Digidexo.com

porselen rimadyl

Ulemper med Porselen Veneers

Dental skallfasetter tilby folk en mulighet for en hyggelig smil og bedre tannhelse, selv om tennene har blitt ødelagt av råte og tannsykdom. Imidlertid er prosessen med å få finerer ikke uten sine forskjellige fordeler og ulemper. Nøye vurdere kostnadene og prosessen med å få skallfasetter og veie den mot ditt ønske om å forbedre ditt smil og skjule eventuelle dental unormalt.

Kostnad

Kostnaden for porselen finer er omfattende, og i de fleste tilfeller vil forsikringen ikke fremgangsmåten på grunn finer ikke er en nødvendighet, og tann er kosmetisk natur. Vær forberedt på å betale ut av lommen for skallfasetter. Avhengig av tannlege og hvor du bor, kan du betale opp til $ 1500 for en tann, ifølge Dental-veneers.org. Dette kan legge opp til en betydelig sum hvis du ønsker å få en munnfull av finer.

Justering

Det kan være ganske en justering å bli vant til å ha skallfasetter i munnen. Faktisk, ifølge Dental-veneers.org, er denne justeringen perioden og ubehag en av de distinkte ulemper ved å få skallfasetter. Ikke bare har du å bli vant til å ha tennene av en annen størrelse og form i munnen, men du kan også oppleve noen følsomhet rundt tannkjøttet av dine eksisterende tenner, ifølge About-cosmetic-dentistry.com. Men for de som har hatt en mangel på tillit til sine smil på en stund, dette mindre ubehag kan ikke veie tungt mot selvtillit av å ha et fint smil.

Lett skadet

Hvis du har dårlige vaner, som å tygge is eller bite negler, deretter i henhold til Dental-veneers.org, kan skallfasetter ikke være riktig for deg. Skallfasetter kan lett bli skadet når den ikke er tatt vare på riktig måte, og bite i harde ting er en av de store no-nos for å ha denne nye sett med tenner i munnen. Hvis du har vaner som du vet du kan ikke bryte, bør du kanskje satse på en annen rute for å oppnå en bedre smil.

Hvordan bleke porselen tenner

Hvordan bleke porselen tenner


Når det kommer til bleking porselen tenner, det er gode og dårlige nyheter. Den gode nyheten er at de ikke flekker veldig enkelt. Den dårlige nyheten er at du ikke kan bleke farget porselen tennene hjemme. Faktisk er det ingen over-the-counter produkter som vil fungere på porselen. Hvis du virkelig ønsker å bleke porselen tenner, har du ett alternativ tilgjengelig: bonding. Bonding kan gjøres av tannlegen din; det innebærer dekker tennene med en sammensatt harpiks, som deretter herdes. Med bonding, du mister noen gjennomskinnelighet, men få ønsket hvithet.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en profesjonell. Tannlegen kan fortelle deg om bonding, inkludert kostnader involvert og om det vil fungere for deg.

Bestem graden av hvithet du ønsker. Hvis de andre tennene er mørkere, må du bleke dem først. Ta kontakt med din tannlege om hvilken metode som skal brukes. Matche fargen på dine naturlige tenner med den ønskede fargen på porselen tenner. Bleking prosedyrer som kan utføres av tannlegen kan ta flere timer og kostet hundrevis av dollar, med pris varierende avhengig av beliggenhet og utøveren.

Vent til tannlegen for å bruke kompositt harpiks over din porselen tenner. Etter bruk av harpiks, plasserer tannlegen en høy intensitet lys over tennene for å fremskynde herdeprosessen. For å fullføre prosessen, tannlegen polerer tennene. Bonding normalt er ferdig i ett kontor besøk, og kan koste flere hundre dollar per tann, avhengig av beliggenhet og utøveren.

Diskuter etter prosedyren omsorg med tannlegen din, og følge hans retninger for å unngå flekker på tennene igjen.

Hvordan bleke porselen proteser

Hvordan bleke porselen proteser


Porselen proteser er installert av periodontist å gjenopprette en eller to av manglende tenner; de er produsert i nøyaktig den fargen som matcher dine rundt tennene. Hvis du vil ha dine naturlige tenner hvitnet, må du kanskje også å bleke porselen proteser. Med riktig veiledning, kan prosedyren gi deg tilfredsstillende resultater.

Bruksanvisning

Besøk tannlegen for å sørge for at eksisterende tannarbeid kan hvitnet. Hvis ikke, vil det eneste alternativet for å oppnå whitened proteser som sams opprinnelige tennene være å erstatte den opprinnelige tannarbeid. Tannlegen kan advare deg mot bleking dine naturlige tenner dersom risikoen eller utgifter er stor.

Kontroller om dine porselen proteser inkluderer skinnelige skallfasetter. Gjennomsiktige skallfasetter er utformet for å vise fargen på tennene under sin protese skall. Disse skallfasetter kan rengjøres med bruk av profesjonelle tannbleking metoder.

Tenk å få skallfasetter å bleke porselen proteser. Skallfasetter blir ofte brukt til å dekke tannen farge. Fargen på finér er valgt for å matche din tann farge, uten å måtte skifte proteser helt.

Bleach dine naturlige tenner, slik at de er tettere i fargen til implantatet ved hjelp av en over-the-counter produktet.

Gjennomsnittsprisen for Porselen Veneers

Porselen veneers er ett alternativ for folk som ønsker å skjule misfargede, skjeve eller chipped tenner. Tannleger kan søke tynne lunter av porselen over overflaten av hver tann for å presentere en feilfri smil - men prosedyren er ikke billig.

Antall Veneers

Prisen på porselen veneers avhenger først og fremst av hvor mange finer du ønsker. Kostnaden av prosedyren er priset per tann. I gjennomsnitt vil hver finer koster mellom $ 700 og $ 2000. Andre faktorer som påvirker kostnadene inkluderer størrelse, form og type finer du velger. Tannlegen vil hjelpe deg å avgjøre hva slags finer er rett for tennene.

Andre avgifter

Kostnaden for porselen veneers er mer enn kostnadene for installasjon. Det er andre avgifter du må betale, inkludert en første konsultasjon avgift og kostnadene av røntgenstråler. Vanligvis er prisen rundt $ 65 til $ 102 for konsultasjonen, og $ 13 til $ 135 for røntgenstrålene.

Forsikring

I de fleste tilfeller vil dental forsikringen ikke dekke kostnadene for porselen veneers. Forsikringsselskapene vurdere skallfasetter en kosmetisk prosedyre, ikke en som er nødvendig for helsen. Imidlertid kan staten dental samfunnet gi deg økonomisk bistand hvis du er en lav inntekt pasienten.

De fleste Affordable Porselen Veneers

De fleste Affordable Porselen Veneers


Porselen veneers er dental porselen laminater som er bundet til overflaten av eksisterende tenner. Skallfasetter brukes til å endre utseendet på flekker tenner eller for å reparere tenner som er sprukket. Porselen veneers er generelt en kostbar kosmetisk tannlege alternativ, koster alt fra $ 825 til $ 1000 per tann.

Fordelen av Porselen Dental veneers

Tannleger vanligvis bruker porselen skallfasetter å gjøre kosmetiske endringer i de mest synlige tenner i fronten av en munn. Porselen veneers brukes til å reparere tenner som er misfarget, skadet, sprukket, ødelagt, slitt eller forskjøvet. En realistisk ser tann oppnås gjennom prosessen. En annen fordel med porselen finer er at materialet de er laget av er lik den ytre overflate av naturlige tenner. Som et resultat, noen finer obligasjoner sikkert til en naturlig tann, og gir 10 til 15 års tjeneste.

Rimelig Korreksjon for Dental Problemer

Et komplett sett med skallfasetter kan variere i pris fra $ 800 per tann til oppover på $ 12 000 for en fullstendig munn makeover. Men kan noen tannproblemer ikke fikses via tradisjonelle kjeveortopedisk tjenester. Skallfasetter kan også være et rimelig alternativ til implantatet tann erstatning.

Lumineer Dental finer

Lumineer er et navn merkevare porselen finér som er produsert av et spesielt materiale som heter Cerenate. Lumineers er halvparten av tykkelsen av tradisjonelle materialer som porselen. Derfor kan de ofte bli anvendt uten å redusere naturlig tann tykkelse. Av denne grunn, Lumineers koste et gjennomsnitt på $ 200 mindre per tann enn tradisjonelle porselen veneers.

Low Cost budsjettprosedyrer

Leter etter lavpris tannarbeid er mer risikabelt enn å lete etter en avtale på en bil. Tannarbeid må oppfylle høye standarder, med sikte på holdbarhet og den langsiktige helsen til pasienten. Av denne grunn søker etter en rimelig porselen finer er ikke sannsynlig å avdekke eventuelle betydelige kostnadsbesparelser, med mindre pasienten er villig til å reise utenfor USA. Tannleger i latinamerikanske og europeiske land tilbyr en 50 til 75 prosent besparelse over lignende finer prosedyrer utført state.

Spørsmål til Spør før du får Porselen Veneers

Spørsmål til Spør før du får Porselen Veneers


Før blinkende dem Pearly hvit porselen skallfasetter, vurdere å be tannlegen din noen spørsmål om prosedyren. Porselens finer er bygget opp av et tynt skall av porselen som dekker den siste tann og fra fem til ti år. Når finer binding til tennene de er umulig å reversere fordi en tannlegen filene emalje av den opprinnelige tann bort for å overholde de porselenslokk. Finn ut detaljene om porselen skallfasetter før du prøver å ha utført dette inngrepet.

Kan Veneers fikse problemer?

Ifølge artikkelen "Dental Health and Veneers" på WebMD, kan skallfasetter korrigere misfargede tenner, forbedre slitte eller ødelagte tenner og bistå i å rette skjeve tenner. En tannlege kan anbefale porselen veneers hvis tennene har store sprekker eller har en svak struktur.

Hva er risikoen med finer?

Veneers permanent binde seg til tennene, men noen ganger kan de pop eller falle av tannen. Selv om dette ikke kan føre til innledende smerte, kan tygge mat på den eksponerte tann vondt. Porselen veneers kan slites ned over tid og kanskje må byttes ut.

Hvor mye vet Veneers Cost?

Porselen skallfasetter bli dyrt, og prisen varierer avhengig av området du bor og tannlegen du arbeider med. Sørg for å få et nøyaktig anslag for hele prosedyren. Som i 2010, kan skallfasetter koste alt mellom $ 500 til $ 2500, avhengig av kvaliteten på porselen og prisen på arbeidskraft. Mengden av tannlege besøk og hva slags utstyr som brukes kan også spille en stor faktor i prisen på skallfasetter.

Hvordan tar jeg vare på finer?

Omsorg for porselen veneers hvordan du bryr deg for vanlige tenner; børste regelmessig, tanntråd daglig og bruke munnvann for å bli kvitt bakterier og kjempe hulrom. Tenner med skallfasetter er fortsatt utsatt for hull i tennene og tannkjøttsykdommer hvis de ikke blir tatt hånd om på riktig måte.

Gjør det vondt?

Etter liming av porselen til veneers, kan tennene har en liten følsomhet for varme og kalde elementer. Tannlegen tar forholdsregler mot smerte ved å gi lokalanestetika ved søknad skallfasetter. Noen tannleger tilbyr lystgass eller narkose før du går gjennom med prosedyren.

Hva er fordelene med finer?

Porselen veneers motstå flekker og forfall. De gir en måte å beskytte svake tenner og tenner som lider av feiljustering. Velg fargen på skallfasetter å gi deg et hvitere smil. Tannleger kan forme skallfasetter å lukke hullene og gjøre spise og drikke lettere.

Lumineers Vs. Porselen veneers

Lumineers Vs.  Porselen veneers


Hvis du tror du er for gammel for tannregulering, men ikke gammel nok for proteser, kan skallfasetter være midt bakken som du leter etter. Veneers er tynne tannlignende belegg som er plassert over overflaten av farget, chipped eller skjeve tenner. De er tilpasset gjort i en nyanse som ville best passer dine rundt tennene. Lumineers er lik finer ved at de også dekke tennene. Men i kampen om Lumineers versus porselen veneers, kan noen viktige forskjeller oppfordre deg til å velge en over den andre.

Reverserbarhet

Når porselen skallfasetter er satt på, er noe av tannemaljen fjernes for å prime overflaten for fineren. Dette er en irreversibel prosess. Når emaljen er borte, er den borte for godt. Lumineers ikke krever den samme type sliping. Ifølge Lumineers nettsted, kan du få dem fjernet senere.

Hvor lenge vil de vare?

Det er ingen absolutt rett svar på dette spørsmålet, fordi det er veldig mye avhengig av hvordan du behandler dine tenner. Hvis du pusser og floss etter måltider, bør du begrense søtsaker og gå til tannlegen to ganger i året, vil du opprettholde bedre tannhelse enn hvis du bare børste i morgen. Med det sagt, ifølge Lumineers nettside, kan de vare i over 20 år. Pluss at de kommer med en garanti slik at hvis noe skjer, er de erstattet uten ekstra kostnad. Porselen veneers kan vare 10 til 15 år, og med god omsorg muligens lenger.

Smerte

Siden noen av emaljen på tennene kan bli slitt ned, er en lokal bedøvelse normalt gitt før porselen skallfasetter er satt på. Dette kommer med den første pinnen av smerte. Men fordi tannlegen ikke behøver å fjerne den samme mengden av emalje med Lumineers, kan et skudd ikke være nødvendig. Uansett bør smerte være minimal med enten prosessen.

Dekning

Porselen veneers kan brukes til å dekke tenner som er sprukket og misfargede. De kan også lukke små hull i mellom tennene. Lumineers fungerer best på tenner som er ganske rett og har lite misfarging. Lumineers er tynnere enn porselen skallfasetter, slik at de kan vise eksisterende misfarging mer.

Kostnad

Det er ingen fast pris tidsplan for enten porselen skallfasetter eller Lumineers. Kostnaden er avhengig av hvor mye arbeid du trenger gjort og tannlegen brukt. Men det er noen pleier man. Lumineers kan koste $ 700 til $ 1100 per tann. Porselen veneers varierer fra $ 620 til $ 1100 en tann.

Produkter som kan bleke porselen tenner

Produkter som kan bleke porselen tenner


Vanligvis porselen tenner er gebiss, helt eller delvis, broer, kroner eller fasetter, og hver har sin egen metode for bleking. En porselen tann kan ikke hvitnet til en lysere farge enn når tannen ble gjort, men misfarging og flekker som kan bygge seg opp over tid kan fjernes for å få tilbake den opprinnelige fargen.

Tannkrem

All tannkrem arbeider for å hjelpe bleke tennene. Whitening tannkrem, selv om det vil fjerne flekker og misfarging, vil ikke fungere på porselen tenner på samme måte som det fungerer på vanlige tenner. For porselen tenner som er permanent fast i munnen slik som broer, kroner og skallfasetter, er vanlig tannkrem den beste metoden for å fjerne flekker. Tannkrem er utviklet for å fjerne kaffe, tobakk, te eller andre matvarer som kan misfarge tennene. Ved hjelp av tannkrem og en tannbørste er ofte den beste metoden for å holde porselen tenner en konsekvent farge.

ProTech protese Cleaner

ProTech renere er designet for porselen tenner som er flyttbar. ProTech protese Cleaner brukes ved å senke proteser i løsningen i minst 30 minutter om dagen, men det anbefales å la proteser i løsningen over natten. Dette vil fjerne flekker fra kaffe, te og nikotin, samt å fjerne mulige patogener som kan forårsake sykdom i bæreren. Støvsugeren skal skylles av proteser helt før du setter tilbake i munnen.

Ultrasonic Cleaner

Ultralyd rengjøringsmidler, som de laget av Sharpertek, kan brukes til å rengjøre smykker og kontaktlinser, men de ultrasoniske rengjøringsmidler er også brukt for proteser. Fordi proteser må være plassert i maskinen, er det kun for flyttbare porselenstenner. En ultrasonisk renere renser alle deler av protesen, noe som kan være nyttig med tanke på at neddykking og børsting kan ikke rengjøre vanskelig å nå områder. Ultralyd rengjøringsmidler fjerne bakterier samt rusk og flekker.

Keramisk Vs. Porselen veneers

Keramisk Vs.  Porselen veneers


Dental skallfasetter er et populært valg for mange mennesker - de kan brukes til å endre utseendet eller for å behandle noen dental problemer. Den vanligste materialet for skallfasetter er keramiske; mer nylig, skjønt, er folk som blir til porselen, en dyrere form av finér som løser noen av problemene knyttet til keramiske skallfasetter.

Fellestrekk

Veneers kan brukes til å erstatte bleking eller kjeveortopedisk behandling hvis de kosmetiske prosedyrer har vært ineffektive. De er klassifisert som en mer konservativ tilnærming fordi fineren blir vanligvis plassert på toppen av en eksisterende naturlig tann, slik at den opprinnelige struktur opprettholdes.

Keramiske finer

Keramiske finer krever at tannoverflaten bli barbert for å tillate plass til finéren. Etter at tannen er forberedt, kan prosedyren ikke reverseres. Studier har vist keramiske finer seg å være svært effektive for både kosmetiske og medisinske formål; i en studie, i løpet av fem år, 93 prosent av fagene som kreves ingen intervensjon behandling og alle de fagene beholdt sine skallfasetter.

Porselen veneers

Fordi porselen som anvendes er så tynn, er prosedyren for porselen finer krever ikke en tann som skal fremstilles ved å barbere det ned. Det eliminerer behovet for bedøvelse og i flere stillinger som er nødvendig med den konvensjonelle prosess. Porselens finer har vist seg å beholde kvaliteten på lang sikt. De vil fortsatt etterhvert kreve erstatning, akkurat som keramiske skallfasetter gjør.

Lumineers Vs. Porselen

Lumineers Vs.  Porselen


Finer, som oftest laget av porselen, er den generelle etiketten gitt til en hvilken som helst tannbelegget. Lumineers er en type ultra-tynne ferniss som skaper flytt belegg for tennene. Både tradisjonelle skallfasetter og Lumineers er utformet for å dekke dine eksisterende tenner, noe som gjør dem mer estetisk tiltalende. De dekker flekker, sprekker, chips og ufullkommenheter. De kan også forhindre ytterligere skade tann. Når du velger Lumineers versus skallfasetter, bør du vurdere din overordnede mål, kostnader, materialer og prosedyre.

Samlet Goal

Bestem deg for din motivasjon for å ville endre tennene skal være hvitere og rettere. Tenk på hvordan dette vil endre ditt smil og utseende. Avgjør om du vil ha en langsiktig eller kortsiktig løsning. For eksempel, hvis du vil ha perfekte tenner for ditt bryllup versus din karriere. Både porselen skallfasetter og Lumineers kan bidra til den generelle tannhelsen. Tradisjonelle porselen skallfasetter erstatte skjøre tenner og hjelpe deg å unngå mindre kjeveortopedi. Lumineers kan dekke skjeve eller misfargede tenner uten å ødelegge integriteten av tannen. Hvis ønsket er utseende-basert, vurdere mindre påtrengende muligheten til Lumineers, som er reversibel. Hvis du vil at ditt smil å være permanent hvite og rett, bruker tradisjonelle porselen veneers, som slipe ned tennene og er ikke reversibel.

Kostnad

Tradisjonelle porselen Lumineers varierer fra $ 900 til $ 2500 per tann på grunn av den lengre prosedyren. De er det dyreste alternativet. Mange tannleger hevder at tradisjonelle veneers kan vare hele livet uten å bli erstattet. Lumineers varierer fra $ 700 til $ 1000 per tann. Lumineers vil vare fra 20 år til hele livet, men det er risiko for at limet blir svake og dekker bryte av. Kompositt veneers varierer ca $ 250 per tann. Levetiden for de sammensatte veneers er bare fem til sju år.

Materialer

Tradisjonelle skallfasetter er oftest laget av porselen. Denne typen gir tennene et livaktig, gjennomsiktig utseende. Porselen er slitesterkt og motstår flekker. Finer kan være laget av et komposittharpiks som omfatter plast, keramikk eller glass. Denne type finér vil bli billigere enn porselen, men vil mangle kvalitet og langvarig karakter av en porselen finer. Lumineers er tynnere enn tradisjonelle skallfasetter. De er også laget av porselen som ser naturlig og gjennomskinnelig. De bruker også et lim til å feste finer til forsiden av tennene. Denne metoden vil holde i ca 20 år.

Prosedyre

Tradisjonelle skallfasetter er satt som caps eller kroner. Den tannen slipes ned til en liten fremspringende stykke av tannen. Finér er dannet rundt dette stykket. Fremgangsmåten er angitt å være smertefullt mildt; det tar noen dager for deg å komme seg fra prosessen. Lumineers krever ikke sliping ned av tannen før du setter inn. En Formen er laget som bestemmer størrelsen og formen av de Lumineers. Etter at formen, bør plassering av Lumineers ta omtrent en time. De kan fjernes når som helst fordi de er på toppen av tennene dine.

Den gjennomsnittlige kostnaden for Porselen Veneers

Porselen veneers har blitt brukt i mer enn 25 år for kosmetisk dental restaurering. Når tennene har gulnet eller bli fragmentert, kan porselen skallfasetter forbedre ditt smil sterkt, mens på samme tid gi holdbarhet. I tillegg til deres estetiske verdi, dental finer kan også anvendes til å beskytte overflaten av en skadet tann. Selv porselen skallfasetter kan variere betydelig i pris de er ikke billig.

Hvordan Veneers Work

Porselen veneers er tynne stykker av hardt gjennomskinnelig keramisk materiale som er limt på forsiden av tennene.

Samlet Cost

Kostnaden for en enkelt porselensfasetter tann kan variere mellom 900 og 2500 dollar, avhengig av flere faktorer. En person som har planer om å få et komplett sett med skallfasetter kan forvente å betale et sted mellom 10.000 og 30.000 dollar.

Materielle Utgifter

Kostnaden for porselen veneers kan variere avhengig av bestemt type materialer og finer som er brukt. To av de ulike typer finer som er på markedet er Lumineers® og da Vinci Veneers ™.

Tilpasset Fitting

En del av bekostning av porselen skallfasetter er den forberedende kostnaden. Skallfasetter må tilpasses tennene i en dental laboratorium. Skallfasetter er formet og farget for å se og føles ut som dine naturlige tenner. Denne prosessen tar vanligvis omtrent en uke, og da porselen veneers vil bli limt til dine eksisterende tenner.

Tannlege Fee

Kostnaden for tannlegens tid kan variere avhengig av hvor hennes kontor ligger og graden av trening og oppleve tannlegen har.

Longevity

Mens de sannsynligvis ikke vil vare livet ut, kan du planlegger å holde dine porselen skallfasetter i 10 til 15 år før de må byttes ut. Flere faktorer kan påvirke lang av finer inkludert pasientens bite og feil bruk av ens tenner.

Enkelt vedlikehold

Siden porselen skallfasetter er svært motstandsdyktig mot flekker, kan du opprettholde et hvitere smil gjennom hele levetiden av finér. Når fargingen forekommer det kan ganske enkelt være polert av under en rutinemessig rengjøring.

Hva Er Komposisjon av porselen tannkroner?

Enten du har alvorlige forfallet eller trenger en rotfylling eller implantat, blir en krone et nødvendig protese i odontologi. Selv metall kroner er den sterkeste, porselen kroner er de mest estetisk tiltalende og etterligner ekte tenner. De er vitenskapelig kjent som feldspathic porselen kroner.

Silica

Silika omfatter 65 prosent av porselenet i porselenskrone. Den silisiumdioksyd er til stede i form av feltspat glass (derav, navnet på kronen) og krystallinsk kvarts, som strekker seg den gjennomskinnelige karakter av porselen.

Aluminum Oxide

Ca. 10 til 25 prosent av en porselenskrone er aluminiumoksyd, som er en komponent av feltspatisk glass. Denne komponent tjener som deres forsterker av glasset struktur og sprer lyset i kronen, noe som skaper et element av opasitet.

Boric Oxide

Boroksid utgjør omtrent 5 til 10 prosent av en porselenskrone. Hovedformålet er å styrke glasset til å motstå press og støt, samt drastiske endringer i temperatur, noe som kan påvirke glass. For eksempel, hvis du drikker en kopp varm kaffe, og deretter drikke kaldt vann, hindrer boroksid sprekker i porselenskrone.

Andre Oksider

Potash og brus i porselen kroner redusere smeltetemperaturen overall. Fordi alle feldspathic porselenskroner må tåle en bakeprosess i utvikling, må produsenter justere smeltepunktet for glasset for å forhindre den fra å kjøre ned til bunnen av ovnen. Produsenter også legge til andre metalloksider for fargejusteringer og gjennomskinnelighet.

Advarsel

Husk at 100 prosent porselen kroner, primært å være glass, er svake i strukturen. Tannlege nesten aldri bruker dem for de bakerste tennene; de bruker dem for fremre tennene utelukkende av estetiske grunner. Med bruk av Cerec og Empress kroner, sammen med andre nye all-glass forbedringer, kan andre kronene være verdig behandling før du investerer i en all-porselen krone.

Bruker for Rimadyl

Bruker for Rimadyl


Selv hunder har medisinske tilstander som krever spesiell medisiner for å behandle dem. Veterinærer har brukt et stoff som heter Rimadyl, utviklet av phizer Animal Health Division, i mange år i behandling av flere konkrete sykdommer hos hunder av alle raser. Tilgjengelig over hele verden, er Rimadyl en muntlig stoff som regnes som veldig trygt hvis foreskrevet og administrert riktig. Det er bivirkninger å stri med, men for de fleste hunder, er behandlingen godt mottatt og komplikasjoner er sjeldne.

Bruksområder

Rimadyl er oftest foreskrevet av veterinær for å behandle stive og ømme ledd hos eldre hunder. Dette inkluderer degenerative leddsykdommer som leddgikt eller revmatiske lidelser. Siden det er en anti-inflammatorisk, virker den til å redusere smerte hos hunder med tilstander som påvirker ben, ledd og muskler og redusere eventuelle betennelser tilstede. Rimadyl kan også brukes etter kirurgi, eller etter en skade for å redusere smerte og betennelse på det tidspunktet. Den har også evne til å styre høye temperaturer og anvendes for å bekjempe virusinfeksjoner.

Human bruk

Rimadyl ble tidligere brukt i humanmedisin i mange år før de er trukket tilbake på grunn av utvikling og frigjøring av bedre alternativer. Foreskrevet til behandling av de samme symptomer på smerte og betennelse ledd som for tiden brukes for hunder, var det vanligvis godt akseptert av det menneskelige legeme. Rapporterte bivirkninger var oftest mild, bestående av mage-tarmsmerter og kvalme.

Kjennetegn

Rimadyl kommer i to forskjellige typer tabletter: små hvite tabletter for forbruk i hundens munn eller gjemt i mat, eller større, flavored brune tabletter som tilbys som godbiter. Det anbefales at medisinen skal lagres i en lukket beholder, ved romtemperatur, og bort fra barn eller andre dyr. Den vanlige dosen er én tablett gjennom munnen hver 12. time, selv om det kan gis i høyere doser for en kort tid under veiledning av en veterinær.

Side Effects

Det finnes et antall mulige bivirkninger, og i noen sjeldne tilfeller er de livstruende. Vanlige bivirkninger omfatter økt tørste, manglende appetitt, diaré, økt vannlating, oppkast, slapphet og gulsott. Flere alvorlige bivirkninger omfatter beslag, mage og munnsår, og nyreskader. Rimadyl reagerer negativt hvis blir brukt på samme tid som et steroid. Det anbefales at hunder tar Rimadyl stoppe bruken i minst tre dager før du tar noen steroid.

Konklusjon

For hunder med leddgikt eller andre ledd eller skjelettsmerter, er Rimadyl et utmerket legemiddel for lindring og behandling av betennelser og ubehag. Hvis brukt riktig under veterinær instruksjoner, er bruken av Rimadyl et trygt og nyttig stoff for behandling hos hunder.

Typer Porselen Veneers

I denne verden hvor opptredener saken, å være på ditt beste fysisk kan gå en lang vei. Et smil, spesielt, kan smi partnerskap og de fleste relasjoner. Det er derfor omsorg for tennene er viktig. Dette idealet kan oppnås gjennom porselen veneers, en type kosmetisk tannbehandling implantat også kjent som porselen dental laminater. Fremgangsmåten innbefatter påføring av tynne skall av porselen til forsiden av tennene for å forbedre deres utseende.

Fakta

Porselen veneers er blant de mest oppdaterte utviklingen i kosmetisk tannbehandling som forbedrer tennene sine utseende. Påføring porselen skallfasetter bidrar til å forbedre tennene som har blitt misfarget eller beiset, chipped, feiljustert eller slitte. For mange år, har kosmetiske tannleger kjempet for å finne en solid emalje å feste seg til tennene. Porselen har blitt identifisert som løsning for dette. Porselenet er naturligvis sprøtt, men når den er festet solid til noe, for eksempel tenner, blir det sterkt og holdbart.

Typer

Det finnes to hovedtyper av tannfine - kompositt og porselen. Den viktigste faktor mellom de to er deres pris - kompositten er billigere enn porselen. Kvalitet-messig, begge er det samme, men prosedyren på begge er annerledes. Ved påføring av porselen veneers, tar tannlegen et inntrykk av pasientens nåværende tennene før selve programmet. I tilfelle av kompositt veneers, tar søknadsprosessen umiddelbart sted etter at pasienten bestemmer seg for å ha prosedyren gjort.

Porselen veneers

Prosedyren for hver type finér er også annerledes. Som nevnt før, porselen veneers krever et inntrykk av tennene. Etterpå blir inntrykket deretter sendt til et laboratorium hvor finer er laget. Varigheten av denne prosessen tar ca en uke. De ferdige porselen skallfasetter blir så bundet til pasientens tenner.

Kompositt veneers

Composite skallfasetter anses å være et alternativ til porselen veneers. Søknaden er veldig rask og grei. Når du bestemmer på kompositt veneers begynner tannlege ved å skrape på overflaten av tennene, noe som bidrar til å binde finer med hver tann. Komposittmaterialet blir deretter påføres på tennene.

Fordeler

Annet enn å ha et flott utseende sett med tenner, skallfasetter har andre fordeler. For en, skallfasetter å beskytte overflaten av tennene som har blitt skadet. De kan også være et forebyggende tiltak mot tannskader som krever tannkroner. Finer ikke bare gir pasienten med en praktisk måte å forbedre tennene sine utseende, men de kan også hjelpe pasienten til å spare penger i det lange løp.

Hvordan å sammenligne sølv legering, gull, porselen eller harpiks som en fylling for Hulrom

Hvordan å sammenligne sølv legering, gull, porselen eller harpiks som en fylling for Hulrom


Når en tann er skadet av tannråte til et punkt for å forårsake et hulrom, er det nødvendig å få en fylling fra en tannlege for å gjenopprette tannen og forhindre ytterligere nedbrytning. Etter nedbrytning blir fjernet, blir et fyllmateriale bundet til tannen. Det finnes flere forskjellige typer fyllmaterialer brukes, inkludert sølvlegering (også kalt amalgam), gull, porselen og komposittharpiks. Ingen type materiale er rett i enhver situasjon. For å bestemme hvilken som vil fungere for din hulrom, må du vurdere mange ulike faktorer.

Bruksanvisning

•  Ha en tannlege undersøke hulen og diskutere alternativer. Med hulrom som er meget stor, kan harpikskomposittfyllinger ikke anbefales fordi det kan chip eller erodere over tid. Vanligvis harpiks fyllinger bare vare 3 til 10 år.

Sammenlign kostnadene for hver type fyllmasse og vurdere hvor mye du har råd til å betale for å få tennene fylt. Noen fyllmaterialer er betydelig dyrere enn andre. Gull og porselen er de dyreste alternativene, og sølv legering og kompositt harpiks er relativt rimeligere.

Vurder plasseringen av hulrommet når du sammenligner de ulike fyllalternativer. Mens alle materialer blir ofte brukt i ryggen jekslene, er kompositt harpiks det vanligste valget for fyllinger i fortennene fordi det kan matche fargen på tennene nøye.

Bestem hvor mye utseendet på tann betyr noe for deg etter at den er fylt. Porselen og kompositt harpiks er ansett som de mest attraktive materialer for tannfyllinger fordi de tett etterligne fargen på tennene. Sølv legering og gullfyllinger er relativt svært merkbar.

sammenligne holdbarheten av ulike fyllingsmaterialer for hulrom når vi leter etter en restaurering som vil vare så lenge som mulig. Gull fyllinger kan vare 20 år eller mer, og porselen varer mye lenger enn harpiks. Sølv legering fyllinger kan bli matt eller korrodert over tid og kan bare vare 5 til 7 år.

Ta flekker i betraktning. Folk som drikker mye kaffe, mørk farget brus og te eller som røyker jevnlig kan være lurt å unngå å fylle hulrom med kompositt harpiks, som det pleier å farge lettere enn andre materialer.

Hint

  • Folk har ofte sølv legering fyllinger fjernet og erstattet med porselen eller komposittfyllinger for å forbedre utseendet av deres munn.
  • Folk tidvis har allergiske reaksjoner på enkelte typer fyllingsmaterialer. I slike tilfeller er fyll fjernet og et annet materiale som er valgt.

Komplikasjoner av porselen veneers

Komplikasjoner av porselen veneers


Porselens finer er tynne skall som er bundet til forsiden av en tann, som kan gjøre en dramatisk forskjell i utseendet og utseende av tannen. Skallfasetter kan endre form, lengde eller størrelsen på tann. Porselen veneers er ideelt, da de har en tendens til å se mer naturlig, og de også motstå flekker også. Mens det er mange positive til porselen veneers, kan det være komplikasjoner fra dem også.

Følsomhet

En komplikasjon fra porselen skallfasetter er følsomheten i tannen. Når tannlegen forbereder tennene for skallfasetter, hun må ofre noen av tannen, mens du prøver å fjerne så lite av tann struktur som mulig. Fordi noen av emaljen er fjernet, kan det være noen tann mindre følsomhet. Vanligvis er midlertidig og varer bare en til to uker etter å ha mottatt skallfasetter. Unngå mat som er veldig varmt eller veldig kaldt.

Skade

Skallfasetter er ikke like holdbare som ekte tenner. De kan måtte skiftes ut over tid på grunn av skade eller bare bli slitt ned. Hvis de finere sprekker eller brudd, vil tannlegen ikke kunne reparere den. Dessuten vil du måtte bære skjemmende, sprukket eller knust finer til kan erstatte den tannlegen din.

Decay

Som finerer anbringes på tannen, er det fremdeles kan være komplikasjoner på grunn av forråtnelse. Når du har porselen veneers, kan forfallet være vanskeligere å fjerne og behandle. Avhengig av mengden av forfall og hvordan det har skadet tannen og omliggende tannkjøtt, kan det hende du må ha en krone plassert over finer og tann.

Den Fordeler og ulemper ved Porselens Fyllinger

Den Fordeler og ulemper ved Porselens Fyllinger


Med ekstrem tannråte, er en person i fare for problemer som handel hennes naturlige tenner for proteser. For å forhindre ekstreme forfall, antyder en tannlege fylle tenner som har hull i tennene med materialer som porselen eller keramiske fyllinger. Ifølge Simple Steps Dental, er porselen fyllinger laget av en blanding av plast og fine glasspartikler som brukes for store eller små områder i tennene. Men porselen fyllinger har fordeler og ulemper.

Major Advantage: Farge

En fordel med porselen er at fyllinger er samme farge som en persons naturlige tenner. Ifølge American Dental Association (ADA), porselen fyllinger er tannfarget med utmerket gjennomskinnelighet. Dette betyr at etter dental prosedyre ingen kan fortelle forskjellen mellom de naturlige tenner med porselensfyllinger og naturlige tenner uten dem. Faktisk ser porselensmateriale så mye som tannemaljen at det er brukt for skallfasetter som ringes inn til naturlige tenner.

Andre fordeler av Porselen Fyllinger

Andre fordeler med porselen fyllinger omfatter mengden av den naturlige tann fjernet og eventuelle allergiske reaksjoner. En tannlege faktisk ikke behøver å fjerne en stor mengde av den naturlige tann som med andre typer av fyllinger. En mindre del av naturlig tann er fjernet fordi tannlegen ikke behøver å forme tannen til sikkert å holde fyllingen som han ville med en amalgamfylling. Ifølge Simple Steps Dental, er porselen fyllinger deretter herdet med varme, noe som styrker fyllinger. Dessuten vil porselen fyllinger ikke forårsake noen allergisk reaksjon.

Store Ulemper: Styrke og Shrinkage

Den porselen fyllmateriale er ikke så sterk som andre typer av tannfyllinger. Faktisk, er materialet sprøtt og kan sprekke når et individ med makt ned biter. Også, når fyllinger er plassert i den naturlige tenner, er det en mulighet for krymping. Dette betyr fyllinger kan ikke dekke hele overflaten, som fører til fremtidige hulrom i forskjellige områder. For å redusere muligheten for at porselen fyllinger krympe, tannlegen vanligvis gjentatte lag hullet i den naturlige tann med mer enn én fylling søknad.

Oher porselenfyllinger Ulemper

Porselenfyllinger har flere ulemper. En porselens fylling tar lengre tid for tannlegen å sette mot i naturlige tenner enn andre typer fyllinger. En tannlege må fullføre porselen fyllinger i omtrent to eller flere separate avtaler fordi han må plassere fyllinger i lag. Også, i henhold til ADA, fyllinger er ikke anbefalt for jeksler. Derfor kan en person har til å vurdere en annen fylling annet alternativ enn porselen.

Stell av Porselen Veneers

God munnhygiene er viktig for å øke mental og fysisk velvære. Omsorg for porselen veneers bør være en bevisst handling fra din side. En del av porselen finér omsorg er vanlige kontrollene med tannpleie profesjonelle minst fire ganger i året. Porselen laminater kan vare opp til 20 år; de er holdbare, men ikke uforgjengelig. Ta skikkelig vare på dem som om de er dine naturlige tenner.

Bruksanvisning

•  Puss tennene regelmessig med en myk tannbørste. Når du pusser tennene er en praksis lærte i ung alder, er det lurt å pusse tennene så ofte som mulig eller etter hver store måltid. Børsting tre ganger om dagen er en sikker måte å holde tennene fri for plakk.

Gjør det til en vane å bruke tanntråd etter børsting og etter snacks. Ved bruk av tanntråd, fjerner du små partikler av mat i mellom tennene. Dette er mat og plakk en tannbørste kan ikke nå.

Bruk en munn vakt hvis du slipe tennene mens du sover. Selv porselen veneers er holdbare, kan konstant sliping slites ut dine porselen laminater.

Hint

  • Porselen laminater er solid og holdbar, men biting gjennom hardt tøff mat kan være risikabelt. Vær forsiktig med hva du spiser. Også planlegge en vanlig tannlege rengjøring hver sjette måned.
  • Ikke regelmessig konsumerer alkohol. Alkohol er en hard element som kan påvirke emaljen binding av laminatet med tannen. Unngå også sterke skurekremer. Dette kan ødelegge tennene til laminat marginer. Bruk aldri dine porselen skallfasetter å bite i harde gjenstander som flaskekorker, spiker og bolter.

Porselen Crown Informasjon

Porselen Crown Informasjon


Tannkroner (også kjent som caps) brukes til å gjenopprette utseendet på tennene og beskytte dem fra ytterligere skade. Kronene er brukt i tilfeller av ødelagt eller forfalt tenner og noen ganger etter rotfylling for å beskytte tannen i spørsmålet.

Estetikk

Hvis det er et vakkert smil du leter etter, kan porselenskroner hjelpe. På grunn av deres semi-gjennomskinnelighet, porselenskroner er lik ekte tenner i utseende. Porselen kroner kan også bli matchet relativt nøyaktig til den aktuelle fargen på tennene dine, men du kan også bleke tennene før å ha prosedyren gjort for å oppnå en bedre farge match.

Styrke

Porselenskroner er ikke så sterk som andre kroner, slik som de som er laget av metall. Hvis estetikk og styrke tennene er alvorlige bekymringer, er det en rekke alternativer tilgjengelig for deg. Det er forbindelser av metall og porselen tilgjengelig som er metall på basen og porselen i tuppene, bevare det naturlige utseendet på tennene. Du kan også passe porselen kroner til fortennene, der styrken er mindre av et problem, og har metall som passer til dine bakerste tennene der styrke er nødvendig for knaser og tygge.

Kostnad

Porselen kroner er vesentlig dyrere enn de andre typene av finer. De tar tannlegen lenger tid å sette opp siden deres opptreden må være mer nøye utformet. Disse kronene må også bli gjennomført av en mer dyktige enn gjennomsnittet tannlege. Porselen kroner kan koste alt fra $ 950 til $ 2000, avhengig av hvilken tannlege du bruker. Sjekk med ditt forsikringsselskap først, da det kan dekke minst en del av prosedyren kostnader.

Variasjoner

Det er flere varianter av den rene porselenskrone. Det er den Cerec krone, som er en pre-laget porselenskrone. Vanligvis porselen kroner er tilpasset for å passe munnen på tannlegekontoret mens du venter. Cerec kroner er de "fabrikk-laget" versjoner, som er noe begrenset i forhold til sitt utseende. Det er også Empress kroner, som er laget av et keramisk lignende materiale. Faktisk, er materialet av Empress kroner nærmere i konsistens og tekstur til glass. Disse gir en mer presis passform enn den typiske porselenskrone.

Akryl Vs. Porselen Occlusion

Akryl Vs.  Porselen Occlusion


Når du mister en tann fra skade eller sykdom, kan en tannlege gi en kunstig tann laget av porselen eller akryl plast. Han kan også hjelpe deg med å bestemme hvilket materiale vil gjøre den beste jobben med å gi deg et balansert okklusjon, eller til og med bite.

Historie

Tradisjonelt, porselen tenner så mer naturlig og varte lenger. Med oppdagelsen av nye biomaterialer, har akryl tenner blitt mye mer slitesterkt.

Funksjoner

Ifølge protese Hjelp, god kvalitet porselen tenner er de mest naturlige produktene, og setter standarden for estetikk. Til tross for fremskritt innen biomaterialer, porselen tenner fortsatt gjøre en bedre jobb med å holde opp over tid, men de gjør sprekk og chip lettere. Akryl tenner, på den annen side, gjør en bedre jobb med dempning lyder fra "clacking" eller tenner tapping.

Benefit

De mer motstandsdyktige porselen tenner er mindre sannsynlig å slites ned med bruk, så vil opprettholde en balansert okklusjon lenger enn akryl tenner vil.

Betraktninger

Noen mennesker har mistet bein i kjevene og har mindre støttende tannkjøtt vev enn andre. Hvis du er en av disse menneskene, kan akryl tenner, som holder seg på plass bedre når du slipe eller banker tennene, være det beste valget.

Tips

En tannlege kan diskutere fordeler og ulemper med porselen versus akryl tenner og hjelpe deg å avgjøre hvilket alternativ som er best for din livsstil.