Digidexo.com

erstatning salt

Salt & Heart Disease

En av de mest vanlige ingredienser i maten vår kan bidra til å forkorte vår levetid ved å øke vår risiko for hjertesykdom. Den ingrediensen er salt.

Natrium

Definitive bevis har knyttet hjertesykdom og salt. Vanlige helseproblemer forbundet med for mye salt inntak inkluderer høyt blodtrykk (hypertensjon). The American Heart Association anbefaler en diett av mindre enn 2300 mg natrium per dag, men enkelte grupper av mennesker (svarte og middelaldrende mennesker som lider av hypertensjon) bør bare konsumere 1500 mg natrium per dag, ifølge American Heart Association.

Hjertesykdom

Hvis folk reduserte sitt daglige inntak av salt, kan de redusere sine sjanser for å få hjerte-og karsykdommer med 25 prosent, ifølge National Institutes of Health. En studie, med tittelen Trials of Hypertension Prevention, Faser I og II, fant at deltakerne spenner fra alderen 30-54 senket sin risiko for hjertesykdom betydelig etter å redusere inntak av natrium. Også kuttet disse deltakerne sin risiko for hjertesykdom med 25 prosent opp til 15 år senere. Totalt dødelighet ble satt ned med 20 prosent. Alle deltakerne hadde dette til felles: De ble lært hvordan å leve en livsstil med redusert inntak av natrium, som involverte større oppmerksomhet til matvalg og forberedelse.

Hypertensjon

Det var en annen studie å følge opp resultatene av den forrige rettssaken. Totalt 1191 deltakere var involvert. Målet med testen var å studere sammenhengen av vekttap og redusert saltinntaket i løpet av en fire-til fem-års spenn. Gjennomsnittsalderen for kontroll deltagerne var 30 til 54 år gammel. Tilsvarende endringer i livsstil ble lært og implementert, som den første casestudie og resultatene viste en positiv blodtrykk effekten av en reduksjon av daglig natrium. Alle personer som er involvert startet eksperimentet med høy til normalt blodtrykk. Med høyt blodtrykk er en viktig årsak til hjerteinfarkt og en rekke andre medisinske problemer, denne endringen effektivt senket deres rate av hjertesykdom.

Bevissthet

Redusere inntak av natrium for å bedre hjerte helse innebærer å være bevisst på hva du spiser. Matvarer enten inneholde naturlig eller tilsatt natrium. Les mat etiketter før du kjøper. Vanlig bordsalt er 40 prosent natriumklorid mens bearbeidet mat inneholder natrium når deres ernæringsmessige etikettene har begrepene "brus", "natrium" og "NA" skrevet på dem. Unngå unhealthful matvarer og integrere usaltet matvarer i en konsekvent diett, erstatning salt for mat ekstrautstyr for å unngå å gå nedover veien for å utvikle hjertesykdom.

Konklusjon

Hjertesykdom er den ledende dødsårsaken i USA, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Spise junk og rask mat med høyt natrium innhold i stedet hjemmelaget, sunn mat bidrar mightly å heia sykdom. Inkluder grønnsaker i dine måltider, kutte ut rask mat og gjøre en bevisst innsats for å kutte ned på salt. Du og ditt hjerte vil være til nytte.

Er salt erstatning trygt?

Er salt erstatning trygt?


Mange har behov for å redusere saltinntaket på grunn av medisinske eller kostholds forhold. Mens salterstatninger kan virke som en ufarlig måte å redusere saltinntaket, kan det ikke være det beste alternativet for alle.

Sikkerhetsbekymringer

Salterstatninger som er trygt for de fleste friske mennesker. Men kan salterstatninger føre til en tilstand som kalles hyperkalemi, som oppstår når det er for mye kalium i blodet. Denne tilstanden er mest utbredt hos personer med nyreproblemer.

Kaliumklorid

Salterstatninger som inneholder ofte en ingrediens som heter kaliumklorid. Overflødig kalium kan være ekstremt skadelig og potensielt dødelig for personer med hjerteproblemer, nyreproblemer og diabetes.

Case Study

Personer som har nyre-eller leverproblemer bør avstå fra å bruke salterstatninger. En februar 2002 studie publisert i "British Medical Journal" av CJ Doorenbos og CG Vermeij, både indre-nephrologists, bemerket at en 74-år-gamle kvinner som lider av nyresvikt hadde nesten umiddelbare nær-fatale konsekvenser etter å ha tatt en salt erstatning.

Medisinsk Interactions

Folk som tar hjertemedisiner eller diuretika bør også unngå å bruke salterstatninger.

Oppsøk lege

Det er alltid det sikreste alternativet for å spørre lege eller apotek dersom du har noen medisinsk tilstand eller ta noen medisiner som vil føre til en negativ reaksjon med en salt erstatning.

Er Sea Salt eller salt erstatning sunnere?

Er Sea Salt eller salt erstatning sunnere?


Du har mest sannsynlig har kommet over flere motstridende rapporter på heia av ulike typer salt. Dette kan være spesielt frustrerende hvis du prøver å følge et sunt kosthold eller endre din natrium inntak av medisinske grunner. Heldigvis, utover alle markedsføringskampanjer og krav, velge mellom havsalt og en erstatning er overraskende enkelt.

Sea Salt

Sjøsalt er vanligvis laget av tørking sjøvann. Det er generelt grovere enn bordsalt, og kan ha en annen verdi enn hvit blek farge. De fleste av de krav som havsalt er sunnere enn bordsalt eller salterstatninger som kommer fra det faktum at den inneholder spormengder av andre mineraler igjen fra sjøvannet. Sea salt er også påstått å være sunnere fordi det krever mindre prosessor enn bordsalt og substitutter.

Tabell Salt

Bordsalt er utvunnet fra underjordiske forekomster. Det er generelt finere enn havsalt og helt hvit. Fordi det kommer fra undergrunnen, er det vanligvis raffinert aggressivt for å fjerne spor av andre mineraler. Den inneholder også anti-klumper agenter, som ikke har noen positive eller negative helseeffekter.

Ernæringsmessige verdier

Det er ingen signifikant forskjell mellom de ernæringsmessige verdier av havsalt og bordsalt, ifølge Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky. De ekstra mineraler i havsalt er tilstede i slike små mengder at de gjør liten forskjell. Bordsalt er vanligvis forsterket med jod; Men tilsvarende beløp er naturlig tilstede i havsalt. Natriuminnholdet i hver type av salt er identiske.

Salt Substitute

De fleste salterstatninger som er laget av kalium-klorid i stedet for naturlig salt er nært beslektet natriumklorid. Produkter merket lavt natriumsalterstatninger er vanligvis laget av en blanding av det kjente natrium-klorid og kaliumklorid, mens natrium-fri salterstatninger inneholder bare kaliumklorid.

Salt Substitute vs Sea Salt

Samtidig kutte ned på natrium inntak er et sunt valg for folk flest, erstatte havsalt eller bordsalt med salt erstatning er ikke alltid trygt. Siden nyrene er ansvarlig for å fjerne overflødig kalium fra kroppen, kan personer med nyreproblemer ikke kunne trygt spise salterstatninger. Sjekk med legen din for å være sikker på at en kalium-basert erstatning er trygt. Zeratsky, skriving på Mayo Clinic nettsiden, anbefaler et daglig inntak av salt av 1500 til 2300 mg natrium per dag. Mens salterstatninger kan kutte ned på mengden av natrium du spiser, er det sunnere å kutte ned på saltforbruket i stedet for å prøve å erstatte natrium med en erstatning.

Erstatning for Epsom Salts

Erstatning for Epsom Salts


Epsom salter kan tas internt for forstoppelse og brukes eksternt i bad for såre muskler og for å fremme avslapning. Saltene er faktisk magnesiumsulfat og har mange fordeler. Hvis du ikke kan bruke dem, naturlige og urte alternativer er tilgjengelige.

Forstoppelse

Noen mennesker tar Epsom salter internt for å avlaste forstoppelse. Natural-homeremedies.com foreslår i stedet å ta to teskjeer av blacks melasse daglig før sengetid. Nettstedet anbefaler også å drikke en halv kopp med olivenolje og en halv kopp med appelsinjuice sammen.

Såre muskler

Hvis du har ømme muskler, kan du bruke eteriske oljer i badekaret til erstatning for Epsom salter. Eukalyptus og kamfer brukes, ifølge herbs2000.com. Du kan også massere de berørte muskler med tea tree eller mandelolje. En varmepute kan også bidra til å slappe av stive muskler.

Avslapping

I stedet for å ta en Epsom salter bad, kan du legge lavendelolje i vannet for å fremme avslapning. Andre forslag inkluderer soaking i en badestamp eller bruker en urte øye pute mens du hviler eller lytte til beroligende musikk.

Migrene

Noen mennesker bruker Epsom salter for å bekjempe migrene. Aromaterapi kan lindre migrene hodepine, ifølge natural-homeremedies.org. Spesielt er sandeltre, peppermynte, lavendel eller eucalyptus foreslått. Spise mat rik på niacin, som hvetekli og solsikkefrø, og magnesium-rik mat som bananer og sjømat kan bidra til å avlaste slike hodepine, hevder nettstedet.

Bedre søvn

Som et alternativ til Epson salter som en stressavlastning og sovne, drikke en kopp varm melk med kanel, honning eller muskat før sengetid kan redusere stress, ifølge natural-homeremedies.org, og hjelpe deg å sovne. Hvis du ikke tåler melk, er urte koffeinfri te en annen innbytter.

Hva er salt erstatning?

Hva er salt erstatning?


Salt, eller natrium-klorid, anvendes for å legge smak til mat. Det er lagt til utallige bearbeidet mat, og familier holde en saltbøsse ved middagsbordet. Når for mye salt er fortært, kan det bidra til helseproblemer som høyt blodtrykk. Det er mange alternativer til salt.

Salterstatninger

Salterstatninger som er laget for å gi en salt favør uten noen ekstra natrium. De fleste er laget av kalium, med andre ingredienser tilsettes, avhengig av merke.

Kalium Risks

Dessverre, det er risiko forbundet med for mye kalium. Hyperkalemi er en tilstand hvor for mye kalium er lagret i kroppen, og det kan være alvorlige.

Smak

Mange hevder at salterstatninger ikke smaker som salt. Det er ofte en bitter ettersmak.

Alternatives

Det finnes mange alternativer til salt som vil legge ekstra smak til maten. Eksperimentere med krydder, eller prøve å legge litt sitronsaft.

Urter

Ingenting bringer ny smak til mat helt som friske urter. Kjøp dem i butikken, eller vokse dem selv på en vinduskarm.

Mrs. Dash

En hel linje med natriumfritt salt alternativer tilbys av Mrs. Dash. Finnes i 14 forskjellige varianter, Mrs. Dash Produktene inneholder ikke MSG. Oppskrifter er tilgjengelige sin hjemmeside.

Hvordan finne en salt erstatning Uten Kaliumklorid

Hvordan finne en salt erstatning Uten Kaliumklorid


Etter hvert som flere og flere mennesker blir lei av de negative effektene av for mye natrium, har matproduksjon industrien reagerte ved å lage salterstatninger. Kaliumklorid er ofte brukt i stedet for natrium-klorid for å legge smak til mat; må imidlertid noen folk begrense inntaket av dette mineralet fordi de står i fare for å utvikle høye nivåer av kalium. Urter, krydder og lav-natrium krydder alternativer er aktuelle alternativer.

Grunner til å unngå Kaliumklorid

Food and Nutrition Board av Institute of Medicine etablert et tilstrekkelig inntak for kalium av 4700 milligram per dag. Tar i mindre enn dette beløpet kan være hensiktsmessig for mennesker i fare for å utvikle høye nivåer av kalium i blodet, eller hyperkalemi, for eksempel de med nedsatt nyrefunksjon eller de som tar medisiner som påvirker kalium regulering. Det er i dag ingen øvre grense etablert, men inntak over 18 gram på en gang kan føre til hyperkalemi hos friske mennesker. Effekter av hyperkalemi er prikking i hender og føtter og muskelsvakhet, og i mer ekstreme situasjoner, uregelmessig hjerterytme og hjertestans.

Typer av salterstatninger

Mange salterstatninger bruke kalium-klorid i stedet for natrium-klorid, fordi det gir en lignende smak. Ofte erstatningene inneholder denne ingrediensen med lite annet. Andre alternativer er markedsført som salt alternativer eller saltblandinger og inneholder mindre natrium enn tradisjonelle bordsalt. Disse produktene er vanligvis blandet med andre krydder slik at natrium er utvannet og kan være et akseptabelt alternativ hvis du bruker bare en liten mengde. Andre salterstatninger bruke en blanding av urter og krydder som ofte finmalt å gi smaken uten natrium eller kaliumklorid. Disse blandingene er det ideelle valget for folk som ønsker å begrense inntaket av natrium og kalium.

Ved hjelp av urter og krydder

Herb og krydderblandinger er det tryggeste valget for å unngå natriumklorid og kaliumklorid. Noen tørket og malt krydder blander som ikke inneholder natrium eller kaliumklorid er markedsført som salterstatninger og kan finnes i krydder midtgangen i dagligvarebutikk. Alternativt kan du lage din egen krydder blanding å legge smak til maten. Prøv hvitløk eller hvitløk pulver, løk pulver, sitron, spisskummen, sort pepper, estragon, oregano eller friske urter.

Alternative muligheter for Flavor

Nutritional gjær, som er en inaktiv gjær som er dyrket på melasse, har en velsmakende nøtteaktig smak, og kan bidra til å legge smak uten natrium. Ernæringsmessige gjær inneholder noe kalium, ca 320 milligram i 2 spiseskjeer. Dette er forholdsvis mindre enn de fleste salterstatninger som inneholder kalium-kloridet, som kan inneholde mer enn 600 milligram kalium på 1/4 ts. Flavored oljer og eddiker er et annet alternativ å legge smak til marinader, dressinger eller dips.

Lav Salt diett for høyt blodtrykk

Pasienter som er diagnostisert med høyt blodtrykk er ofte foreskrevet en lav natrium diett. Redusere mengden salt i kostholdet kan være vanskelig i begynnelsen. Mange av de tilberedte matvarer som vi spiser har mye natrium allerede inkludert i ingrediensene. Legge mer salt til disse matvarene øker bare mengden av natrium som vi spiser hver dag.

Ingrediens etiketter

På en lav natrium diett, er det viktig at du lese etikettene på hver mat som du forbruker. I begynnelsen av en lav salt diett, kan du være uvitende om hvor mye natrium i de matvarer som du regelmessig spiser. Lese etiketter vil åpne øynene til natrium i matvarer og også vise deg de lavere nivåene i lav natrium matvarer.

Se etter andre ingredienser på de etiketter som er salt, for eksempel saltoppløsning, natriumsitrat, mononatriumglutamat, natron og hvitløk salt. Hver etikett bør undersøkes for å finne ut hvor mye natrium eller salt er i maten. Sauser som ketchup, biff saus, sennep, soyasaus og marinader er notorisk høy i natrium eller salt.

Når senke saltinntaket for høyt blodtrykk, er det best å holde seg borte fra bearbeidet eller gravet mat som bacon. Syltede matvarer har også et høyt nivå av natrium samt.

Legge smak uten salt

Det er mulig å holde fast med en lav natrium diett for blodtrykket og har fortsatt smaken i matvarer. Salt er en ervervet smak, og det vil bare ta en kort periode før du mister din smak for det. Legg friske urter for smaken og eksperimentere litt med ulike smakstilsetninger i maten.

Legg sitron og lime til din matlaging å legge en pikant touch til en tallerken. Hvitløk kan pepper, basilikum, dill, rosmarin, salvie, karri og mange andre urter og krydder legge til en zip til din matlaging. Når du begynner å eksperimentere med andre krydder og urter, vil du lurer på hvorfor du hver støttet seg så tungt på salt. Ikke bare vil du ha noen fantastiske nye oppskrifter for familien din, men du vil også bidra til å redusere alles natrium inntak. Disse enkle endringer i din matlaging stil kan ha en dramatisk effekt på blodtrykket.

Salterstatninger

Det finnes flere ulike salterstatninger på markedet som du kan bruke i matlaging. Noen av salterstatninger er laget med urter som kan legge en interessant smak til maten som er nær en salt smak. Andre salterstatninger som er fremstilt med en lavere mengde av natrium-og kalium-klorid. Når du bruker disse salterstatninger, sørg for at du holde et øye med hvor mye natrium du legger til maten. En ernæringsfysiolog kan hjelpe deg å ta gode beslutninger om salterstatninger for lavt natrium, høyt blodtrykk diett.

Når du blir vant til å bruke en salt erstatning i matlagingen sammen med friske urter og krydder, vil du finne at maten smaker bedre uten å bli overbelastet med salt. I tillegg vil blodtrykket nytte for det også.

Salt Tabletter & Exercise

Når noen øvelser, svetter de. Svette består ikke bare av vann, men også salt tapt gjennom huden. Salt er en viktig del av balansen i den menneskelige kroppen. For mye salt kan føre til alvorlige helseproblemer, som for eksempel høyt blodtrykk. Ikke nok salt kan føre til dehydrering. Tilsatt salt er anbefalt under trening for utholdenhetsutøvere, og noen ganger i varmt vær. Det er ikke anbefalt for den gjennomsnittlige trening. Salttabletter er en praktisk måte å gjeninnføre salt i blodet når det trengs, men de bør ikke tas av alle.

Ulempene ved salttabletter

Ved hjelp av salttabletter som et supplement under trening har noen ulemper. De har blitt kjent for å forårsake oppkast og kvalme. Enda viktigere, natrium finnes i salttabletter, hvis tatt alene, vil gjøre en idrettsutøver tørst. Dehydrering under trening kan få alvorlige konsekvenser, inkludert forvirring og kramper, og kan også føre til koma eller død. Hvis salt erstattes under trening bør det være fra en sportsdrikk, snarere enn bare tabletter, som sportsdrikke vil også erstatte tapt vann. Hvis kvalme er ikke et problem, kan tabletter og sportsdrikke brukes sammen.

Heat

Salttabletter er ofte brukt av idrettsutøvere for opplæring i varme forhold, når mer svette er tapt. De salttabletter brukes i forbindelse med vann eller sportsdrikke, ikke som en erstatning. En profesjonell trener må ha tilsyn med bruk av salttabletter i varmen. Treneren må snakke med en lege og få alle fakta før anbefale salttabletter for en praksis.

Utholdenhetstrening

Utholdenhetsutøvere må legge til salt til vanninntaket mens du trener. Dette bør også gjøres via sportsdrikke og muligens salttabletter, ikke bare tabletter alene. Utholdenhetsidretter omfatter maraton, triatlon, og profesjonell idrett. Utholdenhetsutøvere må sjekke med sine trenere og leger for å finne ut hvor mye salt og vann de trenger mens du konkurrerer. De trenger også å spise et sunt, karbohydrat-rik måltid natten før en hendelse, og legge til ekstra bordsalt til måltidet.

Ekstra Salt

Den gjennomsnittlige personen vil ikke svette nok under trening til å trenge å erstatte eventuelle salt. Den beste måten for den gjennomsnittlige personen å opprettholde riktig balanse av salt og vann i blodet er å spise et sunt kosthold. Vann er viktig under trening og bør skiftes ut, men salttabletter er ikke nødvendig. Alle med spørsmål bør snakke med en lege.

Hvordan lage en elektrolytt erstatning drikke

Hvordan lage en elektrolytt erstatning drikke


Enten du løpe maraton, øve hot yoga eller jobbe ute i solen, vil en elektrolytt erstatning drink hjelpe kroppen din å holde seg hydrert og fungerer. Elektrolytter er kjemikalier som leder elektrisitet. Opprettholde en riktig balanse av elektrolytter i blodet ditt er avgjørende for å opprettholde energinivået og normale kroppsfunksjoner. Ifølge nettstedet Sports Med Info, prinsippet elektrolytter som kroppen din trenger er natrium, kalium, klorid og bikarbonat. Ved å følge denne sportsdrikk oppskrift, kan du spare penger ved å blande din egen elektrolytt erstatning drikke hjemme.

Hvordan lage en elektrolytt erstatning drikke

•  Løs opp 2 spiseskjeer honning i en kopp varm filtrert vann. Honning vil gi karbohydrater for å erstatte de tapte under trening.

Legg en kvart teskje salt og rør til å oppløse. Salt bidrar til å opprettholde væskebalansen i og utenfor cellene. Når oppløst i vann, tar avstand salt til en positivt ladet natriumion, og en negativt ladet kloridion.

Klem saften fra en halv appelsin inn i honning-og-salt-løsning. Ifølge Lucile Packard Children Hospital ved Stanford, appelsinjuice og grapefruktjuice inneholder høye nivåer av kalium.

Hell nok filtrert vann inn i beholderen for å bringe volumet opp til en liter. For å gjøre en kald sportsdrikk, legge til en kombinasjon av is og vann.

Nipp til din hjemmelaget sportsdrikk gjennom din aktivitet for å erstatte elektrolytter tapt gjennom svette.

Hint

  • Ifølge Sports Med Informasjon, kokos vann, væsken inneholdt inne i en ung kokosnøtt, er en naturlig elektrolytisk erstatning drikk som inneholder enkle sukker og natrium og har dobbelt kalium av en banan.
  • Din hjemmelaget sportsdrikk inneholder ikke konserveringsmidler, så pass på å kjøle den.

Kan du erstatte Dulse for Salt?

Kan du erstatte Dulse for Salt?


Dulse er så velsmakende, North Atlantic fiskere spise den direkte av steinene før eller etter at det er soltørket. Dulse gjør en deilig salt erstatning og å være rik på vitaminer og mineraler gjør Dulse en sunn tillegg til kosthold.

Historie

Dulse (Rhodymenia palmata) er en rødbrun, spiselig tang dyrket i Nord-Atlanteren og Nordvest-Stillehavet. Dulse dyrkes på større tang og steiner, plukket for hånd under fjære fra juni til september.

Fordeler

Spise dulse har mange helsefordeler, inkludert fremme vakker hud og hår, styrke fordøyelsessystemet, alkalisering blodet og redusere overflødig fett.

Expert Insight

Ifølge Jack Ritchason, Ph.D., ND i sin bok, The Little Herb Encyclopedia, reduserer dulse høyt blodtrykk, viktig hvis du er på en natriumfattig diett for denne tilstanden.

Dosering

Dulse er høy i kalium og lavt natriuminnhold, sammenlignet med salt. Bruk dulse i stedet for salt i all maten, inkludert supper og salater.

Ernæring

Dulse har mest protein av hav grønnsaker ved siden av nori tang, om lag 22 prosent protein og er rikt på vitaminer som vitamin A, B1, B2, B3, B6, inneholder B12, C og E. Dulse også viktige mineraler som jod, kalium , jern, kalsium og magnesium.

Advarsel

Unngå dulse hvis du har skjoldbrusk problemer. Dulse har et høyt jodinnhold, som kan indusere hypertyroidisme.

Rådfør deg med en lege før du spiser dulse hvis du er gravid eller ammer.

Natural Salt Alternatives

Natural Salt Alternatives


Vanlig bordsalt er en raffinert form av natrium-klorid avledet fra naturlig havsalt. Raffineringsprosessen fjerner spormineraler, og legger til kjemikalier, sukker og jod. Selv små mengder av natrium er nødvendig for å opprettholde helse, kan den utbredte bruken av raffinert salt i husholdninger og bearbeidet mat har en betydelig negativ innvirkning på helsen. Når den brukes med omhu, kan naturlige salt alternativer bidra til å redusere de totale natrium forbruk.

Urter og krydder

Urter og krydder er en ideell naturlig alternativ til salt. De kan gi en subtil forbedring eller en krydret zing til mat uten å legge natrium. Salvie, timian, karve, rosmarin og basilikum er vanlige urter du kan vokse eller finne friskt i matbutikken. Bruk bister pulver eller banan chili peppers for litt varme. Hvis du virkelig har lyst til å krydre ting opp, prøv Wasabi, habanero paprika eller cayenne.

Uraffinert Salt

Uraffinert salt beholder naturlig forekommende mineraler og sporstoffer som magnesium, kalium, jern og kalsium, noe som betyr at den har et lavere natriuminnhold. Disse spormineraler også gjøre uraffinert salt mer næringsrik. Det er vanligvis grov eller flassende i teksturen, og har en tendens til å få litt klumpete i fuktige forhold. Uraffinert salter varierer sterkt i farge samt smaken; for eksempel, kan du få svart salt fra Hawaii, grå Celtic salt fra Frankrike, og rosa eller rød salt fra Himalaya. Fordi disse saltene har ofte en sterkere eller mer kompleks smak, kan du finne deg selv å bruke mindre av dem enn vanlig bordsalt.

Sea Grønnsaker

Sea grønnsaker er en vanlig erstatning for salt, på grunn av deres høye innhold av mineraler, salte smaken og relativt lav natrium. Sea tare, også kjent som kombu, er en smakfull tang som vokser i undersjøiske "skog" og kan nå 200 meter i lengde. Den er tilgjengelig i hele blad, granulat eller pulver. Dulse er en næringsrik rødalger med en myk, seig konsistens. Bladet legger en salt smak til supper, salater og smørbrød. Det er også tilgjengelig som et avslag eller pulver krydder. Alaria har en delikat smak og kommer i hele blad og pulver former. Laver, eller nori, er tang som brukes til sushi. Den har en nøtteaktig og mildt salte smaken.

Salterstatninger Vs. Sea Salt

Salterstatninger Vs.  Sea Salt


Salt er et vanlig tilsetningsstoff som brukes til å forbedre smaken av mange retter, men når det tas i overkant kan det føre til høyt blodtrykk og hjertesykdom. Mange har spioneringen de helsemessige fordelene av hav salter og salterstatninger som en måte å skape et sunnere kosthold. Sannheten er havsalt og salterstatninger har fordeler og ulemper som må veies.

Sea Salt

Salt og havsalt er kjemisk det samme, natriumklorid. Den eneste forskjellen er mens bordsalt har blitt raffinert og de fleste mineraler fjernet, havsalt behandlet litt og er rett og slett fordampet sjøvann er salt rester. Havsalt er mer gunstig enn bordsalt på grunn av sin naturlige mineralinnhold. Det kan inneholde jern, kobber og andre mineraler kroppen trenger som var til stede i sjøen. Disse mineralene er også grunnen til at havsalt kommer i forskjellige farger avhengig av mineral konsentrasjoner.

Kalium Bytter

Salt er krystallformen av natrium-klorid og de fleste salterstatninger lage en lignende krystall, men erstatte natrium med kalium. Kroppen trenger kalium, og det reduserer risikoen for øket blodtrykk, slik at det å foretrekke å standard salt. Eldre mennesker med svekket eller feil nyrer kan utvikle hyperkalemi, økte nivåer av kalium. Hvis nyrene ikke kan behandle overflødig kalium, kan det føre til en uregelmessig hjerterytme, kvalme og en langsom puls.

Herbal Bytter

Mens kalium erstatter prøve å etterligne smaken av salt, urte substitutter komme vekk fra salt smak og erstatte den med sin egen unike smak. Urte substitutter blande ulike krydder for å fjerne blandness fra mat. Urte substitutter har ingen form for salt i dem og deres eneste virkelige faren er hvis noen har allergi mot en av krydder.

Sammenligning

Urte erstatter er det beste valget fordi de ikke har noen effekt på andre enn allergier kroppen. Et annet valg ville være kalium salt erstatning, men bare hvis du er sikker på at nyrene fungerer som de skal. Havsalt er ikke annerledes enn salt unntak mineralinnhold. Havsalt er verre av de tre alternativene for folk på en natriumfattig diett.

Hva er bra med Himalayan Salt Rock?

Hva er bra med Himalayan Salt Rock?


Det er mange gode ting om Himalayan rock salt. Den kan brukes som et sunnere erstatning for vanlig bordsalt eller til og med som en kilde av ionisert luft, som sett i glødende skjær salt lamper som er tilgjengelige. Kort sagt, er rock salt nyttig som en allsidig tillegg til en sunn livsstil.

The Human Body og Salt

Salt er like viktig for kroppen som vann er. Kroppen krever salt daglig for å opprettholde riktig funksjon i de områder av vannopptak, cellekommunikasjon, og metabolske prosesser. Derfor øker kvaliteten på salt forbrukes vil gi økt vitalitet til disse viktige prosesser og forbedre helse, velvære-og energinivå.

Om Himalayan Rock Salt

Himalaya krystall salt er uberørt grunn til at det ble dannet i gamle saltsjøene. Det er hånd-utvunnet fra underjordiske forekomster i Himalaya. Saltet inneholder de samme sporelementer som finnes i kroppen, noe som gjør det til et ernæringsmessig drivkraft. Det er 92 sporstoffer og Himalayan rock salt inneholder 84 av disse. Ingen annen type salt som inneholder mange mineraler.

Fordeler og bruk

Himalayan rock salt vil gi umiddelbare helsemessige fordeler når de brukes til å erstatte tradisjonelle bordsalt til sesongen mat - på grunn av sin spor mineral innhold - som bidra til å re-mineralize kroppen. Det fylles naturlig elektrolytter og balanserer pH. Det forbedrer også funksjon av kroppens systemer - for eksempel nervesystemet - og forbedrer bindevev i indre organer. Bruksområder inkluderer clearing tette bihuler, healing kutt, og bruk i varme komprimerer for skader. Det kan også lage en sunn og forfriskende salt bad.

Ionisering / luftrensing

Himalayan rock salt kan også brukes til å forbedre luftkvaliteten. Himalaya bergsalt brukes for å lage skjær salt lamper som inneholder en lyskilde som varmer opp salt. Saltet deretter støter ut sine mineraler i luften for frisk, ionisert luft. Ved hjelp av stein salt lamper hjelper også balansere innendørs elektromagnetisk stråling fra elektronisk utstyr som datamaskiner, TV-apparater og mobiltelefoner. Rock salt lamper også satt ut en varm, rolig glød - som tjener til å legge eksotisk stemning til et rom.

Sea Salt ernæringsmessige fakta

Den mest tallrike næringsstoffet i havsalt, akkurat som i raffinert bordsalt, er natriumklorid. Imidlertid inneholder havsalt noen ekstra spormineraler på grunn av sin naturlige fordampning prosessen, men mengdene av disse spormineraler kaster noen tvil om deres ernæringsmessige fordeler.

Grunnleggende næringsstoffer

Ifølge en artikkel i mai 2009 Environmental Nutrition, er alle salter sammensatt av omtrent 40% og 60% natrium-klorid sammen med små mengder av spormineraler. Artikkelen slår fast at bare store forskjeller mellom sjø og bordsalt er ruheten av kornet og ekstraksjonsmetoder. Havsalt kommer fra havvannet og bordsalt er hentet fra steiner i saltgruver. For å oppnå den fine struktur, mister bordsalt fleste av sine spormineraler i raffineringsprosessen, mens de av havsalt forblir intakt.

Viktigheten av jod

Det må bemerkes at den raffineringsprosess tilfører jod til bordsalt; jod er en nødvendig næringsstoff som er fraværende fra havsalt. Mangel på jod i kosten kan bidra til utviklingen av en struma, som er utvidelsen av skjoldbruskkjertelen. En artikkel i november 98 utgaven av Good Housekeeping forklarer at bordsalt produsenter i begynnelsen av det 19. århundre begynte tilsette jod i deres produkt i respons til en nasjonal mangel. Den samme artikkelen påpeker at jod er tilgjengelig i et bredt spekter av matvarer og at å avstå fra bordsalt er usannsynlig å forårsake en mangel.

Graderinger av Sea Salt

Selv naturister generelt anser havsalt å være sunnere enn bordsalt, er ikke alle hav salter skapt like. Som beskrevet i amerikansk Fitness (april 2008), den fineste og dyreste havsalt, som inneholder de fleste mineraler og sporstoffer, er den franske Fleur de Sel. Andre, mindre kostbare varianter inkluderer Celtic salt og Dødehavet salt, som er den mest tallrike havsalt.

Sea Salt og Skin

I en artikkel publisert av International Journal of Dermatology (februar 2005), forskere spionerDødeHavet salt for sin rike kilde til magnesium klorid, magnesium bromide, kalium og kalsium. De oppdaget at pasienter som fuktet i en Dead Sea saltløsning betydelig redusert hud-ruhet og inflammasjon mer enn kontrollgruppen. Selv om ikke å dvele ved detaljene, artikkelen påpeker at mengder av mineraler og sporstoffer i havsalt varierer sterkt avhengig av den regionale plasseringen det stammer fra.

Sea Salt som Poor Supplement

Hvis man er interessert i å legge næringsstoffer som magnesium og kalium til kostholdet, inges mer havsalt er trolig ikke så effektivt som å ta en ernæringsmessig erstatning. Siden havsalt og vanlig bordsalt er i hovedsak sammensatt av de samme forbindelsene, er den eneste hovedforskjellen mellom de to er metoder for ekstraksjon. Mens bordsalt er utsatt for nærings stripping prosesser, er havsalt vanligvis tilgjengelig i sin naturlige tilstand.

Sunnere erstatning for Mascarpone

Sunnere erstatning for Mascarpone


Mascarpone er en kremet italiensk ost laget av creme fraiche og denaturert med vinsyre. Etter at osten er denaturert, er myse fjernet fra den. Avhengig av merke, kan melk legges til osten. Mascarpone ost brukes i ulike pasta retter, tiramisu og som en erstatning for smør til å berike risotto. Som for mengden kalorier i mascarpone ost, det avhenger av merket du kjøper.

Fat-Free vanlig yoghurt

Hvis du gjør en velsmakende eller søt dip som krever mascarpone ost, kan du bruke fettfri yoghurt som et sunnere alternativ. For eksempel kan du lage en blå ost og avokado dip ved å kombinere to kopper smuldret blåmuggost, en liten beholder med fettfri yoghurt, en skrelt og hakket avocado, 1/2 kopp knuste valnøtter, 3 ts. salt, 1 ts. av sort pepper og noen knuste basilikumblader.

Low-Fat Ricotta Cheese

Hvis dine pastaretter kaller for mascarpone ost, kan du erstatte lav-fett ricotta ost. For eksempel, hvis du gjør en grønnsak lasagne og ost blandingen har mascarpone i den, kan du bruke ricotta og legge til det 1/2 kopp Parmesan ost, 2 ts. av sort pepper og noen knuste oregano blader.

Low-Fat Cream Cheese

Hvis du gjør en sjokolade glasur og det krever mascarpone ost, kan du erstatte fettfattig kremost som et sunnere alternativ. I en mellomstor bolle kan du kombinere 1/2 kopp mørk kakao, en kopp kremost, 3 ts. melk eller kremfløte og en 8-oz. boks av konditori sukker samt 1 ts. av vanilje ekstrakt.

Redusert lettrømme

Hvis du leter etter et alternativ til mascarpone ost når topping salater eller supper, kan du bruke redusert fett rømme. Hvis du ønsker å smaken din rømme topping, kan du kombinere en kopp fløte, 2 ts. av chili pulver, 1 ts. hver av salt og svart pepper og 1 ts. hvitløkpulver i en liten skål.

God substitue for Epsom Salt

God substitue for Epsom Salt


Epsom salter er magnesium sulfat. Ifølge Epsom Salt Rådet, blir de brukt i badende å myke opp huden og berolige såre muskler; internt som et avføringsmiddel; og i hagen for å hjelpe frøene spire og produsere flere blomster. Du kan ikke bare erstatte havsalt eller bordsalt med Epsom salter, som de er laget av helt forskjellige mineraler. En god erstatning for Epsom salter kan være Dødehavet salt.

Epsom Salt Bath Substitute

Tabell salt er 99.9 prosent natriumklorid, og havsalt er 98 prosent natriumklorid. Epsom salt er 100 prosent magnesium sulfat. Dødehavet salter er bygget opp av i hovedsak klorid, magnesium, natrium-kalsium, kalium og bromid. Fordi både magnesium og bromide ha beroligende effekt på kroppen, for bading formål Dead Sea salt kan være en god erstatning for Epsom salter. De begge arbeidet for å lette såre muskler og slappe av nerver. De har også begge fungerer bra for huden mykere og bedre sirkulasjon, ifølge Epsom Salt Rådet og Dødehavet Research Center.

Epsom Salt Eksfoliering Substitute

Å lage et bad skrubb, kan du erstatte havsalt, Epsom salter eller Dødehavet salt. Peeling virkning av noen av disse salter vil virke på en lignende måte. Faktisk, for peeling, du også kan bytte ut kaffegrut eller sukker. Noen av disse stoffene vil ha en lignende effekt på å skrubbe vekk de døde overflaten hud på kroppen din. Magnesium i Epsom-salter kan bidra til å mykne huden og trenger ikke å bli skyllet ut, men. Andre Scrubs vil ha ulike effekter. Dødehavet salt vil også arbeide for å myke opp huden, mens havsalt kan være tørking. Sukker er et mildere alternativ til salt og fungerer godt for eldre eller sensitiv hud. Kaffe er en mild eksfoliering alternativ også, og noen bevis tyder på at det kan hjelpe glatt cellulitt-ridd huden.

Epsom Salt Avførings Substitute

Å erstatte Epsom salter som et avføringsmiddel, kan det være lurt å prøve en annen avføringsmiddel salt slik som natriumsulfat eller kaliumnatriumtartrat. Ifølge American Heritage Medical Dictionary, kan begrepet "salter" mener en rekke av saltvann cathartics. Epsom-salter er bare en av mange typer av salt som benyttes for dette formål.

Epsom Salt Garde høyminne

Ifølge University of British Columbia Botanical Garden nettside, bruker Epsom salter i hager for å forbedre jord kan være en god ide hvis jord er alkalisk, og hvis det er behov for magnesium. I stedet for å tenke på en erstatning for Epsom salter i hagen, er det bedre å bare bestemme nøyaktig hva jorden trenger, og legger til at stoffet. Dette kan endres med årstidene, og også endre så grunnforhold endring. Kalsiumsulfat kan være en god erstatning for Epsom salter i enkelte områder. På andre områder, kan det hende du trenger å gjøre lite for å forbedre jorda. Ta kontakt med en lokal hagearbeid forsyning butikken for mer spesifikk informasjon om hagen din trenger.

Bicarbonate of soda Som Salt Substitute

Bicarbonate of soda Som Salt Substitute


Salt historisk har vært svært ettertraktet som et konserveringsmiddel og smakstilsetningen. Natron er ett element som kan brukes som en erstatning for salt.

Bicarbonate of soda Funksjon

Natron typisk blir brukt i bakervarer for å aktivere og heve deigen slik at den riktige konsistens er oppnådd. Det kan også bli brukt som en farge og smaksforsterker i stekte grønnsaker. Den høye natriuminnhold (800 til 1000 mg per teskje) gjør det mulig salt erstatning.

Ved hjelp av natron

Siden en teskje salt inneholder ca 2400 mg natrium må du bruke 2-3 teskjeer natron for hver teskje salt i oppskriften. Natron er et alkali som motvirker og nøytraliserer syren i en gitt oppskrift.

Betraktninger

Bicarbonate of soda bidrar til å fjerne den sure smaken ofte finnes i visse grønnsaker, sauser og buljonger, så det er ofte brukt som tilsetning til disse rettene.

Advarsel

Natrium kan være skadelig for helsen din hvis det brukes i store mengder. FDA anbefaler å begrense saltinntaket til mindre enn 2400 mg per dag, mens eksperter fastslår at om lag 550 mg per dag er alt kroppen krever. Natrium kan føre til økt puls, høyt blodtrykk, hjertesykdom og slag.

Fordeler med Sea Salt Bath Crystals

Fordeler med Sea Salt Bath Crystals


Havsalt mange fordeler stammer fra saltet mineralsammensetning, inneholdende 92 mineraler av jorden. Sammenlignet med bordsalt, et jodert salt og behandlet bestående av natriumklorid, er havsalt kjent for å inneholde terapeutiske egenskaper for huden samtidig gir smerte og stress. Andre fordeler krever videre forskning; selv så har spa og kursteder brukt havsalt terapi gjennom historien.

Skin Rejuvination

Havsalt er kjent for å fukte huden og finnes i mange skjønnhetsprodukter som kremer og ansiktsskrubb. I et bad suge, havsalt krystaller nytte hele kroppen, mykgjørende og fuktighetsgivende huden din. Sea salt bad, en naturlig antiseptisk, er også terapeutisk i å hjelpe aktuelle infeksjoner. Soaks er funnet å lindre hudsykdommer som psoriasis og for å redusere betennelsen i forbindelse med tørr, flassende hud. Pågående studier utført ved Dødehavet Research Center demonstrere positiv korrelasjon mellom havsalt og hudlidelser.

Pain Relief

Havsalt soaks fremme smertelindring, lettelser muskel- og leddsmerter i kroppen. Tar en havsalt bad etter en anstrengende treningsøkt er gunstig for dine spente muskler. Visse sykdommer som revmatoid artritt, som innebærer leddsmerter, er lettet med regelmessig bruk av Dead Sea salt soaks. Pågående studier gjennom Dødehavet Research Center har vist et fast program med soaks bistå i felles smertelindring. En studie utført i 1982 av Dr. P. Engels på et sanatorium klinikk i Tyskland og publisert i Acta Medica Empirica avslørt revmatisk sykdom ble lettet i 60 pasienter med regelmessig bruk av terapeutiske salter.

Stress og Tension Relief

Soaking i et hav salt bad lindrer stress og spenning. Først soaks fremme fysisk smertelindring, som går langt i å redusere stressnivået. Dernest, soaking i et hav salt bad lindrer følelsesmessig stress. Tar tid for deg selv går langt i å lindre de ytre påkjenninger i livet. Sea salt kan også hjelpe til med søvn regulering og lindre depresjon. Lithium, for eksempel, er en syntetisk salt-erstatning medisiner opprettet for depresjon. I "Vann og Salt, The Essence of Life", forfatteren Dr. Hendel og biofysiker Peter Ferreira demonstrere terapeutisk sammenheng mellom Himalaya krystall salt og sentralnervesystemet funksjon, søvnmønster, konsentrasjonsnivåer og hjerneaktivitet.

Flere fordeler

Andre fordeler med å slikke i havsalt inkluderer økt metabolisme, redusert vannansamlinger og avgiftning. Mens disse fordelene fortsatt trenger videre forskning, har spa og kursteder brukt havsalt teknikker som kroppsinnpakning, havsalt skrubber og thalassoterapi å fremme vekttap og avgiftning i århundrer. Thalassoterapi, en gammel terapi som involverer nedsenking i sjøvann, havsalt og tang stammer fra det greske ordet thalassa. Ytterligere fordeler bære bistå luftveiene, økt sirkulasjon og bedre immunrespons ved å fremme vår egen helbredelsesmekanisme.

Ingen Salt Diet Foods

Ingen Salt Diet Foods


Salt (eller natriumklorid) styrer vår væskebalanse, blodvolum og blodtrykk. Den gjennomsnittlige amerikaner spiser ca 20 ganger så mye som kroppen trenger, ifølge University of California-San Francisco Medical Center. Spiser for mye salt er knyttet til mange helseproblemer. Når kosten, prøver å spise så mye ferske råvarer som mulig. Diet-klar måltider og opsjoner måltid erstatning kan være lav i fett og kalorier, men ofte pack et slag i form av deres saltinnhold.

Frisk frukt og grønnsaker

Ferske frukter og grønnsaker bør legges til grunn for alle effektive dietter fordi deres natriuminnholdet er nesten ingenting - bare ikke bli fristet til å strekke seg etter smør og salt. Frozen fruist og grønnsaker er akseptabelt, men unngå ethvert produkt som kommer i en boks.

Kvalitetsproteiner

Magert rødt kjøtt, fjærkre, fersk fisk, egg og tørkede bønner og belgfrukter er alle gode kilder til protein mens resterende lav i salt, kalorier og fett. Forbruker proteiner også hastigheter opp kroppens stoffskifte og forbrenner kalorier gjennom hele fordøyelsesprosessen. Fet fisk som laks og ørret har også den ekstra fordelen av essensielle fettsyrer, stor for å hjelpe kroppen din prosessen fett. Unngå røkt varianter som disse har et høyere saltinnhold.

Melk og yoghurt

Melk og yoghurt er naturlig nok svært lav i salt. Noen meieriprodukter så som ost, spesielt bearbeidede oster, inneholder store mengder salt. Det er akseptabelt å spise lav natrium varianter på anledningen.

Brown Rice

Brun ris er en natriumfritt komplekse karbohydrater, som gir kroppen din med en vedvarende kilde til sakte frigjøre energi, noe som er flott for å holde sulten i sjakk.

Lav Salt diett for personer med høyt blodtrykk

Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, krever lite salt (natrium) inntak for å hjelpe i å regulere blodtrykket. En teskje salt inneholder 2300 milligram natrium, som er det maksimale beløpet som skal konsumeres på en lav-natrium diett. Siden de fleste amerikanere spiser mer enn det, kan det noen ganger være vanskelig å bytte til en lav-natrium diett. Men når du blir vant til alternativene i en lav-natrium diett, mat kan smake like bra.

Bearbeidet mat

Unngå bearbeidet mat som eske middager, eske poteter, hermetisert grønnsaker, hermetisk kjøtt, hermetisk supper, kjeks og lettere mat. Alle disse har en mye salt i dem. Hvis du trenger å bruke hermetiske grønnsaker, skyll grønnsakene under rennende vann for å fjerne saltlake som de ble pakket.

Når du spise ute, spise dampede grønnsaker og stekt retter i stedet for stekt mat.

Kjøpe lav natrium produkter på matbutikk. Bruk en salt erstatning eller hvitløk salt i små mengder før du blir vant til mindre salt mat.

Krydder

Substitute krydder i stedet for salt mens matlaging. Mange kombinasjoner av saltfrie krydder er tilgjengelige og utmerket smak.

Ikke bruk krydret salt - det er fortsatt en salt base. Prøv å bruke basilikum, oregano, timian, hvitløk, spisskummen, cayenne pepper, estragon og sitron eller lime juice for å forbedre smaken. For eksempel, frisk selleri smaker mye bedre enn selleri salt. Og når det er mulig, bytte til frosne grønnsaker, som smaker friskt uten salt saltlake av hermetiske grønnsaker.

Bruk kun usaltet smør i stedet for vanlig smør; usaltet kjeks; lav natrium juice; og lage din egen suppe lager i stedet for buljong terninger. Det er utrolig hvor smak the real thing er i motsetning til butikk-kjøpte produkter.

Ikke bruk salt når matlaging ris eller pasta. I stedet, koke ris og / eller pasta i hjemmelagde kjøttkraft og vann med løk og sopp.

Betraktninger

Hvis du fortsatt er usikker, er det viktig å oppsøke lege eller registrert dietetiker for råd om å senke saltinntaket. I tillegg kjøpe kokebøker med lav natrium oppskrifter som er tilpasset og faktisk smake mer smaksrik med forsiktig krydder i motsetning til salt.

Ideelt sett, hvis du følger en lav-natrium diett, du kan bare være i stand til å redusere eller eliminere blodtrykket medisinering. Du kan selv være i stand til å gå ned i vekt og begynne å trene, noe som vil føre til en sunnere livsstil på slutten. Dette er mye viktigere enn å fortsette å spise salt.

Bare skreddersy maten du liker med mindre natrium og du vil følge denne personen diett plan mye bedre, da den vil inneholde mat du liker.