Digidexo.com

Hvordan å plukke de beste mat å spise for Diaré

Hvordan å plukke de beste mat å spise for Diaré


De beste mat å spise for diaré komme godt med når du bare ikke kan synes å slå sykdommen. Noen ganger går det for dager og dager på slutten. Det bare virker som den aldri slutter sykdom. Det er noen ting du kan konsumere som hjelper fremskynde prosessen med å få avføring tilbake til det normale. Det er også ting som faktisk gjør tilstanden verre. Denne artikkelen går over de beste mat å spise for diaré.

Hvordan å plukke de beste mat å spise for Diaré

Velg mat lavt i fiber og høy i natrium. Selvfølgelig som går mot tradisjonelle regler for å begrense saltinntaket og få så mye fiber som du kan få, men den beste mat å spise for diaré gjøre deg beholde vann som salt gjør.

Legg opp på væsker som inneholder elektrolytter. Når du har løs avføring, har du en tendens til raskt å tørke. De beste mat å spise for diaré vanligvis inkluderer væsker og buljonger som gir deg tilbake den fuktighet og elektrolytter du tapt.

Eliminer forbruket av høy fet eller sukkerholdig mat. Dette er definitivt ikke den beste mat å spise for diaré fordi de faktisk gjøre tilstanden verre.

Følg Brat kosthold når ting begynner å bli bedre. Bananer, ris, eplemos og toast er ekstremt lett på magen og er de beste mat å spise for diaré når tilstanden begynner å bli litt bedre. Før det, bare holde oss til væsker.

Hint

  • Dehydrering er svært alvorlig, spesielt hos små barn. Hvis barnet får diaré i mer enn et par dager, er det best å se en lege for å sørge for at hun gjør det bra.