Digidexo.com

pumper ekstrem vacuum pump

Hvordan å gjøre Ankel Pump Øvelser

Hvordan å gjøre Ankel Pump Øvelser


Hvis du har en ankel forstuing eller annen ankelskade, kan du gjøre noen øvelser for å rehabilitere ankelen. En av disse er ankelen pumpe øvelsen. Hvis du har hatt ankel kirurgi, kan du gjøre denne øvelsen rett etter operasjonen, så lenge smertene har sunket nok til at ankelen din kan håndtere det. Følgende trinn viser deg hvordan du gjør ankel pumpe øvelser for å styrke ankelen.

Hvordan å gjøre Ankel Pump Øvelser

•  Sitt på en stol.

Hev benet med den skadde ankelen på en annen stol polstret med en pute eller sofa pute, eller på sengen slik at beinet er i en rett linje.

Hang ankelen utenfor kanten av stolen, pute eller sengen. Du kan også plassere din ankelen på et sammenrullet håndkle slik ankelen henger utenfor kanten.

Ta tå oppover mot taket og ta det ned igjen. Denne bevegelsen skal være smertefri, så ikke løft det noe høyere enn ankelen kan ta.

Gjør denne bevegelsen om og om igjen sakte i ca 15 til 20 sekunder i begynnelsen.

Fortsett øvelsen daglig, og legger litt tid hver dag til du kan gjøre to minutter av denne øvelsen. Etter en stund bør du ha mer utvalg av bevegelse, så løft ankelen så høyt du kan uten å legge smerte.

Hint

 • Lytt til kroppen din og stoppe når ankelen har fått nok. Du ønsker ikke å re-skade ankelen eller gjøre din skade verre.
 • Kombiner denne øvelsen med andre øvelser for å styrke ankelen å gjenvinne styrke, balanse og fleksibilitet som: ankel vendinger, isometriske øvelser (dytte med foten til å plassere kraft på ankelen, arbeider musklene og fikk dem til å trekke seg sammen) og tøyningsøvelser.

Hvordan bruke Jobst Pump

Hvordan bruke Jobst Pump


Den Jobst pumpen er en periodisk kompresjon enhet, foreskrevet av en lege, som brukes til å behandle lymfødem (alvorlig hevelse i en arm eller et ben som følge av skade på lymfesystemet av kroppen). Lymfesystemet er ansvarlig for å opprettholde sirkulasjonen av lymfe væske i hele kroppen. Lymfesystemet arbeider med sirkulasjonssystemet for å fjerne avfallsprodukter som resulterer fra celle-aktivitet i kroppen. Når lymfesystemet ikke fungerer som den skal, må lymfe væske bli flyttet ut av det berørte området av en ekstern kilde av komprimering, for eksempel en Jobst pumpe.

Hvordan bruke Jobst Pump

Plasser trykk ermet på den berørte lem og plassere de berørte lem over nivået på hjertet. Dette kan være mer enkelt gjøres ved å ligge og propping berørte lem opp på en pute.

Slå på Jobst pumpen ved hjelp av parameterne som er foreskrevet av lege. Den Jobst pumpen er slitt for to til fire timer om gangen.

Påfør et elastisk plagg (skreddersydde) eller elastisk sjal til lem, som starter på fingre eller tær og arbeider mot kroppen, etter den foreskrevne behandlingstiden er ferdig. Dette vil holde den væske som ble pumpet ut fra å vende tilbake til området.

Hint

 • Den Jobst Pumpen skal kun brukes som anvist av den forskrivende lege.

Hvordan bruke Jobst Pump Machine

Hvordan bruke Jobst Pump Machine


Lymfe, en klar væske som strømmer gjennom det menneskelige legeme, bidrar rense det for overflødig protein og avfall. Kvinner som har hatt strålebehandling for brystkreft og folk som har lidd fra infeksjoner, post-kirurgi komplikasjoner eller traumatisk skade kan alle utvikle lymfødem. Denne kronisk tilstand hindrer strømmen av lymfevæsken i en ekstremitet, forårsaker den til å svelle. Mens det ikke er noen kjent kur for lymfødem, kan den styres ved bandasjering, komprimering plagg og bruk av en ekstremitet pumpe, for å hjelpe til lymfestrømmen i det berørte området. Jobst produserer et antall pumpe maskiner utviklet for å øke lymfe sirkulasjon i lymphedema pasienter.

Hvordan bruke Jobst Pump Machine

•  Legg deg ned på en seng eller sofa i et rolig område. Sett pumpen maskinen på et flatt underlag. Fest ekstra slange til baksiden av maskinen hvis du bruker en Jobst 7500 pumpe og behandling av to ekstremiteter samtidig.

•  Slip på komprimering ermet. Jobst merkevare pumpe maskinene er koblet til en oppblåsbar boot (for leg lymfødem) eller gapestokk (for lymfødem i armen) .Disse plagg kommer i kort, mellomlang og lang lengder for en riktig passform. Disse plaggene er noen ganger referert til som "luft apparater" av medisinske fagfolk. Pasienten plasserer sin ekstremitet inne i nylon-dekket ermet, glidelåser den opp, og plugger i en ledning som kobles til pumpemaskinen.

•  Heve eller flere ekstremiteter på en pute. Vær sikker på at ekstremiteten er hevet over hjertenivå. Dette vil bidra til å øke både lymfe og venøs flyt mens du bruker maskinen.

Slå på maskinen. Juster innstillingene som foreskrevet av lege. Ifølge Lymfødem Folk bør pasienter bruker pumpen i to timer om morgenen og to timer før sengetid. Visse Jobst pumpemodeller er satt til et og et halvt minutt av inflasjon etterfulgt av 30 sekunder med deflasjon, mens andre må settes manuelt.

Plasser en gradert kompresjonsstrømpe eller gapestokk på den berørte ekstremitet etter behandling. En medisinsk strømpe eller en hylse hjelper ekstremiteten beholde sin form etter en pumpe maskinbehandling. Disse komprimering plagg bør brukes hele dagen når du ikke bader eller bruke Jobst pumpemaskinen og tatt av ved sengetid.

Hint

 • Hvis du har alvorlig ødem, bruke Jobst pumpe to eller tre ganger hver dag til hevelse er under kontroll.
 • Slå av maskinen og kontakt lege hvis du føler smerte mens du bruker pumpen.
 • Ikke bruk pumpen hvis du har appelsinhud.

Hvordan øke morsmelk produksjon Mens Pumping

Ifølge US Department of Health and Human Services 'Office of Kvinners helse, er morsmelk gunstig for barnet fordi det gir antistoffer som kan hjelpe bekjempe sykdom. Men hvis du er en arbeidende mor, er det vanskelig å finne den nødvendige tid for faktiske bryst foring. Pumper er en praktisk og nødvendig verktøy som gir deg et middel for å oppnå dette selv når du er ute av stand til å mate babyen selv. Det kan dessverre finner at det er vanskelig å få mengden av melk som trengs i løpet av prosessen uten riktig tilberedning og teknikk.

Hvordan øke morsmelk produksjon Mens Pumping

Riktig Forbered Før Pumping

•  Drikk mer væske som vann, juice og melk, som vil holde deg hydrert og fremmer produksjonen av melk. Før pumping helle et glass vann og holde den på din side for å nippe til når du pumper.

Spis et sunt og balansert kosthold i tillegg til å drikke nok vann. The Mayo Clinic anbefaler et kosthold som inneholder hele korn, frukt og grønnsaker. Hold deg unna fet junk food.

Snakk med legen din om å ta en urte supplement eller en resept for å hjelpe til med melkeproduksjonen. Kjent som galactagogues, er disse ment å øke brystene 'tilførsel av melk. Eksempler på urter som er brukt inkluderer bukkehornkløver og velsignet tistel. Diskutere eventuelle allergier som du kan ha med legen din som noen av de urtene som brukes til melkeproduksjon er i samme familie som peanøtter.

Finn et rolig sted i huset. Plasser et bilde av babyen din over fra der du skal sitte, slik at du kan se på det som du pumper.

Når du pumper

Varm opp et håndkle eller vaskeklut og legg den over brystvortene i omtrent fem minutter før pumping. Plasser store størrelse skjold over brystvorten.

Slapp av og frigjøre tankene dine om eventuelle bekymringer eller bekymringer som du for øyeblikket har. Pumpe begge brystene samtidig eller veksle mellom de to. Cornell University anbefaler å pumpe en bryst før melkestrømmen bremser ned og deretter bytte til det andre brystet til sin melk bremser. Fortsett å veksle frem og tilbake inntil det er en helt minutt uten noen strømning av melk. Bruk den ledige hånden til å massere og komprimere sidene, toppen og bunnen av brystene dine når du pumper ett bryst om gangen. Dette vil bidra til å forbedre strømmen av melk.

•  Øk frekvensen som du pumpe slik at du pumper hver 1 1/2 til 2 timer i motsetning til hver 3 time. I tillegg pumpe brystet 5 til 7 minutter lenger, selv om det virker som om ingen melk blir pumpet. Dette bør sende en melding til hjernen som mer melkeproduksjon er nødvendig. Pumpe i løpet av natten i det minste to ganger.

Typer pumper

Typer pumper


En mors valg å amme krever en 24-timers, syv-dagers-en-ukers engasjement. En amming pumpe gir fleksibilitet til dette engasjementet. Det gjør at mor å gi slipp på å sette barnet sitt på formel hvis barnet har problemer med sykepleie, kan ikke sykepleier i det hele tatt, eller hvis mor ønsker å gå tilbake til arbeid. Bryst pumper kommer i forskjellige typer.

Manuell bryst pumper

Hvis du bare vil bruke en brystpumpe et par ganger i uken, kan det være lurt å bruke en manuell brystpumpe siden de er rimeligere enn andre typer, men likevel effektiv. Det er tre typer manuelle bryst pumper.

De klemmer håndtaket brystpumpe krever bruk av bare en hånd. Du oppretter sug ved manuelt å klemme et håndtak. Mens denne pumpen er effektiv, bærbar og enkel å rengjøre, kan langvarig bruk trette ut hånden eller håndleddet.

Sylinderen brystpumpe består av en indre og ytre sylinder. Suge dannes når den ytre sylinderen er trukket bort fra den indre sylinder. Melken deretter samler seg i den ytre sylinder. Transportable og enkel å betjene, gjør denne pumpen krever at du bruker begge hendene og kan føre til tretthet i disse ekstremiteter.

Pedalen brystpumpe skaper sug ved å pumpe en fotpedal. Dette gjør at begge hender til å forbli gratis.

Batteridrevet Amming Pumper

Batteridrevet ammer pumper ikke forårsaker tretthet i hånden som de fleste manuelle modeller av brystpumper. Disse brystpumper tilbyr justerbare sugenivåer for din komfort, sugeutløserknappene som imiterer en pleie baby og et utvalg av sykluser hvis du bestemmer deg for å uttrykke mer melk. Noen av disse brystpumper kommer med strømadaptere, men de fleste krever AA-batterier som må byttes ut. Disse maskinene har også en tendens til å være støyende og deres motorer kan slites ut.

Elektrisk Amming Pumper

Mens den dyreste av brystpumper, elektrisk bryst pumper er også den mest dyktigere på å samle melk. Du kan også finne doble elektriske pumper som henter melk fra begge brystene samtidig. Disse brystpumper krever en stikkontakt. Det er tre hovedtyper av elektriske brystpumper.

Bærbart elektrisk brystpumpe er ideell for arbeid mødre. De kommer ofte med tilbehør som vesker og oppbevaringsposer for melken. Men denne pumpen ikke gir en tilstrekkelig sug-og-utgivelsessyklus for noen kvinner.

Mid-size automatisk stempel amming pumpe er ekstremt dyre, men kan leies fra noen sykehus for en rimelig pris. Disse pumpene har dobbel pumping og justerbar seksjon nivå, effektivitet og stillhet. Relativt lett, kan de bli transportert til arbeid.

I full størrelse amming pumpe går stille og effektivt. I likhet med mid-size automatisk stempelet, er det best å leie full størrelse bryst på grunn av sin høye prislappen. Mens de tilbyr dobbel pumping og justerbare suge nivåer, er den full-size brystpumpe for tung til å være bærbare.

Hvordan Pump & Store Breastmilk

Hvordan Pump & Store Breastmilk


Mate en baby morsmelk gir fordeler som inkluderer forbedret helse, bonding med mor og spare penger. Morsmelk er en stor kilde til næring for en voksende baby, da den inkluderer kasein og myseprotein, sunt fett, karbohydrater og vitaminer. En mor kan velge å pumpe henne morsmelk hvis barnet har problemer med fôring, hun opplever smerte eller ubehag eller hun kommer til å være borte og ute av stand til å mate barnet.

Hvordan Pump & Store Breastmilk

Velg en brystpumpe som passer dine behov. Det er tre hovedtyper: elektrisk, semi-elektriske og manuelle. En elektrisk pumpe er koblet til en stikkontakt, og tilbyr mange funksjoner, inkludert ulike hastigheter og programmerbare økter. En semi-elektrisk pumpe er batteridrevet og har ingen spesielle funksjoner. Manuelle pumpene er rett og slett en sugekopp enhet som er klemt med hendene for å trekke ut melk.

•  Påfør sugekoppen til din eksponert bryst, som dekker brystvorten og areola helt og begynne å pumpe. Avhengig av type pumpe, vil dette omfatte enten trykke på en knapp på maskinen eller klemme en plast pære for å skape sug. Gjenta klemme bevegelse så snart pære tømmes. Stopp når du har pakket ut hvor mye melk du ønsker. Dette tar vanligvis 15 til 45 minutter.

Plasser melk i en lukket plastbeholder og avkjøl det før du er klar til å mate barnet ditt. Nedkjølt morsmelk er bra for opp til åtte dager.

Hint

 • Jo oftere du pumper, jo mer melk vil du være i stand til å produsere. De fleste kvinner pumpe like ofte som barnet spiser, som er omtrent en gang i timen.

Hvordan å pumpe opp en treningsball

Hvordan å pumpe opp en treningsball


Øvelse baller har blitt en populær og morsom måte å miste vekt og holde seg i form. Øvelse baller kommer i mange størrelser for ulike trenings bruksområder. Det er viktig å opprettholde riktig lufttrykk for din ballen for å få størst nytte. Øvelsen ball bør komme med produsentens instruksjoner eller en størrelsesguide for riktig høyde og luft inflasjon. Dette kan også variere avhengig av din høyde, vekt og tiltenkt bruk.

Hvordan å pumpe opp en treningsball

Les spesifikasjonene for ballen din, ta av eventuelle opplysninger som er knyttet til din individuelle kroppsstørrelse.

Forbered ball for inflasjon ved å fjerne noen elementer som ble pakket med eller innen det. Ballen skal blåses ved romtemperatur.

Sett spissen av en ball pumpe inn i hullet på øvelsen ball å blåse. Hvis du bruker en sykkel pumpe, bruke en adapter (vanligvis følger med ball) mellom pumpen og ballen din til å blåse. Blås ballen til optimal kapasitet, i henhold til instruksjonene som følger med ballen.

tillater ballen til å sitte over natten før bruk for å tillate en hvilken som helst strekking som kan oppstå.

Hint

 • Pass på å ikke blås ballen din. Maksimal diameter skal være merket på produktet.

Hjerte Pump Failure

Hjerte Pump Failure


Hjertet pumper er enheter som forlenger livet til personer som lider av avansert hjertesvikt. Men til pumpene selv har blitt kjent mislykkes, krever diligence fra pasienter, særlig ettersom det dreier seg om strøm til enheten.

Identifikasjon

Hjertet pumper, også kjent som venstre ventrikkel hjelpe-enheter (LVAD), er implantert i kroppen, og overta hjertets ansvar bevegelige blod gjennom sirkulasjonssystemet. En ekstern batteripakke krefter systemet. Unnlatelse av denne enheten - eller batteripakken selv - kan være katastrofale og potensielt dødelig.

Typer

En pumpe kjent som HeartMate XVE vanligvis varer i 18 måneder, mens en nyere enhet, HeartMate II, er fakturert som mer behagelig og slitesterk - et stort pluss for pasienter bekymret hjertepumpefeil. Men produsenten av begge enhetene, den Thoratec Corporation, utstedte en advarsel om hjertepumpesvikt i 2008 Thoratec begynte en verdensomspennende medisinsk-enhet korreksjon av visse grupper av pumpen.

Betraktninger

Pasienter som er uforsiktig når det gjelder å overvåke styrken av deres enhetens batterier kan også møte hjertepumpefeil. The Heart Mate II pumpe opererer på en 14 volt Li-ion batteri som veier ca £ 1 og varer i opptil 10 timer på en lading, krever pasienter å riktig måle lade intervaller.

Cardiac Pump Theory

Cardiac Pump Theory


Cardiac pumpe teori refererer til en foreslått mekanisme for hvordan hjerte-lunge-redning (HLR) fungerer. Cardiac pumpe teori hevder at handlingen av brystkompresjoner i HLR beveger hjertet til å gjøre det pumpe blod gjennom kroppen. En alternativ modell, thorax pumpe teori antyder at kompresjon av brystkassen i stedet for hjertet selv fører til blodsirkulasjonen. Begge effektene trolig skje i HLR.

HLR Bakgrunn

HLR holder noen som pust og / eller hjerte har sluttet i live. Dens formål er å hjelpe pasienten puster og opprettholde blodsirkulasjonen. Dersom pasienten har sluttet å puste, sjekker redningsmann luftveiene, klyper pasientens nese og dekker munnen med sin egen, og puster inn i pasientens lunger. Redningspersonellet gir to slike innblåsninger. Deretter plasserer redningsmann begge hendene på pasientens bryst og presser ned omtrent en og en halv inches og letter trykket, presser 30 ganger i ca 20 sekunder. Redningsmann gjentar de to innblåsninger og pumping inntil pasienten gjenoppliver eller hjelp kommer. 2005 American Heart Association retningslinjer for HLR anbefaler 30: 2 (kompresjoner: åndedrag) for alle som ikke svarer pasienter.

Cardiac Pump Theory

I HLR, skyver hjelp giver ned på pasientens bryst, rett over hjertet. Cardiac pumpe teori hevder at komprimere hjertet mellom brystbenet (brystbenet) og ryggraden presser blodet i hjertet til resten av kroppen. Slippe trykket gjør at hjertekamrene og andre blodkar å fylle opp. Raskt gjenta kompresjon og frigjøring fører blodet til å bevege seg gjennom de vitale organene.

Thoracic Pump Theory

Ifølge thorax pumpe teori, brystkompresjoner HLR legge press på hele brysthulen å sirkulere blod, spesielt til hjernen. I denne modellen virker hjertet først og fremst som en passasje for blodet. Teorien utviklet seg fra å observere bevisste pasienter med ventrikkelflimmer, som kunne opprettholde bevisstheten ved å tvangs hoste, med data publisert i 1976 i Journal of American Medical Association. The American Heart Association (AHA) retningslinjer sier at hoste-CPR mangler nytten for bevisstløse pasienter, men er enig med mekanikken i teorien.

Begge teorier har gyldighet

En studie hos hunder ved klinisk forsker George W. Maier i juli 1984 utgaven av Circulation gitt grunnlaget for den standard prosedyre for HLR. Det ga også et grunnlag for å forstå at begge teorier bidra til blodsirkulasjonen under HLR. Den raske brystkompresjoner, eller "high impuls HLR," pump både hjerte og hele brysthulen for å sirkulere blodet. Men fokus for trykket i kompresjonene HLR forblir hjertet.

Effektiv HLR i lys av begge Teorier

AHA retningslinjer viser følgende grunner HLR kan ikke fungere i en gitt sak:

• Tids forsinkelser mellom hjertehendelse og HLR
• Overdreven pust inn i pasientens lunger, redusere blodsirkulasjon
• For få kompresjoner før du gir opp eller stopper for å gi ånde
• Sakte og grunne kompresjoner

Tommelfingerregelen Ifølge AHA: "Push hardt, kjør rett, tillate full brystet rekyl etter hver kompresjon, og minimere avbrudd i brystkompresjoner." HLR kan forårsake ribbe frakturer, men det sparer liv. AHA planlegger å publisere reviderte retningslinjer i 2010.

Bivirkninger av Pump X

Bivirkninger av Pump X


Mange som innlemme en styrke trening trening inn i deres livsstil erfaring "arm pumpe", eller muskel belastning indusert ved å løfte vekter. Pump X, markedsført av Xtreme sport kosttilskudd, LLC, er et kosttilskudd som hevder å hjelpe med dette problemet. Siden Pump X ikke har FDA-godkjenning for dette formålet, er det viktig for helsen din å forstå produktets potensielle bivirkninger.

Ingredienser

Pumpe X er sammensatt av flere forskjellige aktive ingredienser, og å identifisere hvert er det første trinnet for å bestemme potensielle bivirkninger av produktet. Ifølge produsenten, inneholder Pumpe X magnesium chelater (magnesiumioner som er bundet til amino-syrer), eplesyre, dimetylglycin (DMG), og niacinamid (vitamin B3).

Betydning

Som et supplement solgt for øvelse ekstrautstyr, skiller Pump X fra mange andre over-the-counter produkter ved at den ikke inneholder en stor bivirkning produserende ingrediens - koffein. Likevel anbefaler doseringsanvisningen for Pump X tar tre kapsler om gangen, som hver inneholder en 905 milligram blanding av de nevnte ingredienser. Ni kapsler er oppført som daglig maksimum, derav mega-dose av vitaminer i Pump X kan gi bivirkninger å se opp for.

Effekter

Bivirkningene for Pump X ingredienser selv pleier å være sjeldne. Magnesium, ifølge Mayo Clinic, kan produsere sjeldne bivirkninger som rødme i huden, svimmelhet, besvimelse og muskellammelse. Vitamin B3 (niacinamide) kan gi slike effekter som hodepine, svetting, kvalme og utslett ved svært høye doser, melder Aku-Cell Nutrition. Dimethylglycine er ikke kjent for å gi skadelige bivirkninger, sier Sloan-Kettering, og Food and Drug Administration rapporterer den samme mangelen på negative effekter for eplesyre.

Betraktninger

En viktig faktor å vurdere før risikere bivirkninger med Pump X er ditt daglige kosthold og vitamin inntak. For eksempel, rapporterer Mayo Clinic at et balansert kosthold gir tilstrekkelig magnesium for riktig muskelfunksjon. Grønne grønnsaker, bønner og korn er vanlige, magnesium-rik mat. Ifølge Sloan-Kettering, kan den heller teknisk-klingende næringsstoff dimetylglycin også bli funnet i sunne mengder i korn og bønner. Unngå bivirkninger av Pump X kan være så enkelt som å unngå unødvendige skytende mengder av vitaminer som allerede inngår i et sunt kosthold.

Forebygging / løsning

Pump X etikettens anbefaler at du snakker med legen din før du bruker produktet dersom du har visse pre-eksisterende medisinske problemer. Disse inkluderer høyt blodtrykk, diabetes, skjoldbrusk problemer og nervøs lidelse. Før du bestemmer deg for å begynne å ta Pump X, er det viktig å konsultere legen din, som kan undersøke din personlige sykehistorie og sikre at tillegget ikke vil produsere skadelige bivirkninger.

Hvordan bruke en Kangaroo Pump

En kenguru pumpen er en matepumpe for babyer som sakte leverer formelen direkte til magen av en baby i en jevn strøm og brukes til å gi en konsistent og jevn flyt over en periode. Formelen er holdt i en pose inne i pumpen og deretter pumpen gjør at formelen for å bli sluppet ut av pumpen på den måten at du angir. Hvis du som mor skulle ha behov for å bruke kenguru pumpen uten tilsyn av en sykepleier, må du vite hvordan du bruker den.

Hvordan bruke en Kangaroo Pump

•  Flyte formelen inn i materen posen og lukke rulleklemmen på tilførselsrøret. Du vil vite klemmen er lukket når formelen doesn & rsquo; t lekke ut av linjen.

Heng materen pose på stativet og slå Kangaroo pumpe på. Du blir nødt til å vente noen sekunder mens pumpene starter opp.

•  Trykk sletteknappen på pumpen så snart pumpen er ferdig med oppstart sjekk av systemet. Dette vil tilbakestille alle tidligere innstillinger.

Bruk piltastene til å velge hastighet, dose og volum der du ønsker formelen levert. Din lege eller sykepleier vil indikere disse spesifikasjonene for ditt tilfelle.

Finn armen på baksiden av pumpen og trykk den ned. Armen vil holde snu før det er fullt utvidet nedover.

6. Plasser i bunnen av dråpekammeret av posen inn i den nedre åpning i pumpen. Denne åpningen vil bli utsatt når du bevege armen på baksiden.

•  Juster toppen av posen inne i pumpen og mate røret gjennom armen forlenget under pumpen.

Åpne rulleklemmen og la røret fylles med formel. Se røret så kan lukke valsen så snart røret er fylt.

9. Lukke armen ved å dreie den tilbake oppover og presser den på plass på baksiden av pumpen.

10. Koble enden av pumperøret og foringsrøret og tape dem sammen. Sørg for at de er forsvarlig festet for å hindre lekkasjer.

Åpne rulleklemmen på pumpeslangen for å tillate at formelen for å gå ut gjennom siden av foringsrøret.

Hint

 • Sjekk med din lege eller sykepleier om hvordan å forberede formelen for bruk spesielt med en kenguru pumpe for de beste resultatene.
 • Ikke behandle noen uten å henvise med en utdannet medisinsk faglig eller du kan alvorlig true person & rsquo; s helse.

Pain Pump Protokoller

Pain Pump Protokoller


Pasient-kontrollert analgesi (PCA) gir pasienten om å selvadministrere smertestillende medikamenter gjennom en intravenøs enhet (eller "smerte pumpe") regulert av en automatisk innstilling som gir en forhåndsinnstilt dose.

Registrerte sykepleiere med riktig trening vanligvis administrere PCA-systemet. I sykehus, en PCA-teamet setter som regel opp og overvåker alle slike pasientstyrt leveringssystemer. Slike lag kan bestå av sykepleiere, farmasøyter og anestesileger, og kan bli tildelt spesifikke sykehusavdelinger (f.eks, kirurgisk, obstetrikk og traumer).

Indikasjoner

Pain pumper levere medisiner som lindrer kronisk eller akutt smerte. Kirurgiske pasienter kan få morfindoser gjennom en PCA pumpe. Pasienter utvinne fra alvorlige traumer kan også dra nytte av en PCA system.

Mennesker som opplever kroniske smerter som ikke lindres av muntlige medisiner kan få PCA behandling.

Kreftpasienter kan fungere bedre i hverdagen med hjelp av en PCA system.

Retningslinjer

Vurdering av pasientens smertenivå bestemmer den dose som leveres gjennom PCA pumpen.

Pasientens smertenivå bør ligge under 5/10, slik at han kunne hvile komfortabelt.

Utstyr som trengs for inngrepet bør være på armlengdes avstand, steril og primet.

Double dosering før administrering medisinering.

Pasienten overvåkes i negativ effekt til medisinering. Hvis respirasjon faller under 8, stoppe infusjonen umiddelbart og ringe en kode.

Rapportere eventuelle kvalme, konsekvent smerter eller kløe (kløe).

Endre intravenøs nettstedet og tubing hver 72. time.

Restriksjoner

Smertepumper kan ikke levere narkotika eller beroligende midler i tillegg til foreskrevet smertestillende medisiner uten skriftlig samtykke fra ansvarlig lege.

Blodoverføringer må ikke gis gjennom PCA rør sammen med smertestillende medikamenter.

Sykepleiere som programmerer PCA pumpen må ha en ny medarbeider kontrollere at resepten og dosering er riktige. Denne medarbeider bør være et apotek eller en sykepleier.

Sigdcelle pasienter må ha kontinuerlig pulsmåling.

Sykehuspersonalet må holde gjenopplivingsutstyr nær pasientens sengen i nødstilfeller.

Komplikasjoner

Hvis respirasjonsdepresjon skjer, kan sykehus protokoll omfatte administrering av naloxon, som er brukt for opium doser.

Unn anafylaktisk sjokk umiddelbart. Se etter elveblest, kløe, hevelse og nedsatt respirasjon.

Injeksjonsstedene kan hovne opp fra infiltrasjon av væske under huden. Hvis dette skjer må du velge en ny injeksjonsstedet.

Kinks og knuter i slangen kan føre til væske for å sikkerhetskopiere. Pass på at slangen er løs og uhindret.

Insulin Pump Kvalifikasjoner

Mange personer med diabetes bruker insulinpumpe for å holde blod-glukosenivå innenfor et intervall. Enheten har tre komponenter: et reservoar som inneholder væske insulin, en batteridrevet pumpe og en databrikke. Mens en pumpe kan bidra til å kontrollere diabetes, er det ikke for alle.

Krav

Ifølge American Diabetes Association, gir en pumpe insulin kontinuerlig gjennom hele dagen og natten i en individualisert mønster. Pumpe brukere må være i stand til å håndtere deres utstyr, beregne deres matinntak og programmere pumpen tilsvarende.

Misforståelse

Mange mennesker feilaktig tror de vil ikke lenger trenger å holde fast ved sine fingre for å teste blodglukosenivå hvis de bruker en pumpe. Ifølge American Association of Diabetes Educators, er vanlig, manuell blod-glukose testing avgjørende for pumpebrukere.

Kontra

Insulinpumper er ikke anbefalt for folk som ikke vil arbeide tett med deres helse-omsorg leverandøren for å kontrollere sykdommen sin. Det tar tid, utdannelse og støtte for å beherske bruk av pumpen.

Betydning

Insulinpumper tillate brukere å matche sine insulintilførsel til deres livsstil, i stedet for å planlegge sine liv rundt set insulindoser.

Advarsel

Insulinpumper kan svikte, batteriene kan dø, og insulinampuller kan lekke. Hvis du bruker en insulinpumpe, vil du fortsatt trenger å bære ekstra insulin og sprøyter for nødhjelp.

Implantert Morfin Pump & MR Safety

Implantert Morfin Pump & MR Safety


Selv magnetic resonance imaging, eller MR, kan gi legene viktig diagnostisk informasjon, kan pasienter med implantert morfinpumper eller andre enheter må unngå MR prosedyrer.

MR

En MR-skanneren genererer et kraftig magnetfelt, i stedet for den stråling som brukes av røntgenmetoder, for å avsløre myke vev abnormaliteter innenfor pasientens kropp.

Morfin Pump

En morfin pumpe, også kalt en "rygg-infusjonspumpe," injiserer kontinuerlig smertestillende medikamenter gjennom et kateter direkte inn i spinalvæske fra pasienter som ikke kan kontrollere sine smerter gjennom tradisjonelle metoder, i henhold til MedCentral Health System.

MR og Implantater

Ifølge UCSF Department of Radiology & Biomedical Imaging, bør pasienter med narkotika infusjonspumper eller lignende enheter unngå MR fordi skanningene kan påvirke pumpens magnetiske komponenter og programmering.

Emergency Unntak

Mens UCSF sier at morfin pumpe mottakere bør absolutt ikke gjennomgå MR-prosedyrer, sier MedCentral Health System nettsted som i en nødsituasjon, kan teknikere bestemmer seg for å følge spesielle protokoller for å utføre en MR på en slik pasient.

Betraktninger

Infusjonspumper utgjør bare én kategori av implanterbare enheter som kan forårsake problemer under en MR-undersøkelse. Pasienter med pacemaker kan dø av en MR-indusert feil.

Bryst pumpe Teknikker

Ammende mødre ofte opplever problemer med å bruke en brystpumpe. Pumping melk i en maskin er svært forskjellig fra ammer en nyfødt baby, og ofte mødre synes det er umulig å uttrykke melk i det hele tatt. Med litt tålmodighet og det rette miljøet, kan pumpe melk bli en rask og enkel rutine, snarere enn en krevende og stressende hendelse.

Velg riktig innstilling

Melkeproduksjon er høyest i tidlig morgen (vanligvis mellom 6 og 8 am). Prøv å dra nytte av brystene dine '"rush hour" og pumpe i løpet av denne tiden. Det er best å pumpe i et rolig, avslappende atmosfære. Hvis du må pumpe på arbeidsplassen, være sikker på å finne et rolig, privat sted. Sett til side omtrent en halv time for pumping. Selv pumpe melken tar bare ca 10 til 15 minutter, er det best å ha litt tid til forberedelser.

Før du pumper

Før du begynner å pumpe, ta noen dype åndedrag og prøver å slappe av. Pumping melk er ingenting å bekymre seg for, og det bør ikke være en årsak til stress. Jevn, dyp pusting vil bidra til å aktivere nedtur refleks, noe som fører til melk utgivelse. Hvis mulig, ta en varm dusj eller bruke grytekluter til brystene dine. Dette vil også oppfordre nedtur. Det kan hjelpe å massere brystene dine før du begynner, eller å lene seg over og la brystene dine henger ned, for å oppmuntre melken begynner å strømme.

Massasje

Mens du pumper, massere brystene forsiktig. Du kan enten gni i sirkelbevegelser eller hjerneslag veldig lett. Bryst massasje vil stimulere melkestrømmen og hjelpe deg å slappe av. En annen teknikk er å gni med tre fingre fra kanten av brystet til nippelen. Vær forsiktig og eksperimentere for å se hva som fungerer for deg.

Grunnleggende pumpemetoder

Ikke pump hvert bryst i mer enn 15 minutter. Hvis du ikke klarer å uttrykke noe melk, ikke bekymre deg. Noen ganger tar det tid å pumpe hell. Å bidra til å øke melkeproduksjonen, være konsekvent. Sette av en viss tid hver dag til å pumpe, og følg tipsene presentert ovenfor. Vær sikker på at brystpumpe ikke er satt for høyt, og eksperimentere med ulike innstillinger for å finne ut hva som fungerer og er mest komfortabel.

Tenk om baby

Mange mødre synes det er nyttig å tenke på babyen deres mens de er pumping. Tenker amming vil ofte hjelpe i melka. Hvis du er på arbeidsplassen, kanskje det ville være nyttig å ta et bilde. Hvis babyen sover og støy av brystpumpe vil ikke vekke ham, deretter pumpe i samme rom. Det er naturlig at kroppen reagerer på en baby, ikke en maskin, så minner deg om din baby og hennes behov for næring kan bidra i pumpeprosessen.

Ulike valg for diabetiker insulin pumper

Insulinpumper er gunstig for både diabetikere type 1 og type 2, spesielt for dem som forholdene ikke bedrer seg mye av insulinsprøyter. Insulinpumper kan kategoriseres av tilkoblingsmetodene til kroppen. Foreløpig er de tilgjengelige i tre tilkoblingstyper: tube, slangeløst og implanterbare.

Insulin Pumper med Tubes eller infusjonssett

Denne enheten består av en insulinpumpe eller reservoar, et digitalt display for programmering av doser, en kanyle eller en liten nål for innføring under huden, og et tynt plastrør som kalles et infusjonssett som leverer insulin fra reservoaret til kanylen. Denne type pumpe kan bæres som en personsøker, legges i en lomme eller festet til armen. De fleste merker også gi ekstra rør om flere meter i lengde, i tilfelle du ønsker å plassere pumpen på nattbordet når du sover eller sette den utenfor karet når du bade. Insulinpumper med infusjonssett er vanligvis vanntett, men vanntette de er også tilgjengelige.

Tubeless Insulinpumper

Denne type insulinpumpe er direkte knyttet til kanylen og sitter rett på huden din. Den kommer også med en separat elektronisk enhet som kalles en personlig diabetes leder eller PDM, som kontrollerer insulintilførsel ved å sende trådløse signaler til pumpen. I tillegg kan du bruke PDM å måle blodsukkernivået og beregne riktige insulindoser. Det mest praktiske er at de er vanntette, slik at du kan bruke dem i dusjen eller i et svømmebasseng.

Implanterbare insulinpumper

Reservoaret for denne insulinpumpe er implantert under huden i mageområdet, og er etterfylt ca hver 45. dag ved hjelp av en sprøyte. Det sies å effektivt etterligne arbeidet til en sunn bukspyttkjertelen. Det er derfor det er også kjent som en "kunstig bukspyttkjertel." En implanterbar insulinpumpe er programmert til å frigi små doser av insulin i løpet av dagen. Før et måltid, kan du programmere den til å levere en større dose av insulin, med et klikk på en knapp på en separat enhet som kalles en pumpe kommunikator.

Fordeler med insulinpumper

Det beste med insulinpumper er at de er enkle å bruke og gir deg mulighet til å være mer fleksibel med din livsstil. Med en insulinpumpe, trenger du ikke å injisere insulin flere ganger om dagen, spise høy-carb snacks før trening, eller trenger å være så bekymret når eller hva du skal spise. Plus, kan de levere insulin mer nøyaktig enn injeksjoner, noe som resulterer i bedre blodsukkerkontroll.

Ulemper av insulinpumper

Prisene på insulinpumper er ganske høy. Den gjennomsnittlige prisen er rundt $ 6000, og de periodiske forsyninger kan koste opp til flere hundre dollar per måned. I tillegg, hvis pumpen faller av ved et uhell, og du kan ikke få insulin i timevis, kan det føre til diabetisk ketoacidose, en alvorlig tilstand som kan resultere i en diabetiker koma. Til slutt, ikke å måtte bekymre deg for hva du spiser kan føre til vektøkning. Du bør fortsette å se på mengden mat du spiser og begrense karbohydrater og fett inntaket selv om du bruker en insulinpumpe.

Hva er en komprimerings Pump?

Kompresjonspumper er enheter som brukes i forbindelse med komprimering plagg i behandling av lymfødem, dyp venetrombose (DVT) og andre hemostatiske lidelser. Lymfødem er en blokkering av lymfesystemet som fører lymfe til bassenget i ekstremiteter, ofte påvirker bare en arm eller ben. DVT er en blodpropp som dannes i ekstremiteter i perioder med liten eller ingen bevegelse.

Pneumatisk Compression

De komprimering plagg brukes med kompresjonspumper passer rundt pasientens berørte ekstremitet. Pumpen blåser plagget midlertidig, som gjelder press på lem. Dette oppmuntrer lymfe og blod for å gå tilbake opp armen eller beinet og strømme tilbake i normal sirkulasjon.

Typer av Pumper

Pumper er klassifisert av sykdom som de er ment for å behandle, det være seg DVT eller lymfødem. Begge er imidlertid brukes til å blåse komprimering plagg og ermer.

Lengde på behandling

Kompresjonspumper kan brukes til enten kortsiktig eller langsiktig omsorg. De brukes i sykehus på midlertidig basis for å hjelpe hjelpemiddel i fibronylitic aktiviteter, som er nedbryting av blodpropp. DVTs kan komme ut av stilling fra venen og reise til lungene, en alvorlig conditon kalt lungeemboli (PE). De kompresjons lengder av denne type er kortere enn de pumper som brukes for kronisk eller langvarig pleie.

Posture Pump Instruksjoner

Posture Pump Instruksjoner


En nakke og ryggrad trening verktøy som dekomprimerer, former og smører en persons nakke og ryggrad, kommer Posture Pump i fire ulike modeller. Det fungerer ved å utvide og kontraktør ryggvirvlene i nakke og rygg med et manuelt kontrollert pumpingen. Formålet utstyrets er å omstille bein mens hydra plater og skjøter for å rette holdning. Før du bruker Posture Pump, anbefaler produsenten multippel nakke og rygg oppvarmingsøvelser.

Bruksanvisning

Neck Modell 1000

Fullfør varme opp trening før du bruker Posture Pump. Disse øvelsene involverer strekke nakkemusklene.

•  Finn et komfortabelt sted på et fast, flatt underlag slik som et gulv i et hjem.

Plasser nedpakket Posture Pump på en måte som gjør at du kan legge på det, og har fortsatt god plass til å strekke ut.

Legg deg ned på gulvet og plassere hodet riktig i Posture Pump. Halsen har til å hvile fast i halsen holderen, som ligger på midten av maskinen. Bøy knærne med føttene flatt på bakken.

Sikre hodet og haken ved sentrehodestøtten. Fjern slakk fra stroppene og pakk dem over pannen band. Press hardt for å sikre stroppene mot borrelåsbånd. Begrensninger må være tettsittende uten å løfte den fra gulvet.

6. Blås Posture Pump til et behagelig nivå, minst 1-7 pumper.

Tell til ti og trykk deretter den manuelle utløserknappen for å deflatere pumpen.

Fortsett denne prosessen gjenta trinnene så mange ganger som ønsket, og så lenge som det er behagelig.

Pump Posture Pump opp igjen og hvile på sykkelen i opptil 15 minutter. Hvis du ikke kan oppnå 15 minutter i begynnelsen, sakte jobbe opp til den tiden.

Tilbake Modell 2000

Sett deg ned på gulvet i en komfortabel stilling.

Skyv nedpakket Posture Pump opp mot baken og lav rygg.

Lay down forsiktig holde Posture Pump i en komfortabel posisjon i korsryggen. Baken bør ikke hvile på Posture Pump.

Rock bekkenet forsiktig frem og tilbake på Posture Pump å trene korsryggen og fullføre oppvarmingsøvelser.

Ta hver håndpumpe i dine hender. Test som er den nedre celle pumpen ved å klemme først en og deretter den andre. Plassere det nedre cellepumpen inn i høyre hånd.

Klem og blåse det nedre cellepumpen 04:59 ganger, men ikke til det punktet av smerte. Fylles samme takt med det øvre celle pumpen. Sørg for at inflasjonen er behagelig og ikke smertefullt.

Blås begge pumpene på samme tid ved å klemme minst tre ganger til.

Bøy knærne og plasser føttene godt på bakken. Rock bekkenet opp mot navlen ved å bruke magemusklene til å løfte baken.

Rock tilbake ned og strekke den nedre tilbake over det nedre luftcellen.

Slipp luften fra begge celler ved å trykke på utløserknappen.

Gjenta prosessen flere ganger. På den siste gjentakelse, forlater luftcellene oppblåst og hvile der så lenge det er behagelig.

Hvordan fikse en Medela Pump

Hvordan fikse en Medela Pump


Bare ammende mødre kan forstå at det haster med å måtte brystpumpe når du er borte fra barnet ditt. Når pumpen synes å være brutt, kan det være en kilde til panikk, frustrasjon og til og med fysisk smerte. Mens det er ingen spesifikk one-shot "fix" for en feil brystpumpe, er det noen feilsøkingstips som kanskje bare redde dagen.

Bruksanvisning

•  Sørg for at alt er festet riktig. Selv om det virker opplagt, ofte slangen ikke er forsvarlig festet til portene, eller de gule ventiler er ikke skikkelig festet, noe som resulterer i ingen sugekraft. Ta alt fra hverandre og feste pumpen --- flere ganger, hvis det er nødvendig.

Finn ut nøyaktig hvor problemet er. Ta slangen av, slår den brystpumpe på og føler portene og slangen for å se om problemet er i slangen, portene eller motoren.

Hvis du har en dobbel pumpe, teste hver side som en enkelt pumpe, gjør sikkert til å dekke ubrukt port. Enkelt pumping resulterer vanligvis i litt høyere suge, slik at dette kan bidra til å bestemme om problemet er på en side av pumpen.

Kontroller at ingen melk er i slangen. Hvis du er usikker, rengjør pumpen godt. Bruk varmt vann og sprit til å vaske rørene ut.

Kontroller at ingen melk er i motoren. For å rengjøre motoren, slå på pumpen og helle varmt vann motsatt vei (starter på bryst skjold). Rutinemessig skille ventil og membran (gul og klare stykker), og sjekke rørene for eventuelle rifter eller hull som kan redusere sug.

Kontakt Medela kundeservice på 1-800-435-8316 eller [email protected] De fleste Medela pumper har en ett års garanti.

Bestill reservedeler online. Medela tilbyr reservedeler, sammen med nettsteder som My brystpumpe, barm Buddies og amming Connection (se Ressurser).

Tips og advarsler

 • Unngå å kjøpe reservedeler og brystpumper online; de fleste ikke-sykehus grade pumper er ikke laget for flere brukere.

Hvordan fjerner jeg en Eclipse Chemo Pump?

Kjemoterapi pumper tillate kontinuerlig infusjon av cytostatika inn i pasientens kropp intravenøst. Pumpene er koplet til en intravenøs (IV) kateteret. I henhold til Flow, Eclipse pumper er ideelle for å levere mellom 0,5 milliliter (ml) pr time til 10 ml per time. Kjemoterapivesenet team vil vise deg hvordan du bruker pumpen, inkludert hvordan du fjerner luft fra slangen ved behov. Hvis du har spørsmål eller problemer, ring din lege.

Bruksanvisning

•  Vask hendene, skrubbing med såpe og varmt vann. Sterilisere alltid hendene før du håndterer din chemo pumpe eller lignende tilbehør.

Finn utvendig bag. Undersøke slangen festet til posen til du finner klemmen under posen.

Åpne klemmen. Dette gjør det mulig for luften å tømme ut av slangen.

La medisin for å reise gjennom hele lengden av slangen. Når den når enden, er luften helt tømt ut fra slangen.

Lukk klemmen.