Digidexo.com

Slik unngår du at Emotional Eating Post Breakup

Mange enkeltpersoner sliter med trøstespising, en lidelse som kan føre til anorexia nervosa og bulemia. Mange mennesker har en tendens til å overstadig etter en stressende hendelse eller tragedie, og legger til negative effekter av emosjonelle spise problemer. Noen slår til trening og meditasjon for å lindre stress, men mange bruker mat som et utløp for negative følelser, noe som kan føre til en rekke problemer. Lær hvordan du kan forebygge emosjonelle spise etter en dårlig breakup, til en av de vanskeligste tider komme gjennom i ens liv.

Slik unngår du at Emotional Eating Post Breakup

Tilgi deg selv. Etter et samlivsbrudd, mange ex-par spille skylden spillet. Mange peke fingeren på seg selv, gå over bortfallet av deres forhold i deres sinn før de krasje og brenne. Innse at forholdet tok slutt for en grunn ... og dere begge spilt en del i sin happening. Kom over det negative aspektet av bruddet i ditt sinn og hjerte, først og fremst.

Hold opptatt. Gå på en skitur, fottur en lokal fjellet, maling, lytte til klassisk rock. Gå ut og danse. Cook en ny oppskrift du har vært døende for å prøve. Nøkkelen er å distrahere deg fra overspising. Hvis du ikke spiser nok, gjør et poeng å snack noen få timer.

La deg selv oppmuntrende notater. Hente et par Post-it lapp og skrible fraser som: "Du er vakker", "Du kan komme gjennom dette," og "Det handler om deg, nå" på dem. Legg dem på skrivebordet på jobben, på nattbordet, og i bilen. Når du føler deg ned, lese dem og tro på dem.

Finn et støtteapparat og be dem om å sjekke inn på deg. Det være seg en venn, søster eller onkel, spør din nær en å overvåke utviklingen. Hvis de merker du er overspising eller ikke spiser nok, lytte til dem. Hvis du er overspising når du er alene hjemme, prøve å komme seg ut av huset så mye som mulig.

Finn et bilde av deg selv før forholdet. Finn en av dere alle dolled opp med et smil om munnen. Feste den på kjøleskapet og se på det hver gang du ønsker å snack eller binge. Husk hvor vakker du var før din ødelagt forholdet og hvor fantastisk du fortsatt er.

Gjør det du elsker. Hvis du er en forfatter, skrive poesi. Hvis du spille gitar, skrive en sang som markerer slutten på et forhold og oppstart av nye begynnelser. Hvis du elsker å trene, bli med i en ny treningstime eller ta opp kickboksing. Sluke deg selv i en ny aktivitet og feste med det.

•  Vær positiv. Setter seg fast ned i dumper kan føre til depresjon, til slutt. Ikke se på din ex-mann eller jente som din eneste kilde til lykke. Hvis de var riktig for deg, ville det ha fungert. Fortell deg selv at du ikke vil tillate noen å styre livet ditt, din lykke eller matvaner.

Hint

  • Surf på nettet. Finne en online støttegruppe. Chat med nye venner.
  • Aldri sulte deg selv eller overstadig spise. Disse er ikke konstruktive måter å komme over en breakup.