Digidexo.com

forfrysning kinn

Røde kinn i Kids i kaldt vær

Røde kinn i Kids i kaldt vær


Noens ansikt, inkludert et barns, kan bli rød når de utsettes for vind og kulde. Men hvis barnets kinn bli ekstremt rødt, ikke bare når det er kaldt ute, kan han ha en sykdom som heter fiket kinn sykdom (femte barnesykdom.) Et annet navn for denne tilstanden er femte barnesykdom. Det fikk sitt navn fordi den er den femte utslett i en gruppe av utslett inkludert skarlagensfeber, meslinger, røde hunder og roseola. Denne tilstanden er smittsom.

Slapped Cheek / Fifth sykdom

Når barnets kinn er røde, hvis han har også feber og fly-lignende symptomer, inkludert smerter og sår hals, han kan ha fiket kinn sykdom. Utslettet vises først på barnets kinn og reiser til sine lemmer og kroppen etter noen dager da. Det klør. Noen babyer bare får røde kinn og ingen av de andre symptomene.

Effekter

Tilstanden kan dukke opp igjen måneder etter første utbrudd. Hvis barnet ditt blir varm eller er ute i solen og å være ekstremt aktiv kinnene kan slå lyse rødt. Dette betyr ikke at infeksjonen har returnert, ifølge Babycentre.co.uk. Vanligvis er fiket kinnet mild sykdom, men for babyer som har talassemi, som er en genetiske sykdommen eller sigdcelleanemi det kan være farlig. Disse forholdene resultere i anemi og fiket kinn sykdom vil gjøre anemi verre.

Rosacea

Flammende røde kinn kan også bety at barnet ditt har rosacea. Hvis du ser en spredning av humper på toppen av de røde kinnene, kan han være lider av denne inflammatorisk hudsykdom. Det blir verre hvis barnet spiser krydret mat er fysisk aktiv. Når det er kaldt, kan dette gjøre rosacea verre som kan solen.

Tørr hud

Om vinteren kan huden din eller barnets hud får veldig tørr fordi det er lav luftfuktighet. Dette gjør huden tørke ut og kløe. Det kan også gjøre huden din, og kinnene, red. Når tørr hud blir virkelig ille, kan fishnet-lignende sprekker beskjære opp og huden din vil få flassende, kjedelig og ujevn. Tørr hud kalles asteatosis eller xerosis. Når det ikke er nok vann (fuktighet) i stratum corenum delen av huden din, oppstår tørrhet. De beskyttende oljer i huden forsvinne og vannet som du normalt vedlikeholde i huden din rømming. Når huden tørker ut, krymper det og det er når den sprekker.

Hvordan Dekk røde kinn

Hvordan Dekk røde kinn


Hvis du lider av rød, flekkete hud på kinnene, er du sannsynligvis å gjøre med rosacea: en vanlig hud lidelse som oppstår i ansiktet. Årsakene til sykdommen er ukjent. De røde kinn forbundet med det kan føre til mange lider sosial og yrkesmessig stress på grunn av selvbevissthet og forlegenhet. Selv om det er kjent kur for det, hvis du lider av røde kinn du kan kontrollere og dekke rødhet ved hjelp av noen få hjem metoder.

Bruksanvisning

•  Vask ansiktet med en rensende produkt av ditt valg. Kontroller at produktet er for sensitiv hud for å unngå over tørking og sterke kjemikalier, som begge kan føre til mer rødhet. Skyll ansiktet med kaldt vann. Ikke bruk varmt eller kaldt vann, siden begge kan gjøre rødhet verre.

Tørk ansiktet grundig med et rent håndkle. Unngå ytterligere hudirritasjon ved å klappe og ikke gni huden.

Fukte huden din ved hjelp av en fuktighetskrem spesielt formulere å redusere rødhet. Du finner dem hos din lokale skjønnhet forsyning butikken. Påfør litt av Fukte til en applikator svamp og gni det forsiktig, på ansiktet ditt. Fuktigheten vil gjøre det lettere å påføre og blande din makeup.

Påfør concealer som matcher hudfargen din til ansiktet ditt ved hjelp av en applikator svamp. Unngå å bruke fingrene til å bruke sminke. De kan bruke mer oljer til ansiktet ditt som kan føre til ytterligere rødhet eller kviser. Bare bruke concealer til de områdene av ansiktet ditt er berørt av rødhet. Blande concealer grundig for å matche din hudfarge.

Bruk en børste til lett dekke hele ansiktet med en avsluttende pudder. Velg en farge som matcher din hudtone.

Tips og advarsler

 • Før forutsatt kilden til huden din rødhet er rosacea, konsultere en hudlege. Han kan hjelpe finne kilden til din hud problem og gi deg best hvordan å behandle den.
 • Selv om kilden til rødhet er ikke rosacea, er denne metoden en effektiv måte å dekke rødhet av andre grunner i tillegg.
 • Det er miljø- og atferdsmessige faktorer som kan føre til røde kinn å bli verre. Unngå varme drikker, alkohol, krydret mat og varme rom. I tillegg, kan vinden kap kinnene, noe som gjør dem verre.
 • Unngå noe annet som forårsaker irritasjon, slik som mulige allergener.

Hvordan bli kvitt den røde på My Nose & Kinn

Hvordan bli kvitt den røde på My Nose & Kinn


Hvis du har alvorlig, merkbar eller langvarig rødhet på nese og kinn, det er naturlige alternativer som kan hjelpe undertrykke rødhet til en sunn glød eller bli kvitt rødheten helt. Rosacea, eksem og psoriasis er alle vanlige årsaker til en rød nese og kinn, ifølge BetterHealth USA. Bare en medisinsk faglig kan diagnostisere årsaken til rød nese og kinn, men grunnleggende tips kan hjelpe behandle og forebygge uønsket rødhet.

Bruksanvisning

Identifisere vanlige symptomer. Dette krever ofte et besøk til legen. Rosacea ofte påvirker lyshudet personer over 30. Tegn på rosacea inkluderer vedvarende rødhet i ansiktet (ligner på en solbrenthet), synlige blodkar, og små nupper eller kviser. Eksem kan påvirke folk i alle kjønn, aldre og raser, ifølge Medicine Net. Eksem begynner som moderat til alvorlig kløe, og blir til tørre røde flekker i huden. Psoriasis er rød, skjellete hud som kan dekke ulike områder av kroppen, inkludert ansiktet.

Eliminer alkohol, sigaretter og andre sentralstimulerende midler. Avlat som sukker, kaffe og koffeinholdige te kan forstyrre hudens kjemiske balansen, bidra til utbrudd av psoriasis, rosacea og eksem. Alkohol frarøver huden fuktighet og etterlater den dehydrert og og mer tilbøyelige til tilstoppede porer. Sigaretter dehydrere huden, samt utsette kroppen for skadelige giftstoffer. I noen tilfeller kan psoriasis innledningsvis være forårsaket av sigaretter, i henhold til Pasient UK. Unngå bearbeidet mat, sigaretter eller alkohol kan bidra til å redusere ansikts rødhet forårsaket av hudsykdommer.

Vask med milde såper og lunkent vann. Rosacea og eksem kan bli betent av rensemidler med sterke astringents, slik som trollhassel eller alum. Se etter milde, parfymefrie såper med et minimum av sterke tilsetningsstoffer. Det samme prinsippet gjelder for vaskemidler, kremer, kremer, eller noen annen rengjøringsmiddel som kan komme i kontakt med ansiktet ditt. Med rosacea og eksem, bruke lunkent eller litt varmt vann når du vasker ansiktet ditt. Veldig kaldt vann krymper porene og varmt vann kan tørke ut huden ytterligere, så medium er best.

Styr soleksponering. Hvis du lider av rosacea, bruke solkrem og unngå overdreven soling. En overflod av sollys kan skade huden, og provosere rødhet forårsaket av rosacea. De fleste får nok sollys gjennom hverdagen alene, slik at du kan få fordelene uten å skade huden din. Hvis man har psoriasis imidlertid noen eksperter anbefaler soleksponering som en måte å lindre tilstanden. I dette tilfellet, bør du likevel beskytte huden din med lys solkrem, men kan være lurt å bruke mer tid utendørs.

Begrense stress og vedta sunne mestringsteknikker. Psoriasis, eksem og rosacea er alle forverres av stress. Du kan finne at rødhet i ansiktet ditt bare oppstår i tider med høyt stress hjemme, skole eller arbeid. Tømme timeplanen fra unødvendige forpliktelser og ta tid til å nyte avslappende aktiviteter. Sikt på en tilstrekkelig mengde søvn hver natt, og søke støtte fra pålitelige venner, familie eller helsepersonell. Dette er kanskje ikke umiddelbart redusere ansikts rødhet, men kan redusere triggere og hindre kviser.

Slik Cure røde kinn

Slik Cure røde kinn


Sykdommer forbundet med røde kinn er viruset baserte femte sykdom, også kjent som "slapped kinn", og Rosacea, noe som fører til synlige blodkar, støt eller kviser i ansiktet og noen ganger en rød, Lobulær nese. Antibiotika ofte bringe noen lettelse og reduserer betennelse. Røde kinn kan også være kroppens negative reaksjon på endringer i systemet som akne, allergisk reaksjon, solbrenthet, hormonsvingninger, overflødig sinne og høyt blodtrykk. Det er noen veldig enkle ting du kan gjøre for å temme din rødhet til en sunn rosa.

Bruksanvisning

•  Hold ansiktet rent ved å vaske det minst fem ganger om dagen. Skin hygiene er nøkkelen til å redusere rødhet på grunn av kviser forårsaket av overflødig talg, og det bidrar til å kjøle ned ansiktet hvis du har en reaksjon på allergi eller hormon ubalanser i kroppen.

Drikk rikelig med vann for å holde kroppstemperaturen lav og å vanne systemet. Minst halvparten av dine drikker bør være vann, fire 8-unse briller.

Mediter eller ta deg tid til å slappe av. Gi deg selv stille tid til å lytte til kroppen din. Hvis du får rød i ansiktet ofte, kan det være et tegn på at kroppen reagerer på noe i en negativ måte.

Hold deg unna varme og krydret mat. Hvis ansiktet ditt er å snu rød, har du en overflod av varme i kroppen. Ikke tilsett krydder til brannen. Eliminere kaffe og alkohol, som øker blodtrykket.

Påfør en ansiktskrem som inneholder vitamin K hver dag. Du kan også få vitamin K i kosten. Kilder for vitamin K i kosten inneholder spinat, rosenkål, Chard, grønne bønner, grønnkål og sennep greener. Vitamin K hjelper blodpropp normalt og hindrer forkalkning av arteriene.

Tips og advarsler

 • Påfør en grønn tonet sminke for å skjule rødhet. Fukte ansiktet og DAB på makeup forsiktig med en myk børste eller fuktig kosmetisk svamp.
 • Påfør aloe vera gel til en solbrent møtt å kjøle ned rødhet.

Den gjennomsnittlige kostnaden for fettsuging av Kinn

Kosmetisk kirurgi blir stadig mer populært. En slik kosmetisk prosedyren kalles Buccal fett fjerning (fettsuging av kinnene). De misfornøyde med sine kinn er i stand til å omskape dem og fjerne mengden fett å gi kinnene en mer definert eller tynnere utseende. Som alle kosmetisk kirurgi, det er varierende kostnader, risiko og komplikasjoner.

Funksjon

Bukkal fettfjerning er gjort for å endre utseendet av den nedre del av kinnene. Det kan bidra til å skape en mer "slim" utseende i ansiktet, og bidra til å meisle og definere mer avrundede kinnene. Resultatene av fettsuging av kinnene er permanente.

Prosedyre

Fettsuging av kinn er typisk en-til to-timers poliklinisk prosedyre. Et snitt er gjort mellom kinnet og tannkjøttet etter at pasienten blir plassert under lokalbedøvelse. Kirurgen er da i stand til å fjerne fettet med tang eller kirurgisk pinsett. Når fettet er fjernet, vil kirurgen deretter lukke snittene.

Forventninger

Konsultere en kosmetisk kirurg kan hjelpe en pasient å etablere realistiske forventninger til kinn fett fjerning kirurgi. Som med alle kosmetisk kirurgi, vil det være et visst ubehag og smerte. Midlertidig hevelsen har også vært forbundet med buccale fett fjerning prosedyrer og de endelige resultatene kan ikke være synlig for tre til fire måneder.

Kostnad

Kostnaden for Buccal fett fjerning varierer fra region til region og avhenger av kirurg og forventninger til pasienten. Vanligvis kan denne prosedyren variere alt fra $ 1500 til $ 5000. Selv om de fleste medisinske forsikringsselskaper ikke dekker denne prosedyren, er det mange kirurger som vil godta en betalingsplan for å dekke kostnadene.

Risiko

Som med alle kosmetiske operasjoner, er det risiko og komplikasjoner forbundet med Buccal fett fjerning. Hver person reagerer ulikt på anestesi, og det er alltid en risiko for infeksjon og uforutsette komplikasjoner når gjennomgår alle kirurgi. Pasienter bør være sikker på å grundig forskning deres kirurg og har en en-mot-en konsultasjon med kirurgen før under Buccal fett fjerning eller annen kosmetisk kirurgi.

Kinn Removal & Neck fettsuging

Kinn Removal & Neck fettsuging


Kinn fett refererer til pads av fett i midten av ansiktet som gir kinnene kroppen. Noen mennesker har overdreven fett forårsaker en "jordekorn utseende." Dette er de beste kandidatene for operasjonen.

Fettsuging av halsen fjerner overflødig fett fra nakken. Enten det er fra aldring, fettfordeling, overvekt eller genetikk, kan dette overflødig fett føre til doble chins eller en hals som synes smeltet fra ansiktet til halsen området.

Kinn Fat Pad Removal

Kinn fett puten fjerning er en operasjon som ikke bør være gjennomgått lett, spesielt for yngre mennesker. Som vi alder våre kinn naturlig hule, kan så fjerne fett fra dette området gir en overdreven "uthulet" utseende senere i livet.

For eldre mennesker eller de med alvorlig overflødig fett, er operasjonen ganske grei og enkel å utføre på poliklinisk basis under lokalbedøvelse.

Kinn Fat Extraction Prosedyre

Fjerne buccale fett pads i ideelle kandidater gjøres gjennom et snitt på innsiden av munnen. Fettet pad er omtrent på størrelse med en golfball. Dette er ikke det samme fett som man har i de "epler" av kinnet, men snarere er fettet i midten av ansiktet.

Legen vil vanligvis gi en lokal bedøvelse mye som de du får når du går til en tannlege. Legen vil da fjerne all overflødig fett samtidig som det er vanligvis en klump av fett kalles en fettpute. Operasjonen tar vanligvis en time å fullføre.

Utvinning og komplikasjoner

Pasienten vil vanligvis ikke blåmerke som dette er gjort intra-muntlig. For ca en uke, kan pasienten forvente å se ut som de hadde sin visdom tennene trukket eller annen oral kirurgi gjort. Etter to uker vil de se ut som de gjorde før operasjon, som kan hemme noen pasienter. Ved den tredje og fjerde uke de endelige resultatene vil være tydelig.

Komplikasjoner er sjeldne, og kan resultere i en lokal infeksjon hvor pasienten er foreskrevet et antibiotikum. Det mest bemerkelsesverdige komplikasjon er mangel på nok fett fjerning eller ujevne resultater som kan rettes opp ved en senere kirurgi.

Fettsuging av hals

Nakke fett er enten arvelig eller er et resultat av å være overvektig. Operasjonen utføres på poliklinisk basis, med mindre du har mye fett som skal fjernes eller har kirurgi for å stramme opp slapp hud.

Prosedyren blir utført ved hjelp av en kanyle (en liten spaltelignende medisinske verktøyet) er festet til en vakuummaskin. Et snitt er gjort enten bak ørene eller i det press på haken. Hvis du har en masse fjernet vil du sannsynligvis velge å bruke området bak ørene slik at legen kan strekke og dra huden stram mye som en mid-face lift.

Avhengig av omfanget av inngrepet, er det vanligvis utføres på poliklinisk basis og med enten IV sedasjon eller lokalbedøvelse. Tilleggshandlinger kan kreve narkose.

Etter inngrepet

Følge prosedyren vil du oppleve en moderat mengde av smerte. Legen vil foreskrive en smertestillende for å komme deg gjennom den første uken. Du vil også ha moderat til alvorlig blåmerker, oser ved innsnitt området, noen nummenhet, blødning og skorpedannelse på snittet området (e).

Du vil bli bedt om å bære en trykk plagg for de neste ukene for å opprettholde den nye formen på halsen og gir mulighet for selv helbredelse.

Resultatene er vanligvis synlig innen tre uker etter inngrepet, men det fulle resultatet kan ta seks måneder til et år å være tydelig. Jo mer du har hadde tatt ut, jo lenger tid vil det ta deg å helbrede fullt.

Komplikasjoner

De vanligste komplikasjonene med denne prosedyren er pitted, som ofte er tilfellet med fettsuging hvor som helst på kroppen og dermed behovet for å være konsekvent i å bruke trykk plagg som anvist for å minimere dette.

Andre komplikasjoner kan inkludere ujevn fett fjerning, lokalisert infeksjon, oser ved innsnitt området og langvarig nummenhet, noen ganger permanent men veldig sjelden.

Facial Toning øvelser for de Kinn

Ofte, når folk vurderer å opprettholde sitt ungdommelige utseende eller bli kvitt den sagginess i kinnene, tenker de på ansikt heiser og tradisjonelle hudpleierutiner eller regimer. Heldigvis finnes det andre metoder for å oppnå godt tonet kinnene. Folk har brukt ansikts øvelser i århundrer. Disse øvelsene er spesielt nyttig i dagens stressende, travle samfunn.

Generelle regler å følge

Utføre ansikts øvelser på en daglig basis er viktig, men det er ikke den eneste skritt i å opprettholde en slankere og bedre tonet ansikt. Å spise en proteinrik diett, utføre regelmessig oppover ansiktsmassasje, unngå direkte kontakt med sollys og praktisere god stress ledelse vil også hjelpe. Stress, tristhet og sinne føre oss til å lage uttrykk som har en tendens til å sette rynker i ansiktene våre. Lære å kontrollere våre ansiktstrekk kan være første skritt i å opprettholde en tonet ansikt.

Facial Massasje

Når utført av erfarne hender, kan en ansiktsmassasje være svært gunstig ikke bare for å lette ansikts spenning og berolige de samlede ansiktstrekk, men å tone kinnene og munnen området. Motta en ansiktsmassasje med jevne mellomrom fungerer godt sammen med å utføre daglige ansikts øvelser. Når du gir deg selv en ansiktsmassasje, husk hva slags hud du har spesielt slik at du kan riktig velge olje eller fuktighetskrem for å massere inn i ansiktet ditt. Hvis huden din er normal eller fet, kan du melde deg på vanlig kuldekrem eller en all-purpose krem. Hvis du lider av tørr hud, bruk en vitamin krem ​​eller en forsvinnende fløte. Sørg for å massere med et lett trykk og slag fra innsiden til de ytre sidene og fra nedre til øvre deler av ansiktet.

De Øvelser

Start med å åpne munnen på vidt som om du er i ferd med å skrike. Øynene dine skal føle seg som om de er spredt fra hverandre. Stirre rett fram og gå tilbake til den opprinnelige posisjonen. Gjør dette fem ganger. Nå gjentar fem ganger mens du beveger hodet fra venstre til høyre.

Deretter trykker pannen nær hårfestet med fingrene, gni med en bakoverbevegelse. Denne teknikken bidrar til å gjøre pannen linjer forsvinner.

Åpne øynene bredt og skyv hodet bakover. Åpne og lukke munnen mens du beveger kjeven som om du knasker på gulrot pinner. Gjenta 10 ganger.

Nå sitter foran et speil og vri leppene innover. Puff munnen med luften inne i den. Tillate halvparten av ansiktet til "latter." Skifte side og "le" med den andre halvdelen av ansiktet ditt. Gjenta 10 ganger. Denne øvelsen vil bidra til å jevne ut kinnene.

Stirrer rett fram i speilet. Trykk tennene sammen og spre leppene fra hverandre. Hold mens du teller til 10. Gjenta 10 ganger.

Til slutt, vri leppene, puffing opp kinnene mens du holder luft i dem. Hold tre fingre på hver side, trykke sakte. Ikke la luften unnslippe. Stopp i denne posisjonen i ca 10 minutter, hvis det er mulig. Denne øvelsen er utmerket for toning kinnene og munnen områder.

Hvordan redusere Rød, Rosy Kinn-Rosacea

Hvordan redusere Rød, Rosy Kinn-Rosacea


Rosacea er en kronisk hudsykdom (form av dermatitt) som kan påvirke alle i alle aldre. Rosacea fører til at huden i ansiktet ditt til å rødme (rødme) og noen personer med denne hud uorden vil utvikle små pus-fylt støt på huden deres. Venstre ubehandlet rosacea bare blir verste. Selv om det er ingen kur for rosacea - rosacea kan administreres og lett behandles. Bruk følgende tips for å berolige og lindre denne pinlige tilstand.

Bruksanvisning

•  Beskytt ansiktet mot elementene ved å bruke en fuktighetskrem som beskytter huden mot windburn. Velg en fuktighetskrem som har en innebygd anti-inflammatorisk agent som lakris å redusere rødhet. Du kan også bruke linfrøolje for å fukte og berolige rød hud.

Reduser alkoholinntaket. Forbruket av for mye rødvin kan føre til kinnene dine til å bli altfor spyles på grunn av nivået av sulfites rødvin inneholder. Hvis du må ha en alkoholholdig drikke, feste med sulfitt-gratis vin eller prøv vodka eller gin som ikke inneholder ingredienser som kan fremme en rosacea flair-up.

Kutt ut koffein og prøve urte grønn te som et alternativ. Grønn te arbeider for å redusere rødhet og betennelse.

Unngå mat som er krydret som de kan gjøre huden din stadig spyles etter konsumere dem. Stick med en mild diett og unngå krydder som karri, og chipotle.

Hvordan Stopp røde kinn

Hvordan Stopp røde kinn


Stress, angst og sjenanse kan utløse ansiktet for å skylle ufrivillig. Denne tilstanden, også kjent som rødming, skjer når blodårene i ansiktet dilate og bringe blod til overflaten. Ukontrollerbar rødming kan påvirke din selvfølelse og selvtillit og holde deg fra sosialt samvær. For å hindre kinnene fra snu rød og redusere rødmende, er det ting du kan gjøre, blant annet en endring av kosthold, i-kontor terapitimer, og medikamentell behandling.

Bruksanvisning

gjennomgå kognitiv-atferdsterapi for å kontrollere rødmende. Denne terapien hjelper deg til å føle, tenke og reagere forskjellig på følelsesmessige situasjoner som utløser rødmende. Terapien letter din sosiale angst.

Praksis pusteteknikker. Pusteteknikker lindre angst som kan forårsake rødme. Pust inn gjennom nesen for fire teller og hold pusten i to punkter. Slipp pusten gjennom munnen for seks tilfeller. Pust ut så mye luft som mulig. Ta magen åndedrag, slik at magen beveger seg opp ved innånding og ned på exhaling. Hold pusten før engstelige følelser avta.

Konfronter frykten gradvis. Skriv ned situasjoner du frykter, og starter med den du frykter mest. Begynn nederst på listen, fra minste frykt, og jobbe deg oppover. Sett deg selv i disse fryktelige situasjoner og når du rødme, ikke skjule det, og fortelle deg selv at det er OK. Over tid din reaksjon vil avta.

Ta medisin for å bidra til å kontrollere rødmende. Spør legen din om anti-angst medisinering. Spørre om betablokkere, som er medisiner som blokkerer adrenalinet som fører deg til å rødme, og som reduserer den samlede symptomer på angst.

Note matvarer som utløser flushing, som alkohol, krydret mat, og overskytende koffein, og velge når du spiser dem nøye. Hvis du allerede er i en høy-angst situasjon, slik som å møte potensielle svigerforeldre for første gang over middag, gjøre menyvalg fra elementer du vet vil ikke forårsake rødme.

Gjennomgå kikkhullskirurgi for å fjerne eller kutte nerver som får deg til å rødme. Mens under narkose, entrer et instrument brystet gjennom en armhulen snitt og deaktiverer nervene. Ifølge Better Health Channel of Australia, har denne operasjonen en 90 prosent suksessrate.

Tidlige stadier av Frostbite

Tidlige stadier av Frostbite


Frostbite er en alvorlig tilstand som kan føre til permanent skade vev, som potensielt kan føre til tap av fingre, tær eller deler av huden. Det forekommer når temperaturen er lav nok til å fryse kroppens vev. Iskrystalldannelse skader de berørte vev og blodkar. Frostbite utvikler i etapper, som er merket med spesielle tegn og symptomer. Erkjenner de tidlige stadiene av forfrysning og søker medisinsk behandling kan hindre varig skade.

Frostnip

Overfladisk forfrysning, vanligvis kjent som frostnip, er den tidligste fasen av tilstanden. De ytterste lagene av huden din fryse med frostnip, forårsaker en blek utseende. Delvis nummenhet og prikking eller en "pins og nåler" følelse vanligvis følge frostnip. På den overfladiske stadiet, er frostskader reversibel og ikke forårsaker permanent vevsskade. Imidlertid kan frostnip raskt utvikle seg til mer alvorlige stadier av frostskader hvis du ikke klarer å raskt rewarm de berørte områdene.

Smerte

Ulike nivåer av smerte er en god indikator på utviklingen av frostskader. Med tidlig frostskader, nummenhet og kribling dominerer. Ved gjenoppvarming, smerte og svie utvikle, men vanligvis løse i løpet av timer. Mer avansert frostskader, som involverer frysing av de dypere lag av huden, fører til et fullstendig tap av følelse i de berørte områdene. Dette er en farlig egenskap av avansert forfrysninger fordi tilstanden kan gå ukjent på grunn av fravær av smerte.

Texture hud

Teksturen i huden din endrer seg som frostskader utvikler seg. Med frostnip, huden er sannsynlig å føle stivere enn vanlig, men komprimerer og spretter tilbake når du trykker på den. Som frysing skrider dypere inn i vevet, blir det stadig fast og har ingen gi. På dette stadiet, er usikkert potensialet for gjenvinning av det frosne vev. Rewarming de berørte områdene, og å overvåke dem over flere dager avdekker graden av vevsskade opprettholdes.

Rewarming Effects

Hva skjer med huden din ved gjenoppvarming er en annen indikator på hvor alvorlig forfrysning. Med frostnip, blir den berørte huden vanligvis lyse rødt og sveller, men synes ellers normal. Disse effektene karakteristisk vedvare i et par timer. Med mer avansert frostskader, er hevelse ledsaget av dannelsen av blemmer som huden varmes. Den blemmer kan fylles med klart eller melkeaktig væske eller blod. Blodfylte blemmer indikerer dype vev frysing og alvorlig vevsskade.

Forebygging

Vær på vakt for tidlige tegn og symptomer på frostskader hvis du blir utsatt for temperaturer eller vindavkjøling under frysepunktet. Varme klær og fottøy. Beskytt huden mot eksponering for kulde ved å bruke en lue som dekker ørene; votter eller hansker; og et skjerf til å dekke nese, hake og kinn. Gå inn og søke varme umiddelbart hvis du oppdager misfarging av huden eller begynner å miste følelse i fingre, tær, ører eller ansikt.

Hva å gjøre med en hvit Nose Fra Frostbite

Frostbite er en skade som oppstår når kroppens vev fryser. Det er vanligvis et resultat av langvarig eksponering for minusgrader. De områder som vanligvis berøres av frostskader er ekstremiteter, som nese, kinn, fingre, tær og ører. Det er et par ting du kan gjøre for å behandle virkningene av frostskader hvis den ennå ikke har blitt for alvorlige.

Tegn og symptomer

Det er tre grader av frostskader, hver med sine egne tegn og symptomer.
Første grads forfrysning, også kalt frostnip, gjør at huden ser gul eller hvit, og er også kaldt å ta på. En brennende følelse eller prikking kan også være til stede.
Annengrads forfrysning oppstår etter en lengre eksponering for kulde. Du kan ikke føle smerte, og huden blir hvit og hard. Når tint, vil huden bli rød og har smertefulle blemmer.
Tredje grads forfrysning er svært farlig. Huden vil føles stiv og voksaktig, og det kan være skade på sener og muskler. Hvis venstre ubehandlet, kan tredje grads forfrysning slå inn permanente nerveskader. Området påvirkes kan bli misfarget og deretter bli svart, som er kjent som koldbrann. I noen tilfeller kan det området som påvirkes med koldbrann må amputeres.

Behandling

Hvis du oppdager at du har en av de stadier av frostskader, vil du ønsker å søke medisinsk hjelp umiddelbart. Hvis hjelp er ikke lett tilgjengelig, holde kroppen så varm som mulig. Ikke gni eller massere området, som det kan irritere den ytterligere.
Prøv å dyppe nesen i lunkent vann for å varme opp området. Når nesen begynner å rødme og hovne opp, kan du fjerne den fra vannet.
Sørg for å holde området rent, slik at det vil være fri for smitte. Holde nøye øye på den gjennom de neste dagene for å se at hevelsen går ned, og prøv å ikke ta på nesen i løpet av denne tiden.

Forebygging

Du kan bidra til å unngå å få frostskader ved å følge noen enkle regler.
Kle deg i varme lag når ute i ekstremt kaldt vær, og ikke bo ute for lenge. Ta korte pauser innendørs før du går ut igjen.
Bruk medisinsk papir tape til tape områder av ansiktet som er utsatt for kulde. Du kan selv bære en hard maske hvis du er i ekstremt kalde temperaturer.
Se etter tidlig varsling tegn på frostskader, for eksempel ekstremiteter som er rød, kald eller nummen. Dette kan vanligvis bli behandlet ved å varme opp legemet til følelsen kommer tilbake i de rammede kroppsdeler.
Hvis symptomene ikke vil gå bort eller blir verre, kontakt lege umiddelbart.

Hvordan Gi en TMJ Massasje

Hvordan Gi en TMJ Massasje


Kjeveledd (TMJ) er en sterk felles som ligger foran begge ører der hodeskallen og underkjeven artikulerer. Den inneholder fibrocartilage menisken som hjelper i lettelser opp bevegelse av ledd, og noen sterk gruppe av muskler som er ansvarlig for sin stabilitet og generell bevegelse - de er temporalis, masseter, den laterale og mediale pterygoid, kollektivt kjent som musklene i tygging. Kjeveledd er blant de mest brukte felles av kroppen; det spiller en svært viktig rolle i å flytte munnen når vi spiser eller tygge, snakke eller utføre ansiktsuttrykk. Bruxism er regnet som en av de viktigste årsakene til smerter i kjeveleddet. Det refererer til timer bevisstløs sliping av tennene forårsaket av overdreven sammentrekning av musklene i tygging. Dette er vanligvis sett når personen er i søvn og er en indikasjon på stress. Langvarig strøing tennene vil føre til smerte og redusert omfanget av bevegelse av leddet, sammen med alvorlig hodepine og smertefulle klikk eller spretter som skjøten blir beveget. Hvis du vil gjenopprette utvalg av bevegelse og lindre smerte ubehag, er TMJ massasje den beste metoden er det; fremgangsmåten er presentert som følger.

Hvordan Gi en TMJ Massasje

Be klienten til å ligge utsatt (på magen) på massasje bordet. Plasser deg selv i spissen for massasje seng og plassere en rikelig mengde massasje olje på den øverste muskelen i øvre del av ryggen (øvre trapezius). Massere øvre trapezius ett minutt for å forbedre sirkulasjonen og fremme muskelavslapning av dette området opp til halsen og videre til musklene i kjeveleddet.

Bruk fingertuppene på hendene til å massere begge sider av halsen like under baksiden av ørene. Utfør en myk sirkulær massasje langs dette området i tre minutter.

Fortsett å gjøre de sirkulære bevegelser av fingertuppene når du flytter dem hele veien opp til den øvre delen av halsen like under bunnen av hodeskallen. Nå opphøre sirkelbevegelsen og plassere fingeren tips langs bunnen av nakkeknøl (nederst område som ligger på baksiden av hodet). Masser rundt dette området ved å flytte hver av fingertuppene, som om du trykker piano nøkler, ved hjelp av en gradvis økende press. Gjør denne bevegelsen i tre til fire minutter.

Si din klient å slappe kjevemusklene som du plasserer begge hendene ved siden av ørene. Nå plasserer fingertuppene litt foran området under øreflippene å massere musklene i tygging. Gjør jevne sirkulære bevegelser av fingertuppene langs dette området og fortsette å flytte oppover til sidene av ørene, opp til tinningbenet. Gjør denne bevegelsen i fem til syv minutter.

Be klienten å ligge liggende (på ryggen) på massasje bordet. Spør din klient til å åpne munnen bred og deretter plassere venstre tommel enn haken for å støtte og stabilisere henne underkjeven. Ved hjelp av fingertuppene på høyre hånd, gjør sirkulære massasje rundt musklene i tygging på høyre område av ansiktet langs sidene av haken, munn og kinn, flytte opp til høyre tinningbenet. Gjør denne bevegelsen i fem til syv minutter og deretter utføre samme prosedyre på venstre side. Redusere varigheten av massasje til fire minutter hvis du gjør det på den berørte side.

6. Påfør kompresjon langs triggerpunkter i musklene hvis kunden klager over smerter på et bestemt område. Triggerpunkter er selve stedet hvor skarp smerte er lokalisert. Som du massere langs musklene i tygging og kunden klager over smerte over et bestemt punkt, stoppe med det samme området og gjøre triggerpunkt iskemisk kompresjon. Plasser tuppen av fingrene eller langfingeren over triggerpunkt og påfør en jevn gradvis kompresjon på ca 10 sekunder eller opp til den maksimale smerteterskel av klienten, og deretter raskt release.Ischemic komprimering av triggerpunkter bidrar til å forbedre sirkulasjonen rundt som smertefullt sted. Som du gradvis komprimere, er du tillater blod å samle seg rundt den komprimerte området. Og med en rask frigjøring av komprimering, vil det være et rush av blod langs arteriene i dette området, noe som er gunstig i å lindre smerte og ubehag. Dersom kunden har høy toleranse for smerte, kan du øke komprimering for opp til 20 sekunder. Men vær forsiktig så du ikke gå utover kundenes terskel.

Be klienten til å åpne munnen normalt. Plasser begge tomlene løpet haken hennes og instruere klienten til å lukke munnen. Mens hun forsøker å lukke munnen, påfør en tilstrekkelig mengde motstand på haken for å hindre stenging av munnen. Hold motstand i ca 30 sekunder og slipp. Gjenta denne metoden to ganger.

Fortell din klient å lukke munnen og slappe av. Med tomlene fortsatt forgiftet løpet haken hennes, instruere henne til å ta et dypt åndedrag (inhalerer) gjennom nesen og puster. Under utpust, samtidig åpne munnen så bredt som mulig, bruker begge tomlene - for å utføre en passiv strekk av musklene i tygging. Gjenta denne metoden to ganger.

Hint

 • Som du legge press når du gjør iskemisk kompresjon av triggerpunkter, sørg for å hele tiden spørre klienten din hvis trykket du søker er utholdelig eller ikke. Husk at du gjør dette for å redusere smerten sin og ikke gjør det verre.
 • Når du slipper fingertuppene som du gjør iskemisk kompresjon, gjør det til en rask utgivelse for et mer effektivt resultat. Med raske utgivelsen av fingertuppene, vil arteriell blod raskt jag på det området av triggerpunkt, noe som vil bidra til å lindre smerte.
 • Råde klienten til å avstå fra å spise hard mat og tyggegummi; disse aktivitetene bør unngås for å slappe av kjeveleddet muskler og fremme en raskere prosess med healing.
 • Plasser en varm fuktig pakke for ca 25 minutter rundt kjeveleddet området - en annen måte å redusere smerte.

Hvordan å gjøre en Rapid Antigen Test

Hvordan å gjøre en Rapid Antigen Test


En rask antigen testen brukes for å diagnostisere streptokokker som er en infeksjon i svelget eller hals forårsaket av streptokokker, et sykdomsfremkallende bakterier, også referert til som gass. En hals kultur tar vanligvis 24 til -48 timer, men den raske testen viser resultater innen fem minutter, og hvis positive, eliminerer behovet for et hals-kultur. I tillegg kan antibiotikabehandling begynne umiddelbart hvis resultatene er positive; streptococci er sensitiv for antibiotika. Den raske antigen test er lett å administrere, men bør gjøres av en godkjent helse utøveren for nøyaktige resultater og minimal smitte.

Hvordan å gjøre en Rapid Antigen Test

Bruk vernehansker og munnbind. Streptokokker bakterier er svært smittsom.

Gni en bomull eller Dacron pinne over begge mandlene og baksiden av munnen. Unngå kontakt med andre deler av munnen slik som tunge og kinn.

•  Plasser vattpinne i beholderen spesielt utviklet for rask antigen test.

Gjennomføre testen i henhold til produsentens anvisninger. Den raske antigen test vil komme med et pakningsvedlegget som gir spesifikke instruksjoner om hvordan å gjennomføre testen og lese resultatene. Den raske antigen-testen er en DNA-probe kjemiluminescens assay som er rettet mot GAS (Streptokokker bakterier), slik at resultatet vil være enten positiv eller negativ.

Hint

 • Sørg for at testen administreres av helsepersonell, som GAS er en svært smittsom bakterie.

Hvordan identifisere Thrush

Thrush er en soppinfeksjon som forekommer i munnen. Oftest funnet hos nyfødte og spedbarn, det påvirker tannkjøttet, tungen, kinn, lepper, og taket av munnen. Soppen er forårsaket av Candida albicans, en sopp som finnes naturlig i munnen i små mengder, men noen ganger er det multipliserer utover normalområdet. Nyfødte kan erverve trost under fødselen, men eldre mennesker kan utvikle trost som de gamle og naturlig motstand senker. Lære å identifisere symptomer på trøske bidrar til å begrense utvikling og spredning. God munnhygiene er en metode for å redusere risikoen. Hvis ikke behandles, barn ofte utvikle flere forhold som inkluderer dehydrering, feber og slapphet.

Hvordan identifisere Thrush

Utforsk utseendet på innsiden av munnen. Oppdage utseendet av hvite-gule flekker i munnhulen er en av de første tegn på trost. Disse flekkene er litt hevet og ser ut som små biter av cottage cheese eller melk rømme.

Se etter tegn på ubehag eller smerte hos små barn eller spedbarn. Slike symptomer kan anelse foreldre eller omsorgspersoner i å faktisk sjekke innsiden av munnen og leter etter tegn på trost. Ofte vil spedbarn prøve å ta sin munn.

Vær oppmerksom på tegn på et barn gni på hans eller hennes munn. Hvite flekker forårsaket av trost ofte føre til åpne sår som er funnet inne i munnen, og de er også funnet på leppene. Disse åpne sår er utsatt for infeksjon og siver.

Lytt til barn som klager over å bli tørst. Munntørrhet er en av de vanligste symptomene på trøske beskrevet av både barn og voksne.

Se for uttrykk eller gester av irritasjon når fôring spedbarn eller nyfødte som har trost. Slike symptomer kan være tydelig hvis han eller hun lider av trost. Munningen er følsom, spesielt hvis sårdannelse. Barnet ofte har problemer med fôring, og blir grinete og gråter uten noen åpenbar grunn.

Hint

 • Ungdommer eller voksne som lider av diabetes, kan ha høyere risiko for å utvikle trost. Det er også ofte funnet i de som bærer proteser. God munnhygiene er viktig i slike tilfeller.
 • Thrush kan føre til dehydrering hos spedbarn og småbarn som synes det er vanskelig å sykepleier eller drikke ut av en flaske. Slike forhold kan medføre tegn på feber, slapphet og innsunkne øyne. Ring legen din dersom du eller et familiemedlem har noen symptomer på trost.

Hvordan oppdage tidlig varsling tegn på Sinus Cancer

Hvordan oppdage tidlig varsling tegn på Sinus Cancer


Det er alltid best å finne og diagnostisere kreft i de tidligste stadier og det samme gjelder for sinus kreft. Kjenn tidlig varsling tegn på sinus kreft å oppdage det tidlig. Snakk med en lege hvis du opplever symptomer på sinus kreft og gi deg selv best mulig sjanse for en kreft-fri framtid.

Hvordan oppdage tidlig varsling tegn på Sinus Cancer

•  Vær oppmerksom på blokkerte bihulene som aldri klare. Blokkerte bihulene er en ganske vanlig tilstand. Imidlertid, kronisk blokkerte bihulene indikere et problem. Snakk med en lege hvis du har bihulene som aldri klare.

Se etter hevelse rundt øynene. Kronisk, uforklarlig øye svelling er et vanlig symptom hos pasienter med sinus kreft.

Se for smerter i nese og øvre tennene området. Sinus kreft forårsaker ansikts smerter, spesielt i disse to områdene.

Kontroller for nummenhet i ansiktet. Sinus kreft forårsaker ofte nummenhet i overleppen, kinn, øvre tennene og sidene av nesen.

Note reoccurring neseblod. Neseblod kan oppstå når som helst, men hyppige, kroniske og uforklarlige neseblod kan tyde sinus kreft.

gjenkjenne forskjellige endringer i tale og visjon. Sinus kreft forårsaker sløret tale samt dobbelt syn. Hvis du opplever noen av disse symptomene, diskutere det med legen din umiddelbart.

Hint

 • Sinus kreft er svært sjeldne. Ikke bli skremt hvis du opplever disse symptomene. Gå til legen din for å få en nøyaktig diagnose.

Hvordan identifisere Sarkoidose

Sarkoidose er en alvorlig tilstand som forårsaker betennelse som produserer ørsmå klumper av celler i organer i kroppen. Klumper vokse sammen og få større forårsaker problemer med hva organ de bor. Sarkoidose rammer tusenvis av mennesker over hele USA. Symptomene på sarkoidose varierer fra ikke-eksisterende til svært alvorlig avhengig av den enkelte. Det er visse ting å se etter og test som kan være løp for å avgjøre om du har sarkoidose.

Hvordan identifisere Sarkoidose

Hvordan identifisere Sarkoidose

•  Det første trinnet i å vite om du har sarkoidose er å kjenne symptomer på tilstanden. Følgende symptomer vil variere avhengig av hvilke organer som berøres & # xD;. & # XD; Pustebesvær & # xD; tørr hoste uten slim & # xD; tungpustethet & # xD; brystsmerter & # xD; hjertebank eller uregelmessige hjerteslag & # xD ; etappe hevelse & # xD; plutselig tap av bevissthet eller død & # xD; forstørrede lymfeknuter i brystet, halsen, under haken, i armhulene eller lysken & # xD; magesår, støt, eller flate områder av misfarget hud nærheten nesen , øyne, rygg, ben eller hodebunn & # xD, rødt eller lilla humper på anklene som er litt hevet-kan føre til feber og hevelse & # xD; smertefulle sår på kinn, nese, fingre, ører eller øyelokk & # xD; brenning, kløende, rive eller smerte i øynene & # xD; lysfølsomhet & # xD; øye rødhet og tørrhet & # xD; flytere eller tåkete syn & # xD; redusert fargesyn eller redusert visuell klarhet & # xD; blindhet i sjeldne tilfeller & # xD; stiv, smertefulle eller hovne ledd & # xD, muskelsmerter eller svakhet & # xD; en masse i muskel & # xD; smertefull eller smertefri leddgikt & # xD; smertefri hull i bein & # xD; smertefri hevelse & # xD; anemi & # xD; feber & # xD; trøtthet & # xD; kløe & # xD; smerter i øvre høyre del av magen & # xD; forstørret lever & # xD; hovne kinn & # xD; veldig tørr munn og svelg & # xD; høye kalsiumnivåer & # xD, økt vannlating & # xD; forvirring & # xD; hodepine & # xD; svakhet eller nummenhet i ben & # xD; koma & # xD; hengende på den ene siden av ansiktet & # xD; lammelse av lemmer & # xD; stikkende eller prikking i lemmene & # xD; smerter i øvre venstre del av magen & # xD; nasal obstruksjon og hyppige bihulebetennelse & # xD; generelle uvelhet & # xD; nattesvette & # xD, tap av appetitt & # xD; søvnproblemer

Hvis du har noen av disse symptomene neste skritt bør være å sjekke med legen din.

Din lege vil deretter avgjøre om du har sarkoidose, eller en annen tilstand, ved å gjøre en fullstendig medisinsk historie, fysisk eksamen, og ulike diagnostiske tester.

Hint

 • Lag en liste over dine symptomer for legen
 • Lag en liste med spørsmål når du besøker legen
 • Ta alltid symptomer på alvor
 • Ikke frata gå til legen
 • Fortell andre familiemedlemmer hvis du har sarkoidose fordi det er tenkt å være en arvelig komponent

Om Canker sår

Om Canker sår


Canker sår, også kjent som aphthous magesår, er små smertefulle sår inne i munnen. De finnes oftest på slimhinnen i lepper og kinn, men kan også forekomme på tannkjøttet og tungen. De kan ha flere årsaker, men strekker seg ikke ut til å være involvert. Canker sår er svært vanlig; én av fem mennesker er berørt til enhver tid.

Identifikasjon

Canker sår vises som grunt hvite eller gule forsenkninger omgitt av en rød kant. I motsetning til forkjølelsessår, vises de ikke på leppene og er ikke smittsom. Noen mennesker merker en kriblende følelse for en dag eller to før en ny sår blir synlig.

Risikofaktorer

Hvorfor canker sår oppstå i noen folk, men ikke i andre, er ikke godt forstått, men det er noen kjente risikofaktorer for utvikling av sår. Disse inkluderer en familiehistorie med hyppige canker sår, røyking, iført proteser, auto-immune sykdommer som lupus, en historie med matallergier, og ernæringsmessige mangler. Noen studier har funnet at tannkrem som inneholder sodium lauryl sulfate kan bidra til canker sår.

Type

Leger og tannleger anerkjenner tre typer canker sår - minor, major, og herpetiforme. Mindre canker sår er langt den vanligste og består av en liten, smertefull oval sår som helbreder uten arrdannelse i noen uker eller mindre. Store canker sår har den samme generelle utseende, men er mye større, har en uregelmessig grensen og ofte forlate betydelig arrdannelse når de leges. De noen ganger vare i måneder eller år. Herpetiforme canker sår er så kalt fordi de ligner forkjølelsessår, som er forårsaket av herpes simplex virus. Men herpetiforme canker sår er ikke smittsom og deres sak er ukjent.

Time Frame

Canker sår kan forekomme i mennesker i alle aldre, men de er mest vanlig hos personer mellom 10 og 30 år gammel. Det første utbruddet oppstår vanligvis i ungdomsårene, og utbrudd bli sjeldnere med aldring. Frekvensen som canker sår oppstår varierer sterkt, fra en eller to ganger i året for å nesten kontinuerlig utbrudd.

Betydning

Typiske canker sår er en plage; de ikke indikere en underliggende helsetilstand. Imidlertid kan hyppige, alvorlige utbrudd av canker sår være det første tegnet på en auto-immun sykdom som Crohns sykdom eller lupus. Tilbakevendende canker sår kan også være forårsaket av HIV-infeksjon, vitaminmangel eller allergi.

Hvordan bli kvitt melasma

Hvordan bli kvitt melasma


Melasma er en sykdom karakterisert ved hyper-pigmentering av huden. Personer som har denne sykdommen har mørke flekker eller skjolder på pannen, kinn, nese, og chins, og noen ganger på sine hender og underarmer også. Heldigvis er disse merkene er de eneste syptoms av denne tilstanden, og ingen interne sykdommer eller symptomer er forbundet med det. Melasma er forårsaket av genetikk, men nivået som denne sykdommen gjør seg synlig kan kontrolleres. Hvis du finner deg selv opplever en avslapnings av disse stedene, kan du prøve de virkemidlene som er nevnt i denne artikkelen til du finner en som fungerer for deg.

Hvordan bli kvitt melasma

•  Beskytt huden mot solen. Solens stråler er den fremste årsaken til mørke flekker i folk som lider av melasma. Bruk en SPF 30 + hver dag, ikke bare når det er sol, og holde seg innendørs når solens stråler er sterkest, vanligvis mellom kl 11 og 16:00.

Snakk med legen din om noen prevensjon eller hormonelle medisiner du tar. Disse medikamentene kan gjøre melasma verre. Vurdere å bytte til en annen medisin hvis det er mulig og se hvordan det påvirker huden din.

Prøv en bleking krem som hydrokinon. Dette aktuell salve har vist seg effektiv mot tilstanden, men du må ha en resept fra en lege for å få tak i den.

•  Vurder profesjonell behandling. Hudleger kan utføre laserbehandlinger og aktuelle programmer som lette utseendet melasma.

Ha i skjoldbruskkjertelen. Ofte er disse tan eller mørke klatter er en bivirkning av skjoldbrusk sykdom. Tar medisiner for å regulere skjoldbruskkjertelen bør også redusere tegn på melasma.

Hint

 • Denne tilstanden kalles "chloasma" når oppleves av gravide kvinner. Hvis du begynner å se tegn på denne tilstanden under svangerskapet, ikke bekymre deg. Det er sannsynlig å gå bort etter fødselen.
 • Ikke mist motet hvis den første behandlingen du prøve er mislykket. Forskjellige behandlinger vil fungere for forskjellige mennesker, så fortsette å prøve forskjellige ting til huden er fjernet.

Om Kronisk Munntørrhet

Om Kronisk Munntørrhet


Spytt er en viktig ingrediens i å opprettholde normal funksjon av din munn, svelg og selv tenner. Kronisk tørr munn, offisielt kjent i det medisinske feltet som Xerostomia, kan føre til mange alvorlige problemer i tillegg bare mindre irritasjon eller problemer med å tygge på grunn av mangel på lett flytende væske i munnen.

Funksjon

Spytt er produsert av tre kjertler som ligger i munnen, og består nesten utelukkende av vann. De gjenværende partier av spytt er laget av proteiner og enzymer. Spytt strømmer gjennom munnen og halsen for å holde tenner, tunge og kinn fri for gjenstander som kan utvikle skadelige bakterier. Kronisk munntørrhet reduserer eller helt stanser produksjonen av spytt i munnen periodisk i løpet av dagen og over en lang tidsperiode.

Funksjoner

Enzymene i spytt gir samme nytte for din munn at antistoffer sørge for blodet ditt. Spytt senker nivået av surhet i plakk som bygger seg opp i munnen for å forsinke den naturlige råtnende prosessen med tennene. Det senker også sjansen for at du vil få en infeksjon i munnen ved å ødelegge fremmede bakterier eller mikrober. Den flytende konsistens av spytt hjelpemidler også i fordøyelsen av mat. Munntørrhet hindrer spytt fra å utføre sine tiltenkte funksjoner og øker sjansene for at du vil utvikle sykdom eller få hull i tennene.

Identifikasjon

Du kan fortelle om du lider av kronisk tørr munn ved å se etter spesifikke symptomer. De vanligste symptomene er en hyppig brennende følelse på tungen, til sår på kinnene eller tungen, rask utvikling av tannråte eller hulrom, dårlig ånde som gjenstår selv etter børsting, manglende evne til å smake mat og problemer med å svelge mat.

Betraktninger

Kronisk tørr munn kan være et tegn på mye mer alvorlige problemer som diabetes, Sjøgrens syndrom, skade på spyttkjertlene eller skade på nerveendene fra et slag mot hodet. Skade på spyttkjertlene kan forårsake permanent tørr munn, hvilke ingen medisiner er i stand til å herde. Hundrevis av forskjellige reseptbelagte medisiner føre til munntørrhet som bivirkning, så bør du kontakte legen din hvis du utvikler tilstanden etter å ha blitt foreskrevet et nytt legemiddel.

Forebygging / løsning

Redusere sannsynligheten for å anskaffe kronisk tørr munn ved å pusse tennene tre ganger om dagen og redusere mengden av koffein og sukker du inntaket, som disse stoffene kan skade spytt kjertler. Du kan holde spytt renne når du opplever tørr munn ved å holde en sukkerfri harde drops i munnen eller ved å blande natron i vann og gurgle blandingen noen få timer. Urte kosttilskudd som goldenseal rapporteres å være i stand til å hjelpe i spyttproduksjon, men de har ikke blitt godkjent av FDA, så deres effektivitet ikke kan garanteres.

Symptomer på en bihulebetennelse

Selv om mange av de symptomer kan være den samme, bihulebetennelse er ikke det samme som vanlig forkjølelse. Sinus infeksjoner er mer alvorlig og vanligvis vare mye lenger.

Facial Pain

Når bihulene blir betente, kan trykket bli følt i en eller flere deler av hodet ditt som din panne, kinn, øyne og kjeve. Bakterier forårsaker betennelse og betennelse får slimhinnen i bihulene å tykne, noe som gjør det vanskeligere for luften å passere gjennom.

Tett nese

Slimet som produseres ikke er i stand til å bli utgitt gjennom nesegangene, forårsaker bihulene blir hovne; fanget slim tillater bakterier å formere seg, og til å spre infeksjonen.

Pustevansker

Blokkerte nesegangene gjør det vanskelig å puste luft inn og ut gjennom nesen; du kan bli ute av stand til å puste gjennom nesen i det hele tatt og må puste gjennom munnen i stedet.

Fatigue

Den økte innsatsen for å puste bruker opp mye mer energi og også forstyrrer din evne til å få en god natts søvn, forårsaker tretthet.

Varighet

Sinus infeksjoner tendens til å vare i minst en uke, men kan vare i uker eller måneder.

Behandling

Sinus infeksjoner er vanligvis i stand til å bli behandlet med over-the-counter medisiner; Imidlertid, kan antibiotika fremskynde helbredelsesprosessen.