Digidexo.com

kokosolje for sår endetarm ?

Natural Hair Care Produkter for Gray Hair

Natural Hair Care Produkter for Gray Hair


Hårfarge bestemmes av ørsmå celler som kalles melanocytter, som produserer pigmenter i hårsekkene. Grånende hår er et resultat av redusert melanocyte aktivitet. Produsere mindre pigment er en naturlig bivirkning av aldring, men for tidlig grått hår er forårsaket av andre faktorer, inkludert røyking, tidlig overgangsalder, stress, skjoldbrusk lidelser, visse legemidler og vitamin B12 mangel. Døende håret ditt er en enkel, midlertidig måte å dekke opp den grå, men for de som foretrekker den naturlige ruten, er det urte og folk rettsmidler til farging av hår. Disse midler er mildere enn kjemiske fargestoffer, og må brukes for et par måneder før betydelige resultater er oppnådd.

Ostemasse og Black Pepper

Bland 100 g (3,5 oz.) Av ostemasse med 1g sort pepper for å lage en lime. Lag din egen ostemasse ved å legge sitronsaft eller eddik til melk, la det skille seg, og drenere bort væsken. Bruk denne blandingen til hodebunnen og la virke i en time før sjamponering. Svart pepper bidrar til å mørkne grå hår, mens ostemasse gjør håret silkemykt og forebygger flass. Bruk denne behandling en gang i uken for å forhindre eller reversere grått hår.

Henna ans Walnut

Henna er et 100 prosent naturlig fargestoff som vilkår håret mens gi den et rødlig skjær (selv om det er noen hennas som farge håret svart eller brun). For ekstra farge, lage en pasta av henna og vann, og bland med valnøtt papirmasse - eller suge vanlige valnøtter i vann i noen dager før vannet blir svart. Valnøtt er en naturlig mørk fargestoff. Vær forsiktig når du arbeider med juice, men som det flekker. Du kan også blande henna med svart kaffe eller te i stedet for vann for ytterligere mørkere.

Svart te

Gjør en meget sterk pott av svart te og la avkjøle. Rør inn 2 ts. salt. Hell denne blandingen over håret og gni inn med fingrene. Legg igjen i én time. Det kan være lurt å bruke en dusjhette for å unngå drypping. Gjenta en gang i uken.

Amla (indisk stikkelsbær)

Den spiselige indiske stikkelsbær, kjent som "amla" på hindi, blir ofte brukt for å stoppe tidlig grått hår. Bland amla pulver med kokosolje for ekstra fuktighetsgivende og effektivitet. Påfør til hodebunnen som en dyp conditioner. La behandling på så lenge som mulig før sjamponering. Hvis du har hele stikkelsbær, lage din egen pulver ved å tørke dem i solen og sliping med en food prosessor.

Curry Leaves

Bladene av karri treet er fulle av næringsstoffer som motvirker grå hår. For å gjøre en concoction for håret ditt, går varme karri i en base av kokosolje. Bruk svak varme for å unngå sprut. La oljen kjølig før det er varmt å ta på. Vær forsiktig så du ikke brenner deg, som kokos olje varmes svært raskt. Massasje denne blandingen på hodebunnen og la stå i en time.

Vitaminer

En årsak til for tidlig gråning er vitamin mangel. Sjekk din diett for å se om du mangler noe av det følgende, som alle bidrar til hår helse: vitamin A, B-kompleks vitaminer, jern, kobber (hjelper med fargelegging) og jod.

Olive Oil Treatment for Gjenopprette Håravfall

Olive Oil Treatment for Gjenopprette Håravfall


Håravfall er forårsaket av en rekke faktorer, som for eksempel aldring, genetikk, dårlig kosthold, sterke kjemikalier og alvorlige medisinske tilstander. Når bekjempe håravfall, bør en av dine primære mål være å skape en sunn hodebunn som fremmer ny hårvekst. Olivenolje, rik med vitaminer og fuktighetsgivende egenskaper, er en ideell behandling for hodebunnen helse, og kan også brukes til å jevne og hydrat din eksisterende hår.

Hodebunnsmassasje

Uten tilstrekkelig blodtilførsel til hodebunnen, vil hårsekkene ikke får nok av de næringsstoffene som er nødvendige for hårvekst. En tørr, flassende hodebunn tresko follikler og hemmer nye hår vokse. Slå to fluer i en smekk ved å gi deg selv en olivenolje massasje for å stimulere og fukte hodebunnen.

Varm en spiseskje olivenolje i håndflaten. Ved hjelp av fingrene (ikke neglene), gni oljen over hele hodebunnen i elting, sirkulære bevegelser. Begynn på forsiden av hårfestet og jobb deg bakover. Gjenta denne bevegelsen flere ganger; du bør føle en varme sprer seg over hodebunnen. For økt blodstrøm, snu hodet opp ned mens masserer. La oljen på i ca 30 minutter, deretter dusj som vanlig.

Deep Conditioner

Vel kondisjonerte hår er mindre sannsynlig å bryte, bod, og splitt i endene. Hold tråder sunt og fuktig med en ukentlig olivenolje condition behandling.

Vask håret med en avklarende sjampo for å bli kvitt skitt, olje og oppbygging. Når håret er fuktig (ikke søkk våt), dekker hodebunnen og håret i 1/4 kopp olivenolje (bruk mer eller mindre avhengig av hvor mye hår du har). Gni olje, med fokus på endene, slik at hver streng er belagt i olje.

Pakk hodet i en plast dusjhette, og dekke dette med et tykt håndkle. Dette fanger kroppsvarmen, som hjelper conditioner trenge hvert hårstrå. La olivenolje i håret i 30 minutter til en time før sjamponering. Du må kanskje vaske håret to eller tre ganger for å bli kvitt all oljen.

Tilsetningsstoffer

Legge noen dråper eterisk olje til behandlingen er en god måte å maksimere nytten til håret ditt. Rosmarin og virak fungere godt for å stimulere hårvekst. Legg fire eller fem dråper til 1/2 kopp olivenolje og la blandingen marinere i 24 timer på et kjølig, mørkt sted før bruk.

Du kan også blande olivenolje med andre fuktighetsgivende oljer for ekstra hår fordeler. Prøv å kombinere like deler olivenolje og avocado olje for økt aksel absorpsjon, eller olivenolje og kokosolje for å bremse hårtap. Sesamfrø og mandel oljer er bra for nærende hår og hodebunn.

Hvordan bruke Coconut Oil for Hyporthyroidism

Hva gjør kokosolje og hypotyreose har til felles? Mer enn du kanskje tror. Kokosolje i sin rene, ikke-hydrogenerte, jomfruelige form er en sunn tillegg til en diett. Kokosolje inneholder laurinsyre, en medium-chain fatty acid som hjelper med nevrotransmittere og hjerne helse. Kokosolje hjelpemidler også skjoldbruskkjertelen i å regulere stoffskiftet. Hvis skjoldbruskkjertelen ikke fungerer ordentlig, og er lav, kan hypotyreose (lavt skjoldbruskkjertelen) forekomme, og bringer vektøkning, tretthet, håravfall, og andre symptomer. Kjemper mot hypotyreose er kritisk for alle aldre, og kokosolje er en stor naturlig kosttilskudd hjelp i kampen den. Det smaker også bra! Lær hvordan du bruker kokosolje for hypotyreose i denne artikkelen.

Hvordan bruke Coconut Oil for Hyporthyroidism

Kjøp jomfru, ikke-herdet kokosolje. Kokosolje gjøres flytende ved 76 grader F. På kjøligere temperaturer, det stivner og tar på seg en hvit, melkeaktig utseende. Ikke bli skremt, og ikke vær redd - kokosolje kan gå fra fast til flytende gjentatte ganger med ingen skade på oljen i seg selv.

Begynn å ta 1/4 av en teskje av kokos olje hver dag. Du kan spre den på toast (som smør), ta det rett eller legge den til ethvert måltid. Ikke begynn med mer enn dette, som for mye kan gjøre deg syk hvis kroppen din ikke er vant til kokosolje.

Ta 1/2 teskje to ganger om dagen i løpet av en måned. Skjoldbruskkjertelen vil dra nytte av boost, og hjernen din vil dra nytte av laurinsyre. Skjoldbruskkjertelen mottar hjelp fra kokos olje, la det brenne kalorier mer effektivt og øke metabolismen.

Bruk kokosolje som en matolje erstatning. Unngå å bruke det i baking, men; eiendom skifter fra flytende til fast kan gjøre bakt god uforutsigbar. Kokosolje kan brukes i oppstuss frites og andre oppskrifter, men.

Sjekk din skjoldbrusk nivåer med bloodwork etter ca 6 måneder ved å spise kokos olje regelmessig. Du kan bli overrasket av forbedring i skjoldbrusk nivåer.

Hint

  • Kokosolje har et høyt nivå av mettet fett, men det oppveies av de helsemessige fordelene fra laurinsyre.
  • Ikke spis for mye kokosolje om gangen. det vil gjøre deg syk.

Hvordan bruke Coconut Oil for hodebunnen

Hvordan bruke Coconut Oil for hodebunnen


Kvinner i det indiske subkontinent har brukt kokosolje for sunt hår i hundrevis av år. Kokosolje er fantastisk for dem som lider av flass, tørt eller skadet hår. Oljer og proteiner i kokosolje tillate det å trenge inn i håret og hodebunnen til å helbrede tørrhet fra innsiden og ut. Bruk virgin kokosolje som en ukentlig hår / hodebunn behandling, eller hvis du har grov eller alvorlig tørt hår, kan du bruke en liten mengde i dusjen i tillegg til conditioner.

Bruksanvisning

Shampoo håret. Håndkle tørke, etterlater håret fuktig.

Ta kokosolje og gni i hendene til oljen spres lett inn i håret. Dra fingrene gjennom håret ditt, konsentrere seg om endene og hodebunn. Hvis du har en spesielt tørr hodebunn eller moderat til alvorlig flass, massasje kokosolje i hodebunnen.

Sett på en dusjhette og holde på plass i 60 minutter. Ta av dusjhette og skyll. Stil som vanlig. Håret skal føles tykkere og sunn.

Hvordan ta Coconut Oil for Weight Loss

En fersk studie i "klinisk biokjemi" indikerte at kokosolje kan bidra til å øke stoffskiftet og hjelpe deg å forbrenne kalorier og fett raskere. Tar virgin kokosolje regelmessig (vanlig kokosolje inneholder hydrogenert fett, som er dårlig for deg), og spise en balansert diett og trene regelmessig kan hjelpe deg å miste vekt. Det er også antatt at å ta virgin kokosolje regelmessig vil avverge mat cravings, som kan være skadelig for en diett.

Bruksanvisning

•  Kjøp et glass med virgin kokosolje fra en lokal dagligvarebutikk eller helsekost butikk. Det kan være jomfru eller extra virgin, bare ikke vanlig kokosolje.

Drikk en blanding av 8 gram varmt vann og 1 ss. av virgin kokosolje en gang om dagen. Du kan også legge den til protein shakes hvis ønskelig.

Ta 1 ss. av virgin kokosolje for de første to ukene av dietten i tillegg til å spise en balansert diett og trene regelmessig. Unngå fet og bearbeidet mat så mye som mulig.

Øk inntaket av kokosolje til 2 til 3 ss. av virgin kokosolje om dagen.

Fortsett å ta kokosolje til du når ønsket vekt, og om mulig fortsette å ta minst 1 ss. om dagen for å opprettholde din nye sunne livsstil.

Hvordan bruke Coconut Oil for Acne

Kokosolje er tenkt å ha mange helsemessige fordeler. Den brukes for vekttap, som en fordøyelseskanal hjelpemiddel, for å hjelpe med kronisk utmattelsessyndrom, og for å regulere blodsukkeret. I stedet for kjemikalier, har mange funnet ut at kokosolje er en naturlig og rimelig måte å hjelpe med hud akne.

Bruksanvisning

•  Kjøp en krukke av økologisk kokosolje. Økologisk kokosolje er solgt til mange supermarkeder og helsekostbutikker. Økologisk kokosolje er fri for plantevernmidler og andre urenheter som kan skade huden.

Vask hendene, deretter vaske ansiktet med en mild rensemelk som Cetaphil eller Cerave. Rene hender å hindre spredning av oljer og bakterier. Et rent ansikt forbereder huden for fordelene av kokos olje.

Påfør et tynt lag med kokos olje til ansiktet ditt i kveld. La huden absorbere kokosolje forlate den på i ca 10 til 15 minutter. Deretter forsiktig vaske ansiktet igjen.

Påfør en liten skvett av kokos olje direkte til kviser. Dekk med et lite plaster og la på over natten. Vaske ansiktet i morgen med en mild rensekrem.

Tips og advarsler

  • Bruk bare ren økologisk kokosolje for å unngå tilstopping av porene.

Hvordan bruke Coconut Oil For en gjær infeksjon

De fleste kvinner har fra tid til annen led av en gjær infeksjon. Dette kan være forårsaket av hormonelle endringer samt fra bruk av antibiotika. Stress og høy carb diett kan også bidra til gjær overvekst.

Men lindring fra smertefulle gjær (candida) infeksjon symptomer kan være så enkelt som å legge kokosolje til kosthold.
Dette kan gjøres i forbindelse med vanlig gjær infeksjon behandling eller brukes alene som et naturlig gjær infeksjon kur. Og denne artikkelen om hvordan du kan bruke kokosolje for en gjær infeksjon vil hjelpe deg å komme i gang.

Bruksanvisning

Kjøp Organic virgin kokosolje.
For at dette naturlig gjær infeksjon kur for å jobbe, må du være sikker på å bruke bare økologisk virgin kokosolje.

Spis kokosolje.
Du må ta en ss. fra kokosnøttolje tre ganger daglig i minst en uke. En god måte å gjøre dette på er å erstatte den vanlige matolje med kokosolje. Ellers kan du legge det til mat og smoothies eller rett og slett bare svelge en skje med kokosolje med et glass vann.

Soothe kløen.
Kokosolje kan brukes på stedet for å hjelpe berolige og roe kløe og svie. Den kokosnøttolje kan også anvendes internt ved å sette inn en tampong inn i kokosolje. Og deretter sette inn tampong som du normalt ville, og iført i ca. fire timer.

Eliminer sukker fra kostholdet ditt.
Sukker og enkle karbohydrater mate gjær. så for at din gjær infeksjon behandling skal fungere skikkelig må du fjerne dem fra kosten så mye som mulig.

Oil Treatment for hårvekst

Bruk av essensielle olje behandlinger i kombinasjon med hodebunnsmassasje er en effektiv, alle naturlige metode for å fremme hårvekst. Det fungerer ved å stimulere blodtilførselen til hodebunnen og nærende håret ved roten.

Sedertre olje

Sedertre olje beroliger og pleier hodebunnen og stimulerer hårsekkene. Det fremmer også blodsirkulasjonen.

Kokosolje

Ayurvedisk medisin anbefaler kokosolje for behandling av hår forhold på grunn av sin milde, nærende egenskaper.

Ylang-ylang olje

Ylang-ylang olje stimulerer hodebunnen, regulerer produksjonen av sebum og forhold både fet og altfor tørt hår.

Forberedelse

Gjør en hjemme-hår behandling ved å kombinere en dråpe sedertre eller ylang-ylang olje med to spiseskjeer kokosolje. Alternativt, bland kokosolje med en dash av lime juice.

Søknad

Grundig massere olje behandling inn i hodebunnen og håret og la sitte i minst en time. Bruk behandling en til to ganger i uken.

Advarsel

Kvinner bør unngå å bruke sedertre olje mens hun var gravid.

Hjem rettsmidler for tørr hud Under Vinter

Hjem rettsmidler for tørr hud Under Vinter


Vinteren kan være hudens verste nemesis. Den gode nyheten er at det er rikelig med lett-å-lage, naturlig hjemme rettsmidler for tørr hud, hvorav mange gir dyre, butikk-kjøpte kremer en kjøre for sine penger.

Den Behandling: Intern

Behandling av tørr hud om vinteren krever en helhetlig tilnærming. Det er viktig å se på hva du spiser. Matvarer som nærer huden din inkluderer egg, hvitløk og løk, som er rik på svovel, og frisk frukt og grønnsaker som gulrøtter og honningmelon, som er rik på vitamin A. Drikk minst 2 qt. vann om dagen for å holde huden hydrert.

Den Behandling: Ekstern

Eksterne, hjemmelagde behandlinger for tørr hud inkluderer en skrubb laget av linfrø, sukker og melk; en mandel og yoghurt ansiktsmaske; en avocado hud krem; varm, olivenolje massasje; kokosolje for hodebunnen; og søt mandelolje for tørre lepper. Å holde på fuktigheten i luften, spray steg vannet i soverom og stue to ganger om dagen.

Forberedelse

Bland pulverisert linfrø (4 ss.), Brunt sukker (4 ss.) Og helmelk (i romtemperatur) for å danne en tykk pasta. Gni huden med varm olivenolje og la den sitte i fem minutter. Deretter å skrubbe med lim eksfoliere, og vaske bort rester med varmt vann. For en fuktighetsgivende ansiktsmaske, bland vanlig yoghurt (4 ss.) Og malte mandler (6 ss.). Spre tett på ansiktet, masserer lett med fingertuppene i noen minutter. La den stå på i 20 minutter. Vask av masken med en fuktighetsgivende såpe bar. Mos en avokado med olivenolje (6 Tbps.) Og slather den på huden i 20 minutter, like før en fuktighetsgivende bad. Tilsett noen teskjeer olivenolje i badevannet.

Hvordan å kondensere Coconut Oil for å ta av Spoon

Kokosolje er en naturlig olje, som finnes i helsekostbutikker, som kan brukes til matlaging. Noen mennesker tar kokosolje for å hjelpe med syre reflux. Siden oljen stivner ved værelsestemperatur, må den gjøres flytende før den kan tas med skje.

Bruksanvisning

•  La kokosolje i glasset eller container.

Sett glasset på et solrikt område og la solen smelte det. Dette er den beste metoden fordi solen ikke vil koke olje, og oljen er mer sannsynlig å beholde sine helbredende egenskaper.

Hvis solen metoden ikke smelter oljen raskt nok, kan du bli flytende resten av oljen ved å sitte hele glasset i en gryte med varmt vann. Må ikke koke vannet eller varmes på komfyren. Kokos olje skal smelte i vanlig varmt vann fra springen. Kokosolje blir flytende ved 78 grader F.

Hva er de HCPCS for prostata eksamen?

Hva er de HCPCS for prostata eksamen?


Helsesektoren Common Procedure Coding System (HCPCS) er et standardisert kodesystem består av to deler. Del én omfatter Gjeldende saksbehandlings Terminologi (CPT) koder for medisinske prosedyrer, for eksempel prostata eksamener.

Formål

HCPCS koder benyttes av Medicare og andre helse assurandører å behandle betalingskrav i en ryddig og konsistent måte som ekspederer påstander godkjenning og refusjon til helsepersonell.

Typer

Når helsepersonell er screening en mann for prostatakreft, vil han bruke to diagnostiske prosedyrer: en digital endetarms eksamen og en blodprøve som kalles prostata-spesifikt antigen (PSA).

Identifikasjon

Den HCPCS kode for en digital endetarms eksamen er G0102, og koden for PSA-test er G0103.

Betraktninger

Mann Medicare begunstigede er dekket for en årlig digital endetarms eksamen og PSA-test som begynner ved 50 år.

Tips

Det finnes en rekke kommersielle programvaresystemer som hjelper fakturering personell identifisere HCPCS koder raskt og nøyaktig.

Fordelene ved Virgin Coconut Oil for hjertet

Fordelene ved Virgin Coconut Oil for hjertet


Det har lenge vært et medisinsk debatt rundt om eller ikke kokosnøttolje er gunstig for hjertet. Mens noen eksperter mener at den høye mettet fett innhold av kokosolje er bra for hjertet, andre er uenig om kokosolje har ingen trans-fett og derfor sunt for hjertet. Om oljen er jomfru eller ikke-jomfru, er det nok av argumenter i favør av å spise kokosolje for å forbedre ditt hjerte helse.

Kolesterol

Kokosolje er ansett som et mettet fett. Men ikke mettet fett i kokosolje ikke påvirke negativt kolesterol i kroppen. Faktisk, er den naturlige ikke-hydrogenert kokosnøttolje sies å forbedre den gode kolesterol, HDL (high density lipoprotein). HDL bidrar til å beskytte kroppen mot risikoen for hjertesykdom. The Coconut Research Center hevder at inntak av kokosolje på daglig basis kan redusere en persons sjanse for å lide et hjerteinfarkt eller slag, på grunn av nivåene av HDL kolesterol.

Vekttap

Sunn vekt kan tilsvare et sunt hjerte. Kokosolje besitter mange fordeler for vekttap som til gjengjeld fordeler hjertet. Kokosolje er svært rik på mellomstore og små fatty kjeder syrer. Disse kjedene tillate fettsyrer for å bli lett metabolisert bidrar til en sunn vekttap. Både virgin og kokosolje er lett fordøyd. Kokosolje holder også skjoldbruskkjertelen og enzymer systemene fungerer sunt mens metabolisme øker på grunn av redusert bukspyttkjertelen stress.

Antioksidanter

Antioksidanter er en viktig faktor i den generelle helsen. Vekttap, et sunt hjerte og kreft forebygging, er alle fordelene med tilstrekkelige mengder av antioksidanter i kroppen. Virgin kokosolje er rik på antioksidanter.

Hjertesykdom

Kokosolje inneholder et stoff som kalles MCFA. MCFA funnet i kokosolje har vært brukt i studier som har vist sin kraftig effekt på blodårene. Når blodårene blir hardere med akkumulert plakk, setter det en risiko for hjertesykdom. Ifølge Coconut Oil Research Center, hjelper kokosolje for å kjempe frie radikaler, toksiner og virus som fremmer artherosclerosis (åreforkalkning). Uten dette forhold er tilstede, er hjertesykdom mindre sannsynlig å bli en trussel. Fordi kokos olje er hovedsakelig en kilde til energi, betyr det ikke bygges opp rundt hjertet og blodårene som andre oljer har en tendens til å gjøre. Den Organic fakta nettside forklarer at kokosnøttolje er foretrukket av idrettsutøvere for sin evne til å metabolisere fettsyrer.

Virgin Kokosolje vs. Coconut Oil

Behandling av kokos er hva skiller virgin kokosolje fra kokosolje. Virgin kokosolje gjennomgår ingen kunstige filtrering. Den er laget fersk fra kokos, i motsetning til kokosolje som er laget av soltørket kokos. Teksturen av oljen er også annerledes. Virgin kokosolje er tynnere, slik at det å smelte nesten umiddelbart med varme. Kokosolje er litt tykkere og samtaler for mer intens varme som skal smeltes. Duft og smak også forskjellig mellom virgin kokosolje og kokosolje.

Advarsel

Før innlemme jomfru, eller kokosolje i kostholdet ditt, er det lurt å diskutere sine medisinske fordeler med en lege. Selv om det er mye informasjon på kokosolje og dens bidrag til god helse, mange leger og eksperter mener at det motsatte kan være sant, eller dens virkninger kan være nøytral. The American Heart Association og andre hjerte organisasjoner tilbyr ikke mye informasjon om kokosolje og dens forhold til god helse. Mer forskning er nødvendig på dette temaet før en definitiv sammenheng mellom kokosolje og god helse kan trekkes.

Hjem rette for blødning hemorroider

Hjem rette for blødning hemorroider


Folk har en tendens til å lage vitser om hemoroider, men de er ikke noe å le. Hemorroider eller "hauger" er ekstremt smertefullt. De oppstår når blodårene rundt nedre rektum eller anus bli betent og hoven. Noen ganger hemorroider blø. Hemorroider kan være plassert internt inne i anus eller eksternt, under huden rundt anus.

Unngå disse atferd

Du kan ha en hemorrhoid og det ikke blør. Men hvis den gjør det blø som kan være et resultat av mange faktorer, inkludert overdrevent forbruk av alkohol og koffein; graviditet, noe som fører til ekstra press på de nedre regioner så vel som noen ganger forårsaker forstoppelse; svak endetarms vein ventiler og vegger; hypertensjon i portvenen og sitter for lang (lastebilsjåfører, for eksempel). Hvis du sitter i lengre perioder eller stå for lenge, kan dette føre til for mye press på endetarms årer, spesielt hvis du har dårlig muskel tone i endetarms området.

Sesamfrø og olje

Vurder dette gjør-det-at-home tilnærming for blødning hemorroider: Spis 60 gram svarte sesamfrø, huske å tygge godt, i henhold til den elektroniske Vitaminer. Påfør litt sesamolje direkte til eksterne hemorroider og se om dette gir deg noen lettelse.

Witch Hazel

Hell litt trollhassel på en bomullsdott og bearbeid bomullsdott mot hemorroider. Dette regnes som en av de beste midler hvis du har eksterne hemorroider som er blødning. Ifølge Dr. Marvin Schuster, sjef for Institutt for Digestive Diseases på Francis Scott Key Medical Center i Baltimore, Maryland, og professor i medisin og psykiatri ved Johns Hopkins University School of Medicine, trollhassel gjør at blodkarene seg sammen og krympe . Denne teknikken har blitt brukt i årevis av barberere når de bretter kunder mens du barberer dem.

Lemon Juice og melk

Klem saften fra en halv sitron i en kopp varm melk. Drikk den. Dette er en intern løsning for blødning hemorroider. Gjenta dette hver tredje time for en dag.

Yam, Rice og Tamarind

Spis en yam og ris sammen med tamarind blader. Dette er ment for å stoppe hemorroider fra blødning. Visstnok er saften fra tamarind blader også gunstig når det gjelder å stanse blødning hemorroider.

Candy og Koriander

Coat kandis med koriander juice og spise den. Dette er ment å gi rask lindring fra hemorroider som er blødning.

Sitz Bath

Sitte i en sitz bad eller i et varmt badekar fylt med varmt vann, ifølge Dr. J. Byron Gathright jr, leder av Institutt for tykktarms- og endetarms kirurgi ved Ochsner Clinic i New Orleans, Louisiana, og førsteamanuensis i kirurgi ved Tulane University. Det varme vannet vil lette smerten selv om det vil øke blodstrømmen til området av anus, men dette vil bidra til å krympe svellede årer.

Te og urter

Drikk litt kamille te, noe som vil bidra til å roe ned betente hemoroider, ifølge hjem rettsmidler for Deg. En urt som heter hestekastanje sies å redusere kløe og brenning av hemoroider og også sies å styrke blodkar. Hjem rettsmidler for Du råder også at du kan bruke denne urten direkte til din hemorroider.

Hva er årsaken til hemorroider

Du kan utvikle hemoroider hvis du ofte forstoppet, og anstrenge seg for å ha avføring. Graviditet kan bidra til hemorroider som kan alder, diaré og anal sex, ifølge National Institutes of Health. Hvis hemorroider er vondt forferdelig, legge seg ned og komme ut av føttene på en stund.

Rektal blødning Symptomer

Rektal blødning Symptomer


Rektal blødning kan være forårsaket av flere ulike medisinske tilstander, noen alvorlige og andre ikke så alvorlig. Blødningen kan være lett, moderat eller alvorlig. I alle tilfelle er det viktig å snakke med din medisinske leverandøren, som det kan være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand. I de fleste tilfeller er rektal blødning ikke alvorlig og vanligvis løser seg raskt. De fleste medisinske intervensjoner kan håndteres uten sykehusinnleggelse.

Mild Rektal Bleed: Fysiske symptomer

Rektal blødning er først anerkjent som lyse rødt blod som kan eller ikke kan inneholde blodpropper, sammen med passering av avføring. Hvis blødningen er mild, kan det se ut etter å tørke seg selv. I andre tilfeller kan vannet i toalett vises rosa, eller å ha bare en svak blodig skjær. Noen vanlige årsaker til mild rektal blødning inkluderer hemorroider, en ripe på endetarmen, eller en anal fissur. Annet enn den minimale mengde blod er angitt, er det ikke noen andre symptomer forbundet med denne type rektal blø.

Moderat til alvorlig Rektal Bleed: Fysiske symptomer

I tilfeller av moderat til alvorlig rektal blødning, kan en person passere flere lyse røde blodpropper ofte med hver avføring. I noen tilfeller, blodet i en persons avføring mitt utseende bli på jorden, eller til og med svart ser. Dette er også et tegn på en rektal blø. Den antatte avføring kan bare inneholde blod og har en veldig sterk lukt.

Moderat til alvorlig Rektal Bleed: Andre symptomer

Hvis en person har en rektal utfall over en tidsperiode, kan de oppleve svakhet, tretthet, svimmelhet, og i nærheten av synkope som et resultat av blodtapet. Hvis en moderat til alvorlig rektal blødninger mistenkt, vil en person generelt bli innlagt på sykehus for videre observasjoner og for å bestemme plasseringen av blø. Rektal smerte kan også være til stede med en moderat til alvorlig rektal blø.

Årsaker

Det kan være en rekke forskjellige årsaker til en rektal blø. I mange tilfeller, hemorroider er den skyldige for mange milde endetarms blødninger. Andre medisinske tilstander som irritabel tarm syndrom, infeksjoner, svulster, polypper, en anal fissur eller divertikulitt er potensielle årsaker for moderat til alvorlig endetarms blødninger.

Behandling

Mild rektal blødninger, normalt krever lite inngrep. En tur til legen din kan normalt løse ethvert problem du kan ha. Hvis en person lider av en moderat til alvorlig rektal blødning, vil de bli innlagt på sykehus, og en rekke ulike tester vil bli løp til personen for å finne kilden til rektal blødning, og hvis det kommer til å trenge reparasjon. En koloskopi og testing av avføring for okkult blod kan være prøver som vil bli bestilt av helsepersonell for å undersøke rektal blø videre.

Hvordan å miste vekt med kokos olje

Hvordan å miste vekt med kokos olje


Mange dieters og ernæringseksperter er å snu til kokosolje for sine utrolige fordeler. Mange ønsker å gå ned i vekt med kokosolje, og andre bare vil ha de nærings helsemessige fordeler av de essensielle fettsyrene som finnes i kokosolje. Kokosolje er en utmerket olje, og kan brukes i baking, koking og sautéing. Mange spiser også kokosolje rå som et supplement, og tilsett kokosolje til smoothies, shakes og andre drikker. Les videre for å lære hvordan å miste vekt med kokos olje.

Hvordan å miste vekt med kokos olje

Forskningskokosolje og lese om dens forbindelse til vekttap. Kroppen forbrenner kokosolje i stedet for å lagre den, slik at det gir deg energi heller enn å gjøre deg fetere. Les boken "Know Your Fats" av Mary G. Enig å lære om de beste fett til kostholdet ditt, inkludert kokosolje.

Finn ut hvor mye kokosolje du bør spise daglig, avhengig av dine personlige behov og smak til oljen. Diskuter dette med din ernæringsfysiolog eller naturopathic lege hvis du har en for konsultasjon. Pass på at du har et balansert kosthold og en sunn plan.

Ta en spiseskje rå extra virgin kokosolje i morgen for å øke stoffskiftet hele dagen.

Bruk kokosolje til å smøre Loaf panner, kake kokekar, cookie ark og gryteretter når du bake. Kokosolje er fast ved romtemperatur og gjør en stor forkortelse erstatning - det er mye mer næringsrik enn delvis hydrogenerte vegetabilske oljer.

Bland rå kokos olje inn dine shakes og smoothies, som du kan gjøre ut av yoghurt og frukt for en sunn drink eller et måltid erstatning.

Bruk kokosolje i stedet for smør som pålegg på brød og i dine bakevarer.

Hvordan bruke Gurkemeie å behandle Babesia

Hvordan bruke Gurkemeie å behandle Babesia


Babesia er en flåttbåren sykdom som ligner malaria i symptomer (disse inkluderer feber, smerter og leddsmerter). Anti-babesial egenskaper av ulike urter er av interesse i den tredje verden land som India på grunn av utbredelsen av sykdommen, samt mangel på tilgjengelighet av utbredt reseptbelagte medisiner. Forbindelser i en viss type av gurkemeie har vist seg å være effektive innenfor størrelsesordener av reseptbelagte legemidler for Babesia som medisin Ganaseg.

Hvordan bruke Gurkemeie å behandle Babesia

Hvit Gurkemeie lindrer Babesia symptomer

Bruk Curcuma zedoaria i matlaging for å forbedre effektiviteten av reseptbelagte medisiner. Dette urt som heter hvit gurkemeie inneholder forbindelser som kalles zedoalactones som har vist seg å være effektiv mot Babesia i kultur. Faktisk ble disse forbindelsene vist seg å være opp til halvparten, en åttende, og på tretti like effektive som anti-babesial medisin diminezine aceturate. Hvitt gurkemeie Det er også vist å inneholde den aktive anti-babesial kjemikalier demethoxycyclocurcumin og dihydroxyxanthorrhizol også.

Vanligvis kan karri legges til smak til de fleste lapskaus. Dryss på ulmende lapskaus som du legger til ingredienser, noe som gjør så sterk som du kan tolerere. Zedoaria er tradisjonelt forberedt med mindre velsmakende urter enn med gul gurkemeie --- bruke med urter som for eksempel anis, sitrongress, kokosolje for å forberede stuinger og supper.

Sett hvit gurkemeie i tomme gelatinkapsler og ta 03:58 kapsler en dag ekstra tilskudd med mat. Ta en til to kapsler med hvert måltid. Bruk Curcuma zedoaria å redusere inflammatoriske egenskaper babesia, inkludert feber, hevelse og smerte. Elleve anti-inflammatoriske stoffer fra Curcuma zedoaria har blitt oppdaget i laboratorieforsøk.

For å lette rest leddsmerter fra babesia som du er rekonvalesent, drikke som en forfriskende urte tonic. Bland hvit gurkemeie med sitron og ingefær, og tilsett honning etter smak. (Asiatisk dagligvarebutikker også har pre-laget gurkemeie-kurkuma zedoaria drinker.) Varm 02:58 ss zedoaria i en kjele i 5 minutter på lav. Legg en fjerdedel kopp lime juice, to spiseskjeer honning, og legg blandingen over isen i en ti unse glass. Legge til eller trekke ingredienser etter smak.

Hvordan ta en temperatur

Hvordan ta en temperatur


Tar barnets temperatur, eller din egen, krever litt øvelse. Et termometer er en av de beste Hjemme diagnostiske verktøy tilgjengelig. Bruk den når du lurer på om noen i familien din er "kommer ned med noe."

Hvordan ta en temperatur

For voksne

•  Rengjør glass termometer med isopropyl alkohol før du bruker den, så dyppe tuppen inn noen kule vann, eller tørk med en klut, for å fjerne smaken av alkohol.

Rist ned ditt glass termometer til kvikksølv linjen er under 96,6 grader F.

Skyv spissen av termometeret under den ene side av tungen, godt inn i den bakre delen av munnen.

Lukk munnen rundt termometeret med leppene dine - ikke biter på glass termometer med tennene. Pust gjennom nesen, med munnen lukket.

La termometeret under tungen i 3 hele minutter.

Fjern termometeret og hold det under et sterkt lys, så du kan se hvor høy kvikksølv har økt. En pil vil peke til normal temperatur, noe som er 98,6 grader F.

For barn

•  Plasser enden av termometeret under barnets tørr armhule til å ta det som kalles en aksillær temperatur. Armhulen bør være tørr.

8. Hold termometeret på plass ved å trykke forsiktig barnets albue mot siden av brystet hans.

Fjern termometeret etter 4 minutter. For å sikre nøyaktighet, kontrollere temperaturen av den motsatte armhulen.

Les under et sterkt lys.

Tenk temperaturstrips og temperaturfølsomme smokker. Men disse har blitt funnet å være mangelfull og unøyaktig, så bruke dem med forsiktighet, bare når ingen annen metode er tilgjengelig.

Hint

  • For en muntlig temperatur for å være nøyaktig, må du ikke har hatt noe varmt eller kaldt å drikke i minst 10 minutter før du setter inn termometeret.
  • Det er også disponibel kjemiske-dot muntlige strips for å ta temperaturen av ungdommer. De er noe nøyaktig, men må holdes ved siden av tungen for hele 60 sekunder.
  • I de fleste sykehus, pediatriske sykepleiere bruker elektroniske øret termometre.
  • Bruk et termometer spesielt utviklet for å ta en muntlig temperatur. Ikke bruk samme termometer for muntlig og endetarms temperaturer. En rektal termometer har en slutt som er mer traust og Stumpy.
  • Normal oral lesing er 98,6 grader F og normal aksillær temperatur er 97,6 grader F.
  • Varm aldri et termometer, enten under varmt vann eller ved å plassere den på en varm overflate.

Hvor mye Coconut Oil bør jeg spise daglig?

Hvor mye Coconut Oil bør jeg spise daglig?


Kokosolje har fått tilnavnet "lav-fett fett." Det blir ikke lagret i kroppen som andre fettstoffer. Det bryter i stedet ned til å bli energi kroppen kan bruke. Dens helsemessige fordelene er mange, og daglig spise eller matlaging med kokos olje kan forbedre den generelle helsen til kroppen din.

Daily Intake

Tropiske Tradisjoner (se referanser seksjon) anbefaler å spise 3,5 ss. av kokos olje daglig. Hvis du ikke er i vanen med å spise det ved skjeen hver dag, kan du prøve et mye mindre beløp for å gi kroppen din tid til å justere. Du kan bryte opp 3,5 ss. i mindre mengder som du kan spise i løpet av dagen.

Måter å få din daglige Coconut Oil Intake

Kokosolje er lett å inkludere måltider og snacks. Erstatt usunne oljer når du lager mat med kokosolje. Oljen vil ikke bryte ned ved oppvarming som noen oljer gjør.

Til frokost, kan du bruke den til å lage egg og kjøtt. Det er også en stor sukker eller fløte erstatning for enten te eller kaffe. Til lunsj kan kokosolje brukes som dressing på salater, som du kan nyte med et glass kokos vann. En kokos smoothie er en annen deilig måte å få din daglige anbefalte dosen av kokosolje.

Til middag kan kokosolje brukes til å forberede stek eller sautee retter og selv å lage pommes frites. Bytt ut smør på grønnsakene med kokosolje. Faktisk, kan du erstatte noen høye-mettet fett som smult med kokosolje. Selv om kokosnøttolje er en mettet fett, det har færre kalorier og fettinnholdet lett omdannes til energi i stedet for lagret fett.

Helse Fordeler

Kokosolje kan forbedre mange organ og systemfunksjoner. Det kan hjelpe deg å miste vekt ved å påskynde stoffskiftet. Kokosolje forbedrer kroppens fordøyelsessystemet, og det kjemper virus og bakterier. Diabetikere kan bruke kokosolje for å kontrollere deres blod-sukker nivåer. De som lider av osteoporose kan bruke kokosolje for å styrke bein. Den kan også brukes som en balsam for å vokse og reparere skadet hår.

Coconut Oil & Metabolism

Coconut Oil & Metabolism


Det er mange kokos oljer på markedet, men ikke alle av dem har de samme helseegenskaper. Kokosolje har vært gjenstand for mye forskning. Det har vist seg å ha flere helsefordeler, inkludert muligheten til å øke metabolic rate.

Virgin Coconut Oil

Virgin kokosolje er laget av fersk kokos kjøtt, og ikke går gjennom mange av de prosessene som andre kokos oljer tåle. Det er ingen kjemikalier eller høye temperaturer som benyttes ved denne oljen, slik at de friske egenskaper av kokosnøttolje, beholdes.

Det er viktig å forstå at raffinert kokosolje ikke bør brukes for vekttap. Denne oljen gjennomgår en bleking og luktfjerningsprosess som utarmer mange av kokos-oljens sunne fordeler, herunder forstyrrelser i fettsyre balanse av oljen. Dette raffinert olje vil ikke øke metabolismen.

Fett eller karbohydrater

Kokosolje har mindre kalorier enn andre oljer, og mindre fett. Kroppen bruker faktisk kokosolje annerledes enn det gjør andre olje. Fordi kokosolje er mer som et karbohydrat enn fett, kroppen faktisk bruker kokosolje til å produsere energi.

Metabolic Rate

Kokosolje er laget av middels kjede fettsyrer, som er lett absorberes inn i kroppen. På grunn av dette, hjelper kokosolje for å øke den metabolske hastighet. De middels kjedefettsyrer i kokosolje lagres ikke som andre fettstoffer, men brennes hurtig som energikilde.

Bruce Fife, forfatter av "The Coconut Oil Miracle," heter det at "kokosolje ikke bare øker metabolic rate snart etter sitt forbruk, men metabolic rate forblir forhøyet i minst 24 timer etter å ha spist." Dette er fenomenal nyheter for folk som ønsker å øke sin metabolisme.

Hypotyreose

I et intervju på Webmd.com, sier Fife at typer oljer som finnes i kokosolje stimulerer stoffskiftet. Han anbefaler også bruk av kokosolje av folk som lider av hypotyreose. Hypotyreoidisme er en tilstand som reduserer metabolisme, noe som gjør vekttap ekstremt vanskelig.

Kokosolje kan bidra til å øke hastigheten på metabolismen av disse pasientene og hjelpe dem ned i vekt. Fife sa at mange av disse menneskene kan faktisk føle prosessen med sitt stoffskifte endring. "Noen mennesker med lav skjoldbrusk funksjon forteller meg at de føler seg varm og kroppstemperaturen stiger en eller to grader etter å ha spist kokosolje."

Vekttap

En studie fra McGill University i Canada viste at utskifting av alle oljer i den daglige kosten med oljer som kokos olje kan resultere i en betydelig mengde vekttap. En person kan miste opptil 36 pounds i ett år uten å endre kostholdet. Det er imidlertid viktig å merke seg at kokosnøttolje kan føre til vektøkning dersom det er over-spist, på samme måte som en hvilken som helst sunn mat.

Coconut Oil Detox

Coconut Oil Detox


Med den nåværende popularitet av detoxes og renser, kan det være vanskelig å finne den beste formelen for å opprettholde vitaminer mens vaske bort giftstoffer. Detoxing med kokosolje er en sunn førstevalg i rensing alternativer fordi det er en kraftig, sikker metode full av sunne fettsyrer. Eiendommene gir naturlig energi mens avgifte systemet.

Fordeler med Coconut Oil

Kokosolje inneholder fettsyrer som leder for leveren i stedet for rett til kroppen lagring hvor fett lagres. Dette betyr at det er perfekt for en avgiftende rens fordi det gir den energien kroppen din trenger mens rensing giftstoffer i kroppen vev. Du kan finne kokosolje i alle helsekost butikk.

Vilkår for Coconut Detox

Mens kokosolje har mange helsebringende egenskaper for alle forhold, det er fire hovedgrunner folk flest bruker det:

Candida er en systematisk epidemi som har mange negative bivirkninger. Fordi kokosolje ikke har noe sukker eller karbohydrater, det hjelper kroppen kvitte seg med giftstoffer og hjelper avskrekke sukker cravings.

Soppinfeksjoner: Ringorm og skrittsopp stammer fra en ubalanse mellom en kroppens naturlige bakterier og sopp. Kokosolje er en soppdrepende stoff, derav det bidrar til å fremme en naturlig soppvekst.

Digestive: Når fordøyelsessystem er ubalansert, kan man oppleve Irritabel Bowl syndrom eller en urolig mage. Kokosolje er gunstig i å gjenopprette systemet.

Virus: Virus kan bekjempes med kokos olje på grunn av dens laurinsyre egenskaper.

Hvordan detox med Coconut Oil

Ved hjelp av kokos olje er den enkleste og mest effektive metoden for detoxing kroppen din. Bare ta 2 ss. kokosolje for å erstatte matinntak om morgenen, etterfulgt av 1-2 ss. for resten av dagen. Du kan ta maksimalt 14 ss. per dag opp til en uke. Sørg for å drikke mye vann.

Bruk organisk, ekstra rå virgin kokosolje for å sikre maksimal sunne egenskaper og fordeler. Hvis du ikke liker kokos oljens tastel, legge den til vann, yoghurt, sitronsaft eller oppløst havsalt. Det kan være lurt å lage en shake eller en drink blanding med vann for å hjelpe det gå ned jevnt.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger som enkelte opplever mens du bruker kokos olje som en rens for første gang kan være hodepine eller svimmelhet. Dette kan unngås ved å forbruke kokosolje hver dag for et par uker før start av detox for å hjelpe systemet bli brukt til olje, og det er egenskaper.