Digidexo.com

misfarging av lår

Årsaker til Arm Misfarging

Trauma

En av de vanligste årsakene til arm misfarging er en slags traume til armen. Pigmentering av armen din er i stor grad på grunn av "oksygenrikt" blod løpe gjennom venene. Imidlertid kan en skade i armen begrense blodstrømmen gjennom denne vedheng. Når skaden, slik som et brukket bein eller stump kraft traume, forårsaker en hindring eller uføret på et punkt langs blodkar, "friske" blod kan ikke lenger nå ekstremitet som det normalt ville, spørre en blålig fargetone.

Perifer karsykdom

En annen mulig årsak for arm misfarging er perifer karsykdom. Ofte referert til som bare PAD, denne tilstanden er preget av en innsnevring av arteriene som går til perifere ekstremiteter. Selv om dette påvirker mer vanlig en persons ben, er det fullt mulig å oppleve en arteriell innsnevring langs blodårene til armen. Hvis venstre ubehandlet, kan PAD slutt begrense blodtilførselen til det punktet av armen misfarging.

Venøs insuffisiens

Arm misfarging kan også være et resultat av en venøs insuffisiens. I denne tilstanden, venene i armen er ikke lenger i stand til å tilstrekkelig transportere deoxygenated blodet tilbake til hjertet. Og siden blod, men uten at oksygen er endret fra rød til blå, kan du oppleve at den berørte armen er misfarget. Hindringer langs venen er den mest utbredte skyldige av "pooling" av blålig blod, men det kunne også være et problem i løpet av en ventil i en vene, noe som fører til en tilbakestrømning av blod deoksygenert.

Lymfødem

Det er mulig at lymfødem har forårsaket misfarging av armen. Med denne tilstanden, er lymfe ikke pumpe tilstrekkelig fra den berørte vedheng, forårsaker den til å samle innenfor vev. Til slutt, kan dette forandre den måten som blodet strømmer gjennom den ytterste ende, noe som resulterer i misfarging. Men før noen endring i fargen på armen finner sted, vil du oppleve en hevelse i vedheng.

Medisiner

Visse medisiner, spesielt antikoagulantia, kan føre til misfarging. Men dette misfarging er vanligvis sett på som flekker av lilla; sjelden påvirker det hele armen. På grunn av antikoagulantia, er blodet ikke er i stand til å koagulere eller levre på vanlig måte. Noen ganger kan kapillarene begynne å lekke blod, som bassenger under huden og forårsaker misfarging.

Hypotermi

Hvis du skulle lide av hypotermi, kan du merke en misfarging innenfor de områder av kroppen opplever den alvorligste tap av temperatur. Og siden vevsskade er oppstått, er blodstrømmen sterkt redusert, noe som fører til en forandring i fargetone av disse områder.

Sink & Tongue Misfarging

I de fleste mennesker, deres tunger er en jevn farge. Det er mulig å utvikle en tilstand som resulterer i misfarging av tungen. Ingen kobling mellom mangel på sink i kostholdet ditt og tungen misfarging har blitt bevist.

Erythema migrans

Erythema migrans, eller geografisk tunge, er en form for muntlig betennelse. Det påvirker vanligvis tungen din, men kan også påvirke andre deler av munnen, ifølge American Family Physician.

Betydning

Tungen misfarging av erythema migrans kan forekomme hos barn og voksne, og er mer vanlig hos kvinner enn menn.

Symptomer

Sjefen symptom på erythema migrans er tunge misfarging. Tungen kan slå hvitt eller gulaktig i enkelte områder, mens resterende rosa i andre, i henhold til "Walker er pediatric gastrointestinal sykdom."

Behandling

De fleste mennesker ikke trenger behandling for denne formen for tunge misfarging. (Se AFP) Noen mennesker tror sink kosttilskudd vil behandle den, men dette har ikke blitt bevist.

Betraktninger

Mens sink mangel kan føre til at noen blemmer i munnen, har ingen definitive koblingen blitt funnet mellom en mangel på sink og tunge misfarging.

Hva er årsakene til øyelokk Misfarging?

Hva er årsakene til øyelokk Misfarging?


Lokkene i øynene kan bli misfarget av mange grunner, blant annet hormon endring eller ubalanse, visse lidelser, infeksjoner, medisiner, betennelser og aldring.

Årsaker

Noen av de vanligste årsakene til øyelokk misfarging er:
Blåmerker: Vanligvis etter et traume mot øyet området
Hormon endringer forårsaket av syklisk endringer, skjoldbruskkjertelen, graviditet, overgangsalder eller sykdom
Reseptbelagte medisiner kan forårsake øyelokk fargeendring. Et eksempel på en vanlig medisiner som kan føre til misfarging av lokket er foreskrevet dråper for glaukom kalles prostaglandiner.
Gulsott: En gulfarging av hud forbundet med leverfunksjon
Sykdommer og lidelser

Tilhørende sykdommer

Noen av de sykdommer som kan forårsake lokket fargeendring omfatter:

Kronisk allergisk konjunktivitt
Sykdommer som påvirker leveren
Periorbitalt infeksjoner i huden kan forårsake fargeendring i lokket, og kan være assosiert med influensa eller strep-infeksjoner.
Blepharochalasis er en sjelden degenerativ sykdom unik for huden på øyelokkene.
Bindevevssykdommer, som for eksempel Lupus
Kreft og godartede lesjoner

Betydning

Lokk misfarging kan være gradvis, i tilfelle av aldring og normale hudforandringer. Men det kan også være et tegn på skiftende helseproblemer og bør overvåkes. Plutselig misfarging er mer urovekkende og bør ikke ses bort fra.

Forslag

Hvis du legger merke til en endring i øyelokkene, merk den tidsrammen og grad av misfarging. Også holde oversikt over eventuelle nye medisiner, inkludert vitaminer og kosttilskudd, som du tar med jevne mellomrom, har begynt å ta eller kanskje har nylig sluttet å bruke.

Betraktninger

Enhver endring i lokket farge garanterer en konsultasjon med din lege eller eye-care spesialist. Øyeinfeksjoner kan raskt forverres og bør behandles så snart som mulig.

Nail Misfarging og Sykdommer

Sykdommer og lidelser afflicting negler og tåneglene er vanlig. Noen ganger fører de til misfarging eller unormal vekst. Noen årsaker til spiker lidelser er traumer til spiker, genetisk disposisjon, infeksjoner og sykdommer. For riktig diagnose og behandling, ta kontakt med helsepersonell. En diagnose av spiker misfarging og sykdommer er basert på en fysisk eksamen, laboratorietester og muligens bildebehandling prosedyrer.

Onychomycosis

Onychomycosis er en soppinfeksjon av neglene som påvirker tåneglene mer enn negler. Soppen er smittsom og kan spres gjennom direkte kontakt med noen som allerede har de infeksjon, eller ved kontakt med en overflate med soppen stede, for eksempel badekar eller gulv. Eldre mennesker, personer med diabetes og personer med dårlig sirkulasjon i føttene er utsatt for soppinfeksjoner. Utseendet av infiserte negler omfatter flekker av hvit eller gul misfarging for mindre infeksjoner, og en kalkholdig, hvit skala som sprer seg under neglen overflate. For mer alvorlige infeksjoner, neglene tykkere, blir deformert og misfarget, og kan løsne fra neglesengen. Neglene kan bli så tykk at de ikke kan bli kuttet med normal pedikyr utstyr, noe som resulterer i ytterligere smerte og ubehag.

Grønn Nail syndrom

Den bakterien Pseudomonas er ansvarlig for grønn spiker syndrom. Folk som har sine hender soaking i vann, såpe eller vaskemiddel for lange perioder av gangen er utsatt for denne infeksjonen. Spikeren blir en nyanse av grønt når denne infeksjonen oppstår.

Tinea Unguis

Tinea unguis, en type soppinfeksjon, kalles også ringworm av negler. Den er karakterisert ved fortykning av spiker, misdannelse, og eventuelt tap av negleplaten. Personer med fotsopp har større sjanse for å pådra denne infeksjonen. Tinea unguis vanligvis forekommer oftere på tå negler i stedet for negler. Dette soppinfeksjon sprer seg raskt i varme, fuktige miljøer. Spikeren blir en nyanse av gul-brun når denne infeksjonen oppstår.

Onychogryposis

De berørte negler av onychogryposis blir tykkere og har en økt krumning. Disse negler ligner også klør. Denne tilstanden kan være arvelig, eller kan også skyldes langvarig forsømmelse. Det er vanligvis sett i stortåen, men forekommer også i alle andre tær samt negler. Den berørte spiker blir sporete og ridged, og synes brun i fargen. Den krumning og fortykkelse vanligvis påvirker én side av spikeren mer enn den andre.

Beau linjer

Mennesker plaget med Beau linjer har horisontale sporete depresjoner på spikeren. Denne lidelsen kan være forårsaket av traumer, sykdom, underernæring eller metabolske påvirkninger. Som neglen vokser, noen ganger linjene forsvinner.

Psoriasis

Psoriasis kan påvirke negler og tåneglene samt hud. De fleste mennesker med psoriasis på neglene er også plaget med hud psoriasis. Nail psoriasis er ikke smittsom, og psoriasis generelt har en tendens til å være arvelig. Denne tilstanden kjennetegnes av en pitted og tørt utseende, med et fallenegleplaten. Platen kan den løsne fra neglesengen og kan bli rød, oransje eller brun, med røde flekker.

Misfarging av huden rundt anus

Folk kan utvikle en misfarging av huden rundt anus fra en anal fistel. En anal fistel er en unormal tarmkanalen som går fra rektum eller anus til huden rundt åpningen av anus.

Anal Fistel

Ifølge RxMed.com, er en anal fistel en kanal som ofte har sin opprinnelse i en dyp kjertel i veggen av en persons rektum eller anus og forårsaker merkbar misfarging av huden hvor fistel når anus. Denne lidelsen kan også vokse fra en abscess i anus eller endetarm.

Årsaker

Anal fistler kan skyldes en infeksjon som fører til en abscess å sprekke og etterlate seg en anal fistel kanal. Tarmkreft og betennelse i tarmen kan også føre til anal fistler.

Symptomer

Personer med anal fistler kan oppleve smerter under avføring og etterpå. Anal Fistel lider kan også merke en øm og fast anal klump og en intermitterende eller konstant utflod.

Risikofaktorer

Personer med sår i slimhinnen i endetarmen og pasienter som fikk injeksjon behandlinger for hemorroider har en økt risiko for å utvikle anal fistler. Pasienter med smittsomme sykdommer som tuberkulose og divertikulitt har en høyere risiko for å få en anal fistel.

Behandling

Leger vanligvis behandle anal fistler ved kirurgisk fjerning av fistel. Pasienter kan utvikle forstoppelse eller tarm inkontinens etter operasjonen.

Hvordan behandle Pink Skin Misfarging

Hvordan behandle Pink Skin Misfarging


Rosa misfarging av huden er mest typisk forårsaket av post inflammatorisk erytem, ​​som er betennelse i huden på stedet av akne lesjoner. Dette kan skje med folk i alle hudfarger, men er mest vanlig hos mørkhudede personer. Rødhet eller rosa misfarging av huden har en tendens til å skje når akne er aktiv, men kan fortsette etter at akne har grodd. Det er noen behandlinger tilgjengelig for rosa hud misfarging. Kontakt lege med spørsmål.

Bruksanvisning

•  Vask med bare milde rensemidler på huden og unngå å skrubbe eller bruke veldig varmt vann for å unngå ytterligere irritasjon av huden.

Bruk en kjemisk peeling ment spesielt for akne å fjerne det øverste laget av huden der misfarging ligger. Hjem kjemisk peeling er tilgjengelig på mange drugstores og dagligvarebutikker. Se etter akne skreller som inneholder alpha hydroxy syre (AHA), som vil eksfoliere huden og øke ny celleproduksjon. Merkenavn inkludere Neutrogena og ren og klar.

La huden tid til å komme seg etter en kjemisk peeling, vanligvis en eller to dager.

Begynn å bruke en aktuell krem når huden ikke lenger føles øm etter en kjemisk peeling. Se etter over-the-counter aktuelle salver som inneholder to prosent hydrokinon. Hydrokinon salver inneholder en mild bleking krem ​​som vil ytterligere redusere den rosa misfarging av huden.

Diskuter bruk av aktuelle salver med legen din, inkludert kremer som inneholder retinol-A, et vitamin derivat som eksfolierer huden, azelainsyre, et naturlig stoff som er tilgjengelig på resept bare, eller Kojic syre, en annen naturlig alternativ til hydrokinon.

Merk at dersom rosa hud misfarging er lokalisert på kinnene og ser ut som en person er rødmende hele tiden, kan problemet skyldes rosacea og kjemisk peeling og aktuelle salver kan forverre tilstanden. Oppsøke lege for mer informasjon.

Tips og advarsler

  • Alltid snakke med legen din om misfarging av huden og behandling.

Hva kan jeg bruke for Misfarging på beina?

Hva kan jeg bruke for Misfarging på beina?


Misfarging av huden på bena kan være forårsaket av graviditet, arr, vein hindringer og til og med diett. Ekspertene på Skinfare si misfarging av huden på bena er vanligvis et resultat av overflødig melanin i huden. Skyggen av misfarging - blå, gul, hvit, rød eller brun - indikerer ofte den underliggende årsaken. Avhengig av årsaken, som kan vanligvis bestemmes av en lege, har du muligheter for å reparere eller kamuflere de problemområder.

Tanning

Hvis problemet området er et fødselsmerke eller andre kosmetiske misfarging, kan tanning jevne ut fargen. Selvfølgelig, hvis soleksponering er et problem, kan du bruke kommersielt tilgjengelige tanning lotions på beina og resten av kroppen din for en uniform glød.

Kirurgi

Hvis problemet kommer fra åreknuter eller andre medisinske tilstander, kan legen din fortelle deg om kirurgi er et alternativ. Dr. Donnica Moore, grunnlegger og president for Sapphire kvinner Health Group LLC, råder pasienter til å "lytte til bena." Hvis de forårsaker problemer - smerter, misfarging eller hevelse - gjøre en avtale med legen din.

Tålmodighet

Økte hormonnivåer under svangerskapet ofte føre til hud misfarging. Hvis svangerskapet er årsaken, være tålmodig. Problemet vil til slutt rette seg selv.

Endring i medisinering

Studier viser at enkelte medisiner føre til misfarging av huden. Hvis du tror dette er tilfelle med bena, kan legen være i stand til å justere medisiner for å lindre problemet.

Garderobe

Selv om det ikke ideelt, hvis ingen andre behandlinger som fungerer på huden misfarging, vurdere iført farget strømpebukse eller slacks å dekke problemområdet.

Skin Misfarging av kalver

En endring i huden pigment er en vanlig tilstand. Misfarging av huden på leggene er et problem som kan påvirke menn, kvinner eller barn på noe tidspunkt i livet.

Konsekvens

Formørket kalver kan gjøre folk føler selvbevisst, spesielt om sommeren når mange mennesker bruke shorts.

Årsaker

Årsaker til misfargede kalver kan være alt fra aldring til genetikk, friksjon, graviditet, soleksponering, barbering eller medisiner.

Forebygging / løsning

Bruk en solbeskyttelse på kalver eller bruke lange bukser. Bytt til naturlige stoffer som ikke er grovt på huden. Bruk fuktighetsgivende barberskum når du barberer leggene.

Behandlinger

Ifølge Mayo Clinic, er det flere behandlinger for misfarget hud, inkludert medisiner, laserterapi, frysing (kryoterapi), dermabrasion og kjemiske peelinger.

Betraktninger

Det er mulig at forsikringsselskapet vil se hudbehandlinger som en kosmetisk prosedyre og nekter å betale for dem.

Naturlige behandlinger for hud misfarging

Naturlige behandlinger for hud misfarging


Misfarging av huden er en naturlig opplevelse, og er vanligvis ikke noe å bekymre seg for. Fregner, solflekker og en tilstand som kalles "graviditet maske:" kommer og går avhengig av soleksponering, kosthold og endringer i hormonnivået. Til å behandle slike misfarging og oppnå en sunn, glødende look for huden, er det naturlige behandlinger som naturlig reduserer forekomsten av slike blemmer.

Sun Eksponering

Avhengig av hvilken hudtilstand du behandler, enten begrense din tid i solen eller utsette huden din oftere. For eksempel er en fregne skapt av melanin i huden din, og eksponering for sollys kan øke produksjonen av melanin. For å redusere forekomsten av fregner, vil du ønsker å tilbringe mindre tid i solen. På den annen side, kan kort eksponering for sollys forbedre utseendet av psoriasis. Uansett tilfelle, alltid begrense eksponeringen for sollys og bruk solkrem. En overdreven mengde soling kan føre til hudkreft.

Lemon Juice

Sitronsaft er en naturlig exfoliant og hud lightener. Den kan brukes for å forbedre utseendet av ikke bare fregner, men akne, så vel. Den kan brukes på full styrke til eventuelle urenheter eller fregner om natten, og skal ikke skylles av før morgenen. Personer med sensitiv hud kan være lurt å fortynne sitronsaft med vann.

Vitamin C

Ifølge smartskincare.com, vitamin C spiller en viktig rolle i å øke produksjonen av kollagen. Kollagen er nødvendig for huden til å se myk og sunn. Vitaminet er også en antioksidant, og når den brukes direkte på huden kan redusere synligheten av rynker og bidra til å skape en samlet selv utseendet på huden tone.

Havregrøt

Havregryn er ofte brukt til å berolige huden etter misfarging oppstår følgende noe som en solbrenthet eller mindre utslett. Det kan blandes med vann, yoghurt, melk, sitronsaft eller olivenolje og brukes som en maske til det berørte området. Havregryn kan også legges til badevannet for et beroligende bad. Merk at havregryn kan bare bidra til å lette ubehag og bidra til å minske eventuelle rødhet. Det ikke kurere noe. Hvis en solbrenthet eller utslett blir verre eller er alvorlig, søke legehjelp umiddelbart.

Slik unngår du misfarging av baby tenner

Slik unngår du misfarging av baby tenner


God munnhygiene begynner med baby tenner. Omsorg for baby tenner godt for å hindre misfarging eller andre tannproblemer. Selv svak misfarging av babyen tenner er normalt, ta skritt for å hindre misfarging fra å bli for dramatisk. Det er flere årsaker til misfarging av baby tenner.

Bruksanvisning

•  Begynn å pusse babyens tenner to ganger om dagen, selv om bare én tann vises. Bruk spedbarn tannkrem og en tannbørste beregnet på babyens tenner, med små, myk bust.

La babyen din til å håndtere sin egen tannbørste, hvis mulig. Selv tygger på en tannbørste kan være tilstrekkelig til å rengjøre tennene og dette vil undervise og oppmuntre barnet til å børste ofte som barnet blir eldre.

Brush etter administrere antibiotika, hvis barnet er å ta medisin. Hyppig bruk av antibiotika kan føre til misfarging av baby tenner.

Ta en flaske fra babyens munn hvis han sovner mens fôring. La væske å forbli i babyens munn mens han sov kan danne bakterier i munnen som kan føre til misfarging av tennene.

Hint

  • Avstå fra å gi barnet drikke med sukker, for eksempel fruktjuice eller melk, etter nattlig børsting. Sukkerholdige drikker før sengetid, etter at tennene har allerede blitt renset, kan føre til misfarging og til og med tannråte.
  • Ta med barnet for vanlige tannlege checkups så snart babyen tennene vises.
  • Bruk en ert størrelse mengde tannkrem når børsting en babyens tenner, og unngå å la barnet til å svelge noen tannkrem.
  • Ikke la en baby å tygge på en tannbørste uten tilsyn av voksne.
  • Ikke legg sukker på en smokk for å oppmuntre barnet til å bruke det, spesielt mens barnet sover.
  • Ikke la barnet å løse opp brød i munnen i stedet for en smokk. Sukker i brødet maling kan tennene og føre til tannproblemer.
  • Misfargede tenner kan være tegn på en kronisk sykdom eller tilbakevendende feber.
  • For mye fluor kan føre til misfarging. Hvis vann fra springen inneholder fluor, bruke en tannkrem med mindre fluor for å hindre overeksponering.

Leg Misfarging og vekttap

Leg Misfarging og vekttap


Vekttap og bein misfarging er vanlige symptomer i ulike helsemessige lidelser av kroppen. Disse symptomene kan være et tegn på ulike ting. Noen av de vanligste lidelser med disse symptomene er Crohns sykdom, hypertyreose, diabetes og cøliaki.

Diabetes

Diabetes er en sykdom som rammer de med høyt blodsukkernivå. Dette kan føre til mange urovekkende problemer, inkludert overdreven tørste, tretthet og tåkete syn. Symptomene på diabetes kan inkludere hud misfarging, plutselig vekttap og å være altfor tørst.

Hypertyreose

Hypertyreose er når en persons skjoldbruskkjertelen produserer for mye av skjoldbrusk hormoner. Hormonene påvirker de fleste av kroppens organer. For eksempel, er de ansvarlige for en effektiv hjerteslag. Symptomer på denne lidelsen omfatter leg misfarging, vekttap, muskelsvakhet og søvnløshet.

Cøliaki

Cøliaki er ofte arvet fra et familiemedlem. Det er en autoimmun sykdom og påvirker tynntarmen. Kroppen er ikke i stand til å behandle gluten og proteiner i hvete, bygg, rug og havre. Symptomene på denne lidelsen inkluderer abdominal oppblåsthet, vekttap, misfarging av huden og forstoppelse.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er en inflammatorisk tarmsykdom som påvirker tarmen. Alle lagene i tarmen kan bli påvirket av denne sykdommen, og problemer som ligner på irritabel tarm syndrom og sår kan oppstå. De viktigste symptomene på Crohns sykdom er fordøyelsesproblemer, vekttap og hud misfarging.

Advarsel

Hvis du er bekymret for din helse eller opplever noen av disse symptomene, søke profesjonell legehjelp for diagnose og behandling.

Hva er noen Organiske behandlinger for sagging hud & Misfarging?

Hva er noen Organiske behandlinger for sagging hud & Misfarging?


Ifølge National Institutes of Health, hudforandringer som du alder. Giftstoffer fra miljøet, kan ultrafiolette stråler fra sola og tyngdekraften føre til at huden til å rynke, sag og misfarges over tid. Røyking er en annen gjerningsmann. Det er imidlertid noen naturlige måter å behandle sagging og misfarget hud.

Årsaker

Mens slapp hud er ofte forårsaket av redusert produksjon av elastiske fibre og lave nivåer av hyaluronsyre, misfarging resultater fra ujevn pigmentering i huden, som igjen er ofte forårsaket av solskader.

Sun Damage

For å minske de tøffe effektene av UV-stråler fra solen, alltid bruke en solkrem med et bredt spekter, med en Sun Protection Factor (SPF) på 15 eller høyere. Når det er mulig, bruke verneutstyr som hatter eller nyanser.

Fastere hud

NatureCuresRemedies.com forteller at det er best å spise rikelig med frukt og grønnsaker med vitamin C, som det produserer kollagen for huden smidighet og hindrer celleskader. Se etter økologiske aktuelle kremer som inneholder kobber peptid eller hydroksyl syrer å stramme huden.

Skin Lightening

Å jevne ut misfarging, lysere pigmentering med sitronsaft og eple cider eddik, eller bruke en frukt / grønnsak maske som inneholder vitamin A og C.

Melkesyre

Melkesyre, finnes i de fleste melkeprodukter, har en mild peeling effekt og vil skrelle av det øverste laget av pigmentering på huden, reduserer misfarging.

Hva er blåaktig misfarging av huden?

Sunt blod er knall rød i fargen, fordi det er svært oksygenrikt. Når blodet mister sin oksygen det blir mørkt blå-rød, noe som fører til at huden til å ta på en blålig fargetone. Blålig misfarging av huden blir referert til som cyanose.

Typer Cyanose

Acrocyanosis forekommer i hender, føtter og rundt munnen og krever ikke medisinsk behandling. Sentral cyanose innebærer et fall i blod oksygen som krever medisinsk behandling og forekommer i sentrale områder av kroppen som torso og hode, lepper og munn.

Årsaker til Cyanose

Noen årsaker til cyanose inkluderer hjertesvikt, alvorlig lungebetennelse, astma, mangel på oksygen, Raynauds syndrom og beslag.

Raynauds syndrom

Raynauds syndrom er en tilstand der blod karspasmer forårsake smertefulle cyanose i hendene med eksponering for kulde.

Diagnose

The National Institutes of Health anbefaler arteriell blodgassanalyse, en komplett blodprosent, brystet x-stråler, måling av oksygenmetning ved pulsoksymetri, og et elektrokardiogram å diagnostisere cyanose.

Behandling for Cold-Related Cyanose

Unngå ekstrem kulde og iført varme klær er den beste behandling for kulde-relaterte cyanose.

Behandling for medisinsk-relaterte Cyanose

Cyanose forårsaket av en medisinsk tilstand som blir behandlet basert på den årsak. Noen behandlinger inkluderer en antibiotika til å behandle infeksjoner, oksygen administreres for pustevansker, og kirurgi for å korrigere hjertesykdommer.

Hjem rettsmidler for hud misfarging

Misfarging på områder av huden kan ha en rekke årsaker, fra fødselsmerker til solskader til graviditet. Mørke flekker kan være forårsaket av en opphopning av melanin, en hud pigment som produseres av kroppen. Når de utsettes for sollys, er melanin produsert som en måte å beskytte huden mot solens ultrafiolette stråler. Noen hjemme rettsmidler for hud misfarging har vært vellykket.

Behandling av mørke flekker

Kanskje den vanligste hud misfarging tilstanden er flekker som er mørkere enn resten av huden. Klem saften av en potet og gjelder daglig til mørke områder. Potet juice har bleking egenskaper. Saften av sitroner har også en blekende effekt på huden. Skjær en liten bit av sitron og legg den på mørke hudområder. Du kan også lage en blanding bestående av 1 ts. av rømme og 4 dråper sitronsaft. Gni forsiktig inn i huden med sirkelbevegelser. Bruk denne gang om morgenen og igjen ved sengetid. En annen formel for å prøve er å kombinere 1 ts. av melkepulver, 1 ts. honning, 1 ts. sitronsaft og 1/2 ts. mandelolje. Bland for å danne en lime. Havremel, ostemasse og tomatsaft kan blandes sammen for å danne en pasta som kan påføres på huden, igjen på i ca 20 minutter og deretter vasket ren. Noen mennesker har funnet å blande noen dråper lime juice med gurkemeie pulver for å være effektive i å redusere mørke flekker. En pasta kan også brukes over natten ved å knuse mandler (suge dem først i vann i 24 timer). Vask av i morgen. Eksperiment å lage ulike pastaer og væsker ved hjelp av kombinasjoner av de ingredienser som er nevnt ovenfor.

Fregner

Fregner dannes på områder av huden som har vært utsatt for sol (ansikt, skuldre, armer, hender og så videre). En tid-testet hjem middel er å presse saften fra en frisk sitron, våt fingrene med saften og gni på fregner.

Melasma

Kvinner som tar p-piller eller som er gravide kan oppleve mørk hud misfarging som kalles melasma eller choloasma. I begge disse situasjonene, hormoner føre til at kroppen til å produsere overflødig melanin, en hud pigment, noe som kan slå seg ujevnt på huden. Prøv forslagene ovenfor under "Behandling av mørke flekker." Ofte vil gravide se disse flekkene falmer når de leverer sin baby.

Gentle Skin peeling

En oppbygging av døde hudceller kan også føre til ujevn pigmentering. Surmelk inneholder melkesyre. Vask ansiktet med surmelk daglig for å forårsake mild peeling. Det bør ikke irritere eller tørke ut huden.

Diet Anbefalinger

Spis mat som inneholder mye vitamin C, som for eksempel epler og sitrusfrukter, og ta et daglig vitamin C supplement. Vitamin C hjelper huden redusere dets følsomhet for sollys, noe som resulterer i mindre produksjon av pigmentet melanin. Folinsyre, en av B-vitaminer komplekse, er også verdifulle for sunn hud. Spis grønt bladgrønnsaker, havre, bygg og hel hvete. Ta en daglig vitamin B-kompleks supplement. Drikk rikelig med vann (8 8-oz. Glass om dagen) til å holde godt hydrert og skylle ut giftstoffer. Siden eksponering for sollys utløser kroppens produksjon av mer melanin, unngå å tilbringe lange perioder i solen.

Alvorlige forhold

En lege bør sees når alvorlige forhold er mistenkt. Interne organ problemer, for eksempel en dårlig fungerende lever, kan også manifestere seg som hud misfarging, så det er viktig å oppsøke lege.

Tann misfarging: beiset eller gule tenner

Tann misfarging: beiset eller gule tenner


Gul, farget eller på annen måte misfargede tenner er en vanlig tannlege problem med et mangfold av mulige årsaker. Tann misfarging kan vanligvis være vellykket behandlet hos din tannlege kontoret eller hjemme.

Miljømessige årsaker

Ifølge MedlinePlus, kan tann misfarging være forårsaket av miljøfaktorer som for eksempel dårlig munnhygiene, overdreven fluor forbruk, eller drikke drikker --- som kaffe --- som kan flekke tenner. Som Enkle steg til bedre tannhelse nettstedet legger, kan røyking og lidelse skader på tenner også forårsake misfarging.

Medisinske årsaker

Ifølge Enkle steg til bedre tannhelse nettside, kan tann misfarging også være et resultat av å motta tetracyklin mens i livmor eller under 8. MedlinePlus legger til at noen arvelige sykdommer eller genetiske defekter kan også føre til tann misfarging.

Home Care

Som MedlinePlus råder, kan praktisere god munnhygiene bidra til å fjerne tann flekker som er et resultat av drikkevarer eller uriktig børsting.

Behandling

Ifølge Enkle steg til bedre tannhelse nettside, kan tann misfarging ofte bli fjernet av tannlegen din med hjelp av et blekemiddel. Flekker tenner som ikke responderer på denne behandlingen kan dekkes med finer eller kompositt harpiks.

Å se legen

Som MedlinePlus påpeker, bør du oppsøke legen din dersom du opplever uforklarlige tann misfarging tross praktisere god munnhygiene vaner. De Enkle steg til bedre tannhelse nettstedet råder også at tann misfarging hos barn garanterer alltid en konsultasjon med en tannlege.

Rødlig misfarging av huden

Rødlig misfarging av huden


Rødlig misfarging av huden kan bety noe i det hele tatt, eller det kan signalisere en umiddelbar tur til legevakten. Fødselsmerker eller solbrenthet, for eksempel, vanligvis har få om noen helsemessige konsekvenser, selv om kosmetisk kirurgi bemerker at enkelte fødselsmerker kan indikere potensielle øye eller hjernen problemer. Rødhet fra allergiske reaksjoner eller giftbitt, på den annen side, kan varsle om en potensielt kritisk helseproblem som krever en lege omsorg.

Årsaker

Huden kan vise en rødlig misfarging for en rekke eller grunner. Noen mennesker faktisk har slike misfarging fra fødselen. Fødselsmerker kan oppstå når floker av blodkar like under huden låne den overliggende huden en rosa eller rød farge. Midlertidige misfarging kan oppstå når huden møter irritanter, som i bleieutslett, solbrenthet, insektbitt eller allergiske reaksjoner som eksem. Sykdommer som påvirker huden eller dens blodkar, for eksempel rosacea eller bakterielle infeksjoner, kan også føre til rødlig misfarging.

Skjemaer

Rødlig misfarging av huden kan ta mange former, avhengig av årsaken eller alvorlighetsgraden av den underliggende sykdommen. Fødselsmerker kan vises som store klatter i ansiktet, halsen eller overkroppen, ifølge Cosmetic Surgery. En solbrenthet vanligvis manifesterer seg som en rosa-rød området beskriver udekket huden området utsettes for sollys. Insektbitt og allergiske reaksjoner kan føre til hevelse samt rødhet. Rosacea forårsaker en rødlig marmorering eller en "edderkopp vein" mønster i ansiktet, ifølge Mayo Clinic. Infeksjoner som kviser eller sår kan ta på en rødlig nyanse ved infeksjon stedet, mens rødhet forårsaket av betennelse kan ledsage kløe eller blæredannelse av huden.

Indikasjoner

Noen hud misfarging, for eksempel fødselsmerker, kan ikke ha andre enn emosjonelle seg for folk følsomme om sitt utseende implikasjoner, mens noen midlertidige misfarging som solbrenthet vil løse seg selv uten medisinsk behandling. I noen tilfeller kan imidlertid en rødlig misfarging indikerer et betydelig problem som krever medisinsk oppmerksomhet. Allergiske reaksjoner og enkelte biter som edderkopp biter kan ha livstruende konsekvenser, slik at eventuelle symptomer som oppstår fra disse årsaker bør varsle den lidende å få hjelp umiddelbart.

Behandlinger

Moderne kosmetiske og medisinske teknikker kan henvende rødlig hud misfarging på en rekke måter. Laser terapi, for eksempel, kan falme fødselsmerker over en periode på flere programmer. Lasere kan også behandle misfarging forårsaket av rosacea. Antibiotika kan bidra til å få kviser og andre infeksjoner under kontroll, mens du fjerner kilden til en miljøirritasjons kan stoppe rødhet fra dermatitt. Når medisinsk behandling ikke virker helt eller raskt nok til å passe pasienten, kan concealers og andre kosmetiske produkter dekker rødhet og redusere selvbevissthet.

Betraktninger

Noen rødlig hud misfarging falmer ikke selv etter naturlige healing, har laserbehandling eller andre alternativer kjøre sine kurs. Fødselsmerker vedvarende inn i voksenlivet, for eksempel sjelden forsvinne helt. Rødhet som ikke krever eller svare på legehjelp kan føre lider av misfarging av huden til å søke en kosmetisk løsning i stedet.

Nutrition & Skin Misfarging

Mange bruker kosmetiske produkter for å kurere og skjule misfarging av huden. Men de nyeste anmeldelser av American Journal of Clinical Nutrition rapport at ernæring spiller også en viktig rolle i herding hudskader.

Melasma

En av de mest vanlige typer av misfarging er melasma, som er den mørk misfarging av huden på områder av huden utsettes for solen. Det er spesielt vanlig hos unge og gravide kvinner. Den AJCN sier at blant annet flere vitaminer og flerumettet fett i kosten kan beskytte kroppen mot ultrafiolett stråling. Frukt og grønnsaker er rike kilder til vitaminer, og safflower, raps og planteoljer inneholder store mengder flerumettet fett.

Hyper pigmentering

The College of Family Physicians of Canada har presentert flere tilfeller av hyperpigmentering på grunn av lave nivåer av vitamin B12 i kosten. Økende vitamin B12 ved å spise matvarer som kjøtt og meieriprodukter hindrer hyper pigmentering og kutane lesjoner.

Pale Skin

Blek hud er en av de første tegn på jernmangel anemi, ifølge University of Maryland Medical Center. Inkluder jernrike matvarer i kostholdet ditt som kjøtt, fisk, fjærkre, belgfrukter og grønne bladgrønnsaker for å unngå jernmangel.

Endringer i Skin Pigmenter

Kwashiorkor er en alvorlig form for underernæring som påvirker det meste barn. Rundt 50 prosent av de eldre i sykehjem kan også lider av dette. En av de viktigste symptomer er en endring av pigmentering av hud og hår. En godt balansert diett rik på høykvalitets proteiner som meieriprodukter og melk er gitt for å kurere denne tilstanden.

Aged Skin

Noen ganger huden din kan miste sin farge og glatthet på grunn av alder. En studie av Dr Maeve Cosgrove i AJCN rapporterer at høyere inntak av vitamin C og linolsyre sammen med et fettfattig kosthold kan bidra til å forsinke prosessen. Spis mer sitrusfrukter for vitamin C og fisk for linolsyre.

Årsaker til hud misfarging

Hudfarge varierer fra individ til individ, og det er naturlig. Men det er noen hud misfarging som fungerer som røde flagg, noe som indikerer at det kan være en medisinsk tilstand stede som trenger umiddelbar oppmerksomhet.

Cyanose

Hvis en persons hud ser blått, kan dette være et resultat av cynanosis, som er en alvorlig tilstand som indikerer at det er en mangel på oksygen i personens blodtilførsel. Noen sykdommer resultere i feil oksygenopptak og sirkulasjon, og dette kan føre til at blått skjær. Raynauds fenomen fører til dårlig sirkulasjon i hender og fingre, og dette kan føre til fingre og hender til å bli blått. Hvis en person er blå, må denne umiddelbar oppmerksomhet av en lege, ifølge Wrongdiagnosis.com.

Vitiligo

Når fargen på en persons hud endres, kan dette være på grunn av vitiligo, som er et pigment lidelse. Når vitiligo streik, noe har gått galt med cellene som produserer pigment. Cellene som berøres, er kalt melanocytter. En mørkhudet person kan skaffe hvit hud på grunn av tap av pigmentering, høflighet av vitiligo. Whitening av huden kan også være forårsaket av infeksjoner.
Ifølge Tamar Norden og Health.discovery.com, er du høyere risiko for "hud bleking" hvis du har pernisiøs anemi, redusert binyrene funksjon, skjoldbrusk lidelser eller hår-tap sykdom som heter alopecia areata. Det antas at unormale nerver forstyrre kroppens produksjon av pigment. Hvite huden kan også være et resultat av en auto-toksisk reaksjon, der pigmentcellene blir angrepet.

Hyper-pigmentering

Huden kan bli mørkt hvis hyper-pigmentering oppstår. Dette kan skje når celler frigjøre mer melanin (pigment) enn de er ment til. Hyper-pigmentering kan være en indikasjon på at du lider av sklerodermi eller Addisons sykdom. Skin darkening kan også være forårsaket av et blåmerke eller fra soleksponering. Enkelte kjemikalier kan også resultere i huden mørkere.

Blekhet, Melasma

Hvis en person er ekstremt blek, kan dette tyde på anemi (jern dårlig blod), en hjertesykdom eller leukemi. Dårlig sirkulasjon kan også forårsake blekhet.
Melasma er en tilstand der brune flekker vises på ansiktet eller brystet, for det meste på huden til gravide kvinner. Kvinner som tar p-piller kan også oppleve melasma. Hormoner kan rampe opp produksjonen av melanin (pigment), som resulterer i ujevnheter i mørkere hud.

Cafe-au-lait flekker

Café-au-lait flekker, som er lys brune flekker på huden, kan være forårsaket av nevrofibromatose, McCune-Albright syndrom eller de kan betraktes idiopatisk, noe som betyr at årsaken er ukjent.

Bronse Skin

Bronse hud kan være et resultat av gallecirrhose, hemokromatose, underernæring, adrenal hyperplasi, binyreinsuffisiens (Addisons sykdom), Wilsons sykdom eller en bivirkning. Den bronse farge ligger først og fremst på trykkpunkter, som for eksempel i knærne og albuene.

Red Skin, gul hud

Huden kan bli rød på grunn av feber, virus eller utslett. Dermatitt (en allergisk reaksjon), sammen med solbrenthet, hemoragisk utslett og rødme, kan det føre til rød hud. Eksem kan også gjøre huden rød.
Hvis du har gulsott, som er forårsaket av lever- eller galleproblemer, kan du bli gul. Symptomer på gulsott inkluderer gule øyne og oransje, mørk eller rød urin.
Rød-blå striper på huden og senking av en persons stemme kan tyde på at den enkelte lider av Cushings syndrom. Denne tilstanden oppstår når binyrene produserer for mye kortisol.

Grunner for misfarging av huden

Hud misfarging kan vises på huden på grunn av overflødig arrvev og mørke områder fra akne kviser, insektbitt, riper eller hud fortykkelse forårsaket av en skjoldbrusk sykdom. Disse misfarging varierer i alvorlighetsgrad og behandling.

Akne Arr

Akne arr kan være forårsaket når folk plukke eller pop akne blemishes, som kan forårsake skader på vev i huden. Arrdannelse kan være alvorlig, og behandling innebærer regelmessig peeling eller laser resurfacing.

Bug Bite Misfarging

Bug biter fra edderkopper, maur eller andre insekter kan forårsake betente områder på teh huden som noen ganger kan blemme. Når helbredet, kan bug biter etterlate stygge områder av arrdannelse. Masserer vitamin E olje på huden kan bidra til å redusere forekomsten av bug bite arr.

Fortykket hud

Skjoldbrusk sykdom kan føre til at huden blir tykkere og røff i utseende. Behandlingen innebærer vanligvis hormon utskiftninger og daglig hud massasje.

Sun Burn Hyperpigmentation

Solen brenner kan være smertefullt og kan noen ganger føre til at huden blemme og skrelle. Når det brenner forsvinner, kan det etterlate huden misfarget. Daglig peeling og toning med sitronsaft kan bidra til å eliminere brann misfarging.

Hud skade Arrdannelse

Misfarging kan skje når huden lider en skade, for eksempel en skrape eller et blåmerke. Masserer huden med vitamin E-olje kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av arrdannelse og misfarging av huden.

Hva er årsakene til ansikts hud misfarging?

Ansikts hud misfarging kan være forårsaket av mange faktorer, blant annet acne arr, insektbitt eller skraper. Det er viktig å vite hvordan man skal behandle disse hud misfarging slik at huden kan gå tilbake til normal, balansert tilstand.

Acne

Akne arr er forårsaket av gjentatt plukking av akne blemishes og cyster. Daglig bruk av en mild exfoliant kan redusere forekomsten av akne arr.

Insektbitt

Insektbitt kan etterlate områder av huden misfarging når de er helbredet. Du kan effektivt løfte og lette insektbitt arr ved å spraye sitronsaft på huden to ganger per dag.

Eksem

Eksem er en allergi-relaterte hud tilstand som kan forårsake alvorlig kløe i huden, først og fremst rundt kinnene. Dette kløe kan føre til hud misfarging. Masserer området med en daglig fuktighetskrem, vil både hydrat huden og redusere forekomsten av misfarging.

Fortykket hud

Skjoldbrusk sykdom kan gjøre huden tykkere og ta på seg en tøff tekstur. Dette kan gjøre at huden ser mørkere på de områdene berørt. Masserer vitamin E olje på de misfargede områdene daglig kan bidra til å redusere og lette de misfargede steder i ansiktet.

Psoriasis

Psoriasis er en autoimmun tilstand som fører til at huden til å produsere rosa flekker dekket i sølvfargede skjell. Når helbredet, kan disse områdene forbli misfarget. Masserer huden daglig med olivenolje kan redusere misfarging og kan holde huden næring.