Digidexo.com

Felles vorte Remedy

Vanlige vorter er noncancerous hud vekster forårsaket av humant papillomavirus (HPV). De er som regel uskadelig og har en tendens til å forsvinne på egen hånd over tid. Vanlige vorter vokse på hender og fingre for det meste, men kan forekomme på andre deler av kroppen, slik som føtter og ansikt. Disse warts er smittsom og kan spre seg til andre deler av kroppen din. Heldigvis finnes det behandlinger og medisiner du kan bruke til å fjerne vanlige vorter hvis du finner dem skjemmende eller plagsom.

Aktuelt Common Vorte rettsmidler

Bortsett fra å la vanlige vorter forsvinne av seg selv, salisylsyre gel er den mest kostnadseffektive rette. Det kan imidlertid ta flere uker av applikasjoner for å fjerne vorter. Du kan kjøpe salisylsyre gel hos din lokale stoffet butikken uten resept.

Retinoider er vitamin A-derivater som fungerer som vanlige vorte rettsmidler ved å endre dine vanlige vorter 'hud cellevekst. Disse kan være foreskrevet som enten aktuell eller muntlige behandlinger.

Legen din kan finne cantharidin å være en bedre løsning for dine vanlige vorter. Cantharidin er "malt" på din vorte, og skaper en blemme som skiller vorte fra huden din. Legen din kan deretter fjerne den døde vorte.

Bleomycin, også kjent som blenoxane, er et annet medikament som må brukes av legen din. Bleomycin er en antiviral injeksjon kun brukes i de mest ekstreme av felles vorte behandling. Legen vil injisere bleomycin direkte inn dine vorter.

Kryoterapi Common vorte Remedy

Kryoterapi er en vanlig vorte middel der legen gjelder flytende nitrogen til dine vorter å fryse dem. Når frosset, vorter blemme og dø. Legen senere kan fjerne dødt vev fra det berørte området. Dette er en minimal smertefull prosedyre som er vanligvis effektiv. Det kan imidlertid hende du må gjennomgå kryoterapi behandling ved flere anledninger, som viruset kan forbli tilstede etter vorte er fjernet.

Kirurgiske Common Vorte rettsmidler

Kirurgi kan være din beste felles vorte rette alternativ hvis ingen av de aktuelle rettsmidler er effektive. Enklere prosedyrer inkluderer bruk av en elektrisk nål til å klippe bort vorte vev. Dette krever en lokal bedøvelse injeksjon som kan forårsake smerte. Laser kirurgi er en mer forseggjort og kostbar løsning. Begge prosedyrer kan etterlate arr, som kan negere mulige kosmetiske fordeler av felles vorte fjerning.