Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på Ultimate New York Diet

Hvordan å miste vekt på Ultimate New York Diet


The Ultimate New York Diet var en bok forfattet av David Kirsch, en trener som jobber med en rekke kjendiser. Spising plan som han skisserer er ment å bli fulgt for livet og i løpet av uker av dietten bør du tape mer enn 10 pounds.

Hvordan å miste vekt på Ultimate New York Diet

•  Start i den første fasen av dietten. Den første fasen er to uker lang og har du eliminere karbohydrater og sukker fra kostholdet ditt. Du har lov til å spise nøtter, egg hvite, magre proteiner og visse typer fisk.

•  Legg i flere mer mat på den andre fase. Det er tillatt en serverer en dag med elementer som epler, bønner og søtpoteter på fase 2.

Opprettholde vekttap med livslang fase. Du har lov til å ha noen av de tidligere forbudt mat i moderate mengder.

Begrens ditt daglige kaloriinntak. Den vanskeligste delen av å følge The Ultimate New York Diet er at du bare kan ha et lite antall kalorier hver dag. For første fasen, er du begrenset til mellom 800 og 1000 kalorier mens på den andre fasen, du bare legge på ytterligere 100 kalorier.

Følg oppskrifter gitt i The Ultimate New York Diet bok. For å hjelpe deg sammen med kostholdet ditt, gir Kirsch oppskrifter som du kan gjøre for frokost, lunsj og middag.

Forvent å følge en intens treningsprogram. Forfatteren anbefaler en og en halv av kondisjonstrening og vekttrening hver dag time.

Hint

  • The Ultimate New York Diet vil arbeide for vegetarianere også. For dyreproteinbehovet, bruke tofu og tempeh stedet.
  • Dette kan være vanskelig å opprettholde livslang diett på grunn av det høye antallet mat restriksjoner.