Digidexo.com

Ansikts Herpes Symptomer

Ansikts herpes, også referert til som oral herpes eller forkjølelsessår, er generelt et resultat av en infeksjon av herpes simplex virus type 1, ifølge Mayo Clinic. Likevel vil noen mennesker også lider av ansikts herpes på grunn av kontakt med herpes simpleks virus type 2, skjønt dette vanligvis er årsaken til genital herpes. Når en person lider av ansikts herpes, er det noen kjennetegn som tilsier at han har kontrakt viruset, uansett hvilken "type" det er.

Fever

De fleste som har kontrakt ansikts herpes vil lide av en feber før andre symptom. Dette kan være en mild til moderat feber på mellom 100 og 102 ° F.

Smerter

Mange ganger vil feber være ledsaget av smerter og ubehag i musklene.

Fatigue

Som herpes viruset invaderer systemet, kan den enkelte også begynne å oppleve noen grad av tretthet eller utmattelse.

Pain

En annen ganske vanlig symptom på ansikts herpes medfører smerte eller en brennende følelse i området av infeksjon på huden forut for en faktisk utbrudd.

Sår

Etter smerte eller brenning har satt inn, vil en person som lider av ansikts herpes vanligvis opplever et utbrudd av sår på eller rundt munnen og noen ganger nedover haken, beskjæring opp i klynger. De vil vises gråaktig i fargen og vil ofte skorpe over raskt.