paprika, og squash. Ikke ta med brød eller knekkebrød. Vegetarianere kan spise normalt på den tredje dagen av lemonade rensing diett, men rovdyr må fortsette å følge en restriktiv plan. På den tredje dagen, bør de som spiser kjøtt drikke appelsinjuice i morgen, har mer suppe til lunsj og spise en middag bestående av grønnsaker, salater eller frukt. Kjøtt, fisk, egg, brød, kaker, te, kaffe og melk er ikke å bli tatt enda. Normal spising kan fortsette på den fjerde dagen.

Avføringsmiddel Herb Tea og Salt Water Flush

Å bidra til å opprettholde regulariteten i løpet av lemonade rensing diett, kan et avføringsmiddel urtete inntas om morgenen og kvelden. Dette anbefales til hjelp i renselsesprosess og forebygge fordøyelsesbesvær. En annen viktig del av denne dietten er saltvann flush. Bland mellom to teskjeer og en spiseskje med havsalt og en liter romtemperert vann. Drikk dette på en gang. Noen velger å drikke det på badet, som dens avføringsmiddel effekter er tilsynelatende dramatisk og umiddelbar. Dette skal gjentas hver dag mens du er på rens. En avføringsmiddel urtete og saltvann flush er de eneste drinker som kan brukes til å supplere lemonade.

Bivirkninger

Sult, tretthet, smerter og plager, kan irritabilitet og kvalme alt skje mens på lemonade rensing diett. Lettelser i kostholdet ved å spise kun frukt og grønnsaker i noen dager før kan redusere disse bivirkningene, men ikke eliminere dem helt.

Om Pineapple Faste

Ananas faster er en slags kjepphest diett som kan gjennomføres for en svært kort tid etter helt friske personer som mottar veiledning fra sine leger.
Ananas inneholder bromelain, et enzym som får fart fordøyelsen. Ble en person å spise bare ananas for en dag eller to, kan det hjelpe henne gifte. Fruktene av alle typer er lett fordøyd av de fleste friske mennesker.
Bromelain er ofte funnet i fordøyelsesenzymer laget av ananas som kan svelges eller tygges etter et tungt måltid for å hjelpe fordøyelsen av legume protein.
Rå frukt entusiaster som vanligvis spiser en diett med en stor mengde frukt premien den for sin søte smak og rikelig vitamin C.

Identifikasjon

Ananas faster ikke kreditert til én person, men noen populære kjepphest dietter har strukturert sine dietter for å bestå primært eller utelukkende av rå frukt for de første dagene til første to uker for å redusere vann vekt. Hvis du velger å gjennomføre en ananas raskt, bør du kontakte legen din først.
Hvis du har tenkt å gå ned i vekt raskt ved krasj slanking på en ananas rask, er det uklokt å ikke motta medisinsk klarering først. De fleste leger vil ikke anbefale å spise bare ananas for å gå ned i vekt.
48-Hour Miracle Hollywood kosthold og bedre kjente South Beach dietten avhengige av frisk frukt og ananas anbefales. The Beverly Hills kosthold anbefaler også slankere spiser hovedsakelig frukt i flere dager.
Fasting ved å spise bare hele frukt og hele grønnsaker er en praksis som har eksistert i århundrer. De fleste kulturer har en tradisjon av å konsumere visse urter og planter mellom årstidene å avgifte kroppen og forberede den for neste nye sesongen.
En dag lange ananas fort generelt kan foretas av friske individer uten alvorlige medisinske problemer. For å gjøre dette, kan du kjøpe ferske hele ananas og forbruker som hel frukt eller Juiced hele dagen. Drikk minst seks til åtte ekstra 8-unse glass vann for å holde seg hydrert.

Betydning

Kosten kan føle seg oppmuntret ved å gjøre et 1-dags ananas fort, som det er en måte å raskt miste vann vekt og føler at de står foran en ny livsstil ved å spise ananas for en dag.
National Institutes of Health har ikke gjennomført noen kliniske studier på fordelene ved å gjennomføre en ananas fast i lengre tid.
Folk som hevder å gå ned i vekt av å spise kun frukt kan få vekten de mister og deretter legge ekstra vekt når de fortsette å spise andre typer mat.

Funksjoner

En ananas rask består av å spise bare ananas og vann. En streng definisjon av en rask er å avstå fra å konsumere noe mat. Vann må forbrukes for å forhindre dehydratisering.
Foreløpig ingen medisinske eksperter, leger eller ernæringseksperter anbefaler en ananas fort.
Krasje dietter som har bare eller hovedsakelig av frukt ofte telleapparat mindre enn 1000 kalorier per dag. De fleste leger anbefaler friske individer konsumere minst 1200 kalorier per dag.
De fleste leger anbefaler at folk spiser en ulik diett av ulike frukter, grønnsaker, hele korn, magre proteiner og lav-fett meieri og få tilstrekkelig trening for å miste vekt sakte og permanent.

Fordeler

Det er noen undersøkelser at å spise ananas og bromelain at den inneholder kan hjelpe folk som lider av urinsyregikt å oppleve noen lettelse. Forskningen er imidlertid ikke instruere folk med leddgikt å gjennomføre ananas faster. I stedet, er anbefalingen å inkludere ananas som en del av en sunn diett.
Å spise ananas på en rask kan forbedre fordøyelsen litt dersom dieter nettopp har kommet gjennom dager med binging. Men når dieter fortsetter å spise andre typer mat, hvis det ikke er solid spising plan på plass, er det lett å regress og få vekt.

Advarsel

Ikke tenkt på en ananas raskt uten legens godkjennelse, eller hvis du har noen kroniske sykdommer som hjertesykdom, diabetes eller leversykdom. De fleste dietter som krasjer diett på en frukt fast i flere dager taper strengt vann vekt --- som ikke er varig vekttap.
Barn, gravide og personer med en historie med spiseforstyrrelser bør ikke gjennomgå en ananas raskt uten medisinsk tilsyn.

Liste over frukt som er bra for barn og voksne til å spise

Liste over frukt som er bra for barn og voksne til å spise


Dommen er i: kun 14% av voksne i USA spiser nok frukt eller grønnsaker, ifølge USA Today. Utfordre deg selv og dine barn til å spise mer frukt er en måte å redusere sjansene for å utvikle kroniske sykdommer. Det ser ut til det gamle ordtaket "et eple om dagen holder doktoren borte" faktisk kan ha ligget i mer vitenskap enn sin skaper realisert.

Flavonoider og polyfenoler

Ifølge en studie i Journal of Nutrition, flavonoider og polyfenoler er forbindelser i frukt som beskytter mot degenerative sykdommer; kreft, for eksempel. Bær, pærer, sitroner, lime, druer, kirsebær, grapefrukt, appelsiner og epler alle inneholder flavonoider. Jordbær, litchi og druer har svært høy polyphenol innhold. Med National Cancer Institute rapporterer at antioksidanter kan bremse eller hindre utvikling av kreft, ta trøst i å oppmuntre barn til å spise frukt som inneholder flavonoider og polyfenoler. Begge fungere som antioksidanter.

Vitaminene A, B, C, D, E

Med kroniske sykdommer blir mer utbredt i tidligere aldre, barn og voksne kan avverge sin ankomst med vitaminer som finnes i en rekke frukter. Ifølge en rapport fra University of Maryland Medical Center, kan vitamin D reduserer risikoen for osteoporose, mens vitamin A, C og E kan beskytte mot hjertesykdom. Mango, papaya, fersken og aprikos inneholder vitamin A. Bananer inneholder vitamin B6. Appelsinjuice inneholder vitamin B9 og C. bær, appelsiner, guava og papaya er gode kilder til vitamin C. For vitamin D, drikke appelsinjuice. Avokado er en god kilde til vitamin E.

Karotenoider & Kalium

Karotenoider ikke bare gi frukt sine gule og oransje farge, men de kan fungere som antioksidanter for å styrke immunforsvaret og potensielt redusere risikoen for hjertesykdom, ifølge WholeHealthMD. Gulrøtter, cantaloupes, fersken, mango, appelsiner, guava, rød grapefrukt og vannmelon alle inneholder karotenoider. Forskere ved Oregon State University Linus Paulin Institute oppmerksom på at kalium kan redusere risikoen for slag, nyrestein, høyt blodtrykk og beinskjørhet. Selv om disse sykdommer er typisk assosiert med voksne, øker de hos barn. Barnesykehuset i Boston peker på at antall pediatriske nyrestein er på vei oppover. Juvenile osteoporose er en dokumentert medisinsk tilstand. Følgelig, når du kommer for en banan for å øke kalium inntak, passerer en til barnet ditt.

Fiber

Harvard School of Public Health sier at du kan redusere risikoen for forstoppelse, hjertesykdom, diabetes og fordøyelsessykdom som kalles divertikulitt ved å spise frukt, grønnsaker og korn er rike på fiber. Hvis barnet ditt lider av forstoppelse, bær, papaya, appelsiner, epler, pærer eller svisker bør bidra til å minske problemet.

Rapid vekttap ved å spise frukt og grønnsaker

Vekttap er uten tvil en av de mest diskuterte temaer i trykte medier, på talkshows og blant venner og kolleger. Folk er interessert i å miste vekt - og å miste det raskt. En populær vekttap metoden er frukt og grønnsaker diett. Dietten fremmer raskt vekttap, men kan sette deg opp for vektøkning uten de riktige forholdsregler.

Slik fungerer det

Frukt og grønnsaker kosthold fremmer raske vekttap ved å fylle deg med lav kalori alternativer. Målet er å nå ni porsjoner med frukt og grønnsaker daglig innen en uke eller to, med fem fra vegetabilske gruppen og fire fra frukten gruppen. Over uken gradvis du erstatte maten du vanligvis spiser med frukt og vegetabilske alternativer. Du fortsetter å spise de ni porsjoner med frukt og grønnsaker daglig til ønsket vekttap er oppnådd.

Fordeler

Å spise kalorifattig frukt og grønnsaker kan du spise oftere og unngå krasj og fristelser mellom måltidene. Avverge sult ved knaser på gulrot pinner eller epleskiver eller slå av varmen ved spratt frosne blåbær. Ved å gjøre frukt og grønnsaker midten av måltid plan, kan du spise mer og spise oftere. Etter å ha nådd målet ditt, kan du opprettholde vekttap ved å spise fem på syv porsjoner med frukt og grønnsaker daglig.

Det er helsemessige fordeler også. Frukt og grønnsaker er rike på næringsstoffer og fiber. Å spise en frukt og grønnsaker kosthold er bevist å senke kolesterolet og blodtrykket. Studier viser disse matvarer redusere risikoen for noen typer av kreft, slag og hjertesykdom.

Ulempene

Så godt som de er, frukt og grønnsaker er ikke like tilfredsstillende som karbohydrat eller protein rik måltider. Du kan føle deg sulten innen en time eller to for å spise en grønnsak og frukt eneste måltid, noe som gjør det mer fristende å overstadig på forbudt mat.

Ikke alle frukter og grønnsaker har lik vekttap fordeler. Som bemerket av Travis Van Slooten, grunnlegger og redaktør av menn Total Fitness, avokado inneholder mye fett og bananer og druer er høy i sukker. Å spise disse i moderate mengder er fint, men å spise for mange kan avspore hurtig vekttap. For å få fullt utbytte, spise frukt rå og grønnsaker rå eller dampet. Legge høyt kalori salat dressing, smør eller olje eliminerer alle fordelene ved å spise lav kalori alternativet.

Nyttige tips

Gjør deg klar for suksess ved å tilberede måltider og snacks på forhånd. Fyll baggies med porsjoner med rå grønnsaker og frukt som er vasket, kuttet og klar til å spise.

Ikke begrens deg til frukt og grønnsaker bare. Gjør du det er det samme som garanterer fiasko. Unngå å falle offer for plutselige cravings ved å legge små mengder av favoritt stivelse og proteiner til måltidet plan.

Øk din viljestyrke ved å legge til variasjon. Hvis du har jordbær til frokost, nyte en melon til lunsj.

Kan spise for mye frukt føre til vektøkning?

Kan spise for mye frukt føre til vektøkning?


Vektøkning er forårsaket ved å spise mer kalorier enn du expend. Frukt og grønnsaker er en del av et sunt kosthold, men for mye frukt kan føre til vektøkning. Innlemming frukt i kostholdet ditt på en sunn måte kan bidra til å holde vekten stabil.

Identifikasjon

Frukt som epler, fersken, pærer, jordbær og blåbær er rike på antioksidanter og vitaminer. Frukt har en høy vanntetthet og er fulle av fiber, noe som betyr at de er naturlig lav i kalorier og vil hjelpe deg til å føle full.

Potensiell

Ifølge Center for Disease Control, og legger frisk frukt og grønnsaker i ditt daglige kosthold kan bidra til å opprettholde vekten din. Legge til et overskudd av frukt til en diett som er allerede høy i kalorier, kan føre til vektøkning.

Effekter

Forbereder frukt på bestemte måter kan redusere næringsverdi og legge til kalorier. Å spise frisk frukt er det beste alternativet fordi ingen sukker eller konserveringsmidler har blitt lagt til. Frisk frukt er også høy i fiber, som hjelper deg til å føle deg mett lenger. Velg hermetisk eller frossen frukt bare hvis frisk frukt er ikke tilgjengelig. Sørg for å velge merker som har ikke tilsatt sukker, kremer eller sirup.

Betraktninger

Grønnsaker er vanligvis lavere i sukker og kalorier enn frukt. Ifølge Dietary Guidelines for amerikanerne 5. utgave, spise flere porsjoner hver dag i grønnsaker enn frukt vil hjelpe deg å opprettholde vekten din.

Hva Frukt kan jeg spise på et triglyserid-reduserende diett

Hva Frukt kan jeg spise på et triglyserid-reduserende diett


Et triglycerid-reduserende diett er lav i sukker og fett. Å fremme god generell helse, er målet å få triglyserider (fettstoffer) under 150 milligram per desiliter (mg / dl). Jo høyere de er, jo større er risikoen for hjertesykdom. Til lavere nivåer, må du holde deg unna enkle sukker som brus og honning. Frukt gjør inneholder sukker, og noen har mer enn andre. I tillegg gjør formen av frukten en forskjell.

Hele Frukt

Spis hel frukt. Du er bedre å spise epler enn eplesaus. Det er alltid bedre å spise frukt i sin naturlige form enn når det har blitt behandlet på en eller annen måte. Processing legger mer sukker og vanligvis reduserer næringsinnhold. Spise druer i stedet for druesaft. Har bjørnebær snarere enn bjørnebær gelé. Ferske bringebær er mer næringsrik enn en bringebær frukt roll-up. Å spise hele frukten vil begrense sukkerinntaket og kan redusere triglyseridnivåer.

Frukt med lavere sukkerinnhold

Konsumere frukt med lavere sukkerinnhold. Ifølge kosttilskudd fiber.com, disse inkluderer sitroner, jordbær, melon, papaya, fersken, avokado, kiwi og plommer. Alle disse har lavere sukkerinnhold når det spises i rå form. The American Diabetes Association anbefaler sitrusfrukter på grunn av deres fiber innhold, men appelsiner har mer sukker enn andre sitrusfrukter.

Frukt med høyere sukkerinnhold

Begrens inntaket av frukt med høyere sukkerinnhold. Kost fiber.com tyder på at disse er datoer, svisker, hermetisert fersken og røde og grønne druer. Ifølge The Complete Guide til Fat-lagre karbohydrater, unngå vannmelon fordi det er glycemically uakseptabelt (raskt øker sukker i blodet). Også mange merker av frosne jordbær og blåbær har tilsatt sukker så sjekk ingrediensene nøye. Definitivt redusere inntaket av fruktjuice, frukt barer og tørket frukt.

Fresh Fruit

Nyt fersk frukt. Ifølge Forebygging er Food and Nutrition bok, mister frukten sin næringsinnhold tetthet jo lenger den er lagret. Også kokt frukt vil ha færre vitaminer og mineraler enn rå frukt. Så blåbær kokt i pannekaker har mistet noe av sin næringsverdi. Hermetisk fersken eller pærer er mindre næringsstoff tett og ofte sitte i sukkerholdige sirup. Å spise frisk frukt er et sikkert kort når det gjelder å senke triglyserider.

De Beste Frukt og grønnsaker å spise for idrettsutøvere

De Beste Frukt og grønnsaker å spise for idrettsutøvere


Selv voksne bør spise minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen, de krever at utøverne stiller til kroppen krever et større antall, og variasjon, porsjoner. Som Heather Hendrick Fink skriver i "praktiske anvendelser i Sports Nutrition", "idrettsutøvere bør være utdannet på fordelene og ulempene med ulike former for frukt og grønnsaker. Men bunnlinjen er å oppmuntre utøvere til å spise mer frukt og grønnsaker, i alle danner de finner praktisk! "

Karbohydrater

"Karbohydrater er forbindelser som inneholder karbon, hydrogen og oksygen," forklarer Marie Dunford i "Fundamentals of Sport and Exercise Nutrition." Karbohydrater er viktig for idrettsutøvere fordi de er "den primære kilde til drivstoff for musklene under moderat til intens trening." Disse forbindelser er spesielt viktig for utholdenhet idrettsutøvere, hvis suksess avhenger av en jevn strøm av sine muskler over tid. Selv om de fleste frukter og grønnsaker inneholder litt karbohydrater, er stivelsesholdige grønnsaker som mais, poteter og yams spesielt lastet med disse forbindelsene: En halv kopp noen av disse inneholder 15 g karbohydrat.

Vitaminer

Dunford definerer vitaminer som "karbonholdige forbindelser som er avgjørende for riktig fysiologisk funksjon." Bare milligram eller mikrogram vitamin er generelt nødvendig på en dag, men kroppen trenger 13 vitaminer for å holde seg friske. Dunford lister fettløselige vitaminer, som vi ikke trenger hver dag, som vitamin A, D, E og K. Vannløselige vitaminer, som må etterfylles ofte, inneholder vitamin C og de ulike vitaminer som utgjør vitamin B: tiamin (B1), Riboflavin (B2), coblamin (B12), folat, biotin og pantotensyre. Vannløselige vitaminer brytes ned i løpet av en lang koketid, så det er best å spise rikelig med frukt og grønnsaker (aldri kjøtt) rå. Vitamin-rik frukt og grønnsaker inneholder bananer, grønne blader (spinat, grønnkål, Chard, collards), brokkoli, tomater, appelsiner, friske bær og honningmelon.

Mineraler

Ifølge Fink, mineraler avvike fra karbohydrater og vitaminer i som er de uorganiske molekyler. Dette betyr at prosesser som fordøyelse eller koking ikke endrer den iboende konstruksjon av mineral. Mineraler er satt inn i en av to kategorier: major (kalsium, fosfor, magnesium, natrium, kalium, svovel), og spor (jern, sink, krom, fluor, kobber, mangan, jod, molybden, selen). Kroppen trenger større mengder av større mineraler enn av spormineraler, skjønt bare milligram eller mikrogram er nødvendig for enten i løpet av en dag. Fink understreker spesielt betydningen av kalsium for idrettsutøvere som trenger det for å opprettholde sunne ben og muskler. Kalsium finnes i grønne blader. Andre mineralrike matvarer inneholder tørket frukt, bønner og belgfrukter.

Hvor mange Frukt og grønnsaker bør en tenåring spise?

Hvor mange Frukt og grønnsaker bør en tenåring spise?


De fleste tenåringer i USA ikke spiser nok frukt og grønnsaker. Bare en i fem tenåringer spiser fem eller flere porsjoner med frukt og grønnsaker per dag, som er beløpet som anbefales for å opprettholde god helse.

Identifikasjon

En porsjon for frukt og grønnsaker er en kopp - omtrent på størrelse med en knyttneve eller et eple.

Betraktninger

Ungjenter trenger ca 2200 kalorier; 3 porsjoner med frukt og 4 porsjoner grønnsaker hver dag. Ungdoms gutter trenger 2800 kalorier; 4 porsjoner med frukt og fem porsjoner grønnsaker.

Portion Size

En god måte å sikre at tenåringer er å spise riktig deler er å dele tallerkenen inn i kvartalene. En fjerdedel bør være stivelse (fortrinnsvis hele korn), en kjøtt, en frukt og en grønnsak.

Utdanning

Snakk med tenåringen og forklare hvor viktig ernæring er for god helse. Undervisning ved eksempel er en effektiv måte å forbedre hele familiens helse.

Potensiell

Gjør det enkelt for tenåringer å nå for frukt og grønnsaker ved å erstatte i hjemmet junk mat med passende snacks og sider.

Fordeler

Frukt og grønnsaker inneholder næringsstoffer som ikke finnes i andre matvarer. Disse næringsstoffene inkluderer antioksidanter som er viktige for langsiktig helse.

Bør jeg ikke spise frukt hvis jeg ønsker å gå ned i vekt raskt?

Spis rikelig med frukt

Å spise frukt er en utmerket måte å gå ned i vekt raskt hvis du skal bytte andre, mindre sunn mat med frukt. Frukt er en lav-kalori, lav-fett, svært næringsrik mat. Ifølge USDA, folk bør spise minst to kopper frukt daglig. Når jeg prøver å gå ned i vekt, må du redusere kaloriinntaket fra andre matvarer og øke din fysiske aktivitet.

Når Body Building

Noen kroppsbyggere vil utelate frukt fra kostholdet i dagene fram til en konkurranse som en måte å øke synlig muskeltonus. Kroppen kan lagre fruktose i frukt som fett hvis kroppen ikke trenger å bruke den for energi. Bare utelate frukt fra din diett med legen din godkjenning.

Bottom Line

Frukt er en viktig del av en persons daglige inntak. Bare svært dedikerte utøvere med spesielle ernæringsbehov bør utelate frukt, og bare med anbefaling av sin lege. For å gå ned i vekt, spise mer frukt og mindre bearbeidet mat.

Hvordan få vekt av å spise frukt

Hvordan få vekt av å spise frukt


Å spise frukt er en aktivitet som ofte forbindes med å prøve å gå ned i vekt, men du kan også gjennomføre en diett som tar sikte på å spise frukt for å få vekt. Det kan være lurt å bulk opp for en sportslig kamp eller for å gå opp i vekt etter et anfall av vekttap på grunn av sykdom. Uansett grunn, spiser visse frukter som er høyere i kalorier eller lage proteinshaker blandet med frukt er sunne måter å naturlig legge vekt på rammen. Denne metoden vil være mer næringsrik enn bare stuffing deg selv med fettrik mat eller tomme kalorier.

Bruksanvisning

•  Legg frukt til kosthold gjennom hele dagen, spise minst seks stykker om dagen. Selv om du ikke føler deg sulten, ta en pause i løpet av dagen for en frukt snack, for eksempel en kopp frukt, fruktjuice eller en banan.

Velg frukt som er høyere i kalorier enn andre. Avokado og bananer er et bedre valg enn frukt som epler eller appelsiner, som er høy i vanninnhold og ikke er så kaloririkt.

Bland dine frukt snacks med en kalori rik side, for eksempel en kopp hel fett yoghurt eller en kornblanding, som er både mer fetende enn et alternativ som cottage cheese.

Bland en protein shake hver ettermiddag. Kombiner frukt, protein pulver, yoghurt og is i en blender og drikke. Protein pulver kan finnes på de fleste helse-butikker, og vil bidra til å legge vekt på rammen.

Klem din egen frukt å gjøre fruktjuice, eller bruk usøtet butikk-kjøpte juice og drikke det med hvert måltid. Dette legger kalorier og naturlig sukker i kostholdet ditt.

Hint

 • Legg honning til din frukt for å gjøre dem velsmakende og legge kalorier.

Hvordan spise sjokolade for å gå ned i vekt

Hvordan spise sjokolade for å gå ned i vekt


Sjokolade er bra for kroppen din som den er deilig for din gane. Gleden egenskapene til sjokolade har aldri vært en hemmelighet. Ikke bare er det velsmakende, men vi har kommet til å oppdage sammenhenger mellom sjokolade og humør samt sjokolade og kolesterol. Ve, om det kunne bare være et vekttap hjelpemiddel. Vent! Det er! Det har blitt funnet at svært koblingen mellom sjokolade og kolesterol har en positiv innvirkning på reduksjon av kroppsfett rundt midtpartiet. I denne artikkelen vil du lære litt om hvordan dette fungerer og hvordan du kan gjøre den jobben for deg.

Hvordan spise sjokolade for å gå ned i vekt

•  Å vurdere sjokolade som en sunn tillegg til kosthold må du først forstå dens virkninger på kroppen. Mørk sjokolade og semi søt sjokolade er kilder til enumettet fett. Denne typen fett, ofte kjent som en MUFA, har en positiv innvirkning på kroppen og har vist seg i studier å forårsake mer vekttap enn en typisk lav fett diett. Enumettet fett har en annen kjemisk sammensetning enn andre fettstoffer og ta på seg en flytende tilstand ved kroppstemperatur. Så hvor annet fett har en hardere effekt på leveren og forårsake tilstopping av blodårene med fett, de MUFAs faktisk myke leveren slik at for det å bedre gjøre sin jobb med å skille ut de dårlige ting fra våre organer. Uten MUFA hjelp, de giftstoffer og fett ta tak og ikke bli eliminert fra kroppen, og dermed danner fett som resulterer i en utvidet midsection. Som en bonus, enumettet fett også fremme LDL (det gode kolesterolet) som jakter ned HDL (det dårlige kolesterolet) og raskt innleder det til leveren hvor det kan skilles ut mest effektivt.

Legg en porsjon mørk eller semi søt sjokolade til hvert måltid. En porsjon tilsvarer 1/4 cup. Den enumettet fett fra sjokoladen vil sørge for at maten prosesser effektivt.

Spis 4 eller 5 små måltider per dag, i stedet for tre større måltider. Mindre måltider er lettere for kroppen å fordøye og hyppigere mat gir kroppen en konstant energikilde. For å redusere magefett og stramme opp midjen linjen du trenger ikke å telle kalorier eller gjør noen andre enn tillegg av mørke eller semi søt chocolate.If du har et større vekttap mål endringer, redusere kalorier samt noen splurges fra kosten din som brus eller chips.

Øvelse for 30 minutter per dag for maksimale resultater. Legge sjokolade vil redusere fett rundt midsection selv uten å trene, men trening er anbefalt i alle fall for ekstra helsegevinst.

Hint

 • Studier har også vist seg sjokolade for å øke metabolismen og brenne fett i timevis når fordøyd i morgen. Prøv å legge til semi søt sjokolade småstykker til havregryn eller gjør lav sukker havregryn sjokolade cookies til frokost å spise med frukt.
 • Hold deg til riktig serverer beløp. Sjokolade er fortsatt en feit og hvis det brukes feil vil føre til vektøkning. Kun mørk sjokolade og semi søt sjokolade har disse helsemessige fordeler. Melkesjokolade eller andre sjokolade vil bare legge til fett og kaloriinntak for dagen samtidig som det gir ingen ekstra fordeler.

Ting du kan spise som ikke vil føre til vektøkning

Ting du kan spise som ikke vil føre til vektøkning


Når du kommer til en sunn vekt, er det viktig at du opprettholder den. Med alle matvarer, uansett hvor sunt, rimelig porsjoner er nøkkelen. Så lenge du holder deg til normal porsjonsstørrelser på alle måltider, spise matvarer skal hjelpe deg å opprettholde en ideell vekt når kombinert med regelmessig mosjon.

Grønne grønnsaker

Grønne grønnsaker er en av de viktigste delene av et sunt kosthold, og hvis vektkontroll er målet ditt, vil du finne dem svært gunstig. Disse matvarene har en tendens til å være lav-kalori og høy-fiber, noe som betyr at de bidrar til å fylle deg opp, samtidig som det ikke gjør deg opp i vekt. Sats på valg som spinat, arugula, og romanosalat i den grønne kategorien, og ting som grønne bønner, selleri og erter for andre alternativer. Disse matvarer er også høy i essensielle vitaminene du trenger for generelle helse.

Lean Protein

Selv om det ikke er noe galt med en og annen biff, hvis du trenger å se din vekt, bør magre proteinkilder utgjør mesteparten av proteininntaket ditt. Disse inkluderer magert kjøtt som kylling og fisk. Fisk som er høy i omega-3 fettsyrer, som laks, kan hjelpe din helse på mange måter samtidig som du kontrollere vekten. Egg, nøtter og bønner er andre gode kilder til magre proteiner som holder deg sterk uten å sette på pounds.

Helkorn

Karbohydrater har fått en ekstremt dårlig wrap fra mange såkalte slankeeksperter. Det er raffinert korn og sukker som får folk til å få vekt. Hvis du spiser små porsjoner av hele korn regelmessig, vil du ikke få vekt fra det alene, og faktisk; hele korn er viktig for et godt balansert kosthold. Hele korn brød, pasta og fullkorn ris er gode valg. Også, eksperimentere med gamle korn som quinoa. Disse matvarer er svært høy i næringsstoffer uten vekt-induserende egenskaper stede i sine raffinerte kolleger.

Frukt

Frukt er en viktig del av kostholdet ditt, og vil ikke føre til vektøkning, så lenge du holder deg til små porsjoner. Frukt som bær, epler og bananer alle gjøre stor snacks eller frokost kosttilskudd. Hvis du ønsker å unngå vektøkning, unngå tropiske frukter som er høyere i sukker. Frukter som mango, ananas og meloner har ofte mer sukker enn bær eller sitrusfrukter og bør spises kun i forsiktig moderasjon.

Spise sunt å styrke immunforsvaret

Spise sunt å styrke immunforsvaret

Ernæring og immunsystemet

Selv om å spise sunt er viktig for alle, er det spesielt viktig å gjøre gode matvalg når sliter med en sykdom. Immunsystemet er kroppens naturlige forsvar organisme mot sykdom. Designet for å kjempe for en god helse, er immunsystemet består av celler som støtter organer. Det er av immunsystemet bor sterk og bekjempe sykdom at kroppen holder seg frisk. Ved å spise dårlig kroppen kan bygge opp giftstoffer som kan forårsake sykdom. Det er derfor det er viktig å eliminere matvarer som inneholder giftstoffer, mens du velger matvarer som hjelper immunforsvaret bekjempe sykdommer.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker inneholder vitaminer (særlig A og C) og fytokjemikalier som fungerer som antioksidanter for å oppmuntre til god immunsystemet fungerer. Næringsstoffer som finnes i frukter og grønnsaker kan gjøre lymfocytter reprodusere effektivt, slik at de kan angripe virus, samt hjelpe neutrofiler og makrofager drepe bakterier. Spis 5-9 porsjoner daglig, velge ulike farger (minst to) for å dra nytte av ulike mineraler, vitaminer og antioksidanter.

Lean Protein

Protein inneholder aminosyrer som danner byggesteinene i kroppens celler, omfavner disse cellene myndigimmunsystemet. Derfor, hvis du er mangelfull i protein, vil kroppen din gjøre færre hvite blodceller som bekjemper antigener. Ved å øke antallet av antigener immunceller kan mer effektivt bekjempe patogener. Økende immuncelleproduksjon betyr å legge protein og aminosyrer til kosthold. Men spiser kun magre proteiner, kutte av all synlig fett før steking. Inkluder 03:57 porsjoner med magre proteiner i kosten som sjømat, skinn fjærfe, egg, bønner, linser og soyaprodukter.

Sunt fett

Ved å redusere fett, kan du øke immunsystem fordi du styrke arbeidet av T-lymfocytter som dreper svulster og andre usunne celler. Unngå transfett, som finnes i mange kommersielle matvarer som margarin. Når du inntar transfett, dine celler og vev bli skadet fordi immunforsvaret blir for involvert kamp betennelse. Transfett også gi deg kolesterol problemer. Fett inntaket bør begrenses til 30 prosent av dine daglige kalorier, med kun 5 til 10 prosent kommer fra mettet fett. Velg resten av fettinntaket fra umettet fett som finnes i olivenolje, nøtter, avokado, frø og rapsolje. Øke forbruket av omega-3 fettsyrer som finnes i fet fisk som kveite, laks og sardiner, som også bidrar til å bekjempe betennelser og sykdom.

Green Tea

Grønn te er rik med en antioksidant kjent som catechin, som gir te evner til å kjempe antigener. Hvis du er en som drikker kaffe, erstatte en kopp kaffe for grønn te hver dag. For å få flere katekiner ut av te, la posen å sive i minst tre minutter før du tar den ut av varmt vann. Katekiner også bedre svar fra lymfocytter og bekjempe betennelser.

Slanking med tørket frukt

Slanking med tørket frukt


Tørket frukt er en matvare som kan være en del av et sunt kosthold designet for vekttap. Imidlertid, når delene ikke er kontrollert, på sunn mat kan raskt bli en kilde for overskytende kalorier hindre vekttap suksess. Nøkkelen er å sjekke etikettene nøye og omfatter kun en liten del av tørket frukt med snacks eller måltider. Å gjøre dette vil tillate deg å både kosthold og liker å spise tørket frukt.

Sjekk Ingredienser

Det er viktig å sjekke ingredienslisten av tørket frukt du kjøper. Mange har lagt sukker som øker kaloriinnholdet i tørket frukt, og mer nylig enkelte selskaper har byttet fra sukker til høy fruktose mais sirup fordi det er rimeligere. Det er best å begrense forbruket av begge. Gjør ditt beste for å velge tørket frukt som staten "uten tilsatt sukker". Dette vil sikre at du drar nytte av den ernæringsmessige verdien av frukten selv, og tomme kalorier fra sukker vil ikke ødelegge din diett.

Kontroll Deler

Når frukten er tørket, vannet fjernes, og dette vann er det som gir frukten mye av sitt volum. Derfor, for samme mengde kalorier, når du spiser frisk frukt du får mye mer mat enn når du spiser tørket frukt. Mest tørket frukt inneholder fortsatt de næringsstoffene som er spesifikke for frisk frukt, men det faktum at frukten er liten kan oppmuntre deg til å spise mer. Som en generell regel, har en halv kopp tørket frukt omtrent samme mengde kalorier som en kopp fersk frukt. Sjekk etikettene for å lære hva en porsjon er for frukt du spiser. Husk mengden kalorier du forbruker og ta hensyn til hvordan det passer inn i din dieting plan.

Hvordan bruke det

Det beste med tørket frukt er at de er praktisk. Det er ingen avskalling eller rotete saft. I tillegg, selv om de ikke har tilsatt sukker, gjør konsentrert natur frukten det en snack som kan dempe et sug etter noe søtt. Bland noen tørkede bær med nøtter for en snack som er balansert i karbohydrater, protein og fett. Dryss tørket frukt på toppen av salaten, eller snack på et par stykker av tørket ananas, epler eller bananer.

Lag ditt eget

Den sunneste tørket frukt du kan spise er variasjonen du lage selv. Denne prosessen krever bruk av en mat dehydrator, som kan kjøpes på de fleste butikker som har små kjøkkenapparater. Med en mat dehydrator kan du være sikker på at du gjør naturlig tørket frukt uten tilsatt sukker. Du kan tørke dine egne bær, druer, epler, pærer og bananer og lagre dem til å bite på når du trenger noe næringsrikt og praktisk. For de fleste dehydrators, må du skjære frukten svært tynn og tørk frukten på rundt 135 grader C i flere timer, eller for enkelte matvarer, flere dager.