Digidexo.com

The History of South Beach Diet

The South Beach Diet er en populær diett som brukes av mange mennesker til å miste overflødig vekt og vedta en sunnere livsstil. Dietten fokuserer på å unngå sukker som finnes i mange vanlige, sterkt bearbeidet amerikansk mat.

Funksjoner

The South Beach Diet understreker viktigheten av å anerkjenne "gode" karbohydrater og "dårlige" karbohydrater. Bad karbohydrater er karbohydrater som består av hovedsakelig sukker og gir liten næringsverdi til kroppen. Gode ​​karbohydrater er de som inneholder hele korn og karbohydrater som finnes naturlig i grønnsaker.

Grunnlegger

The South Beach Diet ble utviklet i Miami ved kardiolog Arthur Agatston, MD. Dr. Agatston er også førsteamanuensis i medisin ved University of Miami School of Medicine.

Betydning

Dr. Agatston utviklet South Beach Diet etter å ha sett sine pasienter sliter med å kontrollere sin vekt ved hjelp av lav-fett diett retningslinjer foreslått av American Heart Association. Han fant at pasientene ikke var i stand til å holde seg til lav-fett diett over en lang periode, og ville ende opp med å få vekten tilbake. The South Beach Diet ble opprettet som en løsning på dette problemet.

Time Frame

Dr. Agatston utviklet South Beach Diet i begynnelsen av 1990. Denne dietten blitt populært da hans første bok, "The South Beach Diet", ble utgitt i 2003.

Fordeler

Denne dietten hevder å gi mennesker med en langsiktig vektkontroll løsning gjennom en livsstilsendring, snarere enn en serie av kortsiktige dietter. Ifølge American Heart Association, opprettholde en sunn vekt reduserer risikoen for hjertesykdom, diabetes og noen former for kreft.