Digidexo.com

Øvelser for barn med ADHD

Øvelser for barn med ADHD


Regelmessig trening for barn med ADHD øker blodtilførselen til hjernen, forbedrer selvfølelse og reduserer angst og nervøsitet. Øvelse for barn med ADHD også hjelpemidler i utgivelsen av endorfiner, som fremmer følelser av ro, og forbedrer ditt barns generelle trivsel. Regelmessig mosjon og aktiviteter er også antatt å hjelpe barn med ADHD ved å redusere stressnivået og redusere hyperaktivitet.

Komme Fysisk

Hjelp barnet ditt oppdage sine fysiske talenter. Barnet ditt vil finne økt selvfølelse og fortsatt interessert i idrett og aktiviteter som de ikke bare nyte, men er talentfull på også. Lag et diagram å liste mål som kjører en mil innen en viss frist, eller å få et visst antall poeng i en basketballkamp og belønne barnets innsats.

Bestem ditt barns aktivitet personlighet og oppmuntre ham til å delta i øvelser og aktiviteter i henhold til hans interesser. Mange barn med ADHD foretrekker å spille alene, mens andre trives på samspill med andre barn. Barn som heller vil være alene kan ha nytte av øvelser som løping eller jogging, raker løv i hagen eller riding sin sykkel. Barn som heller vil spille med andre vil trives ved å delta i lagidretter som baseball, basketball, fotball eller hockey. Dansekurs er et flott alternativ for jenter som ikke er interessert i å spille sport, men liker sosialt samspill med andre.

Forskere utforsker fordelene av "grønne rommet" på mennesker, også kjent som å tilbringe tid utendørs i naturen. Barn som har ADHD forhold kan dra nytte av "grønne rommet" og trene og delta i aktiviteter utendørs som riding sykler, fotturer, turgåing og jogging.

Fordelene ved trening

Rundt 18 prosent av barn med ADHD også lider av depresjon og lav selvfølelse, og et gjennomsnitt på 25 prosent lider av angst. Trener daglig forbedrer og forhindrer depresjon, lav selvfølelse og angst symptomer. Barn med ADHD har ofte behov for å trappe ned etter en dag med skole og klasserom innesperring. Foreldre er ofte frustrert av hyperaktive utbrudd som er et resultat av bebygde energi. Å la barnet ditt å leke ute, hjelpe til med daglige gjøremål og delta i etter skoletid idrett vil redusere hyperaktivitet og rastløshet.

Positiv forsterkning

Sette opp daglige rutiner for å våkne opp, spise, gjøre lekser og trener er avgjørende for å lykkes med barn med ADHD. Brukes daglig oppmuntring og ros for alle øvelser gjennomført av barnet ditt. Foreldre bør alltid gi positiv forsterkning til sine barn, og hele tiden være på utkikk etter positiv atferd. I stedet for å irettesette barnet ditt for hva hun kan ikke ha gjort riktig, ros henne for all positiv atferd, inkludert å trene og delta i aktiviteter som idrett og husarbeid.