Digidexo.com

l-glutathione virke

Hva er L-Glutathione?

Alle levende ting er utformet med et innebygd system for å holde dem friske. Grønne planter inneholder pigmentet klorofyll å ernære dem og beskytte dem mot skadedyr. Andre planter som røde druer inneholder resveratrol, som eksperter studerer som et middel for å forsinke aldrings i mennesker, også. Mennesker er ikke noe unntak. Vi produserer en kraftig antioksidant i leveren kalles glutation, og når nivåene av det er optimale, vi nyte levende helse.

Hvordan Glutathione er Made

L-glutation er produsert i leveren fra aminosyrene cystein, glutaminsyre og glycin. Under de rette forholdene, kroppen også kan produsere disse tre aminosyrer. Men våre giftig miljø steder unødig stress på leveren, som gjør bearbeidet mat mange av oss spiser for skyld bekvemmelighet. Du kan være snill mot deg selv ved å gi leveren med høykvalitets protein (organisk hevet magert kjøtt, fjørfe og egg, fisk fra rene farvann og økologiske meieriprodukter, bønner, nøtter og frø) som det kan gjøre glutation.

Defense Duty

Når en gift kommer inn i leveren (fra røyking, drikking diett brus, som bruker kjemiske vaskemidler og tusenvis av andre måter), legger et oksygenmolekyl til det, danner en fri radikal. Kroppens naturlige antioksidant glutation festes til frie radikaler, rendering det ufarlig. Så lenge denne prosessen fortsetter, vil en person forblir sunn. Men hvis glutation nivåer dyppe for lavt eller ikke kan holde tritt med de frie radikalene, vil problemer følge.

Lave nivåer føre til sykdom

Den amerikanske livsstilen ofte virker mot målet om god helse. Dårlig kosthold som skimp på frukt og grønnsaker, overdreven nivåer av stress, alkoholholdige drikker for å hjelpe oss med å slappe eller takle, avhengighet av søvn hjelpemidler og smertestillende, bruk av reseptbelagte legemidler og kjemikalier bokstavelig talt rundt oss gjør det nesten umulig for leveren til å holde tritt med etterspørselen etter L-glutation. Når nivåene er oppbrukt, sykdom --- fra forkjølelse til kreft --- setter inn. Når vi blir eldre, kroppen er ikke like effektiv på produksjon glutation, heller, som det var i yngre år.

Hvordan øke naturlige nivåer

L-glutation kosttilskudd er ikke godt absorbert. I stedet prøver et tillegg på N-acetyl cystein, som glutation er gjort. Utvikle en antioksidant nettverk ved å konsumere frisk frukt og grønnsaker og ta tilskudd av resveratrol, selen, vitamin C og E og den grønne alger chlorella. Ifølge Dr. Russell Blaylock, sub-par nivåer av magnesium i cellen også dramatisk lavere nivåer av glutation. Siden bearbeidet dietter mangler magnesium, råder han velger hele økologisk mat som inneholder rikelig mengder det samt å ta en magnesium supplement for å holde L-glutathione nivåer høy.

Glutathione Patch

Suzanne Somers innført mange mennesker til Lifewave teknologi og glutation patch oppfunnet av David Schmidt i sin bok "Gjennombrudd:. Åtte trinn til Wellness" "Y-Age" patch som hun bærer stimulerer akupunkturpunkter på kroppen for å øke flyten av energi. Schmidt sier at kliniske studier viser denne metoden kan øke blod glutation nivåer med mer enn 300% på bare 24 timer.

Forskjellen mellom glutation & L-Glutathione

Forskjellen mellom glutation & L-Glutathione


Glutation og L-glutation er forskjellige former av det samme proteinet. Glutation er en monomer og inneholder et enkelt glutation-molekyl; l-glutation er en dimer og inneholder to.

Source

Glutation er et protein laget av tre aminosyrer: glutamat, glysin og cystein. Det er en kraftig antioksidant dannes i leveren, og den støtter et bredt utvalg av immunologiske funksjoner i hele kroppen. Glutation kan eksistere som en av to forskjellige former: L-glutation og glutation.

L-Glutathione

L-glutation også er kjent som redusert glutation, eller GSH, og er sammensatt av et enkelt molekyl glutation med tillegg av en sulfhydrylgruppe.

Glutation

Når de sulfhydryl-grupper på to redusert glutation-molekyler blir oksydert via tap av elektroner, kan de to molekylene blir koblet av en disulfid binding og form oksydert glutation eller GSSG. Oksidert glutation deretter syklet tilbake i redusert glutation av glutation reduktase enzymet.

Handling

Redusert glutation er den aktive form. Det donerer elektroner til frie radikaler, eller molekyler med uparede elektroner. Tillegg av donert elektroner nøytraliserer frie radikaler og hindrer dem fra å forårsake celleskader. Glutation deltar også i forskjellige andre cellulære prosesser, slik som virker som et co-enzym i biologiske reaksjoner.

Hvordan virker Cerebral Parese påvirke kognitive ferdigheter?

Hvordan virker Cerebral Parese påvirke kognitive ferdigheter?

Cerebral parese er en tilstand som utvikler seg på grunn av skade hjernen. Det utvikler vanligvis under fødselen eller barndom. Fordi motoriske områder i hjernen er skadet med cerbral parese, trenger visse muskler og nerver ikke fungere skikkelig. Det er ikke en progressiv lidelse, men sekundære problemer kan forverres over tid med nerver og muskler. Noen mennesker kan ha problemer med kognitive ferdigheter på grunn av cerebral parese.

Berørte kognitive ferdigheter

Kognitive ferdigheter refererer til tankeprosess og tilbakeholdende informasjon prosesser i hjernen. Noen av de vanligste kognitive ferdigheter som er berørt er oppmerksomhet, læring, problemløsning og beslutningstaking. Du kan også oppleve problemer med tale og språk.

Disse kognitive ferdigheter og tapet av dem kan gjøre det vanskelig for deg å ta vare på informasjon aand lære ny informasjon, spesielt i et læringsmiljø. Tenkning kan virke anstrengt, noe som gjør det ta lengre tid å behandle ny informasjon. Du kan ikke gjenkjenne visse tanker og ideer som du gjorde før. Du kan oppleve å ha en god dag for læring, etterfulgt av en dårlig dag. Hvis du er lei, kan din tankeprosess bremse enda mer.

Hvis du har problemer med hørsel eller syn, kan dette føre til enda mer problemer med læring. Det kan gjøre kognitive funksjonshemninger enda mer uttalt.

Administrerende kognitive ferdigheter

Det finnes forskjellige typer terapi som kan nytte deg hvis du lider av cerebral parese og har kognitive funksjonshemninger. En type terapi er hyperbar kammer terapi, eller HBOT. Dette er bruken av oksygen ved høye nivåer for å bringe mer mettet oksygen til hjernen. Den typiske tid i kammeret er 90 til 120 minutter. Det er vanskelig å spå utfallet av HBOT med cerebral parese pasienter.

Musikkterapi har også vært kjent for å hjelpe med kognitive ferdigheter knyttet til cerebral parese. Din deltakelse i terapi hjelper deg å være i stand til å oppnå slike oppgaver som beholder informasjon ved å bruke områdene i hjernen som kan bli skadet på grunn av cerebral parese.

Andre behandlingsformer som kan øke dine kognitive ferdigheter er ergoterapi, en behandling som kan hjelpe deg å oppnå din uavhengighet samt forbedre din tenkning og forståelse ferdigheter. Det er også fysioterapi og tale og språk terapi, som kan hjelpe deg hvis du har muskel spastisitet. Denne behandlingen vil hjelpe deg å være i stand til å snakke mer tydelig og relé dine tanker mer tydelig.

Det kan være behov for kontinuerlig terapi, noe som betyr at behandling kan være nødvendig å være pågående.

Hvordan gruppepress kan påvirke din personlige helse

Hvordan gruppepress kan påvirke din personlige helse

Peers er folk som et barn, ungdom eller voksen identifiserer seg med. En peer kan påvirke, overtale og tvinge deg til å gjøre visse ting eller handle på en bestemt måte for å bli akseptert. Selv om ofte oppfattet som negative, kan gruppepress også påvirke en person på en positiv måte. Din personlige helse kan forbedre eller nedgang avhengig av hvordan du håndterer gruppepress.

Press til Smoke

Mange tenåringer har å forholde seg til gruppepress å røyke. Deres venner røyk, og hvis de ikke delta i usunn atferd, risikerer de ikke blir akseptert. Ifølge Teen Hjelp nettside, 440.000 mennesker i USA dør årlig fra røykrelaterte sykdommer. Nitti prosent av disse menneskene begynte å røyke i tenårene. Uavhengig av alder, røyking kan forårsake lungekreft og lungesykdom og det øker risikoen for koronar hjertesykdom og hjerneslag.

Presset for å drikke alkohol

Presset for å drikke alkohol kan påvirke folk i alle aldre. Tenåringer kan bli presset til å drikke av sine alkohol-drikking jevnaldrende og voksne kan føle press til å drikke under etter jobb sosiale sammenkomster. Ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, kan konsumere alkohol i ung alder kan påvirke hjernen og organutvikling og drikking forårsake leverskader og leversvikt hos mennesker i alle aldre.

Presset for å ha sex

Gruppepress til å ha sex i ung alder kan øke en ungdoms stressnivå. Ifølge psykologi i dag, til en av tre gutter og 23 prosent av jentene i alderen 15 til 17 avtale med gruppepress har sex. Hvis en tenåring har lav selvfølelse kan han være mer tilbøyelige til å ha sex på et tidlig alder. Å ha sex for tidlig kan utløse emosjonelle problemer og fysisk tenåringer kan kontrakten seksuelt overførbare sykdommer og bli gravid.

Presset for å bedre helse

Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute sier at overvekt eller fedme øker risikoen for hjertesykdom, diabetes, hjerneslag og høyt blodtrykk. Hvis din diett består hovedsakelig av usunn, fet mat, og du ikke får noen øvelse, kan gruppepress faktisk bidra til å forbedre helsen din. Hvis du har en eller flere venner som spiser et sunt kosthold og får regelmessig mosjon, kan de påvirke deg til å gjøre det samme. Ved å følge deres sunn atferd, kan du gå ned i vekt. Når du bytter til et sunt kosthold og begynne å trene, vil dine kolleger oppmuntre deg på og motivere deg til å holde det gående.

Science Prosjekt: Hvordan Været påvirker menneskelige følelser

Science Prosjekt: Hvordan Været påvirker menneskelige følelser


Vær, inkludert temperatur, skydekke, vind og regn eller snø kan i stor grad påvirke en persons følelser, helse og selv livskvalitet. Våre følelser er mer enn bare hvordan vi føler på innsiden. Våre følelser påvirker også vår beslutningsevne og hvordan vi tenker. Mange er kjent med "vinterdepresjonen", men helse-påvirker været går utover de kalde månedene; alle reagerer forskjellig på ulike typer vær.

Temperatur

Temperatur og fuktighet både spille en stor rolle i å påvirke en persons humør. Ofte, folk føler seg mindre engstelig med høyere temperaturer. Imidlertid kan en høy andel av fuktighet gjør en person sliten, hindre konsentrasjon og minske hvor hengiven de opptrer med en kjær.

Sunshine

Vitamin D er en viktig del av et sunt kosthold og livsstil, og vi kan få vitamin D fra vanlig soleksponering. Bruk alltid solbeskyttelse og bruker bare en begrenset mengde tid i solen hver dag; for mye soling kan føre til helse-og hudproblemer. Personer som mottar utilstrekkelig eksponering for sol kan oppleve depresjon, særlig hvis de er også i svært fuktige forhold som kan følge med nedbør. De som får den anbefalte mengden av sol eksponering kan føle deg gladere enn folk som ikke tilbringer nok tid i solen. Mørkere dager er kjent for å gjøre folk føler seg søvnig og svak.

Melatonin og Serotonin

I mørket, er melatonin frigjøres i hjernen ved pinealkjertelen. Melatonin starter søvnsyklus og gjør en person trøtt og klar for sengen. I lys, slutter melatonin blir produsert. I stedet er serotonin produseres, løfte folks stemninger og hjelpe dem til å våkne opp og starte dagen.

Forretnings

Flere bedrifter lider på grunn av været. Fra sin produksjon til salg og inntekter, bedrifter ofte ta en hit hvis det er dårlig vær. Hvis været er ekstrem, enten veldig kaldt eller veldig varmt, forbrukere har en tendens til å holde seg innendørs; bedrifter har en hard tid møte sine budsjetter.

Temperament

Mens mange mennesker føler noe påvirket av været, er våre disposisjoner ikke iboende endret av en "dårlig" vær dag. En negativ stemning er ikke fra regn, vind eller snø, er det vår temperament og hvordan vi velger å oppleve værforhold.

Hvordan virker Aktivitet før søvn påvirker Dreams?

Hvordan virker Aktivitet før søvn påvirker Dreams?


Gjennomsnittlig person bruker to timer i natt drømmer, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Drømmer oppstår under REM-søvn, som er unikt for pattedyr og fugler. Forskere mener at drømmer er måten en hjerne er fornuftig av tilfeldig informasjon det blir i løpet av dagen og under REM-søvn. Det betyr at ting som skjer i løpet av dagen kan ha en innvirkning på drømmer.

Påvirke Subject Matter

Har du noen gang sett et TV-show før sengetid og drømte om skuespillerne på showet? Eller vært oppe sent å bekymre en presentasjon neste dag og deretter drømt at du bombet det? De tingene du se og tenke på før du går i dvale om natten vil påvirke din underbevissthet tankene mens du drømmer. Dette er grunnen til at ting eller mennesker du ser i løpet av dagen ende opp i drømmene om natten.

Hjelper deg inn REM søvn

REM søvn er nødvendig for å drømme å skje. REM-søvn er dyp søvn tilstand som forårsakes av et signal fra et område av hjernen som kalles pons. Dette sender kroppen inn i en midlertidig lammelse og lar hjernen din til å reparere seg selv og stimulere regionene som brukes i læring. Deltagelse i fysisk aktivitet et par timer før leggetid kan hjelpe dekk kroppen din og la den inn REM søvn mye lettere. Dette vil gi hjernen din mer av en sjanse til å drømme i løpet av din sovende timer.

Opprette Your Brain Memory

Dreams hjelpe deg å forstå den informasjonen du blir presentert med i løpet av en gitt dag. De aktivitetene du deltar i løpet av dagen vil senere bli minnene du har til i morgen. For eksempel, hvis du spiller baseball i løpet av dagen, kan det hende du har en drøm om baseball under søvn --- eller du kanskje ikke. Men disse tankene vil være til stede under REM søvn syklus og bli et minne du har når du våkner. Unnlatelse av å gå inn REM søvn kan føre til svikt å huske lærte ferdigheter eller aktiviteter fra den foregående dagen, ifølge ninds.

Konklusjon

Aktivitet før sove om natten kan ha åpenbare og ikke-så-åpenbare effekter på en persons drømmetilstand. Aktiviteter kan hjelpe deg å gå inn i en tilstand av REM-søvn er nødvendig for å drømme eller påvirke gjenstand for hva du drømmer om. Aktivitetene dine kan avsløre ubevisste ønsker eller trenger du bare bli klar over i løpet av dine drømmer. Av disse grunner, kan du vurdere dine drømmer og aktiviteter sammen for å lete etter mønstre eller likheter, spesielt når det kommer til følelser eller begjær.

Hvordan virker Musikk påvirker måten en person som sover?

Hvordan virker Musikk påvirker måten en person som sover?


Musikk er en viktig del av mange menneskers daglige våkne liv; Men musikk kan også spille en betydelig rolle på søvnen din. Musikk påvirker mennesker gjennom tekster og lyder, men det påvirker også hjernen på ubevisste nivåer, noe som gjør det lettere å gå i dvale, håndtere smerte, få bedre søvn eller stille en urolig spedbarn. Mens musikken kan bare virke som planlagt ut støy, kan det få alvorlige positive effekter på helsen din.

Sovner

Mange har problemer med å sovne, spesielt folk over 65 år gammel. Ifølge Bastyr Center for Natural Health, 50 prosent av de eldre sliter med søvnløshet. Lytter til dempet musikk og ligge i en avslappet og behagelig posisjon gjør det lettere å sovne og forbli sovende. Musikken bidrar til å slappe av sinnet inn i en fredelig og rolig tilstand som muliggjør søvn. Mens vanlige søvnmønster, medisinering og unngåelse av sentralstimulerende midler kan hjelpe noen mennesker sovner, kan soft musikk hjelpe spesielt vanskelige sakene.

Pain Relief

Musikk kan også i stor grad påvirke hvordan en person omhandler smerte, enten kronisk eller postoperativ, sier eMedExpert. Etter en større operasjon eller med alvorlige problemer som leddgikt eller osteoporose, pasienter ofte har problemer med å sove og å få god søvn. Myk, avslappende musikk eller en pasients spesiell favoritt type musikk guider sinnet til å slappe av, distraherer den fra smerte og hjelper opprett avslappet søvn. I tillegg til smertestillende medikamenter og en komfortabel seng, kan musikk være forskjellen mellom smertefull søvn og en god natts søvn for mange pasienter.

Forbedret Sleep Quality

For mennesker med travle eller hektiske timeplaner, virker det ofte at det ikke er nok timer i døgnet til å sove. Når folk er konstant stresset, opptatt eller arbeider, lider også søvnkvalitet. Lytte til musikk når du sovner og mens du sover kan dramatisk forbedre søvnkvalitet, noe som resulterer i mindre stress, bedre arbeidsprestasjoner og god helse. US National Library of Medicine Pub Med sier at å lytte til rolig eller klassisk musikk mens du sover også kamper depresjon og bedrer psykisk helse.

Spedbarn

De fleste vet at spedbarn kan bli lullet i søvn med en sang eller nynner, men musikk kan også alvorlig hjelpe spedbarn slappe av, sovne og forbli sovende, spesielt kort tid etter å ha blitt født. The Journal of Neonatal Nursing hevder at myk, middels volum musikk setter mest opprørt spedbarn i en rolig, fredelig stat som fremmer sove og får dem til å holde sove lenger enn når de bare sovner.

Hvordan virker Epsom Salt slappe muskler?

Hvordan virker Epsom Salt slappe muskler?

Ingredienser i Epsom Salt

Epsom salt hentet navnet fra Epsom, England, der den først ble produsert fra mineralrikt vann. Magnesiumsulfat er sammensatt av magnesium og sulfat. Magnesium regulerer over 325 enzymer i kroppen. Dessverre, de fleste mennesker er magnesium mangelfull. Ifølge Epsom Salt Council, menn har om lag 80 prosent av magnesium nødvendig for å hjelpe kroppen fungere skikkelig, og kvinner har om lag 70 prosent av magnesium nødvendig. Sulfat som er nødvendig for å danne hjernevev, felles proteiner og mucin proteiner, hvilken linje veggene av fordøyelseskanalen. Sulfat detoxifies kroppen av forurensninger.

Formålet med Epsom salt bad

Magnesium er et mineral som kan ta som et supplement, men noen matvarer samt magesyre kan påvirke funksjonen av mineralet. Sulfat er et mineral som det er vanskelig å absorbere fra mat, men er enkelt og raskt å absorberes gjennom huden. Ved å ta et bad ved hjelp Epsom salt, huden lett absorberer og magnesium sulfat. Ettersom sulfat absorberes i huden, blir giftstoffer trukket fra cellene. Musklene slapper av. Den magnesium reduserer inflammasjon i musklene og lindrer smerte. Magnesium hjelper også kroppen bind serotonin, som er et kjemisk stoff som fremmer en følelse av velvære og avslapning. Avslapping du føler i sin tur bidrar til å lindre stress, som drenerer magnesium fra kroppen og kan føre til stramme muskler.

Hvordan bruke Epsom Salt

Legg til to kopper Epsom salt til varmt vann. Bade tre ganger i uken, og ligge i minst 12 minutter. Ikke legg til noen såpe; la badesalt myke opp og trenge inn i huden din. Hvile i noen timer etter inntak av badekaret. For kompresser, helle to kopper Epsom salt i en liter vann.

Hvis du er diabetiker eller har høyt blodtrykk eller hjertesymptomer, unngå bad suge og bruke kompress i stedet. Hvis du har noen av disse forholdene, snakke med legen din om å ta bad.

Hvordan kjøpe Epsom Salt

Epsom salt er tilgjengelig til enhver stoffet butikken. Det er billig, koster mindre enn tre dollar for fire pounds. For de som liker aromaterapi bad, vurdere å legge noen dråper eterisk olje, som for eksempel eukalyptus eller lavendel, til vann og badesalt.

Hvordan Venner kan påvirke en persons helse

Hvordan Venner kan påvirke en persons helse


Din egen personlige helse kan avhenge av en rekke eksterne faktorer, som for eksempel miljø hvor du bor og din økonomiske status. Vennskap og støtte nettverk du skjemaet kan også ha en stor innvirkning på deg også. Når du tilbringer mye tid rundt en venn, kan du ta et signal fra hans atferd eller vaner, og dermed påvirke ditt velvære. Tilsvarende kan en venns råd eller positiv forsterkning forbedre dine stemninger, som også kan forbedre din helse.

Mental Helse

Å ha en venn stadig skjelle du kan alvorlig skade din selvtillit, ifølge en artikkel på KidsHealth.org. Hvis vennen gjør sårende kommentarer om utseendet ditt, kan dette føre til kroppsbilde problemer. På den annen side kan en venn som komplimenter ditt utseende og attributter være en velsignelse for din mentale helse.

Fysisk helse

Måten dine venner ta vare på seg selv fysisk kan ha en innvirkning på din egen helse. Når din nære venn gevinster vekt, er det mer sannsynlig å følge etter rapporterer en 2007 studie publisert i New England Journal of Medicine, som ble ledet av Dr. Nicholas Christakis, en lege og professor i medisinsk sosiologi ved Harvard Medical School. Faktisk kan din venns fedme øker sjansene dine for å bli overvektige med 57 prosent, fant studien. Imidlertid observerte forskerne samme effekt for vekttap. Hvis vennen din tar på en ny diett og handler donuts for gym antrekk, er du sannsynligvis også til å følge henne.

Bad Habits

Det samme teamet som forsket på fedme-epidemien funnet en annen kobling mellom venner og dårlige vaner i 2010 Folk var 50 prosent større sannsynlighet for å være stordrikkere hvis en av deres venner eller familiemedlemmer som suges alkohol også. Den samme effekten holdt dersom venner avsto fra å drikke, eller bare drakk sosialt. Men forskerne har også bemerket at en kvinnes drikkevaner hadde mer innflytelse over hennes venner enn en manns.

Moods

Hvis du har en nær sosial tilkobling som er følelsen ensom, som kan kompromittere ditt velvære. En ensom venn øker risikoen for ensomhet med 52 prosent, som nevnt i en 2009 studie ledet av John Cacioppo, Ph.D., en psykolog ved University of Chicago. Ensomhet kan påvirke helsen din, setter deg i fare for depresjon, alkoholisme, hjertesykdom og et svekket immunforsvar.

Må Dyr påvirke helsen din?

Må Dyr påvirke helsen din?


Foreta en informert beslutning om kjæledyr eierskap ved å forstå at mens et kjæledyr forbedrer mental helse, kan det påvirke din fysiske helse i positive og negative måter. Tenk på dette når man diskuterer å få en katt eller hund med familien; kjæledyr bidra til å holde deg i form og avsløre din husstand til sykdom og allergener samtidig.

Mental Helse

Hengiven og glad når du kommer hjem, kjæledyr løfte humøret og sikre at du aldri komme tilbake til et tomt hus. De tilbyr konstant kameratskap, noe som er spesielt viktig for eldre og funksjonshemmede som har begrenset menneskelig kontakt, og holde sine eiere 'fra å være trist på grunn av ensomhet. Selv om de tar opp mye tid, penger og oppmerksomhet, kjæledyr betale deg med betingelsesløs kjærlighet som positivt påvirker din mentale helse.

Heart Health

Spille med kjæledyrene gir dem et utløp for sin energi og styrker hjertet ditt. Walking hunden din flere ganger om dagen er gunstig for helsen din, uavhengig av nåværende fysiske kondisjon. The National Institutes of Health (NIH) holdt en konferanse i 2008 der ledende eksperter i studiet av menneske-dyr obligasjoner delte funn som viste en sammenheng mellom kjæledyr eierskap og hjerte helse. En studie finansiert av NIH viste at uavhengig av alvorlighetsgrad, hadde større sannsynlighet for å være i live enn sine hundeløse kolleger ofre for hjerteinfarkt som eide hundene.

Allergener

Før du forplikter deg til å eie kjæledyr, husk at dyr dander og hår forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Studier viser imidlertid at familier som ikke er allergi-utsatt kan se lavere sjansene for sine barn som har allergi i sitt første år når reist rundt kjæledyr. James E. Gern, MD, rapportert i Journal of Allergy and Clinical Immunology at spedbarn hadde sterkere immunrespons når reist rundt en katt eller hund.

Sykdom

Spre mellom husdyr og mennesker, zoonose ofte kommer fra katter. Men kan hunder fortsatt infisere sine eiere gjennom avføring og muntlig kontakt. Personer med svekket immunforsvar på grunn av sykdom, alder eller graviditet kan vise symptomer på infeksjon hvis de kommer i kontakt med et sykt dyr. Pet eiere som har sterk immunsystem bekjempe eksponering for zoonose uten syk effekter. Riktig hygiene og kjæledyr hindre overføring av sykdommer til mennesker og til og med de som er i risikosonen kategorien kan trygt egne kjæledyr.

Har hetetokter påvirker multippel sklerose?

Har hetetokter påvirker multippel sklerose?


Det har vært svært lite forskning gjort på effekten av perimenopause og overgangsalder på multippel sklerose. Men første funnene tyder på at hetetokter kan påvirke kvinner med MS.

Hetetokter

Hetetokter er forårsaket av hormonelle endringer under perimenopause og overgangsalder som forårsaker kroppens termostat for å slutte å regulere riktig. Disse temperaturendringer forårsake rødme og en intens følelse av overoppheting.

Effekter av varmen på MS

Det har gjentatte ganger blitt vist at temperaturen kan ha en effekt på mennesker med MS. Varme bad, varmt vær og noen ganger også spise varm mat kan utløse midlertidig forverring av MS-symptomer.

Hetetokter og MS

På grunn av mottakelighet for MS-pasienter til varme, egenutviklede økning i kroppstemperatur kan, for noen mennesker, også resultere i MS-symptomer blir verre. For disse menneskene, kan hetetokter ha effekter på kroppen som varer lenger enn hot flash selv.

Effekter av hetetokter på MS

De vanligste effektene av hetetokter på MS inkluderer forverring av trøtthet, svakhet, ubalanse og depresjon. Hetetokter kan også utløse symptomer som nerve smerte og kløe.

Hetetokter forårsaket av MS

Mens de fleste hetetokter er forårsaket av hormon ubalanser i noen tilfeller MS seg selv kan forårsake hetetokter og spyling. Legene mener at denne effekten kan være forårsaket av skade på nervene som hjelper å regulere kroppens temperatur. Selv om dette er uvanlig, kan det være en av de mange uforutsigbare symptomer på sykdommen.

Begrense effekten av hetetokter

Kvinner med MS som opplever hetetokter bør umiddelbart ta skritt for å kjøle seg ned så mye som mulig. Måter å kjøle seg ned inkluderer sakte drikke et glass kaldt vann, bruk bandanas og armbånd dynket i kaldt vann, ringt ut, og knyttet rundt halsen og plassert på håndleddene; og sitter foran viften.

Hvordan virker den måten du holder manualer påvirke hvordan Biceps vokser?

Hvordan virker den måten du holder manualer påvirke hvordan Biceps vokser?


Sterke, velformede biceps trenger ikke å være en langt-off fantasy. Oppnå store armer kommer ned til å ha en vanlig trening og vite hvordan trening påvirker musklene. Hvordan du holder manualer, for eksempel, påvirker hvilken del av biceps du er målgruppe. Ved hjelp av en rekke øvelser med ulike grep under treningen vil du treffer musklene fra alle kanter og få sterke, velformede armer du har ventet på.

Tradisjonell Curl

Den tradisjonelle biceps curl innebærer holder manualer med to ulike grep. På startposisjonen, håndflatene vender inn mot kroppen din, men som du løfter vekten du rotere håndflatene, slik at du faktisk holder dumbbell med en hemmelig grep og håndflatene vender oppover. Du rotere håndleddene igjen som du senker vekten til å returnere dem til sin opprinnelige posisjon. Denne hånden grep legg mest vekt på biceps brachii, dine viktigste biceps muskler. Dine brachialis eller lavere biceps og brachioradialis eller underarm muskler fungerer som synergist - eller medvirkning - musklene under tradisjonelle krøller så de er også styrket, men i mindre grad.

Hammer Curl

Hammeren krøller er et populært alternativ til den tradisjonelle biceps curl, men det fungerer faktisk armmusklene ganske annerledes. I denne øvelsen begynner du med håndflatene vendt sidene og fortsette med dette grepet som du heve og senke vekten. Selv om dette ikke treffer din biceps brachii, de hammer curl legger mer vekt på dine brachioradialis og bruker dine biceps brachii og brachialis som synergist.

Isolerte Curls

Isolerte krøller er krøller som isolerer armene slik at de ikke får hjelp fra andre muskler. Teorien er at isolere musklene vil gjøre dem arbeide hardere. To eksempler på isolerte krøller er konsentrasjons krøller og predikant krøller. I konsentrasjonen curl, hold deg dumbbell slik at håndflaten vender opp gjennom hele øvelsen. Hva gjør denne øvelsen unik, er imidlertid at du sitter og du hviler på baksiden av overarmen mot din indre lår. Predikanten curl posisjonering er lik, men i stedet for å hvile overarmen på låret, du hvile den mot en predikant benk. Begge disse stillingene sette mer fokus på brachialis. De kan også holde korte eller mediale hodet av biceps brachii fra fullt kontrahering slik at mer vekt legges på den laterale eller lange hodet av biceps brachii.

Tips

Alltid begynne treningen ved å varme opp musklene dine. Utfør ett sett av hver øvelse med lettere vekt for å forberede muskler, leddbånd og ledd for tyngre vekt. Velge et utvalg av biceps øvelser for trening for å styrke alle musklene dine. The American College of Sports Medicine anbefaler å utføre 03:58 sett av hver øvelse som du velger med hvert sett består av åtte til 12 repetisjoner. Ferdig med treningen ved fullt strekke alle musklene du har trent. La det være minst 48 timer mellom treningsøkter av samme muskelgruppe til at musklene til å komme seg og vokse.

Hvordan virker migrene medisiner fungerer?

Hvordan virker migrene medisiner fungerer?

Hva er en migrene?

En migrene er en sever hodepine som kan forårsake smerte, kvalme, svimmelhet og en følsomhet for lys og lyd. Migrene kan skje når som helst og er ganske ofte ødeleggende når de oppstår. De fleste av migrene er forårsaket av vaskulær, neurale, eller kjemiske problemer. Det er mange medisiner som er tilgjengelige for å bidra til å forhindre og eller leder migrene forekomster.

Mislykket Medisinering

En type migrene medisiner som brukes er mislykket medisiner. Disse medikamentene er tatt ved første tegn på en migrene og bidra til å lindre eller lysere symptomene på en migrene. Men det betyr ikke alltid hindre en migrene, og gjør ingenting med mindre en migrene har allerede startet.

Forebyggende medisiner

Forebyggende migrene medikamenter blir brukt til å forhindre en migrene starter. Disse medikamentene blir brukt av kroniske migrenepasienter og arbeid ved å skape et miljø i kroppen din som ikke fremmer migrene å skje i første omgang.

Vaskulær

Noen av migrene kan være forårsaket av problemer med det vaskulære system. Når problemer oppstår fra innsnevring og utvidelse av blodårene, hevelse kan forekomme. Som svellende øker, blir området smertelig følsom for bevegelsen. Dette er grunnen til at med mange migrene kan du føle bankende smerte. Dette er fordi hver gang hjertet slår, løper blodet gjennom de følsomme fartøy forårsaker enda større smerte. Visse migrene medisiner kan hjelpe ved å redusere hevelse, samt å hjelpe kontroll dilatasjon og innsnevring av blodårene.

Chemical

En antatt årsak til at det oppstår migrene er en kjemisk ubalanse. Dette skjer når serotoninnivået i hjernen er ubalansert. Serotonin er delvis ansvarlig for innsnevring og utvidelse av blodårene rundt hjernen. Hvis denne blodkarprosessen ikke holdes under kontroll, kan veggene rundt blodkaret blir svake og en liten mengde av blod er i stand til å unnslippe beholderen inn i omkringliggende vev. Smertereseptorer i nærområdet fornemme lekkasje og varsle kroppen din i form av migrene smerte. Migrene medisiner virker ved å hjelpe til å regulere serotonin, som igjen holder blodårene under kontroll.

Neural

Migrene kan også være forårsaket av nerveproblemer. Dette skjer når en strøm av ulike hjernen kjemikalier irritere nerver og smertesensorer rundt hjernen. Disse kjemikaliene kan frigjøres under belastende forhold, eller som en følge av næringsmidler eller alkoholinntak. Substans P er en av de største skyldige fremkallende kjemikalier for disse typer migrene. En migrene medisiner fungerer ved å balansere ut igjen de kjemikaliene som har blitt utgitt i hjernen, som deretter lindrer irritasjon av av nerver og smertesensorer.

Koffein

Koffein er en vanlig ingrediens som finnes i mange migrene medisiner. Selv om koffein kan også være en trigger for noen migrenepasienter, når det brukes i medisiner det hjelper kroppen å absorbere medisinen raskere. Det gjør det ved å fungere som en mild stimulerende som hjelper kroppen prosessen medisinen raskere.

Triggere

Du kan bidra til å øke kraften i din migrene medisiner ved å analysere og unngå livs triggere som kan føre til migrene oppstår. Hold en journal over hva du gjorde og hva du spiser før en migrene. Holde styr på matvarer vil bidra til å identifisere kjemiske triggere, og holde styr på hva du gjorde vil bidra til å identifisere stress relaterte triggere. Når du har identifisert mønstre i hverdagen i forhold til din migrene, kan du unngå disse triggere.

Hvordan virker Imitrex arbeid?

Hvordan virker Imitrex arbeid?

Om Imitrex

Imitrex er et farmasøytisk brukes for det formål å behandle symptomene på migrene. Vitenskapelig kjent som Sumatriptan, er Imitrex del av Triptaner stoffgruppen. I motsetning til andre medisiner for migrene, bare Imitrex jobbe etter at symptomene har startet, og hindrer ikke migrene oppstår. Imitrex kan tas både i tradisjonell pille form så vel som gjennom nesespray.

Slik fungerer det

Imitrex fungerer gjennom blodårene rundt hjernen. Når Imitrex har blitt introdusert til blodet, det påvirker mengden av serotonin produseres i kroppen. Serotonin er en av de viktigste faktorer som er ansvarlige for blodkarutvidelse og sammentrekning i kroppen. Imitrex arbeider å bruke serotonin for å blokkere smerte veier i kroppen. Foruten å stoppe smerten forbundet med migrene, Imitrex arbeider også for å avlaste noen av de andre problemene forbundet med migrene, som kvalme, oppkast og følsomhet for lys og lyd.

Bivirkninger

Noen sjeldne tilfeller av hjerteinfarkt eller hjertesvikt har blitt rapportert av de som bruker Imitrex. Som sådan kan Imitrex ha skadelige effekter på hjertene til pasienter med hjertesykdom, hjerteproblemer, problemer med blodsirkulasjonen eller høyt blodtrykk. Stoffet bør heller ikke brukes av dem med nyresykdom eller leversvikt. De gravide eller ammende bør heller ikke bruke Imitrex, ettersom stoffet kan overføres fra mor til foster og gjennom amming.

Legemiddelinteraksjoner

Informer legen din før du bruker imitrex hvis du for tiden tar monoaminoksidasehemmere (MAO-hemmere), Axert, Frova, Amerge, Maxalt, Ergotrate eller Methergine. En fullstendig liste over legemiddelinteraksjoner kan finnes i avsnittet Andre ressurser nedenfor.

Hvordan virker Imitrex Unn Migrene?

Hvordan virker Imitrex Unn Migrene?

Migrene og symptomer

Leger er ikke sikker på nøyaktig hva det er som forårsaker migrene. Imidlertid er det antatt at de som har altfor følsomme blodkar er mer sannsynlig at lider av migrene. Symptomer på migrene kan omfatte alvorlig, bankende smerte på begge sider av hodet, eller bare den ene siden. Denne smerten kan kjennes bak det ene øyet eller det ene øret også. Andre symptomer kan være følsomhet for lys og lyd, kvalme og selv oppkast.

Imitrex og bivirkninger

Imitrex er en del av en gruppe medisiner som kalles triptaner, og hvis vitenskapelige navnet er Sumatriptan. Det er mulige bivirkninger når du tar Imitrex, inkludert hjerteproblemer. På grunn av dette, de som har en historie med hjertesykdom, eller som har risikofaktorer for hjertesykdom som høyt blodtrykk, høyt kolesterol og diabetes bør ikke ta Imitrex uten først å snakke med legen sin, slik at de forstår alle mulige risikoer.

Hvordan Imitrex Works

Imitrex bidrar til å begrense utvidede blodårer rundt hjernen av migrene lidende slik at pasienten kan få noen lettelse fra migrene symptomer. Det reduserer også mengden av stoffer i kroppen som forårsaker noen av symptomene på migrene som følsomhet for lys og lyd, og kvalme. Den gjør dette ved å binde seg til cellene ved visse steder som kalles serotonin-reseptorer, men bare de som påvirker blod dilatering grunn var det å binde seg til andre serotonin-reseptorer det kan faktisk føre til mer smerte. Det er noe bekymring i det vitenskapelige miljøet som Imitrex og stoffer som det ikke er spesifikke nok når det gjelder å binde seg til serotonin reseptorer fordi for noen mennesker med hjertesykdom eller anlegg for det, kan det faktisk føre til hjerteinfarkt. Mens Imitrex vanligvis arbeider med den første dosen, hvis det av en eller annen grunn er det ikke, og personen kan ta en ny dose to timer etter at de tok den første dosen.

Imitrex vil bare fungere etter utbruddet av en migrene. Det vil ikke fungere for å forebygge migrene. En person bør ta Imitrex på det punktet at de føler en migrene kommer på. Fanger migrene når den oppstår er den beste måten å unngå å ta en ny dose. Hvis den første dosen ikke helt arbeide for å utrydde migrene når det tas til utbruddet av migrene, bør pasienten rapportere dette til legen sin.

Hvordan virker Clomid Hjelp Conception?

Hvordan virker Clomid Hjelp Conception?

Produsere egg

Clomid hjelper en kvinne bli gravid ved å etablere regelmessige sykluser med eggløsning. Det stimulerer ikke eggstokkene til å produsere flere egg, selv om det kan skje naturlig. Clomid virker ved å stimulere utgivelsen av de hormoner som hjelper eggstokkene vokse og slipp et modent egg. For å stimulere utgivelsen av disse hormonene, det reduserer østrogenproduksjonen med "lure" hypofysen. Som svar til hypofysen utgivelser mer hormoner heve disse østrogennivået opp igjen. En av disse hormonene er den follicule stimulerende hormon, FSH eller for korte. Dette er det hormonet som stimulerer eggstokkene til å produsere flere og sunnere egg. Når disse eggene blir produsert hver måned, har kvinnen en større sjanse for å bli gravid.

Forbedre Livmor 'Lining

Clomid hjelper også en kvinne bli gravid ved å forbedre slimhinnen i livmoren, noe som er avgjørende for det befruktede egg til implantatet riktig. Mange kvinner lider av lutealfasen mangel, eller LPD. Kvinner med LPD har eggstokker som ikke produserer nok av luteal hormon. Dette hormonet virker å opprettholde blodårene i slimhinnen i livmoren. Mangel på dette hormonet vil enten føre til at fôr for å falle ut, noe som skjer under menstruasjon, eller det kan også føre til en spontanabort.

Lett å ta

Clomid er tatt i pilleform, er relativt billig, og har få bivirkninger. Det er ingen dyre tester eller skudd for å injisere. Kvinner som prøver å bli gravide er mer sannsynlig å holde seg til og nøye følge en fertilitetsbehandling med disse faktorene, i stedet for en dyrere og tidkrevende ett.

Har Alkohol og nyresvikt påvirker legemiddelmetabolisme?

Har Alkohol og nyresvikt påvirker legemiddelmetabolisme?


Alkohol kan påvirke metabolismen av medikamenter på flere måter. Det kan redusere metabolismen av andre legemidler, eller det kan øke metabolismen av andre legemidler. Alkoholbruk kan slå noen stoffer til giftige stoffer. Nyrene imidlertid ikke metabolisere midler, men snarere å filtrere mange stoffer ut av blodet. Nyresvikt kan føre til narkotika for å bygge opp i kroppen. Du bør alltid diskutere dine reseptbelagte og ikke-reseptbelagte legemidler med lege eller apotek dersom du drikker alkohol eller har nyresvikt.

Grunnleggende om Drug Metabolism

Leveren metaboliserer næringsstoffer slik som proteiner og karbohydrater, så vel som alkohol, og mange medikamenter. For å metabolisere midler for å bryte ned i enklere molekyler. Legemet kan bruke disse molekyler enklere, eller den kan fjerne dem ut av kroppen, for eksempel gjennom nyrene, forbrenner Leveren stoffer ved å gjøre enzymer. Ulike enzymer forbrenne ulike stoffer. Ved å påvirke måten leveren fungerer og enzymene det gjør, kan medikamenter forstyrre hverandre stoffskifte på flere forskjellige måter.

Effekter av alkohol på Drug Metabolism

National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism (NIAAA) lister opp fire måter alkohol kan samhandle med andre legemidler:

1) Et enzym som metaboliserer alkohol kan også metabolisere et annet medikament. Tilstedeværelsen av alkohol i blodet kan redusere metabolismen av det andre stoffet.
2) Kronisk alkoholbruk kan aktivere enzymer som metaboliserer andre rusmidler.
3) Kronisk alkoholbruk kan også aktivere enzymer som slår narkotika inn skadelige stoffer.
4) Alkohol kan øke effekten av andre beroligende medisiner og narkotiske stoffer.

Den fjerde effekten ikke gjelder for metabolismen av andre legemidler. Men de som bruker alkohol bør holde det i bakhodet hvis de tar beroligende midler eller narkotiske smertestillende som morfin.

Betydningen av Redusert Drug Metabolism

Enzymet aldehyd dehydrogenase forbrenner det meste av alkoholen inntas av tilfeldige brukere. Å ha en drink av alkohol kan hindre aldehyd dehydrogenase fra metabolizing andre stoffer. Den reduserte metabolisme av et annet stoff kan forårsake at narkotika å bygge opp i blodet. Buildup kan forårsake bivirkninger og symptomer på overdose. For eksempel, ifølge niaaa og informasjon publisert i apoteker Letter / Forsk Brev (PL / PL), kan en drink av alkohol reduserer metabolismen av trisykliske antidepressiva, øke sine beroligende effekt.

Viktigheten av økt Drug Metabolism

Kronisk bruk av alkohol kan aktivere enzymer som fremskynde metabolismen av enkelte legemidler. Informasjonen i PL / PL bemerker at kronisk drikking kan ha motsatt effekt på metabolismen av trisykliske antidepressiva som sporadisk drikking. Ved å øke forbrenningen av disse stoffene, kan kronisk bruk av alkohol forårsake behovet for høyere doser for å få riktig terapeutisk effekt.

Nyresvikt

Nyrene fjerne overflødig væske, mineraler og avfall fra blodet. Der leveren forbrenner mange legemidler, nyrene fjernes de fleste medikamenter og deres metabolitter fra blodet og sende dem ut av kroppen i urinen. Hvis nyrene begynner å svikte, da det gjør deres evne til å fjerne stoffer og deres metabolitter fra blodet. Disse stoffene kan bygge seg opp i kroppen, sammen med de andre skadelige stoffer nyrene normalt fjernes. Den nyresvikt seg sammen med de stadig høyere nivåer av medikamenter i blodet vil føre til alvorlige symptomer.

Medikamentdosering med nyresvikt

Nyresvikt krever generelt reduserte doser av de fleste medikamenter. Nyresvikt oppstår i grader, fra mild til alvorlig. For de fleste medikamenter, leger justere dosen basert på kliniske mål på nyrefunksjonen. En studie publisert i "American Family Physician" i 2007 gir dosejusteringer for mange legemidler tastet til de mest brukte mål på nyrefunksjonen. Generelt, jo mer alvorlig nyresvikt, desto lavere er dosen av medikamentet.

Hvordan virker Hevelse oppstå?

Enten det er forårsaket av en bie stikk eller en forstuet ankel, alle har opplevd hevelse på et eller annet tidspunkt. Hevelse, også kjent som ødem, er en del av kroppens inflammatorisk prosess, noe som bidrar til legemet når den blir skadet. Å vite hvordan hevelse oppstår kan gjøre det lettere å tolerere når det skjer med deg.

Kroppene våre gjennomgå den inflammatoriske prosessen nesten enhver tid en skade eller vevsskade oppstår. Sammen med rødhet, varme og smerte, er hevelse et tegn på inflammatorisk prosess på jobb. Når en del av kroppen blir skadet, blir kjemikalier som frigjøres som virker på de minste blodårer, kalt kapillærene. Slike kjemikalier forårsaker kapillærene til vasodilate eller bredere, og dermed fører til både en økning i blodstrøm og en lekkasje av væske inn i det skadde området. Den gjør det også smitte-kampene celler til å gå inn i skadestedet. Hevelse oppstår som et resultat av denne fluidlekkasje inn i de omgivende vev. Selv om den inflammatoriske prosessen er fordelaktig når det gjelder å hjelpe kroppen til å helbrede, er noen ganger lokal hevelse en mindre nyttig side-effekt, så er det ofte behandles ved bruk av is, varme, kompresjon, høyde og ikke-steroide eller steroide anti inflammatoriske medisiner.

Hevelse kan også skje systemisk eller gjennom hele kroppen. Så det er generelt referert til som ødem. Det skjer i utgangspunktet på samme måte som lokal hevelse, men innebærer større områder av kroppen. Vanligvis, når generalisert ødem inntreffer, medfører det ikke bare midlertidig lekkasje av fluid inn i vevet som en respons til skade, men også et problem med fluidet blir reabsorbert av blodkar. Lymfesystemet, som også er ansvarlig for absorpsjon av væsken i hele kroppen, kan også være ødelagt, noe som fører til ytterligere problemer svellende. Hevelse av denne art er vanligvis sekundært til en mer alvorlig medisinsk tilstand eller sykdom, som for eksempel graviditet, kreft eller nyresvikt.

Hvordan virker en blodig nese begynne?

Umiddelbare årsakene Neseblod

En neseblødning er nesten alltid en illustrasjon av den gamle leveregel: Det ser verre ut enn det er. Nosebleeds stammer fra skade på en av de mange meget små blodkar inne i nesen. Mange faktorer kan bidra til neseblødning, og noen kan produsere en langsiktig mottakelighet. Blant umiddelbare årsakene er: skader blåmerker eller bryte nesen, hard blåser eller plukke på nesen, eller voldelig nysing. I hvert tilfelle, kan vevet tynt dekke blodkar skades nok til å tillate blødning. Ekstremt tørr varm eller kald luft kan forverre nasal vev, som kan drastiske endringer i høyde (en person som reiser fra havnivå til fjellområder kan oppleve neseblødning). Allergi angrep eller tett nese av en kald kan også bidra til kortsiktig mottakelighet.

Langsiktig Mottakelighet for Nosebleeds

Atmosfærisk eller medisinske tilstander kan gjøre nesen mer utsatt for blødning. Kronisk eksponering for allergener som for eksempel pollen, kan luft forhold som er beskrevet ovenfor og kronisk eksponering for kjemiske eller andre arbeidsrelaterte irritanter gjøre deg mer utsatt for neseblødning. Ustabil eller ubehandlet høyt blodtrykks kan være en større bekymring bør neseblod oppstår. Medisiner som fortynner blodet, slik som aspirin eller reseptbelagte anti-clotting medisiner, også kan gi økt risiko.

Behandling og Ved å søke hjelp

Selv om hver generasjon ser ut til å ha en favoritt måte å håndtere neseblødning, antyder nåværende behandling så enkelt er best. For vanlig neseblødning, klemme neseborene sammen med et lite press i 10 minutter. Tips hodet litt nedover for å unngå å svelge blod. Kule komprimerer eller en coldpack pakket inn i et håndkle kan plasseres på nesen eller i pannen, men er ikke avgjørende. All behandling skal være ekstern; pakking nesen med vev eller bomull bare risikerer ytterligere skade delikat vev.

Hvis nesen ikke stoppe blødninger i 10 minutter, gjentar seg så snart du fjerner press eller økninger i blodstrømmen, søke profesjonell hjelp. Selv om dette virker som andre natur i tilfelle en ulykke, kan det ikke skje automatisk i andre situasjoner. Personen du hjelper kan eller ikke kan være klar over en medisinsk tilstand som gjør neseblødning verre. Blødning kan medføre skade på mer enn en liten nese blodkar.

I alle situasjoner med neseblødning, som bor rolig og ta enkle trinn for å demme strømmen er sannsynlig å være helt effektiv behandling for en oppskakende, men vanligvis mindre blødninger episode.

Hvordan virker dårlig ånde oppstår?

Hvordan virker dårlig ånde oppstår?

Definisjon

Dårlig ånde er en faktisk medisinsk tilstand som kalles halitosis. Det er definert som enhver lukt som i ikke hyggelig som kommer fra luften en person puster ut. Dårlig ånde er flaut og ikke svært tolerert av andre. Det bør tas opp.

Foods

Den mest åpenbare årsaken til dårlig ånde oppstår på grunn av visse matvarer en person spiser. Hvitløk, løk og kaffe topper listen. Hvis en person spiser en stor mengde hvitløk det kan også påvirke pusten i et par dager. Den eneste løsning på dette årsaken til dårlig ånde er å unngå de matvarer. Du kan også være lurt å velge å begrense de matvarer til de dagene du ikke har tenkt på å gå ut.

Plakk bygge opp

Når en person ikke praktisere god tannhygiene og ikke får rutinemessige cleanings, bygger plakk opp på sine tenner. Foods så holde seg til plakk og begynner å forfalle. Tenk deg forlate et stykke av mat i kjøleskapet i lang tid. Hva skjer med det? Det begynner å gå dårlig og avgir gasser som lukter fryktelig. Det samme skjer når maten sitter fast i munnen. Munnvann vil bare maskere lukt for en kort tid, og vil ikke herde på problemet. Du trenger å se en tannlege og få en grundig rengjøring. Etter at daglig hensyn til rengjøring av tennene og munnen bør være en prioritet.

Morning Breath

Det er vanlig for de fleste enkeltpersoner til å våkne opp med morgenånde. Dette er fordi spytt tørker opp om natten mens en person sover. For å redusere mengden av morgenånde du har, drikk rikelig med vann. Du kan også tygge litt tyggegummi før sengetid som får spytt kjertler jobbe ekstra hardt. Dette vil holde munnen fuktig lengre enn normalt i løpet av natten.

Andre medisinske tilstander

Dårlig ånde kan også være et resultat av en medisinsk tilstand. Sure oppstøt, leversykdommer og nyresykdommer har alle vært kjent for å forårsake dårlig ånde. Den eneste løsningen er å ta den underliggende sykdommen. Du må søke medisinsk behandling fra fastlegen din, samt noen spesialister til å få dette under kontroll.