Digidexo.com

Anti-Fungal Behandling i AIDS

På grunn av deres svekket immunforsvar, pasienter med AIDS er sårbare for en rekke sykdommer. Blant disse er soppinfeksjoner, som kan behandles med anti-fungal medisiner Diflucan.

Historie

I 1990, Food and Drug Administration godkjent bruk av Diflucan for behandling av soppinfeksjoner som resulterte fra AIDS. Stoffet, produsert av New York-baserte Pfizer, er fortsatt brukes til å bekjempe infeksjoner hos AIDS-pasienter.

Fordeler

Bruk av Diflucan å behandle disse sopprelaterte plager hjelper AIDS-pasienter lever lengre og mer komfortabelt.

Funksjon

I AIDS-pasienter, er Diflucan brukes til å behandle kryptokokkmeningitt, som er en fungal infeksjon som forårsaker svelling av hjernen og kan være dødelig uten riktig behandling. I tillegg er det stoff som brukes til behandling av candidiasis, som er smertefulle sår i munnen og svelget, forårsaket av sopp.

Tar Diflucan

Diflucan kan tas oralt eller intravenøst ​​i et sykehus. Den muntlige versjonen er tilgjengelig i tablettform eller flytende form, og er vanligvis gitt for mindre alvorlige tilfeller av candidiasis; intravenøs modus for levering er begrenset til tilfeller av candida der pasienter ikke er i stand til å svelge eller blir behandlet for kryptokokkmeningitt.

Betraktninger

Diflucan er kjent for å forårsake bivirkninger hos pasienter som kvalme, hodepine og abdominal smerte, så vel som allergiske reaksjoner på medikamentet.