Digidexo.com

ketotisk hypoglykemi barn

Ketotisk hypoglykemi hos barn

Ketotisk hypoglykemi, også kalt "barnas hypoglykemi," er en hyppig årsak til hypoglykemi hos små barn i alderen atten måneder og ti år gammel. Det har en tendens til å påvirke tynne, kaukasiske menn mer enn andre grupper. Ifølge Mayo Clinic, ketotisk hypoglykemi
oppstår når barn hopper over måltider - vanligvis etter en sykdom. Tilstanden oppstår fordi ikke nok karbohydrater lagres i kroppen til å lage energi; når disse butikkene er lavt, tvinger lavt blodsukker kroppen for å konvertere fettsyrer i karbohydrater for å produsere energi. Ketoner er en bivirkning av denne prosessen, og dermed "ketotisk hypoglykemi." The Mayo Clinic sier at en opphopning av ketoner i blodet kan føre til koma og andre alvorlige problemer.

Symptomer

Det første tegnet på ketotisk hypoglykemi kan være et alvorlig hypoglykemisk episode: et barn kan virke blek og slapp, kan besvime eller få et anfall. Hussein og Aynsley-Green, forskere ved Great Ormond Street Hospital for Children, rapporterer at hypoglykemiske episoder kan være uforutsigbare, men ofte oppstår etter en sykdom. Ketotisk hypoglykemi har lignende symptomer til mange andre former for hypoglykemi. Disse inkluderer: irritabilitet, svetting, kvalme, hjertebank, tretthet, svakhet, slapphet, rask pust, svimmelhet og i alvorlige tilfeller tap av bevissthet og anfall.

Årsaker

Som i 2009, den eksakte årsaken til ketotisk hypoglykemi er fortsatt ukjent. Ifølge Huidekoper et. al, kan ketotisk hypoglykemi ikke engang være en reell sykdom; antagelsen er at noen barnekropper ikke kan være i stand til å tolerere faste så vel som andre. Andre mulige årsaker inkluderer lever glykogen synthase mangel, acetoacetyl-CoA thiolase mangel, og hypoalinemia.

Diagnose

Ketotisk hypoglykemi er diagnostisert av eksklusjon; Det er for øyeblikket ingen tester som kan fortelle om et barn har tilstanden. I stedet vil legen utelukke andre sykdommer som glykogen lagring lidelser eller karnitin stoffskifte lidelser før en diagnose. Vær forberedt på å gi legen så mye informasjon som mulig om de forholdene som fører opp til ditt barns angrep. For eksempel, visste hun har en sykdom i ukene før angrepet? Hva gjorde hun må spise? Hva gjorde barnet ditt se ut? Jo mer informasjon legen din har, jo lettere vil det være å gå videre med riktig diagnose.

Behandling

The Mayo Clinic anbefaler at barn med denne tilstanden spise hyppige måltider og snacks. Hvor mange snacks og måltider barnet ditt behov vil avhenge av hvor raskt kroppen bruker energi. Et hjem blodsukkeret monitor vil tillate deg å teste ditt barns blodsukkeret til å bestemme hvor lenge han kan gå uten måltider. Som en røff guide, en balansert snack (dvs. peanøttsmør og wholewheat kjeks, eller hummus og gulrøtter) mellom måltidene bør avverge hypoglykemi.

Advarsler

Hypoglykemi kan være et medisinsk nødstilfelle. Hvis du mistenker at barnet ditt har en hypoglycemic angrep, bør du se en medisinsk faglig umiddelbart. Et barn som har en hypoglycemic angrep kan se blek og slapp, klager over vondt i magen eller si at han ikke føler seg bra. I et alvorlig angrep, kan barnet ditt besvime og har en Grand mal anfall (i så fall, vil øynene rulle tilbake i hodet hans og hans lemmer vil stivne og rist).

Symptomer på akutt hypoglykemi

Akutt hypoglykemi (lavt blodsukker) manifesterer seg som et bredt spekter av symptomer, og kan forveksles med en rekke plager, blant annet rus, stoke, psykiatriske problemer og mani. Men symptomer for den enkelte en tendens til å forbli den samme hver gang en episode oppstår.

Oppstemthet

Hjertebank, rask puls, angst, skjelving og risting kan oppstå når blodsukkeret faller.

Endret mental tilstand

Når blodsukkeret er lavt, det er ikke nok drivstoff til å la hjernen å fungere skikkelig. Vises beruset, stirrer ut i verdensrommet, apati og nekter å snakke er alle tegn på akutt hypoglykemi som kan etterligne tegn på hjerneslag, epilepsi eller en hjerne aneurisme.

Psykiatriske problemer

Agitasjon, combativeness og forvirring er relativt vanlig i akutt hypoglykemi. Ifølge Department of Psychiatry ved Nassau University Medical Center, sju prosent av pasientene som blir sett på akuttmottaket for psykiske problemer faktisk har akutt hypoglykemi som roten årsaken til deres plager.

Oppkast

Små barn med ketotisk hypoglykemi vil ofte kaste opp først i morgen. Dette er ikke et vanlig symptom på hypoglykemi hos voksne.

Bevisstløshet og kramper

Ubehandlet kan lavt blodsukker føre til strømbrudd og grand mal anfall.

Hypoglykemi Symptomer

Hypoglykemi symptomene kan variere fra person til person, alt fra angst og nervøsitet til anfall og koma. Hvis venstre ubehandlet, kan en hypoglycemic episode være livstruende. Mange sykdommer kan gi de samme symptomene som hypoglykemi, så den eneste måten å vite sikkert at hypoglykemi er årsaken er å måle blodsukkeret når tegnene oppstår. Ifølge reaktiv hypoglykemi Info, er hypoglykemi generelt definert som blodsukker nivåer under 50 mg / dL.

Klassifisering av Symptomer

Ifølge Nassau Medical Center, kan hypoglykemi symptomer generelt klassifiseres etter personens alder og alvorlighetsgraden av symptomene. For eksempel kan små barn med ketotisk hypoglykemi spy i morgen, mens en voksen kan synes å være beruset og seniorer kan vise slag-lignende tegn. Til tross for det brede spekter av mulige manifestasjoner, symptomer har en tendens til å bli det samme for gjentatte episoder for samme person.

Nevrogene Symptomer

Når blodsukkeret blir for lavt, kompenserer kroppen ved å skille adrenalin. The National Institutes of Health sier at symptomene på denne kontraregulatoriske respons inkluderer hjertebank, svetting og angst. Disse ubehagelige fysiske opplevelser kan gjøre en person føler seg engstelig og fikk panikk.

Glukagon Symptomer

En annen type motregulering oppstår når fallende blodsukker utløser frigjøring av glukagon. Ifølge reaktiv hypoglykemi Info, kan denne hendelsen gjøre en person føler sult og kvalme. Magen growling er også et vanlig symptom. Glukagon kan også gi hodepine.

Nevrologiske symptomer

Når hjernen sultet av glukose --- dens primære energikilde --- et bredt spekter av nevrologiske symptomer kan vises. Nassau Medical Center rapporterer at hjernens funksjon forringes under en blodsukkernivå på 65 mg / dL. Reaktiv Hypoglcyemia Info beskriver et bredt spekter av neuroglycopenic symptomer som humørsvingninger, depresjon, belligerence, tretthet, forvirring, utydelig tale og tap av koordinasjon. Disse symptomene kan forveksles fra drukkenskap eller psykiatrisk sykdom.

Hypoglykemi Mang

Ifølge National Institutes of Health, en alvorlig komplikasjon av hypoglykemi hos diabetespasienter er at til slutt kroppen mister evnen til å produsere varselsignaler for hypoglykemi, som svetting og hjertebank. Mangelen på nevrogene symptomer kalles "hypoglykemi ubevissthet", som har livstruende konsekvenser.

Advarsel

Hypoglykemi kan bli en medisinsk krise. En person som ikke er i stand til å returnere sine blodsukkernivået til det normale bør søke akutt medisinsk hjelp.

Er lavt blodsukker farlig?

Lavt blodsukker kan være livstruende hvis du har en alvorlig sykdom som diabetes eller Graves sykdom. Men noen andre plager - slik som reaktiv hypoglykemi - resultere i lavt blodsukker uten risiko for koma av død. Denne artikkelen forklarer farene ved lavt blodsukker for de mer vanlige tilstander.

Diabetes

Ifølge National Institutes of Health, kan mange diabetes medisiner føre til hypoglykemi som klorpropamid og glimepirid. Hypoglykemi kan føre til koma eller død hos pasienter med diabetes; livstruende hypoglykemi er mer vanlig i type 1 diabetes.

Postprandial reaktiv hypoglykemi

Til tross for den ubehagelige fysiske symptomer på postprandial reaktiv hypoglykemi (kvalme, frysninger, rister etc.), ikke sant reaktiv hypoglykemi ikke føre til koma eller død. Når blodsukker dråper, kroppen kompenserer ved å produsere vanligvis mer glukose i løpet av 20 minutter, unngår en livstruende tilstand.

Ketotisk ("smårollinger") Hypoglykemi

Ketotisk hypoglykemi oppstår vanligvis hos små barn opp til ti år gammel. Hvis venstre ubehandlet, kan hypoglycemic staver føre til hjerneskade.

Medfødte tilstander

WedMD sier at det er mange årsaker til medfødt hypoglykemi hos nyfødte, inkludert: et barn med en diabetiker mor, traumer eller redusert oksygen under fødselen, Beckwith-Wiedemann syndrom (en overvekst lidelse), og sjeldne genetiske tilstander. Avhengig av alvorlighetsgraden av den underliggende lidelse, hjerneskade og koma er mulige utfall for hypoglykemi.

Kreft

Hypoglykemi kan være forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand som kreft. WebMD lister opp flere mulige hypoglykemi forårsaker kreft inkludert: leverkreft, fibrosarcoma, hepatoma, mesothelioma, og fibrosarcoma. Akutt hypoglykemi i disse tilfellene kan være livstruende.

Andre alvorlige forhold

Det er mange andre årsaker til hypoglykemi som kan være livstruende tilstander, inkludert lever og nyre lidelser. Det beste løpet av handlingen for udiagnostisert hypoglykemi er å besøke en lege omgående.

Anbefalt kosthold for barn med hypoglykemiHypoglykemi er en blodsukker kjennetegnet ved lave nivåer av blodglukose. Barn med hypoglykemi må spise en nøye planlagt kosthold, for å opprettholde stabilisert blodsukkeret.

Timing

Barn med hypoglykemi trenger å spise hyppige små måltider, for å opprettholde blodsukkeret. Det anbefales å spise en snack hver time.

Protein

Protein er en viktig del av et barns kosthold, når hun har hypoglykemi. Nøtter og andre sunne protein mat, hjelpe hypoglycemic barnet hindre at blodsukkeret går for lavt.

Grønnsaker

Grønnsaker gir mange næringsstoffer, vitaminer og mineraler, og bør inkluderes i kostholdet til en hypoglycemic barn.

Fiber

Matvarer som inneholder fiber, slik som hele korn brød og langkornet brun ris, bidra til å regulere absorpsjonen av sukker inn i kroppen. Dette bidrar til å stabilisere den blodsukker på et barn med hypoglykemi.

Sukker

Sukker og matvarer som inneholder sukker, bør generelt unngås i et barn med hypoglykemi. Sukker fører til en rask økning i blodsukkeret, etterfulgt av en stupbratt fall, noe som kan være farlig for noen med allerede lave blodsukkernivået.

Hypoglykemi hos barn

Hypoglykemi er en tilstand som oppstår når blodsukkeret synker faretruende lavt. Blodsukkeret er nødvendig å drivstoff alle celler i kroppen. Hypoglykemi krever behandling for å unngå alvorlige komplikasjoner.

Blodsukkernivået

Et barns blodsukkeret bør forbli mellom 70 til 150 mg per dl (dl) av blod for riktig kroppen fungerer.

Årsaker

Hypoglykemi hos barn kan oppstå som et resultat av hyperinsulinisme, noe som er et problem som oppstår når kroppen produserer for mye insulin. Noen ganger barn er født med hyperinsulinisme og kan fortsette å ha problemet i hele sitt liv. Hypoglykemi kan også være en komplikasjon av diabetes hos barn også.

Symptomer

Hypoglykemi kan føre til følgende symptomer hos barn: svimmelhet, skjelving, sult, svette, blekhet, irritabilitet, forvirring og prikking rundt munnen.

Komplikasjoner

Når blodsukkernivået bli for lav for lenge, kan barn oppleve anfall eller opprettholde hjerneskader.

Behandling

Behandling for barn med hypoglykemi er det samme som behandling av hypoglykemi hos voksne. Dersom barnet har diabetes, kan behandlinger inkluderer hyppige blodsukker overvåking og spise eller drikke noe ved utbruddet av symptomene. Dersom barnet ikke har diabetes, kan behandling inkluderer å spise små måltider flere ganger i løpet av dagen, spise hyppige snacks, begrense høy karbohydrat matvarer og trene regelmessig.

Årsaker til alvorlig hypoglykemi i Småbarn

Hypoglykemi oppstår vanligvis hos voksne og eldre barn som har diabetes og forvaltes gjennom kosten. Når hypoglykemi oppstår hos småbarn det kan være langt mer alvorlig og dens årsaker varierer fra magen kirurgi til hormonelle mangler. Det er viktig å gjenkjenne symptomene og straks søke medisinsk behandling.

Fakta

Hypoglykemi er en tilstand som oppstår når blodsukkeret synker under det normale. Symptomer er svimmelhet, svakhet og mental forvirring. Alvorlig hypoglykemi kan føre en person til å passere ut, skli inn i koma og med dø. Hypoglykemi oppstår vanligvis som en bivirkning av diabetes hos eldre barn og voksne. Når alvorlig hypoglykemi oppstår i småbarn, tilstanden er klassifisert som enten reaktiv eller faste. Årsakene kan være mangler i enzym eller hormoner, hyperinsulinisme, svulster og medisinering.

Reaktiv hypoglykemi

Årsakene til reaktiv hypoglykemi i småbarn er fortsatt under etterforskning. Arvelig fruktoseintoleranse og andre enzymmangel kan forårsake sever hypoglykemi. Det kan også utløses av magen kirurgi, som kan utløse den. Ubekreftede teorier inkluderer en ekstrem følsomhet overfor naturlig forekommende adrenalin i kroppen eller mangler i glukagon produksjon. De fleste leger anbefaler å følge en forsiktig diett av hyppige små, balanserte måltider for å motvirke reaktiv hypoglykemi.

Hyperinsulinism

I tilfeller av alvorlig faste hypoglykemi hos småbarn og spedbarn, kan leger sjekke om hyperinsulinisme er årsaken. Når et barns kropp produserer store mengder insulin, kan det føre blodsukkernivået å slippe og utløse hypoglykemi. Hyperinsulinisme er vanligvis forbigående. Hvis det gjentar seg, er en medisinsk spesialist som trengs for å håndtere dette kompleks lidelse.

Mangler

En mangel i noen av de hormoner som virker å koma regulere insulin kan utløse fastende hypoglykemi i en pjokk. Dette omfatter mangler ved kortisol og / eller veksthormon. Mangler glukagon og adrenalin kan også forårsake hypoglykemi, som kan en mangel på hypofysen eller binyrene hormoner. Å behandle en pjokk lider av disse manglene, kan en lege begynne hormonbehandling.

Annet

Fastende hypoglykemi hos småbarn kan ha andre årsaker som sult og visse medisiner, inkludert aspirin og kinin. Sykdommer som forstyrrer funksjonen av leveren, kan nyrer eller hjerte forårsake alvorlig hypoglykemi, slik det vil endokrine lidelser. Svulster i bukspyttkjertelen som produserer insulin har samme virkning som hyperinsulinisme og også forårsake hypoglykemi. Et barn som har blitt infisert med sepsis også kan oppleve den.

Hypoglykemi eller metabolske forstyrrelser hos barn

Hypoglykemi eller metabolske forstyrrelser hos barn


Metabolisme er prosessen der kroppen omdanner næringsstoffer til energi eller andre produkter. Metabolske sykdommer arves forhold som forårsaker forstyrrelser i kroppens stoffskifte. Alvorlig eller langvarig hypoglykemi hos barn er ganske ofte forårsaket av en eller flere metabolske forstyrrelser.

Hypoglykemi

Hypoglykemi oppstår når kroppens blodglukosenivået faller under 70 mg / dl (milligram glukose til dl av blod). Det er forårsaket av en overproduksjon eller overdose av insulin, høyt alkoholforbruk, stress, hard trening, en begrenset tilførsel av hormonet glukagon, bukspyttkjertelen svulster, feilaktig inntak oral diabetes medisiner eller en rekke alvorlige sykdommer og endokrine lidelser.

Forbigående hypoglykemi hos nyfødte

Fosteret lagrer glykogen å gi det den nødvendige blodsukker umiddelbart etter fødselen. Premature, uvanlig små eller vekst begrenset babyer kan ikke ha nok glykogen lagret og hypoglykemi resultater. Overproduksjon av insulin i en diabetiker mor, mangelfull ernæring under svangerskapet, alvorlig hemolytisk sykdom, medfødt stoffskiftesykdom, leversykdom, kaldt stress og kvelning ved fødselen kan også forårsake hypoglykemi.

Medfødt Hyperinsulinisme

Medfødt Hyperinsulinisme (HI) er en sjelden stoffskiftesykdom og den vanligste årsaken til alvorlig, vedvarende hypoglykemi hos barn og nyfødte. Ifølge Medfødt Hyperinsulinisme International, skjer det i bare 1 i 25.000 til 50.000 levende fødte. (Se referanse 2) Bukspyttkjertelen i HI babyer er enten delvis eller fullstendig svekket resulterer i en frekk strøm av insulin inn i kroppen.

Type I Diabetes

Type I diabetes, også kjent som juvenile diabetes, er en stoffskiftesykdom som setter i løpet av barndommen. En diabetiker Bukspyttkjertelen produserer en utilstrekkelig tilførsel av insulin. Hypoglykemi kan forekomme hos barn med diabetes når de hopper over et måltid eller tar for mye insulin.

Behandling

Hypoglykemi behandles ved å få sukker inn i kroppen. Sukker kan svelges, injiseres eller infunderes gjennom en IV rør avhengig av årsaken og alvorlighetsgraden av episoden. Vanlig behandling av medfødt hyperinsulinisme er fjerning av alle eller noen av bukspyttkjertelen.

Hypoglykemi Diet for ADD barn

Barn med ADHD (ADD) kan være i stand til å dra nytte av en hypoglycemic kosthold. Når folk spiser mat som øker blodsukkeret plutselig, kan den påfølgende fall i blodsukkeret føre dem til å miste fokus og blir lett frustrert. Noen mener at barn med ADD erfaring denne reduksjonen innen et par timer etter å ha spist måltider tunge i enkle karbohydrater. Derfor kan en del av disse barn ha nytte av en hypoglykemisk diett, eller en diett som unngår disse matvarer.

Matvarer for å unngå

Sørg for at barnet ditt unngår hvitt mel og sukker så mye som mulig mens du er på hypoglykemi kosthold. Disse matvarer føre til at barnets blodsukkeret til å skyte i været, og så til slutt slippe. Koffein kan også ha disse effektene. Eliminere disse matvarer fra barnets kosthold vil bidra til å holde sin blodsukkeret konsekvent gjennom hele dagen.

Eliminere sukkerholdige frokostblandinger og snacks, samt brød, pasta og kjeks laget av raffinert mel. Erstatte disse matvarene med hele korn og nonsugary kolleger så mye som mulig. Sjekk etikettene på bearbeidet mat som barnet spiser for å være sikker på at de ikke inneholder sukkerholdige tilsetningsstoffer, for eksempel ingredienser som slutter på "ose."

Tillatte Foods

I stedet for sukker og hvitt mel, oppmuntre barnet til å spise magert kjøtt og fjærkre, grønnsaker, hele korn og frukt som har lav glykemisk verdier. Hvis barnet ditt ikke liker fullkorn pasta, bruker spaghetti saus i stedet for pasta i noen av sine favorittoppskrifter. Hvis barnet ditt ber om sukkerholdige godbiter, oppmuntre henne til å spise tillatte frukt for henne sukker fikse. Ikke la koffeinholdige drikker i hjemmet ditt; I stedet erstatte dem med sine noncaffeinated kolleger.

Tips om Gjøre overgangen

Hjelpe barnet ditt trekk fra sin vanlige mat menyen til hypoglycemic kosthold kan være vanskelig. For å gjøre overgangen enklere, luke ut de mest problematiske matvarer først, de matvarer som inneholder mest sukker eller hvetemel. Deretter lage en liste over noen matvarer som er på diett at barnet ditt har, og vise den til ham som en forsmak på hva han vil være i stand til å spise. Han kan bli overrasket over hvor mange og variasjon av matvarer som vil være tillatt på diett.

Hypoglykemi Diet hos barn

Hypoglykemi er en tilstand preget av farlig lavt fall i blodsukkernivået. Glukose er nødvendig til brenselceller i kroppen, spesielt hjerneceller. Hypoglykemi kan forekomme som en frittstående lidelse eller det kan oppstå sammen med diabetes eller det kan være et symptom på hyperinsulinism eller leversykdom. Symptomer på hypoglykemi inkluderer svimmelhet, forvirring, skjelving, svetting, hodepine, irritabilitet, blekhet og ekstrem sult.

Sukker

Begrens høyt sukker matvarer. Matvarer som er høy i enkle sukkerarter kan føre til at blodsukkeret til å pigge og deretter slippe plutselig. Høy karbohydrat matvarer inneholder brus, godteri og desserter. Barn kan ha disse elementene i moderate mengder.

Kostholdsplan

Gi barn med hypoglykemi mindre, hyppigere måltider med snacks i mellom. For å holde blodsukkeret jevnt, barn trenger å konsumere mat hele dagen. Barn bør ikke gå mer enn 4 timer uten å spise.

Balanserte måltider

Gi barn med hypoglykemi et balansert kosthold. Måltider bør inneholde protein, karbohydrater og fett. Frukt er fint å spise, men fruktjuice bør begrenses til 1/2 kopp per porsjon.

Behandling av hypoglykemi

Hvis et barn viser symptomer på farlig lavt blodsukker, tilby barnet noe sukkerholdig å spise eller drikke som vanlig brus, kake frosting eller appelsinjuice. Dersom barnet er diabetiker, kan det hende du må gi dem glukagon også.

Årsaker til Fasting hypoglykemi

Fasting hypoglykemi

Fastende hypoglykemi er en ikke-diabetisk tilstand hvor blodsukkeret faller eller synker til en unormalt lavt nivå. Fastende hypoglykemi er definert som et blodsukker på under 50milligrams per desiliter (mg / dl). Medisinsk kjent som postabsorptive hypoglykemi, er denne tilstanden av lavt blodsukker vanligvis forårsaket av et stoff, hendelse eller sykdom som rammer den enkelte.

Anoreksi

For noen mennesker kan forårsake anoreksi fastende hypoglykemi, på grunn av en berøvelse av mat. Som en person berøver hennes kropp av mat, mengden av tilstedeværende glucose i blodet til slutt påføres et fall, noe som resulterer i hypoglykemi. Imidlertid er denne tilstanden ofte knyttet til flere lengre perioder med sult hvor eventuelle glukose reserver, som de som finnes i leveren, har blitt brukt opp.

Sykdom eller sykdom

En annen vanlig årsak til faste hypoglykemi er en faktisk sykdom eller sykdom. I denne situasjonen, en sykdom i nyrene, kan leveren eller hjerte endre måten glukose er sluppet ut i blodet, det være seg etter måltider eller perioder med å avstå fra mat. Dette resulterer i en reduksjon av blodsukker og til slutt hypoglykemi.

Svulster

Sjeldne bukspyttkjertelen svulster kan også forårsake fastende hypoglykemi. Som en svulst utvikler innenfor bukspyttkjertelen, kan det føre til en oppsving i insulin produksjon, forårsaker glukose å bli flyttet inn i cellene mye raskere enn normalt og redusere mengden av sukker i blodet. Det er imidlertid ikke bare pankreatiske tumorer som kan utgjøre denne type problem for mennesker. Nesten en hvilken som helst tumor i kroppen kan "brennes opp" mer glukose enn vanlig og påvirke nivået av glukose i blodet.

Medisiner

Fasting hypoglykemi er ofte forårsaket av medisiner, som etanol, haloperidol, kinin og sulfonamider, for å nevne noen. Slike stoffer kan faktisk endre måten som glukose anvendes i kroppen, slik at nivået faller og hypoglykemi å danne.

Hormoner

Det er også mulig at hormonmangler, spesielt hos barn, kan føre til faste hypoglykemi. En overproduksjon av insulin, "carb-brenning" enzymer og utilstrekkelige hormoner i hypofysen eller binyrene kan alle får blodsukkeret til å slippe.

Alkohol

Alkohol er en annen mulig årsak til fastende hypoglykemi. Med dette stoffet, kan fordøyelsesprosessen involvert med alkohol hemme lever utgivelsen av glukose, forårsaker et fall i blodsukkeret.

Hypoglykemi Symptomer i en 4 måneder gammel baby

Hypoglykemi oppstår når blodsukkernivået er for lavt. Hypoglykemi er ofte tegn på en annen tilstand, for eksempel diabetes, men noen spedbarn kan oppleve kortsiktig hypoglykemi. Tilstanden er vanligere hos barn som er født for tidlig eller har hatt lav fødselsvekt. Babyer som er hypoglycemic kanskje ikke viser noen merkbare tegn og symptomer, og mange spedbarn kan ikke oppleve noen symptomer på hypoglykemi. Selv når symptomene utvikler, de er ofte annerledes enn hva eldre barn og voksne opplever.

Atferd endringer

Hvis fire måneder gamle spedbarn har hypoglykemi, kan du merker endringer i oppførselen hans. For eksempel har noen babyer er mer grinete og irritabel når blodsukkeret er for lavt. Du kan også legge merke til at han er treg eller mer sliten enn vanlig.

Appetitt

Babyer som er hypoglycemic kan ikke spise så vel som vanlig. Eldre barn, derimot, kan utvise ekstrem sult eller kan klage eller vondt i magen fordi de er sultne.

Body Temperature

Huden av en baby som er hypoglycemic kan føle kjølig å ta på, og hans kroppstemperatur kan være kjøligere enn vanlig. I tillegg kan du legge merke til barnet opplever kaldsvette, og huden hans kan virke grå eller askegrått.

Andre symptomer

Spedbarn med lavt blodsukkernivå kan også oppleve endringer i pustemønster. Små babyer kan slutte å puste i korte perioder, og deres hud kan vises blålig eller lilla. Noen babyer kan også oppleve anfall når hypoglykemi utvikler.

Fysiske virkningene av alkohol på barn

Alkohol er det mest brukte stoffet av både barn og voksne. Hvis et barn begynner å bruke alkohol, vil hun være fire ganger større sannsynlighet for å bli avhengige av alkohol enn andre barn som ikke eksperimentere. Avhengighet er ikke det eneste potensielle problem i forbindelse med bruken, men. Det finnes også en rekke fysiske virkningene av alkohol på barn.

Depresjon

Barnets systemet vil bli deprimert, både fysisk og mentalt. Den fysiske depresjon oppstår når følelse av selvkontroll er tapt.

Motor Function

Et barn blir klønete og ukoordinert. Hun kan ha ulykker eller skli og falle.

Brain Damage

Alkohol kan skade barnets hjerne, noe som gjør ham glemsk eller forvirret.

Synshemming

Oppfatning kan endres, og barnet kan "se ting" eller ikke være i stand til å se riktig.

Slow Reflekser

På grunn av den fysiske depresjon av systemet, vil barnets reflekser sakte.

Kvalme

Alkohol irriterer mageslimhinnen, forårsaker kvalme og oppkast.

Leverskade

Lang tids bruk av alkohol kan føre til alvorlige skader på leveren, alt fra hypoglykemi til skrumplever til leversvikt.

Bivirkninger av Risperdal hos barn

Bivirkninger av Risperdal hos barn

Risperdal gis oralt til barn fra 5 til 17 år. Den brukes til å behandle symptomer på aggresjon, raserianfall og raske altering stemninger assosiert med autisme og bipolar og schizofrene lidelser. Her er en liste over mulige bivirkninger for barn som tar Risperdal.

Tardive dyskinesi (TD)

TD er en alvorlig bivirkning som påvirker nervesystemet. Det fører til ufrivillig kropp og ansiktsbevegelser. Behandlingen individualiseres og symptomer kan være igjen etter seponering av Risperdal. Symptomer kan forbedre eller forsvinne med tiden.

Ekstrapyramidale symptomer (EPS)

EPS er en ofte sjelden gruppe av bivirkninger som kan forårsake urolig bevegelse av beina, skjelvende fingre eller hender, subbende gange, stramme stive muskler, eller smertefulle ufrivillige muskelkramper eller spasmer. EPS kan forårsake symptomer på tardive dyskinesier.

Neuroleptisk malignt syndrom (NMS)

Neuroleptisk malignt syndrom (NMS) er en livstruende tilstand med symptomer på muskel vanskelighetsgrad, forvirring, smerte og endringer i puls, hjertefrekvens eller blodtrykk. Oppsøke lege umiddelbart hvis symptomene er erfarne.

Hyperprolaktinemi / Diabetes

Hyperprolaktinemi er en tilstand som er forbundet med økt hormonnivåer, kjent som prolaktin. Forhøyede nivåer av prolaktin kan påvirke forplantningssystemet. De langsiktige bivirkninger av forhøyet prolaktinnivå er ukjent. Risperdal kan også øke blodsukkernivået og kan øke risikofaktorer for diabetes. Symptomer på diabetes inkluderer overdreven tørste, sult tretthet / svakhet og hyppig vannlating.

Betraktninger

En familie historie av fedme, hypoglykemi eller diabetes bør rapporteres før du tar Risperdal. Risperdal kan øke sannsynligheten for diabetes.

Time Frame

Fatigue kan vare opp til to uker etter behandlingen begynner. Bivirkninger forbundet med Risperdal bør løse en gang avbrytes og behandling er søkt. TD kan fortsette å dukke opp etter seponering av Risperdal.

Normal blodsukkernivå hos barn

Glukose --- eller blodsukker --- forsyner kroppen med energi, med sine nivåer kontrollert av insulin. Hvis kroppen ikke produserer nok insulin, kan blodsukkeret stige faretruende høy, og diabetes kan være et resultat.

Betydning

Ifølge National Institutes of Health, ca 2 prosent av personer under 20 år har juvenile (type 1) diabetes.

Normal glukosenivåer

UCSFhealth.org sier barn under 6 år skal ha blodsukker nivåer på 100 til 180 mg / dl. Barn i alderen 6 til 12 bør ha nivåer mellom 90 og 180 mg / dl, mens ungdommenes nivåer bør være 90 og 130 mg / dl.

Risiko

Barn med gjennomgående høyt blodsukker er i faresonen for å utvikle hyperglykemi eller diabetes. Barn med lave nivåer kan ha underliggende helsemessige forhold, for eksempel endokrine lidelser, leversykdom eller nyresvikt.

Effekter

Høyt blodsukker kan føre til overdreven tørst og sult, økt vannlating, vekttap, tretthet og tåkete syn. Lavt blodsukker, eller hypoglykemi, kan forårsake uskarpt syn, dobbeltsyn, forvirring, sult, svette, hjertebank, skjelvinger og kramper.

Behandling

Endring i kostholdet er første skritt for å kontrollere et barns blodsukker --- hvis mislykket, kan medisiner være nødvendig.

Betraktninger

Ifølge Centers for Disease Control, har om lag 7 prosent av alle barn nedsatt fastende glukose nivå, som er et tegn på pre-diabetes. Barn med pre-diabetes er mer sannsynlig enn andre for å utvikle diabetes, men med endringer i kostholdet og regelmessig mosjon, kan de være i stand til å hindre det.

Hva er bivirkningene av HGH i barn?

Noen barn ikke produserer nok veksthormon til å opprettholde normale vekstmønstre og kan være godt under normal høyde. Injeksjoner av humant veksthormon er gitt for å prøve å øke deres høyde. Forrige til 1980-tallet, ble veksthormon ervervet fra menneskelige kadavre, men dette overført sykdom som var til stede i kadavrene. I dag er syntetisk humant veksthormon sikkert og effektivt i bruk, men det kan være noen bivirkninger.

Leddsmerter

Noen pasienter som gjennomgår behandling med veksthormon har rapportert leddsmerter. Dette er vanligvis forbigående og forsvinner etter kort tid. Menneskelig veksthormon behandling kan også føre til carpal tunnel syndrom, en klemming av nerve i håndleddet som forårsaker kroniske smerter.

Hevelse av kroppsvev

Humant veksthormon kan produsere ødem, som er fylling av kroppsvevet med fluid forårsaker svelling.

Unormal vekst

Menneskelig veksthormon kan også produsere unormal vekst av hender og føtter i de som tar den i lengre perioder av gangen. Det er også tenkt den raske veksten kan øke risikoen for skoliose av ryggraden.

Høyt blodtrykk

Humant veksthormon er også blitt vist å øke blodtrykket. Dette kan være et resultat av den økte salt-og vannretensjon som oppstår med HGH-behandling. Av denne grunn er nødvendig med nøye overvåking av lege. Den intrakranielt trykk kan produsere hodepine, tap av syn, kvalme og oppkast.

Dreven hårvekst

Humant veksthormon kan produsere dreven hårvekst over hele kroppen, kalt en tilstand hirsutisme.

Økt risiko for kreft

En langsiktig oppfølgingsstudie av barn behandlet med veksthormon har vist en veldig liten, men statistisk signifikant økning i tarm og andre magekreftformer. Tidligere kreftforekomster kan være en kontraindikasjon for humanegrowth hormonbehandling. For de med ingen tidligere kreft historie, er veksthormon behandling vanligvis fortsatte med mindre det er noen bevis for uvanlig cellevekst. Nøye overvåking av lege anbefales.

Blood Sugar Avbrudd

En av funksjonene av veksthormon er å øke mengden av sukker i blodet i perioder med stress. Man antar at økt menneskelig vekst hormon nivået i blodet kan øke forekomsten av type 1 eller type 2 diabetes, og derfor bør barns blodsukkernivået følges nøye når under HGH behandling. Det kan også øke risikoen for hypoglykemi.

Fruktoseintoleranse hos barn

Fruktoseintoleranse hos barn


Fruktose er det naturlig forekommende sukker som finnes i frukter. Menneskeskapte fruktose kan bli funnet i baby og barn mat og drikke som søtningsmiddel.

Symptomer

Ifølge barnet ernæringsekspert Mario Cassar, symptomer på fruktoseintoleranse er: oppkast, sterke magesmerter og hypoglykemi symptomer etter fruktose har blitt inntatt. Andre symptomer kan være: irritabilitet, overdreven søvnighet, kramper og en intoleranse for frukt eller søt mat.

Testing

Barn med mulige fruktose intoleranse er testet gjennom en detaljert fysisk undersøkelse, leverfunksjonstester og enzymstudier. Fruktose intoleranse kan også føre til at barn å utvikle hypoglykemi, hyperuricemia kjennetegnet ved store mengder av urinsyre i blodet og unormal nyrefunksjon.

Behandling

Cassar sier at den mest effektive behandlingen av fruktose intoleranse hos barn er å fjerne alle kilder til fruktose fra kostholdet. Barn kan også ha nytte av å fjerne alle kilder til sukrose fra kostholdet. Barn som har utviklet komplikasjoner som et resultat av fruktose intoleranse vil trenge spesifikk behandling i henhold til spesifikke forhold.

Forebygging / løsning

Foreldre med en familiehistorie med fruktoseintoleranse kan ha nytte av genetisk veiledning for å hindre fruktoseintoleranse symptomer hos sine barn. Foreldre kan også sørge for at barn holder seg til en streng, fruktose-diett for å hindre de skadelige effektene av fruktoseintoleranse.

Advarsel

Fruktoseintoleranse er en alvorlig helsetilstand som bør tas opp umiddelbart av en barnelege. Alvorlige komplikasjoner som anfall, gikt, leversvikt og muligens død kan resultere hvis tilstanden forblir ubehandlet.

Overproduksjon av HGH hos barn

Overproduksjon av HGH hos barn


Ifølge Science Encyclopedia, vil overproduksjon av HGH (human growth hormone) hos barn føre til medisinske tilstander som giantism. Barn som lider av denne tilstand og til nå høyder på over åtte fot.

Effekter

Barn som organer overprodusere HGH vil ha unormale vekstmønster, synsproblemer og humørsvingninger.

Årsaker

Enkelte svulster forårsake at kroppen skal overprodusere HGH hos barn. Genetikk kan også disponere et barn til å produsere for mye HGH.

Identifikasjon

For å identifisere hvorvidt et barn er overproducing HGH, vil en lege måle HGH nivåer gjennom blod arbeid.

Behandling

Hvis det blir oppdaget en svulst, vil en lege utføre kirurgi for å fjerne den for å stoppe overproduksjon av HGH. For et barn som overproduces hormoner på grunn av genetiske årsaker, vil en lege å administrere medikamenter for å hemme produksjonen HGH.

Advarsel

Dersom barnet har kirurgi for å fjerne en svulst antas å være årsaken til overproduksjon av HGH, kan hennes blodsukkernivået reduseres, noe som kan resultere i hypoglykemi.

HGH sekresjon priser hos barn

Menneskelig veksthormon (HGH) er et hormon i kroppen som er utgitt i en pulserende mote. Høye verdier av HGH kan være normalt på grunn av måten legemet frigjør hormonet.

Normal

Normal utskillelse av HGH hos barn er mindre enn 20 ng / ml. I nyfødte, er HGH sekresjon høyere, som viser normale verdier 15 til 40 ng / ml.

Høy verdi

Høye verdier hos barn kan indikere problemer, inkludert diabetes, sult eller nyreproblemer. En annen grunn kan være på grunn av gigantisme forårsaket av en noncancerous tumor i hypofysen utskillende skytende HGH. Med gigantisme, vil insulinlignende vekstfaktor 1 (IGF1) være høy, også.

Lav verdi

Lave verdier av HGH i barn kan være et resultat av en tilstand kjent som dvergvekst, som er forårsaket av veksthormonmangel. En annen mulig årsak kan være hypopituitarisme, en redusert hormon fra hypofysen.

Test Faktorer

Nivåene av HGH påvirkes av flere faktorer, blant annet å ta medisiner som amfetamin, kortikosteroider, insulin og østrogen. Andre faktorer som kan påvirke nivåene av HGH i blodet inkluderer hypoglykemi, fedme og tar johannesurt.

Sjekker Levels

Når du sjekker for HGH nivåer i blodet, er det best å ikke spise eller drikke noe 10 timer før du får HGH test. Dessuten er det best å ikke trene før testing for HGH i blodet. Denne blodprøven er gjort av lege og utføres kun dersom veksten er unormal i et barn.

Tegn på hypoglykemi hos nyfødte

Glukose er den primære kilde til drivstoff for hjernen og er også viktig for andre kroppsfunksjoner. Under graviditet, er glukose overføres til det ufødte barnet via morkaken, og noen er lagret i fosterets lever, hjerte og muskler. Denne lagrings leverer babyens hjerne med glukose under levering og kort tid etterpå. Hypoglykemi, eller lavt blodsukker, kan forårsake alvorlige problemer hos nyfødte hvis tilstanden er alvorlig eller langvarig. Om lag to av hver tusen nyfødte babyer utvikle hypoglykemi, ifølge Children Hospital Boston.

Betraktninger

Noen spedbarn med hypoglykemi kan ikke vise noen symptomer, eller symptomer kan ikke være opplagt. Fordi mange av symptomene er vanlige i andre forhold, kan hypoglykemi ikke bli mistenkt før det blir alvorlig. I tillegg kan ulike nyfødte med hypoglykemi har ulike symptomer.

Vanlige tegn

Nyfødte med hypoglykemi kan vise tegn til dårlig muskel tone og rystelser. De kan være nervøs eller sløv, lage en high-pitched skrik, og har en overdrevet skremme refleks (Moro refleks). De kan også ha vanskeligheter med å suge eller kan også nekte å mate.

Alvorlige tegn

Flere alvorlige hypoglykemi effekter hos nyfødte kan oppstå, spesielt hvis episoden er alvorlig eller langvarig. Disse inkluderer blålig hud, som er et tegn på lavt oksygennivå; puste opphør (apné) eller andre tegn på respiratorisk distress; lav kroppstemperatur; anfall og koma.

Risikofaktorer

Noen babyer er mer utsatt for hypoglykemi enn andre. Disse inkluderer barn født av diabetiske mødre eller mødre som hadde mangelfull ernæring under svangerskapet, og babyer født i svært kalde forhold. Nyfødte som er små for deres gestational age, har alvorlig hemolytisk sykdom eller leversykdom, eller har visse typer misdannelser er også høyere risiko. Premature barn har økt risiko også, spesielt de med lav fødselsvekt.

Behandling

Behandlingen omfatter administrering av en hurtigvirkende glukosekilde, som kan være en blanding av glukose og vann eller flytende i en flaske, eller en intravenøs administrering av glukose. Det nyfødte barnet er blodsukkeret deretter overvåkes for potensielle ytterligere episoder av hypoglykemi.