Digidexo.com

brysthinnebetennelse pleuritt

Hva er behandlingen for Pleuritt Etter hjerteinfarkt?

Hva er behandlingen for Pleuritt Etter hjerteinfarkt?


Enhver medisinsk tilstand, hendelse eller prosedyre utgjør risiko for mulige komplikasjoner. Et hjerteinfarkt er et stort medisinsk hendelse der hjertemuskelen er skadet. Komplikasjoner som følge av kan variere fra relativt ubetydelig til livstruende. Rapid gjenkjennelse og behandlingsmiddel i forebygging av langsiktige følger som et resultat av komplikasjonene. Pleuritt er en av de mange komplikasjoner som kan følge et hjerteinfarkt.

Pleuritt

Å effektivt behandle en komplikasjon, er det nødvendig å forstå årsaken. Pleuritt oppstår når slimhinnen som dekker lungene og brysthulen blir betent. Når et hjerteinfarkt oppstår, slipper den skadede hjertet kjemikalier at kroppens immunsystem ikke gjenkjenner. Derfor instruerer det kroppens "hær" for å bekjempe de stoffene den oppfatter som utenlandske. Den pleura er bare en av de strukturer som kan bli betente som et resultat av overfallet. Symptomer på pleuritt kan omfatte brystsmerter når inhaling og exhaling, kortpustethet, tørrhoste og frysninger og feber.

Betennelse

Siden pleuritt er forårsaket av betennelse, er behandlingen rettet mot å stoppe immunsystemets feilsendt angrep. Dette oppnås ved hjelp av midler som er kjent for å være anti-inflammatorisk. Anti-inflammatoriske legemidler som brukes til å behandle brysthinnebetennelse etter et hjerteinfarkt inkluderer ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) og kortikosteroider. Selv om hver klasse av anti-inflammatoriske medikamenter har en unik virkningsmekanisme, er resultatet det samme. Hver type av medikament har sine fordeler og ulemper.

NSAIDs

NSAID som kan bli anvendt for å behandle pleuritt etter et hjerteinfarkt inkluderer aspirin, ibuprofen og naproksen. NSAIDs er stoffer av valget for å redusere betennelsen ansvarlig for pleuritt. Bivirkningene de forårsaker er langt mindre alvorlige enn de som er forårsaket av andre anti-inflammatoriske medikamenter. I tillegg til å redusere betennelse, de også bidra til å redusere smertene som følger pleuritt. Langvarig bruk av NSAID kan forårsake gastrointestinale plager, magesår og, i noen tilfeller, mage perforering.

Kortikosteroider

Når NSAIDS vise seg å være ineffektive mot pleural betennelse, et kortikosteroid, vanligvis prednison, er foreskrevet. Effektiviteten av prednison som et anti-inflammatorisk er godt dokumentert. Dessverre, kan dens bivirkninger være alvorlige, slik at bruken er reservert for situasjoner der fordelene ved bruken oppveier risikoen. Bivirkninger forbundet med bruk av prednison inkluderer mage irritasjon, søvnløshet, humørsvingninger og hodepine. Langvarig bruk kan føre til vektøkning, væskeretensjon, osteoporose, tynn hud og grå stær. Kortikosteroider kan også forstyrre kroppens evne til å helbrede seg selv etter et hjerteinfarkt.

Colchicine

Colchicine er et stoff som utvinnes fra høsten krokus blomst. Opprinnelig godkjent av FDA for behandling av gikt, har kolkisin vist seg å redusere pleural betennelse som følger noen ganger med hjerteinfarkt. Som kortikosteroider, kolchicin kan gi alvorlige bivirkninger. Muligheten for lever-og nyreskader som et resultat av dette stoffet forbyr bruken med visse individer. Det kan også føre til en midlertidig reduksjon i antall hvite blodlegemer.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Pleuritt

Veggene i lungene er dekket med et tynt vev. Når disse vev svelle eller bli betent, er det kjent som en tilstand som kalles pleuritt. Det er mange helserelaterte problemer som kan føre pleuritt imidlertid pleuritt alene kan behandles. Symptomene kan være smertefullt og kan variere fra mild til alvorlig. Kjenne symptomene kan være nyttig for deg når du snakker med legen din. Her vil du lære hvordan du kan gjenkjenne dem.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Pleuritt

Hvordan gjenkjenne symptomer på Pleuritt

Se legen din dersom du opplever noen brystsmerter eller problemer med å puste. Brystsmerter kommer vanligvis på veldig plutselig når forbundet med pleuritt. Det er mange helsemessige forhold som kan føre til de samme symptomene, så det er viktig å snakke med helsepersonell hvis du opplever dem slik at de kan gjøre det som er nødvendig for å fastslå hva som forårsaker din.

Gå til legen hvis det i tillegg til brystsmerter, opplever du noe skulder eller mage smerter. Det er tider når brystsmerter du opplever på grunn av pleuritt vil faktisk strekker seg til skulderen eller magen. Disse smertene bør tas opp av legen din så snart som mulig.

Rapport med legen din eventuelle smerter eller ubehag som er et resultat av nysing eller hosting. Selv om det virker normalt, kan det være en underliggende årsak til det. Når du arbeider med pleuritt, smerten som er forbundet med det har en tendens til å bli skarp eller forverrer seg dersom den lidende hoster eller nyser. Dette skarp smerte kan være i tillegg til en konsekvent smerte som stikker rundt i brystkassen. Sørg for å la helsepersonell vet om dette gjelder deg, selv om det ikke skjer hver gang du nyser eller hoste.

Gå til legen din er du utvikle en vedvarende feber. En av årsakene til pleuritt er en infeksjon og feber er kroppens måte å forsøke å bekjempe den av. Vær forberedt på å fortelle legen din når feberen startet og hva temperaturen har vært. Hvis feberen er høy og din lege ikke er tilgjengelig, kan du gå til nærmeste akuttmottaket.

Fortell legen din om eventuelle muskelsmerter eller hodepine du opplever. Begge er et tegn på infeksjon, og kan være forårsaket av pleuritt. Spesielt merke hvis disse smerter er ledsaget av noen smerter i brystet, skulder eller magen området som disse er også symptomer som kan oppstå hvis du utvikler pleuritt.

Hint

  • Pleuritt er mulig å behandle. Vær så grundig som mulig når du beskriver dine symptomer til helsepersonell. Dette vil sikre en raskere diagnose og behandling. Jo før du får behandling, jo bedre vil du føle deg.

Hjem rette for Pluerisy

Pleuritt er en farlig lunge tilstand der den doble membranen, eller pleura, som omgir lungene blir betent. Pleuritt forårsaker sterke smerter i brystet hver gang du puster eller puster fordi pleura blir hovne og de to membraner på hver lunge gni sammen, forårsaker sterke smerter.

Hete

Påfør varme til brystet i 30 minutter to ganger om dagen. Varmen vil bidra til å åpne lungene og lindre smerte og lunger forbundet med tilstanden. Fuktig varme fungerer også godt ta en varm dusj i ca 20 minutter eller la vannet renne i dusjen mens du er på badet. Fuktigheten vil avlaste tetthet i brysthulen. Hvis du begynner å kjøre en feber, bør du endre varmepakninger å kjøle pakker.

Antiinflammatoriske legemidler

Ta ibuprofen eller naproxen ved utbruddet av pleuritt symptomer. Ta en til to tabletter hver 4-6 timer for å lindre hevelse og smerte. Andre smertestillende midler kan brukes på råd fra din lege, men anti-inflammatoriske medisiner er vanligvis den mest anbefalte.

Fasting

Drikk rikelig med vann og spiser veldig lite når du begynner opplever symptomer på brysthinnebetennelse. Holde magen tom, slik at den ikke legger til lunger i øvre luftområdet. Drikke mye vann vil bidra til å holde lungene fri og slim tynn. Fast bare på vann i et par dager. Dette bør bare gjøres under omsorg av din lege.

Luftfukter

Kjør en luftfukter i hjemmet ditt når du har blitt diagnostisert med brysthinnebetennelse. Du bør spesielt kjøre den om natten når du ligger nede. Fuktighet i luften kan hjelpe tynne ut slimet og gjør det enklere å passere fra lungene. Rengjør luftfukteren daglig for å holde den fri for bakterier og sopp, som kan føre til ytterligere betennelse.

Immersion Bath

Ta en nedsenking bad som når en temperatur på minst 100 grader Fahrenheit. Nøkkelen til å ta en nedsenking bad er å drikke kaldt vann og få kroppen kald med kalde omslag plassert på hode, nakke og skuldre. Legemet blir deretter neddykket i varmt vann. Dette vil bidra til å lindre betennelser og tetthet i brystet.

Hvordan identifisere symptomer på Pleurisy

Pleuritt er betegnelsen som brukes på en tilstand som beskriver betennelse eller irritasjon i slimhinnen i lungene og brysthulen, kalt pleura. Denne foring består av to lag av tynn membran. Pleuritt kan være forårsaket av et mangfold av faktorer, inkludert, men ikke begrenset til en bakteriell, viral eller soppinfeksjon, skader eller blodpropp, sykdom eller generelle irritanter. Tilstanden oppstår når fluidet bygger seg opp mellom de to tynne lag av membraner, som kalles "våt pleuritt." Hvis ingen væske buildup er til stede, er tilstanden kalles "tørr pleuritt." Tilstanden kan påvirke alle aldre og kjønn, men risikoen øker med lungebetennelse eller andre lunge eller brystinfeksjoner, samt ribbe frakturer og mange nyre, lever og bukspyttkjertel sykdommer og kreft. En person som vet hvordan å identifisere symptomer på pleuritt kan initiere rask behandling, samt for å unngå komplikasjoner.

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på eventuelle plutselige smerter i brystet som forverres med å puste eller hoste. Mange mennesker sier at smerten er lik som oppleves med en brukket ribbein. Smerten kan variere fra individ, fra en kjedelig, bankende verke til skarp, stikkende smerte opplevelser. Smerten vil generelt være lokalisert over det området av brystet som er berørt.

Ta temperaturen. Noen ganger, men ikke alltid, vil pleuritt presentere med feber. Hvis du har kroniske lungeproblemer som astma, bronkitt, emfysem eller lignende forhold, kan du være på et høyere risiko for å utvikle brysthinnebetennelse.

Se etter tegn til rask eller grunne puste når du sitter eller står. Mennesker plaget av brysthinnebetennelse ofte ligge på den berørte side, så hjelper det å gjenoppleve smerten av å puste. Imidlertid, ettersom tilstanden forverres, blir stadig vanskeligere å puste uansett hvilken posisjon er tatt.

Ta hensyn til ubehag eller smerte når du flytter eller berører den berørte side, spesielt hvis du føler at du kan ha skadet et ribbein. Ømme eller sensitive områder som føles mørbanket (med eller uten tilstedeværelse av et blåmerke) er en indikasjon på at noe er galt.

Ta notater av din fysiske tilstand og hvordan du føler deg på en dag-til-dag basis. Forsøk aldri å selv diagnostisere en tilstand, men vær klar over hva som er normalt og hva som ikke er for din egen kropp. Hvis du har noen uvanlig eller merkbar pustevansker, planlegge et besøk med legen din for videre undersøkelse.

Tips og advarsler

  • Rask behandling kan gi lindring av symptomer i løpet av én til to uker. Noen individer (med råd fra en lege) kan finne noen lettelse gjennom brystet bindende. Men unngå bindende brystet i mer enn et par timer av gangen. Selv binding kan gi lindring av smerte, fjerne bindingen hvert par timer og tvinge deg selv til å ta dype åndedrag for å forhindre lungebetennelse.
  • Venstre ubehandlet, kan pleuritt føre til komplikasjoner som lungebetennelse og væske buildup som vil sterkt påvirke puste. I tillegg kan arrvev (adhesjon) danner, som kan forårsake kroniske pustevansker.

Hvordan behandle Pleurisy

Hvordan behandle Pleurisy


Pleuritt er en viral infeksjon. Membranen rundt lungene og brystkassen blir betent, forårsaker smertefull pust og noen ganger overflødig væske i mellom membranens lag. Leger skal gjennom ulike virkemidler for å behandle pleuritt som, avhengig av alvorlighetsgrad, kan variere fra en enkel aspirin til kirurgi. Naturlig rettsmidler kan bidra til å lette ulike symptomer, noe som gjør pasientene mer behagelig.

Bruksanvisning

•  Ta antibiotika som foreskrevet, og sørg for å ta hver og en av dem.

Forbered deg selv hvis en steroide anti-inflammatoriske er foreskrevet fordi noen mennesker finner de gjør dem urolige. Forhåpentligvis vil legen din vil at du skal ta ikke-steroide medisiner. De kan bidra til å avlaste noen av de mer ubehagelige symptomene på pleuritt uten at du føler at du er på speed.

Bli kvitt den smertefulle hoste som vanligvis følger med pleuritt med en god kodein-basert hostesaft foreskrevet av legen din.

Følg medisinske råd for å unngå å måtte legges inn på sykehus. Uten riktig behandling, kan komplikasjoner inntreffe og overdreven væske kan bygge opp og forårsake pus å danne. Hvis det skjer, vil du trenger å ha væsken tappes gjennom en slange inn i brystet.

Prøv å supplere din foreskrevne behandling med vitaminer hvis sanksjonert av din lege. Noen studier har vist høye doser av vitamin C og A kan bidra til å bekjempe infeksjoner.

Brew noen pleuritt rot te, med legen din godkjenning selvfølgelig, for en naturlig måte å holde brystet og lungene tømmes ut. Te vil hjelpe deg med å hoste opp slim slik at du kan bli kvitt det.

Tips og advarsler

  • Tidlig behandling av luftveisinfeksjoner kan forhindre brysthinnebetennelse.
  • Ta kontakt med en lege for å diagnostisere og behandle pleuritt og før du bruker noen vitaminer eller naturpreparater.

Hva er Pleurisy?

Pleuritt er en luftveis tilstand der dobbel membran som linjer og beskytter lungene og brysthulen, kalt pluera, blir betent. Pleura er ansvarlig for å beskytte og smøre lungene som de blåse og deflate. Når betennelse oppstår, pleura begynner å gnisse mot hverandre, forårsaker smerte.

Symptomer

Smerte er den mest plagsomme symptom på brysthinnebetennelse. Det oppstår når innånding eller exhaling, men smertene forsvinner mellom åndedrag. Andre symptomer inkluderer en tørr hoste, pustebesvær og noen ganger feber eller frysninger.

Årsaker

Pleuritt kan være forårsaket av virale infeksjoner slik som influensa, bakterielle infeksjoner som lungebetennelse og tuberkulose, og noen autoimmune sykdommer, inkludert reumatoid artritt og lupus. I sjeldne tilfeller utvikler det som et resultat av brystskader og legemiddelinteraksjoner.

Diagnose

En lege kan diagnostisere pleuritt ved hjelp av et stetoskop for å lytte til lyden av en pasientens pust. En av de klassiske tegnene på pleuritt er når legen kan høre pleura skraping mot hverandre. Personer med pleuritt kan også ha andre unormale pustelyder. Andre diagnostiske verktøy inkluderer blodprøver, røntgen og teste noen av pleuravæske.

Behandling

For å behandle pleuritt, må den betingelse at forårsaket problemet effektivt behandles. Antibiotika og andre medisiner er vanligvis foreskrevet for å behandle brysthinnebetennelse forårsaket av infeksjoner. Smertestillende midler kan anvendes for å behandle smerte fra tilstanden. I tilfeller av alvorlig væskeansamling i brysthulen, kan væsken tappes.

Varighet

Pleuritt resultater fra en annen, underliggende tilstand, slik at folk vil føle virkningene av pleuritt før den er løst. I tilfelle av pleuritt forårsaket av infeksjoner som lungebetennelse, bør folk begynne å se lettelse innenfor et par dager, da antibiotika begynner å bekjempe infeksjonen.

Hvordan diagnostisere Pleurisy

Hvordan diagnostisere Pleurisy


Pleuritt er en lungesykdom som innebærer pleura. Pleura er en dobbel membran som linjer brystet hulrom og dekker begge lungene. Når denne doble membranen blir betent, lagene membran gni mot hverandre. Les videre for å lære å diagnostisere pleuritt.

Bruksanvisning

•  Vit at pleuritt begynner vanligvis plutselig med intense, stikkende smerter. Personen kan vanligvis vise til en nøyaktig plassering i brystkassen. Han beskriver ofte smerten som følelsen som "å bli stukket med en slakterkniv." Smertene blir verre når hun beveger seg rundt.

Merknad rask, grunne pust å diagnostisere pleuritt. Fordi pleura lag gnir mot hverandre årsaken slike intense smerter, blir det vanskelig å puste. Med hver inhalerer eller puster, vil smertene føre til at personen til å prøve å trekke pusten. Kortpustethet utvikler raskt i tilfeller av brysthinnebetennelse.

Hør med et stetoskop til brystet. Å diagnostisere pleuritt, vil du høre hva noen beskriver som en "squeaky, rubbing lyd" eller en "friksjon gni." Selvfølgelig vil en lege lytte etter denne lyden hvis pleuritt er mistenkt.

Se etter feber og frysninger til å utvikle seg når du prøver å diagnostisere pleuritt. Hvis symptomene avansere til dette stadiet, er det definitivt på tide å gå til legen.

Forbered deg på en tørr hoste å utvikle seg i noen tilfeller. Pleuritt kan enten være "tørr" (ingen væske bygge opp) eller "våt" (væske bygge opp mellom lagene av membranen). Hvis du begynner å hoste, intensiverer vanligvis smerten.

Kontroller for å se om smertene sprer seg. I noen tilfeller vil smertene stråle ut til skuldre, nakke eller øvre mageområdet. Smerte kan oppleves i en kombinasjon av disse områdene. Noen ganger smerten forbundet med pleuritt er konstant, men det kan kommer og går.

Tips og advarsler

  • Kontakt legen din hvis symptomene på pleuritt somle. Noen ganger vil det gå bort av seg selv, men det kan være et tegn på alvorlig sykdom. En X-ray kan være nødvendig å se etter lungebetennelse eller andre alvorlige forhold.

Cayenne Pepper Alternatives

Høyt blodtrykk kan være svært farlig, og er en av de tause stillende i verden. Utrolig nok er cayenne pepper anses å være en sunn avenue for å hjelpe i flere helserelaterte spørsmål. Det er et produkt fra capsicum urt, en årlig som har stengler som forgreiner seg ut og blader som er oval formet. Hvite og grønne blomster som er formet som bjeller blomstrer om våren og sommeren. Den hule frukt deretter følger som er forskjellige farger som de moden. Det består av capsaicnoids, saponiner, pyraziner og vitamin C.

Cayenne Pepper som et alternativ for den generelle sirkulasjonen

Cayenne pepper er gunstig for å bidra til å senke blodtrykket. Alt som bidrar i å senke blodtrykket vil naturligvis hjelpe med kolesterolnivået i tillegg. Høyt blodtrykk kan føre til fortykkelse av arteriene, så det er viktig å beholde et normalt blodtrykk nivå for å hindre at blodårene tettes igjen. Det kan forbedre sirkulasjonen og er et hjelpemiddel i å hjelpe med symptomer på kolikk. Det er også en gastrointestinal detoxifying agent og kan bidra til å stoppe blødninger.

Cayenne Pepper som et hjelpemiddel for indre organer

I tillegg kan cayennepepper brukes til laryngitt hvis den tilsettes til vann og gargled. Det kan også gunstig i å hjelpe til å helbrede mage-spor. På grunn av den viktigste ingrediensen av capsaicin, det er et hjelpemiddel i å hjelpe til å avta bivirkninger forårsaket av lunger, så det hjelper å ta kanten av forkjølelse. Det kan også bidra til å forebygge magesår ved å drepe bakterier som forårsaker dem.

Eksterne Fordeler med Cayenne Pepper

Cayenne pepper kan brukes på huden, og gir en følelse av varme som kan være beroligende for folk som lider av leddgikt, pleuritt, forstuinger, kløe etc. Cayenne pepper kan også helles direkte i såret for å lette blødninger. Det kan også hjelpe med kalde føtter problemer ved å sette et andre par av sokker på toppen av den første og tilsett en teskje av cayennepepper inn i det andre paret. Den kan brukes til å hjelpe sirkulasjonsproblemer ved omrøring en til to teskjeer cayennepepper i badekaret. Oljen i pepper kan bidra til å legge varme til vannet. I tillegg kan det hjelpe mennesker som lider av fibromyalgi ved å legge capsaicin krem ​​som er laget av cayenne pepper lokalt for å redusere totale smerte.

Årsaken til en kronisk hoste

Kronisk hoste kan være forårsaket av en bakteriell eller viral infeksjon, produktet av et irritasjonsmoment i lungene eller luftveiene som følge av allergi eller sinusene som drenerer inn i halsen. Kreft og sykdommer som arr lungevev kan også føre til en kronisk hoste som er ledsaget av andre symptomer. Ta alltid kontakt med lege dersom en hoste varer lenger enn tre uker.

Lung Cancer

Kronisk hoste ofte oppstår i røykere og tidligere røykere, selv om det ikke alltid signalisere lungekreft. Røykere kan ignorere en kronisk hoste fordi de har blitt fortalt at det er å forvente, men hvis det er ledsaget av hoste opp blod, manglende evne til å svelge, appetitt, vekttap uten åpenbar årsak, eller alvorlig utmattelse, må du kontakte lege umiddelbart .

Luftveisinfeksjon

En bakteriell eller viral infeksjon i lungene kan forårsake hoste som en måte å prøve å tømme lungene for slim. Sykdommer som bronkitt, lungebetennelse, forkjølelse og kikhoste kan resultere i en kronisk hoste, som kan en viral infeksjon i de øvre luftveier.

Lungefibrose

Lungefibrose er en sykdom som forårsaker lungevevet til arr. Som flere av lungene blir arrete, er mindre oksygen i stand til å komme inn i lungene, noe som kan føre til en kronisk hoste som ikke produserer slim, kjent som en tørr hoste.

Pleuritt

Pleuritt oppstår når pleurae, membraner rundt lungene, bli betent. Våt pleuritt oppstår når væskelekkasje inn i pleuralhulrommet, som er rommet mellom membranen og lungene. Når det ikke er væskelekkasje, det heter tørr pleuritt. Enten tilstand kan føre til en tørr hoste, som er ansett som kronisk når det tar lengre tid enn tre uker for å stoppe.

Astma

Hoste er et vanlig symptom på astma, som er tetthet i brystet, kortpustethet, brystsmerter eller press, og tungpustethet. En astma-relaterte hoste er klassifisert som kronisk fordi astma varer hele av en persons liv.

Patofysiologi av Advanced Lung Disease

Ifølge American Lung Association, er lungesykdom ansvarlig for så mange som 1 av hver 6 dødsfall i USA. Den omfatter tilstander som cancer, astma og virusinfeksjoner. I avanserte stadier av lungesykdom, målbare endringer finner sted i en pasients fysiologi. Disse inkluderer (men er ikke begrenset til) metabolsk funksjon, muskelmasse, svakhet, betennelse og hypertensjon.

Metabolisme

Metabolisme refererer til de kjemiske prosesser som skjer i kroppen som fører til endring. Alle disse prosesser krever energi for at endringen skal skje. Noen mennesker bruker mye energi svært raskt og har en høy metabolic rate, mens andre ikke bruker så mye energi og har en lav metabolic rate. I avanserte lungesykdom, har kroppen til å arbeide mye vanskeligere for å få en tilstrekkelig mengde oksygen. Ifølge Dr. Lisa Bellini, forfatter av ernæringsmessig støtte i Advanced Lung Disease, dette resulterer i en økt metabolic rate og ernæringsmessige mangler. Tilstanden er kjent som lungesyndrom cachexia og kan forekomme i alle typer lungesykdom.

Svakhet og tretthet

Når oksygennivået blir for lavt, kan muskler og annet kroppsvev ikke holde tritt med kravene som stilles til dem. Dette er fordi oksygen er nødvendig for å danne adenosin-tri-fosfat (ATP) molekyler som til slutt gjennom en kompleks serie av kjemiske reaksjoner som Krebs syklus, gir energi til cellen vil bruke. Siden lite oksygen betyr lite energi, avanserte lungesykdom pasienter opplever svakhet og tretthet.

Muscle Mass

De med avansert lungesykdom kan finne det vanskelig å få nok mosjon, fordi det blir så vanskelig å få nok oksygen under fysisk aktivitet. Fordi muskler brukes mindre hyppig eller i kortere tidsperioder, de til slutt bli svekket, og reduksjon i størrelse. Dette, når kombinert med økt metabolske behov, kan føre til vekttap.

Betennelse

Mange typer lungesykdom er knyttet til brysthinnebetennelse, eller betennelse i slimhinnen i lungene. Det skjer fordi bakterier, virus eller andre midler som er knyttet til lungesykdom irriterer overflaten av pleura, slimhinnen i lungene. Dette irritasjon resulterer i smerter som blir verre når pasienten hoster. I tillegg til betennelse, enkelte typer av lungesykdom også føre fluidum til å bygge opp i aveoli, som er små luftfylte sekker vev hvor karbondioksid / oksygen veksling finner sted.

Hypertensjon

Ifølge American Heart Association, kan blodtrykket i arteriene som tilfører lungene stige og pasienten kan oppleve sekundær pulmonal hypertensjon. Det er kjent som sekundær pulmonal hypertensjon fordi hypertensjon er resultatet av en annen tilstand (den lungesykdom) i stedet for hjertesykdom. Det er antatt at dette skyldes vaskulære endringer (spesifikt, innsnevring og fortykning) som forekommer i løpet av sykdommen.

Lunge problemer som forårsaker brystsmerter

Lungeproblemer og brystsmerter er ganske vanlig og kan variere fra mindre til alvorlig. Finne årsaken til lunge tilstand er viktig for din generelle helse. Lungeproblemer som forårsaker brystsmerter kan være vanskelig å leve med, særlig hvis smertene er alvorlig. Heldigvis finnes det mange forskjellige behandlinger for det spesielle problemet du kanskje har. Imidlertid bør identifikasjon av den nøyaktige problemet overlates til en lege.

Årsaker

Noen årsaker til brystsmerter, for eksempel brystet lunger fra en forkjølelse eller bronkitt, eller pleuritt kan behandles uten å bli innlagt på sykehus. Men mer alvorlige tilfeller som lungebetennelse, bør en blodpropp i lungene eller lungekreft motta akutt behandling og kan kreve sykehusinnleggelse. Astma kan også forårsake smerter i brystet, og kan være en mer kronisk tilstand.

Identifikasjon

Identifikasjon av lungeproblemer som forårsaker smertene dine kan gjøres på en rekke måter. En lege kan være lurt å utføre blodprøver for å se etter sykdom eller infeksjoner. En brystet X-ray kan være nødvendig. En lege kan være lurt å ta en nærmere titt på lungene gjennom en CT eller MR. I noen tilfeller, for eksempel diagnose av lungekreft, kirurgi kan være nødvendig for en biopsi eller for å fjerne kreftsvulster. Dersom betingelsen er antatt å være forårsaket av astma, så allergitester kan bli utført for å bestemme den nøyaktige irriterende.

Forebygging

Ifølge Mayo Clinic, kan forebygge lungeproblemer som til slutt forårsaker brystsmerter gjøres ved ikke å røyke, å følge et sunt kosthold og trening. Denne type forebygging kan brukes for å redusere risikoen for lungekreft og lungesykdom. I tillegg, spise riktig, trene og få nok hvile kan holde immunforsvaret på et sunt nivå og hjelpe deg å avverge infeksjoner som lungebetennelse som kan føre til lungeproblemer og brystsmerter. I tilfelle av astma, hvis avtrekkeren er kjent kan unngå irritasjonsmoment som forårsaker allergi er best forebygging.

Behandling

Behandlingen for lungeproblemer og brystsmerte, vil avhenge av årsaken til tilstanden. Hvis årsaken er en infeksjon eller en kiste kaldt, kan ta antibiotika være nok. Mer alvorlige infeksjoner som lungebetennelse eller stafylokokker kan trenge mer presis behandling med intravenøs antibiotika og kan kreve et sykehusopphold. Astma pasienter kan ha behov for å ta pågående medisiner eller bruke inhalatorer å redusere tetthet i brystet som forårsaker brystsmerter. Hvis årsaken er lungekreft, kirurgisk inngrep, stråling eller kjemoterapi, kan være nødvendig.

Advarsel

Alle bør ta brystsmerter på alvor og få det sjekket ut av lege. I de fleste tilfeller, kan brystsmerter være liten. Men i noen tilfeller er det et tegn på flere vesentlige problemer som for eksempel lunge-kreft, lunge-emboli, aneurisme pulmonal eller en alvorlig infeksjon slik som lungebetennelse. Selv astma kan være dødelig hvis det ender opp med å kutte av luftveiene. I disse tilfellene, søker rask medisinsk hjelp er avgjørende for å overleve.

Stress Related brystsmerter

Stress Related brystsmerter


Ikke forsøk å egendiagnose alvorlige brystsmerter. Stress fra emosjonelle, fysiske og psykiske hendelser vil påvirke kroppen din. Rådfør deg med en lege om brystsmertene.

Stress og hjertet

Brystsmerter kan indikere hjertetrøbbel. Stress kan påvirke blodtrykket, hypertensjon. Ta kontakt med en kardiolog for å motta en riktig diagnose.

Hjertesykdom

Stressmestring kan redusere hjertesykdom symptomer hos både menn og kvinner. Menn opplever brystsmerter med et hjerteinfarkt. Hjerteinfarkt symptomer hos kvinner er kvalme, kjevesmerter, magesmerter, og kortpustethet.

Væskeretensjon

Dr. Howard Wayne, sier kardiolog "væskeretensjon som et resultat av stress også kan føre til brystsmerter. Et offer for stress indusert væskeretensjon kan sette på så mye som 5 til 10 kg. I 24 timer." Han skriver om andre forhold som forårsaker brystsmerter ved Noninvasiv Heart Center.

Stresshormoner

Brystsmerter fra stress er et symptom på kronisk adrenal stress. Binyrene frigjør adrenalin, dopamin, noradrenalin og kortisol hormoner. Lang sikt stress respons fra hormon overproduksjon skaper sirkulasjonsproblemer for hjertet, lungene og presser ditt immunforsvar.

Lunger

Kronisk stress svekker immunforsvaret. Problemer i lungene som lungebetennelse og pleuritt er indikasjoner på kronisk stress fører til brystsmerter.

Mesothelioma symptomer og hudutslett

Mesothelioma symptomer og hudutslett


Mesoteliom er en sjelden form for kreft som forekommer i mesothelium, tynt lag med vev som dekker de indre organer. Det finnes fire forskjellige typer mesothelioma: Peritoneal mesothelioma påvirker abdominal vev; perikard mesothelioma påvirker vevet rundt hjertet; mesothelioma av tunica vaginalis oppstår i slimhinnen rundt testiklene; og pleural mesothelioma, den mest utbredte formen, som påvirker vevet rundt lungene.

Årsaker og risikofaktorer

Mesoteliom er oftest forårsaket av eksponering for asbest, med en sterk, varmebestandig mineral brukes i en rekke materialer, inkludert sement, gulv og isolasjon. Når asbest fiber eller støv er innånding og svelging, kan de etter hvert bli integrert i slimhinnen i lungene og magen, som fører til mesothelioma. Selv om asbest er den vanligste risikofaktor for mesothelioma, røyking, familiehistorie, SV40 (en Simian virus opprinnelig funnet hos aper) og stråling kan også øke risikoen.

Tegn og symptomer

Mesothelioma symptomer kan variere fra person til person, med hver type mesothelioma presentere et annet utvalg av tegn og symptomer.

Pleural mesothelioma er først og fremst funnet i mennesker som har vært utsatt for høye nivåer av asbest på jobben. Symptomer kan inkludere pleuritt (smertefull pusting), tørr hoste, kortpustethet, smerter under brystkassen, uforklarlig vekttap, og klumper under huden på brystet. I noen tilfeller kan det ta 10 år eller mer for symptomer skal vises.

Peritoneal mesotheliomia er forårsaket av små asbestfibre som er inhalert eller svelget, blir avleiret i mage vev. Tegn og symptomer på peritoneal mesothelioma kan inkludere abdominal hevelse og smerte, uforklarlig vekttap, endringer i avføringsmønster, og klumper i magen. Omtrent 20 prosent av alle diagnostiserte tilfeller av mesothelioma er peritoneal mesothelioma.

Perikardial mesothelioma symptomer er uklare, men kan omfatte brystsmerter og pustevansker. Færre enn 10 prosent av alle tilfeller av mesothelioma er pericardial.

Årsaken tunica vaginalis mesothelioma er uklart, ettersom det er svært sjelden. Tunica vaginalis mesothelioma kan i utgangspunktet se ut i en masse på en testikkel.

Hudutslett

Utslett er ikke oppført som en bestemt tegn eller symptom på mesothelioma; imidlertid kan hudutslett resultere fra forskjellige helsetilstander. Immune sykdommer, slik som lupus og Lyme sykdom, kan føre til utslett. Utslett kan også vises som et resultat av allergiske reaksjoner, bakterier og sopp, og legemiddelinteraksjoner. Personer med mesothelioma kan ha svekket immunforsvar som forlater dem utsatt for utslett, og kan lide av utslett forårsaket av en annen helsetilstand.

Diagnose

Ifølge American Cancer Society, er Mesothelioma diagnostisert i ca 2000 til 3000 mennesker i USA hvert år. Det første trinnet i å diagnostisere mesothelioma innebærer å vurdere pasientens medisinske historie, livsstil og risikofaktorer. Diagnostiske imaging tester, inkludert røntgen, CT og MRI kan identifisere uvanlig vev vekst, mineralforekomster og væskeansamling i de berørte områdene. Prøver av kroppsvevet og væske fra lungene og mage kan også bli samlet og testet.

Bekymringer og Årsaker til alvorlig hikke

Bekymringer og Årsaker til alvorlig hikke


Hikke, også kjent som singultus og hiccoughs, er ufrivillige og tilfeldige kramper i mellomgulvet, noe som resulterer i lukking av stemmebåndene, ifølge Health og WebMD. Hikke kan være irriterende og flaut, men vanligvis vare noen minutter til et par dager. I sjeldne tilfeller hikke vare noen uker til år. Langvarig hikke som varer mer enn noen få timer er alvorlige. Hikke kan også være et symptom på noe alvorlig.

Årsaker

Selve årsaken til alvorlig hikke er ukjent. Noen leger og forskere har spekulert i, men ingenting er sikkert. Ifølge eMedicine, "Hippokrates og Celsus forbundet hikke med leverbetennelse og andre forhold Galen mente hikke skyldtes voldsomme følelser opphissende magen Moderne vitenskap har noen teorier om hva som forårsaker hikke, for eksempel:.. Mage oppblåsthet relatert til mat eller alkohol , endringer i mage eller omgivelsestemperatur, overdreven alkohol eller tobakk, stress eller spenning. Oftest hikke er tilfeldig og årsaken er ukjent. Hvis hikke er alvorlig og vedvarende de kan være symptomer på en mer alvorlig tilstand.

Pleuritt

Ifølge WebMD, kan hikke være et symptom på pleuritt. Pleuritt er betennelse i lungene og brystvevet. Dette vevet er kalt pleura. Årsaker til pleuritt inkluderer: nedre luftveisinfeksjoner, luft lekker fra et hull i lungene, brystskader, brukne ribbein, tuberkulose, en svulst i pleura eller andre infeksjoner. Pleuritt vanligvis bare varer et par uker på det meste, avhengig av årsaken. Symptomer på Pleuritt, foruten hikke, inkluderer: brystsmerter og pustevansker.

Pankreatitt

Ifølge WebMD, kan hikke være et symptom på pankreatitt. Pankreatitt er betennelse i bukspyttkjertelen. Årsaker til pankreatitt inkluderer: overdrevent alkoholforbruk, gallestein, metabolske sykdommer, kirurgi og medisiner bivirkninger. Pankreatitt er en alvorlig tilstand som krever diagnose, konsultasjon og behandling av lege. Symptomer på pankreatitt annet enn hikke inkluderer: øvre mage og ryggsmerter, hoven mage, øm i magen, kvalme, oppkast, feber og økt hjertefrekvens.

Andre alvorlige forhold

Alvorlige, men vanlige tilstander som lungebetennelse og hepatitt kan forårsake hikke. Leveren kreft eller hjernesvulst kan også forårsake hikke. Ifølge eMedicine, har det vært sjeldne tilfeller av alvorlig hikke hvor årsaken var ukjent, men resultatet var død.

Typene Hikke

Hikke oppstår når membranen ufrivillig kontrakter, forårsaker du å produsere en "hic" lyd fordi stemmebåndene lukkes. Denne tilstanden vanligvis skjer fra å spise og drikke for mye og for fort og bli opphisset. Ulike typer hikke signalisere at du har nerveskader eller oppstå på grunn av medisinske behandlinger. Gå til en lege hvis de vedvarer i mer enn 48 timer for å være sikker på at du ikke har helserelaterte hikke.

Nerve Damage

Skade eller irritasjon på nerver som påvirker membran muskler forårsake kroniske hikke. Nerveskader kan oppstå fra pleuritt eller lungebetennelse, ifølge MedlinePlus. Pleuritt er en tilstand der slimhinnen i lungene og brystet blir betent og infisert, noe som gjør det vanskelig å puste. Lungebetennelse oppstår når bakterier og virus reise til lungene via nesen eller munnen. Symptomer på lungebetennelse er feber, frysninger og hoste grønn, gul eller blod slim.

Sentralnervesystemet betingelser

Kroniske hikke oppstå når sentralnervesystemet er skadet av en svulst, infeksjon eller traume som forårsaker hikke refleks å svikte. Disse tilstander innbefatter slag, multippel sklerose, meningitt, encefalitt og traumatisk hjerneskade, ifølge MayoClinic.com. Meningitt, også kalt rygg meningitt, forårsaker betennelse i hjernen og ryggmargen. Symptomer på hjernehinnebetennelse består av høy feber, hodepine og nakkesmerter, ifølge Federal Centers for Disease Control and Prevention. Encefalitt forårsaker hjernen hevelse, og symptomene etterligne en forkjølelse eller influensa.

Cellegiftindusert Hikke

Kreftpasienter som gjennomgår runder med kjemoterapi opplever hakking på grunn av flere legemidler som brukes i behandling. Mer enn 30 prosent av kreftpasienter opplever hakking under kjemoterapi, ifølge "Hikke som bivirkning til kjemoterapi mot kreft", en rapport publisert av Journal of the National Cancer Institute. Stoffet deksametason er blitt isolert som en årsak til kjemoterapi-indusert hikke, ifølge rapporten. Deksametason behandler kvalme og oppkast forårsaket av andre cytostatika. ChemoCare.com sier dette stoffet fører til muskelsvakhet.

Kirurgi Hikke

Kirurgiske prosedyrer og anestesi øke risikoen for lider langsiktige hikke. Når kirurger setter puste rør, utføre abdominal prosedyrer og flytte organer rundt under operasjonen, er risikoen for hikke øke, ifølge MayoClinic.com. Hikke oppstå etter abdominal kirurgi på grunn av luft og gass buildup, ifølge Drugs.com. Anestesi stenger hjernens evne til å sende signaler, slik at kirurger kan flytte kroppsdeler rundt under prosedyrer.

Diagnose og behandling

Leger kjøre et batteri av tester for å se om du ikke har underliggende sykdommer som forårsaker kroniske hikke. Leger vil ta blodprøver for å sjekke for infeksjoner og sykdommer og utføre røntgen, CT og MRI for å sørge for at du ikke har nerveskader. Leger foreskrive medisiner for å behandle hikke eller gjøre kirurgiske prosedyrer for å fikse ødelagte nerver.

Om Lupus

Om Lupus


Lupus er en autoimmun lidelse som berører over 1,5 millioner amerikanere, ifølge The Lupus Foundation of America. Over 90 prosent av personer med lupus er kvinner, og sykdommen forekommer hyppigst i løpet av en kvinnes fertil år. Tidlig diagnose og behandling er viktig for å kontrollere sykdommen og lettelser symptomer.

Identifikasjon

Lupus oppstår når en persons immunsystem lager antistoffer som angriper vev i stedet for å beskytte kroppen mot virus og bakterier. Symptomene på lupus er ofte ligner de som oppstår ved revmatoid artritt eller multippel sklerose. Det er ingen test tilgjengelig som kan definitivt bekrefte tilstedeværelse av lupus og en diagnose er basert på en medisinsk undersøkelse, symptomer og sykehistorie.

Symptomer

Symptomer på lupus inkluderer leddsmerter og hevelser, sår i munnen, anemi, lavt antall blodplater, lavt antall hvite blodceller, et utslett fra soleksponering, fingre eller tær som ser blå eller hvit etter eksponering for kulde, pleuritt, en sommerfugl -formet utslett i ansiktet eller ekstrem tretthet til tross for få nok søvn.

Diagnose

Etter å ha gjennomført en undersøkelse og tar en fullstendig medisinsk historie, kan legen foreslå at du har flere blodprøver. Resultatene av blodprøver vil gi viktig informasjon om hvorvidt det er en endring i nyrefunksjonen, leverenzymer, røde og hvite blodceller og blodplater, og om det er tegn til betennelse i kroppen din. Urinen din vil også bli testet. Legen din kan være lurt å ta en hud eller nyre prøve til biopsi og kan foreslå en antikardiolipin antistofftest. Hvis det oppdages dette antistoffet, kan det øke risikoen for blotter propper og øker risikoen for spontanabort. Det er ikke uvanlig at det tar flere år for å motta et lupus diagnose, på grunn av vanskeligheten med å diagnostisere sykdommen.

Behandling

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) brukes til å behandle feber, ledd-og brystsmerter og redusere hevelse. Hvis over-the-counter styrke NSAIDs ikke fungerer for deg, kan legen anbefale sterkere skjemaer tilgjengelig kun på resept. COX-2-hemmere, som Celebrex, kan være foreskrevet i stedet for NSAIDs. Disse stoffene behandle de samme symptomene, men har færre gastrointestinale bivirkninger. Antimalariamidler kan også være foreskrevet. Legene tror at disse stoffene virker ved å undertrykke kroppens immunrespons system. Kortikosteroider kan brukes dersom andre legemidler ikke fungerer. Kortikosteroider arbeid for å raskt redusere betennelse, men på grunn av stoffets styrke, er den laveste effektive dose benyttes og langvarig bruk kan føre til svekket bein, høyt blodtrykk, infeksjoner, overdreven hårvekst og grå stær. Metotreksat kan brukes i alvorlige tilfeller og pasienter med sentralnervesystemer eller nyrer påvirkes av lupus kan ha nytte av et immunhemmende legemidler. Disse stoffene virker ved å stanse eller redusere produksjonen av enkelte immunceller og kan redusere forekomsten av fakler.

Flares

Flares oppstå når symptomene fortsette etter å ha vært i dvale i en periode. I noen mennesker, er alt som skal til eksponering for solen for å utløse en refleks. En kald eller infeksjon kan også utløse symptomer, som kan understreke. Tegn på en forestående bluss kan være tretthet, smerte, utslett, feber, hodepine, mageproblemer og svimmelhet. Rask behandling av fakler, kombinert med mye hvile, kan bidra til å redusere lengden og alvorlighetsgraden av bluss.

Lupus symptomer hos kvinner

Lupus er en autoimmun sykdom som kan påvirke kroppens organer på forskjellige måter. Kvinner i alderen 20 til og med 45, er mer sannsynlig å få lupus. For mange lider, kan det være en mild sykdom. For andre, kan lupus være alvorlig nok til å forårsake livstruende symptomer. Tidlig diagnose kan gjøre en stor forskjell, så bør du oppsøke lege for behandling.

Betennelse

Betennelse er kjennemerket på lupus. Kronisk leddsmerter og muskelsmerter er ofte en av de første symptomene.

Tretthet og feber

Konstant trøtthet er vanlig. En uforklarlig, lav feber som varer i en lengre periode er også vanlig. Når lupus blusser opp, disse symptomene, sammen med betennelse smerter, kan være åpenbar. Etter en blusse opp, kan symptomene forsvinne i månedsvis.

Utslett

Lupus kan føre til en rødaktig ikke-kløe utslett, ofte i hodebunnen, men på andre deler av kroppen, så vel. Sommerfuglen utslett, når et rødt utslett sprer seg over kinnene og over neseryggen, er et tegn på lupus.

Andre symptomer

Lupus kan også føre til hårtap, overfølsomhet for sollys, lilla fingre og tær (Raynauds fenomen), og brystsmerter når du tar dype åndedrag (pleuritt).

Gjør noe

The Lupus Foundation of America sponser Walk for Lupus nå. Sjekk statens kapittelet for å finne dato og registrere deg.

Hva er Tegn og symptomer på Lupus i en pjokk?

Hva er Tegn og symptomer på Lupus i en pjokk?


Lupus er en kronisk betennelsessykdom. Det kan etterligne symptomene av andre sykdommer og tilstander, fordi det har en virkning på mange forskjellige deler av kroppen, inkludert flere organer. De vanligste symptomene er tretthet, anemi, pleuritt og ødem, men ikke hver pjokk vil oppleve de samme symptomene eller alle av disse symptomene.

Fatigue

Fatigue er en av de vanligste symptomene på lupus i småbarn. Hvis pjokk har våknet fra en natts søvn eller en lur og er fortsatt trøtt eller svak, er hun trolig utmattet. Fatigue kan også være et symptom på mange ulike lidelser, men det er den største klagen av dem som lider av lupus.

Leddene

Lupus er en inflammatorisk leddsykdom slik småbarn med lupus vil oppleve hovne og vonde ledd. Dette kan bli lagt merke til når en pjokk er å ha problemer med å utføre vanlige oppgaver eller synes å være opplever smerte når du utfører aktiviteter som løping, turgåing, kaste en ball, bygge med klosser eller noen annen bevegelse knyttet til hender, knær og føtter. Foreldre kan legge merke til at det er hevelse rundt leddene som synes å være årsaken til pjokk smerter.

Ødem

Ødem er hevelse i føtter, ben, hender og ansikt. Pjokk kan ha smerter på grunn av dette hevelse, spesielt når du prøver å gjøre aktiviteter som å gå eller løpe. Hevelse er et vanlig symptom med eventuelle felles problemer, men det kan være spesielt akutt med leddbetennelsessykdommer.

Anemi

Anemi kan være vanlig i småbarn som ikke får nok jern, men det er også et symptom på lupus i småbarn. Anemi er definert som en lav total mengde av blodet i kroppen, lav mengde av røde blodceller i blodet, eller lave nivåer av hemoglobin i blodet. En pjokk kan se blek pga anemi, men dette er ikke brukt for diagnostisering. Noen av disse symptomene på anemi i en pjokk kan tyde på at lupus er til stede, men anemi kan bare bli diagnostisert gjennom blodprøver.

Pleuritt

Pleurisy er et symptom på lupus som ikke kan ignoreres. Det er definert som dyp, grunne pust. Småbarn kan også klage over smerter i brystet sitt. Dette skjer vanligvis når pjokk har hatt stor aktivitet, noe som kan gjøre det vanskeligere å legge merke til, men kan også forekomme på andre tider når barnet har vært inaktiv eller hvile og så bør tas hånd om umiddelbart av lege. En forelder vil merke at pjokk er å ha en vanskelig tid puste og synes å ha en hard tid å trekke luft inn i lungene hans.

Foto

Fotosensitivitet er følsomhet for lys eller solen. En pjokk med lysømfintlighet kan myse mer når du er utenfor eller kan bli fanget skjerming øynene fra solen eller prøver å holde seg ute av solen helt.

Utslett

Et utslett vises på barnas ansikt, spesielt kinnene og nesen. Det kan også synes å ha en sommerfugl form til det. Det vil trolig ikke være kløende eller smertefullt å pjokk. Dette utslett er en vanlig, men ikke alvorlig, symptom på lupus.

Chest X-Ray for infeksjon

En brystet X-ray er et verdifullt verktøy for å avgjøre om du har en infeksjon. Det kan hjelpe en lege finne ut hvilken type infeksjon er til stede, og den beste behandlingsmetoden.

Formål

En brystet X-ray, eller CXR, er et bilde tatt av brystet som brukes til å diagnostisere ulike medisinske tilstander. Røntgen av brystet bruk stråling for å generere bilder av kroppen og kan bidra til å finne ut om det er en infeksjon i brystveggen, brystkasse eller deler av brysthulen som hjertet og lungene. Dette er den vanligste måten å avgjøre hvorvidt en infeksjon er til stede inne i brystet. Røntgenundersøkelse er også brukt til å overvåke behandling fremgang for en myriade av forholdene.

Visninger

En lege kan bestille en enkelt visning eller flere visninger X-ray for å gi et klart syn på brystet. En radiolog kan være lurt å posisjonere deg i forskjellige vinkler, slik at X-ray kan gi flere bilder. Ulike syn vil hjelpe din lege fokus på et bestemt område som kan forårsake dine symptomer og sikre at det ikke er noen infeksjon tilstede.

Brystinfeksjoner

Årsaker til brystinfeksjoner som ville fortjener bruk av en røntgen omfatter et virus eller Mycoplasma bakterier. Når noen får en brystinfeksjon på grunn av en av disse årsakene, kan de oppleve rask og overfladisk pust, pustevansker, hoste ledsaget av en brun eller grønn farget slim, feber, svette, frysninger, blå farge rundt leppene, magesmerter, bryst smerter, hodepine, smerter, smerter, tap av matlyst, oppkast, diaré eller en sløv følelse. Virus og bakterier føre forhold, inkludert bakteriell lungebetennelse, lungebetennelse, pleuritt, alvorlig akutt luftveissyndrom, tuberkulose, mononukleose, influensa og empyema.

Forhold

Røntgenundersøkelse kan brukes til å finne lungelidelser som lungekreft,
pleuritt, cystisk fibrose, en kollapset lunge og kroniske obstruktive lungelidelser, men kan også bidra til å finne ut om det er utvidelsen av hjertet. De kan også bestemme om en pasient har svart lungesykdom fra eksponering for kullstøv. Selv om ikke alle helsemessige forhold kan diagnostiseres gjennom røntgenundersøkelse, kan de bidra til å gi bevis og finne ut om ytterligere testing er nødvendig.

Risiko

An X-ray er ervervet når en tekniker radiologi eksponerer en del av kroppen til en liten mengde av ionisert stråling for å produsere bilder av innsiden av kroppen. Radiologi teknikere kan deretter se på fotografiet av brystet og fortelle om det er noen infeksjon, benbrudd eller brudd, eller en liten gjenstand fast i brysthulen. Disse tingene er tydelig til teknikeren gjennom hovne og / eller forstørrede lymfeknuter, væske rundt hjertet eller lungene, væske i lungene, hindret luftveiene på grunn av noen små objekt, forstørrede blodårer, åreforkalkning, luft rundt lungene eller en medisinsk enhet som ikke er i riktig posisjon. Risikoen er liten celle og / eller vevsskade til kroppen, på grunn av den lave mengden av stråling som brukes til å fange opp bildet. Det er ingen smerte involvert.

Helvetesild og brystsmerter

Helvetesild koblingen med brystsmerter er i den innledende fasen av sykdommen, ifølge Mayo Clinic ansatte. Helvetesild begynner med et rødt, smertefullt utslett eller serie av blemmer, ofte i et band fra baksiden til brystveggen. Før utslett vises pasienter kan føle smerte, svie, nummenhet eller prikking i at area.The smerte kan være intense og hvis det er i brystet det kan forveksles med et hjerte relatert tilstand, sier klinikken ansatte.

Virus

Den helvetesild virus er den samme som vannkopper-virus, varicella-zoster virus. Så alle som har hatt vannkopper kan utvikle helvetesild. Det kan ligge i dvale i mange år, og aktiveres når immunforsvar er lav, fra alder, sykdom eller medisiner, sier Mayo Clinic ansatte.

Forvirring

Pasienter kan forvirre utbruddet av helvetesild med et hjerteinfarkt fordi smerte er vanligvis det første symptomet på virussykdommen. Det kan være intens, og hvis det er i brystområdet, kan pasienter tror det er en del av et problem med hjertet, lunger eller nyrer, ifølge Mayo Clinic. "Noen mennesker opplever helvetesild smerte uten noen gang å utvikle utslett," stab si.

Smittsom

Helvetesild er en av de ikke-kardiale årsaker til brystsmerter Mayo Clinic skisserer (referanse 2) og er smittsom. Viruset kan overføres til alle som ikke har hatt vannkopper, vanligvis fra direkte kontakt med åpne sår. De vil ikke få helvetesild som følge av at kontakten Si personale, bare chickenpox.Once sår helbrede pasienten ikke lenger er smittsom. Likevel, advarer Mayo Clinic, kan vannkopper være farlig for nyfødte, gravide og alle med et svakt immunsystem og helvetesild pasienter bør unngå dem.

Betraktninger

Andre ikke-kardiale årsaker til brystsmerter er halsbrann - en brennende følelse bak brystbenet (sternum) som vanligvis følger et måltid og varer i flere timer; pleuritt - en betennelse i brystet-hulrom membran som produserer skarpe brystsmerter, spesielt når du hoster eller puster inn; og costochondritis eller betent brusken i brystkasse - smerte kan være plutselig og intens og gjøre pasientene synes det er et hjerteinfarkt, selv om hjerteinfarkt smerte er vanligvis mer utbredt.

Symptomer

Bortsett fra smerte, helvetesild symptomer er feber og frysninger, generelle smerter, hodepine og tiredness.The Mayo Clinic anbefaler at du kontakter en lege hvis du mistenker selv helvetesild. Ikke nøl hvis smerte eller utslett er i nærheten av øynene. Ikke behandle en infeksjon det kan bety permanent øyeskade. Hvis du, eller noen i din familie, har et svekket immunforsvar, se en lege med en gang, spesielt hvis utslettet er utbredt og smertefull, i brystet eller ikke.