Digidexo.com

er sigarett produksjonen forurensende

Hvordan å overbevise folk til å slutte å Forurensende

Hvordan å overbevise folk til å slutte å Forurensende


Når en driver velger å kaste hans sneipen ut av et bilvindu i stedet for inn i en papirkurv kan, han ofte ikke klar over at han bidrar til den globale problemet med forurensning. Kullet ødelegger skjønnheten av planeten og koster millioner av dollar for å rydde opp. Mange mennesker kan ikke se søppel som et problem som berører dem personlig. Hvis du dele noen viktige fakta med de som forurenser, kan du være i stand til å overbevise dem om å bidra til å sette kull på sin plass.

Bruksanvisning

•  Forklar at søppel og forurensning er helse- og sikkerhetsrisiko. Selv om folk ikke legger merke til det, tiltrekker road søppel smittebærende dyr og bakterier. Mennesker lider helseproblemer når de bor i et forurenset miljø.

Fortell folk at forurensende ofte kommer med en heftig økonomisk prislapp. Regjeringer bruker ofte skattebetaler dollar å rydde opp i søppel som hoper seg opp i miljøet. Hvis en person er fanget forsøpling av rettshåndhevelse, kan han få en billett som koster ham hundrevis av dollar.

Forklar at kullet ofte ender opp i vassdrag som innsjøer, elver og hav. Selv om forurensningen forekommer miles fra en vannkilde, kan den bæres der av dyr, en regnstorm eller vinden. Forurenset vann er ikke trygt å drikke eller bruke for bading eller fiske.

Si at forurensing og søppel er ikke problemer som vil bare gå bort på egenhånd. Hvis folk tror at kull vil raskt brytes ned, forklare at mange biter av søppel kan ta flere tiår å bryte ned, eller kanskje enda lenger. For eksempel, det tar en sigarett baken opp til 10 år å bryte, mens en plastpose kan ta opptil 500 år. Forurensning er et problem som vil bli gitt videre til fremtidige generasjoner.

Fortell folk at de kan bidra til å stoppe forurensning. Oppmuntre dem til å holde en søppel mottaket i bilen sin og tømme beholderen i en søppelbøtte, i stedet for å kaste søppel fra bilvinduene. Instruere andre til å holde lokk på sine søppelbøtter så søppel ikke blir blåst ut eller fjernet av dyr. Hvis en person eier en lastebil, be ham om å sikre at alle elementer i lastebil seng er trygt bundet ned før du kjører.

Ulemper å røyke sigaretter

Ulemper å røyke sigaretter


Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), bidrar sigarettrøyking til én av fem dødsfall i USA hvert år. Det er ikke ett organ i kroppen at røyking ikke påvirker negativt. Fra innsiden til utsiden, sigaretter skape kaos på folks helse.

Kreft

The National Cancer Institute rapporterer at det er 50 kjente kreftfremkallende stoffer i tobakksrøyk, inkludert giftige metaller og gasser. Røyking er den ledende årsak til kreft og kreft-relaterte dødsfall, og det har vært knyttet til magesekken, hals, munn, nyre, blære, blod og lungekreft.

Respiratory Disease

Sigarettrøyking forårsaker lungesykdom og luftveisproblemer som emfysem og bronkitt. Sigaretter øke produksjonen av slim som bygger seg opp i lungene, noe som fører til hoste, lungebetennelse og irritasjon og betennelse i lungene.

Cardiovascular Disease

Ifølge American Heart Association, er sigarettrøyking svært skadelig for hjertet. Røyking innsnevrer blodårene samtidig øke blodtrykket, oppbygging av fet materialer i arteriene og tendensen av blod å koagulere. CDC rapporterer at røyking øker risikoen for koronar hjertesykdom to til fire ganger sammenlignet med ikke-røykere.

Graviditet og fødsel

Kvinner som røyker kan ha problemer med å bli gravid, og de som røyker sigaretter mens gravide er i faresonen for tidlig levering og lav vekt babyer. Når en kvinne fortsetter å røyke etter at hun føder, øker hun risikoen for krybbedød (SIDS) for sitt barn.

Premature rynker

Sigarettrøyk innsnevrer blodårene i huden, begrenser oksygen og næringsstoffer. Denne prosessen fører til at huden til å synke og rynke tidlig. Jo lenger en person røyker, jo mer sannsynlig at hun er å utvikle rynker i ansiktet hennes, så vel som andre deler av kroppen hennes, slik som indre armer.

Oral Health

Tjære og nikotin i sigaretter forårsaker tennene til gul. Røyking kan også føre til periodontal sykdom, hulrom og tap av tenner.

Tap av lukt og smak

Kjemikalier i sigaretter kan endre formen på smaksløkene og kjedelig dem til de forskjellige smaker av mat. Røyking påvirker også din nese passasjer, noe som gjør det vanskeligere å oppdage og skille lukt.

Hva er de mest skadelige tingene funnet i sigaretter?

Hva er de mest skadelige tingene funnet i sigaretter?


Forbrukerne er utdannet om de skadelige effektene av røyking. Langsiktig røyking har vist seg å føre til kreft og andre plager i kroppen. Selv om forbrukerne er klar over de skadelige effektene, de fleste er uvitende om hva skadelige kjemikalier er i sigaretter å forårsake disse resultatene til å begynne med. Ifølge American Lung Association, er det over 50 kreftfremkallende kjemikalier som finnes i sigaretter.

Nikotin

Den vanligste middel som finnes i sigaretter er nikotin. Dette stoffet er ansett som et avhengighetsskapende stoff, ifølge WebMD. Nikotin brukes også som en kraftig insekticid. Selv produkter som elektroniske sigaretter som hjelper folk slutte å røyke har vist seg å forlenge nikotinavhengighet og fremme det hos personer som aldri har røykt før.

Benzen eller bensapyren

Benzen er et hydrokarbon kjemikalie som er opprettet fra brent kull eller petroleum. Benzen anvendes som et oppløsningsmiddel for å fremstille sigaretter. Dette kjemikaliet er fargeløs og har vært kjent for å være kreftfremkallende som forårsaker leukemi.

Aceton

Aceton er mest brukt i neglelakkfjerner. Den har en sterk og stikkende lukt med en kjemisk forbindelse som er sterk nok til å fjerne maling flekker fra vegger. Aceton er også funnet i sigaretter.

Tjære

Tjære anvendes i produksjonen av sigaretter. Tjære er mest brukt for å rydde gatene du kjører på. Selv om sigaretter har filtre, er dette stoffet fremdeles trekkes inn i lungene med hvert drag på en sigarett.

Soppmidler og plantevernmidler

Sigaretter ikke bare ha kjemiske løsemidler som brukes i rengjøring av huset, men sigaretter har også plantevernmidler og soppmidler som du ville bruke i ditt hjem eller et medisinsk laboratorium. Noen av de mer vanlige plantevernmidler og soppmidler som finnes i sigaretter er arsen (rottegift), naftalen (brukt i møllkuler) og formaldehyd (brukt til å balsamere organer og hindre oppløsning).

Kjemiske rengjøringsmidler

Sigaretter har også vist seg å inneholde flere kjemiske rensemidler som du ville bruke rundt hjemmet for å rense ting som toalett. Ammoniakk er en populær ingrediens som finnes i sigaretter - som er brukt i en rekke husholdningsrensemidler.

Andre varer

Bortsett fra kjemikalier som brukes til å produsere og skape en sigarett, det er andre elementer som kan bli funnet i en sigarett i tillegg. Elementer som døde insekter, skitt, gjødsel eller sot kan bli funnet i en sigarett i tillegg, ifølge Illinois Department of Public Health.

Hvordan er Menthol lagt til sigaretter?

Hvordan er Menthol lagt til sigaretter?


Røyke sigaretter er kjent for å øke sjansene for lungekreft, munn kreft, hjertesykdommer og luftveissykdommer. Effekten av en sigarett er mye som virkningen av heroin eller morfin på hjernen. Røyke en sigarett stimulerer produksjonen av kjemikalier i hjernen som kalles opioider, som er kjent for å lindre smerter og få til positive følelser. Noen røykere foretrekker sigaretter som er foret med kjøling krystallisert mynte kalt mentol fordi det tilbyr en stimulerende sensasjon og en kanskje "glattere" inhalerer.

Krystallisert Mint

Mentol, avledet fra mynte, og tilbyr en distinkt kjøling og beroligende følelse til hvem kommer i kontakt med stoffet. Mentol som er inntatt i løpet av røyking føres til leveren, hvor stoffet er brutt ned og føres ut av kroppen. Olje laget av kornet mynteplante er dampet og krystallisert for å skape den mentol som blir benyttet i produksjonen av mentol sigaretter. Noen studier viser at mentol røykere inhalerer dypere enn folk som røyker vanlige sigaretter, forårsaker en høyere risiko for kreftfremkallende inntak.

Søknader

Det er tre måter å sette inn mentol på eller i en sigarett. Injeksjon av mentol i filteret eller tobakkspapir er en vanlig påføringsmetode som anvendes av produsenter. En annen metode er å tilsette mentol i en oppløsning av alkohol direkte på tobakk i seg selv før sigarettene er rullet og pakket. Mentol også kan tilsettes til papirsiden av den indre folie på pakningen, for å forbedre smak og følelse. Fordi FDA ikke har regulert mentol søknad, kan produsenten velge hvilken metode som passer best til nytte-kostnadsanalyse.

Konsekvenser

Det luftveiene er en finjustert maskin, et resultat av millioner av år med evolusjon. Røyking er en unaturlig handling for kroppen, og derfor kreves det at legemet akklimatisere seg til denne nye metode for "puste". Som kroppen blir vant til å ta i røyk og kreftfremkallende som kommer sammen med tobakk inne sigaretter, det også blir avhengige av nikotin som snører på tobakk. Dette avhengighet krever at enda mer røyk inhaleres, og flere sigaretter kjøpt, og syklusen ligger der. Mentol sigarett spesielt er misvisende fordi det gjør røyker føles som om nesegangene er åpne, eller "rydde opp", når det faktisk ingenting har endret seg i det hele tatt. Ettervirkningene av avhengighet syklus og den resulterende økningen i sigarettforbruk på kroppen inkluderer luftfunksjonsfeil og ulike sykdommer. Ettervirkningene av denne syklusen på økonomien, er at produsentene av denne skadelige produktet fortsetter å høste fordelene av skader forårsaket.

Kritikere

Kritikere av mentol sigaretter, inkludert noen på Federal Drug Administration, sier at det er et klart forsett av produsentene å initiere unge mennesker til å bli røykere med lokke av mentol sigaretter. Noen sier at mentol nivåer har blitt forhøyet i visse sigaretter for å tiltrekke første gang røykere. Produsenter nekte slike påstander og forsikre offentligheten om at mentol sigaretter inneholder ikke mer tobakk, nikotin eller andre kreftfremkallende enn noen vanlig sigarett.

Hvordan få My E-sigarett til å produsere damp

Hvordan få My E-sigarett til å produsere damp


Elektroniske sigaretter ble opprinnelig designet som en smoking cessation hjelpemiddel. Selv om de ikke har vist seg å hjelpe brukerne med å slutte å røyke, har de blitt et populært verktøy i omgå røykeforbud. E-sigaretter ikke inneholder tobakk eller produsere røyk, men produserer vanndamp. Noen e-sigarett brukere som damp som det øker e-cigaretteâ € ™ s likhet med tradisjonelle sigaretter.

Bruksanvisning

•  Bruk et fulladet elektronisk sigarett batteri. Et fulladet batteri vil levere rikelig med kraft til atomizer, den delen av enheten som gjør damp. Når du ikke røyke, sette batteriet på en lader eller i en ladepakke, en reiselader designet for å se ut som en sigarett pakke som holder og lader flere e-sigarett-batterier.

Bruk en full e-sigarett patron. E-væske, eller e-juice, er den væske som brukes av forstøveren for å lage damp. Fylle eller skifte ut kassetten for å sikre en god tilførsel av væske til å fordampe. Væsker og patroner er tilgjengelig i mange varianter, men sjekk cartridgeâ € ™ s kompatibilitet med e-sigaretten.

Koble alle unntatt én luftehullet på kroppen av e-sigaretten med klar tape. Luft kommer inn i forstøveren fra små knappenålshull langs utsiden av e-sigaretten foringsrør. Finne disse nålehull og dekker alle bortsett fra én av en for å minimalisere luftstrømmen inn i sigaretten. Dette vil sørge for å trekke på sigaretten hardere, men vil øke produksjonen av damp.

Hvordan Sigaretter Årsak Mouth kreft?

Hvordan Sigaretter Årsak Mouth kreft?

Munn Kreft og Tobakk

Ifølge American Cancer Society, er det ca 30 000 nye tilfeller og 8000 døde av munnen kreft hvert år. Munnen kreft, også kjent som orale kreftformer, inkluderer kreft i leppe, tunge, spyttkjertler, gulvet i munnen, mesopharynx, og hypopharynx. Alle typer tobakksbruk har vært show å assosiere med høyere risiko for munn kreft og er anslått å føre mer enn 90 prosent av oral kreft hos menn og 60% av oral kreft hos kvinner.

Sigaretter inneholder mange Kreftfremkallende

Sigaretter inneholder mange kreftfremkallende stoffer (karsinogener). Disse inkluderer, tjære, arsen, benzen, kadmium, formaldehyd og polonium-210. Tjære, den brune rester som flekker røyker tenner og fingre er en samling av faste partikler. Risikoen for oral kreft øker med hvor lenge en person har begynt å røyke og hvor ofte han eller hun røyker en dag.

Kreftfremkallende mutasjoner av celler i munnen

Langvarig eksponering for kreftfremkallende stoffer i sigaretter endre normale funksjoner av onkogener og tumorsuppressorgener i orale vev. Disse endringene vil føre til ukontrollert cellevekst og utbruddet av oral forstadier til kreft.

Den første fasen av kreft

Leukoplakia eller erythroplaki er også kjent som muntlig precancers. Leukoplaki er et hvitt område (se figuren nedenfor) og erythroplaki er et rødt område i munnen. Begge, hvis den forblir ubehandlet, vil utvikle seg til kreft. For eksempel, i gjennomsnitt tar det erythroplaki 10 år til å bli kreft.

Vite om du har Oral Cancer

Tegn og symptomer på kreft i munnhulen inkluderer vedvarende munnen eller leppe sår, vedvarende hvit eller rød lapp (es) i munnen, uvanlig langvarig sår hals, en klump i munnen, svelg eller tunge, vanskeligheter med å svelge eller tygge og stemme endringer.

Tidlig gjenkjennings er nøkkelen

Det bør understrekes at munnen kreft lar seg behandle hvis det oppdages tidlig. Men siden de fleste munnen kreft går undetected for lang tid, er overlevelsesraten lav: kun 48 prosent overlever fem år etter diagnose. Dette er svært uheldig da en enkel og smertefri undersøkelse av munnen kan føre til tidlig påvisning av kreft i munnen. Så hvis du er en storrøykere, be din tannlege eller fastlege til eksamen munnen regelmessig. Behandling av munnkreft består for det meste av operasjonen etter av strålebehandling.

Oral kreft kan forebygges.

For å redusere risikoen for munnkreft, unngå enhver form for tobakksprodukter, inkludert sigaretter, rør, sigarer, tygger eller snuffs. Tobakk sammen med tung alkoholbruk er en sterk risikofaktor for munn kreft, så drikk med måte, hvis du må. Eksponering for sol kan føre til leppe kreft, så bruk leppepomade som inneholder solkrem. Bruker mye frukt og grønnsaker i kosten for å redusere de samlede kreftrisiko.

Effekten av sigarett røyking på sædvæsken

Når du vurderer helserisiko involvert med sigarettrøyk, oftest lunge og hjertesykdommer kommer til tankene. Men sigaretter påvirker en rekke andre deler av kroppen, inkludert sædvæsken en mann produserer.

Identifikasjon

I en 2007 studie publisert i Cancer Research, et tidsskrift av American Association for Cancer Research, kanadiske forskere funnet ut at sigarettrøyk endrer DNA som finnes i sæd.

Betydning

Disse genetiske endringer blir deretter eventuelt passert på det genetiske materialet av noen barn som er produsert av røkeren.

Funksjoner

På en test som studerte mus, fant forskerne at jo lenger musene hadde vært utsatt for sigarettrøyk, jo mer alvorlig genetisk skade eller mutasjoner funnet i musens sædvæsken.

Typer

Ifølge American Association for Cancer Research, mens det faktum at DNA blir skadet av sigarettrøyk er kjent, forskere er fortsatt å utforske omfanget og alvorligheten av skaden.

Betraktninger

Ifølge en studie utført av Himalaya Institute of Medical Sciences og publisert i den indiske Journal of Pathology og mikrobiologi, sigarettrøyk også bremser ned bevegelsen av spermier og kutter ned sin fruktbarhet.

Hva er årsakene til bare 50% testosteron produksjonen i en mannlig?

Hva er årsakene til bare 50% testosteron produksjonen i en mannlig?


Mann hypogonadisme, eller androgen mangel, er en lidelse der kroppen ikke produserer nok testosteron --- hormon som spiller en nøkkelrolle i maskulin vekst og utvikling i puberteten, ifølge Mayo Clinic. Årsakene variere, men tidlig deteksjon er viktig for å forebygge angrep av komplikasjoner, for eksempel osteoporose.

Symptomer

Symptomene signal lavt testosteron varierer og avhenger i stor grad på utbruddet av tilstanden. For eksempel, menn født med tilstanden kan vise kvinnelige kjønnsorganer eller underutviklede mannlige kjønnsorganer, ifølge Mayo Clinic. Hos voksne menn kan hypogonadisme endre visse fysiske egenskaper eller forringe reproduktive evner. Symptomer hos voksne kan inkludere erektil dysfunksjon, en nedgang i kroppshår vekst, utvikling av brystvev, infertilitet, redusert muskelmasse og tap av benmasse. Tilstanden kan også føre til følelsesmessige og mentale endringer, for eksempel depresjon. Noen menn med hypogonadisme opplever symptomer som etterligner de av overgangsalderen hos kvinner, som tretthet, hetetokter og nedsatt sexlyst.

Primær Hypogonadisme

Lavt testosteron hos menn betyr testiklene ikke produserer nok av hormonet. Noen ganger er problemet stammer fra en feilfunksjon innen testiklene. Denne betingelse er ofte referert til som primær hypogonadisme, ifølge Mayo Clinic. En vanlig årsak til primær testikkelsvikt er Klinefelter syndrom, en tilstand som følge av en medfødt misdannelse av kjønnskromosomer, oppstår X og Y. En ekstra X-kromosom hos menn med Klinefelters syndrom, som fører til unormal utvikling av testiklene, noe som også fører til en underproduksjon av testosteron. En annen årsak er den ene eller begge av testiklene ikke synkende ved fødselen.

Andre vanlige årsaker inkluderer en kusma infeksjon i ungdomsårene eller voksen alder, for mye jern i blodet, hypofysen dysfunksjon, skade på testiklene og kreftbehandling som cellegift eller strålebehandling. Som menn alder, det er også en langsom og kontinuerlig reduksjon i testosteron produksjonen, ifølge American Association of Clinical Endokrinologer.

Sekundær Hypogonadisme

Når en mann er diagnostisert med sekundær hypogonadisme, er det fordi testiklene hans er normalt, men fungerer som den skal på grunn av et problem med hypofysen eller hypothalamus, ifølge Mayo Clinic. Årsakene til dette skjemaet inkluderer Kallmann syndrom --- unormal utvikling av hypothalamus, som er den delen av hjernen som styrer utskillelsen av hypofysehormonene --- og avvik i hypofysen som svekke frigjøring av hormoner fra hypofysen til testiklene. Noen ganger tilstanden er forårsaket av en svulster som ligger nær hypofysen.

Andre vanlige årsaker, ifølge medicinenet, inkluderer blodtap, inflammatoriske sykdommer som tuberkulose og sarkoidose, fedme, HIV / AIDS og medisiner som opiat smertestillende medikamenter.

Forebygging

Lavt testosteron er alltid på grunn av svikt i hypothalamus-hypofyse-gonadal aksen, ifølge leger ved Mayo Clinic. Dessverre er mange av de lidelser og sykdommer som påvirker disse organer er genetisk og kan ikke forebygges. Men noen årsaker, slik som fedme og stoffmisbruk, kan forebygges.

Prognose

Evnen til å behandle lavt testosteron avhenger tidlig oppdagelse og søke medisinsk hjelp. Når årsaken er diagnostisert, er testosteronbehandling av et behandlingstilbud tilgjengelig for å reversere symptomer relatert til lave hormonnivåer. Hvis venstre ubehandlet, men advarer Mayo Clinic at osteoporose og muskel tap kan oppstå.

Hvordan Sett Filtrer Tips om sigaretter til Stopp Inhaling Tar

Hvordan Sett Filtrer Tips om sigaretter til Stopp Inhaling Tar


Det er vanskelig å fastslå hvor mye tjære som sigarett filterspisser fjerne fra inhalert røyk. Det er mange filterspisser på markedet, og nesten alle av dem er produsert på en annen måte. Og selv om produsentene kan kreve å være i stand til å produsere vitenskapelige bevis for hvor mye tjære filtrert, kan studere resultatene være partisk. Ingen sigarettfilter er i stand til å fjerne alt av tjære fra en sigarett. Den eneste måten å sikre at du ikke introduserer noen tjære i lungene dine, er å slutte å røyke.

Hvordan Sett Filtrer Tips om sigaretter til Stopp Inhaling Tar

Skyv filter slutten av sigarett i reservoaret i filteret spissen.

Røyk sigaretten.

Fjern filter tips fra sigaretten.

Rengjør filteret i henhold til produsentens instruksjoner. Hvis filteret spissen krever ikke vask, hopp til trinn fem.

Gjenbruk filterspissen på antall sigaretter diktert av produsenten. Går utover denne grensen kan negere filter spissen sin tjære-redusere kapasiteten.

Hvordan jeg DETOX sigaretter fra kroppen?

Hvordan jeg DETOX sigaretter fra kroppen?


Hver røyker vet at nikotin er sterkt vanedannende. Den ekle tjære funnet i sigaretter øker en røyker risiko for emfysem, lungekreft og luftveislidelser. Ifølge Centers for Disease Control, kan én av seks dødsfall i Amerika tilskrives røyking. Avslutte sigaretter er en hard kamp. Den gode nyheten er at når du avslutter, vil kroppen din begynne å gå tilbake til en sunnere tilstand. Innen 72 timer etter å slutte, er blodet 100 prosent klar av nikotin, og over 90 prosent av nikotin metabolitter har gått gjennom urinen.

Hvordan jeg DETOX sigaretter fra kroppen?

•  Drikk mye vann. Kroppen vår trenger vann for at vi skal overleve. Øke vanninntaket utover de anbefalte åtte glass om dagen. Nipper til klart, kaldt vann lindrer ønske om å røyke og hjelper flush giftstoffer fra systemet.

Sip friskpresset appelsinjuice eller frisk saft hele dagen. Det demper appetitten, undertrykker behovet for en røyk og er lastet med vitamin C.

Drikk gulrot juice. Du kan lage din egen med en juice maskin, eller du kan kjøpe økologisk gulrot juice på naturlig mat butikker. Drikk fire gram av gulrot juice to ganger om dagen. Legg fersk revet gulrøtter til salater og supper.

Ta helbredende urter som støtter avgiftning. Utøvere av naturmedisin anbefaler Mullein å berolige en hoste eller irriterte lungene. Mullen, en vill urt som finnes i de fleste deler av USA, støtter luftveiene. Det beroliger betente nerver i lungene og undertrykker spasmer. Den løsner slim hos pasienter som lider av astma og bronkitt. Tabletter er tilgjengelig på helsekostbutikker, eller planten kan bli samlet i naturen og tørket og brukt som en helbredende te.

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer


Fritt fører til sykdommer slik som kreft og hjertesykdom. Sigarettrøyking relaterte dødsfall står for en av fem dødsfall årlig blant amerikanerne, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Mens mange sigar røykere ikke inhalerer røyken, inneholder sigarer like mange giftige kjemikalier som sigaretter inneholder. Ifølge National Cancer Institute, kan en premie sigar inneholde så mye tobakk som en pakke sigaretter. Til tross for de syke effektene av røyking, prøver å slutte og bor tobakksfritt forblir vanskelig på grunn av tobakksavhengighet.

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer

•  Lag en avslutt-smoking plan. Din plan bør inneholde utarbeide et støttesystem som venner og familie. Opprett en journal og skrive ned de triggere som gjør at du ønsker å røyke, som kan inkludere alkoholforbruk eller stress. Skriv ned grunnene du vil slutte.

Sett en dato i kalenderen for å slutte å røyke og holde seg til den datoen. Planlegg en dato tett på din kalender, i stedet for lengre unna. Vente til siste dag i måneden kan gjøre du ombestemmer deg om å slutte.

distrahere deg fra å røyke og atferd som vanligvis går med den. Endre rutine kan hjelpe distrahere deg fra trangen til å røyke. Gå en tur eller trener kan være et sunnere alternativ.

Prøv nikotinerstatnings medisiner, som inkluderer nikotintyggegummi, nikotin pastiller eller nikotinplaster. Hvis over-the-counter metoder ikke fungerer, ta kontakt med legen din om reseptbelagte medisiner, for eksempel bupropion eller vareniklin.

Fjern eventuelle gjenværende sigaretter eller sigarer i ditt hjem. Bli kvitt askebegre. Forlate tyggegummi eller hard candy rundt huset for å erstatte de cravings.

Koble med en mental helse profesjonell hvis du føler andre alternativer har mislyktes. Ringe en støttetelefon for å komme deg gjennom en craving.

Hint

 • Abstinenssymptomer kan vare noen uker. Husk at symptomene er bare midlertidig.
 • Unngå venner eller familie som røyker rundt deg.
 • Unngå røyking på dagen at du avslutter.
 • Ikke gi inn dine krav. Dette vil tillate deg å begrunne hvorfor du tror du bør røyke.
 • Unngå kaffe og alkohol når slutte å røyke.

Smoke Free: Hva er forbundet med redusert forbruk av sigaretter?

Smoke Free: Hva er forbundet med redusert forbruk av sigaretter?


Den reduserte forbruket av sigaretter er et kontroversielt tema. Det er gyldige argumenter fra hver side. Mange røykere som kuttet ned på antall sigaretter hver dag suger hardere på sigaretten. Selv om færre sigaretter røykt hver dag, kan inntaket av røyk være den samme. Det er viktig å merke seg at eventuelle fordeler ved redusert røyking avhenger av den enkelte.

Rikdom

På tidspunktet for publisering, kostnaden for en pakke sigaretter varierte oppover på $ 8 til $ 12 eller mer. En røyker som går gjennom en pakke om dagen til en pris på $ 10 tilbringer $ 3650 i året. Redusere røyking med 50 prosent koster røyker $ 5 per dag for å røyke. Det betyr at hvert år, røyker sparer $ 1850 å bruke for ting som en givende ferie, for eksempel.

Produktivitet

Med flere steder blir røykfrie områder, er det vanskeligere å finne steder å røyke. Løpet av arbeidsdagen, er det mindre sjanse for å gå utenfor for en røyk, noe mer tid til å få jobben gjort. Hjemme, slapper en røyker med kaffe og en sigarett. Selv om det er bare 10 eller 15 minutter for pause, i løpet av en kveld seks røyker legge opp til mer enn en time tapt. Redusere forbruket gir mer tid til andre ting.

Avhengighet

Nikotin i tobakk er et psykoaktivt stoff som skaper avhengighet. Mange som er i stand til å redusere inntaket av nikotin er bedre i stand til å håndtere fullt slutte etter noen måneder. Mens redusere nikotininntaket, kan de røyker føler abstinenssymptomer som falmer i tid. Mangel på nikotin forårsaker irritabilitet, angst, mangel på konsentrasjon og en økt appetitt. Redusere kroppens avhengighet av nikotin er gunstig på veien til å slutte.

Lunger

Etter en omfattende gjennomgang av medisinsk litteratur om røyking, professorer Charlotta Pisinger og Nina Godtfredsen fra Danmark viser at å redusere inntaket med 50 prosent kan forbedre noen respiratoriske symptomer, sammen med den generelle risikoen for lungekreft. Utførelsen av lungefunksjon, derimot, forble den samme. Mens mindre røyk i lungene er en god ting, stammer alle forskjellige ytelser fra reduksjon.

Cardiovascular

Høye nivåer av karbonmonoksid fra røyking er vist å øke kolesterolnivået og hvite blodlegemer, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Dette er viktige faktorer for hjertesykdom. En studie publisert i august 2001 utgaven av nikotin og tobakk Forskning viser at en smoking reduksjon på 50 prosent resultater i en 17 prosent reduksjon av karbonmonoksid nivåer. Dette tilsvarer lavere kolesterolnivå og høyere blod oksygen kapasitet redusere kardiovaskulær risiko.

Skadelige effekter på fosteret fra moren røyke sigaretter

Skadelige effekter på fosteret fra moren røyke sigaretter


Mens de skadelige effektene av røyking blir ofte diskutert i det amerikanske samfunnet, det synes å være mindre tilgjengelig informasjon om de potensielt skadelige effekter som en mors tobakksbruk kan ha på hennes ufødte barn.

Betydning

Ifølge Surgeon General 2004 rapport om effekten av røyking under svangerskapet, øker en mors tobakksbruk risikoen for svangerskapskomplikasjoner, dødfødsel og krybbedød (SIDS).

Nikotin

The Surgeon General rapport forteller at nikotin i sigaretter kan føre til restriksjoner i blodårene i navlestrengen og livmoren, noe som resulterer i redusert oksygenforsyningen til fosteret.

Teorier / Spekulasjoner

I mars 2005 ble "Journal of American Medical Association" (JAMA) publiserte resultatene av en foreløpig spansk studie som konkluderte med at mors røyking kan være knyttet til kromosom ustabilitet, som kan føre til en økt risiko for pediatriske kreftformer.

Lav vekt babyer

2004 Surgeon General rapport opplyser at babyer født av mødre som røyker har lavere fødselsvekt. Dette er en ledende årsak til spedbarnsdød.

Betraktninger

Andre skadelige effekter av mors røyking omfatter innføring av nikotin inn i morsmelk og den potensielle reduksjon av barnets lungefunksjon.

Hvordan stimulere produksjonen av HGH

Hvordan stimulere produksjonen av HGH


Tilhengerne av alternativ medisin og helsekost vurdere menneskelig veksthormon, eller HGH, nøkkelen til ungdomskilden. Dette er det hormonet som bidrar til å holde våre kropper ung, sterk og smidig. Problemet er at med alderen, gjør kroppen mindre og mindre av den. Men det er ting du kan gjøre for å maksimere kroppens produksjon av HGH og holde deg selv ser yngre, slankere og mer muskuløs lenger.

Hvordan stimulere produksjonen av HGH

•  Få nok søvn. Veksthormon er hovedsakelig utskilles i løpet av de første to timene av dyp søvn. Å få nok søvn er et must hvis du ønsker å maksimere veksthormon produksjonen. Få minst syv timer søvn hver natt, mellom klokken 22:00 og 6 am.

Spis høy-protein måltider. Veksthormon utgang stiger som reaksjon på en høy-protein måltid. Hver gang du setter deg ned til et måltid, etter å ha spist noen salat som serveres, fokus på forbruker alt proteinet før han flyttet til karbohydrater.

Hold karbohydrat forbruk lavt i løpet av dagen. Når kroppens karbohydratlagre kjører lite, svarer kroppen med mer veksthormon. Ferske frukter og grønnsaker er bra for dagen, men unngå brød og sukker. Små proteinmåltider i løpet av dagen er bra også.

Bruk korte hvileperioder når du arbeider ut. Når du treffer gym, prøve å holde pulsen opp litt. Hvis du bruker kortere hvileperioder mellom treningssett, som ett til to minutter i motsetning til tre eller fire, vil pulsen bli forhøyet og kroppen din vil øke HGH produksjonen.

En annen god måte å gjøre dette på er å kombinere to øvelser som virker to forskjellige kroppsdeler, som ben og skuldre. Denne måten har du en lengre pause mellom hvert sett med en kombinert øvelse, men du fortsatt få mer arbeid gjort på kortere tid. Hva du skal gjøre er et enkelt sett med trening en og deretter gå rett inn i øvelsen to med lite eller ingen hvile. Hvil i ett til to minutter og gjenta.

Ta et veksthormon supplement, noe som bidrar til å opprettholde kroppens produksjon av veksthormon. Disse kosttilskudd bør tas før sengetid og som regel bør hjelpe deg å sove eller gjøre deg søvnig. Hvis de ikke gjør det, så generelt er de ikke fungerer. Se Resources for et eksempel produkt.

Hint

 • Ta det sakte. Ikke gjør for mye for fort. Ta en eller to ideer og begynne med dem, og etter en uke eller to begynner å legge til én per week.Trying å gjøre for mye for fort kan overvelde deg.
 • Sjekk med legen din før du gjør noen endringer i kosthold eller treningsprogram.

Hvordan hjelpe ta vekten av etter avslutte sigaretter

Hvordan hjelpe ta vekten av etter avslutte sigaretter


Røykeslutt er en beundringsverdig bragd. Det betyr at du vil redusere alle de negative bivirkninger forbundet med vane. Dessverre, kan du også møte noen midlertidige irritasjonsmomenter mens du justerer til et liv uten sigaretter. Det ene er spørsmålet om vektøkning. The University of South Carolina anslår at folk som slutter å røyke får et gjennomsnitt på 4 til 10 pounds. Din erfaring med vektøkning kan være litt forskjellig, men uansett hvor mye vekt som du har satt på, vil du uten tvil vil kaste disse uønskede pounds. Med noen enkle endringer, kan du begynne prosessen med å slippe post-røykere pounds.

Hvordan hjelpe ta vekten av etter avslutte sigaretter

Innarbeide aktivitet i dagen. Enten du er en stillesittende person eller noen som allerede er fysisk aktive, en av de grunnleggende faktorene for veie tap er en økning i bevegelse for å brenne flere kalorier. Du trenger ikke å kjøre en daglig maraton å se resultater i kroppen din fra trening. Du kan bruke trappene i stedet for heis eller rulletrapper for en enkel middag etappe trening. Selv en eller to trapper kan få hjertet til å pumpe og brenne noen ekstra kalorier. Forsettlig parkere bilen langt borte fra din destinasjon og gange. Du vil få en annen tur ut av dette trekket når du kommer tilbake til bilen. Når du er på jobb, bruker pause perioder eller halvparten av lunsjen til å gå en tur. Forbedre helse og spenningen hunden din ved å legge til en ekstra kilometer eller to til vanlig turveg. Med litt kreativitet, vil du være i stand til å inkludere trening i dagen nesten uten problemer.

Unngå å erstatte sigaretter med matvarer. Mange tidligere røykere sliter med å ha noe nytt å gjøre med sine hender og munn. Dette kan føre til å erstatte sigaretter med snacking. Hvis dette er tilfellet for deg, bruke sunn snacks og erstatning elementer som ikke vil avspore din vekt-tap innsats. Prøv å tygge på strå eller tannpirkere. For måltidserstatning, bruk babygulrøtter, is, tyggegummi, sukkerfrie drops eller stangselleri å holde hendene opptatt uten å legge vekt.

Spis sunn snacks. Vask og skjær opp frisk frukt og grønnsaker, og plassere dem i lett å få tilgang til plastbeholdere i kjøleskapet ditt. Hvis det er lettere å spise sunt, er det mer sannsynlig at du vil gjøre det. Å gjøre disse snacks så tilgjengelig og enkelt som chips og annen fet snacks øker sjansene dine for vekt-tap suksess.

Redusere kalorier på din favoritt måltider. Snarere enn å gjøre drastiske kutt i kostholdet ditt og gjøre deg selv smertelig klar over hva du ikke kan spise, fokusere på å gjøre din favoritt måltider lavere i fett og kalorier. Bruk lite fett og redusert kalori versjoner av sauser, dressinger og pålegg. Velg magert kjøtt som du regelmessig bruker.

Endre dine mat-tilberedningsmetoder. Du trenger ikke å eliminere alle dine favoritt matvarer, som kjøtt og selv hjemmelagde pommes frites, for å gå ned i vekt. Bare husk at grilling, broiling og baking er sunnere enn steking.

Clove Sigarett Alternatives

Clove Sigarett Alternatives


Clove sigaretter er en blanding av en tredjedel tørket nellik og to tredjedeler tobakk. Rådet Scientific Affairs klassifiserer fedd sigaretter som tobakksprodukter, og tillegger dem alle helsefare allment tilskrives røyking all-tobakk sigaretter. Fedd sigaretter ikke er "tryggere" enn tobakk sigaretter. Faktisk, er røken fra en hvilken som helst slags skadelige for lungene. Mens det er flere alternativer tilgjengelige for fedd sigarett røykere, er den trygg en å slutte å røyke alle sammen.

Andre urte sigaretter

Flere andre urter kombineres med tobakk, og markedsføres som sigaretter. Disse inkluderer jasmin, ginseng, roseblader, pasjonsblomst og selv marshmallow plante blader. Mens urte sigaretter ikke inneholder nikotin og er ikke fysisk vanedannende, kan de forårsake lungeskade, bronkitt og lungeødem. Urte sigaretter er ofte kunstig forbedret med smaker som honning, eple og vanilje. Fordi røyking er en så kompleks avhengighet, kan urte sigaretter gi mye av hånden og munnen stimulering craved av røykere. Imidlertid er røken som ikke er mindre skadelig enn for delvis eller full fedd tobakk sigaretter.

Elektroniske sigaretter

Elektroniske sigaretter er batteridrevne sigaretter som gjør at røykerne å inhalere nikotin uten tobakksrøyk. Svært få studier har vært gjort på både effektivitet og potensiell skade av elektroniske sigaretter som inneholder nikotin, propylenglykol og andre kjemikalier. Som i 2010, er elektroniske sigaretter ikke regulert i USA, noe som betyr at det er liten eller ingen juridisk beskyttelse for forbrukere som velger å bruke dem. Disse produktene er også markedsført som både et alternativ til tobakk sigaretter og som et røykeslutt verktøy - verken som er nøyaktig og heller ikke har blitt verifisert av medisinsk studie.

Røykeslutt

Avslutte alle typer røyking er den eneste sunt alternativ til både delvis fedd sigaretter og tobakk sigaretter. Slutte å røyke drastisk reduserer faren for flere kreftformer, inkludert lunge, spiserør og svelg kreft, så vel som risikoen for hjertesykdommer. Det er viktig å huske at mens opinionen min laud fedd og elektroniske sigaretter som alternativer til tobakksrøyking, er dette rett og slett ikke sant. Clove sigaretter er bare tobakk og fedd sigaretter, og en hvilken som helst inntak av nikotin er skadelig for kroppen. Røyking er ikke måten å slutte å røyke. Det finnes flere nettsteder og varme linjer som "Bli og EX" som kan hjelpe deg i riktig røykeslutt strategier.

Effekter av avslutte sigaretter

Når du gjør beslutningen om å slutte å røyke sigaretter, enten ved å slutte cold turkey eller ved avvenning deg fra nikotinavhengighet, er du kommer til å møte både positive og negative effekter. Dessverre, vil de negative virkningene kommer først, i form av abstinenssymptomer. De positive effektene vil være mer langsiktig og statisk.

Grunner til å slutte sigaretter

Når du røyker sigaretter, sigarer, rør eller andre stoffer, er du ikke bare skade din egen helse, men også helsen til de rundt deg som er uvitende inhalasjon av passiv røyking du slipper inn luft fra både puster og røyking sigarett. Sigarett røyking kan forårsake en rekke medisinske problemer; foruten kreft og emfysem, røyking kan føre til impotens hos menn, og kan ha ødeleggende effekt på gravide kvinner, slik at de potensielt abortere. Dette er bare et utvalg av de negative effektene sigaretter kan ha på kroppen din og de rundt deg.

Negative effekter av avslutte sigaretter

De negative effektene av avslutte sigaretter, eller abstinenssymptomer, er økt appetitt, kvalme, hodepine, søvnvansker, irritabilitet, muskelsmerter og kramper, vektøkning, svetting, hoste, depresjon og angst. Ikke alle vil oppleve den samme kombinasjonen av symptomer når slutte å røyke. Noen vil oppleve hodepine og depresjoner, mens andre vil bare være irritabel og hoste mye.

Positive effekter

De positive effektene av avslutte sigaretter kan ta lengre tid å bli merkbare enn de negative. Mens de positive effektene synes statisk og unnvikende, leger insisterer på at de finnes. En av de positive effektene quitters vil få fra å sparke sin avhengighet til sigaretter er en redusert risiko for en rekke sykdommer og infeksjoner knyttet til røyking. Omsider ex-røykere vil begynne å føle deg sunnere og mer i stand til fysisk aktivitet og anstrengelse og potensielt legge måneder eller år til livet sitt.

Misforståelse

En av de mange grunnene til at noen mennesker fortsetter å røyke, bortsett fra avhengighet, er det vanlig misforståelse at avslutte prosessen vil resultere i større vektøkning. Dette kan unngås hvis de røyker ikke erstatte sine gamle avhengighet med fet snacks eller usunne matvaner.

Relapse

Når en person har helt sluttet å røyke, er fristelsen til å gjenoppta overalt. Den tøffeste kampen en quitter vil møte er å motstå fristelsen av venner og slektninger uforsiktig tilbyr sigaretter, og fristelsen opplevde hver gang en tidligere røyker går forbi et kjent røykeområde. En måte å bekjempe fristelsen av et tilbakefall er å verve alle venner og kolleger, både røykere og ikke-røykere, for å gi støtte og ansvarlighet.

Hvordan avslutte avhengighet av sigaretter

Hvordan avslutte avhengighet av sigaretter


Hvordan sparke avhengighet av røyking skadelig sigarett-tallet.

Hvordan avslutte avhengighet av sigaretter

•  Det første trinnet i å avslutte sigarett avhengighet er at du bør ha en dato å starte deg oppdrag for å slutte å røyke sigaretter som er alltid bra. Så når den dagen kommer rundt vil du ønsker å gå rundt og fortelle alle at visste at du røkt og fortelle dem din avslutte vane og du aldri vil høre om en sigarett igjen.

Etter at du vil ønske å gå gjennom huset og alle eiendelene dine og bli kvitt all sigarett ting som du har. Jo mindre ting å minne deg om røyking bedre årsaken du vil glemme det. Husk alltid din tilstand.

Se etter folk som har sluttet å røyke og snakke med dem for å øke deg selvtillit. Du vil ønske å bo på et sunt kosthold mens avslutte årsaken røykeslutt vil gjøre deg få litt vekt.

Du vil ønske å drikke cirka fem til seks glass vann om dagen for å få alle de dårlige giftstoffer ut av deg. Også gå til butikken og kjøpe multivitaminer og din favoritt tyggis ta multivitaminer med måltider. Du vil ønske å tygge tyggegummi når du føler erg å røyke.

Ta turer med folk som ikke røyker sigaretter, turer har vist seg å lindre stress. Du vil sannsynligvis føle deg sliten mens i ferd med å avslutte sigaretter så ta en lur å lade opp batteriet.

Også hvis du har en sigarett hver gang du har din daglige kaffe prøv å skru opp det vil hjelpe sparke en vane å røyke også. Føre til at noen ganger visse ting utløse avhengighet ønsker.

Unngå rom som tillater deg å røyke er ikke i disse rommene vil redusere din ønsker å røyke. Øvelse daglig det lindrer stress og reduserer erg å røyke sigaretter.

Hint

 • Unngå junk food.
 • Unngå røykere
 • Trene lindrer røykesug.
 • Hvis du røyker hasj og sigaretter bare prøve å røyke hasj.
 • Ikke henge rundt med folk som røyker eller du kan aldri slutte.

Hvordan slutte å røyke elektrisk sigaretter

Hvordan slutte å røyke elektrisk sigaretter


Slutte å røyke hjelpere som den elektriske sigaretten er gode metoder å bruke for å hjelpe sparke tobakk sigarett vane. I noen tilfeller, men de blir så mye av en vane som tobakk sigarettrøyking. Fordi mange elektriske sigarett patroner inneholder nikotin, er de fortsatt vanedannende. Nikotin er et sterkt stoff som reagerer med hjernens mekanismer for å skape et kraftig avhengighet. Akkurat som med tobakk sigaretter, røykere som valgte den elektriske sigaretten kan trenge hjelp til å slutte. Ved hjelp av mange av de samme metoder som tobakk sigarett røykere bruker vil bryte avhengighet til elektrisk sigaretter også.

Hvordan slutte å røyke elektrisk sigaretter

•  Forstå hva elektriske sigaretter er. Vet makeup av flytende røyk i patronene er avhengighetsskapende hvis de inneholder nikotin. Juryen er fortsatt ute på sikkerheten til elektriske sigaretter, men erstatte en avhengighet for et annet gir ikke mening. Akkurat som alle andre røykeslutt hjelp, elektriske sigaretter er enkel å bruke som en erstatning krykke.

Lær alt du kan om effektene av nikotin på hjernen. Det er sant at nikotin ikke forårsaker kreft. Det faktum tillater folk å rettferdiggjøre å bruke produkter som leverer nikotin som om det var trygt. Nikotin er et kraftig medikament. Det er naturens naturlige insektmiddel. Det er tobakksplanten måte å holde andre insekter borte. Merkelig nok, også speiler det hundrevis av sentrale hjernen kjemikalier i den menneskelige hjerne. Nikotin låser opp disse hjerne kontroller og tar tak i flere viktige kroppsfunksjoner. The American Cancer Society sier at nikotin er like vanedannende som kokain eller heroin. Å vite hvordan hjernen og kroppen din fysisk reagerer på nikotin hjelper bekjempe cravings og avhengighet.

Bytt til patroner som ikke inneholder nikotin. Ved hjelp av en ikke-nikotin kassett gir deg tid til å tilpasse seg ingen medikamenter samtidig som du får muntlig og fysisk tilfredsstillelse.

Drikk mye fruktjuice for å holde blodsukkernivået opp. Reduksjon, og deretter fravær av nikotin drastisk reduserer blodsukkernivået og etterlater deg trøtt, humørsyk og skjelven. Lavt blodsukker gir også hodepine. Hold sukker nivåer opp på en sunn måte å unngå mange av de desperate abstinenssymptomer.

Slutt å bruke den elektriske sigaretten og tygge sukkerfri tyggegummi når en craving streik. Skriv ned dine grunner for å slutte. De er lett å glemme i midten av et sug. Finn en god støtte gruppe som forstår og er fast. Å ha andre som vet hva det er å gå gjennom nikotin tilbaketrekking vil gi deg muligheten til å fortsette.

Elektrisk sigarett Informasjon

Elektrisk sigarett Informasjon


Elektriske sigaretter er personlige vaporizer enheter designet for å se ut som sigaretter. De leverer en inhalert damp som kan inneholde nikotin og smak, avhengig av brukerens preferanser. Elektriske sigaretter eliminere helserisiko forbundet med innånding røyk, selv om nikotin kan fortsatt ha skadelige effekter.

Hvordan Electric sigaretter Work

Elektriske sigaretter har et munnstykke eller en patron som inneholder absorberende materiale som er fuktet med væsken som skal fordampes. Resten av sigaretten inneholder et batteri og et varmeelement som fordamper væsken, slik at brukeren kan inhalere den. Mange modeller har LED lys på slutten som ligner glødende tuppen av en vanlig sigarett. De fleste elektriske sigaretter har også oppladbare batterier.

Typer av fordampende væske el-sigaretter

Væsken i elektrisk sigaretter består for det meste av tilsetningsstoffer propylenglykol og glyserin. Det kan eller ikke kan inneholde nikotin - varierende doser av nikotin, er tilgjengelig. Elektrisk sigarett væske er tilgjengelig i et bredt spekter av smaker, inkludert egendefinerte smaker. Noen er laget for å smake som vanlige sigaretter.

Helserisiko av elektrisk sigaretter

Forskning på helserisikoen ved elektriske sigaretter pågår. Nikotin er svært vanedannende og fører til hjerte-problemer som hjerteinfarkt og hjerneslag. Det svekker også immunsystemet og forårsaker sår å leges sakte. Slik risiko eksisterer uavhengig av hvordan nikotin administreres.