Digidexo.com

Regjeringen Bistand for barn med ADHD

Regjeringen Bistand for barn med ADHD


Barn med ADHD (ADHD) ofte står overfor faglige og sosiale utfordringer som påvirker deres utvikling og livskvalitet. Den gode nyheten er at det er regjeringen hjelp tilgjengelig. Den dårlige nyheten er at foreldre må være proaktive i å skaffe det, som det ikke er lett å finne. "Mange barn med ADHD / ADD får ikke de tjenester de har krav på, og foreldrene er ofte uvitende om hjelp deres barn skal motta," sier David Rabiner, Ph.D., førsteamanuensis ved Harvard University og forfatter av "Attention Forskning Update."

Individuell opplæringsplan

Barn med ADHD ble ikke gitt spesielle rettigheter i offentlige skoler fram til 1991, med mindre de hadde også en annen verifiserbar lærevansker. Men i dag kan de kvalifisere for spesialundervisning tjenester under del B av personer med funksjonshemminger opplæringsloven. For å få en individuell opplæringsplan (IOP), må studentene ha en fysisk helseproblem som fører til utfordringer med læring. ADHD kvalifiserer som "Annet Helse svekket."

§ 504

§ 504 er en borgerrettighets lov som forbyr diskriminering av personer med nedsatt funksjonsevne. En 504 plan skiller seg fra en IOP fordi den ikke krever en fysisk funksjonshemming. Det inkluderer også mentale svekkelser som negativt påvirker læring. 504 planer krever justeringer i utdanningskrav som er knyttet spesifikt til barnets behov, som for eksempel å tillate ekstra tid til å fullføre oppgaver og tester og andre klasserom modifikasjoner.

Social Security

Social Security funksjonshemming kan være tilgjengelig for barn med ADHD dersom barnet har også en co-morbid fysisk svekkelse. Ifølge ADDitude magasin, 50 prosent av barn med ADHD har en komorbid lidelse eller funksjonshemming. Disse inkluderer humør og angstlidelser, som kan kvalifisere for Social Security. Foreldre må gi medisinske bevis på at de nedskrivninger er sterkt påvirker barnets utvikling.

No Child Left Behind

Barn med ADHD ofte lider en lærevansker i tillegg. The Centers for Disease Control and Prevention funnet i en 2004-2006 studie at bare 5 prosent av barn med diagnosen ADHD ikke hadde også en lærevansker. No Child Left Behind Act of 2001 krever vurderings standard i skolen. Hvis foreldrene skriftlig kreve at deres barn skal testes for å fastslå om de er kvalifisert for å få hjelp, må skolen gi testing uten kostnader for den overordnede.

State Assistance

Programmer og lover variere fra stat til stat. The National Formidling senter for barn med nedsatt funksjonsevne gir state-spesifikk informasjon på sin hjemmeside (se referanser).