Digidexo.com

hjemmepleier

Hvordan få helseforsikring for en hjemmepleier

Endringer i moderne medisin påvirke hvordan helsevesenet dekning er utplassert av forsikringsselskaper. Gi pasienter i hjemmesykepleien en gang var uhørt, men nå er det ofte viser seg mer kostnadseffektiv og praktisk enn et lengre sykehusopphold. Å vite hva din helseforsikring fordeler dekke vil bedre forberede deg til å argumentere for ditt forsikringsselskap for å levere en hjemmepleier for deg eller en kjær.

Bruksanvisning

•  Vurdere om pasienten oppfyller minstekravene for å få hjelp i hjemmet. For å kvalifisere for en hjemmepleier henhold Medicare pasienten må kreve minst ett av følgende tjenester, i henhold til legen din: Intermittent dyktige sykepleie, Logopedi tjenester, fysioterapi eller fortsatt ergoterapi. Pasientenes ber hjemmetjenesten må også være enten bundet til hjemmet eller knapt i stand til å forlate hjemmet uten hjelp. De fleste forsikringsselskaper leverandører vil kreve at minst pasienten oppfyller disse betingelsene.

Bestem omsorgsnivå pasienten krever. For ditt forsikringsselskap for å gi pasienten i hjemmesykepleien må pasienten trenger mindre enn full tid omsorg. Dette betyr et hjem omsorgsarbeider ville bruke mindre enn syv dager i uken med pasienten og ivareta pasientens behov for mindre enn åtte timer per dag. Hvis en pasient trenger mer intensiv behandling eller medisinsk tilsyn er det lite sannsynlig at forsikringsselskapet vil betale for en hjemmepleier.

Utvikle et forhold med behandlende lege og be legen om å skrive et brev på pasientens vegne til forsikringsagentforetaket ber om en hjemmepleier og opptegning av medisinsk nødvendighet av kravet. Send inn din forespørsel om en i hjemmepleier til pasientens forsikringsselskap sammen med legens brev.

Forbered deg på å kjempe forsikringsselskapet for en i hjemmepleier. De fleste ikke-HMO forsikringskrav er avslått første gang de blir sendt inn. Dersom pasientens krav nektes forespørsel et nytt brev fra behandlende lege og send inn på kravet. Du må kanskje gjøre dette mer enn en gang, men å være vedvarende lønner seg.

Tips og advarsler

  • Mange forsikringsselskaper vurdere en person å være "bundet til hjemmet" hvis den er ekstremt vanskelig for personen å forlate hjemmet uten assistanse. Dette kan ikke bety at det er umulig for personen å forlate huset uten følge.

REMstar Pro 2 Med C-Flex hjemmepleier Installeringsveiledning

Den REMstar Pro 2 med C-Flex er en puste assistanse enhet som brukes av folk som har problemer med å puste og sove. Det filtrerer og regulerer inntak av luft gjennom hele natten. Folk bruker ofte REMstar Pro 2 som en del av et hjem terapiregime, som en lege eller servicepersonalet trenger å sette opp før bruk.

Bruksanvisning

•  Fjern filterlokket. Stikk den hvite ultrafine filteret. Sett den grå pollenfilter. Sett på filterlokket.

Sitt REMstar på et flatt underlag i en posisjon som er borte fra eventuelle varme- eller kjøleutstyr som en luftventilen, radiator eller klimaanlegg. Den REMstar må ha uhindret luftstrøm, så du bør unngå å plassere den på et sted der enheten berører gardiner eller sengetøy.

Koble kontakten enden av strømforsyningen til strøminntaket på baksiden av REMstar. Plugg kanter enden i en stikkontakt. Når REMstar er koblet til, vil skjermen vise systemversjonsnummer, totalt antall timer bruk og totalt antall terapi timer. Før du setter opp enheten, sørg for at luftstrømmen er slått av.

Trykk og hold rampen knappen til du hører et pip. Antall netter enheten har vært brukt i terapitimer som varte i 4 timer eller mer vil vises. Hvis dette er første gang du bruker enheten, vil displayet vise "0" Denne skjermen er kun ment som referanse. Trykk på brukerknappen til høyre for å gå til neste innstilling: air trykkavlastning.

Trykk på rampe eller luftfukter knappen for å justere lufttrykket lettelse. Innstillingen "1" gir brukeren en liten mengde trykkavlastning. Innstillingen av "2" gir brukeren en middels mengde trykkavlastning. Innstillingen fra "3" gir brukeren den mest trykkavlastning. Trykk på brukerknappen til høyre for å gå til neste innstilling: rampe starttrykket.

Trykk på rampen eller luftfukter knappen for å justere rampestarttrykk. Som brukeren sover, til mengden av trykket øker og minker tillate mer fredelig søvn. Denne svingning i trykket er kjent som "rampe". Trykk på brukerknappen til høyre for å gå til neste innstilling: koble varsel.

Trykk på rampen eller luftfukter knappen for å aktivere frakoblings varselet. Hvis det oppdages en kontinuerlig luftlekkasje, vil REMstar avgi en høy tone for å varsle brukeren. Innstillingen av "1" betyr varselet er aktivert. Innstillingen "0" betyr varselet er deaktivert. Trykk på brukerknappen til høyre for å gå til neste innstilling: knappen lyser.

Trykk på rampen eller luftfukter-knappen for å slå på lampen. Lyset knappen lyser baksiden av knappene og gjør dem synlige i mørket. Innstillingen av "1" betyr knappene er opplyst. Innstillingen fra "0" slår av lyset. Trykk på brukerknappen til høyre for å gå til neste innstilling: FOSQ test.

Trykk på høyre brukerknapp for å hoppe over FOSQ test. Pasienter med søvnproblemer ta FOSQ test, som er en kvalitet-of-life test. Denne funksjonen er valgfri, og er bare tilgjengelig hvis du har installert en Smartcard. Installasjonen er fullført.

Økonomisk hjelp for MS

Kronisk sykdom er mer enn ødeleggende eller invalidiserende, er det også kan tappe din økonomi. Dette gjelder ikke minst når du arbeider med multippel sklerose. Med MS, kan symptomene komme og gå, slående fra ingensteds og rester for uforutsigbare perioder.

Pasienter med multippel sklerose kunne føle stor i dag, men være ute av stand til å gå i morgen, og har problemer med syn dagen etter. Utvalget av utgifter strekker seg fra tapt lønn til behandlinger. Levetidskostnader for en person med MS kan øke til 2,2 millioner. Heldigvis er tilgjengelig hjelp hvis MS er et problem for deg.

Spør og du skal motta

Aktiv forskning pågår for å finne en kur for multippel sklerose. Nå som forskerne har tilgang til stamceller, kan denne vaksinen faktisk være på horisonten for neste generasjon av MS-ofre. The National Multiple Sclerosis Society (NMSS) gitt $ 50 millioner for å finansiere 440 studier og forsøk i 2008 alene.

Denne organisasjonen har etablert i overkant av 60 kapitler over hele USA og utover. På et mer personlig nivå, større kapitler også gi økonomisk bistand til personer i nød. Mindre kapitler kanalisere sin energi inn i å knytte pasienter med tilgjengelige ressurser i samfunnet.

Søk og du skal finne

Multiple Sclerosis Association of America (MSAA) er en annen organisasjon bistå pasienter. Tre viktige programmer motta midler fra denne kilden: MR Diagnostic fondet og utstyr Distribution programmet samt en kjøleutstyr Distribution Program.

Den MSAA- gjør betalinger direkte til MRI-leverandøren for formålet innledende diagnose. Elementer som MS-pasienter trenger for sikkerhet og bekvemmelighet er tilgjengelig gjennom dette programmet. Til slutt, MS-pasienter som opplever episoder henføres direkte til varme følsomhet er kvalifisert for elementer for å redusere disse symptomene.

Knock og det skal bli lukket opp for dere

Grants gi tilskudd til hjemmepleie, vitale nødhjelp og hjelpemidler. Multiple Sclerosis Foundation (MSF) forvalter disse midlene. Men, har Leger Uten Grenser ingen måte å vite at du trenger dem med mindre du la dem vite.

Hjemmesykepleien er et stipend-finansiert program for pasienter med behov for lys housekeeping, måltid forberedelse, transport og avlastning. For pasienter som trenger bærbare ramper, rullestol, høyttalertelefon, håndkontroller, briller eller etappe bukseseler, har Leger Uten Grenser et annet program med midler for disse hjelpemidler.

Pasient Assistance Program (PAP) bidrar med engangs nødhjelp. Det vil betale slike regninger som husleie, akutte reparasjoner og verktøy hvis varen er for sikkerheten, trivsel eller uavhengighet av pasienten. PAP bistår også de som trenger medisiner ved å knytte dem til narkotika selskaper der det er mulig.

Home Care for pasienter med koronarsykdom

Koronarsykdom er betegnelsen som brukes for oppbygging av fett-basert plakk i arteriene som forsyner blod til hjertet. Hvis venstre ubehandlet, kan dette plakk --- eller aterosklerose --- sterkt begrense blodstrøm eller fremme produksjonen av blodpropper. Hver tilstand kan føre til hjerteinfarkt, hjertefeil og død. Hjemmetjenesten er en viktig komponent i kampen mot koronarsykdom, og mange hjemme-baserte behandling alternativer er tilgjengelige.

Livsstil Modifikasjon og Oppfølging Testing

Hvis du lider av koronarsykdom, men har ikke opplevd et hjerteinfarkt eller hjertesvikt, kan hjemmepleier være basert på endringer i livsstil for å redusere virkningene av tilstanden din. Vanligvis hvis du røyker, legen din vil sterkt oppfordre deg til å slutte. Du vil også ha nytte av å spise en diett høy i frukt, grønnsaker og helkorn og lavt kolesterol og mettet fett. Regelmessig trening vil også hjelpe deg å holde seg frisk, og din lege eller fysioterapeut kan hjelpe tenke ut et passende treningsprogram. Hvis du er overvektig, vil du også ha nytte av Shedding overskytende pounds. Ukontrollert stress kan i betydelig grad svekke ditt hjerte helse, og legen din kan også anbefale deltakelse i en stress management program.

I tillegg til disse trinnene, må du oppsøke lege regelmessig for oppfølging testing, inkludert blodtrykk, kolesterol og blodsukker sjekker. Siden tilstanden din plasserer deg i faresonen for hjerteinfarkt, gjøre deg kjent med tegn til å beskytte din helse. Øk sikkerhetsnett ved å fortelle venner og kolleger om sykdommen din. Hvis du føler deg engstelig eller deprimert, spør legen din om hjelp. Venstre uadressert, kan disse sinnstilstander betydelig øke hjerteinfarkt risiko.

Medisiner for å Forsterke Home Care

Du må kanskje også forsterke livsstilsendringer med medisiner. Potensielle alternativene inkluderer statiner (Lipitor, Crestor), aspirin, betablokkere og ACE-konvertering enzym (ACE) hemmere. Konsultere legen din for en fullstendig forklaring av disse behandlingene.

Komplementær behandling

Enkelte supplerende terapi kan også hjelpe deg med å håndtere virkningene av sykdommen din. Mens disse alternativene ikke er ment å erstatte medisinsk behandling, kan de fremme en positiv tilnærming til din tilstand. Potensielle alternativene inkluderer yoga, meditasjon, biofeedback, massasje, aromaterapi, meditasjon og dedikasjon til en åndelig praksis. La legen vite om du arbeider med noen av disse metodene, og ikke stoppe medisinsk behandling uten særskilt godkjenning.

Rehabiliteringsprogrammer

Hvis du har lidd et hjerteinfarkt eller hjertesvikt, kan legen din henvise deg til en hjerterehabiliteringsprogram utviklet for å gi rådgivning, riktige utøve opsjoner og opplæring for å identifisere fremtidige risikofaktorer. Vanligvis er anbefalt lengde på deltakelse i slike programmer tre måneder, men American Heart Association bemerker at mer langsiktig rehabilitering er mye mer vellykket i å skape sunne livsvaner. For å bidra til å øke dine egne sjanser for fortsatt hjemmehjelp suksess, oppsøke den lengste rehabilitering alternativet tilgjengelig for deg. Du vil få ekstra fordel av fortsatt støtte fra familien.

Hvordan feilsøker en Respironics BiPAP

Hvordan feilsøker en Respironics BiPAP


Søvnapné er en svært vanlig tilstand som rammer opp til 18 millioner amerikanere, ifølge American Association for Respiratory Care. Søvnapné er en potensielt alvorlig søvnforstyrrelse der åndedrettsstans eller blir veldig grunt under søvn. En bi-nivå positivt luftveistrykk maskin (BiPAP) hindrer apnea ved å levere kontinuerlig luftveistrykk gjennom en ansiktsmaske og inn i lungene for riktig innånding under søvn. Philips Respironics er en verdensledende produsent av helsevesenet produkter, inkludert deres populær linje med BiPAP maskiner. Det er viktig å vite hvordan man skal feilsøke Respironics BiPAP maskinen, slik at det fungerer som det skal.

Bruksanvisning

Plasser Respironics BiPAP maskinen på et fast, plant underlag innen rekkevidde, og fra eventuelle varme- eller kjøleutstyr, for eksempel radiatorer, luftventiler og klimaanlegg. Pass på at det ikke er noen gardiner, sengetøy eller puter blokkerer baksiden av maskinen. Ifølge Respironics, må luften strømme fritt rundt enheten for at systemet skal fungere skikkelig.

Plugg din Respironics BiPAP maskin til en gjennomførbar stikkontakten og vente på skjermen til å lyse opp. Hvis du ikke får strøm til enheten, bytte til en annen stikkontakt og plugg i BiPAP maskin igjen. Forsikre deg om at strømkabelen er satt ordentlig i baksiden av BiPAP maskinens strøminnløpsåpning, så vel.

Sjekk alle fleksible rør for luftlekkasjer og splittelser i linjene. Hvis det er noen lekkasjer eller åpninger, må du bytte ut slangen. Ring din medisinske utstyrsleverandør for utskifting rør hvis du ikke har noen reserveslanger.

Fjern gjenbrukbare, grå skumfilteret fra filterholderen, vask med mild såpe og la filteret tørke helt. Plasser rent luftfilteret tilbake i filterholderen plassert på baksiden av BiPAP maskin rett under strøminntaket åpningen. Vær forsiktig så du ikke bump og løsne strømledningen når du setter filteret inn i filterholderen.

Koble fra og koble den fleksible slangen som går fra maskinen til din maske for å sikre at det er riktig tilkoblet. Pass på at det ikke er noen knekk eller bøy i slangen. Kontroller at den fleksible slangen er satt ordentlig inn i luftuttaket porten på baksiden av BiPAP maskinen og sikre den andre enden til Respironics maske.

Juster Respironics BiPAP maske og hodeplagg for å sikre at du har et stramt og sikker passform. The American Sleep Apnea Association sier at masker og hodeplagg kommer i mange forskjellige former og størrelser. Hvis du fortsatt har problemer med å få riktig passform, ring hjemmepleier å prøve en annen størrelse eller annen stil maske.

Tilbakestill maskinen ved å trekke ut strømkabelen og deretter koble inn strømmen igjen. Hvis det ikke fungerer, ring hjemmepleier utstyrsleverandøren for å se om dine BiPAP maskin behov repareres eller erstattes. Du kan også ringe Respironics Technical Product Support Center for å få hjelp.

Tips og advarsler

  • Når du bruker BiPAP maskin, drapere slangen over baksiden av hodegjerde for å redusere spenninger og trekke i masken.
  • Respironics BiPAP Maskinen skal kun brukes med deler som er godkjent av Respironics eller hjemme omsorg utstyrsleverandør.

Hvordan å få virksomheten til hjemmetjenester

Ifølge en studie fra 2006 av AARP, "nitti prosent av voksne amerikanere ønsker å bo i sitt eget hjem og være selvhjulpne så lenge som mulig." Få et hjem omsorg tjenesteleverandør tillater dem å gjøre nettopp dette. Faktisk ifølge Medicare.com, "Home behandling er billigere, mer praktisk og like vellykket som den omsorg du får i sykehus eller sykehjem." Mange forsikringsselskaper, statlige etater og privatpersoner forstå den økende betydningen av hjemmetjenesten og de kan gi din etat med nye klient henvisninger for å få deg ny virksomhet.

Bruksanvisning

Kontakt helseforsikring selskaper for å få klient henvisninger for hjemmepleier byrå. Ifølge Medicare.com, "Medicare gir dekning for utgifter til medisinsk behandling i hjemmet, inkludert hjelp til daglige aktiviteter hvis det er en del av legens ordre." Kontakt Medicare og andre forsikringsbyråer for å lære hvordan å få sertifisert med sine tjenester. De krever at du fremlegge bevis for lisensiering. Forsikringsselskapene vil måtte ivareta sikkerheten for sine kunder.

Foster et forretningssamarbeid med statlige finansierte programmer fordi mange vil henvise virksomheten til folk når de spør om en god hjemmetjenester etat i en stat. Sende ut informasjonspakker til disse etatene, slik at de er kjent med bedriften og de tjenestene du tilbyr. Spør om du kan registrere deg for å bli inkludert i deres database med leverandører.

gi gode tjenester fordi det kan føre til en henvisning fra en nåværende eller tidligere klient. Word-of-munn henvisninger er en svært effektiv måte å skaffe nye kunder. Folk som er kjent med tjenesten og liker kvaliteten på omsorgen de mottar vil mest sannsynlig fortelle andre. Mange mennesker bare liker å jobbe med organisasjoner som de har blitt nevnt. Det er derfor det er viktig å alltid gi den beste omsorg. Dette gjelder særlig med privat betalte individer fordi de ikke kommer som står om.

Brand dine tjenester, slik at folk skal bli kjent med virksomhetens navn og den type tjenester som du oppgir. Ha en logo og et slagord. Inkludere dette på visittkort, brevpapir, nettside, brosjyre og enhver annen virksomhet korrespondanse som du kan sende.

Delta på helserelaterte arrangementer og seminarer, og be om å snakke på konferanser, slik at folk vil se deg som en respektert profesjonell i ditt felt. Jo mer du markedsføre virksomheten din, jo flere potensielle kunder og partnerskap kan du fremme.

Staphylococcus Aureus Urinveisinfeksjon

Ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, urinveisinfeksjoner er den nest vanligste infeksjonen i kroppen sto for 8,3 millioner legebesøk per år. A Staphylococcus aureus urinveisinfeksjon kan forekomme i urinrøret, blæren eller nyrene og er forårsaket av Staphylococcus aureus bakterier. Behandlingen består av et antibiotikum som gitt over en periode på flere dager.

Symptomer

Symptomer på en Staphylococcus aureus urinveisinfeksjon varierer avhengig av hvilken del av urinveiene er involvert. Hvis infeksjonen er i blæren, vil symptomene inkluderer trykk i bekkenet, nedre magesmerter og en lavgradig feber. Hvis infeksjonen er i urinrøret, vil symptom brenne med vannlating. Når infeksjonen er i nyrene, vil symptomene er tilbake og sidesmerter, høy feber, skjelvinger og frysninger, kvalme og eventuelt oppkast.
Når du har symptomer på en urinveisinfeksjon, se din lege.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, vil 50 prosent av alle kvinner utvikler en urinveisinfeksjon på et tidspunkt i livet sitt. Risikofaktorer i tillegg til å være en kvinnelig inkluderer bruk av en membran for prevensjon, samt hyppig kateter bruk. I tillegg har folk med diabetes eller nedsatt immunforsvar er også på et høyere risiko for å utvikle en urinveisinfeksjon. En annen risikofaktor er en forstørret prostata eller nyrestein.
Hvis du ikke søker behandling for en urinveisinfeksjon, kan en nyre infeksjon eller permanent skade på nyrene forekomme.

Behandling - Medisinsk

Behandling for Staphylococcus aureus urinveisinfeksjon bør inkludere å ta foreskrevet antibiotika som anvist. Antibiotikabruk er tilpasset til de bakteriene som forårsaker infeksjonen. Ifølge Health Sciences Center på Stony Brook, er 85 prosent av urinveisinfeksjoner forårsaket av E coli-bakterier; 10 prosent er forårsaket av Klebsiella, Procteus, Pseudomonas, Enterobacter eller; og mindre enn fem prosent er forårsaket av Staphylococcus aureus bakterier, enterokokker eller klamydia.
Antibiotika som bekjemper Staphylococcus aureus urinveisinfeksjon inkluderer Nafcillin, vancomycin, cefazolin, klindamycin, dicloxacillian eller trimetoprim - sulfametoksazol.
For alvorlige tilfeller av urinveisinfeksjon, er sykehusinnleggelse med intravenøs antibiotika nødvendig.

Behandling - Homecare

Hjemmepleie for behandling av en Staphylococcus aureus urinveisinfeksjon bør inneholde resten. Bruk en varmepute på magen for smerte. Også drikke rikelig med vann for å skylle ut bakterier.

Slik unngår du at en urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner kan være svært ubehagelig, men det er noen tiltak du kan ta for å hindre dem. Etter urinering eller avføring, tørke forfra og bakover for å hindre at bakterier kommer inn i urinrøret. Også drikke rikelig med væske inkludert tranebærjuice, og unngå produkter som Douches og feminin spray.

Dental Implant Home Care Instructions

Dental Implant Home Care Instructions


Den langsiktige suksessen av et tannimplantat hengsler på pasientens hjemmesykepleien, og det innebærer to etapper. Den første er under og umiddelbart etter dine implantater er plassert. Den andre fortsetter omsorg etter dine implantater har etablert seg. Riktig hjem vare på tannimplantater vil bidra til å forhindre peri-implantat gingivitt (en mild form for tannkjøtt infeksjon), peri-implantat osteitis (betennelse i benet), og skade på kunstig tann.

Umiddelbart etter operasjonen

Plassering av implantater krever tannkirurgi. Du må kanskje ha ett eller flere besøk for å oppnå implantatet, som til slutt vil vokse inn i kjevebenet. Under scenen en av hjemmepleier, umiddelbart etter operasjonen, kan du oppleve hevelse i tannkjøttet og ansikt, blåmerker, liten blødning og smerter. Hvis din periodontist har forskrevet antibiotika, ta dem som anvist før de er alle borte. Også, hvis du har smerter, forteller kirurgen eller tannlege, som kan henvise deg til å ta resept eller over-the-counter smertestillende medikamenter. Du kan også få beskjed om å begrense din diett for å myk mat i opptil en uke.

Rutinemessig Home Care

Under fase to, er pasienter oppfordres til å ta vare på sine tannimplantater som naturlige tenner. Dette betyr tannpuss og tanntråd, å være selektiv i hva som er spist, og planlegging vanlige tannlege besøk.

Eksepsjonell Oral Hygiene

Mens mange tannleger anbefaler at du rengjør dine implantater som du gjør de andre tennene, anbefaler Mayo Clinic praktiserer "eksepsjonell munnhygiene." Pensle etter hvert måltid. Spesielle børster kan brukes til å børste bak og over eller under de kunstige erstatninger. Den interdental pensel, for eksempel glir mellom tennene, og er designet for å få i og rundt tennene og tannkjøttet. Du bør også floss hver dag, omhyggelig rengjøring fra gummien til den bitende overflaten av tennene.

Common Sense

En grunn til pasienter ofte gir for valg implantater over en bro, er at det tillater dem å spise mer normalt. Imidlertid bør man være forsiktig i biting ned på harde objekter (for eksempel hardt godteri eller nøtter), tygge is, eller spiser ekstremt klebrig mat (tror: godteri epler). I tillegg kan den kunstige tann som dekker et implantat blir farget av røyking og kaffe. Sunn fornuft er som regel en god nok guide til hva og hva som ikke skal spise og gjøre når du har implantater.

Rutinemessige tannlege besøk

Til slutt, holde opp vanlige rutinemessige besøk til tannlegen hvert halvår til et år. Tannlegen vil utføre rutinemessig vedlikehold, x-stråler og tilbakekalle evalueringer etter behov. Mens et implantat kan vare lenge, tannen på implantatet lider slitasje som andre kroner og broer. Du må være flittig i omsorgen for det, akkurat som du er de andre tennene.

Hjem pleie

En person rammet av sykdom eller uførhet har sin livskvalitet kompromittert på en eller annen måte. Hjem pleie imidlertid tillate en slik person til å leve et godt livskvalitet med mer selvstendighet og mindre behov for sykehusinnleggelse eller klinikken besøk. For å gjøre slike forbedringer er mulig, å vite hvordan å få riktig type hjemmesykepleien enhet er avgjørende.

Definere "Home pleie"

En hjemmehjelp enhet, synonymt med vilkårene holdbar medisinsk utstyr, hjelpemidler enheten eller assisterende teknologi, er et verktøy, produkt eller type enhet som brukes i en persons hjem som tjener til å gjenopprette tapte funksjon som følge av sykdom, funksjonshemming, nyrefunksjon eller handikap . Hjem pleie tillate folk å bevege seg, se eller høre bedre; ha en enklere tid å spise eller bli kledd; puste bedre; eliminere kroppens avfall tross tap av fysiologisk funksjon; og utføre aktiviteter med mindre tilsyn og mer selvstendighet.

Typer Hjem pleie

Det er like mange hjemmepleie som det er funksjoner av de ulike deler av menneskekroppen. Hver kroppen systemet kan ha en tilsvarende hjelpemiddel, og det er mange eksempler som finnes i hverdagen. Det mest kjente ville være et høreapparat for hørselshemmede. De som har problemer med å puste på grunn av luftveissykdom kan ha oksygentanker, jern lungene og andre pusteapparater. En peritoneal dialyse rigg kan erstatte nyrefunksjonen uten bruk av en mer komplisert maskin hemodialyse. Rullestoler, krykker, rullatorer, stokker, reachers, orthotics og protetikk hjelpe de med mobilitet problemer. Tilpasset tallerkener og skåler, pivot skjeer og spesialiserte kopper hjelpe personer som har problemer med matingen. Programvare for talegjenkjenning og tekst-til-tale-programmer hjelpe personer med ulike kommunikasjons underskudd kommunisere effektivt.

Verdien av Hjem pleie

Hjem pleie, hjem medisinsk utstyr eller hjelpemidler hjelpe enkeltpersoner få uavhengighet ved å gjenopprette tap av funksjon. Dette fører til enkeltpersoner "å være mindre avhengig av omsorgspersoner og helseinstitusjoner som sykehus og medisinske klinikker. Mindre tid brukt på sykehusbesøk og ber om hjelp gir mer tid til slike folk til å utøve virksomhet som de faktisk ønsker eller trenger å gjøre, slik som dagliglivets aktiviteter, fritidsaktiviteter og til og med fungere.

Velge riktig type enhet

Hjem pleie imøtekomme til svært spesifikke behov, så er det veldig viktig å få konsultasjon før de bestemmer seg for å få en. Resepter for spesifikke hjemmetjenesten enheter er vanligvis hentet fra leger; yrkesmessig, tale og fysioterapeuter; og andre eksperter på rehabilitering vitenskap. For hjelpemidler, er en hjelpeteknologi vurdering vanligvis nødvendig for å foreskrive riktig hjemmetjenesten enhet. Husk at uriktige hjemmepleie kan føre til farlige resultater, og det er derfor en vurdering fra en helsearbeider er nødvendig før du kjøper noe hjemmesykepleien enhet.

Nursing Care for Breast Cancer

Sykepleiere vil være en del av helsevesenet team under din brystkreft opplevelse. De vil være der for deg, klar til å svare på spørsmål og hjelpe deg på noen måte. Hvis det er mulig, vil sykepleierne som har omsorg for deg være onkologiske sykepleiere. Selv om sykepleierne gjøre andre ting i tillegg kreftsykepleie, men de vil fortsatt være i stand til å gi deg de nødvendige behandlinger og omsorg.

Hva de vil se etter

Onkologiske sykepleiere vil se etter tegn på at noen del av behandlingen er å ha bivirkninger. De vil overvåke dine vitale tegn, temperatur blodtrykk og åndedrett, samt observere deg for eventuelle tegn på infeksjon, hud degradering eller endringer som kan ha skjedd siden ditt siste besøk eller siste gang de så deg.

Hvis du er under kjemoterapi og / eller strålebehandling, vil de se å se hvor godt du tolerer behandlinger og vil ta noen skritt de trenger for å hjelpe deg.

Hvordan de vil håndtere Care

Sykepleierne vil behandle symptomer og tilstander som de dukker opp. Hvis du er kvalm, vil de gi deg medisiner som vil roe kvalmen. Hvis man har sår fra strålingsterapi, vil de behandler dem med antibiotika, enten topisk, oralt eller via IV, slik at risikoen for infeksjon vil bli redusert.

Hvis lab resultater viser at du blir blodfattig, kan sykepleiere begynne å behandle deg med medisiner som vil bidra til å øke antall hvite blodlegemer. På denne måten vil du være mindre utsatt for infeksjoner.

Hvis sykepleierne legge merke til, eller hvis du forteller dem at du er overdrevent trøtt, de og legen din vil avgjøre hva som kan gjøres. Det kan være noe så enkelt som å foreskrive en mild sovne eller smertestillende medikamenter, eller de kan vurdere å prøve en annen løpet av behandlingen.

Andre Plikter

Foruten å gi hands-on omsorg, vil dine sykepleiere rapportere sine funn, behandlingsprotokoller og observasjoner til legen. De vil fortelle ham hva behandling metoder de har brukt eller har tilgjengelig, og vil forvalte dem deretter.

Sykepleiere kan også rapportere eventuelle bekymringer som du eller de har vedrørende hjemmepleier. De kan sørge for å ha noen fra sosialtjenesten avdeling rådføre seg med deg. Disse ansatte kan hjelpe deg med å sørge for transport, hvis det er ditt problem, eller anbefale hjemmebesøk på de dagene du ikke ser legen din eller gå for behandling.

I tillegg vil de gi deg, til dine familiemedlemmer eller omsorgs instruksjoner om hvordan å ta vare på sår eller hva se etter om komplikasjoner eller bivirkninger av kreftbehandling.

Hvordan Adresse de Barrierer for Erkjennelsen rusproblemer i Senior Voksne

Med eldre befolkning vil vokse i de kommende tiårene, er mental-helse og rusproblemer blant eldre forventes å vokse også. Likevel lite oppmerksomhet har blitt betalt til eldre med rusmiddelproblemer. For den enkelte, innrømmet misbruket kan første skritt mot utvinning; må imidlertid forebyggende programmer og behandlings være skikkelig planlagt og finansiert til rette at utvinning. Utvikle bedre bevissthet om problemet blant familier, lovgivere og helsevesenet og sosial-service-teknikere betyr ta opp spørsmålet om rusmisbruk blant eldre voksne rett på.

Bruksanvisning

•  Innse alvoret av rusmisbruk hos eldre voksne. Rapporter anslår at så mange som 1 av 6 eldre amerikanere har et alkoholproblem. Disse tallene er anslått til nesten trippel før slutten av neste tiår, men en mangel på kunnskap vedvarer som til omfanget og alvoret i narkotika- og alkoholproblemer blant eldre befolkning.

Se etter tegn på alkohol og / eller narkotikamisbruk. Helsearbeidere spille en viktig rolle, som fysisk eksamener ofte avsløre beslektede medisinske problemer som høyt blodtrykk og tegn på leverskade. Andre symptomer kan være hyppige fall, forvirring, dårlig koordinasjon, hodepine og bevisstløshet, som kan være et resultat av å blande alkohol og medisiner. Søvnproblemer, depresjon, irritabilitet og tretthet er flere tegn til å misbruke medisiner.

Utdanne helsepersonell. Medisinske tilstander som depresjon, hjertesykdom, diabetes og skader fra fall, mens ofte finnes i seniorer som har rusproblemer, er vanlig blant eldre befolkning generelt. Leger må utvikle klar kommunikasjon med eldre pasienter, slik at alderstilpassede doser av medisiner er foreskrevet. Leger må hjelpe seniorer forstå konsekvensene av mulige interaksjoner mellom alkohol og medisiner.

Motet stereotype stigma knyttet til alkohol og narkotikamisbruk. Ikke vær fordømmende når du snakker med personen med problemet, men heller oppmuntre ham til å søke hjelp han trenger. Selv om dette kan være et sensitivt tema å nærme seg, tyder forskning på at kroppens hastigheten på stoffskiftet reduseres med alderen, noe som betyr at selv moderat bruk av alkohol kan ha alvorlige medisinske konsekvenser for en eldre voksen med nedsatt toleranse for narkotika og alkohol. Omsorgspersoner og helsepersonell må vurdere at reseptbelagte legemidler og over-the-counter medisiner kan ta lengre tid å forlate en eldre persons system, ofte endrer hvordan disse stoffene påvirker kroppen.

Øke støtten til omsorgspersoner. Om omsorgspersoner inkluderer familiemedlemmer eller innleide hjemmepleie medhjelpere eller sykepleiere, må de være i stand til å gjenkjenne tegn på stoffet misbruk eller overgrep. Medikamenthåndtering bør være en viktig del av utdanningen for omsorgspersoner. Ikke tar medisiner på riktig måte kan ha alvorlige helsemessige konsekvenser, som gjør det mer viktig å utvikle programmer som fokuserer på effektiv forebygging, intervensjon og behandling.

Tips og advarsler

  • Medisinering misbruk omfatter misbruk. Mangler doser eller ta ekstra doser, tar medisiner til feil tid, eller misforståelser legens eller apotek Anvisning hver setter eldre voksne har større risiko for problemer.

Hjem rettsmidler for en tilstoppet Ear

En person med en tilstoppet eller blokkert øret kan ha dempet hørsel, høre cracking eller popping lyder, eller oppleve en full følelse. Øret lunger og trykket er oftest forårsaket av stor høyde, forkjølelse eller allergi. Mens øret lunger kan være svært ubehagelig, er det nesten alltid lett behandles med hjem rettsmidler.

Tygge og svelge

En veldig enkel måte å avlaste øret trykket er å tygge tyggegummi. Dette gjelder spesielt for øret trykket forårsaket av flyet ritt eller terreng reise. Hvis tyggegummi er ikke nyttig, prøv å knipe nesen og drikkevann. Dette hjelper øretrompeten som er blokkert for å åpne opp. Gjesping gjentatte ganger hjelper også åpne øretrompeten, og dermed lindre tette ører.

Decongestants

Selv om det kan høres rart å behandle en tett øret ved hjelp av nesespray, er det ofte nyttig. En over disk slimhinneavsvellende nesespray som Afrin, kan bidra til å lindre symptomene på øret lunger. Følg instruksjonene nøye og ikke bruk for mer enn anbefalt. Ved å bruke slimhinneavsvellende nesespray for lenge eller for ofte kan føre til rebound hevelse og lunger.

Hvis du ikke har slimhinneavsvellende nesespray på hånden, kan du bruke en muntlig decongestant som fenylefrin eller psuedoephedrine-- begge er over disk. Psuedoephedrine fungerer best, men må kjøpes direkte fra en farmasøyt på grunn av føderal lov.

Antihistaminer

Hvis øret trykket er allergi relatert, hjelper det å ta en over disk antihistamin. Eksempler på anthihistamines er Benadryl, Zyrtec, Claritin og chlorpheniramine. Vær forsiktig når du tar et antihistamin for første gang som noen kan føre til alvorlig døsighet. Zyrtec og Claritin er minst sannsynlig å forårsake merkbar døsighet.

Vær forsiktig når du blåser nesen

Blåser nesen øker trykket i ørene. Hvis dine ører er allerede overbelastet eller tilstoppet, kan blåse nesen føre til store smerter og forverret øret lunger. Det er også mulig å perforere trommehinnen med kraftig nese blåser.

Prøv damp

Steam er svært nyttig i lindrende tette bihuler og tette ører. Bare kjøre en varm dusj og nyte damp i minst 20 minutter. Når du er ferdig, påfør damp gni ytterligere avlaste lunger.

Når hjemme rettsmidler ikke fungerer

Mens de fleste øret lunger er lettet med hjemmepleie, er det viktig å se en lege hvis nødvendig. Du bør informere din lege dersom du får symptomer i mer enn 48 timer, hvis du opplever smerte i øret, har feber eller hvis øret begynner å renne. Det er også viktig å informere legen din hvis tett øret kan være forårsaket av et fremmedlegeme.

Hvordan Aktiver C-Flex på en REMstar M

Den REMstar M serie av kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskiner produsert av Respironics tilbyr C-Flex alternativet på sin Plus og Pro-modellene. C-Flex-funksjonen gjør at brukeren kan velge mellom tre nivåer av redusert trykk som tillater brukeren å puste ut med større komfort samtidig opprettholde det foreskrevne lufttrykket under innånding. Hvis legen foreskriver C-Flex-funksjonen for søvnapné, vil hjemmepleier ansvaret for å sette press på REMstar M programmere maskinen til å gi deg tilgang til C-Flex-menyen, slik at du kan aktivere denne funksjonen som nødvendig.

Bruksanvisning

Trykk på knappen for å slå på REMstar M. CPAP maskin vil automatisk begynne å levere luft gjennom masken på foreskrevet trykk.

Løft dekselet døren plassert over rampen, makt og C-Flex-knappene for å avsløre skjermvisningen.

Trykk på C-Flex-knappen. Displayet viser ordet "C-Flex." Nedenfor ordet blir tallene 1, 2 og 3 med en pil over til den aktuelle trykkinnstilling. Jo høyere tall valgt lavere lufttrykk under utånding.

Plasser CPAP maske over nesen og legg stroppene rundt hodet. Juster til komfortabel.

Sleep for en eller to netter på innstillingen forhåndsprogrammert av hjemmepleier. Legen har foreskrevet denne innstillingen basert på laboratorietester. Men, har du muligheten til å endre denne innstillingen hvis du synes det er ubehagelig.

6. Trykk på "+" knappen i nedre høyre hjørne av skjermen eller "-" -tasten i nedre venstre hjørne for å justere C-Flex nivå.

Tips og advarsler

  • Hvis du trykker på C-Flex knapp og får en melding på skjermen som sier, "FLEX komfort har blitt deaktivert på denne enheten," kontakt hjemmepleier å kontrollere at resepten er oppgitt denne funksjonen skal være slått på. Ta kontakt med din lege hvis du føler deg resepten er feil.

Spørsmål å spørre en lege Før leverkreft Surgery

Spørsmål å spørre en lege Før leverkreft Surgery


Hvis du har blitt diagnostisert med leverkreft, vil du ha en rekke spørsmål for legen din. Lever, eller "lever", kreft bringer med seg en rekke spesielle bekymringer som ikke finnes med andre typer kreft. Spør legen din om detaljene i saken, om å ta en tverrfaglig tilnærming og om operasjonen selv. Det er en god idé å ta noen med deg til avtaler når du diskutere behandlingen din, og ta notater også. Sjansen for at du vil bli presentert med mye informasjon å absorbere og forstå.

Spørsmål om kreft

Spør legen din for å få informasjon om din spesifikke type leverkreft. For eksempel er din kreft hepatocellulær, den vanligste typen? Fibrolamellar, en sjelden lever subtype som er mer lett å behandle? Kjenne spesifikk av leverkreft kan hjelpe deg å forstå din behandling og prognose.

Spør hvilket stadium leverkreft er i; dette er en av de viktigste diagnostiske kriterier. Denne informasjonen vil bidra til å forutsi prognosen din og veilede behandlingstilbud. Legen din bør være i stand til å fortelle deg hvorfor en bestemt behandling kurset har blitt valgt for leverkreft og hva du kan forvente under og etter behandling. Pasienter med leverkreft vanligvis lider av gulsott og vekttap; snakke med legen din om å håndtere disse symptomene.

Tverrfaglig ledelse

En tverrfaglig tilnærming til nytte for alle kreftpasienter, men det er spesielt viktig for pasienter med leverkreft. Leveren er en viktig organ, og den påvirker mange kroppssystemer. Behandling for leverkreft kan ikke vurderes i et vakuum. Sørg for at legen din fungerer som en del av et tverrfaglig team fra begynnelsen av behandlingen.

Avhengig av ditt tilfelle, kan det hende du trenger en rekke helsepersonell, inkludert en kirurg, medisinsk onkolog, stråling onkolog, gastroenterolog, lever spesialist, patolog, hjemmepleier og koordinator. Den tverrfaglige teamet vil vurdere form av kreft, hvor avansert kreft er og din generelle helse i å gjøre sine behandlingsanbefalinger.

Kirurgiske Bekymringer

Før samtykke til kirurgi, spør om alternativer som vil hjelpe spare levervev. Jo mer levervev kan bevares, jo mer sannsynlig at du vil ha et godt resultat.

Spør legen din hva slags operasjon vil bli utført. Kirurgiske alternativer inkluderer fjerning av en del av leveren hvor tumoren er plassert, å drepe tumoren, å plassere en infusjonspumpe inn i leveren for å levere kjemoterapeutiske medikamenter, eller kombinasjoner av disse fremgangsmåtene.

Hvordan finne informasjon om misbruk av Hjem helse hjelpere

Hvordan finne informasjon om misbruk av Hjem helse hjelpere


Ingen ønsker å forestille seg skade kommer til sine eldre familiemedlemmer og venner. Dessverre er eldre misbruk et alvorlig problem både innenfor familier og fra profesjonelle vaktmestere. Mens de fleste hjem helse hjelpere bringe lindring og trøst til alle som er involvert, er det problematiske seg. Familier og eldre mennesker undersøke sine muligheter for medisinsk og personlig assistanse må gjøre sin forskning og velge nøye.

Bruksanvisning

Be hjem helsemyndigheter å bare gi deg hjem helse hjelpere, ikke hjemme omsorg medhjelpere. Folk ofte ikke vet forskjellen, og mange byråer ikke forklare det. Hjem helse hjelpere er vanligvis opplært i jobbene sine og avhengig av staten, har sertifiseringer eller lisenser. Ofte er hjem helse hjelpere sertifisert pleieassistenter. Hjemmetjenesten hjelpere har ingen opplæring, pedagogisk eller juridiske krav. Det kan være svært vanskelig å spore sine faglig bakgrunn - hvis de har dem.

Bruk kun byråer som kjører jevnlige bakgrunnen undersøkelser på sine ansatte. Bakgrunnsrapporter vil plukke opp på tiltale og overbevisninger knyttet til eldre misbruk og andre juridiske problemer. I noen stater, forskrifter hindre byråer fra å dele bakgrunnsrapporter med klienter. Det betyr at du må velge din byrået nøye, så du kan stole på deres ord. Sjekk med din tropemedisiner, avdeling for forbrukersaker og Better Business Bureau på omdømme og pålitelighet av potensielle byråer.

Ansett hjem helse hjelpere direkte for å være sikker på deres bakgrunn. Som en direkte arbeidsgiver, har du muligheten til å be om en bakgrunn etterforskning og gjennomgå rapporter direkte. Kutte ut etater kan bety mer arbeid, men det også utdanner deg med mer informasjon.

Kontroller hjem helse aide lisenser med staten avdeling for helse eller avdeling for forbrukersaker. Selv om ikke alle stater lisensiere hjem helse hjelpere, de som ikke har nettsteder å verifisere lisenser. Hvis en assistent har ventende eller tidligere beskyldninger eller disiplinære tiltak, tilstander gjøre denne informasjonen tilgjengelig på sine nettsider. Noen stater, inkludert California, tilbyr komplette filer på disiplinære handlinger ved forbruker eller arbeidsgiver forespørsel.

Be om referanser på hjem helse aide kandidater. Kaller sine tidligere klienter å få tilbakemeldinger og verifisere hjelpere 'påstander om fortid sysselsetting.

Kontakt anerkjente organisasjoner som American Association of Pensjonert Personer som tilbyr guider om hvordan du velger en hjemmepleier og hvordan du kan se for eldre misbruk. Fordi selv de beste screening ikke alltid forhindre et problem, forbrukerne har til å utdanne seg og være påpasselig. AARP gir utskrifts brosjyrer samt informasjon på sin hjemmeside.

Hvordan kan jeg redusere hevelsen i ankelen min Do?

Hevelse i ankler er en tilstand som kan påvirke noen på ethvert stadium av livet. Perifert ødem, som er en unormal opphopning av væske, kan føre til anklene å hovne opp i folk som står eller sitter for lengre perioder av gangen. Noen kvinner opplever hovne ankler under menstruasjonen, og hevelse i ankler kan tyde på svangerskapsforgiftning hos gravide kvinner. Anklene kan svelle som et svar til fedme, skader, traumer og eksponering for visse medisiner.

Identifikasjon

Identifiser situasjonen som forårsaker anklene til å hovne opp. Dersom hevelsen skyldes en utenfor stimulans for eksempel en foreskrevet antidepressiva eller blodtrykks medisiner, ta kontakt med legen din for å muligens justere resept. Hvis årsaken til svelling i ankler er på grunn av en skade eller traume, slik som en forstuing eller trekkes muskel, tett se status for svellingen som det kan indikere en mer alvorlig skade som kan kreve faglig medisinsk behandling.

Behandling

Så snart som mulig etter at du oppdager hevelse i anklene, prøv å sitte eller hvile med ankelen hevet over ditt hjerte. I tilfelle en skade, for eksempel en forstuing, bruke varme eller kalde omslag til ankelen i 20 minutter annenhver time kan bidra til å redusere hevelse og lindre smerte på grunn av betennelse. I noen tilfeller hvor problemet er væskeretensjon, senke saltinntaket kan bidra til å redusere hevelse i anklene. Analgetika som paracetamol kan bidra til å lindre smerter forbundet med skader på ankelen og anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen kan bidra til å redusere hevelse assosiert med betennelse.

Professional Care

Hvis du opplever brystsmerter eller kortpustethet i tillegg til plutselig hevelse i ankler, kontakt legevakt umiddelbart, da dette kan indikere et hjerteinfarkt. Ankel hevelse ledsaget av en plutselig nedgang i urin eller feber er grunn til bekymring, og bør rapporteres til din helse-omsorg leverandøren så snart som mulig. Gravide kvinner som opplever mer enn mild ankelen hevelse bør også rådføre seg med lege. Hvis hjemmepleie metoder ikke klarer å redusere hevelse i anklene, eller hvis hevelsen blir verre, bør du kontakte legen din.

Forskrift om Companion eldreomsorg i Pennsylvania

I 2009 Pennsylvania vedtatt lovgivning knyttet til sikker levering av følges omsorgstjenester til eldre. Disse nonmedical tjenester omfatter bistand med dagliglivets aktiviteter, medisinering tilsyn, transport og hybelen tjenester.

Lisensiering

Regelverket krever lisensiering av alle hjemmetjenesten byråer. Prosessen inkluderer en detaljert program samt en $ 100 lisensavgift som i 2010.

Sysselsetting Process

Loven krever arbeidsgivere å dokumentere og gjennomføre ansikt-til-ansikt intervjuer, gjør kriminelle bakgrunnen og barnemishandling registerkontroller, og skaffe sysselsetting referanser for alle potensielle direkte ansatte omsorg. I tillegg må arbeidsgivere kontrollere lisenser og sertifiseringer av sykepleiere, lisensiert praktiske sykepleiere og sertifiserte hjelpepleiere. Arbeidsgivere må observere og kontrollere at alle direkte omsorg ansatte oppfyller kravene for å tilby personlig pleie, som for eksempel supervison av pasientens medisiner, spise, overføring og toalettbesøk.

Consumer Protection

The Pennsylvania lov dikterer hvordan og når etatene kommunisere med forbrukerne før og under levering av hjemmetjenester. Loven krever hjemmetjenesten byråer til avsløring sine avgifter og tjenester og timer med service. Ved lov, kan forbrukerne rapportere klager knyttet til tjenester av en hjemmehjelp byrå direkte til Pennsylvania Department of Health uten å varsle hjemmepleier.

Hvordan justere Respironics

Hvordan justere Respironics


Når luftveiene til lungene blir blokkert eller smalere under søvn, oppstår det en pause med å puste kalles obstruktiv søvnapné (OSA). Snorking vanligvis begynner etter å ha falt i søvn og kan bli høyt som luft forsøker å presse gjennom luftveiene, etterfulgt av lange perioder uten å puste i det hele tatt. En person med OSA da gisper etter luft og snorking syklusen gjentas. OSA kan føre til livstruende hjerte- og karsykdommer. Philips Respironics produserer ventilasjon enheter, som gir behandling til pasienter automatisk som pasientenes behov endres. Justere Respironics når problemene oppstår kan vanligvis gjøres raskt.

Bruksanvisning

Tubing og Airflow

Trykk en knapp på Respironics enhet å slå av alarmen hvis alarmen går. Alarmen lyder for å varsle deg om at slangen, som leverer luft fra enheten til masken, har blitt koblet fra systemet.

Koble til slangen ved å sette inn slangen slutt på bakteriefilter, hvis enheten har en, eller til luftuttaket i fremre høyre hjørne på Respironics system.

Trykk på "Start / Stopp" -knappen for å starte luftstrømmen igjen. Finn "Start / Stopp" -knappen på høyre side av kontrollpanelet på enheten. Ha Respironics apparatet reparert hvis luftstrømmen ikke starter på nytt.

Maske og Air Lekkasje

Kontroller at masken ikke lekker luft inn i dine øyne, som kan tørke dem ut eller gjøre dem sår, ved å justere masken og hodeplagg til luftlekkasje har stoppet. En liten mengde luft lekker anses normalt - korrigere større maskelekkasjer med en gang.

Plasser Respironics enhet slangen over hodegjerde hvis du bruker enheten din mens du sover for å lette tetthet av masken. Puste normalt gjennom nesen og slappe av.

Sjekk produsentens instruksjoner som følger med masken du sikre at du har det montert riktig hvis masken fortsetter å føle ubehag. Også, kan du prøve på en annen størrelse maske fra hjemmepleier.

Hvordan finne Home Care for et funksjonshemmet barn

Ifølge mars Dimes, er om lag åtte millioner barn verden over er født med alvorlige misdannelser. Omtrent 3,2 millioner av disse barna vil overleve, og sliter med fysiske eller psykiske funksjonshemninger. Dette kan være svært utfordrende for barnet og foreldrene, og mange familier bestemmer at å ansette en hjemmepleier kan være positivt for både barnet og foreldrene. Men før du søker etter en hjemmepleier, hjelper det å lære om prosessen.

Bruksanvisning

•  Sjekk ut "hjemmehjelp" i din lokale avis. Når du ser etter fagfolk som er villige til å gi omsorg i hjemmet, ser både i store aviser i byen din og mindre samfunnsoppgaver. De som gir hjemmesykepleien for funksjonshemmede barn vanligvis liste annonser i disse delene. Lag en liste over potensielle tilbydere å undersøke nærmere.

Ta kontakt med statens barnepass divisjon. Mange stater ikke krever funksjonshemmede barnepass leverandører til å bli lisensiert når omsorg for et enkelt barn i deres hjem. Men siden hver stat er forskjellig, sjekk med din statens barnepass divisjon for å finne ut om fagfolk i staten må ha en lisens. Spør også om barnet omsorg divisjon har hatt noen klager på leverandøren.

Test leverandørens kunnskap om barnets tilstand. Hjemmepleier bør ha en inngående forståelse av barnets spesifikke tilstand, slik at de kan gjenkjenne symptomer som krever øyeblikkelig legehjelp.

Be om en liste over referanser. Spør din potensielle hjemmepleier å møblere referanser som ligner på barnets tilstand. Dette vil bidra til å sikre at de har en god forståelse av omsorg for ditt barns unike behov.

Overvåk omsorgsperson nøye. Når du har valgt et hjem leverandør for barnet ditt, observere leverandør for en stund, før du forlater barnet ditt. Også uventet sjekke inn for å sikre at alt går greit.

Tips og advarsler

  • Spør din leverandør hvordan de oppfordrer uavhengighet hos barn med nedsatt funksjonsevne. Ifølge American Academy of Pediatrics, bør barn med nedsatt funksjonsevne oppfordres til å være uavhengig; innenfor sine egne begrensninger. Dette vil oppmuntre selvtillit og hjelpe barnet ditt vokse.
  • Sjekk med trygdekontoret om ytelser. Hvis du har en utfordring finansiering hjemme omsorg for din funksjonshemmet barn, sjekk med United statens Trygdekontor. Barnet kan være kvalifisert for Supplemental Security Income (SSI). Dette kan bidra til å oppveie de mange utgifter forbundet med omsorg for et funksjonshemmet barn.

Lou Gehrig sykdom & Physical Therapy

Lou Gehrigs sykdom er mer vanlig brukt betegnelse for en tilstand referert til i den medisinske profesjon som amyotrofisk lateral sklerose (ALS). Den ødeleggende sykdommen langsomt ødelegger nerveceller i hjernen og ryggmargen som er ansvarlig for å signalisere kroppens muskler til å bevege seg. Folk i de mer avanserte stadier av sykdommen kan ha en slik omfattende nerveskader som all muskelkontroll og bevegelse er tapt. Som med andre medisinske tilstander, de med Lou Gehrigs sykdom faller inn under varierende grad av progresjon av sykdommen. Det påvirker folk forskjellig, utvikler seg sakte i noen pasienter og raskere i andre. Fysioterapi kan gi verdifull avlastning og rehabilitering for dem som er rammet av sykdommen.

Viktigheten av Physical Therapy

Fordi de motoriske nerveceller blir påvirket i Lou Gehrig sykdom, er det avgjørende at en person søker fysioterapi så snart en diagnose er gjort. Enhver styrking og kondisjonering av musklene på et tidlig stadium kan forsinke virkningene av muskelatrofi (tynning av musklene) som sykdommen utvikler seg. Som nervecellene blir ødelagt, musklene blir svakere og svakere. Jo mer bevegelse og konstant bruk som kan brukes til musklene i hele kroppen, jo bedre sjanse pasienten har til å opprettholde en viss grad av uavhengighet for en lengre tidsperiode.

Low-impact trening

Fysioterapi kan inkludere svømming, gå eller trene på en stasjonær sykkel. Disse enkle øvelser bidra til å styrke de svakere muskler, holde pasienten fysisk friske og opprettholde en positiv holdning. Disse øvelsene også styrke musklene som ennå ikke er berørt av sykdommen.

Tøyningsøvelser

Ulike tøyningsøvelser er gunstig for personer med Lou Gehrig sykdom å bidra til å minske forekomsten av smertefulle muskelkramper eller ubehagelig spasmer. Hvis musklene kan forbli strukket og varmet opp, kan muligheten for pasienten å opprettholde en relativt normale bevegelses være mulig for en lengre tidsperiode.

Medisinsk utstyr

Fysioterapeuter holde en registrering av forbedring eller forverring av pasientens fysisk bevegelse og kroppslig funksjon. På grunn av sin kunnskap om pasientens nåværende tilstand, kan fysioterapeuter anbefaler bruk av hjelpemidler som de mener er nødvendige for å gi pasienten en bedre livskvalitet. Hjelpemidler medisinsk utstyr kan omfatte bruk av en rullestol, splinter, nakkestøtter og annet utstyr.

Hjem Therapy

Når sykdommen har kommet seg radikalt, og pasienten blir redusert til hjemmepleie, er det viktig for de pårørende å lære noen enkle øvelser fra en fysioterapeut som kan gjøres hjemme. En fysioterapeut kan lære pleieren nøyaktig hva du skal gjøre for å lindre eventuelle smerter som kan oppstå, holde leddene i bevegelse og gi trygg, kvalitet at-home omsorg og hjelp med daglige aktiviteter.