Digidexo.com

Hvordan gjort hodebunnsmassasje

Hvordan vite om de Korreksjoner gjort under åpen hjertekirurgi vil vare

Hvordan vite om de Korreksjoner gjort under åpen hjertekirurgi vil vare


Åpen hjerte operasjoner er utført av eksperter, men du lurer kanskje på om operasjonen vil ha varige fordeler. Her er hvordan å vite.

Bruksanvisning

•  Diskuter med legen på forhånd de forventede resultatene fra kirurgi. Finn ut hva sjansene for suksess er og hvor lenge korreksjonen er ventet å vare.

Sørg for å finne ut om risikoen og eventuelle komplikasjoner.

Gå til legen din for regelmessige oppfølgingsrutiner og holde orden på forbedring av din helse. Foreta nødvendige endringer i livsstilen din for å få maksimal effekt ut av operasjonen.

Ring legen din regelmessig og la ham vite selv en mindre infeksjon i såret eller noen smerter i brystet.

Spør legen din om eventuelle komplikasjoner som oppstår vil påvirke rettelser gjort under åpen hjertekirurgi.

Spør legen din hvis det er behov for en annen oppfølging kirurgi.

Forstå at risikoen er generelt høyere hos eldre mennesker og personer med alvorlige helsemessige forhold i forkant av operasjonen. Disse menneskene bør ta ekstra vare etter operasjonen for å sikre at retting vil vare.

Hvordan få My VA Medical Expense Form gjort raskere

Hvordan få My VA Medical Expense Form gjort raskere


Veteraner som får behandling på et sykehus Veterans Affairs kan ha for å fylle ut en medisinsk Expense Report form for å forbli kvalifisert for omsorg eller for å redusere co-betalinger. Alle betalinger for medisinsk behandling for deg eller din familie bør være oppført på dette; disse utbetalingene vil bli trukket fra inntekten som bestemmes av VA. Hvis dette skjemaet er nødvendig for deg, må det sendes til VA en gang i året.

Bruksanvisning

Hvordan bli en VA Medical Expense Form gjort raskere

Få en kopi av Medical Expense Report Form fra din lokale VA.

Fyll ut dine personlige opplysninger på skjemaet.

Kontakt alle medisinske leverandører som du eller din familie har brukt i det siste året. Dette inkluderer familie leger, øyelege, tannlege arbeid eller akuttmottaket besøk. Noen helsetjenester som du eller din familie hadde i fjor kan telles på din Medical Expense Report hvis du har betalt for disse utgiftene ut av lommen.

Ta kontakt med ditt forsikringsselskap leverandøren hvis det er aktuelt. Penger som du har betalt for forsikringen, co-betaler, egenandeler og premiene kan telles på rapporten.

Be om en spesifisert liste over alle besøk av deg og din familie til alle dine medisinske tilbydere i fjor. Dette vil gi deg en enkel guide til alle dine utgifter for tidsperioden.

Fyll ut del fem av medisinsk Expense Report med denne informasjonen i boksene. Sørg for å inkludere all informasjon som du har mottatt.

Signer og dater skjemaet.

Lever skjemaet til Intake Kontoret på ditt lokale VA Hospital. Dette vil i stor grad fremskynde prosessen, da skjemaet ikke har å gå gjennom både Posten og Veterans Affairs systemer.

Hvordan er Glaukom Laser kirurgi gjort?

Hvordan er Glaukom Laser kirurgi gjort?

Hva er Glaukom?

Grønn stær er en progressiv øyesykdom som til slutt resulterer i blindhet. Øyeeplet inneholder en klar væske som renner gjennom kanaler der iris (den fargede delen av øyet) og hornhinne (det gjennomsiktige dekselet) møtes. Kanalene, som kalles trabekelverket kan tettes eller sperret, hindrer drenering og tillater fluidet å bygge seg opp inne i øyet. Den økende trykk inne i øyet skader synsnerven, gradvis forårsaker synstap. Det er to typer av glaukom, hver med en forskjellig årsak og behandling. Åpen vinkel, eller primær, er glaukom de mest vanlige. I denne type, er drenerings kanalene ikke er blokkert ved åpningen, men er tettet lenger inn. Den har ingen symptomer eller varselskilt og synstap er så gradvis det kan gå ubemerket for år. Den andre typen av glaukom er vinkellukking eller smalvinklet glaukom, der vinkelen der iris møter hornhinnen er for liten og drenerings kanalene blir dekket. Advarselen tegn på trangvinkelglaukom er hodepine, kvalme, øyesmerter og tåkesyn. Glaukom kan behandles med medikamenter for å styre fluidproduksjon og trykk, men operasjonen kan være nødvendig.

Typer av Laser Surgery

Laser trabeculoplasty brukes til å behandle åpenvinkelglaukom. Laseren er rettet mot 50 til 100 punkter i trabekelverket å tillate drenering. Laser iridotomy, som brukes for trangvinkelglaukom, skjærer iris å åpne kanaler mellom iris og hornhinnen. Cyclophotocoagulation brukes kun for alvorlig glaukom som ikke kan kontrolleres med medisiner eller andre typer kirurgi. Cyclophotocoagulation penetrerer gjennom sklera (det hvite i øyet) til strålelegeme, hvor fluidet produseres, og skader Ciliary å redusere fluidproduksjonen.

Hva kan man forvente

Laser glaukom kirurgi gjøres i øyelege kontor eller klinikk. Ingen sedasjon er nødvendig, men øyet blir lammet. En eller begge øyne bli gjort. En spesiell kontaktlinse vil bli satt inn for å hjelpe rett laserstrålen, og dråper vil bli administrert til kontrakt eleven for laser iridotomy. Under prosedyren, vil du se glimt av farget lys, og kan føle en stikkende følelse. Du vil være i stand til å gjenoppta normale aktiviteter neste dag. Øynene dine vil føle irritert eller hoven for en dag eller to, og kan være følsomme for lys. Det kan ta opp til 4 uker etter at trykket i øyet til å slippe.

Forsiktighetsregler

Glaukom kan ikke gjenopprette visjon allerede tapt, men det vil hindre den fra forverring. Kirurgi kan ikke være effektiv for alle. Din alder, kan type glaukom og tilstedeværelsen av andre sykdommer som diabetes eller høyt blodtrykk påvirke suksessen av operasjonen. Du kan fortsatt må ta dine glaukom medisiner for å kontrollere trykket, og ytterligere kirurgi, inkludert tradisjonell mikrokirurgi, kan være nødvendig. Det er en liten risiko for utvikling av grå stær etter operasjonen.

Hvordan er en rotfylling gjort?

Dental Pulp

Tennene har en nerve i sentrum av dem som kalles dental masse. Dette er faktisk en rot som er ansvarlig for fastsettelse av hardt materiale som danner tannen. Den inneholder også blodårer, bindevev og nerver. En skikkelig fungerende tannpulpa vil også ha en riktig funksjon tann som er hydrert og motstandsdyktige mot skader. Ofte blir denne massen skadet fra sportslige skader, virkelig dypt forfall eller fra forsøk fra tannleger til å fikse siste forfalt områder. Som et resultat av dette, kan massen ende opp med å dø, og hevelse, smerte, irritasjon og abscesser kan forekomme. Rotkanalen er gjort for å rense ut de områdene av massen som er berørt, og for å redde den fra å måtte trekkes ut.

Forberedelse

Etter at pasienten har fått en X-ray, er prosedyren klar til å begynne. Siden dette er en omstendelig prosedyre, blir administrert anestesi. Dette er vanligvis ett skudd, men det kan faktisk være noen administrert for å være sikker på at tannen er helt nummen. En anordning kalt en dental dam eller kofferdam blir deretter plassert rundt tannen. Dette er en beskyttende gummiarket som holder tannen fri for spytt, og det også holde verktøyene ut av munnen som blir brukt i fremgangsmåten.

Drilling

Toppen av tannen kalles kronen. I neste del av prosedyren, er et lite hull boret inn i kronen på tannen. Dette gjøres på et sted som befinner seg over masseområdet. Massen området har en større plass på toppen og da er det grener nedover i to røtter som får gradvis mindre. Den øvre delen av massen er renset ut med bore og røttene er renset ut med mindre verktøy som kalles filer. Under denne prosessen filene begynner små og bli større før de ender opp med å rense ut hele roten. I mellom hver passering, blir tannen overrislet med en løsning for å vaske ut eventuelle rester eller dødt materiale at filen kan ha gått glipp.

Fylling

Den siste delen av prosedyren har å gjøre med å fylle roten med materialet. Etter rot er grundig tørket ut, er et stoff som heter guttaperka satt inn kanalene. Dette er en rosa farget, gummiaktig materiale som blir påført på veggene i rotkanalene med en hvit sement. En fylling blir deretter plassert på toppen av tannen for å beskytte rotkanalen, og fremgangsmåten er over.

Hvordan gi deg selv en hodebunnsmassasje

Hvordan gi deg selv en hodebunnsmassasje


Siden en stor del av det menneskelige nervesystemet ligger i hodet, er det ikke rart at området er utsatt for effektene av stress, anspenthet og stress. Akkurat som en massasje for verkende muskler, er en hodebunnsmassasje den perfekte måten å lette bort spenningene av dagen. Hodebunnen massasje forbedrer sirkulasjonen av hodet som gjør det svært gunstig hvis du lider av kronisk hodepine. Når du er ferdig i dusjen, kan en hodebunnsmassasje forbedre tilstanden til hodebunnen din og kan også brukes som et forebyggende tiltak for flass eller andre plager i hodebunnen.

Bruksanvisning

Trykk forsiktig fra bunnen av nakken og opp til hårfestet og tilbake med de to første fingrene, som om å trykke på en pult. Gjenta dette trinnet minst tre ganger.

Påfør lett trykk og flytte pads av fingrene i en sirkulær bevegelse i bunnen av halsen, sakte beveger seg opp mot hårfestet.

Quicken tempoet i sirkulære bevegelser og øke presset litt når du beveger deg fra bunnen av nakken og opp til hårfestet og tilbake igjen.

Åpne hendene og utvide mønsteret av de sirkulære bevegelser for å flytte opp midt på hodet til fronten hårfestet og ned sidene av hvert øre.

Rake fingrene gjennom håret, forsiktig skrape hodebunnen med neglene, starter på bunnen av nakken og jobbe mot hårfestet og tilbake.

Pakk en fuktig, varmt håndkle rundt hodet og slappe av.

Tips og advarsler

 • De fleste salonger tilbyr skalp massasje. Request en på ditt neste besøk - det er enda bedre når noen andre gjør alt arbeidet!
 • Hvis du lider av en hodepine, vil en varm dusj også bidra til å øke blodsirkulasjonen som du utfører hodebunnsmassasje.

Hvordan er DNA fingerprinting gjort?

Hvordan er DNA fingerprinting gjort?

Introduksjon

DNA fingerprinting er en prosess som innebærer å identifisere og evaluere av en persons arvestoff (DNA). DNA fingerprinting har en rekke ulike bruksområder, inkludert farskap testing, åstedet dataanalyse og identifisering av en forfalt eller ødelagt kropp. Erte DNA fingerprinting har videre å opprette en DNA-database. Tradisjonelt fingeravtrykk har blitt brukt til identifikasjonsformål på denne måten; Imidlertid er DNA mye mer nøyaktig måte å bestemme identitet.

Vein

DNA fingerprinting kan gjøres enten gjennom blodprøver fra en vene, eller bruk av en hæl stikk. DNA fingerprinting gjort gjennom en blodåre prøven er ikke annerledes enn å få en vanlig blodprøve. En kanyle settes inn i en blodåre, og blod trekkes inn i en prøvebeholder. Blodprøven kan så bli sendt til et laboratorium for testing av DNA.

Heel

En mindre invasiv måte å utføre en DNA fingerprinting er gjennom en hæl stick. Hælen stick metoden er mest brukt når du får en DNA-prøve fra et lite barn eller spedbarn. Dette gir et trygt alternativ til blod blir trukket fra et lite barn, og også begrenser smerte og ubehag. En hæl stikk gjøres ved stikk hælen med en lansett. Blodet som er utstøtt fra Såret blir oppsamlet og sendt til et laboratorium DNA.

Andre Collection

For DNA fingerprinting gjøres for åstedet dataanalyse eller kroppen identifikasjon, kan DNA-prøver også fås gjennom tørket blod, sæd, spytt, urin, hår, bein, tenner og hud. Bein og tenner DNA prøvetaking er vanligvis bare reservert for kroppens at huden har nådd til stor av en grad av dekomponering å gi tilbake et nøyaktig resultat.

Resultat

Når prøven er blitt sendt til en spesialisert DNA laboratorium, blir prøven plassert gjennom en rekke tester for å evaluere og identifisere de spesifikke DNA-områder, ofte referert til som DNA-markører. For å gjøre dette, bruker forskerne spesialiserte sonder som kommer inn i DNA-prøven, og binder seg til spesifikke DNA-sekvenser. Bindingen av disse forskjellige prober til spesifikke markører langsomt tegner et unikt genetisk bilde av individet.

Bruk

Når to prøve av DNA-er sammenlignet, er det ikke helt uvanlig for enkelte DNA markører for å matche, selv om prøven ikke er fra den samme person. Men hvis fire eller fem DNA region markører matche, det kan trygt sies at prøven er fra samme person. Dette gjør forskerne å bestemme alt fra farskap til hvorvidt en person var til stede på et åsted.

Hvordan øke hårvekst med hodebunnsmassasje

Hvordan øke hårvekst med hodebunnsmassasje


En godt utført hodebunnsmassasje har mange fordeler, blant annet muligheten til å øke hårvekst ved å kjøle ned hodet, frigjøre spenninger, stimulerer blodgjennomstrømningen og øker blodsirkulasjonen til hårsekkene. Ved hjelp av sesamolje å massere hodebunnen er også gunstig fordi det smører hodebunnen og trenger inn i hårsekken. Hodebunnen massasje kan utføres så ofte som nødvendig for å stimulere og forbedre hårvekst.

Bruksanvisning

•  Hell 2-4 teskjeer sesamolje på fingrene på en hånd. Gni oljen inn i fingrene på begge hender for å forberede seg til hodebunnsmassasje. Prøv å holde oljen ut av håndflatene, som det vil være bortkastet der. Du vil bruke fingrene, og mest spesielt fingeren tips, for å massere hodebunnen.

Begynn å massere hodebunnen i bakhodet, eller benete ryggen på baksiden av hodet, noen inches over nakken. Beveg fingrene i en sirkulær bevegelse, og beveg deg oppover hodet til toppen av hodebunnen.

Fortsett å bevege fingrene i sirkulære og sikk-sakk bevegelser å massere hele hodebunnen. Vær forsiktig, ikke kraftig, men la hodebunnen til å løsne og flytte over skallen. Dette vil øke hårvekst ved å øke blodsirkulasjonen og blodtilførselen til hodebunnen.

Gjenta hodebunnsmassasje daglig for å øke hårvekst. Det kan utføres trygt så ofte og så lenge du vil. Masser i minst 10 minutter for hver økt for de beste resultatene, selv om flere mini-massasje i løpet av dagen vil også være nyttig.

Skyll håret og hodebunnen grundig i varmt vann for å fjerne alle spor av sesamolje når hodebunnsmassasje er fullført, og vask deretter med din vanlige sjampo og skyll igjen.

Tips og advarsler

 • Begynn hodebunnsmassasje med to teskjeer av sesamolje og tilsett mer etter behov.
 • Jo oftere du massere hodebunnen, vil løsere det vil bli, og jo mer sannsynlig økt hårvekst bli. Ikke forvent å se umiddelbare resultater, men med tiden vil du merke en forskjell.

Hvordan Angre skaden gjort av røyke

Hvordan Angre skaden gjort av røyke


Ifølge American Heart Association, står røyke for mer enn 400.000 dødsfall årlig, og er den mest forebygges dødsårsaken for amerikanerne. De som har erobret røyking avhengighet kan ikke bare ønsker å forebygge fremtidige helseproblemer forårsaket av røyking, men kan også være lurt å angre skaden allerede gjort. Selv om noen skader forårsaket av røyking er permanent, kan du gjøre ting for å forbedre din generelle helse og økte samtidig ditt utseende og øke ditt nivå av form.

Bruksanvisning

•  Spis en balansert diett lastet med et utvalg av frukt, grønnsaker og helkorn. Spiser melkeprodukter og kjøtt i moderate mengder. Konsumere mat høy i mettet og trans fett som de som finnes i fast food og bearbeidet mat sjelden. Øk mengden av antioksidanter i kostholdet ditt. Ifølge MedlinePlus, kan konsumere en diett høy i antioksidanter beskytter kroppens celler mot virkningene og skader av frie radikaler produsert fra tobakksrøyk. Matvarer som inneholder antioksidanter inkluderer frukt og grønnsaker, fisk, hele korn og nøtter.

Drikk minst åtte til ni glass vann per dag for å skylle røykerelaterte giftstoffer og frie radikaler produsert fra tobakksrøyk ut av kroppen din. Vann er et vesentlig element nødvendig for alle prosesser i kroppen. Vann spyler vitale organer av giftstoffer, transporterer næringsstoffer til kroppens celler og skaper et fuktig miljø for vev i øre, nese og hals. Vann gir også fuktighet for huden.

Lag en øvelse rutine som varer 30 til 60 minutter om dagen i minst 3-5 dager i uken. Trening kan være det viktigste verktøyet for å løsne skader fra røyking. The American Cancer Society foreslår å vandre som en øvelse for å forebygge røyking tilbakefall og for å reversere skader forårsaket av røyking. Øvelser som å gå bedre transport av næringsstoffer og oksygen mettet blod til alle deler av kroppen, samt hjerte- og lungefunksjon. Regelmessig trening forbedrer også depresjon symptomer og øker hudens tone.

Begrense røyke rundt deg til enhver tid, også i ditt hjem eller kjøretøy. Ifølge American Heart Association, er passiv røyking ansvarlig for mellom 20.000 til 69.000 dødsfall årlig. Passiv røyking kan føre til at samme mengde skade på kroppen som for første hånd røyking.

Lag en plan for å forebygge røyking tilbakefall. Arbeid med en rådgiver for å redusere røyking lyster eller delta nikotin støtte grupper i ditt område. Den enkle handling av resterrøykfritt vil tillate kroppen til å helbrede sterkt og begynne å reversere skader av røyking. Ifølge American Cancer Society etter bare 12 timer for å være røykfritt karbonmonoksid nivåer i blodet tilbake til det normale, og etter ett år med å være nikotin-fri, er risikoen for koronar hjertesykdom redusert til det halve i forhold til røykere .

Hvordan Gi en svensk hodebunnsmassasje

Hvordan Gi en svensk hodebunnsmassasje


Når du gir svensk massasje i hodebunnen du balansere hele kroppen og legge grunnlaget for resten av svensk massasje. Masserer hodebunnen, ikke bare fremmer avslapning, men forbedrer helsen til hodebunnen og håret ved å øke blodsirkulasjonen i dette området.

Bruksanvisning

•  Plasser fingrene like over ørene. Peke hendene oppover. Påfør fast trykk som du sakte skyv fingrene mot toppen av hodet. Gjenta dette omtrent fire ganger.

Still tomlene nederst baksiden av hodebunnen ved senteret, med fingrene hviler bak ørene. Roter tommelen i små sirkler som de beveger seg mot kronen av hodebunnen. Gjenta dette omtrent fem ganger. Flytt tommelen utover en halv tomme med hver repetisjon.

Stå til kundens venstre side og plassere din høyre hånd bak kundens hode for å holde det stødig. Plasser pads av fingrene på venstre hånd rett over øyenbrynene og trykk forsiktig mot kronen av hodet. Gjenta dette omtrent fire ganger.

Plasser deg bak klienten med fingrene foran hårfestet. Massere hodebunnen ved å rotere fingrene i små sirkler, som dekker hele toppen og sidene av hodebunnen.

Masser baksiden av hodebunnen ved å plassere fingrene bak kundens ører og rotere dem i små sirkler mot kronen. Gjenta omtrent fire ganger.

Følg denne hodebunnsmassasje med en flytende og elegant full kroppsmassasje.

Tips og advarsler

 • Har hvert slag bære den hensikt både beroligende vevet og slippe stress.
 • Raske slag i hodebunnen kan opphisse og forverre klienten. Hold slag fast, men treg.
 • Vær forsiktig med å trekke håret.

Hvordan er Thai massasje gjort?Thai massasje er merkbart forskjellig fra andre massasjeteknikker. Det er noen ganger kjent som Thai Yoga Massasje som det innebærer å bli flyttet inn i forskjellige positurer som ligner på yoga Postures. En thailandsk massasje kan vare i opptil to timer, og er utformet for å balansere livskrefter, foryngende og styrkende deg.

Bruksanvisning

•  Bruk passende klær. Den første forskjellen mellom en tradisjonell thaimassasje og andre massasjer er at Thai massasje er gjort mens du er fullt påkledd. Du bør løstsittende klær slik at du er komfortabel og så at massør kan manøvrere deg uten begrensninger fra klærne. Ingen oljer eller lotion brukes i tradisjonell thaimassasje.

lå på gulvet. Thai massasje er utført på en polstret matte på gulvet og ikke på en seng eller bord som i andre massasjer. Dette gjør det enklere for massør å bevege seg rundt deg og jobbe med alle de forskjellige områder av kroppen din. Du vil vanligvis bli bedt om å ligge på ryggen først.

Start med en etappe massasje. En Thai massør vil vanligvis starte massasje med bena og vil bruke hendene til å utføre massasje, men også hans knær, bein og føtter. Massør vil legge press i form av milde slag langs energibaner i kroppen din. Arbeid på disse energilinjene sies å hjelpe kroppen din slippe sin spenning og fungere bedre.

Følg med en hånd massasje. Den thailandske massør vil ofte massere hendene neste. Han vil presse og vendes tommelen inn i håndflatene, og Co vil da gni hver av knokene på en lignende måte, deretter jobbe opp hver finger, gni den underveis. På slutten, vil han dra hardt for å løsne ledd.

Fortsett med en rygg og nakke massasje. Massør vil sakte gjøre sin vei opp kroppen din, og vil vanligvis be deg om å slå over på din front for å få tilgang til ryggen din. Han vil presse hodet til hver side for å løsne den, og deretter kjøre på siden av armen eller beinet langs siden av hodet og langs ryggen og armene. Massør vil da legge press via milde strøk langs energi linjene i rygg, nakke og armer.

6. Beveg kroppen inn i ulike yoga stillinger under massasje. Generelt vil armer og ben flyttes til forskjellige plasseringer for et tidsrom mens massør konsentrerer seg om å frigjøre bestemte spente områder. Et eksempel på en yoga-lignende posisjon noen Thai massører bruker inkluderer flytte foten til å hvile på innsiden av det andre benet lår, strekke på lårmusklene. Dette ligner på treet posisjon i yoga, men å legge ned i stedet for å stå opp.

Tips og advarsler

 • Hvis du aldri har hatt en massasje før, forteller massør at det er din første gang, slik at de kan gå gjennom din medisinske historie. De bør være klar over eventuelle helsemessige forhold du har.
 • Ikke spis et stort måltid før å ha en massasje. Ideelt sett ha et lett måltid et par timer før du ha massasje.

Hvordan er DNA-testing gjort for å bevise farskap?

Hvordan er DNA-testing gjort for å bevise farskap?


Mange forhold kan nødvendiggjøre en farskapstest. I noen tilfeller kan en mor har flere partnere som en potensiell far. Andre trenger farskap testing for barnet-støtte krav eller andre juridiske fordeler. Disse testene har følelsesmessige fordeler så vel som i tilfelle av foreldre gjenforenes med barn satt opp for adopsjon år før.

Prenatal Testing

DNA farskap testing skjer enten prenatalt eller postnatalt, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Prenatal testing er gjort enten ved fostervannsprøve eller chorionic villus sampling, kjent som CVS. CVS ble utviklet for tidlig testing, mellom uke 10 og 13 i svangerskapet, mens fostervannsprøve oppstår mellom uke 14 og 20. CVS testing innebærer å sette inn en tynn nål eller slangen inn i motherâ € ™ s skjeden og gjennom hennes livmorhalsen for å ta litt prøver av vev lining livmoren veggen, kjent som chorion villi. Fostervannsprøve innebærer også en tynn nål; Men går dette nålen gjennom motherâ € ™ s mage og inn i hennes livmor for å hente ut noe fostervann for testing.

Postnatal Testing

I postnatal testing, er et eksempel på potensialet fatherâ € ™ s DNA sammen med childâ € ™ s DNA sammenlignet. For denne testing type, kan en rekke forskjellige stoffer kan brukes for testing. Fedre kan gi blod eller sæd prøver samt et hår eller vevsprøve. Prøver fra navlestrengen kan tas i tillegg. Mange laboratorier foretrekker en enklere metode for testing kjent som en kinnpinne, eller kinnet vattpinne. En bomullspinne er tatt og gned mot innsiden av den potensielle fatherâ € ™ s munn, og deretter sendt til et laboratorium for studier.

DNA analyse

Når prøver av barnet og potensielle faren sendes bort for analyse, laboratoriet som er ansvarlig for testen bruker enzymer for å bryte prøvene ned i fragmenter, i henhold til Great Lakes Genetics Mannlige Testing nettside. Fragmentene blir deretter plassert inn i gelen og en elektrisk strøm blir tilført. Som de nåværende beveger seg gjennom gelen, DNA-fragmentene skifte til en bestemt posisjon, og blir deretter overført til en nylonmembran. Etter å ha blitt overført til denne membranen en DNA-probe er festet, som deretter binder seg til DNA. Sonden gir sorte striper på DNA. Teknikere overføre membranen til en film og studere de svarte bandet mønstre i både barnet og den potensielle faren. Siden halv childâ € ™ s DNA kommer fra faren, skal halvparten av childâ € ™ s bandet mønster matche fatherâ € ™ s prøve.

Resultater

Den DNA Diagnostics senter bemerker at resultater for farskapstester kan returneres så raskt som neste dag, avhengig av hvor mange mennesker jobber på prøven. Den gjennomsnittlige ventetiden for en DNA-test utført av et privat lab er fem dager. Dersom testingen blir gjort gjennom en statlig etat for barnet-støtte grunner, kan resultatene ikke kommer tilbake i flere måneder på grunn av ekstra prosessering og papirarbeid. DNA farskap testing er vanligvis 99,9 prosent nøyaktig, ifølge Great Lakes Genetics Paternal Testing nettside. Testene kan enten inkludere en potensiell far ved 99,9 prosent eller utelukke ham 100 prosent.

Potensielle risikoer

Prenatal DNA-testing har en liten sjanse til potensiell risiko for fosteret. Den amerikanske Graviditet Association bemerker at en fostervannsprøve test har en lav sjanse for å forårsake en spontanabort, lekker fostervann, kramper eller blødning fra skjeden. På grunn av dette, noen kvinner velger å vente på testing før etter at barnet er født.

Hvordan bli en DNA test gjort for Free i Florida

Hvordan bli en DNA test gjort for Free i Florida


DNA-testing er en viktig prosedyre for å avgjøre hvem som er far til et barn er. Hvis du bor i delstaten Florida, og det er et spørsmål om hvem faren til barnet ditt er, så den enkleste tingen å gjøre er å gå til en klinikk eller sykehus og få tester gjort. Hvis du vil ha en test for gratis, kan det kreve litt ekstra arbeid, men du kan fortsatt gjøre det.

Bruksanvisning

Sjekk med offentlige tjenester i byen din. Offentlige kontorer som Office of støtte håndhevelse eller Institutt for barnet og familien Services vil tilby gratis DNA farskap testing for vordende foreldre. Disse alternativene vil kreve at du har fylt ut all den nødvendige papirene og å planlegge avtaler for testing. Det kan være juridiske konsekvenser for ikke å dukke opp, når testing er reservert.

Kontakt lokale familieplanleggingssentre og helseklinikker for å se om det er gratis testing tilgjengelig. Noen klinikker vil tilby gratis testing på dager som farsdagen, eller det kan være kortsiktige avtaler tilgjengelig avhengig av klinikkens tidsplan og tjenestene de leverer. Sykehus kan tilby de samme typer tjenester.

Få gratis testing i posten. Hvis de lokale alternativene ikke har fungert for deg, det er gratis testing alternativer som tilbys av selskaper som DNA-Worldwide og DNAtesting.net som du kan følge. Disse tjenestene sende deg DNA samling kit, og du sende den tilbake til dem for din test og resultater. Selv om ikke strengt funnet i Florida, er dette et godt alternativ for de som ikke har råd til dyre DNA-tester.

Hvordan er Brystforstørrelse gjort?

Kirurgisk prosedyre

Brystforstørrelse kirurgi er vanligvis gjort som et poliklinisk prosedyre, som betyr at pasienten vil bli sendt hjem rett etter operasjonen. Operasjonen vil ta mellom en og tre timer, avhengig av kompleksitet. Faktorer som kan omfatte den teknikk som anvendes, størrelsen og plassering av implantater, pasientens anatomi og den type anestesi anvendes for fremgangsmåten.

Fremgangsmåten starter med at kirurgen å lage et innsnitt, og å skape en lomme, hvor bryst implantatet skal plasseres. Snittene kan gjøres rundt areola, under armhulen eller i press under brystet. I noen tilfeller, kan snittet bli gjort gjennom navlen. Implantater er plassert enten under eller over brystmuskelen rett under brystene.

Typer implantater

Brystimplantater kan enten være laget av et mykt, bøyelig pose fylt med silikon eller med en saltoppløsning eller saltvann løsning. Den type implantat som benyttes vil avhenge av mange faktorer, inkludert pasientens fysiologi og den ønskede effekten av brystforstørrelse.

Saltvann implantater ble først utviklet tidlig på 1960-tallet. Målet med saltvann implantater var en enhet som kan bli satt på plass gjennom et mindre snitt. Saltvann implantater var den vanligste implantat i USA på grunn av et silikonimplantat begrensning. Gode ​​resultater kan oppnås med saltvann implantater, men de er mer tilbøyelig til å være synlige for det menneskelige øye, for å rive og rynker.

Silikon gel implantater ble utviklet flere år før saltvann implantater. Silikon implantater har gått gjennom mange versjoner. Tidlige silikonimplantater ble ansett for hardt og ikke realistisk, noe som førte til utviklingen av implantater med tynnere vegger og en tynnere, mer vassen silikon fylling. Disse var utsatt for brudd og lekkasje, og ble senere erstattet med implantater som bruker tykkere, mer robuste skjell som var fylt med en tykkere, mer sammenhengende gel. Silikon implantater er noen ganger sagt å være forbundet med en rekke systemiske sykdommer, inkludert revmatisme og neurologiske problemer; har imidlertid ingen studier kunnet påvise en direkte kobling mellom disse sykdommene og silikonimplantater.

Hvordan er en prostata eksamen gjort?

Hva er en prostata eksamen?

En prostata eksamen er en medisinsk prosedyre som er utformet for å avgjøre om en manns prostata er forstørret, noe som kan tyde på kreft. Prostata er en valnøtt-sized kjertel som ligger under en mannlig blære. Siden prostata kreft er en av de vanligste kreftformene hos menn, prostata og blære eksamener er et viktig forebyggende prosedyre, spesielt som en mann aldre. Mange menn frata eller unngå prostata eksamener, spesielt digital endetarms eksamen, på grunn av frykt for fysisk eller psykisk ubehag. Slike forsinkelser i screenings kan være farlig, siden fanger kreft tidlig i sin utvikling gir de største mulighetene for fullstendig fjerning av ondartede celler og en full gjenoppretting.

Digital Rektal eksamen

Den digitale endetarms eksamen eller DRE, er en vanlig prostata eksamen prosedyre som kan utføres av en lege eller administreres som en selv eksamen. For å administrere en DRE undersøkelse, setter inn en lege en finger inn i rektum, og gjør fysisk kontakt med prostatakjertel, ved hjelp av fingeren for å føle etter eventuelle klumper eller ujevnheter i tekstur og overflaten av kjertelen. Den DRE er utført med en gummihanske og tilstrekkelig smøremiddel for sanitær og for å redusere fysisk ubehag. Testen kan vanligvis gjennomføres i et minutt eller mindre, forutsatt at pasienten kan overvinne fysisk eller psykologisk ubehag for å tillate legen å utføre undersøkelsen. Effektiviteten av DRE er begrenset til evnen av fingeren for å detektere abnormaliteter, og derfor er en viktig rutinemessig undersøkelse, men bør ikke være den eneste testbruk for å kontrollere for prostatakreft.

PSA Blood Test og Koloskopi

Prostatakjertelen produserer et protein som kalles prostata-spesifikt antigen (PSA), som har en tendens til å øke i konsentrasjon i blodet som prostata utvides, noe som kan tyde på kreft. I denne eksamen, er blod fra en vene og tatt med til et laboratorium hvor det er testet for PSA nivåer. En annen vanlig rektal undersøkelse er kolonoskopi, hvori et kamera er innsatt i rektum og brukes til visuelt å identifisere potensielle problemer i tykktarmen. Mens koloskopi er en primær måte å screene for tykktarmskreft, en rask titt på prostatakjertelen før videre inn i tarmen kan avsløre potensielle problemer. Kolonoskopi har også fordelen av å være i stand til å ta en liten prøve av vev eller biopsi, for å screene vevet for kreft.

Hvordan er tenner implantater gjort?

Hvordan er tenner implantater gjort?

Grunner for Implantater

Tannimplantater erstatte en eller flere manglende tenner. Implantater er ofte å foretrekke i forhold til tradisjonelle proteser og broer på grunn av deres mer naturlig utseende og følelse. Tradisjonelle broer krever at tilstøtende friske tenner modifiseres for bridge vedlegg. Tradisjonelle broer kan også må byttes en eller flere ganger i løpet av livet. Tannimplantater vanligvis ikke trenger å bli erstattet.

Hva er et tannimplantat?

Et tannimplantat er en syntetisk tann som er overholdt en metall innlegg. Metallet innlegget er skrudd inn i kjevebenet. Metallet innlegget funksjonelt erstatter roten av en naturlig tann. Hvis flere tenner mangler, kan to tannimplantater fungere som en støttestruktur for en mer kompleks broen. Broen er forankret til implantater som gir en stabil og langvarig tannerstatningsløsning. Innlegget eller skrue, av et tannimplantat er laget av titan.

Prosedyre

For å plassere tannimplantater, gir en kjevekirurg en person en lokalbedøvelse og eksponerer beinet der implantatet skal plasseres. En base for implantatet er montert og lukket med en skrue. Når basen er riktig plassert med dekselskruen, er snittet som eksponerte benet sydd lukket og lov til å helbrede. Underkjeven implantater tendens til å leges raskere enn overkjeven implantater. Implantater i underkjeven ofte gro i tre måneder, mens de i den øvre kan ta seks måneder.

Når den innledende implantatet basen har riktig leget blir basen avdekket og dekkskruen fjernes i en andre operasjon. En midlertidig krone er skrudd inn på plass av dekkskruen og tannkjøttet og vev er gitt to eller tre måneder for å helbrede og danner rundt den midlertidige kronen.

Når vevet har riktig helbredet, blir en endelig protese tann laget og montert på den implanterte basen. Den endelige protese er noen ganger montert på en gull eller titanskrue, og skrudd inn i den implanterte basen. I andre tilfeller er det limt direkte til bunnen.

I noen tilfeller kan implantater bli installert i en enkelt prosedyre. Imidlertid kan stabilitet og implantat levetid lide hvis vevet ikke får lov til å gro i mellom prosedyrer. Ta kontakt med din tannlege og kjevekirurg for å se om enkelt kirurgi implantater er passer for dine behov.

Hvordan er kolesterol tester gjort?

Hvordan er kolesterol tester gjort?


The American Heart Association anbefaler kolesterol testing hvert femte år for voksne over en alder av 20. Testen krever en blodprøve og bruker informasjon som er lagret på proteiner for å måle kolesterolnivået.

Kolesterol

Kolesterol steroid utfører mange viktige funksjoner i kroppen din. Cellemembraner dannes fra kolesterol, samt gallesyrer og hormoner. Systemet krever kolesterol i en viss mengde, men for mye kolesterol hentet fra fetende mat og andre kilder kan skade systemet ditt og øke risikoen for enkelte hjertesykdommer.

Blood Content

Lipoproteiner sirkulerer i blodet ditt og samle overflødig kolesterol for senere avhending. Fordi kolesterol forblir inni disse proteinene, kan en blodprøve måle mengden av kolesterol i blodet, og ekstrapolere å estimere kolesterolnivået i kroppen din.

Prosedyre

Vanligvis vil en lege eller sykepleier trekke blod fra armen. Siden testen krever bare en liten mengde blod, vil testeren tidvis stikke fingeren for et eksemplar, eller bruk et stikk i fingeren. Blodprøven vandrer til et laboratorium for grundig prøving.

Analyse

Laboratoriet vil rapportere kolesterolnivået som milligram kolesterol per desiliter blod, vanligvis i "mg / dl" format. The American Heart Association etiketter resultater under 200 som ønskelig, og resultater høyere enn 240 som høy-risiko. Legen vurderer antallet sammen med andre faktorer som arv, livsstil og genetikk før du gjør noen behandling anbefalinger.

Test Krav

Kolesterol tester ofte følger lipidprofil tester, som krever faste for et antall timer før testen. Inntar noe annet enn vann på foreskreven pretesting perioden kan forskyve resultatene av testen og krever at du komme tilbake for en gjentakelse av prosedyren. Hvis tatt uten en lipidprofil test, en kolesterol test krever ingen faste.

Hvordan er en kolonoskopi test gjort?

Koloskopi Basics

En koloskopi er en medisinsk prosedyre der en lege bruker et lite kamera festet til enden av en fleksibel og manøvrerbar røret for å undersøke en patientâ € ™ s tykktarmen eller tykktarmen. Hensikten med eksamen er som en diagnostisk test for å se etter uregelmessigheter, noe som kan tyde på alvorlige helsetrusler som for eksempel tykktarmskreft. Kameraet sender et levende bilde av tykktarmen til en skjerm som legen observerer mens han manøvrerer kameraet om tykktarmen. Hvis noen mistenkelige vekster er til stede, som polypper, legen er i stand til å ta en liten vevsprøve kjent som en biopsi for å teste for malignitet. Koloskopier er vanligvis anbefales for de over 50 år, selv om det kan være en god idé å få dem tidligere, spesielt hvis det er en familiehistorie med tykktarmskreft.

Testforberedelser

En kolonoskopi krever en viss mengde av preparatet på den delen av pasienten for å få i stand kolon for enkel inspeksjon. Normalt kolon er full av avføring som vil hindre visningen av kameraet. Å fjerne tykktarmen for hindringer pasienter kan være nødvendig å gå til opp til 24 timer uten å spise før eksamen, og kan være nødvendig å spise visse typer mat opp til en uke før testen. Hver sak vil variere, men mange leger foreskrive avføringsmidler og andre kolon rensing metoder for å gjøre testen gå så glatt som mulig og gi best mulig resultat.

Prosedyre

Når eksamen er gjennomført, legen setter kameraet og rør inn i patientâ € ™ s endetarm og deretter guider den opp i tykktarmen. Pasienter ofte føle angst eller ubehag før og under eksamen, slik at legen kan tillate en kort stund med røret på plass for pasienten å roe ned. Legen manipulerer verktøy for å sjekke alle deler av tykktarmen for mistenkelige vekster, og trekker det når kontrollen er fullført. Hvis kolon har ingen problematiske vekster, kan testen kun ta 15 eller 20 minutter, mens en test som avdekker avvik vil ta lengre tid, noen ganger en time eller mer. Pasienter som regel ikke føler smerte i løpet av undersøkelsen, selv om et visst ubehag kan resultere fra luft som pumpes inn i tykktarmen for å tillate legen bedre sikt og manøvrerbarhet. Koloskopier er rutine og betraktet som sikre, men det er muligheter for alvorlige komplikasjoner. Mest spesielt, hvis tykktarmen ved et uhell sprukket, vil det kreve umiddelbar kirurgi for å fikse.

Hvordan få en DNA test gjort mens du er gravid

Hvordan få en DNA test gjort mens du er gravid


Noen kvinne opt for DNA (deoksyribonukleinsyre) testing under svangerskapet. Denne typen tester kan anvendes for å identifisere visse genetiske sykdommer og tilstander som kan oppstå på grunn av DNA-abnormaliteter, såsom Downs syndrom. Prenatal DNA-testing kan også være nyttig for å svare farskaps spørsmål. Noen fødselsleger, men kan være motvillige til å utføre prenatal DNA-testing på grunn av den potensielle risikoen for fosteret.

Bruksanvisning

Be fødselslege for å hjelpe deg veie risiko mot fordelene ved prenatal DNA-testing. Ifølge American Graviditet Association, oppstår abort i om lag én prosent av kvinnene som har valgt for DNA-testing gjennom en prosedyre som kalles chorion villi prøvetaking; risikoen kan være mindre enn én prosent for kvinner som velger fostervannsprøve.

Request chorionic villus sampling (CVS). For denne testen, vil en lege tråden en fin rør inn i skjeden din, eller sette inn en tynn nål gjennom magen. Legen vil bruke dette rør eller nål for å oppnå en prøve av vev fra placenta - det organ som støtter og gir næring til babyen, og tar den fra området ved hvilken placenta er festet til veggen av uterus. Siden dette vevet har samme genetiske makeup som fremkallende baby, kan et laboratorium bruke den til å teste barnets DNA. En fødselslege kan utføre denne testen mellom uke 10 og uke 13 av svangerskapet.

gjennomgå fostervannsprøve mellom uke 14 og uke 20 av svangerskapet. For denne prosedyren, vil en fødselslege bruke en tynn nål for å nå livmoren gjennom magen. Han eller hun vil da ta en prøve av fostervannet. Et laboratorium kan teste DNA funnet i fostervannet, som er det samme som barnet ditt.

Forvent å oppleve noe ubehag hvis du velger for DNA-testing mens du er gravid. En kvinne kan føle en klype eller stikke fra nålen som brukes i fostervannsprøve eller CVS. Noen kvinner oppmerksom kramper under og etter disse testene også.

Tips og advarsler

 • Det er en liten risiko for infeksjon etter prenatal DNA-testing. Ta kontakt med din fødselslege dersom du får feber etter testing, da det kan være et tegn på infeksjon.
 • Noen kvinner kan lekke fostervann - væske som omgir fosteret - etter å ha amniocenteses. En liten mengde lekker regnes som normalt. Kontakt legen din umiddelbart hvis du tror du mister en stor mengde væske.
 • Du kan oppleve lys spotting etter prenatal DNA-testing. Kontakt legen din hvis det blir verre, eller ser ut til å være tyngre enn normalt spotting.

Hvordan Gi en grunnleggende hodebunnsmassasje

Hvordan Gi en grunnleggende hodebunnsmassasje


Massasje benytter en rekke slag for å manipulere bløtvev og skape en terapeutisk, avslappende respons i kroppen. Hodebunnen er en av de enkleste områdene av kroppen for å massere. Ingen oljer eller lotion er nødvendig og det kan gjøres på en fullt påkledd person i nesten alle miljøer. Masserer hodebunnen kan også føle seg mindre påtrengende til motivet enn den masserer av andre kroppsdeler.

Bruksanvisning

•  Vask hendene godt med såpe og vann i minst 20 sekunder. Tørr brønn.

Be personen som mottar massasje for å fjerne eventuelle hår klipp eller tilbehør. Rett lagt ligge med billedsiden opp på en massasjebenk.

Sett deg ned i en stol eller krakk på hodeenden på massasjebenken. Ta en lang, dyp pust til bakken selv.

Forsiktig plassere hendene bak ørene, en på hver side med flatene opp under baksiden av hodet. Begynne å bevege fingertuppene i langsomme, sirkulære bevegelser veldig lett. Du bør bare så vidt berører hodebunnen. Flytte fingrene gjennom håret, fortsetter disse slag opp mot pannen, og deretter tilbake ned til nakken.

Bruk mer press og be om tilbakemeldinger. Juster trykket til personens forslag, og deretter fortsette å massere i sakte sirkulære bevegelser, flytte rundt i hodebunnen for varigheten av massasje.

Arbeid hendene tilbake til nakken. Hold hendene et øyeblikk der nakken møter vrikke.

Tips og advarsler

 • Vask hendene grundig etter å gi massasje.
 • Hvis ikke innlagt vann er tilgjengelig, kan du bruke rensemiddel.
 • Vær forsiktig for å unngå å dra håret.

Hvordan kan jeg få et farskap test gjort hvis jeg bor i New York?

Hvordan kan jeg få et farskap test gjort hvis jeg bor i New York?


Enten du trenger å få en farskapstest for en juridisk sak i New York eller for en sak ut av staten, tilgang til et offisielt resultat ved hjelp av en domstol-godkjent helsestasjon eller hjemme test. DNA testing sentre kan teste farskap med en kinnet pinne; sørg for å bruke et senter som garanterer sine funn er tillatelig i retten. Hjemmeprøver kan anvendes i enkelte tilfeller, så lenge de retninger følges nøyaktig. Sjekk med domstolen presiderte over saken for å finne ut om du kan bruke et hjem farskap test.

Bruksanvisning

Les din rettskjennelse for å finne ut hva slags test du er nødvendig for å få. De fleste domstolene vil tillate deg å velge testsenteret som ligger mest praktisk for deg.

Spør domstol kontorist for testsenter forslag i New York. Boston farskap, Empire genetikk og DDC DNA Diagnostiske Centers (dnacenter.com) er tre alternativer i New York City.

Gjør en avtale med senteret minst en uke i forveien.

Delta på din avtale. Fyll ut alle nødvendige skjemaer, betale for din test og deretter sende til kinnet pinne.

Vent til resultatene dine for å bli sendt til din New York adresse. Behold en kopi av resultatene for domstolsbehandling. Hvis forhandlingene er ut av staten, enten sende en kopi av resultatene til retten ved hjelp av sertifisert post, eller ta resultatene med deg når du reiser til din rettsmøte.

Tips og advarsler

 • Resultater for hjem farskapstester ta sju til ti dager å motta. En DNA-senteret bør ha resultatene tilbake til deg innen tre til fem dager.