Digidexo.com

Leg Pain Relief for Piriformis syndrom

Piriformis syndrom oppstår når piriformis muskelen, tungt involvert i låret bevegelse, forverrer isjiasnerven. Isjiasnerven er den lengste nerve i kroppen, som går fra den nedre tilbake gjennom rumpeballene og ned benene. Den resulterende smerte er kjent som "isjias." Det fører skyting smerter i ben, rumpe og korsrygg. En kombinasjon av egenomsorg og et profesjonelt guidet behandlingsregime kan hjelpe i healing.

Professonal Råd

I mange skader, er dårlig råd stretching, men i tilfelle av piriformis syndrom er det en viktig del av din healing strategi. Oppsøke en fysioterapeut eller idrettsmedisinsk lege med erfaring behandling piriformis syndrom; det er en vanlig atletisk skade. Han kan vise deg den riktige måten å strekke og gi deg råd om eventuelle andre egnede tiltak for å ta. Det er viktig å følge den foreslåtte behandlingsregime for maksimalt utbytte.

Self-Care Tiltak

Riktig egenomsorg er en viktig del av din healing strategi. Det vil forbedre fysioterapi øvelser og fremskynde helbredelsesprosessen. I løpet av de to første dagene av skade, kan søker kalde omslag lette betennelser og ubehag. Gjør dette i 15 til 20 minutter flere ganger om dagen. Etter 48 timer, bruke varme til noen områder hvor du føler smerter i samme tidsintervall som er nevnt ovenfor. Du kan også veksle mellom varmt og kaldt hvis du finner ut at gir bedre lindring.

Hvis du opplever smerte, prøv over-the-counter medisiner som paracetamol eller ibuprofen. Hvis du finner disse medikamentene er utilstrekkelig, snakk med legen din om sterkere alternativer. Han kan foreslå en resept smertestillende eller steroid injeksjon.

Engasjere seg i et nivå av trening som passer for din situasjon. Det er en av de beste måtene å lette kronisk ubehag vanlig i piriformis syndrom. Lette i trening med en lav-effekt aktivitet som vann øvelser eller ri en stillestående sykkel. Som legg helbreder, kan du gå videre til andre aktiviteter.