Digidexo.com

kollodialt gull

Hvordan bruke gull i behandlingen av kreft

Nye og lovende former for behandling av kreft er stadig arbeider seg gjennom forskning rørledningen, og en av de mest lovende er bruk av gull i kreftbehandlinger. Ifølge informasjon fra University of California, er gull nanopartikler blir betraktet som en relativt billig og effektiv måte å ødelegge kreftceller. Behandlingen virker ved å dreie de nanopartikler inn i "kreft" målsøkende missiler ved å dempe dem til en bestemt type av protein til stede i kreftceller, etterfulgt av overoppheting gullet til å ødelegge kreftverket.

Hvordan bruke gull i behandlingen av kreft

•  Ta kontakt med primærhelsetjenesten lege om tilgjengeligheten av kliniske studier for bruk av gull nanopartikler i kreftbehandling. Fordi bruken av gull i kreftbehandling er fortsatt i testfasen, vil den være tilgjengelig bare i visse steder i kliniske studier.

2 Hold tilsyn lege for å injisere kroppen din med gull nanopartikler limt med målretting molekyler. Disse målsøkende molekyler vil virke til å lokke nanopartiklene direkte til kreftceller, utenom sunt vev og lindre mange av de uønskede bivirkninger stede med konvensjonelle behandlinger, så som kjemoterapi og radioterapi.

bruker radiobølger eller målrettede lysbølger å overopphete gull nanopartikler. Denne økningen i varmen vil tjene til å drepe kreftceller som nanopartikler er festet, ødelegge svulsten samtidig minimere skade på det omkringliggende vev, slik at du kreft-fri med et minimum av utgifter og uønskede hjelpe-effekter.

Bruk av kolloidalt sølv og gull

Bruk av kolloidalt sølv og gull


Alkymistene har lenge visst om de helbredende egenskapene til kolloidalt sølv og gull. Gold terapi ble brukt i oldtidens Egypt for å hemme leddgikt og sølv bruk som en bakterie fighter har blitt overlevert gjennom tidene med sølv som brukes i produksjon av bestikk. Kolloidalt sølv og gull omfatte ekstra fine partikler av de verdifulle metallene som er mikroskopisk dispergert, vanligvis i vann. Tiden populære rettsmidler i alternativ og vestlig medisin, er begge kolloider brukes judiciously fra å fremme sunn plantevekst å behandle vanlige infeksjoner.

Healing Kjemiske Avhengig

Kolloidalt gull var en kjent kur i 1800 for alkoholavhengighet og brukes i dag til å redusere cravings for koffein, nikotin og karbohydrater. Abraham McReynolds, og Dill demonstrerte gull bruk som en agent for endring i en studie fra 2001 om "Kolloidalt Metallic Gold på kognitive funksjoner." Deltakerne viste bedre mental funksjon og emosjonelle holdninger. Dens effekt på hjernens signalstoffer brukes til å behandle ubalanserte tilstander av depresjon, sorg, frykt, suicidale tendenser og værsyke ved å øke energi og libido.

Beroligende på nervene

Kolloidale gull øker og balanserer nervesystemet ved å åpne veier som bidrar til å regulere hjerterytmen, lindrer stress, og bistand i blodtrykkskontroll. Dens immunsystem støtte hjelper kroppen å bekjempe sykdom og fremme vitalitet. Som et hjelpemiddel til å balansere kroppstemperatur, hjelper kolloidalt gull regulere varmen i de med kroniske frysninger, nattesvette og hetetokter. I en 1935 medisinsk tidsskrift, Dr. Edward H. Ochsner publisert en artikkel om "Kolloidalt gull i ubrukelige kreft" som sier at stoffet forlenger levetiden til terminalpasienter ved å redusere smerte og underernæring i de fleste tilfeller.

Helse Behandlinger

Kolloidalt sølv dreper bakterier og virus uten motstand eller immunitet ved å ødelegge enzymene som er ansvarlige for cellulær respirasjon. Ta små mengder sølv på regelmessig basis øker immunforsvaret mot mikroorganismer og parasitter. I sin bok "Resept for Nutritional Healing," Dr. James F. og Phyllis A. Balch skrive "Dette er et alternativ til antibiotika behandlinger og bakteriedrepende midler, kjent for å være effektiv mot mer enn 650 kjente bakterier og virus, inkludert E. coli-bakterier og candida albicans. "

Sølv rettsmidler

Kolloidalt sølv er super fin struktur gjør at den kan helbrede og beskytte vev. Det er en kjent kur for rosa øye, og dreper infeksjon i ører, nese og bihuler. Balch og Balch skrive i sin bok "Resept for Nutritional Healing" som kolloidalt sølv kan brukes lokalt for å bekjempe soppinfeksjoner og helbrede brannsår, sår, kutt og utslett. En teskje påføres huden bidrar til å redusere akne; huden sår har blitt kurert med sin søknad og påfølgende regenerering av sykelig vev. Influensa og kalde syke kan komme for væsken sølv for å lindre sår hals, og drepe tarmbakterier.

Gull som en kur for kreft

Siden oldtiden gull har vært en høyt verdsatt edelt metall. Denne sjeldne metallisk grunnstoff som finnes i naturlige omgivelser er ofte brukt i smykker og mynter. På et tidspunkt tannleger brukte gull som materiale for fyllinger og kroner. Det har vært flere lovende studier de siste årene som indikerer gullpartikler kan bidra angripe ondartede celler og kur kreft.

Egyptiske Studies

I juli 2009 en gruppe forskere fra Egypts National Research Center kunngjorde den vellykkede anvendelse av gull partikkel behandlinger på kreft i bryst, hud og leukemi (blodkreft).

Dr. Mustafa el-Sayed er en egyptisk-amerikanske kjemiske fysiker som ledet studien. Han rapporterte at gullpartikler er gitt ved å bruke nanoteknologi. Prosedyren manipulerer atomer, molekyler og materialer for å danne strukturer på omfanget av nanometer, en milliarddels meter.

Hvis godkjent av Helsedepartementet, Dr. Sayedis sa eksperimenter på mennesker kan begynne i så få som fem år.

Nanopartikler angrep Maligant Cells

Ifølge National Cancer Institute, En far-og-sønn team av forskere fra University of California, San Francisco, og Georgia Institute of Technology fant at når målrettede gull nanopartikler ble forent med en etterfølgende laser behandling, ble orale kreftceller ødelagt.

Studien ble utført av onkolog Ivan El-Sayed, MD, ved University of Califiornia, San Francisco, og fysisk kjemiker Mostafa El-Sayed, Ph.D., ved Georgia Institute of Technology.

Funnene i deres studie er publisert i tidsskriftet «Cancer Letters."

Videre forskning

Forskere ved Cancer Research-UK ved School of Pharmacy i London har utviklet en teknikk for å bruke gener innpakket i nanopartikler som et middel for selektivt rettet mot kreftceller.

Bly forsker Dr. Andreas Schatzlein sa nanoteknologi viser "stort potensial".

I mellomtiden, i USA., Har forskere ved Brown University utviklet en gull nanopartikkel som utelukkende angriper usunne eller unormale celler.

Hvordan å sammenligne sølv legering, gull, porselen eller harpiks som en fylling for Hulrom

Hvordan å sammenligne sølv legering, gull, porselen eller harpiks som en fylling for Hulrom


Når en tann er skadet av tannråte til et punkt for å forårsake et hulrom, er det nødvendig å få en fylling fra en tannlege for å gjenopprette tannen og forhindre ytterligere nedbrytning. Etter nedbrytning blir fjernet, blir et fyllmateriale bundet til tannen. Det finnes flere forskjellige typer fyllmaterialer brukes, inkludert sølvlegering (også kalt amalgam), gull, porselen og komposittharpiks. Ingen type materiale er rett i enhver situasjon. For å bestemme hvilken som vil fungere for din hulrom, må du vurdere mange ulike faktorer.

Bruksanvisning

•  Ha en tannlege undersøke hulen og diskutere alternativer. Med hulrom som er meget stor, kan harpikskomposittfyllinger ikke anbefales fordi det kan chip eller erodere over tid. Vanligvis harpiks fyllinger bare vare 3 til 10 år.

Sammenlign kostnadene for hver type fyllmasse og vurdere hvor mye du har råd til å betale for å få tennene fylt. Noen fyllmaterialer er betydelig dyrere enn andre. Gull og porselen er de dyreste alternativene, og sølv legering og kompositt harpiks er relativt rimeligere.

Vurder plasseringen av hulrommet når du sammenligner de ulike fyllalternativer. Mens alle materialer blir ofte brukt i ryggen jekslene, er kompositt harpiks det vanligste valget for fyllinger i fortennene fordi det kan matche fargen på tennene nøye.

Bestem hvor mye utseendet på tann betyr noe for deg etter at den er fylt. Porselen og kompositt harpiks er ansett som de mest attraktive materialer for tannfyllinger fordi de tett etterligne fargen på tennene. Sølv legering og gullfyllinger er relativt svært merkbar.

sammenligne holdbarheten av ulike fyllingsmaterialer for hulrom når vi leter etter en restaurering som vil vare så lenge som mulig. Gull fyllinger kan vare 20 år eller mer, og porselen varer mye lenger enn harpiks. Sølv legering fyllinger kan bli matt eller korrodert over tid og kan bare vare 5 til 7 år.

Ta flekker i betraktning. Folk som drikker mye kaffe, mørk farget brus og te eller som røyker jevnlig kan være lurt å unngå å fylle hulrom med kompositt harpiks, som det pleier å farge lettere enn andre materialer.

Hint

  • Folk har ofte sølv legering fyllinger fjernet og erstattet med porselen eller komposittfyllinger for å forbedre utseendet av deres munn.
  • Folk tidvis har allergiske reaksjoner på enkelte typer fyllingsmaterialer. I slike tilfeller er fyll fjernet og et annet materiale som er valgt.

Hvordan skille Porcelain Fra Gull Caps

Hvordan skille Porcelain Fra Gull Caps


Tannkroner kommer i en rekke materialer som porselen og gull. Porselen kroner er brukt oftest å reparere fortennene mens gull er vanligvis brukes til å reparere bakerste tennene. Bestemme forskjellen mellom disse typer materialer og hva hver enkelt kan tilby vil hjelpe deg å forstå hvordan kronene arbeid. Faktorer som er bestemt når du arbeider med porselen og gullkroner inkluderer kosmetisk utseende, holdbarhet og omfanget av tannskader du opplever.

Bruksanvisning

•  Kontroller fargen på caps. Porselen kroner er lettere og laget for å ligne dine naturlige tenner. Gullkroner er ofte blanke og fargen er en mørk til middels gyllen nyanse. Gullkroner kan også være sølv i farge.

Undersøk kronen tykkelse. Porselen kroner er tynnere og mer utsatt for chipping eller sprukket enn sterkere, tykkere gullkroner. På grunn av sin svakhet, er gullkroner brukes til bakerste tennene på grunn av press under tygging.

Spør tannlegen din hva bonding teknikk han skal bruke. Porselenskroner er bundet rundt tannen samt forankret til kjernen av tannen. Dette gir bedre stabilitet og beskyttelse mot chipping og sprekker. Gullkroner ikke krever forankring, men sementeres til tannen selv.

Sjekk kronen for lekkasjer ved å kjøre vann over overflaten. Porselenskroner er mer sannsynlig å lekke fluid inn i tannen på grunn av behandlingen som introduserer små ufullkommenheter. Gullkroner er mindre sannsynlig å lekke, og er tilnærmet vanntett.

Hvordan lage gull Fronter

Hvordan lage gull Fronter


Gull fronter, ellers kjent som griller, har vært populært i hip hop-kulturen i noen tid. I dag er gull fronter bli en mainstream trend. Profesjonelt-laget gull fronter er ekstremt dyre. Å gå til en gullsmed i stedet for en tannlege kan være et mye billigere alternativ.

Bruksanvisning

Floss og børste tennene for å sikre at de er rene før du oppretter din tannlege inntrykk.

Kjør voks under varmt vann for å myke det. Bite i voks fast, men ikke hele veien gjennom.

Ta inntrykkene til en gullsmed for å lage gull fronter passer voks mold.

Tips og advarsler

  • Be om at gullsmeden legge steiner eller andre dekorasjoner å tilpasse gull fronter, hvis ønskelig.
  • Sørg for å rengjøre grillen hver gang du bruker den.
  • Ha på gull foran som minimal som mulig for å redusere irritasjon i munnen.

Hva er i gull tannkroner?

Hva er i gull tannkroner?


I løpet av årene har gull tannkroner blitt stadig mer vanlig. På grunn av gull er holdbart og langvarig karakter, mange tannleger ser gull som den ideelle stoffet for tannkroner. Tross alt, det tar ganske mye å chip gull og metall kan lett tåle biting og tygging. Plus, tannemaljen og gull slitasje på samme rate. Selvfølgelig, er gull en god substans til å bruke i tannkroner, men hva er egentlig i gull tannkroner?

Historie

I mange områder av verden, har gull tenner eller kroner lenge vært ansett som en type statussymbol, vanligvis forbeholdt kun overklasse individer. Men i 1746, en fransk tannlege ved navn Claude Mouton anbefalt bruk av gull i tannkroner. Siden den gang har gull blitt en av de vanligste stoffene som brukes i tannkroner.

Funksjon

Selv om det ofte forveksles med fyllinger, tannkroner er faktisk ganske forskjellig fra fyllinger. Ofte kalt "caps", tannkroner brukes til å erstatte et ødelagt eller forfalt tann og i motsetning til fyllinger, dekker hele tannen snarere enn en liten del.

Funksjoner

Selv om navnet antyder at gullkroner er laget utelukkende av gull, gull tannkroner faktisk bestå av mange forskjellige materialer, inkludert tinn, platina, sølv, kobber, tinn og gull. I gjennomsnitt er en typisk gullkrone kun består av ca 75% gull.

Typer

I tillegg til gull, er det mange andre typer av substanser som kan anvendes for tannkroner med porselen, blir den andre mest brukte. Selv mindre holdbare enn gull tannkroner, mange foretrekker porselen kroner fordi de ligne selve tannemaljen. Andre materialer så som nikkel, krom og gull-legeringer er også ofte brukt for tannkroner.

Time Frame

I gjennomsnitt varer en gulltannkrone ca 10 til 15 år. Avhengig av den enkelte tannhygiene, kan kronen vare lenger. Når sammenlignet med andre typer tannkrone materialer, gull tannkroner tendens til å vare lenger enn alternative stoffer.

Kostnad

Selv om kostnadene for gull tannkroner varierer, de fleste forsikringer dekker bekostning av gull tannkroner. Siden porselen og keramiske kroner anses kosmetiske prosedyrer, mange forsikringsselskaper har en tendens til å dekke en mindre del av kostnadene. Vanligvis kan imidlertid en person forvente å bli belastet mellom $ 600 og $ 1000 per gull dental gull.

Gull Bruker for Medisinsk utstyr

Gull Bruker for Medisinsk utstyr


Den ikke-reaktive natur av gull som gjør det til et attraktivt materiale i enkelte medisinske anvendelser. Dens motstand mot korrosjon og bakterievekst gjør det trygt for interaksjon med kroppen. Gold har utmerket elektrisk ledningsevne, noe som gjør det til et valg for tilkoblinger av høyteknologiske elektronikk som brukes i den medisinske industrien, så vel.

Gull i Elektronikk

Gull har utmerket elektrisk ledningsevne. Mange kvalitet elektroniske enheter bruker gull for kontakter for å sørge for at elektrisk transmisjon er fortsatt klar og presis. Dette er spesielt sant i tilfellet med elektronisk medisinsk utstyr. Utstyr som registrerer og sender pasientdata må være nøyaktig og funksjon uten feil. Utstyr som gir behandling eller terapi må også være pålitelig å sikre god pasientbehandling. I begge tilfeller er gull som benyttes i elektronikken i slikt utstyr.

Gull i Stents

Stenter bidra til å forbedre blodgjennomstrømningen i tilstoppede arterier. Ved hjelp av gull for stent materialet gir to fordeler. Gull viser seg tydelig med ulike avbildningsmetoder. Dette gjør det mulig for legen å nøyaktig plassere stenten, som beliggenheten klart kan påvises. Siden gull hindrer veksten av bakterier, også bidrar til å hindre infeksjon i stenten.

Gull for Øre-programmer

Tendensen av gull å hindre bakterievekst gjør det til et godt valg for implantater i nærheten åpninger i kroppen. Den indre øregang er et område som er lett utsatt for bakteriell infeksjon. Derfor er massivt gull eller gullbelagt implantater som ofte brukes i tilfelle av øret mikrokirurgi. Dette reduserer risikoen for fremtidig infeksjon for pasienten.

Lasere

Lasere blir brukt oftere i medisin. Den reflekterende natur gull sammen med sin bruk i elektroniske søknader gjør det et klart valg i laser-teknologi, så vel. Gullbelegg blir ofte brukt til å fokusere energien i intenst lys oppfyller de nødvendige intensiteten for medisinske lasere.

Om gull tenner implantater

Tenner implantater er permanente falske tenner som er "forankret" i eller på kjeven din. De fungerer akkurat som ekte tenner. Mange foretrekker dem til proteser. Gull tenner implantater arbeidet mye som konvensjonelle implantater, men de er i stor grad en forfengelighet element. Hvis du vurderer å ha gull tenner implantater, sørg for at du forstår alle omsorg problemer og konsekvenser av å ha denne operasjonen.

Historie

I tidlige perioder med egyptisk og kinesisk historie, ble gull brukt for falske tenner fordi det var så formbart. Faktisk har hodeskaller over 5000 år gamle er funnet å ha gull tenner i munnen. Mer nylig har imidlertid gull har blitt erstattet av titan og porselen, slik at falske tenner ser ut som ekte. Nå, gulltenner er for det meste et tilbehør eller et uttrykk for individualitet.

Funksjon

Gull tenner implantater har to deler: en titan implantat som er kirurgisk skrudd inn i kjevebenet, og den faktiske gull tann. Gullet tann er festet til implantatet og fungerer bare som en vanlig tann. Den kan brukes til å tygge og bite, kan renses som naturlige tenner, og kan ikke bli fjernet.

Typer

Gull tenner implantater er permanente. Hvis du liker utseendet på gulltenner, men føler at de ikke er profesjonelle på arbeidsplassen, kan du velge å ha en porselen tann implantat med en gull cap eller krone. På denne måten kan du fjerne gull for arbeid og møter, men ha den på personlig tid. "Grillz" er sett av gull caps som dekker hele bunnen eller toppen av tennene.

Funksjoner

Gull tenner kan være accessorized med flere steiner og design. For virkelig å legge gnisten til ditt smil, kan du dekorere dine gull tenner med ekte eller kunstige diamanter eller edelstener.

Fordeler

Fordelene med gull tenner implantater er nesten identisk med fordelene ved en hvilken som helst annen type av tannimplantat. De er mindre av en belastning på rundt tennene enn broer fordi de er forankret i kjevebenet i stedet for holdt til andre tenner. Du trenger ikke å bekymre deg for dem å falle ut av munnen din, og du kan spise alle typer mat du liker. De krever ikke spesiell rengjøring, og du helt unngå den ubehagelige spørsmålet om protese lim. Gull tenner kan også gjøre munnen ser mer stilig, avhengig av din definisjon av stil.

Advarsel

Skulle du velge å få gull tenner implantater, husk at denne beslutningen er et permanent. Det er svært komplisert, smertefull og kostbar å reversere denne avgjørelsen senere, og i noen tilfeller er det umulig. Tenner implantater er mindre vellykket på folk som har svake jawbones eller som har en historie med alvorlig tannkjøttsykdom, så samarbeider tett med legen din for å være sikker på at dine sjanser for en vellykket operasjon er så god som mulig.

Hvordan lage gull tenner Caps

Hvordan lage gull tenner Caps


Tann caps, eller Grillz, er på vei oppover. Disse gull, hvitt gull eller platina caps, noen ganger dekket i juveler, ble slitt av hiphop stjerner så tidlig som på 1980-tallet. Men det har bare vært i de siste fem årene, med fremveksten av Dirty South rap, at de har blitt populære mainstream smykker. De er oftest slitt av 18-35-årige menn i byer som hører på hiphop. Caps er vanligvis avtagbart, men permanente caps kan monteres. Hvis du ønsker å investere i en grill uten å bryte banken, er det mulig å lage din egen, selv om du går til en tannlege kan få bedre resultater.

Bruksanvisning

•  Plasser gelé eller leire på molding skuffen, sette skuffen i munnen og klemme ned i to til tre minutter. Pust gjennom nesen.

Fjern mugg fra munnen, og vent til den er helt tørr, noe som vil ta minst 15 minutter.

Dekk formen med gullsmed voks. Dette vil hindre at gullet fester seg til formen.

Bestem hvor stor grill vil være og skjære et stykke gull ut som er omtrent riktig størrelse. En cap eller grill kan dekke bare en tann eller så mange som seks tenner.

Heat gullet med hånd fakkelen, som du sakte skyv den så til mold, som dekker fronten, toppen og baksiden. Ikke varm opp gull til sitt smeltepunkt, men bare nok til å gjøre den myk og smidig.

Neaten opp overflaten av hetten med formeverktøy. Hvis gullet er for stiv til å jobbe med, kan du varme opp det med fakkelen. Når du er fornøyd med formen, ta hetten til et kjølig sted, og la det tørke i en time.

Fil bort eventuelle grove kanter eller skarpe hjørner på hetten.

Hvis du vil at grillen eller cap å være lyse og iøynefallende, polere den med en klut og gull polish.

Hint

  • Selv kosmetisk tannbehandling er best overlatt til tannleger. Din egen mold sannsynligvis ikke vil være så presis som en profesjonell.
  • Dental leire og gelé har en ubehagelig kjemisk smak og kan indusere knebling.
  • En dårlig sittende lue kan føre til irritasjon eller skade på tannkjøttet eller lepper.
  • Ifølge American Dental Association har det ikke vært noen studier i den langsiktige virkningen av grill på seg. Det er fornuftig å ikke bruke grillen hver dag.

Gull vs. Porselen Fyllinger

Gull vs. Porselen Fyllinger


Mens pasienter har flere alternativer når du velger fyllingsmateriale for sine tenner, gull og porselen forbli den mest populære brukes av tannleger i dag. Holdbarhet og enkel applikasjon er de viktigste årsakene til deres popularitet, men det er andre faktorer en pasient må vurdere når du gjør et endelig valg. I den forbindelse er det viktig å utdanne deg selv på forskjellene mellom de to materialene slik at du og din tannlege for å komme fram til avgjørelsen som er best egnet til dine individuelle behov.

Kostnad

Rimelig er ofte det første bekymring når du velger et materiale for en fylling. Mens porselen og gull er de to mest kostbare materialer som brukes av tannleger, porselen fyllinger er tradisjonelt mindre kostbart i forhold til gull og er enklere å bruke. I motsetning til dette, gull som et edelt metall er et mer kostbart materiale enn porselen. Som et naturlig mineral, gull krever også større ekspertise på den delen av tannlegen for å hindre skade på den skjøre masse. Dette resulterer i flere kontor besøk, som til slutt vil legge enda mer til kostnaden.

Slitasjen

Få materialer rival gull når det kommer til holdbarhet, med noen gullfyllinger varer så lenge som 15 år eller mer. Porselen fyllinger vanligvis krever erstatning innen fem til sju år. Den viktigste faktor som påvirker tidsparameteren er størrelsen av hulrommet. Større fyllinger har en tendens til å ha større eksponering, noe som øker sannsynligheten for at de vil til slutt løsne nok til å skape et gap mellom tann og fylling, forlater massen utsatt for bakterier.

Kosmetikk

Porselen er uten tvil det mest populære materialet når de vurderer utseende. Betydelig hardere enn gull, motstår porselen flekker og kan matches perfekt til fargen på eksisterende tenner. Porselen ligner også den gjennomskinnelige natur naturlige tenner, gjør noen erstatninger nesten umerkelig. Til syvende og sist, synlighet og plasseringen av tannen blir fylt vil være en viktig faktor når du velger mellom gull og porselen. Spon-legging av porselen i løpet av gull kan også være et alternativ for de opptatt av utseende.

Ekstra Betraktninger

En av de viktigste sekundære hensyn når du velger mellom gull og porselen fyllinger er effekten på dine eksisterende tenner. Porselen er så mye som 16 ganger hardere enn tannemaljen, noe som ofte resulterer i betydelig slitasje på tennene fylling kommer i kontakt med. Porselen fyllinger kan også krympe så mye som 20 prosent mer enn gull og er mer utsatt for chipping. Gullfyllinger har generelt tettere passform og er hypoallergeniske, noe som gjør dem best egnet for pasienter med allergisk følsomhet.

Hvorfor mine ører blir svart når jeg Wear 14K gull øredobber?

Hvorfor mine ører blir svart når jeg Wear 14K gull øredobber?


Du har kanskje lagt merke til at øreflippene har blitt svart etter seg 14-karat gull øredobber. Denne tilstanden, som kalles svart dermographism, er problematisk og skjemmende, men er ikke en alvorlig helsefare.

Definisjon

Svart dermographism er en reaksjon på gull som får huden til å bli mørkt. Legeringene i 14k gull smykker kan forårsake mørke flekker å oppstå på huden.

Gull og legeringer

24-karat gull anses å være rent gull, mens 14 k gull er 58,3 prosent gull. Gull er blandet med legeringer som nikkel, kobber, sink og sølv for å gjøre gullet hardt nok til å bli formet til smykker.

Metallic Slite

Den vanligste årsaken til svart dermographism er metallic slitasje forårsaket av makeup. Materialene i makeup er vanskelig nok å gni av ørsmå partikler av metallegeringer og forårsake metallisk støv, som vises som sorte flekker på øreflippene.

Metallic Corrosion

Når du svetter, kan kroppens fettsyrer forårsake legeringer i din gull øredobber å korrodere og danner mørke forbindelser. Smog og salt i varmt klima kan også anløpe legeringer i dine øredobber i gull og forårsake mørke flekker på ørene.

Oppløsning

Fjern dine øredobber før du påfører makeup. Ikke ha 14k gulløredobber i et basseng eller badestamp. I tillegg rense øredobber regelmessig. Hvis du følger disse trinnene, bør du ha mindre problemer med svart dermographism.

Hvordan selge gull tannfyllingsmaterialer

Med økningen i verdier av råvarer og mineraler, mange mennesker er ute etter å tjene penger på gull som de ikke bruker, som gamle smykker eller gull fyllinger. Følg noen enkle trinn, og du vil være i stand til å få mest mulig ut av din overskudds gull.

Bruksanvisning

Hvordan selge gull tannfyllingsmaterialer

Dokument hva du har ved å ta bilder og, hvis mulig, veiing av gull tannarbeid. Gold tannarbeid er et amalgam av ulike metaller, noen dyrebare, noen ikke. Sammensetningen av tannarbeid metall vil være sjef avgjørende faktor i hvor mye penger du får for det.

Sjekk din lokale telefonboken for gullsmeder eller bonde butikker som kjøper gull. Ring dem og spørre om deres politikk for å kjøpe dental gull. Hvis du har noen lokale kontakter, ta en tur til hver av dem og ha dem gi deg et tilbud på hvor mye de vil betale deg for gull.

Hvis du ikke har tilgang til noen lokale butikker som kjøper gull, kan du gjøre jobben på nettet. Det er mange online virksomheter som vil kjøpe gull, usett, hvis du bare sende det til dem. Hvis du vil ha den beste prisen, finne en nettbutikk som du faktisk kan ta kontakt, og spørre om en mulig prising av gull. Disse virksomhetene gjør det svært enkelt for deg å sende gull til dem, vanligvis med en forhåndsbetalt konvolutt. Les anmeldelser for forskjellige nettsteder, og være sikker på at de er medlem av Better Business Bureau.

Når du har bestemt hvem du ønsker å selge gull til, ta gullet til dem, eller send det som tilfellet kan være.

Hint

  • Shoppe rundt etter den beste prisen, hvis høyest mulig annenhåndsverdi er viktig. Hvis det ikke er, nettbutikker som lar deg sende gullet i er den mest praktiske.

Slik fjerner en gull krone

Slik fjerner en gull krone


Så mye som vi ønsker å tro gullkroner er permanent, er det faktum at de ofte ikke er. Det er mange grunner til at en gullkrone kanskje må fjernes. Den tannstrukturen undersiden kan re-nedbrytning etter en periode av tid, som nødvendiggjør en ny krone, eller tannen kan utvikle en abscess og krever en rotfylling, som også krever omforming kronen. Uansett årsak, er den eneste måten en gullkrone kan fjernes er av en tannlege.

Bruksanvisning

Gjør en avtale for å se en tannlege. Hvis du har en vanlig utøver, alle bedre. Hvis ikke, kan mange nettsteder gir deg informasjon om lokale tannleger.

Tips dental personalet hva slags symptomer du har. De vil trolig ta et røntgenbilde av tannen for å se hva som skjer.

Oppsøk en ny mening hvis du har grunn til å stille spørsmål ved en diagnose. Fjerne en gullkrone uunngåelig betyr å erstatte det, og hvis det er behov for en rotfylling eller en annen prosedyre, er det svært kostbart. Du må være villig til å betale for et annet kontor besøk og flere røntgenstråler.

Planlegge en avtale for prosedyren når du har akseptert diagnosen. Når en krone må fjernes, er det noe galt, og ikke deltar i den fører til flere komplikasjoner nedover veien, blant annet mulig tap av tannen.

Be dental personalet hva som er involvert i prosedyren. Hvis du trenger en rotfylling, være klar på hva det er for, og hva som vil skje. Etter en rotfylling gjennom en gullkrone, noen ganger den opprinnelige kronen kan bli frelst. Hvis kronen må byttes ut på grunn av re-forfall under prosedyren innebærer en ny krone forberedelse og inntrykk. Den gamle krone fjernes ved å gjøre kutt inn i det med en dental håndstykket (drill), så er det pried av med instrumenter. Du får en injeksjon av lokalbedøvelse slik at det ikke gjør vondt.

Er Rhodium skadelig for helsen når de brukes i smykker?

Er Rhodium skadelig for helsen når de brukes i smykker?


Rhodium er et element som har industriell bruk og brukes også for plating smykker laget av andre metaller. Det er ganske sjelden, idet produksjonen bare ca 3 tonn i året. Selv om farene er involvert med industrielle formål, synes det ikke å være helsemessige problemer når rhodium brukes i smykker.

Identifikasjon

Rhodium er en hvit metall. Det er den sjeldneste av de ikke-radioaktive metaller som finnes på jorden, og regnes som den dyreste metall. Dens symbol på det periodiske system er Rh, og dets atomnummer er 45 Rhodium er et medlem av platina-gruppen, som også inkluderer platina, palladium, ruthenium, iridium og osmium. Rhodium er ekstremt motstandsdyktig mot korrosjon; ikke anløpe; og er slitesterk, hard og reflekterende. På grunn av sin sjeldenhet, rhodium har ingen effekt på miljøet.

Rhodium i Industri

Rhodium er brukt i verkstedindustrien som legeringselement for herding av platina og palladium. Rhodium forbindelser er giftige og kreftfremkallende, og må behandles med forsiktighet. Rhodium støv er brannfarlig. Men nesten ingen rapporter om mennesker som blir berørt av rhodium eksisterer. The Centers for Disease Control utsteder yrkeshygieniske retningslinjer for håndtering av rhodium i industrielle innstillinger.

Rhodium i Smykker

Rhodium brukes for plating smykker. Det metalliske grunnstoffet brukes vanligvis til plate hvitt gull og platina, hvor det øker holdbarheten, hindrer riper og forbedrer lysstyrke. Rhodium er allergivennlige og er ofte brukt som et beskyttende belegg for hvitt gull, som kan inneholde nikkel. Rundt 15 prosent av befolkningen er allergisk mot nikkel, så rhodium forhindrer hudirritasjon. Rhodium er ikke formbare og ville bryte i sin rene form, så du vil ikke finne ren rhodium smykker. Rhodium kan anvendes for plette mindre kostbare metaller, som sølv eller kobber. Når rhodium anvendes, vil smykker ser det samme, uansett hvilken av metall som er under.

Rhodium Farene

Prosessen med å plettere smykker med rhodium krever rhodium å være et pulver, slik at smykker maker må benytte seg. Plettering kan slites av i tid, avhengig av bruk, slik at huden kan bli utsatt for metallet under rhodium. Den rhodium seg selv, anvendes som pletterings eller noen ganger blandet med andre metaller for å danne smykker, har ingen dokumentert fare for brukeren av smykker.

Hva er behandlingen for kvikksølvforgiftning?

Kvikksølv kan påvirke nervesystemet, samt forårsake fødselsskader hos gravide kvinner. Personer med kvikksølvforgiftning kan oppleve symptomer som vansker med motorikk inkludert lukt, syn eller berøring, samt tretthet, lett blåmerker eller andre symptomer som oftest forbundet med anemi. Som kvikksølvforgiftning kan kreve en lang restitusjonsperiode, er det viktig å søke behandling så raskt som mulig.

Redusere Eksponering

Det er tre typer av kvikksølvforgiftning: forgiftning på grunn av elementært kvikksølv, noe som fører til oppkast og problemer med å puste; forgiftning på grunn av uorganisk kvikksølv, noe som fører til blod i avføringen og svie i halsen; og organiske kvikksølvforgiftning, som kan forårsake hud nummenhet og rystelser. Den type symptomer som presenteres kan hjelpe en lege diagnostisere hvilken type forgiftning en pasient kan ha.

Det første trinnet i behandlingen av kvikksølvforgiftning er å opphøre noen aktiviteter som førte til forgiftning i første omgang. For eksempel, hvis du opplever kvikksølvforgiftning grunn til å spise store mengder fisk, bør du slutte å spise de fisk. Noen ganger kvikksølvforgiftning kan være på grunn av en-gangs eksponering, for eksempel som en brutt termometer. I slike tilfeller bør gjøres ingen livsstilsendringer.

Chelation

En lege vil oftest foreskrive et medikament for kvikksølvforgiftning kjent som et chelateringsmiddel. Slike medikamenter inkluderer Dimercaprol, som er kjent for sin avgiftende og rensende egenskaper. Medikamentet er også brukt ved behandling av arsen, gull og andre elementære forgiftninger. Andre chelaterende midler inkluderer 2,3-Dimercaptosuccinic syre og L-penicillamin.

Når de fordøyes disse medikamentene bidra til å binde til kvikksølv og begrense dens virkninger på nervesystemet. Dette gjør at en del av kroppens kvikksølv butikker for å bli utgitt. Imidlertid er ikke alle kvikksølv fjernes ved hjelp av denne medisinen.

Siste utvei Metoder

Hvis en pasient opplever fortsatt betydelige symptomer på grunn av kvikksølvforgiftning, er det to mer invasive behandlingsalternativer som kan vise noen lover. Den første er nyfødte, hvor en persons røde blodceller blir deretter fjernet og erstattet med friske røde blodlegemer eller blodplater. Risikoen forbundet med denne type prosedyre inkluderer blodpropp, infeksjoner og sjokk, ifølge Medline Plus.

Til slutt, kan kvikksølvforgiftning som har avleiret i tarmen eller tykktarmen fjernes kirurgisk for å hindre ytterligere symptomer. Som kirurgi skaper flere risikoer for pasienten og ikke fjerne kvikksølv fra blodet, vil pasienter fortsatt opplever bivirkninger som følge av kvikksølvforgiftning.

Årsaker til Lung Arrdannelse

Årsaker til Lung Arrdannelse


Arrdannelse i lungene, også kalt lungefibrose, interstitiell lungesykdom, fibrosing alveolitt, interstitiell pneumoni og Hamman-Rich syndrom, er en kronisk sykdom som involverer hevelse og arrdannelse i luftblærer og vev mellom celler (interstitiell vev) av lungene. Dette arrdannelse kan gjøre lungene stiv og fører til pustevansker. Det er flere årsaker til lunge arrdannelse og alvorlighetsgraden kan variere fra mild til potensielt dødelig.

Tjenestepensjon Årsaker

Jobber som involverer arbeider med asbest, metall, støv eller bakken stein kan forårsake lungefibrose. Når partiklene slippes ut i luften ved disse materialene blir inhalert de kan skade alveolene, luftblærer inne i lungene hvor utvekslingen av oksygen og karbondioksyd finner sted. Dette kan føre til arrdannelse.

Asbestose, forårsaket av eksponering til asbest, fører til arrdannelse og kan føre til lungekreft. Silikose, forårsaket av innånding av silikastøv, vil også føre til arrdannelse i lungene. Bryting av gull, bly, kobber, sink, jern og antrasitt kan føre til silikose hvis de riktige forholdsregler ikke er tatt. Arbeidere i støperier er også i fare for arrdannelse på lungene forårsaket av silikose. Sandstein sliping, sandblåsing, tunneling, granitt carving, betong breaking og produksjon av Kina utsetter arbeidstakere til silika. Ørsmå partikler transporteres til de aveoli, der de forårsaker arrdannelse. Alvorlighetsgraden av silikose avhenger av konsentrasjonen i luften og lengden på eksponeringen.

Miljømessige årsaker

Folk utsatt for noen typer kjemiske gasser, som ammoniakk eller klorgasser, kan oppleve lungefibrose. Langvarig eksponering for andre miljømessige stoffer kan skade lungene også. Korn, sukkerrør, og støv fra dyr avføring kan arr lungene. Moldy høyet kan føre til en reaksjon i lungene som fører til arrdannelse, som kan bakteriell eller muggvekst i luftfuktere og badestamper.

Sykdommer som tuberkulose, revmatoid artritt, systemisk lupus erythematosus, systemisk sklerose, og bagassosis er også antatt å forårsake lunge arrdannelse.

Idiopatisk Arrdannelse

Når årsaken til lunge arrdannelse ikke er kjent, kalles det idiopatisk lungefibrose. Dette er vanligvis diagnostisert når pasientens arbeid historie og miljø ikke viser en klar årsak. Noen leger tror at arr kan være forårsaket av infeksjon eller allergisk reaksjon, men, i henhold til det kanadiske Cancer Society, blir bakterier og andre mikroorganismer som er relatert til disse forholdene ikke er vanligvis funnet i lungene av personer diagnostisert med pulmonal fibrose. Bakgrunnen for denne tilkoblingen er at arrdannelse en tendens til å dukke opp etter en viral lignende sykdom.

Medisinering

Det er noen medisiner som kan også forårsake skade på lungene. Nitiofurantoin, foreskrevet for urinveisinfeksjoner, amiodaron, og noen medisiner foreskrevet for å bekjempe kreft har vist seg å føre til arrdannelse i lungene, ifølge den kanadiske Lung Association.

Iron Carbonate bruksområder

Jern-karbonat er et mineral som finnes i grunne sedimentære avsetninger. Forekomstene finnes i mange deler av verden. Det er ofte kjent som sideritt når det er ansett som en mineral prøven, eller som jern-karbonat for dens medisinske bruk. I det siste har det vært brukt i medisin for å kurere nevralgiske klager. Det er nå mer vanlig brukt som en kilde av jernmalm eller som en samle mineral.

Utseende

Jern karbonat vises i en rekke former og farger. Mineralet kan variere fra klumper av fiber utseende ugjennomsiktig pastiller til delikat gjennomskinnelig flak gruppert sammen. Det kan virke som gyldne brune sukkerbiter eller grå-gull korall-liknende krystaller. Farger kan inkludere grå, gul, brun, gulaktig brun, rødbrun og grønnlig brun.

Iron Ore

Iron karbonat er utbredt over hele USA, Sør-Amerika og Europa. Den inneholder 48 prosent jern, og er et verdifullt jern mineral. Det er en god kilde av jernmalm i Storbritannia, men det er ikke brukt som en malm i Amerika.

Medisin

Under den alternative navn jernholdige karbonat, det har blitt brukt til å behandle jernmangel. I det 19. århundre, ble jern karbonat sett på som en effektiv kur for nevrologiske tilstander som nå behandles av antiepileptika og muskel relaxers. Iron karbonat er magnetisk når de varmes opp. Noen forskere i det 19. århundre var interessert i effekten av magnetisme og tenkte at det hadde helbredende egenskaper.

Nervesmerter

Legene brukte store doser av mineralet å behandle tic douloureux, eller trigeminusnevralgi. Symptomene på dette ubehagelige tilstand ble stikkende smerter i den ene siden av ansiktet. Behandlingen ble hyllet som en suksess, men resultatene kan ha vært på grunn av spontan remisjon, som behandling tok flere måneder å fullføre, og pasienter kan komme i denne perioden uten medisinsk intervensjon. Det ble også brukt som en kur for chorea, eller Saint Vitus 'dans, som forårsaket krampaktige bevegelser i lider. Store doser av jernholdig karbonat ble levert til pasienten.

Mineral prøver

Som samlerobjekt mineral prøven, er jern karbonat ofte kjenner som siderite. Det kan bli funnet i en rekke former og farger, som strekker seg fra kjedelig og off-hvite opake klumper av mineralet til de mer attraktive krystallinske former. Det er tilgjengelig som kutt edelstener, så vel som i sin naturlige tilstand av klumper eller masser.

Hva gjør Kidney Stones mørk i fargen?

Uavhengig av deres farge, nyrestein forsøker å passere gjennom urinveiene skrik om oppmerksomhet. Denne smertefulle objektet tar på en mørkere nyanse når overflødig kalsium er å klandre for stein formasjon.

Farger

Nyrestein varierer i hue. Fargen på steinen avhenger av dens sammensetning, ifølge Stony Brook University Hospital i New York. De fleste steiner er gul eller brun, men de kan også vises tan, gull eller sort.

Typer

Fire primære typer nyrestein finnes: kalsium oksalat (den vanligste), urinsyre, struvitt og cystin.

Sammensetning

Forskjellige stoffer omfatter hver type nyrestein. Kalsium oxalate steiner er laget hovedsakelig av overflødig kalsium mens urinsyre steiner dannes som et resultat av for mye protein. Struvitt steiner hold avfallsprodukt ammoniakk og magnesium.

Effekter

Kalsium og oksalat føre disse typer steiner til å være mørkere i fargen, mens urinsyre steiner normalt vise seg som brun-hvit. En skitten-hvite fargen utvikler seg i struvitt samlinger mens cystin steiner vedta en nyanse av rosa eller gult.

Størrelse

Teksturen av en stein varierer fra glatt til grovt å taggete. En "liten" stein (vanligvis 4 mm i diameter eller mindre) har en 90% sjanse for spontan passasje, ifølge University of Miami School of Medicine. Større typer krever medikamenter, ikke-invasiv behandling eller kirurgi

Hva er årsaken til gylne Staph?

Hva er årsaken til gylne Staph?


Gylne staph, også kjent som Staphylococcus aureus, er en type bakterie som forårsaker en rekke infeksjoner. Byller, meningitt, osteomyelitt, lungebetennelse, septisk flebitt og endokarditt er alle et resultat av golden staph. Denne bakterien lever i nese og på hud, så spesielle forholdsregler må tas for å ikke bli syk av den.

Cuts

Golden staph kan komme inn i kroppen gjennom ubehandlede kutt. Siden gull staph allerede lever på overflaten av huden, er det lett for den å infisere et kutt. Kutt må desinfiseres og holdt dekket.

Skin-on-hudkontakt

Golden staph kan overføres gjennom hudkontakt. Skjelvende hender, klemmer og andre kroppskontakt kan overføre denne bakterien. Det er viktig å vaske hendene med antibakteriell såpe på en jevnlig basis.

Forurensede overflater

Golden staph kan leve på forurensede overflater. Ved å berøre en flate forurenset med gylden staph, kan den overføres til huden. Regelmessig støvtørking og rengjøring av overflater med anti-bakteriell cleanser i ditt hjem kan kutte ned risikoen for å bli smittet med golden staph.

Overforbruk av antibiotika

Antibiotika bidra til å holde mange folk friske og infeksjon gratis. Mange slår til antibiotika før du prøver andre metoder for å holde seg frisk. Denne overforbruk av antibiotika gjør golden staph resistente mot antibiotika. Det er viktig å bare bruke antibiotika når alle andre metoder har sviktet, slik at de kan fungere når golden staph infiserer kroppen.