Digidexo.com

Hva er fordelene av alle naturlige mysepulver?

Hva er fordelene av alle naturlige mysepulver?


Myse er et naturlig biprodukt fra osteproduksjon som er rik på protein. Myse er ofte tørket og markedsføres som mysepulver. Ifølge TargetWoman, er whey pulver populært på grunn av det er en rekke helsemessige fordeler, og er spesielt begunstiget blant idrettsutøvere som ønsker å forbedre sine resultater.

Recovery

Ifølge TargetWoman, kan whey pulver hindre bein-tap assosiert med alder, hjelpe helbredelse av sår, og stimulere veksten av nye hudceller etter kirurgi eller andre traumer.

Immunitet

Ifølge YGoy, inneholder alle naturlige mysepulver immunglobuliner som bidrar forbedre organer immunsystem. Nettstedet hevder også at mysepulver øker produksjonen av glutation i kroppen - en kraftig antioksidant som kan bidra til å forebygge sykdom, og redusere risikoen for kreft.

Vekttap

Ifølge TargetWoman, kan mysepulver hjelpe vekttap siden det inneholder aminosyren leucin, som bevarer og fremmer muskel fett tap. Nettstedet sier også at mysepulver inneholder appetitt-undertrykke hormoner, noe som betyr at forbrukeren føler seg fornøyd sult for lengre perioder.

Andre fordeler

Ifølge bodybuilding, kan alle naturlige mysepulver også hjelpe i behandlingen av hepatitt B eller C, kan forebygge hjerte-og karsykdommer, og redusere risikoen for osteoporose.